2012-06-11

Godmorgon! Matchen igår gick betydligt bättre än den häromdagen, och vi lyckades vinna med 5-0 och därmed få med oss 3 nya poäng, vilket var riktigt gott :)

Jobbet flöt på bra det med, och nu ska jag ha en hel veckas ledighet innan sommarjobbet drar igång på riktigt nästa måndag. Plockade upp måns påvägen hem och spenderade kvällen med honom och resten av familjen i tv sofforna, tittandes på fotboll. Ikväll är det ju Sverige som spelar och det ska hejas fram ordentligt!!!

Inatt mådde jag så illa, så jag gick in och la mig i gästrummet för att jag trodde att jag skulle kräkas över måns haha.. Som tur var kunde jag somna om och mådde bra när jag vaknade. Inte direkt läge att bli sjuk nu tycker jag!

Nu ska jag fixa och dona lite i mitt bombnedslagna rum, för att sedan bege mig till skolan en snabbis och därefter vidare till parken med några i klassen! Ska bli himla trevligt :)  


Sista rörlig bild lektionen i fredags firades med chirre och cola, samtidigt som vi kollade igenom alla värdelösa filmer haha.. blir nog ingen regissör av mig trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0