AND I'M TELLING YOU, I'M NOT GOING



Min kväll har tillbringats här hemma i ren lycka. Sådär lagom töntig som jag är, kan jag fortfarande inte smälta dedär med jobbet ;) haha. Pappa var iväg på gubbfest så mamma och jag passade på att ha en riktig myskväll. Vi lagade god mat, jag bakade dumlekakor och nu har vi precis kollat färdigt på Sommaren med göran, haha underbar film alltså:) Vad har ni haft för er ikväll? Kanske vilat upp er inför valborg som de flesta andra?

Dannie ringde förut så imorgonbitti ska jag upp tidigt och jobba i kiosken på golfbanan. Första gången, men det ska bli kul faktist! Där stannar jag till 3, sen lovade jag pappa att slå några premiärbollar på rangen eftersom vi ska spela golftävling nästa helg.
Men jag ska nog hinna komma upp med ett inlägg här innan det är dags att åka vidare för valborgsfestligheter!
Nu ska jag krypa ner i sängen, sov så gott med er ♥

SOMMARJOBB!!

Asså ååååh!!! ni fattar inte hur glad jag är :D Har under flera veckor haft ångest över att jag inte skaffat ett sommarjobb, och tanken har slagit mig att jag totalt kommer gå i depression av att gå ensam hemma en hel sommar.. Men så idag har jag äntligen fått sommarjobb! Är i extas typ haha, här kommer en låt som kommer göra er minst lika glada som jag är just nu.   

VIRKADE SHORTS


Godmorgon på er! har ni sovit gott? själv har man suttit hela morgonen och kollat på det engelska bröllopet ;) Varför då undrar ni? Jo alternativ 1: jag är alldeles för lat för att gå upp ur soffan efter frukosten. eller alternativ 2: mamma tycker att jag borde bli lite mer allmänbildad.
Själv skulle jag säga att det nog var 1,5 eftersom båda stämmer in ganska bra. Menmen superfina var dom i alla fall, och jag blev också genast sugen på att ha en fluffig håruppsättning, en fin klänning med långt vitt släp och vara sådär lagom nervös innan man ska stiga in i kyrkan och gifta sig :D hehe, någon som är frivillig?

Här är en bild på shortsen jag sydde igår förresten! Lite svårmatchade, men det funkar nog med en vanlig enfärgad bastopp. Men hörrni nu ska jag ut i solen, det är ju underbart väder idag med!! Vi hörs senare, pusselipuss

SUSHI



Detta inlägget skulle kommit upp igårkväll men eftersom blogg.se vägrade att samarbeta med mig får det komma upp nu istället.

Här hemma gjordes det sushi igår! Är egentligen ingen storätare av rå fisk, men om man har en mamma som är helt tokig i det, är det bara att gilla läget. Efter maten fördröjde jag lite tid vid symaskinen och lyckades efter många om och men få ihop ett par virkade shorts som jag tänkte visa er här senare. Ge er aldrig på att sy shorts alltså, haha fyfan...trodde jag skulle slå sönder symaskinen flera gånger.

Efter att måns hade kommit hem från sin match i Värnamo kom han hit och myste, var dock tvungna att gå upp vid halv tio imorse eftersom jag skulle träna. Träningen gick dåligt idag igen :( måste bli av med mitt äckliga nageltrång och skaffa lite mer motivation!

Men hörrni nu ska jag ta och fixa mig, för ikväll ska vi fira bumbibjörnisen Johanna som fyller 18!!! Stort jävla grattis :D Blir att käka och fira den nyblivna 18åringen på Krögers med tjejerna, kommer bli toppen! Hoppas ni får en bra kväll :) pusss&kram 


THEY DON'T CARE ABOUT US


Glad tjej som hittade denna jeansjacka på Human bridge för 69kr. Stört bra  

WATER FOR ELEPHANTS



Igårkväll drog mamma med mig på bio, och vi var nästan dom enda i biosalongen eftersom det hade varit så fint väder på dagen, så de flesta satt väl hemma och grillade antar jag.
Vi såg i alla fall Water for elephants. Robert Pattinsson spelar huvudrollen och till skillnad från Twilight då han bokstavligt talat var ful som fan, var han fakitst riktigt läcker nu ;)

Hade dock lite högre förväntningar på filmen, och trodde att det skulle vara lite mer kärlek i den (så smörig som jag är faller jag oftast bara för sånna filmer) men ett tag blev det lite väl mycket pangpang med zebror och giraffer som sprang tvärs och väck. Menmen, det handlade ju om en cirkus så det kanske inte var så konstigt hehe. 
Påminde nästan lite om the notebook förresten, dock är the notebook klassad någon nivå bättre. Men bra var den i alla fall, och jag tycker absolut att ni borde se den! 

I WISH EVERY DAY COULD BE LIKE THIS


Åh vilken underbar dag. Har känts som rena sommardagar nu ju :D Idag lyckades jag komma upp ur sängen i hyffsad tid innan malin kom till mig. Vi la oss på gräsmattan i varsin solstol och tog vara på den stekande solen i några timmar. Efter ett tag tog vi oss en liten solpaus och gick in för att göra björnbärs smoothie :*
När malin hade bränt sönder hela bröstet kände vi att det var dags att gå in. Tryckte i oss varsin tacos innan vi drog av oss bikinin, bytte kläder och begav oss in till stan. Där åt vi ännu mer godheter haha, köpte nämligen glass och satte oss med grabbsen nere vid slottet. Tänk om alla dagar kunde vara såhär! Men det är i alla fall precis såhär ett lov ska vara, fyfan vad livet är underbart.

20.55

Go vinst med 3-2, vilket belönades med mc donalds på vägen hem. Fint ska det va ;)
Dock fick jag en boll i huvudet och tuppade av i några minuter men efter matchen var jag på fötterna igen!
Nu inväntar jag mina fina vänner som är påväg hit för en riktig myskväll, vilket var allt för länge sen.
Blir nog en lite roligare uppdatering imorgon, så jag önskar er en bra kväll:) pussinatti

slänger upp en bild på malin och rasmus från förra våren, bara för att göra inlägget lite roligare!


TODAY

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? :) själv har jag sovit som en stock. Igår när mamma,pappa och jag skulle kolla film kröp det i benen på mig, vilket slutade med att jag tio minuter senare satt på en cykel påväg mot gröndal där jag sprang en halvmil på fotbollsplanen, haha. Riktigt skönt var det i alla fall, men när solen gick ner var det bara att åka hem!

Nu sitter jag och väntar på att min pasta ska bli klar, för om 20 minuter är det samling innan bussresan mot blekinge börjar. Det är seriepremiär med b.laget och vi är hela 7 u.lagstjejer som ska vara med, kul!!
Synd bara att man missar det härliga vädret, men ni får lova att sola lite åt oss också :D kommer hem runt åttatiden ikväll. Ha en fin dag! pusss

HERE'S TO THE HEARTBREAKERS


Fina mammis på bild ♥ medan pappa är manlig och tar hand om grillen!
Söndagar som annars brukar vara så tråkiga.. Jag har precis ätit god mat ute i solskénet på altanen och nu ska mamma, pappa & jag kolla på en bra film. Jag fullkomligt älskar lov och älskar livet. Skickar därför en slängpuss till alla er fina där ute, hopppas ni får en underbar kväll.   

AS WAS DREAMING ABOUT YOU.


Munktröja och örhängen -hm
tights och linne -bikbok
armband -cubus
jeansväst -gammal

Ut i solen nu med er!! pusssss :*


WHAT A LOVELY DAY

Godmorgon på er! kom ju aldrig upp något mer inlägg här igår men jag hade fullt upp. Påbörjade kvällen hos jonas där han, jag isac och emmie grillade. Magiskt gott blev det i alla fall trots att jag hade smäckt i mig en halv chipspåse innan.. Senare kom även lucas och adam så myste vi till snabba cash och stockholm boogie.
Kvällen slutade inte som planerat igår men kul det var det!

Och idag då? jo solen skiner och jag ska strax äta en megastor frukost på altanen :) Vi blir ju nästan bortskämda av dehär fina vädret!! Men det gäller att ta vara på det, snart kanske det vänder inte vet jag.
Därför ska i alla fall min och agnes familj ta en tripp till öland över dagen. Kommer upp med en outfitbild från gårdagen här senare. Annars så får ni ha en bra dag och njut av solen! 
Pusss&kram

LEJONKUNGEN


Godmorgon på er! Matchen igår slutade 3-3 efter att borgholm gjorde mål med några få minuter kvar..Känns surt, men en poäng är bättre än ingen! Det var så himla varmt att det kändes som om hela huvudet skulle sprängas haha. Åkte i alla fall vidare till ljungbyholm för att äta grillat tillsammans med måns släkt. Efter några trevliga timmar där bar det hem till lägenheten där både måns och jag var helt slut trots att klockan bara var åtta. Kollade i alla fall på talang och därefter såg jag lejonkungen för första gången (ja jag vet att det är skandal)! Trots att jag somnade och missade slutet var den i alla fall supersöt :)



Nu är jag utvilad och hemma igen, och eftersom solen skiner tänkte jag faktist lägga mig ute på altanen och pressa på brännan en stund. Återkommer senare ;) Ha en bra dag! pusssis

SERIEPREMIÄR


Har haft en trevlig kväll med mina fina flickor! Ska strax tvätta av sminket och krypa ner i sängen, för imorgon är det tidig uppstigning för att sedan bila upp till borgholm och spela seriepremiär. Ni kan ju bara gissa hur taggade vi är :D Därefter hänger jag med månsi till hans kusiner så förvänta er inget mer inlägg här imorgon. Vi hörs på söndag igen! annars får ni ha en bra helg :* pussselipuss

PÅSKLOV!

Lite klös och ganska mycket skratt har förgyllt skoldagen, som även är den sista innan påsklovet. Helt sinnessjukt vad tiden går fort, känns ju som att vi har lov hela tiden..Menmen, givetvis klagar jag inte! Ute skiner solen och jag ska snart in till stan och byta min bikini. Känner hur fler och fler vårtecken börjar kika fram vilket gör att jag är på bra humör, och livet kan inte bli så mycket bättre just nu. Hoppas att ni får en bra början på ett underbart påsklooooov så hörs vi senare ikväll! puss&kram

LIFE IS GOOOOOOOOD.


GLAD tjej som fick hålla andan och dra på sig en klänning tillägnad för barn 12-14 år på HMs barnavdelning.
Men 249 spänn liksom, hur bra??

Vädret är ju helt underbart :) tror att vi alla behövde lite värme och vårkänsla så att man piggnar till och känner att man faktist lever! Igår låg jag hela eftermiddagen ute på altanen i endast bh och shorts, däremot har jag redan börjat flagna i ansiktet, man får ta konsekvenserna helt enkelt..
Det var även seriepremiär med b.laget igår, vilket vi gjorde bra och vann med 4-1.

Firade vinsten med en myskväll till dear john med månsipånsi. Imorse när vi vaknade tvingade jag med honom ut på gården för att äta frukost ute i det härliga vädret!
Annars då? Jo jag fick ig på mitt andra matteprov idag en timma innan jag skulle ha utvecklingsamtal. Bra filippa, riktigt bra..
Men vetni? Jag deppade inte det minsta, och satte mig istället på café nilssons och avnjöt en kaffe med lisa.
Imorgon har vi inte några lektioner utan ska istället lyssna på treornas projektredovisningar.
Livet är riktigt bra helt enkelt, och fyfan vad jag njuter.
PUSSPUSSPUSS på er mina fina

WE WOULD WORK TO GET BACK TO WHERE WE WERE


Hemma efter mammas och min halvmilsrunda, känns skönt! Och har precis belönat mig med en jättegod mango och avokado sallad :) Men nu är jag så himla trött, så ska faktist borsta tänderna och krypa ner under täcket nu. Lär somna som en stock! Imorgon väntas fgträning på morgonen sedan media och spanskalektion innan det är dags att åka hem och vila upp sig inför b.lagsmatchen. Vet inte om det är seriepremiär kanske? Återstår att se helt enkelt!
Sov så gott med er ♥

I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING


Hej på er! Hur har eran söndag varit? Hoppas att den har varit lika solig och skön som min :) Vaknade upp i måns varma famn imorse, eller kan det möjligtvis ha varit den stekande solen som lyste in i sovrummet haha! Underbart var det i alla fall, därefter begav jag mig till gröndal där jag har befunnit mig hela dagen. Vi började med ett träningspass uppföljt av en gudomlig kycklingsallad. Därefter la vi oss i solen någon timma och kopplade av innan det var dags för en liten internmatch inför 94ornas dm. Och fy bubblan vad jag längtar tills fredag då seriepremiär står på schemat!

Nu är jag i alla fall hemkommen och har tagit mig en lång lång dusch, ska ta en huvudvärkstablett med innan mitt huvud sprängs.. Annars får ni ha en fortsatt bra söndag och fortsätt njut av vädret, så kanske vi hörs senare :) puss&kram

såg nu att bilden är en aning orange haha..men så länge ni inte blandar ihop mig med en morot så får ni leva med det! Både skjortan och örhängena kommer ifrån HM

YOU'RE NOT COMING HOME TONIGHT


Förlåt för dålig uppdatering.. men nu är jag på banan igen!
Kvällen igår spenderades hemma hos julia, för att fira henne och anna som har fyllt 18 (tur att man för övrigt bara har 130 dagar kvar....) Så när de andra skulle ut på krogen hade vi icke myndiga,  dvs jag, malin, rasmus och isac inga andra val än att åka hem. Men man ska inte hänga läpp, jag hade ju trots allt en jättetrevlig kväll och var för en gång skull pigg på träningen i morse :)

Har träningshelg denna helgen så imorse tränade vi, och nu har jag precis kommit hem från a.lagets seriepremiär som tyvärr slutade 2-2, då Norrköping gjorde mål med 3 minuter kvar av matchen, men 1 poäng är inte fy skam det heller!

Nu ska jag snart byta om för att bege mig till Lazergamehallen med laget. Där ska vi anfallare spöa skiten ur försvararna och fira detta med pizza efteråt :* Vi hörs senare ikväll. Pussss

HAVE YOU GIVEN THE WORLD SOME LOVE TODAY?

Har suttit och pluggat inför svenskaprovet fram tills nu.. och man måste nog leta länge för att hitta något tråkigare än epokerna.
Tur att felicias oc-box fortfarande ligger kvar här hemma så att jag kan slöplugga lite i sängen framför teven. (nej jag har aldrig haft någon fungerande studieteknik)
Däremot unnade jag mig en pluggpaus och kunde helt enkelt inte låta bli symaskinen, haha farligt att jag nästan börjar bli beroende av den!
Fick ju med mig ännu mer virkat tyg hem i helgen, så från början hade jag funderingar på att sy en virkad klänning. Men tyvärr räckte tyget inte till så istället blev det en virkad liten topp. Om jag får tag i mer liknande tyg får vi se om jag syr på en underdel, men såhär blev i alla fall resultatet :)



WHATEVER HURTS YOU THROUGH THE NIGHT

Hej på er! SP09E måste nog ha den bästa schemat på hela skolan :D eller egentligen är väl inte schemat något att skryta med, men vi har haft inställda lektioner i princip hela tiden på sistone och hela denna veckan har vi slutat runt ett. Men givetvis klagar jag inte!
Hur är det med er idag? :) Visst blir man lite besviken nu så fort inte solen lyser in i rummet på morgonen. Idag har det varit mulet hela dagen och tror det är anledningen till min spränghuvudvärk som dock börjar ge sig nu..

Förresten var filmen igår riktigt bra!! Snyggt gjord och så himla obehaglig..Uscha, nästan samma känsla som efter att jag och agnes sett svinalängorna, kände mig helt tom när jag gick ut från biosalongen. Men jag rekommenderar er verkligen att se den!
Bara för att inte inlägget ska bli för långt och tråkigt, kör jag ett nytt alldeles strax ;) pusss

BLACK SWAN


Sticker iväg till biostaden för att se Black Swan med mamma & pappa. Har höga förväntningar! När jag kommer hem blir det plugg plugg och åter plugg.. Kaffet och svenskaboken lär vara mina bästa vänner inatt. Pusss & sov så gott sen


LOOK AT THE WORLD HONEY

Ungefär såhär kul är det att skriv en bokreception på spanska om en bok man inte vet någonting om. Och ungefär såhär kul kommer jag ha idag när jag både har svenskaprov och spanska inlämning att plugga till.. Även lika kul att jag numera inte kan använda den riktiga datorn och får därför sitta och fjanta mig i hans urdåliga webcam. Fast kanske lika bra att den andra datorn är paj, så att man en gång för alla får någonting gjort!

08.47

Godmorgon! Denna morgon är inte speciellt god.. Först var jag jättetrött och ville verkligen inte gå upp ur sängen, och när jag väl har kämpat mig upp går jag ner i köket och ska äta en god frukost, men tror ni att det finns någon? svar nej.
Efter att tryckt i mig ett glas mjölk och en torr macka springer jag upp och stressar ihjäl mig för att för en gång skull inte komma för sent till skolan. Och nu när jag väl är i skolan, tror ni att vi har någon lektion? svar nej.......
åh blir helt galen. Hur kan jag ha missat att vi skulle ha sovmorgon? mina öron brukar ju ha lätt för att snappa upp sånt!

Aja blir väl lite extra slötid framför datorn här i bibblan. Och det kanske är lika bra, för datorn hemma har fått virus med trojanska hästar. Vad det nu är för skit har jag ingen aning om? Men bäst att hålla sig borta från den antar jag, så där har ni förklaringen till i sånna fall dålig uppdatering.
Men nu får jag önska er en bra dag så får jag hoppas att min bara blir bättre! puss&kram

DO YOU WANNA PLAY THE GAME?


Har legat ute på altanen tills nu, kan ju inget annat än älska vädret! Snart ska jag bege mig till säsongens första grästräning!! Fan vad känsla :D Efter det blir det hem och duscha och ta på sig lite varma kläder innan det är dags att cykla ut till Guldfågel arena och kolla invigning och Kalmar FF-Djurgården.
Hade ju varit fint om de kunde bli en vinst va! Vi hörs mer imorgon, pusssinussi på er

DON'T LOOK BACK INTO THE SUN


Känns inte riktigt jag att springa omkring i en sånhär.. men var bara tvungen att låna mammas mysdress ♥ lila är den också..de gör den ju ännu fjolligare. Men skön, ja gud så himmelskt skön den är! Och om jag har tagit tag i pluggandet än? hmmm, jag väntar nog med svaret på den frågan.


IT'S NOT THE FALL THAT HURTS

Godmorgon på er :) Träningen är avklarad så nu väntas slapp till tusen, fasen vad skönt! Eller jag ska försöka ta tag i lite plugg också, och när jag säger försöka vet vi ju hur det kommer gå.. Skönt med en ledig dag i alla fall, behövde verkligen de!

Vid fem väntas en timmes träning sedan hem och duscha och vidare till FF matchen och invigningen av den nya arenan, tror det kan bli grymt!!
Nu ser det ut som att solen håller på att titta fram också, så vi får se hur jag tillbringar resten av tiden. 
Ha en bra dag, Pusss&kram

I WANNA GROW OLD WITH YOU

Lucas och korpengänget fick en rejäl hejarklack idag då jag, jonas, isac, emmie, manne och gabbi åkte till spelefanten för att heja fram FC blandras i deras slutspel. Vet inte om det var på grund av oss eller spelarnas insats som gjorde att det blev förlust, kanske räckte inte våra legendariska sånger till.

Nu har i alla fall hela familjen samlats här hemma igen, + eddes två sambosar från linköping då ;) Har ätit god mat och kollat lite tv. Nu ska jag tvätta bort sminket innan jag bäddar ner mig framför big brother.
Imorgon har vi bara fg på morgonen sedan är jag ledig :D åh vad underbart! Så det blir nog ett och annat inlägg imorgon, sov så gott pussselipuss

I WAS MADE FOR LOVING YOU


Såhär blev linnet jag sydde idag! vad tycker ni? tror det kan bli ganska sött till ett par ljusa jeansshorts i sommar :*

I HAVE SO MUCH LOVE TO GIVE

Hej på er :) vilket väder! Antar att ni är ute och njuter nu sålänge solen är uppe. Jag kom hem från emmaboda för ett tag sedan, där jag hade en jättetrevlig kväll igår. Grillade, träffade lite folk och somnade brevid en fin pojk.  Nu ska jag ta och städa i ordning lite här hemma, hade även tänkt att sätta mig och sy en liten stund =)
Ikväll kommer mamma och pappa hem, och påvägen ska de även hämta upp Edde och hans två kompisar i Linköping. Men nu kurrar magen så tänkte göra i ordning lite lunch, ha en fortsatt avkopplad och solig dag! pusss & kram

INGEN VIND KAN BLÅSA OMKULL OSS NU





Årets första riktiga grillning (om man inte jämför med den gången då hela vår engångsgrill brann upp) inklusive årets första vattenpipehäng på min altan, ägde rum en kväll som denna. Infravärme, massa filtar och tända ljus gjorde att stormen kändes lite längre bort. Men efter någon timma blev det tillräckligt kyligt för att bege oss in och krypa ner i soffan för att kolla a walk to remember. Hade nästan glömt hur bra den är, men åh så fin!! Efter att Lucas och Jonas begett sig hemåt kröp malin och jag ner i mammas & pappas dubbelsäng och nannade gott.

Finns verkligen inga på hela jorden jag skulle vilja byta ut mot er, ni är så oerhört bra!!

I WISH EVERY DAY COULD BE LIKE THIS


Förresten så hoppas jag ingen missade att det var halva priset på hela bikbok igår! Minns att dom hade en sån dag förra året också och då lyckasdes jag få med mig två jättesöta klänningar hem som var och fortfarande är mina favorit sommarklänningar!
Josse, jag och Annie var i alla fall där på håltimman och fyndade lite smått och gott. Fick med mig detta transparenta linnet och det megasnygga halsbandet och ett vanligt vitt linne för sammanlagda 204kr! Nice price ;)

BECAUSE YOU LOVED ME

Hej på er! Denna dagen var nog den första på hela veckan som kändes bra :) och äntligen är det helg, så oerhört skönt och behövligt. Vi fick klyftpotatis, snitzel och bearneissås i skolan, dock att det smakade surt var det mums filibabba ;) Dock kände man sig som ett svullo på livräddningen i simhallen en timma efter.. 

Just nu skiner solen och jag har precis blivit lämnad ensam här hemma, efter att mamma och pappa åkte iväg för 50års firande i Västerås.
Så vad ska man göra när man har hela huset för sig själv? Man får väl sysselsätta sigsjälv helt enkelt. Har köpt på mig lite virkade tyger på retrå som jag tänkte hitta på nåt kul av!
Sen ikväll får vi se om det blir grillning med gänget eller inte. Har dessutom bestämt att träffa malin i helgen :* Vad ska ni själva göra ikväll? pussselipuss

I HAVE ONE THING TO TELL YOU BEFORE I LEAVE


En bild från gårdagen!
Vi kavaj och silverarmband -cubus
halsband och skinnleggings -bikbok
svart "magtröja" -hm
klocka -ur & penn

AND I'M TELLING YOU, I'M NOT GOING

hallå på er :)Hoppas allt är bra! Vaknade med feber igårnatt men var tvungen att bege mig till skolan för träning och svenskaredovisning. På eftermiddagen när jag kom hem fick jag spontanbesök av malin så istället för att sitta och uggla framför datorn kröp vi ner i min säng och hade en massa tjejsnack. Hade en hel del att prata om sen vi sågs sist! Därefter kurrade våra magar så vi bestämde oss för att göra pannkakor.

På kvällen åkte jag ner till träningen men kände mig inte så bra, så tog det lilla lugna.
Efter träningen åkte jag hem till månsipånsi som fick mig att må lite bättre med lite pussar och lyxshake hihi:) 

Idag har jag väl inte gjort allt för mycket förutom att vara i skolan..
Om en timme är det a-lagsträning som gäller, dock känner jag mig helt matt i kroppen och har egentligen ingen alls lust att springa omkring i regnet för att sparka på en boll..men man får väl bita ihop antar jag.
Nu väntas det käk, puss på er!

THERE IS SOMETHING GOOD WITH BAD THINGS


Nu ska manne och jag växla våra kloka och välbehövliga ord med varandra och åka ut till arenan för att kolla på måns match. Hörs nog senare ikväll, annars hoppas jag att ni får en fortsatt bra dag! pussss

I FORGET TO BE YOUR LOVER


Pissig dag. Kände redan från början att denna dagen skulle gå snett. För lite sömn, för lite mat och för lite pussar. Tur att man har fina vänner som lyfter upp tillvaron i alla fall! Annars har jag hatat allt och alla som har att göra med denna stad, haha åh vet inte ens varför jag är så jävla arg..
Tyckte synd om agnes som skulle få dränkas av mina olika påhopp en eftermiddag som denna, men även hon var lite småirriterad så vi enades om att en baguett på 4kök inklusive ett x antal koppar kaffe på det, skulle lugna ner oss båda.
Införde köpförbud för migsjälv igårkväll, men eftersom jag på något sätt var tvungen att stilla mina onda tankar smet vi in på hm för lite tröstshopping, tur att sånt alltid hjälper!

LIVE LIKE WE'RE DYING

Godmorgon! Vår klass har sovmorgon men vi ambitösa elever befinner sig redan i skolan.. Ska göra färdigt powerpointen inför redovisningen imorgon. Dock märkte vi nu att den redan är färdig så frågan är, vad fan jag gör här när min säng var så himla varm och skön där hemma.

Dessutom kan jag knappt gå efter löpningen igårkväll. Men idag är jag träningsledig så efter skolan ska jag ta en kaffe med agnes och gå på synundersökning (ja även jag ska försöka börja övningsköra någon gång), därefter ska jag möta upp manne och sedan ikväll spelar måns match så om det fortfarande är bra väder drar vi nog dit och kollar!

Men nu ska jag fortsätta vara aktiv på min facebooklektion. Ha en bra dag :) pusssselipussss 

DID YOU GIVE THE WORLD SOM LOVE TODAY?

Har ju glömt att svara på en fråga jag fick angående vart min skinnjacka är köpt, och den kommer ifrån HM divided!
Dessvärre tror jag att den inte finns kvar med tanke på att den köptes förra året och har även sålts tidigare år.. Men jag vet att det är många som säljer liknande skinnjackor på tradera så ta en titt där :) 
http://www.tradera.com/Skinnjacka-MC-jacka-fran-H-M-HM-storlek-i-38-auktion_163302_130549551
 


Har ju heller inte visat min nya vårjacka. Var väldigt tveksam om jag skulle ha en beige eller svart trenchcoat, men efter några mammaråd föreslog hon en svart eftersom det är det mest "praktiska" ;) Kommer från Bikbok och kostade 499:-

KROATIEN NOSTALGI

Hej alla fina! Lite frånvarande såhär över helgen, men jag har haft det brabra nere i de skånska trakterna. Fint väder har vi haft också, men om jag förstår de flesta rätt så har det varit ännu bättre här hemma? Och tro det eller ej, men min termometer visade 24,3 grader idag. I solen i och för säg, men det är ju endå där man sitter så varför inte mäta där ;)

När vi endå är inne på lite vårkänslor börjar jag snabbt få lite ångest över sommaren.. det är 2 månader kvar!!! (glädjejubel) -och jag har fortfarande inte skaffat ett sommarjobb. Fan vad dålig jag är.
OCH en parantes över det hela är att jag måste, med betoning på måste, utomlands. Sommar i sverige är ju ingenting att ha förutom när det är uppehåll från allt regn, det vill säga -aldrig.
Idag är en dag då jag gärna dränker mig i mina fina minnen från Kroatien med malin♥
förresten saknar jag henne och våran dåliga humor!


Andra dagen på ön Hvar och man var brun som en pepparkaka..Kolla dessutom vattnet som är turkost!!
åh åh åh vill inte bo kvar här längre.

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL...

Godmorgon! Har ni hunnit bli lurade än? Känns tryggt att jag ska åka iväg idag, annars hade jag gått på varenda skämt..

Sitter nu på min svenskalektion här i vår vanliga datasal b10 på stagneliusskolan. Vi ska redovisa nästa vecka så just nu håller vi på att göra en powerpoint, därför kan man ta lite slötid att sitta vid datorn.
Vaknade tio i åtta i morse och var sinnessjukt trött, man blev ju inte piggare av att pojken brevid mig skulle få ligga kvar och sova en timma till..livet är allt orättvist va :)

Men nu är jag ju som sagt i skolan och ska snart ha matte. Ägnar en liten tanke åt mitt matteprov på måndag som kommer få lida över att jag åker iväg hela helgen, menmen det gäller ju att prioritera det roliga ;)
Nu ska jag fortsätta med powerpointen. Ha en bra dag, puss&kram 

RSS 2.0