MAKE THIS GO ON FOREVER

 
Godkväll! Efter träningen blev ju kvällen inte riktigt som planerad.. Fick nämligen reda på att jag skulle följa med a.laget och spela match imorgon i Falköping, vilket jag inte alls var förberedd på. Bussen avgår 8.15 från gröndal vilket helt enkelt innebar att utgången för min del var helt att glömma. Åh så som jag hade sett fram emot att tillbringa denhär sensommarnatten med mina flickor :( Menmen vi får ta det nästa vecka istället! Kändes dock som att det kom så olägligt, men nu får jag inte deppa ihop och tänka på vad jag missar här hemma utan istället se detta som en chans att hjälpa de andra tjejerna att ta hem 3 poäng.
Så istället för förfest har jag suttit här hemma och haft tjejmys med mamma som alltid får mig på bra humör! Har ätit rostbiff och druckit vin och känt mig så vuxen som man ska göra när man precis fyllt 18! Nu ska jag hem till måns och tillbringa de sista timmarna innan jag ska krypa ner i sängen.  

Hoppas ni andra som ska ut i alla fall får en underbar kväll! Så hörs vi sent imorgon eller på söndag, allt blir mycket lättare om man är positiv så nu ska jag upp med mungiporna :) Ha det bra ♥ puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0