SHE WILL BE LOVED.

Efter att ha åkt runt som idioter för att leta efter The notebook, som lyckades var uthyrd på varenda videobutik i hela Kalmar, fick vi till slut åka och köpa den. Men det var väl inget bakslag, med tanke på hur underbar den är. Och vem hade inte dödat för att mitt i regnet få pusselipussas med Ryan Gosling?


Video från MTV awards, när dom vann pris för bästa kyss. haha hur gulligt är det inte?


THE NOTEBOOK.

Nu ger jag upp från min samhällsuppgift och sätter mig på cykeln i riktning mot maxi. Där ska malin och jag handla med oss en massa gottigott och ikväll ska vi bara mysa till halv åtta hos mig, idol och kolla the notebook. ååh den är ju så himla fin den filmen! Nu tänkte ju jag lägga upp kissing in the rain scenen här, men så vägrar youtube att samarbeta med mig.... här har ni i alla fall länken. pussss

http://www.youtube.com/watch#!v=QnhZxj6UWRw&feature=related


GARDEROBRENSNING.

Som lite tidsfördrivande från pluggandet rensade jag min garderob förut. Och fy vad mycket kläder man glömmer bort när de ligger längst in i garderoben! Sedan leggingssen kom har jag inte haft jeans på år och dar känns det som. Och så nu när jag väl var sugen på att testa ett par, tror ni jag fick på mig dom då? haha med nöd och näppe, satt dom som korvskinn på mina ben.
blir ju illamående bara jag tänker på hur mycket pengar man har lagt på dedär jeansen. Hade ju inte varit helt fel att kassera in dom mot lite pengar jag kunde shoppa för i sthlm till helgen ;)
 


STOP THIS RAIN.


Älskar när mamma har jobbarkompisarna hemma på middag. Annars skulle hon aldrig ställt sig och gjort marinerad oxfilé och ugnspotatis på en tråkig måndag som denna. mumma! tränade förut. ja ni kan ju själva föreställa er hur bra det gick i detta väder. Är jag den enda i världen som anser att hösten och vintern är meningslösa månader på året?
man blir ju bara deprimerad. bara för det ska jag kolla idol och tröstäta nu, i massor. puss!

LYCKOÖNSKNING.



http://www.vivistyle.se/


JAG ÄR HOS DIG IGEN.

Oj vilken rolig uppdatering det var här då.. idag har jag verkligen gjort nada. Mitt huvud har varit ur funktion, vilket var väldigt opassande eftersom detta var anpassat som en pluggardag.. Kom ut i friska luften och tog en promenad med malin i alla fall, har ju inte träffat henne sen förrförra helgen!! måste bli bättring på det. ♥

och just nu vill jag bara spy på min samhällesuppgift :(
fast nä, jag skippar spyandet och lägger mig i min säng tillsammans med Lasse. inte bokstavligt talat då men jag tänker lägga mig i min säng och fantisera lite, medan jag lyssnar på hans underbara röst från mina högtalare. lär nog dö en stund eller två, eller ja kanske hela natten.
bjussar på en finfin låt, denna kommer ni somna gott med. puss!

DAY AFTER TOMORROW.

Godmorgon eller något sånt. Min arm som höll på att gå ur led igår är fortfarande förlamad, haha. 
lite obehagligt att inte kunna lyfta armen mer än 90 graders vinkel. Kom på mig själv med att nästan låta riktigt smart nu? det var som fan. kanske borde sätta mig och plugga lite matte nu när mina hjärnceller äntligen är i arbete.
fast nää. inte än, inte nu. åh får ångest bara jag tänker på hur mycket plugg jag har i skolan denna veckan...

Men på fredag åker jag till Stockholm :) alltid något uppmuntrande! Vi hörs senare då jag har något vettigare att berätta. pusssss!!

LOVE AND SEX AND MAGIC.

Wihooo, vinst med 4-1 och avslutade serien på bästa sätt. Fick spela central mitt vilket kändes väldigt ovant och virrigt, haha. men det funkade de med, lyckades till och med få in en balja i andra halvlek. Resten av målen stod åse och Evelina för. Nu är jag precis färdigfixad och ska bege mig mot klubblokalen där det väntas lagfest för hela slanten! förresten, hardcore på outfitbilden hehe. vet att kvalitén är dålig, men det var den enda jag hann ta. 

Tublinne från only, shorts från åhléns med ditsatta nitar, halsband från lindex och mammas gamla kavaj. Till detta kör jag nog mina svarta pumps. Nu ska jag skynda mig iväg, Hoppas ni får en trevlig lördagkväll :)pusssssssssss


3 månader kvar till julafton.

Vet ni något tragiskt? igår var det bara 3 månader kvar till julafton. fattar ni, 3 månader!! vilket innebär att om 3 månader kommer vi gå omkring i de fetaste vinterjackorna och ändå frysa ihjäl av all den iskalla snön som ligger utanför husen och är beredd att erövra hela jävla sommaren. Jag lovar att snart kommer det inte bli någon sommar över huvud taget..Tänk er ett liv utan sommaren? det är ju inte mycket till liv.
Det är ju på sommaren man verkligen lever.




Här är 3 bilder sedan förra vintern. Minns att det var dagen innan vi satte oss på planet mot Indien. Ville hinna ta lite vinterbilder innan vi åkte eftersom vi hade trott att snön skulle ha försvunnit när vi kom hem tre veckor senare.. men vi hade så fel. Denna vintern var ju som värst, och snön ville inte ge med sig förrän i början av mars. Jag ber till Gud att det inte ska bli såhär iår igen. då tänker jag flytta utomlands, för evigt.


SO MUCH LOVE TO GIVE.

Har precis ätit god fredagsmat och kollat på idol med mina kära föräldrar. Nu kommer grabbarna grus hit och har filmkväll med mig :)wie. hoppas på stockholm booogie, börjar ju nästan bli en tradition nu!
Blir förhoppningsvis inte så sent ikväll, har ju årets sista seriematch imorgon mot färjestaden och då är det inget annat än vinst som gäller.

Vad gör ni själva en kväll som denna? sitter ni också bara hemma och myser, eller är ni ute och dansar tills fötterna värker? Tanken av att trippa omkring i klackskor just nu får mig illamående, eller är det de mängder chokladglass jag precis vräkt i mig.. I vilket fall som helst hoppas jag ni får en trevlig fredagkväll. pusssss&kram

NO MORE THINGS TO SAY.

God eftermiddag! Dagen började med textkommunikation, svenska och matte. Därefter höll man ungefär på att dö. Men matsalens goda bakade potatisar med kycklingröra fyllde på matsäcken ganska bra. Dagen avslutades med idrott, där vi körde djungelbrännboll. haha har nog inte skrattat så mycket på en idrottslektion förut!
Och när jag väl skulle hem hade det blivit punka på min cykel så jag fick gå ända hem......åh livet är hårt.
men inga sura miner, det är ju helg och denna gången även långhelg, börjar ju inte förrän på tisdag :) fasiken vad skönt! nu ropar mamma på mig där nere, vi hörs senare. pusssssssssssinusssi

MAKE YOU FEEL LIKE A HERO.

Ber om ursäkt för de förra liparinlägget. Tröstköpa är ju i alla fall en sak som alltid går hem, visst?
dock suger det ju lite att man måste vara 18..och det är ju ett bra tag tills man är det. men nu när man är ensambarnet här hemma kanske man lyckas fjäska in sig lite mer på mammas & pappas kontokort ;-)
Skjortor är enkelt och snyggt, de gillar jag! tänkte beställa hem denhär skjortan, både i miltärgrön och vit, men det får vänta tills imorgon. nu ska jag nämligen sova, sweeeeeet dreams


http://shop.hm.com/se/deptstart?dept=DIV&shoptype=S


SOMEBODY LIKE YOU.

Åh jag vill bara lägga mig i koma och vakna typ nästa år. trots att man sover både på nätterna och dagarna blir man ju bannemig inte piggare av de, vad är felet då?
Och sen har jag megaont i knäet :( har ju inte haft det på över ett år.. och nu kan jag knappt vrida på benet. helvete. vi har ju sista seriematchen på lördag, och det finns inte en chans på hela jorden att jag kommer avstå den.
Kattis kan ju glömma att jag tänker springa ängörundan på idrotten imorgon i alla fall, heh..

kollade nyss på idol med mamsen, och även där besvikelse. vad håller olle på med? han är ju stört grym, och så nu sjöng han som en liten nervös ekorre. jag tänker då inte gifta mig med honom om han mesar sig sådär nästa gång...


eller jo, kanske.

BLINDSIDED.



14.37

Vann dmmatcherna med 8-1 och 5-2 så nu är vi vidare i slutspel, eller ja, slutspel och slutspel...typ en match till ;) good job tjejer. Har fått i mig lite mat nu och har egentligen en massa plugg att göra. men min kropp är helt död, så nu går jag och lägger mig istället. Vaknar förhoppningsvis innan träningen ikväll. pussssss & godnatt!


LIFE IS AS YOU MAKE IT.

Har blivit mycket fotboll nu på sistone..Men när man tar hem både serievinsten och smålandsmästare platsen kan man ju inget annat än att älska laget, älska tjejerna och älska dendär töntiga lilla sporten som går ut på att sparka en boll i mål :)

Imorgon är det dags för dm igen, denna gången skoldm. Vet att vi ska krossa Kagg i alla fall, sen har jag ingen koll på vilka fler skolor vi möter. Kom igen nu staggbrudarna!!

Därefter blir det hem och sova troligtvis, haha jag har blivit en ritkig sömntuta alltså, men måste ju vila för att orka med att leva livet. På kvällen är det fotbollsträning som står på schemat, ska göra de som behövs för att övertala tina om en luuuuuuugn träning. nu ska jag sova, jag är som död. Sov så gottt, pusssss på er!

SMÅLANDSMÄSTARE!!!


Vinst med 9-0, och därmed smålandsmästare!! fyfan vad vi är bra ♥

TODAY.

Det var riktigt segt att gå upp ur sängen i morse! Och det blev ju inte bättre när jag märkte att klockan var tjugo minuter senare än jag trodde + att jag skulle ha fg träning om en halvtimma. Fick stressa som vanligt, gick dessutom inget vidare på träningen så det var ingen bra start på dagen. Tur att den goda frukosten, denna gången tomtegröt räddade dagen :D

därefter hade vi bara matte och svenska sen slutade vi, så jag kom hem för ett tag sedan och tänkte lägga mig och sova i någon timma nu, är så sjukt sliten. Vid halv sju spelar vi dm match mot Ljungby och då gäller det att vara på topp! vi hörs senare ikväll, pusssssssss

YESTERDAY.

Denna veckan kommer vi sluta tidigt nästan varje dag. Har nämligen fått kompledigt från engelskan vilket känns skönt! jag hatar engelska. höll ju på att dö när amerikanarna var här i helgen, haha..

Igår efter skolan åkte jag hem och sov några timmar medans jag väntade på att johanna skulle bli färdig hos frissan. Därefter mötte jag upp henne vid södercentrum och följde med henne hem. Vi har inte träffats sedan sjuan och det har ju hänt en hel del sen dess så det var jättemysigt  :) 

bilden är tagen från johannas kanonblogg, kika in där :D
http://blogg.veckorevyn.com/johannavalentina/
 
åhw smälter ju bara jag ser lilla tyra, så himla mysig.


VOLYMMASTER FRÅN BJÖRN AXÈN



Justde! jag berättade tidigare att jag tidigare haft en volymmaster från björn axén, men att den tyvärr blev snodd. Men så nu i söndags hade mamma sett i tidningen att dom sålde ut dom på mediamarket för bara 99kr så vi åkte dit och haffade en åt mig :) nu när jag har börjat använda den igen, märker jag vilken stor skillnad den gör! Jag med tunnt hår, får fluffet på nolltid, haha. Dessutom har den extra lång sladd på 2.8 meter. Så denna är verkligen något jag skulle rekommendera!

SERIESEGRARE SHALALALALA!

Men visst sjutton blev det vinst igår, vilket innebär att Ifk kalmar B är SERIESEGRARE i division 3! :D underbart. Nu kan man ju alltid hoppas på att a.laget går upp i allsvenskan så att vi blir uppflyttade till tvåan, men det är ju några återstående matcher kvar som sagt.
Efter matchen var vi alla vrålhungriga, men några mc donalds fanns dock inte i närheten. Istället lyckades vi hitta en liten pizzeria, som hade stängt.. men dom var så gulliga att dom öppnade och ställde sig och gjorde hamburgare och gyrostallrik till oss!

Så när vi satt där någonstans i Jämjö på en stängd pizzeria med serieseger i bagaget, kunde dendär gyrostallriken inte smaka annat än ljuvligt!

SERIEFINAL!

Åh vad jobbigt det var att gå upp i morse. Låg i sängen i 4 timmar innan jag lyckades somna igårkväll..

Har just nu lektion i mediaproduktion, som håller på enda till halv ett. jag som redan är hungrig, trots att jag ätit frukost två gånger idag :)haha
övade mycket huvudspel på träningen i morse, och eftersom det regnade kunde man inget annat än att se ut som slickade katter när träningen var över.

Efter maten har vi bara spanska kvar, därefter blir det hem en snabbis sedan vidare till samling.
Det är ju förfan SERIEFINAL som gäller idag!! vi spelar borta mot nättraby i karlskrona. hoppas inte konstgräset förstör matchen bara, så kommer detta gå galant. Om vi vinner serien får vi ju dock inte gå upp, eftersom man inte får ha ett b.lag som spelar högre än divison 3. I sånna fall måste vi bilda farmalag och bla bla bla. Men skitsamma, serievinst som serievinst, kom igen nu ifk!


HAHAHA

Här går det undan, så kolla mot trappan för att se oskars 3 meters fall! 

HAHA detta var lätt dagens roligaste! agnes ska slänga sig upp för att hon inte orkar de sista trappstegen (ja, dessa trappor dödar i benen..), och lyckas på något sätt halka så att Oskar som går tätt intill dubbelvoltar nerför trappan och nockar en liten flicka i huvudet. snacka om domino ;)

LEOS LEKLAND!

HAHA jag är helt slutkörd! de var ju några år sedan man lekte 5 timmar i sträck..men ni skulle bara veta hur kul det var :D ungarna försvann ju självklart med detsamma, så agnes och jag gick där vilsna i hopp med att försöka hitta dom, när agnes släpper kommentaren: det är i sånna här lägen jag känner vilken usel mamma jag kommer bli. haha
men det dröjde inte länge innan agnes och jag själva kände oss som 5 år, och började tävla vem som skulle hinna först upp till rutchekanan. Och en sak är säker, när jag fyller 18 ska jag lätt ha mitt födelsedagskalas där!







YABADABADOOO.

godmorgon! sovit gott? jag kom i säng innan tolv igår, så nu när jag vaknade var jag för en gång skull pigg. och tur de, för vetni vad jag ska spendera denna dag?? jo på Leos Lekland, haha då gäller det att man har kroppen full med enerigi! Jag och agnes ska dit med hennes grannar Erik och Oskar. Jag kommer garanterat ha tusen gånger roligare än barnen :D vi hörs senare, pusssssssssssis.


HEART.




nu några dagar framöver slipper man dö av dammallergi i mitt rum i alla fall, känns skönt! Skulle egentligen träffat malin, isac och rasmus ikväll men känner mig just nu som en zombie, så tror att jag får stanna hemma.. att man kan bli så slut efter en liten fjuttig match? eller kanske det är torsdagens festande som håller i sig. Usch, jag ville träffa mina finisar juu, istället ska jag nu lägga mig och dö i soffan....ha en trevlig lördagkväll! puss

KALMARS GÄNG 3-poäng.

Amen visst fasen blev det vinst idag :D spöregnade under princip hela matchen vilket gjorde det svårspelat, men 4 mål lyckades vi få in och ynka ett insläppt. så 3 poäng satt inte helt fel nu i slutet på säsongen! har bara en match kvar att spela, och den är mot färjestaden nästa lördag. Härligt att både a-laget och kalmar ff också lyckades kamma hem vinst idag!

Aja, nog snackat om fotboll. Vetni? Senast mamma och pappa var utomlands mötte dom tydligen 2 amerikanare. och så visar det sig att den ena av dom skulle till sverige nu i höst, och tror ni inte att mamma bjuder hem han & hans kompis till oss då???..så nu har vi närmare bestämt 2 amerikanske, skäggiga, bergsklättrare som ska bo hemma hos oss till måndag.

kommer ju funka galant med mina utmärkta engelska ;-) heh...


13.22

Godmorgon! Har varit uppe sedan elva och har städat rummet ända tills nu.. ja, det är helt okej att säga att jag har varit lite duktig i alla fall ;) nu är det brådis, ska skynda mig iväg till samling. Idag spelar vi mot smedby borta, och det finns bara ett ord som gäller, V I N S T!
vi hörs när jag kommer hem pusssssss!

FRIDAY.


Edde kom hem på besök från Linköping. Lite sådär lagom sliten efter att ha haft nollning i 2 veckors tid. Men sliten var han ju inte ensam om att vara, så vi bestämde oss att ha en riktig myskväll! och tack vare den snälla syster jag faktist är ställde jag mig och överraskade honom med tacos. haha ja, jättekomplicerat verkligen, men de är ju endå tanken som räknas!

Maten smakade finfint, trots att jag tjurade ihop på mamma som hade glömt köpa majs.
Mamsen & papsen dissade återigen oss barn, för att gå på teater och ut och äta på restaurang. Dom är precis hemkomna och hade tydligen haft jättetrevligt, menmen jag slår vad om att min tacos hade satt pricken över iet på kvällen ;-)

SP09E♥

Efter en galen förfest på ca 5 timmar begav vi oss från öland till fastlandet Kalmar. Vallen var självklart inte i samma klass som förra året då man själv var etta och allt var nytt och spännande, men hokus pokus så hade man endå dansat konstant i sisådär 3 timmar.

Och ja, klackarna gjorde så att mina fötter värkte sönder.
Och ja, jag upptäckte att jag har glömt mina converse på öland.
Och ja, det kändes som att gå på glas, då jag gick hem barfota mitt i natten.
Men lite glas har väl ingen dött av, så även denna natten överlevde jag.



lägger märke till två saker på bilden nu.
1. felicia fattas på bilden.. kan det ha att göra med hennes svepande 4 timmar innan avfärd?
2. jag ser ut som en blandras mellan en banan, struts och en ballong? jo men varför inte va sig själv!


INSPARK 2010!!!!!

Godmorgon! Sitter här med tandborsten i munnen och ska snart bestämma vad jag ska ha på mig. Vi ska ju göra något kul med de nya media ettorna, och då sa vår lärare att vi skulle ha "kläder efter väder", så vi ska väl troligtvis vara ute antar jag. Usch, de blåser ju något fruktansvärt idag!

Menmen. Tror vi skulle ha någon fototävling med dom och efter de slutar vi, förhoppningsvis? Då bär det av, vidare till öland. Närmare bestämt hem till tilda, där det väntas pizza & förfest för hela slanten. Framåt kvällen tar vi bussen tillbaka in till stan för att gå på vallen. Det är ju bara inspark en gång om året så hoppas vi ses där :D fyfan vad bra vi ska göra denna kvällen!! pusssssss

YOU'VE REALLY GOT A HOLD ON ME.


HUR SNYGGG är inte denna bustier från hm??? Tänk er till ett oversize linne eller bara till en hög svart kjol. ååååh vill så gärna ha den! varför kan inte äckliga hm inskaffa sig sånnahär läckra grejer till vår lilla skitstad?
hittade i alla fall godingen på angelica blicks blogg.
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/category/shopping/


förresten påminner den ju lite om min klänning ifrån vila! kanske värt att kapa den? haha lite sugen, fast......näe

500mg


Fan vad rastlös man blir bara av att ligga hemma. Det kunde väl i alla fall regnat lite ute så att jag hade blivit på film och popcorn humör? men icke. Istället skiner solen, och då man ju inte direkt på plugghumör, men det är sånt som måste göras. Förutom att mina ben går utan att jag känner att dom, att min hjärna tänker utan att jag hör den knaka och att mina ögon är öppna utan att jag ser, känner jag mig i alla fall bättre, en aning.

LIVING ON THE OUTSIDE.

Klockan är 13.11 och jag vaknade...nu? Denna händelserika dag kommer bestå av sängliggande, tedrickande och panodilknarkande. Det känns som att jag har en stor lavaboll i halsen som bränner till så fort jag sväljer. Imorgon vankas insparken och då finns bannemig ingen återvändo! Nu ska jag ha filmmarathon bestående av en jäkla massa bölarfilmer, pussssssssss!


TISDAG.

Godmorgon! sitter här och äter jordgubbsfil & cheerios, yummmie vad gott de är. det känns som om jag har en stor klump i halsen som gör ont så fort jag sväljer..vill verkligen inte bli sjuk, inte nu. På torsdag är det ju insparken och på lördag match mot smedby. Så dendär lilla förkylningen får allt ta och vänta ett tag!
I vilket fall som helst ska jag snart bege mig till skolan där samhälle och spanska väntas. Därefter slutar jag, så himla skönt! Ska höra med hanna när hon slutar, vi ska ju nämligen in till stan och fika :) och ikväll ska jag se om jag kan övertala någon av grabbarna att följa med mig på lite fotboll. det är ju faktist soligt och klarblå himmel så hoppas ni får en bra dag! puss&kram

TAAZ.COM




FÖRE                                                                                                     EFTER

Bara för att göra denna tråkiga måndag lite roligare, kan ni ju gå in på denna sida och experimentera lite
med er själva! tänk om jag hade varit blåögd och stort fluffigt hår, haha blir ju nästan rädd av att se den bilden..känner knappt igen migsjälv :D

http://www.taaz.com/makeover.html

BAD DAY.

Denna dagen har varit usch och fy och blä. Började med fg på morgonen, vilket inte gick något vidare. Däremot ett stort + till frukosten som alltid lyckas få mig på någolunda bra humör. Jag känner att min kropp är helt slut, skulle bara vilja lägga mig och sova och vakna typ nästa år. Eller i alla fall när vintern är över och våren börjar kika fram. Detta blaskiga taskiga väder kan ju ta sig någonstans..
Efter skolan skulle jag egentligen fikat med hanna, men jag kände mig så trött att jag helt enkelt fick åka hem och vila istället :( tur att vi kunde boka in fikan redan imorgon istället!

Aja nu finns ingen mer tid att sitta och tycka synd om migsjälv längre, har ju nämligen träning om en timma...fan, jag orkar inte.  
puss.

DERBY MOT LINDSDAL.

Haha ni fattar inte hur onyttig jag har varit denna helgen då mamma & pappa har varit iväg. Kom på mig själv med att äta godis till frukost idag....
heh nu har jag i alla fall fått i mig lite riktig mat och ska snart sätta mig och plugga. Har massor att göra tills imorgon och vid 4 ska jag iväg och spela match så därefter lär det inte bli så mycket gjort. 

Förresten, matchen igår vann vi med 1-0! och det var nog bannemig den skönaste segern hittills! Vi mötte asarum som kommer ifrån tvåan och jag måste säga att dom var riktigt bra, spelade dock som idioter, och att domarn vägrade att använda pipan är ju en annan femma. Fick även spela med en man utvisad nästan hela andra halvlek. Men fyfan vad skönt med vinst, vilket betyder att det är ett steg närmare serieseger!!

Idag spelar vi derby mot lindsdal med u.laget, så nu tänkte jag tagga match :) vi hörs ikväll, puss!

SERIEFINAL.

Godmorgon! Tänkte kolla kylskåpet om det finns något skapligt att äta, det väntas ju nämligen seriefinal mot asarum med b.laget och då gäller det att ha ätit ordentligt! Känns dock som att denna matchen är ganska otaggad, men ska ta en powernapp nu efter maten så att jag piggnar till lite. Vi hörs i eftermiddag :) puss


LIFE IS OURS, AND WE LIVE IT OUR OWN WAY.







CAN YOU READ MY MINDS?

Återigen dissade mina föräldrar mig, för att åka till den ljuvliga huvudstaden. Fick däremot erbjudan att följa med, men derbyt mot lindsdal på söndag lockade lite mer, så nu är det fan på tiden att vi tar hem den vinsten så att jag inte har stannat hemma i onödan (;
Tog en sväng på stan med mallis förut. Ett nytt halsband med silvriga kedjor inhandlades. lite enkelt sådär men fint :) kan visa bild på de senare.
nu snart kommer malin hit så ska vi fixa något ätbart. Och så småningom lär väl resten av grabbarna grus dyka upp! Vädret suger, så vi stannar hemma hela kvällen. Hoppas ni i alla fall får en bra start på helgen, pusss!

PUSS.

När jag kom hem från den dödliga kanotorienteringen idag satte jag mig vid matbordet för att pusta ut. Men just då ska självklart pappa gå förbi bakom den stolen jag sitter på. (och jag erkänner att jag var en aning lättirriterad just då)..

"Snälla filippa kan du dra in stolen"
"meeeeen. har du fet rumpa eller?"
"nej, men du har fet mage"

hahahaha fett kul :D blev genast på bra humör. pusss pappis!

THE WORLD IS YOURS.

Ååååh orkar inte med mig själv. Drog på mig en skön oversize tröja när jag kom hem från träningen. Och tror ni inte att jag lyckas fastna i dörrhandtaget och riva upp hela tröjjäveln?....fattar inte hur man lyckas.

Förresten är jag sjukt taggad på paddling imån! nä. de är jag egentligen inte.
får alltid så ont i armarna ju, haha kan bero på mina ynka armmuskler kanske? Aja ska krypa ner under täcket nu i alla fall så att jag kommer upp över huvud taget imorgon. Hoppas ni kan sova gott ♥

ÖGONGODIS.




WHAT IT WAS LIKE TO BE WITH YOU.

Dessa två dagar i skolan har varit sega som bara den! skönt att veckan snart är över och att det är fredag imorgon i alla fall :) sakta men säkert börjar hösten smyga hit, de kände jag nu på eftermiddagsträningen. Blev ju friade från löpning igår så idag körde vi idioten på slutet. De gjorde vi bra minnsann! Eftersom dannie och jag höll i fikat belönades vi även med macka, muffins och chokladbollar efter träningen, så denna eftermiddag har det varit full rulle med bakning här hemma!

Men nu sitter jag här mätt och belåten och skulle inte ens få tanken att trycka i mig en chokladboll till, ja ni hörde rätt. Till och med jag kan tacka nej ibland ;-) ska skynda mig ner till teven och kolla färdigt idol med mammsen nu. puss!

TVÅ FUNDERINGAR.

Varför står det i receptet att det ska bli 25 chokladbollar, när det endå alltid bara blir 10?
Alternativ 1. jag gör alldeles för stora bollar.
Alternativ 2. jag äter upp alldeles för mycket deg under tiden som jag bakar.
hmmm de kan ju inte vara möjligt att jag lyckas äta upp 15 chokladbollar medans jag rullar dom i pärlsocker?..
Eller mjo kanske.

Ska i alla fall iväg och träna nu. Min magkänsla säger mycket löpning, vi får väl se om den har rätt.
Därefter blir det att cykla ut till södra utmarken och kolla FC blandras spela korpenmatch! Hörs ikväll :) puss

TODAY WAS JUST A DOWNER.


Om det inte hade varit för att byggarbetarna spelar lars winnerbäck i radion där nere så hade jag bett dom sluta banka så förbaskat i väggen och gått hem!


I BE DREAMING OF YOU TONIGHT.



Ibland lyckas man hitta fynd även på vinden. Var uppe och rotade lite och fann denna söta drömfångare. Minns att jag köpte den på någon marknad när jag var liten! Hoppas att ni kommer sova lika gott som jag ikväll. natti natti ♥

SVERIGE.

ROSTBIFF & FOTBOLL förgyller min kväll. tack & hej


LEOPARD.


NY skjorta. gina 199:-

TWO BECOME ONE.

Slutade tidigt idag så tog mig en tripp på stan efter skolan. Inhandlade två skjortor, men är lite osäker på den ena. Och det är ju ingen idé att jag säger att jag ska fundera på om jag ska ha kvar den eller inte, för så lär det ju bli i vilket fall som helst! Aja, höstgarderoben lär väl endå behövas fyllas på förr eller senare. Men idag när jag kom hem var det 39,4 grader mot vår husvägg!! Då är ju i och för säg den i solen, men än sålänge har inte hösten tagit över i alla fall.

Ska skynda mig iväg till träningen nu, ska hinna med att lägga upp en bild på en av skjortorna hade jag tänkt också! pusss på er


EN LITEN TANKESTÄLLARE.

Vet att jag har visat dehär klippen förut, men nu förra medialektionen kollade vi på ett av klippen och dom är ju såå fina. Jag blir helt tom på ord och vill bara ta varenda liten unge och krama sönder.


MONDAY MORNING.

Godmorgon! Matchen igår vann vi med 2-0, gutt de. annars hade det inte varit värt den 4 timmars långa bussresan tur och retur. Själv gick det inget vidare bra, men kunde gottgöra min insats i och med att göra assisten till karros båda mål.  

Seg och sliten drog jag mig upp ur sängen i morse för att träna. har ingen kommentar till fg träningen..vi övade vänsterfoten, vilket min kan jämföras med en 4åring som försöker träffa bollen..haha menmen, träning ger färdighet, förhoppningsvis!

Sitter nu i b10 här på stagneliusskolan och har media. Vi ska göra en antimobb kampanj och därför hitta på en egen logga som vi ska göra skissa och göra i photoshop. Därefter ska vi själva fota en bild till kampanjen. Känns som att jag just nu inte har fantasi för fem öre. Sitter och kollar upp lite i taket, skissar lite, kladdar över, och därefter kollar upp lite i taket igen. Känns som att fantasin finns där uppe, någonstans. 

KOM IHÅG MIG.


när varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
kom ihåg mig då.

SWEET DREAMS.

Kvällen har varit bra! Återigen fick jag vara ensam pojkflicka och vara med i alla möjliga samtalsämnen som grabbar tydligen har. Men jag överlevde och jag måste säga att jag ibland önskar att vi tjejer också kan var så spontana och ärliga rakt på sak. Men det är väl tur att alla är olika, annars hade vi ju inte blivit en sån bra mix ihop! Fick även reda på att jag har match imorgon med. I Kallinge? säger mig inte så mycket, men någonstans i sverige ska vi och ta hem 3 poäng. time to sleep, sweet dreams ♥

SUDDA BORT DIN SURA MIN.

Känner mig fortfarande hängig och sliten, men att sitta inne på en lördag? nä, nu tar jag cykeln bort till lucas där det väntas grillning med underbara vänner som alltid får en på bra humör. pga förlusten ska jag nu tröstäta, i massor! mat är ju det enda som kan få en att sudda bort sin sura min, håller ni inte med? ;-)

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, puss!

IFK KALMAR.

Precis hemkommna från match. Med lite deppigare miner och en aning fundersamma frågor. Vad hände? Från att ha spelat ut mörbylånga med 7-1, går vi nu in från början och ställer ut skorna. Däremot lyckades vi ta igen och kom in i matchen efter sisådär 40 minuter. Vi föll in i deras tempo, lät dom få använda de ytor som fanns och lät dom sätta lägena dom kämpade sig till. Men visst, kan vi ju inte neka på att dom var hungriga spelare, som aldrig gav sig! Och de gjorde heller inte vi. Vi lyckades få in 1-1 och därefter sätta 2-1 på straff. Sedan blev vi lite bekväma igen. I början av andra halvlek spelade vi riktigt bra, men orkade inte riktigt ända till slutet. Och det som är så surt är att vi kan så jäkla mycket bättre än dethär. Och det får vi bannemig visa nästa match, då vi spelar derby mot lindsdal!


ONE IN A MILLION.

Hur mår ni idag? uscha själv känner jag mig inte pigg alls. Hängig och med huvudvärk ska jag nu bege mig mot samling för att spela match mot mörbylånga. Hoppas man hinner sova lite i bilen påväg dit, vi hörs när vi har kommit hem med 3 poäng! Tills dess får ni ha en bra lördag och ät lite lördagsgodis åt mig med. pussss


LOVE IS MY DRUG.

S.H.I.T kom precis på att jag har glömt att hämta ut mina skor hos skomakaren som jag lämnade där för 3 veckor sen!! Skulle ju hämtat ut dom dagen innan jag åkte till kreta och så glömde jag de, typsikt mig alltså... Gud som haver barnen kär se till mig som liten är, att skorna för helvete finns kvar. Känner mig lite panikslagen, måste springa dit på rasten imorgon! gubben där kan väl inte ha slängt dom, kan han ha gjort de?..

Bara för att smöra ner den hysteriska känslan, bjuder jag på en låt som förgyller min kväll. Hittade bara acoustic verisonen, och orginalet är mycket bättre, men jag tror ni står ut endå.


LEAVE THE WORLD BEHIND.

Träningen gick faktist riktigt bra, så nu kan ju min förkylning slänga sig i väggen! vi hade även laguttagning och fikade efteråt, macka & chokladbollar. åh, jag som har varit sugen på de hela veckan haha, så de smakade mer än fint.

När jag kom innanför dörren stod min lilla granne saga 8år i köket och sålde jultidningar. åååh så himla söt alltså, minns ju själv när man gick runt och slet med dedär tidningarna och hoppades verkligen att man skulle få en dator eller en jättestor tv som var på högsta nivån! De man aldrig riktigt fattade var att det var totalt omöjligt och att man endå bara lyckades få någon fjuttig ful leksak på nivå 2 ;-) menmen jag & pappa hjälpte henne i alla fall henne en bit på traven i och med att beställa en sudukobok, dassboken och "hur du lär dig tala med katter". hahah vafan??? jag har ju inte ens en katt..


YABADABADOOO.

Och förresten, hade besöksrekord igår ju! hela 241 stycken ;-) trots att mina godmorgon-godmiddag-godkväll inlägg inte är ett dugg intressanta. Men kul att så pass många hänger med i alla fall, så fortsätt med de! Men då tänkte jag, då kanske ni har ni några önskemål vad jag ska skriva eller blogga mer om?

HANGING BY A MOMENT.

God eftermidag mina damer & herrar! Trött som ett as efter att ha tränat och tvingat mig själv att lägga upp bilderna från kreta igårkväll. Men nu är det i alla fall gjort, så hoppas allt är frid och fröjd! Skolan idag flöt på precis som den skulle och nu sitter jag här och inväntar träningen som börjar om en timma. Började prata om både insparken och rugbyn idag i skolan, och fyfan vad jag är taggad :D var ju så sjukt kul sist, så det är bara att hoppas på att det blir minst lika kul detta året! nehäni nu ska jag äta en banan. pusss

KRETA 2010!

Bättre sent än aldrig, nu kommer världens bildbomb!







































 

NEW.


De nya vita kavajbyxorna jag fyndade häromdagen! Känns lite fel att gå med vita byxor nu när det börjar bli höst, men till nästa sommar kommer dessa sitta som en smäck med en svart kavaj över :)


LIVING IN THE MOMENT.

Jag antar att jag inte är ensam om att tycka att veckodagarna nu i början av terminen går så rysligt fort. Redan onsdag idag ju, vilket betyder att vi har gått klart vår längsta skoldag på hela veckan, skönt! Med tanke på min hals kändes träningen i morse ändå helt okej. Så idag ska jag kila ner till träningen och svettas sönder. att man kan bli så spelsugen bara för att ha varit borta en träning, haha! I helgen spelar vi match mot mörbylånga och då är det kross som gäller, wie

Nu ska jag springa ner och haffa åt mig något ätbart i kylskåpet och därefter byta om inför träning. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi nog ikväll :) pusssssis

 


RSS 2.0