tonight's gonna be a good night!

Jag måste nog vara en av dom sämsta i världen på att måla på nagellack. eller förresten, jag är nog garanterat sämst.
Dessutom är jag värdelös på att hålla strumpbyxor hela..kvällen har inte ens börjat och jag har två feta maskor på båda benen.
Idag säger vi även grattis till alla som heter Valborg!
Och sist men inte minst, ha nu en riktigt bra kväll och gör inget som inte jag skulle gjort ;-)

THE END OF APRIL.

Stressad som en kalkon!! hann med en runda på stan efter skolan men hittade verkligen inget snyggt att ha på sig ikväll. alltid samma klädproblem..visst är det förbaskat jobbigt att vara tjej? eller har killar samma problem må tro? njaa känns inte riktigt så, men inte vet jag. Muntrade i alla fall upp humöret med att köpa ett svart nagellack och en ögonbrynspenna. Båda två var dom sista kvar, älskar när man har sånt flyt! Ikväll ska vi i alla fall spendera denna överskattade dag hemma hos jonas med gänget. Blir att grilla, spela lite kubb, dricka barnförbjudna drinkar och förhoppningsvis ha lika trevligt som alltid! Hörde på radion att dom flesta ungdomar gör sin första fylla på valborg. Men debutfyllan ska vi inte göra ikväll, den gjorde vi för längesen ;) haha..näe nu ska vi inte va sånna. Var rädda om varandra ikväll och fira in våren med glädje!

springa+ballong=filippa

God morgon! har ni sovit gott? Fick ju faktist sova några timmar längre idag, känner att det var högst behövligt efter denna veckan :) men sån riktigt sängliggare var jag minsann inte. Ställde klockan på halvtio för att ge mig ut och ta en löprunda, som blev en halvmil till slut. Så nu har jag precis tryckt i min en bauta frukost så jag känner mig uppblåst som en ballong haha.. men jag tycker verkligen frukost är den godaste måltiden på dagen. Förstår mig inte på dom som inte kan äta på morgonen. Jag skulle aldrig klara mig utan dendär goda jordgubbsfilen med cheerios, smakar ju nästan bättre än godis. Menmen alla är inte som jag och det är väl tur att vi är olika! Om en timma börjar skolan och då har jag endast två lektioner innan vi tar helg. Ha nu en riktigt bra dag så hörs vi nog ikväll.


23.00

Åh gud vad skönt att ytterligare en vecka snart är över! Har verkligen varit en jobbig vecka med fullt av prov & inlämningar. Mytcket träningar också för den delen, och det tar på krafterna ska ni veta! 3 träningspass idag så nu är jag helt slut. Har ätit pastasallad och glass med mammi ikväll, gottigotti :) Imorgon ska jag redovisa spanskan med adam, buhu.. kommer ju hinna bita sönder mina naglar innan vi ens har börjat. Känns ju extra bra att omdömet på utvecklingssamtalet löd följande "filippa har med tvekan uppnåt gränsen till g". så nu är allt upp till mig imorgon om jag ska spika dedär jävla get (hehe) eller inte. Eftersom både naturkunskapen och psykologin är inställd har vi sovmorgon till 12 imorgon, att slippa ställa väckarklockan är en fröjd bara de! Men hade tänkt att gå upp i hyffsad tid och ta mig en löprunda, har ju inga matcher i helgen så det kan behövas.

På söndag ska jag spela min livs första golftävling tillsammans med pappa, per & olle, ska bli riktigt skoj faktist! Och imorgon är det valborg som sagt. Det blir grillning med gänget hemma hos jonas, kommer bli trevligt som alltid,  får hålla tummarna för fint väder nu bara.
Men nu ska jag läsa på spanskan lite till, sen är det att krypa under täcket som gäller. Sov gott med er!

play


vårfynd.

Blev ingen söt vårklänning köpt som jag hade tänkt mig igår. Lyckades däremot fynda en tröja för ett pangpris på 99:- från gina! Långärmad beige/svart med spets. Lite längre modell som funkar att ha till leggings.




13.48

Klockan börjar snart närma sig två och jag har nästan tre timmar kvar i skolan..känns inte så jätte uppmuntrande faktist. Därefter ska jag direkt hem och plugga inför grammatikprovet tills imorgon, blä skolan tar död på en ibland. Ska i alla fall ha pluggpaus en liten stund då det är fotbollsträning.
Justde ja, vi hade engelska nationella nu på morgonen. Kändes faktist helt okej, förutom att jag glömde skriva en viktig avslutningsfras som tydligt stod i beskrivningen att man var tvungen att ha med..good job lippis. Hur kan alla utom jag uppmärksamma en sån liten skitmening? eller okej, felicia missade den också, så de kanske förklarar saken om att vi inte är dom smartaste genierna i klassen. 
Nu ska jag jobba vidare med min mediabild i illustrator, som verkligen är ett skittråkigt program man inte fattar någonting av. eller ja, i alla fall inte jag. hmm de kanske förklarar saken de med? bäst att jag börjar bli lite engagerad nu efter utvecklingsamtalet! 
och idag får vi inte glömma att johannnis fyller 17 år!! wihoooo, grattis till henne ♥


STUDYDAY

Dagen har varit mycket bra! Handlade lite picknick mat som bestod av ost & kex, vindruvor, frallor, bananer och blue keld miniralvatten hallon-smultron, mmmm vad gottit! Satte oss nere i parken och tog del av det härliga vädret. Pratade även om planer inför valborg som är redan nu på fredag. Om vi har tur så blir det en tripp till daniels stuga, vore så himla skönt att komma iväg! Ni som inte umgås med dehär människorna förstår inte hur kul man kan ha med dom. Det känns som vi är en enda stor familj allihopa, haha.. mitt liv skulle verkligen inte sett lika spännande ut om jag inte hade er. Ni bryr er alltid, vad det än gäller och ställer upp till tusen i alla lägen. vill bara att ni ska veta att ni är verkligen helt underbara hela bunten ♥ 
Förresten så gick utvecklingsamtalet faktist riktigt bra, skönt att ha de avklarat. När vi kom hem åkte pappa och jag ut till golfbanan en sväng, ska ju spela tävling nu på söndag så måste hinna komma i form lite ;) Imorgon väntar engelska nationella och idrottsprov, känner att jag just nu är i behov av inget mindre än en lyckospark. Kunde inte sova inatt så nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och låta hjärnan sväva över till drömmarnas land.
sweet dreams

WHAT A LOVELY DAY













LET THE SUN SHINE

Päväg hem från träningen fick jag en såndär härlig utomlandskänsla! Mycket trafik med bilar som tutar och lastbilar som gör hej vilt, staden hade precis vaknat, solen blev allt varmare och varmare och det luktade avgaser, rök och 30grader +! kom och tänka på den resa vi ska göra med gänget i slutet av sommaren. har planerat att ta en sista minuten till något soligt ställe helst så långt härifrån som möjligt. Låter inte det härligt?
Jag längtar som bara den! Lär nog troligtvis bli Grekland, Cypern eller Turkiet. För mig spelar det egentligen ingen roll, bara att få komma iväg känns helt underbart. Malin & jag hade tänkt oss 2 veckor, men vi får se hur långt pengarna räcker. Har ju än så länge inte fixat sommarjobb vilket känns lite tungt men har kvar 12 000 kr sedan förra sommaren så lite kan man andas ut i alla fall. Ska ni åka någonstans i sommar? I sånna fall kanske ni har något härligt ställe att rekommendera för 7 galna 16-åringar? 


bild från kroatien i somras! även använd som header





uppe med tuppen

Godmorgon piggeliner! klockan är nu 09.55 och jag har redan hunnit med att träna, äta en god frukost och hänga in nytvättade kläder i min garderob, flitig start såhär på morgonkvisten. Och eftersom det är studiedag idag så ska jag ägna den åt studier, önskar min lärare hörde dehär nu.. Därefter blir det picknick vid slottet och efter de utvecklingsamtal. Ska även försöka hinna med en sväng på stan och se om dom har några söta vårklänningar att erbjuda. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Hoppas ni får en superfin dag :)

my little sunshine

Äcklar mig fortfarande av den döda duvan som ligger kvar på cykelvägen när jag är påväg till skolan. Nu hade dessutom fåglarna ätit upp ögonen och gjort ett stort hål i den. önskar jag var så godhjärtad och kunde säga ååååh stackars lilla pippi. fast egentligen tänker jag bara blä, jag hatar duvor, som bara flaxar omkring när man är på stora torg.
Känner mig för övrigt fruktansvärt skoltrött, förlåt för att jag klagar men ni får stå ut. Kommer få en ny energikick varje gång solen skiner, vilket den faktist har börjat göra nu nästan varje dag :)
solen skiner glada miner!


försommarens blekfisar! bilden är från april 2009. 


20.53

Godkväll! Har precis kommit ut ur duschen efter fotbollsträning. Stod länge och njöt av det varma vattnet som droppade över min svettiga kropp, haha fick nästan in en liten poetisk ton där..Hatar dessutom att raka benen men älskar att ha dom nyrakade ;-) hmmm går nästan ihop sig ju.
Kvällen kommer jag tillbringa med min svenskabok, mycket roande om ni frågar mig. Eller ja, jag önskar det vore så väl. Har grammatikprov på torsdag, och engelska nationella på onsdag!!! panik. har alltid hatat engelska och kommer alltid hata engelska. Anledningen till de kanske är att jag inte kan någonting? inte vet jag.

Min vecka ser ut som följande:
måndag -naturkunskapsprov
tisdag -LEDIGA!!!
onsdag -idrottsprov + engelska nationella
torsdag -svenskaprov
...jaa det är helt okej att ni tycker lite synd om mig.

Är i alla fall lediga imorgon vilket känns otroligt skönt! Men sovmorgon får man däremot inte, eftersom vi tydligen ska ha fotbollsgymnasiet som vanligt på morgonen..känns inte så lockande, men en morgonträningen som hindrar en från att sova bort hela dagen kanske inte är helt fel trots allt. Efter de ska jag ner till slottet och ha picknick med mina underbara vänner ♥ håller tummarna för att det fina vädret håller i sig!

MANBOY





Ny vecka-nya möjligheter.

Sitter just nu i skolan på världens tråkigaste medialektion. Idag ska jag stanna kvar i skolan, (absolut inte frivilligt) och göra ett naturkunskapsprov som skulle gjorts för 3 månader sedan. Handlar om rymden och solen och jag är väl ingen astronom direkt så vi får väl se hur det går med den saken, däremot skiner solen ute och i matsalen väntar korvstroganoff och ris på min mage:) wie. Har även konstaterat att man aldrig ska börja spela quadrapop på mobilen, beroendeframkallande like you.
ha en superfin dag allihop. På med brillsen, äntligen äntligen äntligen är sommaren påväg!

värt att ta en titt.

Jag tycker friends reklamer är så berörande, speciellt dessa fyra. Vet att dom har gått på tv tidigare men har ingen koll på om dom visas fortfarande. Handlar i alla fall om att man ska försöka stopppa nätmobbning. För som säkert alla vet händer det en hel del skit på internet. Själv tycker jag det är helt obegripligt att man lyckas vara en helt annan person bara för att man sitter bakom en tunn dataskärm. Frågan är, mår man själv bättre av att trycka ner andra? Jo man gör säkert det just då, bara för en liten stund. Men resten av livet? Varför tar vi istället inte vara på den tid vi lever med varandra. Jag tror faktist vi alla borde lära oss att uppskatta livet mer.   










RED IS HOT


Livets första match som fotbollsdomare CHECK
Årets första golfrunda i det härliga vädret CHECK


GOD-kväll-natt-morgon

Plan 1: Skulle begett mig ut med mina fina flickor och gjort stan osäker.
Plan 2: Skulle haft en redig chips & dipp hemmasittarkväll med malin & julia.
Resultat: La mig i sängen efter matchen för att vila lite, vilket slutade med att jag vaknade efter 3 timmar. Tog 2 ipren för att få bort den sprängande huvudvärken. Fanns inte en tanke på att gå en ynkaste millimeter utanför ytterdörren. Åt istället en god middag och pratade om allt mellan himmel och jord med mina föräldrar hela kvällen ♥ haha faktist ganska mysigt.
Får ta igen allt partajande nästa helg då det är valborg, då är det klackarna i taket som gäller till tusen!

Ska snart krypa ner under täcket. Imorgon ska jag vara domare (för första gången i mitt liv!!) jag som alltid brukar vara nervös när jag själv ska spela, och det kan jag ju faktist..skapligt. Hur nervös kommer jag då inte vara när det är jag själv som ska döma, vilket jag inte kan.. inte ens skapligt? Det är derby dessutom ;) ifk kalmar f-96 möter smedby boik. Okej, f-96...Hur seriöst kan det vara? visste jag ens vad offside var de? hmm tror inte de. Aja Alice & jag ska visa var skåpet ska stå, tur att vi är två i alla fall :)

sweet dreams

WE ALL LOVE SHOES

Inte förstod jag varför mamma tyckte det var onödigt att jag köpte ett par till skor häromdagen. "Vi borde räkna dina skor för att någon gång ska förstå att man bara kan ha ett par skor på sig åt gången." var det enda jag fick höra. Sagt och gjort, tog mig en titt i skogarderoben och lyckades gräva fram en hel del. Men hallå vissa är ju från när jag var 13 år.. Till exempel dom silvriga spetsiga, haha dom köpte jag till mitt första sandradisco i sjuan. Minns att detta var mina partyshoes, tyckte dom var skitsnygga! ingen kommentar till de nu 3 år senare..
Och de klockrenaste av allt; barabampampampaaaa.... jag köpte dom på maxi heehehe:)




SATURDAY

Godmorgon tänkte jag skriva. Känns som jag precis har stigit upp ur sängen, trots att jag var uppe redan vid tio. Har i alla fall precis tryckt i mig lite mat, efter att ha spelat match ute i det härliga vädret. Blev dock förlust med 4-0, aj aj ingen bra början..Dom var stora och bra i närkamper, men 4-0 var inte riktigt rättvist tycker jag inte. Aja, får ta med oss andra halvlek och blicka framåt istället! Nu är det dags för städning, känns riktigt underbart att börja lördagkvällen med en dammsugning! hoppas ni får en riktigt bra lördag allesammans ♥

äntligen drar serien igång!

Nu är det upp till bevis om löpträningen hela vintern har gett något resultat. Nämligen SERIEPREMIÄR mot Norra Tång klockan 13.00 på gröndal imorgon. Behöver allt stöd som går, för att ta hem dom 3 första viktiga poängen! Just nu vill jag bara att det ska bli sommar så att vi får åka till GOTHIA och åter igen uppleva den underbara stämningen på ullevi under invigningen, vinna en jäkla massa matcher, äta mc donalds en vecka i sträck, träffa massa nytt folk, vara på liseberg tills man spyr sockervadd av alla bergochdalbanor, och göra detta till en minne för livet, för de är precis vad det är.













THE EYE

Tjejerna har precis varit här och ätit tacos :) blev en riktig slappiskväll vilket var högst behövligt! Kollade på filmen The eye där Jessica Alba är huvudskådis. Någon som sett den? om inte? GÖR FÖRFAN INTE DE!! skräckfilmer är inte riktigt min grej, föredrar nog mer sånna kärleks-bölar-filmer som a walk to remember. Då slipper man i alla fall sitta med filten över ansiktet och få hjärtattack så fort någon kollar sig i spegeln. Är just nu ensam hemma i hela huset och kom precis på att jag har glömt att låsa på nedervåningen. åh typiskt mig. Blir ju inte bättre av att den stora greveholm klockan som lika väl skulle kunna tillhöra ett spökhus slår dendär äckliga klockan varje timma.. Önskar bara att mamma & pappa kommer hem innan 1.06 för de var då allt läskigt hände på filmen ;o haha..(erkänner inte att jag faktist är asrädd på riktigt och kommer skita på mig när som helst)

 

.


SP09E bäst i test!

Haha igår blev hela klassen inkallade på krismöte på mentorstiden. Talet 52 stod redan uppskrivet på tavlan
-vilket visade sig vara de IG-varningar vår klass hade samlat på sig nu under vårterminen. I genomsnitt alltså 2 ig varningar/person. Efter att ha diskuterat att vi kanske inte är lärarnas favoritklass när det gäller mobiler på lektioner, frånvaro, och sena ankomster skrev Jörgen upp en ny siffra på tavlan. Denna gånger nummer 8, detta var antalet i klassen som troligtvis kommer få indraget studiebidrag pga av för mycket ogiltlig frånvaro ;o hörde jag verkligen rätt?!..INGET studiebidrag?? hur fan ska man överleva då? Klarar mig ju knappt på dom 900 jag får nu. Som tur är gäller ju detta förhoppningsvis inte mig, hehe eller de återstår ju att se på utvecklingssamtalet på tisdag, men så illa kommer det inte va mammsen, du behöver inte oroa dig i onödan :)) PUSSSSSSS!


22.55

Vill noga konstatera att det haglade idag på träningen. Bäst för väderguden att han skickade lite solskén på oss därefter annars hade inte jag varit glad vid dethär laget.. Har verkligen inget tålamod med att vänta in sommarens värmebölja. Om det är den dendär förbannade vulkanens fel föreslår jag att vi förklarar krig mot Island. punkt slut. för övrigt har jag varit glad idag. och tröttt. hoppas jag är glad imorgon med. och pigg. dags att sova. godnatt.


birthaychild

Är precis hemkommen från fg träning, och man höll ju nästan på att blåsa bort.. det är snart maj och solen håller sig fortfarande i skuggan. I förrgår till och med snöade det.. kommer snart boka in en sista minuten resa om det fortsätter såhär!
Snart kommer mamma hem och då ska vi en sväng till hansa city för att köpa present till födelsedagsbarnet. Efter de blir det träning och senare ikväll vidare hem till sofia som fyller 17 för att fira henne tillsammans med resten av tjejerna, som jag inte har träffat på år och dar.. ska bli riktigt trevligt♥

eftersom man bara fyller år en dag om året, och faktist 17 år en enda enstaka gång i livet, får jag väl bjuda på en klassiker på mig och sofia sedan högstadiet, den så kallade giraffen & grisen bilden;) hehe enjoy!

VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG,
VAD ÄR DET FÖR DAG IDAG,
JO DET ÄR INGEN VANLIG DAG
FÖR DE ÄR SOFIAS FÖDELSEDAG
HURRA HURRA HURRA!!


22.29



Med löften som stag, faller allting omkull
Så för din, och för min, men inte för kärleks skull
Kom och utmana mig inatt

Men när stormen tar fart över frosten inatt
Ropar sansen på värme i svavel och skratt
Det är tid för dom galna och månen är full
Så för din och för min, men inte för kärleks skull
Kom och värm oss inatt.


wednesday

dagens roligaste: julias knorrande inne på museumet, HAHAHA
dagens mest oväntade: det låg en "färsk-död" duva på cykelvägen.
dagens humör: begrochdalbanehumöret. upp & ner helt enkelt
dagens tidsfördrivande: vi räknade alla datoren på hela skolan..blev sammanlagt 298 stycken
dagens gladaste: att ett litet sms kan göra så man får ett lyckorus genom hela kroppen♥

25 juli 2010, we be there!!!


lars winnerbäck -kom änglar

Tisdag 20/4

God kväll! långisdagen idag gick trots allt ganska fort. Efter skolan unnade jag mig en sväng på stan, där jag enligt mina planer hade tänkt tröstköpa lite kläder. Mamma säger att man inte blir lyckligare bara för att man köper nytt hela tiden. Men jag tror bannemig att man visst kan köpa sig glad ibland! ...i alla fall gladare just för stunden. Och just nu skulle jag kunna köpa upp varenda butik i stan, så fina vårkläder som dom har fått in. Man blir ju sommarkåt så in i bomben!! Fick i alla fall med mig ett vitt spetslinne från hm och ett par svarta skinnshorts för ynka 50kr (!) saknade dock en knapp men med lite nål och tråd så fixar jag det galant. Hade även tänkt köpa ny kalasis strumpbyxor ni vet med hjärtan på. jättemånga som har sånna och tycker som är så himla söta, men nehä där sket de sig, då varken bikbok i stan eller på hansa city hade några kvar. Menmen man får vara nöjd med det lilla goda :)


update 21.21

Hinner inte skriva så mycket. Kom precis hem från ff match där kalmar förlorade med 3-0 mot AIK, vad händer med de gamla allsvenska mästarna egentligen? Innan dess var det träning och nu återstår en jäkla massa historiaplugg all night long. Hoppas "peter-petry-mister P" (ja ett kärt barn har många namn) ger oss ett prov imorgon för icke påslästa också, känner att jag är i behov av ett sådant just nu.
Och förresten dagens mest oväntade: I skolan prövade jag att äta potatismos vilket jag inte gjort på 10år!!
-och näe de var faktist inte så slemmigt och växande i munnen som jag hade för mig..

22.40


BEUTY

Tidigare idag kollade vi på Notting hill, längesen jag såg den nu faktist. Och ni vet den scenen när Anna Scott (som i själva verket är Julia robets) kommer in i bokhandeln och William Thacker (Hugh Grant) blir sådär helt såld och inte vet hur han ska bete sig. Han träffar henne i högst 5 minuter och känner direkt att dedär, de är kvinnan i mitt liv.

Fan vilken känsla! Tänk att bara gå ut på stan en helt vanlig dag och stöta på någon som man känner dedär omtalade klicket med. Är det då läge att gå fram direkt och fråga -ska vi gifta oss, skaffa 3 barn, volvo, och bo i en fin villa ute i skärgården? Eller ska man istället avvakta lite för att sedan se då han går förbi och vinkar till någon, som sedan visar sig vara hans flickvän. Så står man där och känner sig lagom dum när dom kysser varrandra sådär dramatiskt som i alla "kissing in the rain scener" haha..

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet eller är det bara sånt som finns i filmer? Eller så finns det någonstans i världen, förutom att det bara är Julia Roberts som kan lyckas med de tack vare att hon är så obeskrivligt vacker!


"amen" gomorron!

Har precis varit allmänt social mot två från Jehovas vittne som ringde på min dörr precis när jag stod i trosor och tänkte hoppa i duschen.. (borde man ens vara social mot sånna?) jag tycker mest dom verkar läskiga när man får höra om att dom inte firar jul, födelsedagar, inte har tv och massa annat. fy fanken vilket tråkigt liv! Jaja man kan väl säga att detta var dagens gärning jag gjorde då..hehe
Hur mår ni annars? Hoppas helgen har varit bra! Matchen igår vann vi med 2-1 och jag gjorde mål, wiee inte varje dag det händer liksom. A-lags matchen slutade 2-2, bra början såhär i ettan åde ju! På kvällen premiärgrillade vi, och ni skulle bara veta hur gott det blev. Blev lite botten upp också, men det slutade med att vi alla låg och sov på mitt vardagsrumsgolv..

Idag skiner sooooooooolen så ska snart ut och gå en prommis med malin sen blir det att träffa bonden från öland♥
det är söndag och söndagar hatar vi. Därför kopplar vi bort all ångest om att skolan är imorgon, att vi inte har pluggat på de vi ska, och att vi har minnesluckor sedan gårdagens partajande. Vi låtsas helt enkelt att det är lördag och att vi älskar oss själva, älskar varrandra och älskar livet!

fan vad jag har börjat älska livet.. vad har flugit i mig egentligen? Men om man nu ska leva med sig själv hela livet, så borde man väl ändå älska sig själv hela livet, right?

08.44

Goodmorning sunshines! hoppas ni har sovit gott. Tur att jag är den sömntuta jag är, annars hade jag nog aldrig kunnat somna igårkväll. Sov ju nämligen själv i huset och som några vet spökar det lite på min vind..haha tro det eller ej!

och jag som annars är världens mest morgontrötta människa är uppe med tuppen idag, jo det stämmer att det är lördag och att klockan inte slagit åtta förrän jag var nere och åt frukost. Solen skiner ute och det har redan hunnit bli 9 grader såhär på morgonkvisten, härligt! känner att det kommer bli en bra dag idag, och det är nästan lite mysigt att gå upp såhär i gryningen..
haha okej nu ska vi inte överdriva, men snart ska jag i alla fall packa upp den ouppackade träningsväskan för att sedan packa om den och bege mig till samling. Idag ska vi möta ett lag från Nässjö som är på träningsläger i Kolboda, kul med lite nytt motstånd.
När vi kommer hem blir det nog att kolla a-laget som har seriepremiär, första matchen i division 1! Hoppas det går bra för dom :) senare ikväll blir det grillning med världens bästa människor.
vi kanske hörs ikväll annars får ni ha en trevlig lördag! och till alla er som är overage, om det är utgång som gäller ikväll, lova att dansa lite åt mig också ;)

milkshake





haha gillar det oseriösa ögonblicket i den seriösa bilden.

vanlijglass
mjölk
milshakepulver
    =    tadaaaaaaaaaa! världens yummigaste milshake.
hallon
vit choklad


det är fredag..

det är fredag och jag har ätit middag i 40 minuter SJÄLV.
det är fredag och jag plockade ur diskmaskinen frivilligt i brist på annat.
det är fredag och jag tänker på min träningsväska jag ännu inte orkat packa upp.
det är fredag och jag är nog den mest rastlösa människan i hela världen.
det är fredag och det är inte en jävla människa, katt eller småkryp på min gata just nu.
det är fredag och jag tycker att kalmar borde ta sig i kragen åtminstone på helger.
det är fredag och jag funderar på om det kanske är jag som borde ta mig i kragen?
det är fredag och jag känner att det är läggdags trots att klockan inte ens är tio.
det är fredag och jag förstår inte hur ni orkar läsa dethär.
det är fredag och jag vet själv hur jobbigt det är med negativa människor.
det är fredag och jag kan inget annat än att älska livet.


WEEKDAY


 





Friday

Godkväll alla kära! Sitter just nu med en vindruva i käften och önskar nästan att den kunde smakat en gnutta vin. Det är nämligen fredag och jag sitter hemma alldeles själv i hela huset. Mamma & pappa drog nämligen till stockholm idag och eftersom vi spelar träningsmatch både imorgon och på söndag valde jag att stanna hemma. Pappa hade skrivit på en lapp: "Ha det nu bra i helgen, och var rädd om både tån och levern.." haha jag tror han börjar förutspå vilka partypinglor jag och malin är så fort huset är fritt. 
Ikväll blir det inget partajande minsann, tänker istället unna mig en god middag, som jag antagligen kommer stå i min ensamhet i köket och tillaga.. haha tragiskt det låter, men det är så det är!

Vädret ute får mig i alla fall på lite bättre humör. Imorgon väntas grillning med gänget, håller tummarna för att solen skiner på oss även då :) För övrigt så känner jag att jag inte har något interessant att berätta under denna vecka som varit.. skönt med helg nu i alla fall och jag önskar er alla en riktigt bra fredag!

The killers


Denhär låten tillägnar jag bara åt en person i hela världen ♥





bulldogisar


börjar nästan undra om det går dåligt för redbull.. i onsdags kom dom till gröndal och hade under vår träning lagt redbull shots i alla våra cykelkorgar, och igår körde redbull bilen runt och bjöd alla på skolan på redbull. Är detta enda sättet för dom att få fler köpare eller är dom bara överdrivet generösa av sig? folk kanske ändå inte lägga 20 spänn på en redbull shot utan kolsyra som smakar hostmedicin. fast okeejdå den var ganska god trots allt! verkar som om min cykelkorg även fungerade som soptunna, jaha man tackar ;)hehe 
stämmer det även att det är farligt för hjärnan att dricka redbull? hmmmm kvällens funderare helt enkelt..


IT'S A BEUTIFUL DAY



Just såhär kan det se ut på en naturkunskapslektion med SP09E, som dessutom tillhör top 1 av klasserna på stagg;) Helvetesdagen där starttiden är 8.10 och sluttiden är 16.20 har äntligen passerat! Eftermiddagen flöt på ganska så bra när vi dessutom passade på att ta del av den heta vårsolen som brände våra bara ryggar då vi satt i fönstret. Förutom att jag brände mig på locktången imorse, upptäckte lite för sent att ett handfat på skolan var sönder (vilket resulterade att det sprutade vatten över hela toaletten) och att jag trampade mig själv på min onda nageltrångstå är det ju faktist underbart väder ute och då kan man inte vara något annat än glad! Brorsan åkte tillbaka till Norge idag, vilket gjorde att jag kunde ta igen min stulna kiwi som låg i kylskåpet. Ska snart iväg och träna, och jag känner att det är en bra dag idag, fast uppnår inte trisslottsdagen.



fotbollsskola

wiiiiiiiiiiiiie precis hemkommen från idrottsskola. hehe nej jag var inte där och lekte själv utan var ledare.
vissa små ungar är ju bara för gulligulliga när dom tar i allt vad dom har och ändå missar hela bollen. Medans andra snorungar vill man ju bara sätta en sluta-prata-maskin på.
Vi fick i alla fall en stor pollypåse som tack för hjälpen, så det var ju helt klart värt dendär timmen ute i kylan med ungjävlarna :) mihi nu ska jag ta tag i idrottsprovet vi har tills på torsdag, där vi typ ska kunna funktioner till alla muskler i kroppen. trots att jag nyligen gått med i "vi som ska ha magrutor sommaren 10" är muskler och sånt inte riktigt min grej.


sommaren 2010!


NEW

jo förresten! här är skorna jag köpte igår. Kan inte bestämma om jag ska behålla dom eller inte. Vad tycker ni?Tänkte att dom kunde bli lite snygga till sommaren och dessutom är dom supersköna att gå i. Enda nackdelen är ju att dom inte är i skinn utan i plast, så kanske lätt går sönder. kommer från hm i alla fall, 199:-



after school

Hej alla fina. Hur mår ni? Jo själv mår jag bara bra tack, däremot väldigt trött efter att inte kunnat sova inatt. Är så jobbigt när man vrider och vänder på sig halva natten och hjärnan verkligen inte släpper taget om verkligheten och låter drömmarna ta över, utan istället fortfarande ligger och tänker på en massa onödig skit som gör att man blir ännu mer irriterad över att man inte kan somna. Tror inte det var min dag igår alltså..

Och dagen idag började ju inte bättre den, när jag efter morgonträningen skulle ta lite hudkräm efter att ha duschat råkade jag klämma lite för hårt på tuben så att hudkrämen flög en jättefin båge för att till slut hitta sin landingsplats rakt på mina jeans -.- inte lika fint kan jag lova.

När är det min tur att ha luckyday???? jag vill också känna en sån dag då allt bara flyter på och allt går precis så som man vill att det ska gå. När den dagen väl kommer tänker jag köpa upp hela tobaksäffären på trisslotter!
..ja om den nu kommer.

gårdagens outfit





























Leggings              gina
Oversize t-shirt     hm
Spetstopp             monki
Nitarmband           hm

EXPERTRÅD SÖKES!

Alla ni där ute som har något liten kunskap om headers och allt vad det handlar om, snälla hjälp mig!!
Har suttit hela eftermiddagen och försökt ändra storleken på själva ytan. Vill ha bredare med vitt för att kunna lägga upp större och fler bilder brevid varann..haha kanske låter enkelt men de är det bannemig inte. I alla fall inte om man heter filippa och inte har det minsta koll på varken bloggdesign eller krångliga engelska ord som border, float, padding, content, margrin & voice-family? Och nu när jag äntligen lyckades göra den ytan större, ja då flyttades ju hela jävla arkivet ner -.-
ååååååååh har inte tålamod med sånthär.
dags att sova. GODNATT.

yabadabadooo


Tog även en snabbis på stan idag. Hittade ett par skor på hm men självklart hade ju idioten
(som i detta fallet var jag) glömt kortet hemma..men pappa lovade att hämta ut dom påväg hem
från jobbet, wie. Hade i alla fall råd att inskaffade mig en ny ring.
den sista turkosa som fanns kvar, finns även i svart på hm. -----> 39:- (!)

K I W I


när kylskåpet nästan är tomt märks det att brorsan är hemma från norge.
jaja ska väl inte vara så egoistisk nu när han väl är hemma och låta han äta upp den sista frestande kiwin..ååh den såg ju så god ut

fooodie doobie

Hola tja hello tjo tjabba tjena hallå.

Dagen idag har gått ganska fort, kan ha att göra med dubbelfrukosten vi åt i skolan. Ska tydligen börja med ett hälsoprojekt där vi ska äta frukost tillsammans och även gå ut och gå en timma per dag och lyssna på dethär: på VALFRI lektion! jomen jag tackar nog inte nej till dedär meningslösa projektet trots allt.

och vetni?? idag har jag fått lära mig att för att förbränna en pizza måste man gå 2 mil. Och ett ynkaste äpple 1 km. ett äpple liksom? jag som alltid känner min duktig när jag äter frukt :o 

Idag är årets första träning på gräs, underbart! Men jag kan ju redan nu välkomna träningsverken i vaderna man kommer ha imorgon. Har även precis räknat ut att jag under träningen måste springa minst 6 mil för att förbränna pizzorna jag åt endast under dom 3 dagarna i Italien..
äh fuck nyttigheter. magen ropar på mat, dags att kolla vad kylskåpet har att bjuda på idag!

Adios hejdå bye bye ciao.

SÖNDAG

Goodmorning sunshines! Hoppas ni har sovit gott. Jag har precis ätit en god frukost och ska snart bege mig till gröndal där det är samling inför träningsmatch. Har ju bara tränat en gång på över 2 veckor och tån är fortfarande infekterad trots att jag har slutat gå på pencilinet..får snart lust att kapa av den! Men idag kan inte en liten tå hindra mig från att spela. Det är Rödsle vi möter och nu jäklar är det vinst som gäller brudar! 
Förresten vart tog solen vägen? Tyckte jag såg på tv att det skulle bli varmt idag. Hoppas att det klarnar upp tills i eftermiddag då kalmar ff möter malmö ff. känns som det är dags för vinst där med?
Härligt att pigga upp dom tråkiga söndagarna med lite fotboll :) wie nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag allihop!


SVAR PÅ TAL


Hur gammal var du när du först hade sex?
15 år


Hur många gånger har du varit kär? Och hur länge varade ditt längsta förhållande?
Jag har nog bara varit riktigt kär en enda gång, vårat förhållande var när jag gick i åttan och känslorna för den killen tog inte slut förrän i somras, obesvarad kärlek som man säger, haha.. Mitt längsta förhållande varade 6 månader.


vartifrån köper du mest kläder?
jag får nog säga som dom flesta andra tonårstjejer att det är hm & gina!


varför har du jämt en macka i fickan?
haha jesper..bara för att du alltid är sugen


haaha kan inte sluta skratta åt mackan i fickan.. Men hm, vad vill du arbeta med i framtiden? haha sjuk grabb dedär..Jag har faktist ingen aning, journalist eller något skulle vara kul :)
URL: http://saraastner.blogg.se/


har du pojkvän?
Nej, det kan jag inte säga att jag har.


är du lycklig?
jo man lever bara en gång och det får man ta vara på, njut och älska livet!


När kommer videoinläggen;)?
haha väntar man på något gott väntar man aldrig för länge


varför är du så galen ankiiii?:*
du gör mig galen pytte ;* haha


hur många förhållanden han du haft?
skulle nog säga 3. ett i sjuan, ett i åttan och ett i nian ;)


hur gör du för att bli så jääääääävla söt!? ;*
man blir som man umgås gullfia :)
2010-04-05 @ 13:05:59
URL: http://iingelsson.blogg.se/


hur många gånger i veckan är du våt?;*
alla dagar som du är kåt.......


hur är det mellan dig och jacob nu? :)
det är bra. vi tar en dag i taget :)


Bus eller godis?
får nog säga bus, har ätit allt för mycket godis idag..
Postat av: Robin Full Igen Andersson


1.Vad vill du bli när du blir äldre?
tycker sånt är så svårt, åren bara rinner iväg och jag har faktist inte hunnit tänka ut exakt vad jag vill bli.


2.Hur sminkar du dig till vardags?
Om jag inte är solbränd använder jag puder, rouge, mascara, ibland eyeliner och alltid något som mjukar upp läpparna!


beskriv dig själv med 3 ord glad, social & med världens bästa humor! (dock bara malin som förstår sig på den)


3 saker du tycker om
vänner, familj & fotboll


3 saker du inte tycker om
svek,döden & ärtsoppa.


vart köper du mest kläder?
hm & gina


Hur mkt pengar spenderar du på kläder per månad?
det är olika varje månad, beroende på hur mycket som läggs på annat. Tyvärr går ju en hel del pengar åt att leva livet med stinkade vätskor men de månader jag ligger lågt på alkoholfronten kanske det rör sig om 600kr?


tycker du själv, att du är bortskämd? 
Efter att ha börjat spara 200kr/månad får jag får 900kr, och då betalar jag även min mobilräkning själv. Därefter kanske jag lyckas fjäska in mig på något plagg när dom har fått lön och dom hjälper även till vid pengarkris ;) Men nej, bortskämd tycker jag verkligen inte att jag är.


är du oskuld?
Nej det är jag inte.


vem var du senast tsm med?
Victor


är du på G med någon nu? vi får se vart allting leder oss


hur långt är ditt längsta förhållande? 6 månader


hur många gånger i veckan onanerar du?
ungefär tiotusen miljoner gånger, beror på hur kåt jag är.


hur lång är du?
hela 161cm


hur uttalar man ditt efternamn?
Som det låter, fast utan eet ;)


Vilken färg på converse tycker du är finast?
den mest opraktiska VITA färgen.


Hur ofta tränar du? 
4-5 dagar i veckan + match 1-2 gånger/helg


Hur länge var ditt längsta förhållande? 6 månader


Hur länge tycker du man ska vänta med sex.. från att man blivit tsm alltså?
Det tycker jag helt och håller är upp till en själv. Vill man så vill man. Och vill man inte så är det bättre att vänta tills det känns rätt.


Du är jättesöt! kan inte du lägga upp mer blider från din vardag:)/fester?
Jag tackar så mycket för komplimangen :) och jovisst kan jag de, är ju redan en hel del från min tråkiga vardag men det kan ju bli mer om det skulle önskas!


Hoppas ni är nöjda med svaren :) nu ska jag krypa ner under täcket, har ju varit vaken sedan klockan 5 i morse. Vad konstigt det känns att vakna i Italien och somna i Sverige..haha aja sov gott på er ♥


home sweet home


HAHA bränd? vaaa näe inte jag....

Tackar moster för en jättemysig resa! du kan faktist vara ganska bra ibland ♥ 

ITALY


haha filmade några gånger under resan, här är från middagen sista kvällen. Och nu efter att ha varit
i Italien kan jag konstatera att dom faktist lever upp till att vara pizzornas rike. Men frågan är om inte Kroatien kniper första platsen?

ITALY




Efter att ha varit ute och ätit oss en jättegod middag som bestod av fläskkotletter & klyftpotatis gick vi till affären och köpte oss lite plockmat och en flaska vin får att mysa hela natten på hotellet. När vi väl kom hem till rummet upptäckte vi att vi inte hade några glas. Men man tagar det man haver! Så där satt vi på ett hotellrum i Venedig klockan halv 3 på natten och drack billigt vin ur uppdruckna cocacola flaskor. nu när jag tänker på det kan jag inget än skratta och älska livet!


day number two

På natten kunde jag inte sova pga Agnetas snarkningar..efter att ha legat vaken en timma och vänt på mig säkert 10 gånger, sparkar jag till henne på benet (och låtsas att det var i sömnen) då slutade hon.
Denna dag var det 25 grader varmt och strålande sol! Så vi satte oss på båten ut mot en ö som hette Lido. Där fanns en lång sandstrand, då ångrade man nästan att man inte packade ner badkläderna..Men det hindrade inte oss minsann. Vi klädde av oss till bh & leggings, la oss på en solplatta mitt på stranden och blottade våra feta magar. Fan vad skönt att vara utomlands, och bara slippa tänka på allting! Somnade därefter i solen och vaknade av att ett gäng italienska killar hade lagt sig brevid oss och dunkade hög musik. hmmmm kanske läge att ta sitt pick och pack och dra?
haha gillar brännan på mina ben....& mitt kräftröda ansikte som inte ens är i närheten av en brun nyans.




ITALY=THE CITY OF LOVE

Jomen visst hade min magkänsla rätt. Från och med nu tänker jag alltid gå på magkänsla! Inte förrän på flygplatsen fick jag reda på vart det var planet skulle ta oss. Och nu är jag precis hemkommen från 3 underbara dagar i Venedig, Italien. Har ni varit där? Åh vilken romantisk stad! Det är kanaler i hela staden så det går bara att ta sig fram med båt. Enkla båtbussar funkade smidigt att åka runt med under stadens vackra broar.
Dag nummer ett var det ganska molnigt på förmiddagen. Vi åkte runt och kollade på lite sevärdheter för att sedan komma till en plats som hette San marco. Och där snackar vi om att restaurangerna utnyttjar turismen,haha.. Smockat med västerländska turistet vilket gjorde att matställena självklart kunde ta betalt. Fick betala 14 euro, alltså 140 spänn för en jävla glass! okej den var fin....men näe inte såå fin.
















BYE BYE SWEDEN!


Du & jag alltså..sålänge vi håller sams kan ju resan sluta hur som helst ♥haha
leva livet, kom så ska vi leva!


INGEMANSLAND

Idag var det äckelväder, igen. Det ska inte bli helt fel att åka utomlands på onsdag! Inte för att det kommer bli någon "sol & bada-semester", men att strosa omkring i city någonstans i europa i solglasögon & jeansjacka är väl inte fy skam det heller :) Så imorgonbitti sätter jag mig på tåget till stockholm, där jag sover hos morfar en natt. Sen på onsdag förmiddag lyfter planet med mig & min moster till jaa..ingemansland. Kommer inte få reda på vart det är vi ska förrän på flygplatsen, hihi lite nervös kanske man borde vara? Mamma har sagt att det är söderut jag ska, så det är en magkänsla som ropar ITALIEN, men det får vi se helt enkelt! resfebern har inte hunnit komma än faktist, men med tanke på damen jag ska åka med jag kan garanterat säga att det kommer bli en galen resa.
Frågestunden kommer fortsätta tills jag kommer hem!
Hörde även att det skulle bli fint väder här hemma på torsdag, upp emot 12 grader så passa på att njuta av solen och det fina vädret sålänge det varar! Annars får ni ha ett fortsatt skönt påsklov ♥pusss&kram 

NU VAR DET DAGS.



Och det är precis som det låter, fråga vad ni vill så ska jag svara ärligt på så mycket som möjligt :) Bra att veta redan nu är att jag skiter fullständigt i oseriösa frågor. Svarar däremot inte på frågorna nu direkt utan sammanställer dom och publicerar med svar om någon dag.  Hey ho let's go!

SUNday

Gud vad mycket datasittande det har blivit idag.. Jag hade ju planerat att vara ute i parken med mina fina vänner för att grilla och spela kubb? Kunde inte väderguden följt mina planer för en gång skull. Istället har jag i princip suttit inne hela dagen. Känner mig åtminstone stolt över dendär milen jag cyklade i morse! Annars har jag bara slappat och kollat film med mamma. Ångrar mig lite att jag inte följde pappas ord om att göra årspremiär på golfbanan, då han kom hem och hade blivit solbränd i anisktet ;/ eller ja, åtminstone lite skär om kinderna, hihi. Jag är trött på att vara blekfis.

Kvällen igår spenderades åt lagfest hemma hos matilda med massa härliga tjejer! Vi grillade (första gången iår =vårkänsla så att det bara smäller om det!), åt även en massa gott, spelade spel och självklart skrattade all night long.

 
Inför kvällen körde jag en så kallad spanien outfit ;) 
Grå kavaj- Barcelona
Tunika med kedjor på axlarna- Barcelona (Hm)
Rött läppstift -Isadora


SUNSHINES

Kom precis på att jag har ännu fler bilder att lägga in från gårdagen! Kanske har det blivit lite för mycket bilder på sistone? jag kan aldrig bestämma mig vilka som ska läggas upp så då blir det enklare att lägga upp hela bunten, haha!
Malin och jag tog oss en runda i stan i det ljuvliga vårvädret. Kände dock att plånboken inte hade så mycket att bjuda på efter att ha gjort av med 400kr på bistro.. hur jag nu lyckades med det är ju en annan femma. 
Vi mötte upp grabbarna grus, köpte med oss lite gottigott och lämnade stan för att istället ta vara på solen
och sätta oss på en filt vid slottet. fyfan vad ni är bra ♥









sötmammis

Haha vilken söt mamma jag har ♥ Igår när vi hade ätit färdigt sa hon att påskharen hade varit här och att jag skulle leta efter mitt påskägg. Pappa kollade på mamma som om jag vore 5 år. Jag var stressad och på dåligt humör så jag orkade verkligen leka fet 5åring som skulle springa runt hela trädgården för lite godis. Mamma gav ganska snabbt med sig och sa att jag skulle kolla i stuprännan vid altanen. Och tro det eller ej, men påskharen hade varit även hos mig. Så där i stuprännan låg ett påskägg fullt med godis och en liten lapp där det stod; kolla i kakelugnen. När jag väl går in i huset och kollar i kakelugnen står det en nottinghill film där.

Att hon alltid lyckas få mig på lite bättre humör. Och just för stunden önskade jag nästan att jag var dendär feta 5åringen och att livet flöt på precis som det skulle utan några alls bekymmer.





GLAD PÅSK!

Har ju glömt att säga glad påsk till er! hoppas ni har proppat i er massor utav godis! Minns att jag hade godisförbud förra påsken, är fortfarande förvånad över att jag ens klarade det, sånt godismonster som jag är. Känner däremot att jag tagit igen förra påskens godisätande och säkert för 2 år framöver.. Jaja nu ska vi inte vara sånna, det är ju faktist bara påsk en gång om året, hehe..
Åt lite påskmat med mammsen & pappsen efter den intensiva storstädningen. Och vi svenskar är väl för tråkiga, kör på samma mat varje högtid? Kunde väl i alla fall slängt in en ny smak på påskmusten istället för att byta etikett från julmusten.


städning på G

Jobbade nästan som städerska igår, eller ja..städerska utan lön i mitt eget hus. Inte så lockande va? I vilket fall som helst bytte jag gardiner, dammsög golvet, skurade hyllor och plockade upp den stora klädhögen från golvet som legat där i ca 2veckors tid. Lyckades även fynda min historia & samhällsbok bakom bokhyllan. 
Efter 3 timmars jobb blev det faktist riktigt fräscht, nu återstår det att se hur länge det håller i sig!





saturday

Goodmorning sunshines! Igår fick jag vakna brevid den jag tycker om, och idag får jag vakna av att pappa ruskar om mig som om det vore jordbävning. I vanliga fall skulle han redan ha förstört min dag, men näe denna morgon tyckte jag nästan att det var kul. Tror det har ett sammanhang med att solen sken in rakt genom fönstret och lyste mot mitt bleka ansikte. Jag kände att vintern just nu låg på andra sidan jordklotet och att våren faktist äntligen var här, på riktigt.
Och nu kommer då dagens fråga; Kan man bli solbränd av att sola genom en glasruta?
Ni vet på sommaren när man lutar sig på fönstret i en kokhet bil som står mitt i solen. Refklekteras solen tillbaka på grund av glaset eller  kan en gnutta gå rakt igenom? Har verkligen alltid funderat på de, men aldrig lyckats hitta något svar. Eller så gör dendär idioten (i detta fallet jag) i den kokheta bilen bara så att man vevar ner rutan och solar som vanligt folk..aja bara en funderare i alla fall.

Lite senare blir det en långpromenad med malin, tänkte ta några vårbilder :) hoppas ni får en riktigt fin dag och ta vara på detta underbara väder, det är vi alla värda!

skärtorsdag

Kvällen igår började bra, riktigt bra. Tog bussen över till öland med malin & julia, där väntade 3 trevliga gossar in oss, och sådär ja nu var partajandet i full gång. Vid tiotiden tog vi bussen tillbaka in till kalmar för att dansa loss på bistro. Under en viss del bestod kvällen av rent kaos, men efter att ha skrikit oss hesa på varandra och gråtit ut våran ilska inne på toaletten kunde vi säkert ta varandra i handen, stappla ner till dansgolvet i alldeles för höga klackar och till slut fortsätta kvällen tillsammans. trots att vi innan dethär aldrig riktigt har bråkat känns detta så himla typsikt dig och mig.. ♥

WHAT A NIGHT!




 

skål för dom som tål

tror jag skippar påskkärrandet trots allt..
Istället blir det utgång ikväll med ett härligt gäng :)

Ikväll tänker vi höja glasen så att hela bistro lyfter!

april april din dumma sill

har ni blivit lurade idag? första april ju!! minns ni inte när man på lågstadiet alltid gjorde en massa bus i skolan, som att lägga häftstift på frökens stol, vrida om klockan för att att få sluta tidigare, lura föräldrarna med en massa förutsägbara skämt som dom låtsades gå på och tröstskrattade lite falsk åt. gud vad kul man hade det!
och så nu, 10 år senare har man inte blivit lurad en enda gång? vafan är detta. Världen kommer ju snart gå under av tråkighet.
Tur att några små söta påskkärringar räddade min dag genom att komma och fråga om godis. Man kanske borde ta på sig hucklen, rita dit lite svarta prickar i ansiktet, måla kinderna röda med läppstift och gå en runda i kvarteret?


RSS 2.0