MIN LILLA FÅGEL


Tänk vad sinnesjukt fort en helg kan gå, man hinner ju knappt med att leva.
I vilket fall som helst kan man summera min helg till en av de bättre! Idag var det tiktigt härligt väder så malin och jag tog oss en promenad ute vid stensö, där vi även fotade lite. Blev inga vidare bilder haha, men kan slänga upp endel någon dag nu i veckan. Pratade även om att ta en tripp till Sthlm på sportlovet, vilket vore så himla skönt att komma iväg från lilla kalmar ett tag! Men det är ju några skolveckor kvar till lovet trots allt..
Nu vankas solsidan :D lätt söndagens höjdpunkt ju! Vi hörs imorgon, pussselipussss

MEDIA MARKT.


Min ensamma kväll igår var mer eller mindre helt underbar haha :) Så idag var jag ganska piggelin och åt en god frukost, för att sedan följa med pappa till mediamarkt. Där inhandlade vi en ny dvd till mig, ett minneskort till mobilen och en jallajalla film som mamma tvingade mig betala eftersom hennes förra film fortfarande ligger kvar hos edvin sedan 3 år tillbaka heheh slarvmaja javissst. Gutt att ha filmen igen i alla fall, för den är så himla bra!!

BROTHERS

Tacopajen blev faktist riktigt god så nu är jag mätt och belåten! Trots att klockan bara är halv nio känns det som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Ska i alla fall sätta på filmen brothers nu, som jag så länge har velat se och jag har en känsla av att den kommer vara superbra!
Kunde inte lägga upp videon men här är länken till trailern på youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=7xYyCCjLpZs 

MIN LÖRDAG.

Har precis tagit på mig myskläderna och längtar efter att inta min plats framför teven i soffan! Mamma och pappa gav sig precis iväg på festligt stoj, och jag kommer spendera denhär lördagen i min ensamhet. haha låter tragiskt men faktist ganska skönt, och framförallt behövligt! Men nu ropar magen efter lunch så jag tänkte börja kvällen med att göra ett försök till en tacopaj, mummma! Hoppas ni får en riktigt bra lördag :) puss&kram


NEVER FORGET YOU

Hej på er :) Att dansa med lårkaka i klackskor är inget jag skulle rekommendera..Men annars var kvällen bra med mycket fint folk! Har återigen konstaterat att jag, felicia och johanna inte har några som helst gränser när det gäller att flippa ur totalt haha!

Tog mig upp i hyffsad tid i morse för att bege mig till friskis för ett skivstångspass. Kunde ju dock inte vara med, men tjejerna jobbade på in i det sista.
Nu ska jag i alla fall skynda att fixa mig, för att sedan bege mig in till stan och möta upp hanna för en fika ♥
bilder och sånt kommer senare! pussselipusss

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM





Ni är faktist ganska bra.

YABADABADOOO.

Hallå på er! Pluggandet gick inget vidare igår så istället tog jag mitt pick och pack för att kvällsgästa månsi. Vilket idag har gett konsekvenserna en trött filippa, detta på grund av någons snarkande..
I morse gav jag mig i alla fall iväg till brännarhallen där det väntades tunering med fg hela förmiddagen. Och gissa vilka som vann? wihooo!! dock missade jag vinsten sista matchen eftersom jag fick en lårkaka :( ååh har aldrig fått de förut men fyfan vad ont det gör..

Efter tuneringen åkte jag tillbaka till skolan för att tillsammans med Kristin debattera lite om längre fängelsestraff och det gick faktist kanon.
Nu ska jag ta hand om mitt lilla lår på bästa sätt för att kunna peppa inför kvällen!


lägger in bilden endast för din skull moaa ;)

MAKE THIS GO ON FOREVER

Efter att ha suttit uppe till halv ett och skrivit argument till debatten imån, satt en sovmorgon till elva riktigt fint!
Hade spanska och samhäll där vi i princip inte gjorde någonting. Nu ska jag plugga in allt som har med debatten att göra och därefter försöka få tag i malin och se om det blir någon skridskoåkning eller inte. haha jag som avskyr att åka skridskor...men det kanske hade varit lite kul i alla fall, vi får se om sagt! 
pusselipussspusss

MAKE YOU FEEL MY LOVE.


NY skinnklänning från bikbok som jag hade på mig idag.
Även den köpt på rean i Växjö! Dock hade jag tappat bort min plånbok, men Edde var så snäll och köpte den till mig trots att han tyckte den var skitful :)haha gullig bror man har.

FRÅGA.

Fick en fråga om jag kunde berätta lite om den linjen jag går. Och era ord är min lag, så självklart kan jag det!

Jag går nu andra året på samhälle/media på Stagneliusskolan. Det är väl egentligen som vilken jobbig samhällslinje som helst, bara att några timmar i veckan har vi mediaproduktion, dvs att vi till mesta dels jobbar i photoshop, ilustrator eller indesign. Däremot har jag inte lärt mig speciellt mycket, men det är ju en annan femma (y)
 
Dessutom har vi ett pass i veckan då vi har rörlig bild, vilket innebär att vi får testa på att spela in film. Haha det är verkligen dessa lektioner man ser fram emot, speciellt när man har två medpartners vid namn Johanna & felicia som tillsammans med mig är filmskådisar i våra allt från antimobb filmer till Greas och intervjuer.

På individuellt val har jag fotbollsgymnasiet vilket i ettan var riktigt segt att stiga upp på morgonen när de andra hade sovmorgon. Men man överlever det också. Det har blivit roligare nu i tvåan och vi får i alla fall god frukost och åka på en spanienresa varje år :D pricken över iet är ju även att vi är ett härligt gäng tjejer!

Sådär de var lite om min skolgång. Betyg och sånt behöver vi ju inte ta såhär offentligt ;) puss!


TEXTKOMMUNIKATION.

Fikade på Kullzénska med mina fina flickor på ea tiden. Har ju nästan blivit en liten tradition nu hihi. Kaffe latten fyllde magen, dock blir jag alltid hungrig precis när jag har druckit kaffe haha.
Men nu har vi i alla fall sista lektionen för idag, som är textkommunikation. Sen ska jag bege mig ut i det äckligt kalla vädret och cykla hemåt på min trasiga cykel.
Ikväll väntas träning och det är ju inte riktigt att man blir sugen på en rejäl löpning ute i dethär vädret, men det är väl bara att bita ihop antar jag!

Oj vilket positivt inlägg dehär blev då heh, men tro det eller ej men trots att jag vaknade på fel sida idag, har jag haft en mycket bra dag :) hoppas ni med har det, vi hörs senare!
 
pussss




ANYONE ELSE BUT YOOOU.


Fick en kommentar om att jag ska lägga upp fler outfits.. och jag vet att jag ibland är usel på de, men försöker så mycket jag hinner! och ni som bloggar själva vet ju att det inte alltid är det lättaste ;*
Här kommer i alla fall en på hur jag var klädd i söndags, tänkte att den får duga, i och med att jag var klädd i dessa skinnimitation leggings även idag.
Leggingsen kommer från bikbok och kostade ynka 50kr, tröjan är gammal och halsbandet kommer ifrån Lindex.

Nu är det dags att nanna. sov så gott med er!

BARA INTE DU.

Ni får kalla mig nörd men jag måste bara tipsa om en bok, haha. eller rättare sagt en författare, nämligen Katarina von Bredow. Har läst alla hennes böcker och de är så otroligt bra att man inte vill släppa taget! Den senaste heter "Bara inte du" och kom ut i höstas. Ni kanske har läst syskonkärlek, och i sånna fall vet att nästan alla hennes böcker handlar till största del om förbjuden kärlek på alla olika sätt. I denna boken blir Emma som är huvudpersonen, kär i sin bästa kompis pojkvän. Det går inte att beskriva hur bra den är, man kan verkligen inte sluta läsa :D man sätter sig in i boken så väl att det känns som om den är skriven just till en själv. åååh har ni inte redan läst den, så säger jag bara, gör det!


I CAN DO WHATEVER YOU LIKE.

Träningen igår gick blädåligt. dessutom fick jag en boll på örat :( hahah jaja de låter larvigt men de kändes som att hela trumhinnan sprängdes så jag såg ut som ett svullo när jag kom hem..
Därför tröståt jag en supergod delicato chokladboll som jag och malin tidigare bakat hihi
Idag var det kort skolgång vilket var jätteskönt och jag avslutade det på bästa sätt, i och med att lämna in årets första spanskaläxa! nu ligger jag här framför teven och kollar oc, sen tänkte jag göra lite nytta och fålla upp några klänningar som har väntat på att bli uppsydda ett bra tag nu.
Vi hörs lite senare:) pusssisss

I WAS MADE FOR LOVING YOU


Ser nu att det ser ut som att jag är nyförälskad i mig själv, haha.. menmen här kommer i alla fall en bild på dagens.
Svarta jeans från cheap monday & Vit blus från bikbok som jag köpte i Växjö.
Och vet ni vad jag betalade för den? 50kr. helt s.t.ö.r.t billigt. för 50 spänn får man ju inte ens en gyrostallrik..hehe

MONDAY.

hallihallå på er! Skolan idag var riktigt seg, trots att vi bara hade 3 lektioner. De är nåt med måndagar alltså..
Strax kommer malin förbi en snabbis, sen tänkte jag lägga mig framför teven och sova ett par timmar innan träningen ikväll. Lär ju bli löpning idag också så jag ska försöka få tankarna på lite gothia 2011 om jag ska få motivation att gå dit över huvud taget. Hur underbart vore det inte med gothia en fjärde gång?? jo, så sinnessjukt underbart. hoppas hoppas hoppas


THE FEELING NEVER DEAD

Var helt slut efter mammas och min powerwalk igårkväll, så efter att hon och jag kollat på americas sweethearts somnade jag bums i min gosiga säng. Idag har hon, jag och edde varit på ikea och hansa. Köpte ingenting, däremot fick jag med mig lite fynd från växjö som jag tänkte visa här senare. 
Pappa kom även hem för en stund sen så nu har hela familjen ätit en god middag :) edde åker hem ikväll och återigen blir jag ensambarn här hemma, blää så tråkigt..

Menmen nu ska jag byta om till mjukiskläder och ta en långpromenix med malin. Hon hade nyheter att berätta och så nyfiken som jag är, kan jag inte hålla mig :*
pussselipusss


Hej på er! är allt bra? tänk vad fort helgerna går, nu är det redan söndag och imorgon väntas ytterligare en skolvecka att ta sig i genom. Tur att man troligtvis har en klassfest på fredag att se fram emot :)

Helgen har faktist gått bra. Begravningen var så oerhört fin, så efteråt kändes det nästan som en lättnad att försöka släppa taget om lilla farfar ♥ men saknar honom, de gör jag redan.
Nu är det bara att ta vara på varenda dag som går, och lära sig att uppskatta livet fullt ut!



...


Idag blir en jobbig dag :( ska nämligen åka till växjö och gå på farfars begravning..menmen längtar att få ge farmor världens varmaste kram i alla fall ♥
kommer hem på lördag igen, ta hand om er! puss&kram

ÖVERLYCKLIG.

Har idag fått lära mig mycket om sex i aulan, man tackar man tackar. Efter skolan sprang jag runt på stan som en stucken gris och lämnade ut cv. Och vetni????? igår var pappa och jag och kollade på mobiler eftersom min är liteee vattenskadad -.- och sen idag påväg hem från stan hittade jag en lyckopeng och sen när jag kommer hem och ska testa sätta på min gamla mobil funkar den :D dock en aning vattenskadad men vad gör de nu när jag endå kan skicka sms och ringa på den, ååååh överlycklig.

ska fira dethär med att åka till måns och ta ut min glädje på honom :*


JUST CAN'T GET ENOUGH


Fick en fråga om vart den vita blusen med volanger jag hade på mig idag kom ifrån, och eftersom jag endå inte har något annat för mig att blogga om tänkte jag svara på den här och nu ;)
den kommer ifrån gina och är superskön! kostade 249:- och finns även i svart eller blommigt


NATTI

Känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig upp från vaderna till baklåren efter löpningen vi körde på träningen idag.. dedär med att jag tyckte det var kul med löpning, var nog bara en engångsföreteelse.
Nu har jag duschat och skrivit färdigt cv som jag ska lämna ut imorgon. Uscha måste verkligen ha ett jobb!!

men nu är det dags att nanna. sov så gott med er ♥ pusssis

NOTHING GONNA STOP US NOW

Hallådär! Hur mår ni? :) Antar att jag inte är den enda som tycker att det är dags för våren att komma hit nu. Längtar att kunna gå i skinnjacka, solglasögon och converse inne i stan och sitta på ett fik med en glass i handen. Menmen det lär väl dröja ett tag till i alla fall.. Däremot hindrade det inte oss att på ea tiden gå till Kullzenska och ta en kaffe istället. Alltid mysigt med lite tjejsnack med mina fina flickor!


får numera rota bland alla mina gamla bilder för att hitta någon passande, haha..
Denna är tagen på mig och malin i stadparken från en av vårens första härliga dagar!

CHANGE OF SEASONS

Blä. Blir inte sugen på att blogga när jag endå inte har nåt kul att skriva, och idag tänkte jag att jag skulle lägga upp en outfitbild med mobilen eftersom kameraladdaren fortfarande är väck, men kom strax därefter på att jag varken har kamera eller mobil....kul

Skolan igår flöt på bra, därefter hade jag träning och var med a.laget en stund för smålagspel, för att sedan komma tillbaka för löpning med vårat lag. Och det är nog för första gången jag tyckte att löpning vad ganska kul, haha. Tänkte hela tiden på seriepremiären och helt plötsligt kändes det som att man kunde springa hur långt som helst.

Nu idag har jag suttit och redigerat några filmklipp från året som jag tänkte lägga upp här, dock vill inte filmen sparas nu men de löser sig nog.

Nu väntas räkmacka och halv åtta hos mig med mammsen :) pussssis


IN ANOTHER WORLD.

Hallihallå:) bra uppdatering idag igen, jag vet..
Hade i vilket fall en kanonkväll med mediafolket igår! Började kvällen hos kalle, begav oss därefter till lindsdal för att sedan avsluta kvällen på max, alltid fint med lite nattkäk ju.

Dock inte lika fint att jag råkade välta ut en fanta som rann ner i min jackficka där jag hade min mobil.....så nu är jag alltså mobillös-okontaktbar-isolerad från omvärlden, ja kalla det vad ni vill :(
jag påstår att jag hade otur, men mamma förnekar de och säger att vissa är klantigare än andra.. kanske ligger en sanning i de med.

och sen hittar jag inte laddaren till kameran heller, vilket betyder att jag inte kan bjuda på några roliga bilder fram tills den är upphittad. menmen, nu ska jag i alla fall avsluta denna kväll med solsidan :D
puss och godnatt


SP09E VI SA SP09E

Hade en mysig kväll igår, så nu är jag utvilad och redo för lite partaj.
Ikväll väntas klassfest så nu ska jag fixa mig och välja kläder, för att sedan möta upp johanna på stationen vid halv sex. Därefter ska vi bege oss till kalle på lite förfest och vidare på festligheter! Tror minsann att johanna ska under bordet ikväll:) Ha en go kväll, för de tänker vi ha! pusss

THAI CHAI HAI

Mamma är ute och äter på restaurang med några kompisar ikväll, så pappa och jag bestämde oss precis för att åka och hämta thaimat :* längesen jag åt de, och jag känner redan hur magen kurrar efter mina kycklingspett med jordnötssås och ris wieee
därefter åker jag hem till måns och nannar där. Imorgon var planerna att åka till nybro och kolla när 94orna spelar sm, men verkar inte som att det blir så nu, så antingen blir det skridskor eller bara en lugn förmiddag för att sedan tagga till kvällen, då det väntas klassfest! Hoppas ni får en bra start på helgen :) pussselipusssis


pappa och jag från en kräftskiva i somras, och när jag ser bilden får jag en känsla av att jag har thailändska gener...

FRIDAY.

Godmorgon! Hade sinnessjukt svårt att gå upp i morse. Efersom pappa och jag är precis lika morgontrötta hade vi slagit vad vem som skulle orka stiga upp först idag, och jag som alltid alltid alltid annars vinner, förlorade nog ganska hårt idag.

Just nu har jag textkommunikation och sitter än en gång och skriver i "min dagbok" som ska bli klar idag. 
Härefter har vi engelska, sedan käk och idrott. Förresten fick vi tillbaka våra spanskaprov igår och jag fick G! älskar att hon efter mina tidigare prov har börjat säga att det viktigaste inte är att man klarar det, utan att man försöker ;) är i vilket fall helt överlycklig.

men vi hörs senare,pussssselipussss

PICTIONARY.

Förresten, påminn mig helst inte på hur dålig jag är när det gäller uppdatering. Men nu när skolan har dragit igång tar det ett tag att komma in i rutinerna vilket gör att det får räcka med något enstaka inlägg om dagen ;)

Efter skolan kom i alla fall malin hem till mig. Våra planer var mys med ost & kex, men planerna blev ändrade då alex hörde av sig och plötsligt befann vi oss i hans bil påväg till max för att hämta upp lyxshake och vidare hem till mig igen för att påbörja spelkväll med pictionary! hahaha några har i alla fall blivit världsmästare på att var sämst i det, och jag behöver inte nämna några namn.. malin och johan var i alla fall bra.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och väntar på att turbanen på huvudet ska torka mitt hår, så att jag kan gå och nanna. sov så gott mer er! pussssis


BOUND MY LOVE.


Sådär innan klockan slår tolv hinner jag ju slänga upp en dagens outfit ;) var ju ett bra tag sen sist.
Såhär gick jag i alla fall klädd i skolan idag, slappt och bekvämt!
Kofta från Monki. Haremsbyxor, korsett, halsduk & nitarmband från Hm

AND I'M TELLING YOU, I'M NOT GOING

Hallå på er! första skoldagen avklarad. Med en liten fikapaus på ea-tiden, som bestod av cafe latte och fina flickor på kullzénska, som för övrigt är kalmar mysigaste kafe :*
Efter att jag kommit hem var jag pluggfri och den känslan var så längesen jag kände att jag ställde mig och lagade mat till mamma och pappa. haha, ja ni får kalla det annorlunda avkoppling, men med radion på högsta volym dansade jag mig igenom matlagningen till kycklinggrytan stod färdig!

Nu ska jag ta och byta om och trotsa vädret, för att ge mig ut på årets första fotbollsträning (y)
vi hörs nog ikväll, pussselipussspusss


bild från en träningsmatch i snöstormen för 3 år sedan :) haha fina tider!


ÖVNINGSKÖRA..

Sådärja, nu är jag äntligen hemkommen efter en 4 timmars lång teorikurs inför körskolan. Så nu är jag alltså redo för att för första gången i mitt liv sätta mig i ett fordon som kallas bil.
Som tur var hade jag agnes som sällskap, vilket gjorde det hela åtminstone lite roligare!
och kan någon svara på varför man alltid får skrattanfall när man absolut inte får? haha mackorna var i alla fall goda.

och när läraren frågade i slutet om det var någon som hade några frågor, och jag tänkte fråga vad dom tänkte göra med den sista mackan, kändes det att det var dags att gå hem.

I morgon börjar skolan, och hela dagen börjar med självaste fg träning... usch och fy och blä, jag är inte sugen alls.
ska försöka sova mig i form nu, sov gott med er ♥




HOW YOU REMIND ME?

Jahani, vad har ni hittat på idag? själv har man inte gjort något vettigt alls. Springer fortfarande omkring i pyjamas och väntar på att få tummen ur röven. Men det är ju faktist bara 2 dagar kvar på lovet, så jag tycker trots allt slöande att det nästan är okej. 
Däremot har jag frivilligt städat färdigt både mitt eget och mammas&pappas rum, lite duktig tjej trots allt.

Ikväll väntas lagmöte + lagfest, med lite pizza, roliga lekar, och massa underbara tjejer!
Men nu innan min mage ska smockas med pizza, ska jag faktist ner i källaren och cykla en mil.

håller dessutom på att samla mina top 15 videos från 2010 som jag sedan kommer lägga upp här, alltid något roligt att se fram emot ;) pussselipusss

SKOHYLLA



På ikea inhandlade jag en skohylla, som jag dessutom lyckades sätta ihop på egen hand (y) vuxenpoäng ja man tackar man tackar. dock hamnade en skruv fel, men det behöver vi ju inte nämna.

Andra bilden blev lite suddig men det får ni leva med, skohyllan kommer som sagt från ikea och kostade 119kr

MONDAY MORNING.

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under gårdagen. Mådde inte särskillt bra, så jag hade annat att göra, nämligen att sova. Hann även med en tripp till ikea med mamma och en långpromenix med malin för att sedan avsluta kvällen med filmmys till the holiday.

Och idag tänkte jag vända tillbaka dygnet för att hamna i rätt rytm inför skolan. Så därför ställde jag klockan på 10. men tror ni jag kom upp? icke sa nicke. så nu sitter jag här i pyjamas och har ångest för att jag om två dagar ska gå upp 6 timmar tidigare. Hur det är möjligt, är ju en annan femma!

MAKE SOME NOISE

Jag är död. inte bokstavligt talat, men nästintill.
Tanken av att jag ikväll ska trippa omkring i ett par klackskor gör mig illamående. Tacka mina kilklack för det!!
Fast kanske skippar klackarna, vi ska ju trots allt bara ha tjejfest hos malin, där det dessutom bjuds på tacos :)
de får nog bli min lunch, middag, kvällsmat då antar jag? gotteligott ska det bli i alla fall!
Men nu ska jag ta en titt i min garderob och mot förhoppningar försöka hitta något att ha på mig tills ikväll.
Ska försöka hinna med en outfitbild innan jag drar ;)
pussis

FRISKIS & SVETTIS.

Godmorgon kan jag väl säga.. vaknade för 45 minuter sen och trots 11 timmars sömn känner jag mig inte piggare för de. Mamma påstod igår att jag är så trött för att jag sover för mycket, haha kan man ens sova för mycket?
good question.

Nu ska jag i alla fall fixa nåt att käka, för att sedan bege mig till friskis för årets första skivstångspass med laget. Lär bli tungt, med tanke på alla godsaker man stoppat i sig i vinter. Menmen nu siktar vi framåt, och på onsdag börjar årets första vinterträning!

Vi hörs senare :) pusselipuss


VÄSTERPORT SPA







WHAT IT WAS LIKE TO BE WITH YOU.

Godkväll. Mamma och jag hade en jättemysig dag på Västerport spa. Fick en ryggbehandling som var så skön att jag somnade hihi. Därefter tog vi en liten tripp på stan och jag inhandlade en svart blus på bikboks rea. 

Och nu är jag precis hemkommen från Nybro. Det blev nämligen en liten roadtrip dit för att kolla Nybro open. och jag kan konstatera att jag måste ha sett ett utav de sämsta herrlagen någonsin:) men visst, några goda skratt fick vi åtminstone!

Men nu är jag megatröttis så ska bara lägga upp bilderna för idag, och sedan krypa ner i min varma säng. sov så gott med er ♥


VÄSTERPORT SPA


Nu ska mamma och jag  bege oss in till stan för att ta en heldag på Västerport spa, för lite avkoppling och tjejmys :* underbart att kroppen ska få lite ompyssling såhär i vintertider. vi hörs senare! pussselipuss

bilden är från när vi va på ronneby spa i våras ;)

SNABB UPDATE

Jag och teven är som hand i hand ikväll.
Just nu är det the notebook som visas, och jag säger det ännu en gång, fyfan vilken underbar film!
Då och då funderar jag på om det är värt att satsa på mitt onyttighetsförbud eller om det målet är för svårt för att uppnå haha. Känner även att ögonlocken börjar dra sig neråt, så efter filmen blir det att nanna tidigt.
Imorgon ska mamma och jag ha en riktig tjejdag :* berättar mer då. nattipuss

NOTHIN' ON YOU

Sådärja då var man tillbaka i lilla Kalmar igen. Inte för att växjö är särskillt mycket större, men kan vara skönt med lite omväxling i vardagen ibland. Jag har kommit på att jag tänker fly denhär stan så fort jag får chansen, men det lär väl ta ett tag antar jag.

Men idag piggade i alla fall åse upp min vardag med att stå utanför min dörr när jag kom hem ♥ efter en massa tjejsnack i min säng, begav hon sig vidare till sina kusiner. Mamma och pappa övergav mig precis för att festa till det hos grannarna, så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på lasses ljuvliga stämmor.
Jag tror jag är lite smått kär i han faktiskt

VÄXJÖ.

Godmorgon! Jag som numera är van att sova till ett om dagarna var idag tvungen att ställa klockan på sju.. Det tog ett tag innan pappa fick upp mig ur sängen, men nu är jag nyduschad och klar och ska snart bege mig till tågstationen. Pappa och jag ska ta en tripp till växjö och hälsa på farmor. Kommer troligtvis hem redan imorgon, men ni får gärna lägga någon rolig kommentar så att jag har något att se fram emot när jag kommer tillbaka till bloggen :)
annars får ni ha det så bra sålänge!
pusss&kram


LOVE


                                                                              Love, you got a feeling that you cannot hide
                                                                                     You got a feeling that you can’t decide, what’s right
                                                                                      Hey, it’s got a history and it’s here to stay
                                                                                      It’s got nothing here, to slap your face,
                                                                                      While you are down
                                                                                      It’s hanging around

                                                                                       But love, it’s too hard to break
                                                                                       Love, aint nothing you can take
                                                                                       It’s a little thing we make


ELVIRA

Idag sänder jag en tanke till en ängel uppe i himlen, nämligen min mormor Elvira.
Idag är det nämligen 3 år sedan hon förlorade kampen mot cancer och väcklade ut sina vingar för att flyga vidare till nangijala. Dehär tre åren har gått oerhört fort, men fortfarande finns det en tomrum som ingen kan täppa igen.
Vi som alltid sa att det skulle vara du och jag mot världen. Jag ser fram emot den dagen då vi kan fortsätta leva tillsammans. Men tills dess ska jag leva här nere på jorden för dig ♥

                                                
Bara för att muntra upp inlägget lite tänkte jag även visa er en dikt jag skrev till hennes begravning :') hahah det var på den tiden man var en gullig liten poet..

Det blåste i vinden, som om någonting hänt. Ängeln från himmeln, som Gud hade sänt. Landade sakta i gräset vi sått. Elviras önskning, hon nu hade fått. Att komma till himmeln, och vila i frid. När vi kommer dit får vi ännu mer tid. Att träffas och prata om allt som har hänt. Och värmas av ljusen på bordet vi tänt. Herren har öppnat sin fridfulla dörr, men en sak är säker, inget blir som förr. En otrolig saknad som finns inom mig. En saknad av mormor, en saknad av dig. Men en dag i livet, vi svävar till er. Alla kan flyga, bara vi ber. /filippa 19/1 08

REMEMBER WHEN THE NIGHTS THEY COULD NEVER END.


Det är inte klokt vad man vänder på dygnet såhär under ett jullov. Vaknade inte förrän kvart i ett idag trots att jag hade ställt klockan på tio..kroppen behöver väl vila antar jag! Strax innan två gav jag mig i alla fall in till stan för att möta upp hanna:) vi fikade på holmgrens och hade det jättemysigt.

För övrigt ser jag ut såhär idag.
Blus från gina, jeans från cheap monday, och pälskrage från hm.
Vi kan ju alltid låtsas att jag precis har släppt iväg en ballong med handen eller nåt ;)


SVINALÄNGORNA

                                                  
Är precis hemkommen från biostaden med agnes. Vi såg filmen svinalängorna, och jag vet inte vad jag ska säga. Den var så fruktansvärt hemsk att man blir helt tom på ord. Man får se tillbakablickar ur kvinnans bedrövliga barndom med två föräldrar som ständigt super i ett hotfullt och otryggt hem. Där flickan tillsammans med sin lillebror kämpar för sin överlevnad bland gräl, sprit och spyor. Tanken av att sånthär förekommer i riktiga livet, får mig illamående. Då och då får man ta tag i biostolen för att inte tappa greppet helt. Har fortfarande en klump i magen och kan utan tvekan säga att detta var en av de värsta filmer jag någonsin sett.
Alltså en riktigt gripande, obehaglig men stark film, som gör att man får en annan syn på livet!


IN MY DREAMS

Godmorgon! har ni sovit gott?:) Själv soomnade jag sent igår och det kanske är grunden till mina märkliga drömmar. Drömde bland annat att malin och jag rånade café holmgrens, men inte på pengar utan på kakor..hahah kan våran fettokväll igår möjligtvis vara orsaken till detta?

Dessutom vaknade jag i morse av att det var någon som ringde på dörren (och ni som har varit hemma hos mig vet ju hur förbannat högt vår ringklocka låter). Men det var inte någon som bara plingade, utan som höll i ringklockan så länge att det liknade ett brandalarm. Jag sprang ner i köket och undrade vad det var för idiot som stod utanför dörren och när jag väl öppnar slutar det ringa, och tror ni att det står någon där? svar nej.

När jag därefter kollade på klockan och såg att den var kvart över ett, hade jag för dåligt samvete för att gå och lägga mig igen, så på så sätt var det ju bara bra ;)

GOTT NYTT ÅR
























avslutar med en liten nakendans från rasmus. ja en bild säger mer än tusen ord. gott nytt år mina nära och kära!

17.44

Tar bussen till stationen för att vinka av brorsan som beger sig tillbaka till linköping. kommer sakna honom ♥ jag vill inte längre vara ensambarn här hemma.. Märkligt nog så uppskattar man att ha någon att tjabba med vem som ska ta in lunchen eller vem som ska ha den sista skivan ur skinkförpackningen.

Fortsätter därefter hem till malin så ska vi ta och snacka igenom om vad som egentligen hände dedär nyåret..
tänker även summera året, men det återkommer jag med :) pussselipusss


DEBUT.


Har för första gången i hela mitt liv köpt en korsett. Att ha den som underkläder känns inte något för mig, haha!
men däremot till en hög kjol eller ett par svarta jeans kommer den sitta som en smäck. Kommer från hm och kostade ynka 99kr


LIFE IS GOOD.

Vad jag gör uppe såhär dags vet jag inte ens själv. Kvällen igår var bra, mycket bra. Slutade däremot sent, väldigt sent. men det var ju för sjutton nyårsafton så det är väl smällar man får ta!

Idag hyllar jag sängen och diskmaskinen, och givetvis mina fina vänner som gjorde kvällen så bra igår :)
hyllar även mig själv som gick och köpte pizza till mig och brorsan, även att jag lyckats äta upp varenda smula ur chipspåsen som låg kvar på tvbordet.
life is good
natti

RSS 2.0