YOU GET WHAT YOU GIVE



Glömde ju visa er lite av de som inhandlades på stan härom dagen.

skjorta + shorts från gina. Och det bästa utav allt, jag fick bara betala 98 kr! (eller ja, mamma fick..)
armband från indien, ringar från glitter och jordanien.


EARLY MORNING

Efter ynka 5 timmars sömn är jag nu uppe ur sängen! Har precis ätit en god frukost och snart går bilen mot göteborg. Det var ju alldeles för längesen jag var där sist ;-) Denna gången ska jag faktist inte spela cup, gå på liseberg och kolla in en massa läckra Italienare som man råkar daska till på rumpan helt oavsiktligt(hehe).. utan umgås med familjen och min käre bror som flyttade hem från Norge förra veckan. Kommer hem på söndag igen, innan dess ska vi kolla när Kalmar FF krossar Göteborg. Hoppas ni får en kanonhelg :) puss på er!


FRIDAY I'M IN LOVE

Jahdu fröken filippa, vart har du kastat bort ytterligare hela denna dag av de få återstående av sommarlovet? hmm papperskorgen är nog inte helt möjligt med tanke på att jag städat mitt rum. Och jaa, efter den röran tog det ett antal timmar. Hatar att städa, men älskar att ha det nystädat, det är väl en dålig kombination?

Nu sitter jag här och är nöjd över mig själv. Så nöjd att jag unnar mig en salt pinne eller två. Fördröjer tiden med Bruce Springsteen väntar på att malin den ungjäveln ska lära sig att svara i telefonen. Vill bara önska er en trevlig fredag, de tänker vi ha!

MONKI DONKI PONKI



NYA skor. Indhandlade på monkis rea för endast 100 riksdaler. Perfekta till utlandsresan!


SNABB UPDATE

Kom precis hem från träningen så nu sitter jag här svettig och dan och ska snart hoppa in i duschen. Dagen har tillbringats med mamma på stan, och vilken otur att jag hade glömt koden till det nya bankkortet så att mamma fick betala alla mina inköp ;) blev lite smått och gott som jag ska försöka lägga upp senare. Men nu ska vi tjejer i laget och kolla fotboll på fredriksskans! Ikväll sover jag hos åse så lär troligtvis inte hinna uppdatera mer men i sånna fall hörs vi imorgon, nu är det brådis. pusss på er!

C.I.T.A.T

Mamma sitter halvt deprimerande och ska välja ny profilbild till facebook när denna kommentaren kommer:
"filippa, erkänn att jag ser riktigt fet ut på dehär kortet? (innan jag hinner komma på något lämpligt svar kommer en backup) 
...äh vafan jag är 50 år, ge mig ett till glas vin"

haha gillar hennes syn på livet, man lever bara en gång!

TODAY I DRESSED MYSELF IN THIS


Kände att det var ett bra tag sedan jag la upp en så kallad outfit bild, så njut av upplevelsen ;)

Skjorta från gina, spetstopp monki, skjorts jc, halsband second hand, armband & ringar gina, hm, indiska och utomlands.

KLAPPAT OCH KLART!

Så var det med den saken. Och ni kan ju bara gissa vilken gladis tjej jag är just nu :D I morse kom Malin och hennes pappa hit så fixade vi lite papper och åkte sedan vidare in till resebyrån i stan. Den nittonde augusti lyfter planet mot Kreta! Vi ska bo på ett ställe som heter Platanias och ligger nära Chania. Samma ställe som Kenza brukar åka till om jag inte har helt fel. Så nu börjar nedräkningen, 22 dagar kvar om man ska vara exakt. Jag kan knappt hålla mig, det kommer bli UNDERBART!!!




EN LÄRA OM DAGEN ÄR BRA FÖR MAGEN.

Haha idag när jag bläddrade igenom tidningen fastnade jag för en artikel om kossor. Och självklart är jag mycket medveten om att Kalmar är en liten bonnehåla, men visste ni att KALMAR är den stad i hela Sverige som har flest kossor? Hela 54 000 stycken! Så istället för att skämmas för att man inte är någon storstadsfjolla tycker jag att vi ska höja den fruktansvärt ljuvliga dialekten och känna att det är i sånna här lägen man är stolt att vara kalmarit ;)



bilden är tagen på malins grannar ute i läckeby!

YOU MAKE ME FEEL GOOD

Okej jag kunde inte hålla mig ifrån köpandet denna gången heller. Det blev en beige oversize skjorta inhandlat, vet dock inte om jag ska ha kvar den eller inte, hahaokej ingen idé att jag säger de heller för jag vet mycket väl att dendär skjortan kommer hänga kvar i garderoben långt efter att bytesrätten har gått ut.. förresten, finns det något som kallas köpoman?

Och vetni?? :D Efter att Malin och jag strosat runt på stan ett bra tag, tog vi vägarna förbi ticket för att kolla lite resor. Och vipps så blev helt plötsligt två resor reserverade tills imorgon. Båda resorna är till Kreta i mitten av augusti. Så nu ikväll ska jag ta en liten talk med mina föräldrar och därefter är det bara att hoppas på att det är nemas problemas från deras sida, så att vi kan åka in imorgon och skriva på alla papper. Håll tummarna nuu!


EVERYBODY IS SOMEONE

Har precis fått i mig lite frukost, måste dock tillägga att jag saknar hotellfrukosten en hel del..Jaja kanske lika bra att cupen bara varade i en vecka så att man inte blir för bortskämd! Nu sitter jag här dyduschad och ska snart börja fixa i ordning mig, om någon halvtimma kommer malin hit så ska vi ner till stan en sväng. Har lovat mig själv att hålla hårt i pengarna, vi får se hur det går med det..solen skiner ju faktist idag så hoppas att ni alla får en fin dag ♥


här kan ni få ta del av min för nuvarande väckarklocka, haha man får ju inte direkt lust att kliva upp ur sängen..

VAD HAR VI LÄRT OSS AV DAGEN?

att det är helt meningslöst att pappa tvingar ut mig på golfbanan när jag inte är på humör. Vilket resulterar i att jag spelar uselt, blir förbannad, och kör en tvinga-tillbaka-metod att åka hem igen redan efter 5 hål. Vilket leder till att jag får dåligt samvete och känner mig skyldig att göra en jordgubbspaj trots att jag har lovat mig själv att hålla igen på onyttigheterna. haha ibland blir inte allt riktigt som man tänkt sig, men dendär jordgubbspajen smakade inte helt fel minsann!


I'M YOURS TO KEEP IF YOU WANT TO


GOTTA BE SOMEBODY

Jahapp, då var man utan mobil i 3 veckor framöver. Knapparna slutade fungera så idag skickades den in på sevice.. Fan för dom om inte detta går på garantin!! Som vanligt har jag tagit ut mig aggression i mat. Denna gången fisk och potatis, alltså är det bara att hoppas att jag blir en aning intelligentare..

Hur är allt annars med er? Hoppas det är bra :) Kan ni tänka er att det bara är en månad kvar av sommarlovet, skrämmande om ni frågar mig. Malin lyckades i alla fall få mig på bra humör när hon ringde i morse och berättade att hon hade pengar till resan! Så antingen denna eller nästa vecka bokar hon och jag en sista minuten till något härligt och varmt ställe. åh kan knappt hålla mig, vill åka nu med detsamma!


LARS WINNERBÄCK, BORGHOLMS IP 25/7




DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER....

Godmorgon Godmorgon! Vad hände med det underbara vädret? Jag som hade tänkt sitta i en brassestol klädd i jeansshorts, linne och solbrillor för att kolla winnerbäck ikväll. Men istället blir det regnställ, gummistövlar och paraply.. I vilket fall som helst tar jag och grabbsen bussen upp till Borgholm vid 4 för att invänta Lahle och Dundertåget som förband vid 6. Sen två timmar senare är det Lasse som tar över scenen, kommer bli helt underbart!!!

WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIENDS, AND WE'LL KEEP ON FIGHTING TILL THE END


Mina blåslagna ben värker, alla leder i hela kroppen värker och framförallt, huvudet värker.

En vecka full med sammanlagt 8 fotbollsmatcher, 4 liserbergbesök, en jäkla massa mc donalds mat och en drös helt nya människor tar på krafterna minsann. men nu sitter vi här i kalmar igen och har kommit hem från vår troligtvis sista gothiaresa. ååååååh skulle kunna åka tusen gånger om. Vi gjorde en riktigt bra turnering, men med lite otur hamnade vi i b-slutspel. Men där hängde vi inte med huvudet minsann. Kom till final och fick möta ett lag från helsingborg, där det dock blev förlust. Men en silvermedalj är inte fy skam det heller, och en sak är säker, fyfan vad bra vi har haft det!!!

NÄR VI GRÄVER GULD I GÖTEBORG ;)

Godkväll mina damer och herrar. Nu sitter moa och jag här, fullproppade av både mat, godis, och chips med dipp. Det är så man laddar inför en fotbollscup minsann! Om 13 timmar sitter vi tillsammans i en buss full av förväntansfulla tjejer påväg mot göteborg för att spela GOTHIA :D blir tredje året nu, och det har varit lika kul varje gång så detta kommer bli en helt underbar vecka. Vi spelar mot norge, kenya och ett svenskt lag. sen är det bara att hoppas på att vi sköter det galant så att det det vankas slutspel. Tredje gången gilt som man säger, kom igen nu brudar!!!!


HURRY UP

Tanken av att vi åker till Göteborg imorgon på fotbollscup i en vecka och att jag inte har packat än gör mig lite stressad. Och speciellt nu när mamma och pappa inte är hemma gäller det att vara extra noga med att bocka av varenda liten pryl från packlistan. Vi ska ju bo på hotell istället för skola, så slipper släpa med sovsäck, luftmadrass, kudde med mera, så det känns skönt! Men allt annat? Åh herregud, jag som alltid släpar med hela mina garderob trots att jag bara ska vara borta några dagar. Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten? Wellwell, känns som att det är väl tid att börja, hörs sen!


LOVE IS ALL YOU NEED.


nitring från glitter 49:- finns även på bikbok!


AMENDED PLANS

Sitta hemma själv på en fredagkväll? näe de funkar inte. Speciellt inte nu på sommaren, när det är uppenbart att man ska ut och leva livet, vara vaken långt efter midnatt och springa barfota i gräsdagget vid soluppgången. Istället ger jag mig iväg och träffar ett gäng härliga tjejer som man inte sett på år och dar, LOVELY.


FRIDAY I'M IN LOVE


ÖLAND  -inriktat på fest, stod på schemat ikväll. Men efter att ha tränat i den hundragradiga värmen och därefter fått slänga iväg 500 spänn på ett träningsställ var det bara att välkomna pengakrisen, igen. Och med tanke på att vi åker till gothia om två dagar, känner jag nu efter en stunds funderande att stanna hemma ikväll inte var något annat än ett ytterst korrekt beslut. Har precis tröstätit i min ensamhet. Så nu sitter jag här och spärrar öronen mot högtalarna där älskade Lars spelar låt efter låt. Och ja, nu när jag tar mig ett titt på träningsstället, måste jag säga att det var värt varenda krona!

LIFE IS OURS, AND WE LIVE IT OUR WAY

Kvällen har bestått av grillning och altanhäng inklusive vattenpipa med mina kära vänner. Galna som vi är fick vi även för oss att åka och nattbada, och det var ett ruskigt bra beslut ska jag säga er! Hur sköönt som helst, men när man kom upp frös man från huvudet till tårna, så nu när jag är hemkommen ska jag krypa ner under täcket och sussa gott. Trevlig kväll i alla fall, imorgon väntas bad på varvsholmen. Man kan inget annat än att älska vädret, älska sommaren, och älska livet!


bilden är ifrån kvällsdoppet med laget efter träningen igår!


we are the people


FLY ON THE WINGS OF LOVE

Hatar att vakna sent på sommaren. Då har man ju liksom missat halva solningen. Och med tanke på den sömntuta jag faktist är inträffar det ganska ofta. Som idag till exempel. Men nu har jag i alla fall ätit frukost och ska snart sätta mig på bussen mot öland med manne & lucas. Kan inte fatta att man är i Sverige längre ju, så underbart väder!! nu gäller det att ta vara på detta, man vet aldrig när det vänder :-) hoppas ni får en kanondag, de tänker vi ha! 

DON'T FORGET TO REMEMBER ME

ÄNTLIGEN. är alla bilder redigerade och upplagda, har tagit sin lilla tid om man säger så. Denna dag har jag spenderat med boysen. Vi åkte till varvsholmen för sol och bad. Solen låg på hela dagen, så lite färg har man minsann fått! Därefter cyklade jag iväg till träningen och efter att ha svettats lite där åkte vi återigen och badade, denna gången på p.viken med laget. Haha la även märke till hur kul det är med vattenbrottning ;)

Nu är jag helt slut så ska faktist krypa ner i sängen, sov gott med er!

HEY HO LETS GO, NU KOMMER EN HEL DRÖS MED SKÅNEBILDER





























Trots att en bild säger mer än tusen ord, går det inte att förklara hur bra vi har haft det!! och det värsta utav allt är att farmor och farfar ska sälja huset nu i september. Så detta var alltså sista sommaren jag spenderade i Mölle. Känns lite konstigt faktist, och framför allt tråkigt. Menmen sånt är livet, och en sak är säker, vi hade i alla fall en kanonresa malin och jag ♥


AT THE END OF DREAMS.

Orkar inte lägga upp alla bilderna idag så ska försöka hinna med de imorgon istället. Väderprognosen visar ju nämligen på kanonväder och då har man ju inte lust att sitta inne vid datorn, men vi har ju även lärt oss att dedär väderprogrammen kan ha fel ibland så vi får väl se. annars kommer dom troligtvis senare imorgon kväll efter all träning. Förresten, hann med en löprunda på 8 km förut, så nu sitter jag här med turban på huvudet och bara längtar efter sängen. Bjuder på ett kort videoklipp till alla nattugglor där ute :) ni andra får sova så gott!


HOME SWEET HOME

Kom hem med tåget för en stund sen. Har haft 3 underbara dagar i skåne med mallis! Har njutit av sol och bad och även passat på att granska de skånska pågarna noga..haha! Idag blev man några tusenlappar fattigare, men bara några ynka klädesplagg rikare. Hur det nu kan ha gått ihop sig? I vilket fall som helst har vi bara ätit en massa onyttigt alla dessa dagar, så innan jag slänger upp en bildbomb här ska jag faktist ut och springa. det gäller att vara i form nu när det bara är 5 dagar kvar till gothia!! vi hörs senare ♥

I WILL SURVIVE

Godmorgon godmorgon! Sitter här och sörplar i mig lite jordgubbar med mjölk ute på altanen. Det är något speciellt med att äta frukost ute på sommaren alltså! Snart kommer farmor och farfar hit och hämtar upp malin & mig, därefter följer vi med dom till deras sommarhus i mölle, som ligger i skåne. Sist jag var där var faktist för ett år sedan. De dagarna innan vi skulle åka till kroatien!! De ska vi ju tyvärr inte göra denna gången, men kul ska vi ha i alla fall :) Mölle är verkligen superfint, jag älskar att vara där på sommaren. Och denna gången åker jag med min favoritjej också, de kan ju bara inte bli bättre! Ta hand om kära kalmar här hemma medans vi är borta, kan nås på mobilen annars hörs vi på tisdag! Pusss&kram




CATCH ME NOW I'M FALLING

Neheni nu är det faktist dags att röra på fläsket. Det är fredag, klockan är strax över åtta och här sitter jag i endast bh och handduk på huvudet. jag måste nog vara den mest tidsoptimistiska människan i hela världen!
Ska börja packa nu i alla fall, malin och jag åker ju till SKÅNE imorgon!!! :D Om jag blir fördig med packningen i hyffsad tid kanske jag drar till jonas en sväng, där vankas det fest. Däremot ska jag vara nykter ikväll, man kan ju inte få för mycket av det goda!

SUMMERLOOKING

hur och vart använder du ditt solpuder? :)
ger det någon jätte effekt, eller bara lite lätt färg och jämnar ut allting?

-Jag använder en vanlig bronze rouge från HMs egna märke. Jag har provat lite olika men tycker att denna ger den mest somriga looken. Själv använder jag den bara som rouge, men det går säkert att pudra ner andra deler av kroppen också. Förutom att den är lite för glittrig ser man genast gånger brunare ut på ett naturligt sätt. Och det bästa utav allt, den kostar bara 49:- 


I'm wanna free fall out into nothin

Är precis hemkommen från sista dagen på jobbet! Skulle ju jobbat 8 timmar idag, pga att jag missade jobbet i tisdags, men fröknarna tyckte att jag hade gjort en sån bra arbetsinsats så jag behövde bara jobba till 1 istället för 4 =) så himla snällt ju! Jag har verkligen haft 3 händelserika veckor på dagiset, och som jag kommer sakna dom små knattarna...men nu är jag i alla fall en aning rikare och kan äntligen påbörja mitt sommarlov. uuuuuuuuuuderbart!


STRUTSFRILLAN



ny skjorta, 20 enkronor jo man tackar.
halsbandet kommer från HM.

ONE DAY I WILL SHOW YOU MY OWN WORLD

Kvällen igår spenderades hemma hos jonas, där även rhode och adam befann sig. Kvällen bestod av vm-tittande och fifa spelande, ja för dom som kan hantera dedär små spelkonsollerna då. På något smidigt sätt lyckas jag alltid trycka på "passaknappen" när jag är helt fri framför mål. Och inte nog med de så flyger bollen alltid åt fel håll än vad jag hade tänkt mig. aja fifa är nog inte riktigt min grej, men en dag då bannemig ska jag lära mig!


BACK TO REALITY

Godmorgon! ligger här ute i en solstol på altanen och försöker pressa lite nu innan jobbet börjar. Mitt bröst kokar snart så varmt är det, haha! Vet inte hur många gånger jag tryckte på snooze knappen i morse, måste ha varit tusentals. I vilket fall som helst kom jag till slut upp, och snart ska jag upp till garderoben och välja utstyrsel för idag. Eftersom det är kanonväder ute med solen som skiner lär det väl bli något lätt och enkelt att ha på sig. Därefter ska jag iväg till jobbet, där jag stannar till fyra. Hoppas ni kan njuta lite av solen åt mig idag också :) puss!

DREAMING OF YOU


nya örhängen, HM f-ö-r-t-i-o  r-i-k-s-d-a-l-e-(eller ja, 39, 50:- för den som vill känna sig en femtioöring rikare) Den lilla femtioöringen kan man lika väl lägga i rädda barnen bössan. Tro det eller ej, men lite kan göra mer nytta än man tror!


IF I COULD

Godkväll. Eller godnatt snart till och med.. Allt för dålig uppdatering idag, jo jag vet. Och jag som skulle bli bättre på dehär? jaja det är sommar och jag njuter mer eller mindre av livet!

Jobb idag till fyra, läste nog sammanlagt Petter och hans 4 getter fem gånger...men när man känner en pytteliten hand ta tag i en och kolla med sina stora blå ögon och fråga, kan inte du läsa saga för oss fröken filippa? just för den stunden är jag alldeles för svag för att säga; de kan du glömma ungjävel. utan går istället bort till filten och sätter mig med barnen för sagoläsning. Jag verkligen älskar dom små knattarna, och ja, utan att klaga skulle jag faktist kunna läsa dendär tråkiga getboken tusen gånger om.

TURN THE LIGHTS ON


Wie golfen gick bättre än förväntat. Dannie och jag kom sjua av 102 lag! fick en golfbag och lite smått och gott som pris. Får väl köra på en lite annorlunda outfit idag då ;) svart pikétröja från puma (köpt till spanienresan med fotbollsgymnaiset), svarta shorts med fickor från jc, adidas golfskor från intersport och blå srixon keps som pappa vann på någon tävling, haha..skönt att man har fått lite färg nu, så att man slipper sminka sig lika mycket. Idag körde jag bara på solpuder från hm och ögonfransbörjare. nu är det dags att krypa ner i sängen. jobb väntar imorgon! sov så gott mer er

DO YOU REMEMBER ME LIKE I REMEMBER YOU?

Planerna var att grilla och kolla fotbollen hos jonas ikväll, men malin och jag ångrade oss, och bestämde oss för att köpa med oss lite grönsaker och dipp och gosa ner oss framför teven här hemma istället. Allt för många dagar sen vi hade en riktigt myskväll bara hon och jag. Men jag ska försöka övertala henne att kolla fotbollen i alla fall!Hoppas ni får en bra kväll så kanske vi hörs senare ikväll:) puss!


WE'LL KEEP ON FIGHTING TILL THE END.

Vetni vad?? jag kom upp i tid i dag, redan klockan 06.10! på grund av de ynka 6 timmars sömn är jag faktist lite imponerad av mig själv. Jag och Dannie var ute på golfbanan redan vid halv åtta för att hinna träna lite innan vi skulle spela tävling.
Och jag spelar ju på tok för lite golf, så innan första utslaget idag var jag riktigt nervös. Men efter att dannie gjort en bra utslag och jag satte en långputt som kom rätt i koppen startade vi med en biride på första hålet! och puttning som aldrig har varit min grej? måste ha skett ett under där.. De 17 återstående hålen spelade vi lite upp och ner, dannie fick rädda mig i några svackor, men det klarade hon galant! så överlag tycker jag att vi var en ritkigt grymt team tillsammans ;)

BAD DAY

Denna dagen har varit helt meningslös. Snart kommer i alla fall zozan hit och förgyller min kväll. Tidig läggdags ikväll, för imorgon ska jag och Dannie spela golftävling och har starttid klockan 08.20!! och då gäller det att inte försova sig minsann. Därefter blir det jobb till klockan 5. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag i alla fall, eftersom solen skiner ska det ju vara glada miner! en sur pusssis

LITE NYTT I KLÄDKAMMAREN

Detta var de jag fick med mig hem efter att mamma och jag gått på stan förrförra veckan. Denna veckan har även två nya klänningar och en byxdress inhandlats. Byxdressen tänkte jag sy om lite så vi får se hur den blir. Lägger upp bilder på allt när jag är färdig och har tid!


vitt randigt transparent linne -BIK BOK

svart klänning med löstagbara axelband -GINA TRICOT

bronzefärgad tunika -HM

militärgrön kofta i längre modell -HM


H-E-L-V-E-T-E

åååh. ungefär så är känslan när man vaknar 2 timmar senare än beräknat, vilket resulterar i att man redan har missat över en timma på jobbet. Och får ringa och dra en djup lögn om att jag var magsjuk och kommer därefter troligtvis jobba dubbelpass på onsdag. fan vad jag hatar min äckliga väckarklocka som man aldrig vaknar av.
när jag kom ner i köket spillde jag ut min skål med flingor också, känner på mig redan nu vilken jävla skitdag detta kommer bli.

SHE MOVES IN HER OWN WAY

Var precis inne på någon bloggsida då denna annonsen ploppar upp. Känner att den var ganska passanade för en dag som denna. Och den pizzan alltså, mmh min mage skriker efter den. näe okej, nu får jag ge mig. har redan ätit en halv pizza idag juuu..en pizza om dagen är bra för magen. dags att sova bort hungern, imorgon är det jobb som gäller!


EAT OR GET EATEN

Idag begav jag och 3 ganska rejält slitna grabbar oss till Köpingsvik runt lunchtid. När vi väl kom fram räknade vi ut att vi inte hade ätit på 22 timmar, vilket resulterade i kurrande magar för oss alla. Så innan vi gick ner till stranden gick vi förbi en pizzeria och fyllde matsäckarna! Riktigt härligt väder var det i alla fall, och två dopp blev det också. Efter att ha skrattat konstant i 3 timmar somnade vi på stranden och vaknade 40 minuter innan bussen skulle gå. Nu är jag i alla fall hemma och magen gör uppror, återigen. Men orken att laga mat finns inte med på kartan, så jag får nöja mig med mina ynka två digestive kex. smaklig måltid filippa, oh man tackar man tackar.


måste återigen försöka imponera med min uppstigning.

denna gången var det dock inte självmant, på något lustigt sätt fick jag ångest över att det kändes som att jag hade sovit bort hela dagen. Kvällen igår vet jag inte när den slutade, inte allt för sent antar jag. Det började med att jag dansade på borden tillsammans med malin och slutade några timmar senare, en aning lyckligare i samma säng som gabbi, där emellan måste jag ha haft en ganska rolig kväll minsann! Här hemma sover alla som stockar, utom jag som är uppe med tuppen då. Men jag lovar det kommer synas ikväll sen, oh bara tanken på mina röda trötta ögon gör mig illamående när jag vet att det är jobb som väntar imorgonen. tack goda gud för att jag är ledig idag.

I WANNA GO CRAZY

Exakt för ett år sedan var jag och malin i Kroatien vid denhär tiden på året. Jag vet att jag har sagt det förut, men det är värt att nämna flera gånger om, vi hade verkligen det så jävla bra!! skulle göra allt för att åka tillbaka dit igen. Till alla stränder vi låg och solade på om dagarna och alla barer och uteserveringar vi hängde på om kvällarna, åh saknar de så att jag kan börja lipa vilken sekund som helst! Men näe, inte ikväll. Nu glömmer vi alla underbara minnen för en kväll, och korkar upp på nytt här hemma i gamla goa kalmar. Ha en bra lördagkväll!




KOLLA KLOCKAN.

YES, thats true. klockan är inte ens halv tio och jag har varit uppe sedan 8.00, prick. Nu när jag äntligen har en dag ledig så sover jag inte ens ut? måste vara något fel på mig. men nepp, snart ska malin och jag nämligen bege oss till öland för lite sol och bad. Igår var jag för första gången (sedan mamma och pappa övergav mig) varit och handlat. Och det är väl typsikt att när man bara ska in och köpa ett paket fil och lite tops så kommer man ut med två stora kassar fulla..annars försöker jag leva så snålt som möjligt ,vilket innebär att mina matpengar jag fått plötsligt förvandlas till s-h-o-p-p-i-n-g-p-e-n-g-a-r


är det ens lagligt att få sånna sms mitt i natten när man är ensam hemma?

"Ska det vara tänt på vinden? Lyssna inte efter steg eller barnröst som skrattar eller gråter. De kanske kommer ner och kollar på dig när du ligger och sover, försök att inte vakna.."

WHO DO YOU THINK YOU ARE

Idag kommer inte heller bli någon bra uppdatering, bara så att ni är förvarnade ;) Nu har jag precis ätit frukost och ska snart upp och ta mig lite kläder. Därefter jobbar jag från 12-16. Hem en snabbis för att hämta golfbagen, och nu är då stora frågan hur jag ska få ut den till golfbanan, cykla? nääe skulle aldrig gå. Nu när man är ensam hemma får man väl utnyttja de flesta med körkort antar jag. I vilket fall som helst ska Dannie och jag spela golf. Hinner nog bara 9 hål, men bättre de än ingenting. Vi ska ju tillsammans vara med i en golftävling nästa vecka, ska bli jättekul!
När jag kommer hem från golfen, hur jag nu kommer de, gå? haha vilka i-landsproblem egentligen. Några mil hit eller dit, de klarar väl mina små ben galant nu efter att ha spelat två 90 minuters matcher två dagar i rad.
När jag väl är hemma igen blir det att fixa sig en snabbis och sedan sätta sig på bussen till Lindsdal där det väntas grillfest hos felix med några i klassen :) ska blir trevligt minsann. Hoppar ni får en riktigt bra dag, de tänker jag ha!

SLEEPING MY DAY AWAY

Känner att jag ger bloggen allt mindre och mindre tid. Men nu på sommaren har man inte tid helt enkelt. Jag går upp, äter frukost, åker iväg till jobbet, kommer hem från jobbet, åker iväg på träning/match och efter de är man helt slut och har ingen som helst lust att sätta sig och försöka komma på något intressant att skriva. Kanske borde skita i bloggen ett tag kanske, eller har ni annars några önskemål jag kan skriva om? just nu känns den bara allmänt tråkig.

RSS 2.0