HOME SWEET HOME

HEJHEJHEJ. Åh ni anar inte hur bra vi har haft det. Färjan som var 11 timmar kändes som högst fyra, då vi låg i våran hytt och hade det jättemysigt till biggest looser och oc på vägen dit ;) Dessutom körde vi en Skalman och ställde klockan varje gång det var dags för mat, då vi en och annan gång råkade ta en powernap!

Vi bodde på världens finaste hotell och höll oss inne så mycket som möjligt eftersom det var -26 grader ute på gatorna. Dagen med barnen var helt underbar. När vi kom till hotellet gjorde vi ordning gympapåsar till barnen, som innehöll tröja, shorts, strumpor, vattenflaska och pennskrin. Allting har flytit på bättre än vi hade tänkt oss, och efter de få timmarna vi spenderade med barnen, gav verkligen alla ett personligt intryck vilket gjorde att man villa ta med varenda en hem.

Det var hemskt att tänka på vad vissa av dessa barn hade blivit utsatta för. Trots detta var dem var så glada och tacksamma för varenda liten grej dem fick. Vi lekte och stojade för att sedan avsluta med en fotbollsturnering. Och gissa om dem blev i extas när vi delade ut chokladmedaljerna? hihi åh vill verkligen åka tillbaks och ge varje unge en bamsekram!

Bra bilder till utställningen fick vi dessutom, så det var absolut ingenting att klaga på! Lite god mat, lite god polensprit, lite gott taxfreegodis och en och annan powernap fick avsluta resan på bästa sätt med mina finaste tjejer ♥
Denna flicka var 4 år och måste ha varit med om något fruktansvärt i sin uppväxt. Hon hade till och med en egen psykolog som var med under dagen. Det värsta var att alla barnen skrattade och hade jättekul när vi lekte, men denna tjejen log inte en enda gång. Tänk er att vara 4 år och knappt ha någon livsglädje. Det var som att hon inte kunde lita på någon, inte ens när Felicia kittlade henne skrattade hon. Det var så hemskt att se, vill knappt veta vad denna söta lilla krabat har varit med om..

Kommentarer
Postat av: Hanna

LÅter som en fantastisk upplevelse, jag hoppas vi ses snart så får du berätta allt!

2012-02-07 @ 10:57:05
URL: http://pannishannis.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0