BIO.

Om någon kommer somna på bion ikväll? jo men de kan nog stämma. fast någon behöver ju i och för säg inte vara jag...
fast jo.

nu ska mamma och jag iväg och se bio, det är någon svensk rulle som jag inte minns namnet på. känner att det har varit roande inlägg idag eller vad tycker ni? håller mig för ögonen och skäms. skäms över att dedär vinet får mig att känna mig hög. men tack vare mina 1.61 cm över jorden är jag ju egentligen ganska låg.
(inklusive låga skämt.) pusss


I WANT IT THAT WAY.

Jahapp då har man oavsiktligt tagit sin första springnota på MAX drive in.
trots det glömde dom att stoppa ner en av våra pommes..så det var mer än rätt.

förresten så är min kärlek till frukost obeskrivligt stor. nu väntar sängen en timma innan träningen.
tung söndag

INSANE IN THE BRAIN.


kan uppmana er om att ni inte behöver vara rädda om denna mystiska man som sägs vara min pappa kommer och knackar på eran dörr och frågar om bus eller godis ikväll..och med detta önskar jag er en fortsatt bra lördagkväll!

DON'T STOP ME NOW.

Kändes som att dreamteamet tog hem bowlingen ganska enkelt igår! jaja man kan ju inte vara bra på allt malin och johan..
Idag har hela dagen runnit iväg utan att verkligen göra någonting. Malin och jag tog en tripp på stan förut, men var inte på något shoppinghumör, vilket kanske å andra sidan var bra.
Nu har jag kollat lite fotboll med pappa som mest ligger och snarkar i soffan, alltså inget vidare sällskap. Därför ska jag nu ta och fixa i ordning mig för att trampa bort mot samuels lägenhet. Vi ska dricka lite vin, spela spel och äta plockmat wiee.

LYKKE LI


Lights black
Heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it


HÖSTLOV.

ÄNTLIGEN fredag & äntligen höstlov. redan om 6 dagar sitter jag på planet mot barcelona! ska bli riktigt skönt att komma iväg :) hur tänkte ni spendera erat höstlov? 

I morgon blir det nog lite partaj med gänget och på måndag har vi en 3rätters middag med tjejerna inplanerad. dagarna som blir över ska väl jag plugga matte antar jag...har ju omprov efter lovet, vilket suger balle. men jag skjuter fram det åtminstone några dagar till för ikväll väntas bowling med malin, alexander och johan. har en känsla att vi tjejer kommer ta hem dethär utan problem ;)

LDB


åh måste bar tipsa er om denhär lotionen som Ldb har gjort. Tycker den luktar en blandning av choklad och något speciellt, som får mig att vilja slicka mig själv på kroppen, haha.. Nä men rekommenderar den verkligen, tror den kostar 39kr!

IDAG SKA BLI DAGEN NÄR JAG FÅR DIG.

Hej! mår ni bra? själv har jag tryckt i mig en varm macka så jag är mätt och belåten =) fick sluta tidigare idag också, så himla skönt! nu är det ju bara en dag kvar innan ett välbehövligt lov. Imorgon ska vi även till gymnasten på idrotten, sjukt längesen jag var där nu. minns mest att man hoppade ner i dedär skumhavet som finns där, och aldrig kom upp haha..men det ska bli kul i alla fall! Kommer dock börja dagen med bildanalys skrivning som alla tvåor ska göra. så nu tänkte jag sätta mig och läsa på lite inför detta. vi hörs sen!

D U & J A G



bara lite ost och kex var det.....
+ vindruvor, massa tända ljus och så av en ren slump råkade en och annan marabooou slinka ner också. jahapp där var den löprundan förbrukad. menmen vad gör det? livet leker, och jag har världens finaste vän.

IN ANOTHER WORLD.



Dethär får klassas som världens töntigaste inlägg, jag tar den smällen ;) Men idag är en dag, som jag inte ens visste fanns. en dag som är tillägnad till alla vi som fortfarande är trogna gosedjurssovare. Det är nämligen nallens dag. själv sover jag faktist med min nalle varje natt :D och ja, de är ju inte så att jag inte kan somna utan honom, men det har liksom blivit en vana att ha något mjukt att krama under armen. haha hör ni själva hur det låter? jag är 17 år och sover med nalle...cool brud liksom. dock är han munlös, det var nämligen så att jag dregglade bort den när jag var bebis, hehe. jag får pussa honom på magen istället. kolla bara ögonen? åååh dör ju.

YOURS TO KEEP IF YOU WANT TO.

En kvällspromenad. lite för kalla vindar. lite för många pussar. lite för lite pluggande.
min kväll igår var bra. ikväll kommer malinpalin hit och myser. inga onyttigheter nänä.
bara lite ost och kex.

RUN BITCH RUN.

Hur bra känns det inte när man får sluta 3 timmar tidigare än planerat. jo de känns jävligt bra.
och nu har jag suttit här rastlös i en timma, och har inte ens plugg att ta tag i, första gången på ett år typ.
men nu lyckades jag i alla fall övertala pappa att följa med mig ut och springa, formen kan ju behöva slipas nu innan vinterträningen drar igång! vi hörs sen, pussssselibabbaaaa


AMANDA.



• Började dagen med att få ett sms av pappa där det stod grattis på namnsdagen lippis. (i och för säg var det ju mitt andranamn Amanda som hade namnsdag men det har ju inte med saken att göra.)

• Fortsatte dagen med att på håltimmen gå in till stan med josse & annie, för att på bikbok och hitta en jättesöt blus för halva priset.

Passade då på att utnyttja grattis smset till ett utnyttjar sms där jag tackade min gulliga pappa för att han kommit ihåg det, och om han möjligtvis inte kunde tänka sig att köpa en liten namnsdagspresent till mig inne på bikbok.

• Avslutade dagen som en nöjd tjej med en bikbok påse i handen.
fick även med mig en svart basictröja med mig hem. hihi tack daddy ♥ 

IT'S NOT HARD TO FALL.

Hejsvejs.
älskar tisdagar. korta och slappa. de är så skolan ska va, eller?
men nu måste jag sätta mig och skriva färdigt en bildanalys som ska redovisas imån.
nej, det är faktist inte roligare än vad det låter.. hoppas jag hittar något annat att roa mig med, som till exempel att städa mitt rum. får nästan ångest när jag tänker på gubben som var här och satte dit ett eluttag i morse. att han inte dog av dammallergi eller nåt är väl ett under. aja vi får se om städning rankas högre än skolarbete. nu i förhand kan jag säga ett klart JA.

L O V E



I'M THERE TOO.


Hola. Dagen har flytit på bra. Jag har flytt från obegripliga ekvationer och
tänkte nu placera mig själv framför skrivbordet här hemma för att återigen
göra ett försök till att plugga. Kommer det gå bra? nä.
jag kan ju i alla fall börja med fas 1: att flytta mig ifrån datorn.

WHY DO YOU DO THIS TO ME?


NYA superfina örhängen som jag köpte och invigde igår. 
från hm; 49kr

ONE NIGHT TO BE CONFUSED.


Vetni vad jag har gjort idag? jag har varit på loppmarknad! lyckades kapa en pigtittare, (det kallas tydligen så) som jag funderar på att måla vit eller svart. och jag kan fortfarande inte förstå hur någon kunde vilja sälja denhär fina spegeln för 20 kronor. men visst, jag klagar inte.


.

Idag har jag hunnit med:

vaknat alldeles för sent.
gått på stan med fina typer
köpt en joker, som tydligen är jättemanlig (enligt isac och jonas, vilket säger väl det hela)..
velat fram och tillbaka om klädesval för kvällen
köpt lakrist drinkmix som kommer sätta susen på kvällen
hunnit peppa inför kvällen
och druckit utgången mjölk.


och nu är klockan 16.16 så passa på att önska er något, själv önskar jag att det kommer bli en magiskt kväll som spenderas i samuels stuga på öland för att fira den nyblivna 18åringen! pusssselipusss



I LOVED YOU FIRST.


dumma dumma alice. var det inte hon som skulle ta hem hela idol? mjo de var det. och så drar hon sig ur på dedär sättet. förstår inte att någon som är så oerhört musikbegåvad inte kan vilja göra något av det.. men det kanske var andra skäl som gjorde att hon hoppade av. enligt mig är hon i alla fall en stjärna

MERRY CHRISTMAS.

vetni hur jag blev väckt i morse? av att mamma kommer in i rummet och säger att "idag kan du åka pulka till skolan filippa"...
Givetvis överdrev hon, men det är den 21a oktober och inatt föll alltså årets första snö. jag blir deprimerad bara jag hör ordet.. Och visst får jag väl helt enkelt stå ut om det är snö i december-januari, men för helvete inte i oktober! det är ju helt vansinnigt. kunde man inte gå barbent nyss?

förresten hittade jag en lyckopeng idag som jag la i skon (ja man kan kalla det tvångstanke), kanske även borde gå och köpa en trisslott nu när jag endå är igång. jag som aldrig ens har vunnit 25spänn på dendhär skiten, men "plötsligt händer det" eller hur är det? 
kan ju alltid hoppas på att jag vinner en förmögenhet som kan ta mig till ett underbart varmt ställe.


idag är det bara 64 dagar till julafton, så jag säger redan nu GOD JUL i förskott :)
och nu när jag endå har mina julkänslor här kan jag lika gärna slänga upp en liten klasssiker!
hahaokej, erkänner att detta blev bara fööör mycket...

QUASIMODO, wie



Och nu har även jag fått hem skolfotot. Bra kvalité åde, men scannern funkade inte..
Kolla på klassfotot en halvminut och klura ut vem jag liknar? om jag säger såhär,
det är en kille. han har dålig hållning. och ett gigantiskt ansikte.

svar: Quasimodo i ringaren i Notredam.

Lilla lilla kalmar..

14.56 här är ekot. En man påstår ha på sig en bomb utanför den två veckors gamla hamburgarrestaurangen MAX här i kalmar. Mannen går runt med en påse i ena handen och har länge gått runt och pratat i telefon. Besökarna inne på MAX får varken lämna restaurangen eller sitta nära ett fönster. Poliserna bevakar nu ständigt restaurangen och har spärrat av hela kvarteret. Många är nervösa och rädda att något plötsligt ska brista ut i kaos.

lite coolt är de ju endå att det händer lite action här i lilla lilla kalmar. men trots att man borde ta detta på allvar, har jag väldigt svårt att inte tycka detta är komiskt. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7995763.ab


HEARTBEATS.



Känner att jag ger bloggandet allt mindre och mindre tid nu för tiden. Men jag har varit trött och sliten så har faktist inte haft något vettigt att säga. Men det kommer bli bättre, så småningom.
hur är livet annars med er? antar att jag inte är den enda som känner att ett höstlov om drygt en vecka kommer med perfekt tajming. Då ska jag åka till barcelona och njuta av livet. pusss


TISDAG.

Vetni? idag har jag ätit potatismos för fjärde gången i mitt liv. och näe, det smakar faktist inte lika geggigt och slemmigt som det gjorde första gången för sisådär 13 år sedan.
lite kul info på en tisdageftermiddag som denna.

eftersom svenskan var inställd imorse har vi bara hunnit med samhälle och har snart spanska, sen slutar vi. Kommer få reda på spanskaprovet, och det är inget jag ser fram emot..
menmen jag måste nog försöka dra mig dit i alla fall.
hoppas ni får en bra dag :) pusssssis

du är drömmarna jag drömmer ibland


 

THE HEART OF MATTER.

Godkväll! Dagen har gått väldigt fort vilket jag är väldigt tacksam för. När jag kom hem tänkte jag sätta igång med engelskaplugget. och jag har fortfarande inte insett att det är helt vansinnigt att plugga i sängen? även denna gången somnade jag med böckerna i ansiktet och vaknade upp två timmar senare då det väntades träning.
Nu sitter jag här med chipssmak i munnen och längtar efter mitt varma täcke som fortfarande luktar långt in på lördagnatten.
ska pussa sönder min nalle nu. älskar att sova med han brevid mig, det blir inte lika ensamt då.
sov gott med er ♥

MEDIAPRODUKTION.

Jag måste nog vara den mest fantasilösa människan i hela världen. Har mediaproduktion nu och ska göra en metafor bild. Jag sitter här som ett fån och har ingen aning om vad jag ska göra. Och bilden ska vara inlämnad redan nästa leiktion.. Önskar jag kunde spola tillbaka tiden då jag var 5 år, och på något sätt levde i en annan värld, än den vi lever i idag.

 


HELGEN.

Jomen uppdateringen kunde ju varit bättre om jag själv får säga det, och ja eftersom det är min blogg så får jag ju faktist de. menmen, nu är det dags för ny vecka, vilket innebär nya möjligtheter :)

Kortfattat om helgen så var ju malin, jag och felicia på maskerad hos alexander i fredags. Efter att malin tagit på sig dräkten låg jag på golvet och skrattade tills jag var tvungen att springa till toaletten...haha
Kvällen var i alla fall jättetrevlig!

När pappa väckte mig efter 4 timmars sömn på lördagmorgonen ville jag bara skjuta mig själv. Men nä, jag lyckades motstå även de och åkte ut till golfbanan där det väntades tävling. Och tror ni bannemig inte att den är 1 timmas framflyttad för att det var frost på greenerna. åååh i de tillfället var skottet redan avlossat.
Men varför klagar jag? jag har aldrig spelat så bra golf, någonsin. och därmed hamnade på första plats, och lyckades sänka mig från 34.5 till 28,5 :D så det var trots allt värt dendär helvetesmorgonen.


WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME

Att köa utomhus i 9 timmar för en ynka liten rugbybiljett måste nog bara vara vi hårdingar som klarar av! Men biljetter fick vi i alla fall, och trots att fötterna tappade känsel hade vi riktigt mysigt :)
johanna & felicia sov hemma hos mig, och i morse var det inte allt för lätt att gå till skolan efter 4 timmars sömn.. Menmen man kan ju inte bara göra det roliga här i livet!
Nu ska jag lägga mig och ta en powernap och därefter ringa malin, för ikväll är det maskerad som gäller. haha sjukt kul! mindre kul att jag ska spela golftävling med starttid halv nio i morgon bitti...


senaste gången jag var utklädd var nog på staggjakten. här är jag & felicia som spelkort ;)

LET'S RUN AWAY TOGETHER.

Dethär har nog varit den sämsta dagen på riktigt jävla länge. Ingenting går min väg och jag är bara på allmänt dåligt humör. Ikväll orkar jag varken med spanskaplugget eller mig själv. tror jag ska sova tidigt ikväll, vore så himla skönt. Fram tills dess ska jag fördröja tiden med att spela denhär låten, om och om igen. även sista utomhusträningen med u.laget avklarad för säsongen. På söndag ska vi börja träna inomhus, det får mig i alla fall att le, lite.


DOM SISTA DRÖMMARNA STRÄCKER SIG MOT HIMMELN.




Tänkte plåga mig själv med min spanskabok konstant nu i 4 timmar, därefter får det bli en liten paus med fotbollstittande, Sverige möter ju Holland idag! perfekt, då har jag återigen en ursäkt för att skippa plugget. Men nehä, nu är det dags för mig att göra det jag borde.

Slänger upp en bild på dagens outfit.
skinnjacka, halsduk, strumpbyxor, och grå klänning med dragkedja från hm.
svart lång kofta från monki, och så mina mockaboots från beyond retro.

WRITTEN IN THE STARS,

Ytterligare en dag då jag lyckats komma på ursäkter för att slippa spanskaplugget. Och ja, nu är klockan snart elva och jag sitter här, precis som alla andra kvällar och har ångest för att jag inte kommer kunna något till provet på torsdag.
Men visst sjutton var det värt att tillsammans med jonas åka ner till fredriksskans och kolla tipselits slutspel mot jönköping, som var så spännande att jag höll på att kissa på mig, haha. jag hatar verkligen att kolla på fotboll när det handlar om förlängning och straffar. I halvtid gick vi till MAX och köpte kaffe för att få igång blodcirkulationen igen, det var ju så sinnessjukt kallt! Men trots två man utvisade lyckades Måns göra ett snyggt kvitteringsmål och därefter vann ff på straffar. De var dom väl förtjänta av :)

Jaha vad säger ni, kanske man borde ge spanskaplugget åtminstone tio minuter, innan jag kryper ner i sängen.  hoppas ni sover gott sen. pussss!


PARADISE HOTEL.


Paradise hotell har premiär idag. Förra året handlade ju varenda statusuppdatering på facebook om paradise..
Jag var nog en av de som inte kollade. Och enligt de flesta missade jag verkligen något. Har inte följt paradise sen jag gick i femman eller nåt, och då minns jag att mamma inte gillade att jag kollade på sån skit, haha. Men nu är jag faktist 17 och kan nästan lagligt kolla på hur mycket sex jag vill. Och jag vet ju själv att om jag väl börjar kolla kommer jag ju vara fast. men ärligt talat, är det inte en jäkla skitsåpa? eller vad säger ni, borde man ge programmet en chans iår?


NY VECKA-NYA MÖJLIGTHETER.

God förmiddag :) Idag är det blå himmel och solsken, men förbaskat kallt. Rolig träning med fg imorse, vilket gjorde en bra start på dagen! Nu har jag en medialektion som varar i 3 timmar, därefter äter vi pasta och krämig kycklingröra och avslutar dagen med spanska. Har även spanskaprov denna veckan, och då ställer jag mig frågan, hur ska detta gå?...har fortfarande inte förstått mig på varför jag ska lära mig ett tredje språk när jag knappt kan engelska.
menmen två terminer kvar, sen är meritpoängen mina!
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll. puss&kram


BILDER DEL 1.









Har suttit och både rensat, sorterat och redigerat bilder hela kvällen. Det är hur många som helst så jag lägger upp här på bloggen i olika omgångar. Här är i alla fall några som togs i fredags då malin skulle fota porträttbild. Kände mig nästan som ett djur där jag smög omkring i vassen, haha!

PICTIONARY.



Godmorgon! spenderade dagen, från morgon till kväll hos malin igår, och där med den dåliga uppdateringen. Stan hade inte så mycket att bjuda på denna gången, och i och med det härliga höstvädret bestämde vi oss för att gå ut och fota lite. När sortering och redigering är klart ska jag visa er resultatet här senare :)

Efter ett tags lyckoönskande om att både spela bowling och lasergame, fick vi lägga ner de förslagen då båda hallarna var uthyrda. Kul att kalmar har ett sådant stort utbud på nöjesaktiviter på helgerna..

Filmkväll kändes för tråkigt, så vi körde istället på en klassisk spelkväll med Pictionary. kvällen fylldes med trevligt sällskap och många goda skratt! och så vill jag konstatera att vibrera låter lättare att rita, än vad det faktist är.

LÖRDAG.

Godmorgon! har ni sovit gott? jag har sovit som en stock i alla fall, haha. Men nu har jag fått i mig en god frukost och tagit en lång dusch, så nu är jag piggelin igen! Ska snart möta upp malin i stan så ska vi kolla runt lite. Ikväll vet jag inte om det vankas tjejmiddag eller hur vi gör. men vi hörs senare, ha en fin dag :) puss 

ZORBAS.



Då ställer jag er frågan; tror ni vi frossade mat på zorbas? ..(konstpaus) svar: ja!!!

gottigott var det minsann. och trots det kunde vi få ner lite chips och dipp i lilla magen också. Vi åkte hem till malin där grabbsen väntade. Vi kikade idol, kollade film och hade en riktig myskväll. nu längtar jag efter att få slänga mig som en klumpeduns i sängen :) vi hörs imorgon. sov så gott!

FRIDAY I'M IN LOVE


Hej! hur mår ni ni? :) gud vad skönt med helg säger jag bara! Denna veckan har varit så fullspäckad med plugg att man bara har velat sjunka under jorden. Men nu är det äntligen över, och både matteprovet och svenskatalet kändes bra idag, så nu kan jag utan dåligt samvete belöna mig med att äta zorbas tillsammans med malin kväll! Om det hade gått dåligt på provet hade jag ju ändå gått dit och tröstätit så det spelar väl egentligen ingen roll. 

Nu ska jag i alla fall cykla och möta malin, därefter ska vi ut och fota. Hon var tvungen att göra någon fotouppgift i skolan som jag skulle vara hjälpmedel till. Därefter ska vi äta en stor jäkla buffé på zorbas eller thai silk. När vi är mätta och belåtna åker vi nog hem till mig och myser resten av kvällen. Hoppas ni får en bra fredag ♥ puss!

Heh nu när man har lärt sig photoshop kör vi på en spegelbild varje outfit då ;-)
blusen är från gina och shortsen från monki


DO YOU EVER WONDER..


plugg plugg plugg. imorgon väntas matteprov och svenskaredovisning.
och ikväll väntas träning och sängen. Känns inte riktigt som att mina scheman går hand i hand?
Ska i alla fall be pappa ha lite föreläsning om ekvationer nu. känner redan på mig vilken underbar kväll detta kommer bli.


I JUST DIED IN YOUR ARMS.


Förresten! Måste ju buga och bocka för besöksrekordet igår. Hela 253 stycken :) jättekul att fler och fler hittar hit trots min halvkassa uppdatering. Av er 253 tror jag i alla fall 250 hade velat sätta tändera i Andreas. Jag hade inte tvekat att få smaka lite på honom i alla fall, haha. men ärligt, hur snygg är han inte? kolla bara den gråblå iskalla blicken. förresten kanske de 3 återstående av besökarna är killar, och då kan ni ju strunta i att sätta tänderna i honom, och istället kolla in hans blogg. såg att han hade köpt en jättesnygg svart tröja med skinn på från hm, som enligt mig, varenda kille borde vara ägare till!

http://www.improveme.se/andreasplogell

CAN YOU LOVE ME TWICE?


Jag säger detta med nöje: Idag har jag orienterat för sista gången i hela mitt liv. Detta toppade min dag, tillsammans med att vi fick hamburgare i matsalen och flyttade fram svenskaredovisningen tills på fredag.
livet är bra helt enkelt. puss 

ONE IN A MILLION.


Fick med mig en gosig tröja hem från stockholm som har tillhört min mormor Elvira. Hon dog i cancer för ca 3 år sedan, och fy vad jag kan sakna henne ibland. Jag älskade min mormor, hon var så lika hon och jag. Och vad det än gällde, stod hon alltid på min sida. fan vad arg jag blir när livet kan vara så orättvist och bara ta ifrån någon man älskar sådär. Men när jag provade denhär tröjan kunde jag fortfarande känna hennes mjuka doft, och för en kort sekund tänkte jag tillbaka på alla de kramar vi har gjort med dendär tröjan i mellan.
Det måste ha varit tusentals.

follow your passion.


Har gått och ältat hela sommaren över att jag inte har några jeansshorts. Och så NU när hela sommaren är över, tar jag tummen ur röven och går och köper mig ett par. Bra att man kommer till skott liksom..
I vilket fall som helst är jag redan kär i mina nya favvisar.
monki 350kr

LIVE IN THE PRESENT.

Slutade tidigt idag, men inte blir man av med pluggandet för det. Nu ska jag nämligen sätta mig och skriva på ett argumenterande tal, mjo det är till och med tråkigare än det låter. Ska hålla tal i aulan under svenskalektionen på torsdag, så ett medlidande hade ju inte varit helt fel. eller kanske en peppning av något slag. Om det nu går när det gäller sånnahär trista saker? Ikväll är jag i alla fall träningsledig så lär väl mysa ner mig i soffan. Ska se till att somna tidigt ikväll, imorgon väntas nämligen orientering vilket min kropp protesterar mot just nu. Vi får väl se om den hinner ångra sig.
puss

KANELBULLENS DAG!


Ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag? läste det i tidningen i morse, och sen när vi satt i matsalen och åt, kom en av mattanterna fram med ett stort fat kanelbullar. fick nästan känslan av att hon var våran mormor eller nåt :) haha gulligt var det i alla fall, och förbannat gott.

MONDAY 15.36

God eftermiddag. Slutade för en timma sedan men sitter kvar i skolan och gör ett arbete. Även denna veckan har vi fullt upp med inlämningar och prov, blää man blir ju så trött! Fick till och med sitta uppe halva natten för att redigera bilder jag skulle ha till median, så nu är jag helt slut.
Vi hörs senare, nu ska jag i alla fall packa ihop mina grejer och trampa hemåt. fan ta vädret om det är motvind. puss! 


Här får ni en liten titt på mitt arbete, som är en antimobb.kampanj i mediaproduktionen.

HOME SWEET HOME

Hemma nu igen, efter en härlig tripp i Stockholm! Mötte upp kusin rebecca på lördag förmiddag för att ha en riktig shoppingrunda :) Sist mamma och jag var uppe i sthlm hittade jag verkligen ingenting och blev så förbannad över varför stan aldrig levde upp till mina förväntingar. Det slutade med att jag fick gå in och nödköpa en jacka, bara för att. Man kan ju inte åka ifrån huvudstaden tomhänt? 
Men denna gången blev det faktist ett och annat inköp, så kunde lämna stockholm en aning fattigare men åtminstone några klädesplagg rikare!

Dessa godingar lyckades jag haffa åt mig på beyond retro. fick bara betala 200kr, himla fina grejjer där vettni!

Så fort vi var framme i kalmar mötte pappa upp oss på stationen och lyckades få med mig på ff. Riktigt dålig match som slutade 1-1. Fick precis reda på att jag har a.lagsträningar måndag,torsdag. min kropp som ropade på uppehåll, menmen man får väl ta det som en chans och bita ihop nu sista veckan. 
Nu ska jag sätta mig och skriva färdigt min mediauppgift, vi hörs imorgon. pusssssssssss


STOCKHOLM.

Fick just nu en uppläxning av fröken johanna steen att jag skulle uppdatera bättre. Och ja, snäll som jag är lyder jag hennes råd. Vi sitter just nu uppe på d.plan här på stagneliusskolan och har svenska. min mage kurrar, och jag ser inte fram emot vårrullarna som väntar i matsalen om tjugo minuter.
Menmen, jag lär väl överleva. Därefter ska jag nämligen åka hem för att packa det sista, sen vid klockan ett rullar bussen mot stockholm! 

Mamma fick i 50års present, att se någon föreställning där uppe tillsammans med sina systrar, så jag följer med och bor hos kusinerna. på lördag ska nämligen jag och kusin Rebecca och ha en riktig shoppingdag, och mitt shoppingsug är enormt stort just nu så detta lär väl aldrig sluta bra! Hoppas bara att stockholm uppfyller mina förväntningar när det gäller shoppingen, vilket vår kära huvudstad nämligen aldrig gör. 

Är i vilket fall över tygad om att jag kommer få en kanonmysig helg, hoppas ni med får det :) pussss! 


RSS 2.0