NOTHING LIKE YOU AND I

Min blogg suger för tillfället. Känner att jag behöver en lite roligare vardag som skapar mer fantasi. Detta halvåret gör en bara deprimerad, jag vill ha sommar sol och värme. Man blir ju bara ännu sjukare av att kolla sig i spegeln nu i vintertider. Och dessutom kanske inte en outfit bild är läge att ta när man hela dagen har sprungit omkring i pyjamas?
Aja nog om tråkinlägg. Har ni några förslag på vad ni vill se mer om så kom gärna med det!
Nu ska jag ner och göra varm choklad.

en riktigt blöt förkylningspuss på er


SJUK. 12.08

Godmorgon! snorig och dan stannade jag hemma från skolan idag. Har fått i mig lite kräm men annars svider halsen så fort jag sväljer. nu ligger jag i alla fall här i soffan och kollar love actually. utanför fönstret speglas en blå himmel i den klarvita snön. helt sjukt hur mycket snö det kan komma på bara några dagar! men visst, sålänge man håller sig inne är det väl mysigt :)
nu kommer den bästa scenen i filmen när han står utanför huset och berättar hur hemligt förälskad han är i henne, hihih vi hörs senare! pussssss

.


och så var det med den saken ♥

STRANGERS LIKE ME.

Godmorgon! kvällen igår blev inte riktigt som planerat. Vi spelade lika en, förlorade en och vann en och därför inte gick vidare till slutspel. Däremot lyckades det andra ifk-laget ta sig enda till final, där de dock förlorade i förlängningen mot emmaboda. All heder till ifk tjejerna som kämpade in i det sista och var väl värda en silvermedalj, och grattis till emmaboda som för sista året lyckades ta hem guldet!

De sägs att vi även hade den lättaste gruppen vilket jag tror gjorde att vi omedvetet underskattade motståndarna. Så så kan det bli, inget att deppa över nu, det väntas ju cup om två veckor igen :D

nu dags för frulle därefter ska jag möta upp mois i stan och sälja lotter. pusssselipusss


JULKUL CUP 2010.

Vaknade klockan 8 och kunde inte somna om av nervositet.. det är inte vm, inte em, inte champions league, premier leauge, inte allsvenskan, superettan, inte ens division ett. vi snackar om julkul cup? heh wakie wakie.
Jag blir alltid nervös när det gäller fotboll om jag vet att det är folk som kollar, men denhär gången har det ju slagit över!

Jag som älskar mat ;)har inte ens kunna äta frukost än, och jag vet ju själv att jag verkligen måste tvinga i mig mat för att orka ta oss till slutspel ikväll. för jag skiter i vilket liten skitcup detta är, ikväll spelar vi för att vinna!




ONLY LOVED AT NIGHT.


Tvingade upp mamma på vinden häromdagen för att leta reda på min sänghimmel. Tror ni hon hittade den? svar nej.
istället kom hon ner med denhär blusen, som hon själv hade när hon var i tonåren. Tycker det är tråkigt att mamma inte har sparat mer kläder från när hon var ung, det hade ju varit jättekul att ha själv nu! Dock ni kan ju själva tänker er hur mycket vind denhär luktade efter att ha legat där upp i säkert 15 år.. men efter en tvätt i tvättmaskinen var den som ny igen. himla fin tycker jag, och roligt när det ligger en liten historia bakom den också :)

TELL ME YOUR SECRETS, ASK ME A QUESTION.

Min kärlek till snö är lika med noll.
jag hatar hatar hatar det.
trots detta är jag lite sugen på pulkaåkning, snöbollskrig och att ligga i snön och göra fina snöänglar.
eller ja, kanske bara sitta inne med en kopp varm choklad och mysa till the holiday. ååh den och love actually är lätt de bästa jul-kärleksfilmerna! måste se den ikväll bara för de :*

har rapportskrvining nu fram till halv fyra, därefter ska vi till stationen och köpa tågbiljetter till emmaboda i morgon. vi ska nämligen och kolla julkul efter våran kvällsträning. sedan på lördag smäller det!! hoppas ni inte försvinner i snöstormen. puss

TIDVIS.



15.09

Först blir jag väckt av ett sms av pappa där han påminner mig om att jag har utvecklingsamtal idag...buhu 
när jag kliver upp ur sängen snöar det, buhu
Sen när jag ska äta frukost är flingorna slut, buhu
Därefter blev jag inlåst i mitt eget hus, buhu
Jag kommer ut till min cykel,och låset har frusit igen, buhu.
När jag cyklar känner jag att det går lite trögt..då visar det sig att det är en fet punktering på bakdäcket vilket kommer betyda att jag måste gå hem från skolan i snöstormen........jättemega buhuuu


I vilket fall som helst har jag hunnit med en liten privatlektion med min mattelärare som mest bestod av att dricka kaffe och prata ekvationer tillsammans. Nu sitter jag här och försöker komma någon vart med min rapportskrivning, men det är lättare sagt än gjort.

om tjugo minuter väntas utvecklingsamtal med daddy. Därefter ska jag hem och äta, är så hungrig att jag känner mig svimfärdig, så alla ni som käkar kan ju tröstäta lite åt mig med. 

inte jättekul info kanske. ska försöka komma upp med ett roligare inlägg när jag kommer hem. Ta det lugnt med snöbollskrigen! pusssssselipusss


HERE WE GO AGAIN.





Min kväll har spenderats med kexen ovanför + malin och jonas, som tidigt lämnade oss för biotittande diverse 7månaders dag. Då placerade vi oss framför real madrid-ajax med glass och hemgjord chokladsås som isac lyckades smäcka i sig en eller två portioner för mycket av.

Imorgon har vi resursdag, men med tanke på mina resurser ska jag faktist dit och plugga matte. om jag kommer upp ur sängen så att säga.. kanske dags att sova nu med andra ord? nattinattipuss


...


when you are in love you can't fall asleep
because reality is better then your dreams  


LIFE ISN'T SHORT AT ALL

tanken på att detta äckliga väder kommer pågå de 3 kommande månaderna får mig att bli spyfärdig. Varför kan det inte bara vara sol och varmt året runt? skulle önska att jag kunde åka bort över julen, helt långt långt bort till varmare breddgrader.
förra året var vi i Indien över jul och nyår och det var helt underbart att vara iväg. Men nu får man tänka in the real, och då ska jag faktist vara hemma i sverige över jul. till och med i lilla kalmar.

Imorgon kommer i alla fall mina fina hit så ska vi diskutera om det blir någon skidresa eller inte. Vi ska dessutom smida planer inför nyår wieee :)
nyss kunde man gå barbent och redan på söndag är det första advent. Det är ju inte riktigt klokt hur snabbt har inte denna hösten gått egentligen? man hinner ju knappt med att leva.


TONIGHT I HAVE TO LEAVE IT.



Förresten har jag ju glömt att visa upp mitt silverfat jag fyndade på statsmissionen förra veckan. tycker det är superfint! endast 20kr gick det på och är perfekt att lägga ringar och andra smycken på.

DON'T WANT YOU KNOW ANY MORE.

Tjänat lite cash, spelat lite boll, ätit lite glass, och kollat lite film. tycker att alla söndagar borde spenderas såhär!
gick ju ganska utför igår till slut och därefter upp vid sju i morse, så nu är jag helt slutkörd. hann även med 2 timmars inomhusträning och nu vill jag bara att det ska vara helg och julkul! men först vill jag bara lägga mig i min säng och drömma mig in i drömmarnas land. sov så gott ♥

THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT.


Åkte till öland för att kika innebandy med 4 kex. när väl skulle hem uppstod lite problem eftersom en kille (nämner inga namn, men han bor på gripgatan 12) hade kollat fel på busstabellen...så där stod vi i ösregnet någonstans i ingenstans och diskuterade varför det förekom så få våldtäkter på öland, mycket underligt med tanke på att det knappt finns några gatlyktor.

Nu ska jag i alla fall brassa lite käk därefter vidare på festligheter hos sture. Blir nog en lugn kväll för mig, ska upp tidigt i morgon och sälja på loppis med agb! Ni får ha en kanonkväll, det tänker vi ha :) pusss

OLLE HEDBERG.

För första gången i hela mitt liv tänker jag beskylla mig själv för förälskelse i kändisskap. för första gången i hela mitt liv kan jag utan att vara något som helst ironisk komma på mig själv med att ha glömt stänga munnen så att min vita tröja nu har fått en gulaktig ton av apelsinjuice. för första gången i hela mitt liv önskar jag att jag var 25 år, gotlänning och bagare. för första gången i hela mitt liv kan jag förstå att man kan lyckas charma halva svenska folket med några toner, en gitarr och två blåa ögon. för första gången i hela mitt liv kan jag lägga handen på hjärtat och utan att skämmas erkänna att ja, oavsett han vill eller inte tänker jag spendera resten av mitt liv tillsammans med honom. 


ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE.

Hetsisk dag, med rapportskrivning, chicken nuggets, volleybollturnering och lite fina pussar. en perfekt start på en bra helg. Kom precis hem från inomhusträningen. Nu är det bara 2 träningar kvar sen nästa helg väntas julkul cup och jag känner redan hur nervositeten börjar komma. Nu har jag i alla fall precis kommit ut ur duschen och ska ta mig något att äta. Ikväll kommer manne hit, tror vi bara ska kolla idol och ha de gott! hoppas ni får en trevlig fredagkväll. pusssss

MU.


Tröja gina, halsband lindex och hjärtstrumpbyxor kappahl som jag nu lyckats ta sönder efter 3 hela dagar....måste vara nytt rekord. typ

LEARN YOU INSIDE OUT.

Förmiddagen har spenderats på Leos lekland för filminspelning tillsammans med Greasgänget. haha jag säger bara en sak, detta kan sluta hur som helst.. men kul det hade vi, och jag lägger handen på hjärtat och lovar att visa upp resultat här när redigeringen är klar!

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi åka ner till stan en sväng. Ikväll är det bara lite rapportskrivning som står på schemat, därefter ska jag nog mysa ner till någon bra film och sova tidigt tidigt tidigt, gud så skönt!

THE SOUND OF SILENCE.


today. Tanken på hur många små fattiga indiska barn som har sysselsatt sig med denhär tröjan får mig att vilja slita bort varenda liten pärla. men den är ju så fin så fin. köpt i bombay, förra vintern.

HERE TOMORROW GONE TODAY.

"Vi lagar middag tillsammans ikväll då". Tacos var det enda alternativet som våra matkunskaper kunde erbjuda, och av någon konstig anledning var det jag som hamnade i köket medan måns nöjde sig med att öppna majsburken..
kan jag kalla det hemmafru? nä aldrig i livet. jag aggerade bara sjuksköterska åt någon som ansågs vara sjuk.
 
http://www.facebook.com/#!/pages/Kvinnor-kollar-pa-fotboll-dricker-ol-medans-Mannen-stadar-och-lagar-mat/118478398170483
förresten hoppas jag att ni tjejer har gått med i denhär gruppen på facebook. "kvinnor kollar på fotboll och dricker öl, medan männen städar och lagar mat".
vilken power jag fick helt plötsligt. jag kanske borde bli någon såndär jämställdhetspolitiker.
eller?


SOMETIMES I JUST WISH IT WAS YOU.


smakprov från dagens.

tur att jag inte lyckades få med mitt ostädade rum som just nu ser ut som ett bombnedslag efter mitt raseri utbrott i morse. hatar att städa men hatar att ha det ostädat..bra kombo vaa? men än så länge känns dendär storstädningen långt långt borta. På schemat idag står det nämligen att jag och min träningsvärk ska bege oss till staggs idrottshall för lite fotbollsträning, jomen man tackar man tackar för det befriandet.

10.19

Jahapp då var man ledig i 3 timmar för att sluta dagen med en spanskalektion på 40 minuter. lätt värt. eller?

men med tanke på mina ambitioner när det gäller spanskan ska jag fortsätta tvinga mig själv till lektionerna så att jag fixar mitt g till slut. lärde ju oss på fg föreläsningen igår att man sätter upp sina egna mål och att ingenting är omöjligt, så det är väl helt enkelt de jag har att leva på tills meritpoängen är i mina egna händer. adios 

nu har jag sagt mitt.

Alla som tycker att rapportskrivning borde utrotas räcker upp en hand!


L


Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

ON THE GROUND.

Med vitlökssmak i munnen och ett x antal baguetter i magen sitter jag nu mätt och belåten och redo för att börja skriva på min rapport. men när tankarna kommer upp om matteprovet jag gjorde tidigare idag skulle jag egentligen fördriva tiden med att slå ihjäl mig själv. eller något sånt.

RUGBY 2010


har varit och tränat nu i 2 timmar och känner att träningsvärken redan kommer smygandes. Ska plugga lite matte nu sedan ikväll blir det att kolla toppderbyt mellan milan-inter! slänger in en video från staggs intåg på rugbyn. vi hörs mer imorgon, pusss

FARS ♥ DAG


Godmorgon! efter en mycket händelserik natt där lilla åse var tvungen att åka hem klockan 3 inatt pga illamående är jag nu uppstigen ur sängen. krya på dig lillfis.
vid frukosten uppvaktade jag pappis, det är ju nämligen fars dag idag. är det ingen som kan påminna mig om när det är barnens dag? känns som att fars dag är minst 3 gånger så ofta, haha. pappa blev i alla fall glad, och det är ju trots allt tanken som räknas! helst av allt tror jag han önskade sig snälla barn. menmen, man kan ju inte få allt man önskar sig. puss

13.43

pizza, hamburgare eller gyros? nejnej oxfilé stod på matsedeln, igår körde vi bakismat med världsklass!
har nog aldrig varit så sliten som igår. men nu har jag sovit ut och redo för nya tag. Men vi kör en lugn helg, vilket känns inget mer än passande. åse och jag ska snart in till stan och kika farsdag present. därefter hänger hon med mig hem så ska vi mysa hela kvällen. ♥ vad ska ni själva göra ikväll? kanske hinner komma med en till uppdatering, annars får ni ha en bra kväll :) pusss!


. . .

efter en grym kväll igår som bestod av 4 timmars sömn begav jag mig motvillig till skolan för att få lite hjälp inför matteprovet på måndag. hade lust att skjuta mig själv när det visade sig att inte ens läraren var där....
åh kunde inte få en bättre start på morgonen.

RUGBY 2010

dämpar kläd-ångesten med att gå och lägga mig. det är sinnesjukt vad bra jag är på att undvika saker och ting.
kommer dock vakna med världens panik imorgon när jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig inför kvällens festligheter. jaja hur svårt kan det va, det är ju bara en rugbyfest?
men inte vilken rugbyfest som helst, imorgon gör nämligen stagg & kagg upp vilken som är den bästa skolan och då gäller det att inte hänga läpp.

Efter rugbyn ska vi förfesta hos kristin och därefter blir det palace:)
hoppas på en kanonkväll! Vi hörs igen på fredag då jag ska starta dagen med att gå till skolan (på vår lediga dag!!) och plugga matte. känner mig oerhört motiverad...fast ne.
pussssss & sov gott


A PART OF ME WILL ALWAYS BE WITH YOU.



Blev inte så mycket köpt i barcelona, men jag är nöjd endå =) klackskor och ringar, trots att mamma envisas om att hon ska få behålla den med ödlan.. blev även en svart pälsväst inhandlad. inte riktigt min grej tror jag haha, men den var ju så mysig så kunde inte låta bli! har inte bild på den nu, så det får bli en annan gång.

SVAR PÅ TAL DEL 2.

1. Vem är din bästa vän? Utan tvekan säger jag malin. skulle aldrig klarat mig utan henne, så är det faktist.


2. Vem är den snyggaste killen du känner från skåne?
haha känner jag ens någon kille från skåne? får väl säga zlatan då ;)


 3. hur många gånger har du festat i ditt liv ungefär?
hmm den var lite klurig, har faktist aldrig tänkt på att jag kanske borde räkna de.


4. Skulle du kunna vara vän med någon som du visste mobbade en annan?
det beror på vad som verkligen menas som mobbning. Men om den andra personen tar skada av det, så ett rakt nej.


 5. är du och måns tillsammans?
vi träffas men än så länge inte tillsammans.


 6. konstigaste stället du haft sex på? hehe pass..
   -bästa minnet med din bästa vän? kroatien 09. malin och jag har rest och hittat på mycket tillsammans, men den resan toppar allt!

   -hur ser du dig själv när du är 25? hmm, gillar egentligen inte framtiden.. men jag hoppas att jag har rest mycket i världen, och har pojkvän och jobb.

   -vill du ha barn & vad ska det/de heta? javisst vill jag ha barn, hade varit kul att både få en kille och en tjej. har alltid tyckt att ludwig och william är fina pojknamn. flicknamnet får väl pappan bestämma då ;-) puss på dig!

puss gullan!

Postat av: mel http://www.nattstad.se/melodys

 7. Hur många har du haft sex med?  3

    Har du ett förhållande med någon? förhållande kan jag inte kalla det.    
    
    Hur lång är du?
hela 161 cm..heh
    
    Vilka är dina favorit affärer?
hm och gina funkar ju alltid
   
    Vart får du din kläd inspiration ifrån?:)
jadu, inspiration och inspiration.. jag gör väl inte så mycket mer än att ofta gå på stan, de får vara min inspiration.


8. hur beskriver du din personliga stil?
egentligen skulle jag inte kalla mig själv att ha en "personlig stil", jag köper de jag tycker är snyggt och om andra inte tycker de är det upp till dom. Våga klä dig i vad som passar just dig helt enkelt :)

  
-vilket smink använder du?
åh påminn mig inte om sminket..måste köpa nytt ju och de är det tråkigaste som finns :( hah. men jag har foundation från max factor, mascara från face och loreal, rouge från face och hm, ögonfransböjare, glitter eyeliner och ögonbrynspenna från hm, och läppglans från face och max factor.

   -jag undrar hur man gör bloggen så bred som du har den? skulle du inte kunna göra                      
   göra ett inlägg någongång och visa? :)kram
jag tycker allt som har med bloggdesign är omöjligt, haha. därför har moa, en kompis till mig fixat den. men gå in här och kolla om du kan hitta det. http://www.blogghjalp.se/ 
 

9. hur mycket shoppar du för i månaden?:)
det beror på hur mycket pengar som läggs på nöjeslivet, såsom fest, mat, bio, bistro osv. men mer än studiebidraget kan jag ju inte lägga, så det blir väl runt 600-700kr kanske.


 10. Är du nöjd med dig själv och ditt utseende? nått som du skulle vilja ändra på? :)Postat av:ajline
Nöjd är jag och det tycker jag alla borde vara med sig själva :) givetvis finns det saker man skulle vilja ändra, men då hade man ju samtidigt inte varit den person men egentligen är. 


11. varför kallar du dig själv för findus? Hihi
för att du är pettson då eller? hihih pusss


12. hur ska en bra vän vara tycker du?
pålitlig, omtänksam, och ha samma humor som mig :D vilket malin är en av dom få som har vilket säger det mesta..haha  


13. vad har din kamera för objektiv m.m och vad är dina tillbehör till din kamera? :)
jag har ju lyckats ha sönder en hel del digitalkameror i mina dar, så just nu fotar jag mest med pappas systemkamera som är en Nikon D40. Det är ett objektiv med zoom, men har även ett fast objektiv, och tror det är en 55mm kanske?

 
14. har du en riktigt bra killkompis,isåfall kan du inte berätta vem och hur är han som person och vad du tycker bäst om hos honom och lite minnen. vore superkul! förresten älskar jag din blogg! :D
javisst har jag det! i vårat så kallade "gäng" (jag får egentligen inte säga så, pga att mina kära gängmedlemmar tycker att det låter så töntigt haha) är vi till största del killar. Isac och jag har ju hängt ihop sedan dagis samtdigt som jonas och jag har kommit varandra närmare nu på senaste år så det är en bra blandning!


15. vad går du på för gymnasium? varför valde du ditt gymnasium? vad gör man på det gymnasiet där du går? Jag går samhälle/media på stagneliusskoaln. jag valde den linjen för att jag ville ha en bred linje samtidigt som att kunna kombinera den med något praktiskt, vilket i detta fallet blev media.

 
16. av alla killar du pussat , vem pussades bäst? 
mint.  
17. Ditt favorit plagg i din garderob?
tycker alltid att den frågan är så svår. men det måste nog bli leggings, skjortan eller kavajen. alla dessa 3 är så oerhört sköna att bära, och dessutom enkelt och snyggt både till vardags och fest. 

     Vilken är din favorit film och serie? jag kollar så sällan på tv så jag har ingen favoritserie. Min favoritfilm är nog fortfarande a walk to remember.

     Vad vill du bli när du blir stor?
det skrämmer mig själv att jag faktiskt inte har en jäkla aning.
Postat av: Agnes


18. Festa eller fotbollsmatch?
får man välja båda? de kompisar jag festar med är oftast inte några i fotbollslaget, och dom jag spelar match med är givetvis inte dom jag vanligtvis festar med ;) och jag tycker båda två är oerhört kul. men jag skulle aldrig kunna ge upp fotbollen pga att jag vill ha mer tid att festa.


19. kan inte du lägga upp bilder på din garperob med alla kläder? :)
det skulle jag nog kunna ordna :)
      -har du haft sex med någon du inte varit tsm med? yes
      -hur mkt väger du? detta året har jag nog gått upp minst 5 kilo..haha men man lever ju bara en gång. så nu väger jag runt 53kg.     
      -får du ofta orgasm när du har sex? ;)
sånt jag borde dela med mig av på bloggen ju.....eller?


20. är det måns du träffar?
det stämmer.
Postat av: soffa

 
21. Hur kommer det sig att du och måns är på G? :)
bra fråga, det är väl slumpen antar jag? kommer ihåg att vi skrev mycket till varandra på lunarstorm i sjuan haha :D sen dess har det väl legat lågt fram till nu då.

 
22. eftersom så många ställt frågor om måns (?) får du berätta vem han är :)
jadu vad kan jag säga. han är en helt vanlig bonnekille som kommer ifrån byn emmaboda utanför kalmar. går sam/idrott på stagg och ägnar till största delen av sitt liv på fotbollen i kalmar ff. han påstår att han utklassar alla sina killkompisar i fifa, vilket jag bara tror är en bluff, och äter alldeles för mycket hamburgare på max. sen om han möjligtvis får någon tid över är han med mig då ;) så där har ni.
     
   - vilka är dina favoritkläder?
mjukis. leggings & tjocktröja är ju så himla skönt! 
   
   - hur många är ni i din familj?
det är jag, mamma, pappa och storebror Edvard.
   
   - trivs du på stagg? tycker du de är så "farligt" som många säger?
jag trivs jättebra och tycker verkligen inte att det är farligt på något sätt. Enda nackdelen som jag kommer på är att det alltid är så jäkla kallt :L hehe
     
   - vad vill du jobba som när du blir stor?
som sagt har jag ingen aning..


23. trivs du bra i din familj?
jag trivs jättebra och älskar min familj.     
    
 -bästa tips för bra hy? 
gå utan smink så ofta som möjligt. var noga med att tvätta av det på kvällen, och smörj in med en nattkräm. du kan även använda ansiktsvatten eller lägga ansiktsmask någon gång ibland. använd en lättare fuktkräm innan du sminkar dig. 
    
-när blev du av med oskulden?
när jag var 15.


24. vad är det mellan dig och måns? ni verkar så söta!
är och är, vi får väl se vad som händer :)
Postat av: en undring!

 
25. vem är han måns och hur är det mellan er?
han måns i pelle svanslös duvet! hehe nä, men det är bra. vi träffas en hel del, men tar en dag i taget.  
    
-kan inte du visa mer outfitbilder?
ibland orkar jag inte ställa mig och ta kort när man kommer hem från en lång skoldag, och på morgonen finns det inte en chans att jag hinner, sån sömntuta som jag är.. men eftersom det har kommit flera önskemål om det ska jag försöka förbättra mig på outfits fronten!  
   
-tips på smink och hårproduktet?
jag är nog inte rätt människa att fråga faktist ;) är inte speciellt intresserad av smink. det försämrar bara hyn och kostar en jäkla massa pengar. däremot avskyr jag att gå osminkad på vintern...blä
    
-kan inte du ta kort på ditt rum och visa? det verkar så himla fint
tror jag redan har visat upp mitt rum på bloggen, eller har jag fel? men absolut kan jag visa det igen i sånna fall. vad glad jag blir, tack så jättemycket :)

Hoppas ni är nöjda med svaren! nu kurrar min mage snart sönder så ska gå ner och brassa lite käk. pusselipusss


DREAM CATCH ME.

hallå:) hoppas allt är bra med er! nu är de vanliga rutinerna igång igen. tidiga morgonar, långa skoldagar och regniga dagar. det är inte klokt vad en veckas lov går fort! Eftersom vi har kpt på fredag, får vi som tur är en liten mjukstart denna veckan som bara består av 3 skoldagar, vilket är mycket välbehövligt. Och på torsdag väntas rugby mot kagg!!
Nu tänkte jag sätta mig och svara på frågorna. Ska även slänga in två bilder på köp i barcelona. återkommerkommer med svaren så fort som möjligt. pusss

ADIOS BARCELONA-HOLA KALMAR.

Sådärja, även det roliga har sitt slut. Och efter att hjulet på flygplanet gått sönder och därmed fått vänta in flygningen med en timme, varit lite sisådär lagom frusen av att stå ute i kylan och vänta på tåget som givetvis var försenat, och lite sisådär lagom sugen på att skjuta sj som aldrig kan passa tiden och lite sisådär lagom äcklad av det svenska vädret var till sist slutstationen vår kära stad kalmar. och vad är det man säger? borta bra men hemma bäst. jag har haft en underbar resa!


Förresten orkar jag inte sätta mig med alla frågor nu, så jag hoppas jag har mera ork imorgon! nu ska jag krypa ner i en varm säng, men troligtvis inte lika varm som i barcelona.. ni får sova så gott ♥

BARCELONA.

Hola guapos! Sitter just nu på hotellrummet här i Barcelona. Har varit ute och ätit jättegod mat och nu är jag helt slut. Staden är jättehärlig, men det tar på krafterna att vara i storstan, lovar att jag kommer somna på direkten så fort jag lägger mig i sängen.

Idag har vi varit på en marknad och kollat runt lite i staden. Har sett ut ett par klackskor jag ska köpa imorgon annars har shoppingen varit ganska klen hittills. Det är mycket varmare än jag trodde, idag var det runt 25 grader, så imorgon ska vi ner till stranden för sol & bad. Dock lär man ju inte bli brun eftersom det är höst, men skönt i alla fall!

nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag slocknar. ni glömmer väl förresten inte frågestunden ;)
Om man kan skicka en slängpuss från spanien hem till sverige, vill jag skänka den till malin och måns, saknar saknar saknar er.
ni andra får också ha det jättebra där hemma! pussssssss

BYE BYE SWEDEN.

Nu när jag är iväg kör vi på en frågestund. Det var ju ett tag sen sist! Kommer hem på måndag igen, då ska jag svara på så många frågor som möjligt. Hoppas ni får ett fortsatt bra lov här hemma :) sköt om er. puss&kram




TUMMEN UPP FÖR HAREM.


Har ju glömt att visa er mina nya haremsbyxor. Har gått ända sedan i somras och väntat på att hm ska få in dom i small, men icke sa nicke. Men så nu i fredags hittade jag dom på cubus för 149 kr! är verkligen hur sköna som helst så lär bo i dessa några veckor framöver, wiee
linnet kommer ifrån bikbok.

. . .

Efter några hundratals pussande i hopp med att släppa ångesten om att känna sig ensam, gick vi åt varsitt håll. Att släppa en trygg varm famn och fortsätta stå på egna ben, för att känna sig fri? Är det så det känns att vara fri?

Kände mig snarare instängd av något som brukar kalla sig längtan. Längtan av närhet. Längtan av någons mjuka läppar som får en att vilja blunda och aldrig öppna ögonen. Längtan att vilja drömma och aldrig vakna upp.

Men jag tänker inte drömma, jag tänker leva. Njuta och leva. Ett liv utan tidsuppfattning och bekymmer i en värld full av förhoppningar och trygghet. 

Känslan av att jag skulle kunna stå där halva natten och andas sakta djupa andetag för att kunna behålla lukten av något så fint, gjorde mig en aning rädd.

Men det var natt och ingen var så vaksam som du. Det var natt och jorden stod stilla för några sekunder. Precis sådär lagom stilla för att kunna kolla varandra i ögonen och inte falla hjälplöst mot marken.

Det var natt, och nu är en ny dag. så jag ställer mig frågan, vill vi leva?

TIME TO SEND SOMEONE AWAY.


Håller just nu på att packa inför barcelona imorgon. Trots att pappa försöker med "ju mindre kläder du har med dig dit, desto mer kan du köpa med dig hem" kontrar jag med "bättre för mycket än för lite"-metoden.. varför ska det alltid vara samma problem när man endå alltid bara använder en bråkdel när man väl är där?

Denna klänning köpte jag i alla fall sist jag var i Barcelona. hade köpt en likadan fast i grå i Göteborg några månaderna tidigare, men lämnade tillbaks den då jag kände mig som en soldat, haha.. tror ni att jag ångrade mig? svar ja. Därför blev jag överlycklig när jag såg en likadan fast i svart inne på hm på La Rambla.
Hoppas barcelonas shopping har lika mycket att bjuda på denna gången!

WE CAN DO WHATEVER WE WONT TO.

Nu kommer en pussoman hit så ska vi kolla skräckfilm. Ryktas om att det visas fotboll på tv ikväll...hoppas han har glömt bort de.
vi hörs igen i morgon, då har jag en mysig fika med hanna på café nilssons inplanerad, + en massa matteplugg, möblering av rummet och packning inför torsdag :) tänkte även passa på att ha en frågestund under tiden som jag är iväg från torsdag till måndag. men återkommer mer om de, nu ska jag byta om. pussss!

WE ALL LOVE SHOES.

Nu har jag nog ringt runt halva Sverige i sökande efter mina nya vinterskor. Har hittat ett par inne på scorett och ett liknande par på eurosko som jag måste ha!! ni vet själva hur det är när man har hittar ett par skor som man har bestämt sig för, och självklart finns inte den skon i ens storlek. men så hade dom tydligen ett par 36or i Linköping som jag tänkte brorsan kunde köpa nu när han endå bor där. Men nehä, när jag väl ringer dit fanns inte dom heller kvar....

Och nu känns det helt meningslöst att leta i andra skoaffärer, för jag vet att jag kommer tycker alla andra skor är skitfula.. haha

jajaja får väl försöka hitta några spanska plagiatkängor i barcelona till helgen. annars får det väl bli conversen som får ta lika mycket stryk av snö, rusk och blask, precis som alla föregående vintrar.




alla dessa skor kommer ifrån http://www.scorett.se

TJEJKVÄLL.



Låt bilderna tala för sig själva.
Inte kan man tro att 5 blonda mediabrudar lyckades åstadkomma denna goda plankstek? och den var till och med godare än den ser ut! (trumvirvel)
Kortfattat så hade vi det jättemysigt igår. Besökte emmaboda för första gången på riktigt, det vill säga att inte vara där en gång om året och spel julkul cup. Åt jättegod mat, spelade sällskapsspel och snackade en massa skit. precis så som en tjejkväll ska vara ♥

Våran personliga meny. ja jag vet att det dregglar ur munnen på er ;)

förrätt: stekta räkor i chili & vitlöksröra på crostini, tillsammans med physalis + ost och kex.
huvudrätt: plankstek. oxfilé, gratinerat potatismos, bearneise & rödvinsås.
efterätt: vaniljpannacotta med hallon.

GIRLS JUST TO WANNA HAVE FUN.


Nu beger jag mig till tågstationen i riktning mot emmaboda, närmare bestämt hem till felicia. Vi tjejer ska ha 3rätters middag med plankstek och godheter och sedan mysa hela kvällen ♥ sover där inatt, så vi hörs igen imorgon. pusssss & kram!

I SHOULD HAVE KNOWN BETTER.

Godmorgon! Nu när det är höstlov antog ju jag att jag skulle få ha huset för mig själv, åtminstone på dagarna. Men icke sa nicke, här hemma är det full rulle. Dock har mamma stängt in mig på rummet för att städa..antar att det är det enda sättet för att det ska bli av över huvud taget. ska försöka hinna med en promenad med malin innan jag beger mig iväg. men vi hörs sen, pussssssselipuss

THE SKY IS FALLING DOWN.


det är ju nästan tragiskt att kalmar ff spelade sin sista match på fredriksskans idag. och dessutom fick stryk med 3-1. men kändes lite på gränsen då mamma kommer upp till mig på övervåningen och säger med lite darr på rösten: "tänk hur många matcher man har gått på dendär fina arenan"..
personligen tycker jag nog att fyrverkerierna var finare än själva arenan.

RSS 2.0