DO YOU BELIEVE IN MIRACLES?


Godkväll på er :) Är helt slut efter att ha varit och sprungit med edde. Vi åkte ner till fredriksskans och sprang på löparbanan. Förstår mig verkligen inte på distanslöpare, vilket jäkla psyke man måste ha för att orka springa runt runt runt på dendär jäkla banan, haha! Skönt efteråt var det i alla fall och de nya skorna satt som en smäck. 
När vi kom hem gjorde vi kycklingsallad och smoothie, måste ju tänka på maten när man väl tar sig an och tränar ;) 

Hade ju tänkt lägga upp bilder på de jag köpte på stan, men nu var ju självklart kameran urladdad och jag hittar inte laddaren.. Hann i alla fall fota en av grejerna jag fick med mig hem igår och det var denhär blommiga korsetten. Känns lite naket, men till ett par höga jeansshorts blir den faktist jättesöt!
Kommer från cubus och kostade bara 49kr

De andra grejerna kommer förhoppningsvis upp imorgon, då ska jag börja dagen med en långpromand med mamma så nu ä det dags att krypa ner i sängen.
sov så gott mina fina ♥ natti

WE LOOKED INTO THE SUNSET AND FELT THAT WE LIVED


Hej igen:) Vad har ni hittat på idag? Påväg in till stan såg jag alla dom som spelar Kalmar nyckel cup, stackarna som har fått sånt skitväder.. Har ju själv spelat den cupen, och tog oss till final där vi förlorade mot Lindsdal på straffar.. Känns ju som igår, jösses vad tiden går fort!

Nu är vi i alla fall hemma efter en lång shoppingrunda. Hittade fakitst en hel del så är jättenöjd, speciellt över en  vit liten söt klänning från cassels. Ska försöka fota de mesta nu idag när jag endå är ledig och har lite tid över :)
Men nu ska jag ner och dricka kaffe! Kommer troligtvis med en till uppdatering innan jag kilar iväg.

Idag klädde jag mig i svarta höga shorts, vit skjorta, svart kavaj och vita converse. Vi hörs sen :* puss

LOVE IS TO HARD TO BREAK IT'S A LITTLE THING WE MAKE


Retroväska från stadsmissionen, 20kr.

Godmorgon mina fina! Solen skiner inte idag men det är i alla fall inte regn, så man ska väl inte klaga :)
Har käkat lite frukost och ska snart fixa mig för att åka ner till stan med mamsen. Vi tänkte ha en heldag med lite shopping och äta mat på något gott ställe =) Men först ska vi åka ut till hansa och ta en snabbtitt där!

Ikväll har måns lovat att göra 3rätters middag och jag har höga förväntningar! inte allt för ofta man får se honom i köket menar jag ;)

Håller även tummarna för ifk-tjejerna som är och spelar match i Linköping! Men nu ska jag fräscha till mig lite, hoppas att ni får en bra dag ♥ puss&kram

NÄR DU ÄR VILSEN I EN VINTERNATT, KOM IHÅG MIG DÅ


Hej på er! Blev inget Hansa tidigare idag, mamma ville istället åka in till stan och kolla på ett regnställ, haha kan man ju behöva i dethär skitvädret har hon ju rätt i :) följde med i alla fall och lyckades hitta ett par nya löparskor, behövde ju nya så det var kanon! Nu är det väl bara att dem ska börja användas också..

Åkte till jobbet som vanligt vid 3 och kom fram som en dyngsur katt efter min dagliga cykeltur i spöregnet.. Dagen gick i alla fall ganska fort så nu är jag hemma och har precis tagit en kvällsmacka.
Imorgon är jag ledig, åh vad skönt det ska bli!

Då ska i alla fall mamma och jag ut till hansa, om hon inte hittar på några andra äventyr så att säga ;*
I brist på annat slängde jag upp en bättre bild på de militärgröna shortsen jag visade häromdagen. Linnet kommer ifrån Hm och örhänget från cubus!
nu somnar jag snart på tangentbordet, så ska krypa ner i sängen.
sov så gott med er ♥


I CANT TOUCH MY BEUTIFUL LITTLE THING

Godmorgon! har ni sovit gott? Vilket jäkla väder :( känns hemskt att säga detta, men tror snart att sommaren faktist är förbi..Dock hörde jag att det skulle bli fint väder hela nästa vecka så vi får hoppas på det! 

Kom i säng före tolv igår vilket resulterade i en ganska pigg filippa imorse. Har redan hunnit duscha och ska snart ner och äta frukost innan jag måste städa lite i rummet. Hittade en silverfisk under mattan igår, så ni kan ju tänka er hur fräscht det ser ut ;) haha.. Snart kommer mamma och pappa hem från några kompisar de åkte till igår, då tror jag mamma och jag skulle en sväng till hansa innan jag ska jobba vid 3.
Men vi hörs mer senare :) pusssis

CAUSE I HAVE MY BABY RIGHT BY MY SIDE


I vissa fall är jag nästan övertygad om att kläder kan göra en lyckligare. Kärlek i första ögonkastet när jag såg denhär spets/virkade klänningen på bikbok häromdagen. 199 kr gör ju inte saken sämre. Perfekt!

YOUR LOVE KEEPS LIFTING ME


Hejhejhej:) Kan börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen trots att jag har haft all tid i världen idag på min lediga dag. Men ni hör ju själva, på ens lediga dag måste man ju bara få vara ledig :) eller hur?

har haft tur med vädret i alla fall, vilket var en jäkla tur! man hinner ju bli blek innan sommaren ens är slut.. Jag vaknade upp hos måns men begav mig runt lunchtid ut till läckeby för att sällskapa malin med sol och bad på hennes veranda. Vi solade i flera timmar och hoppade runt som små 5åringar när vi lekte i poolen haha! lovar att bilder kommer så småningom.

Hur har eran dag varit? De flesta kanske befinner sig på emmaboda festivalen just nu? Har inte varit så sugen på att åka dit, men nu när alla är iväg är det klart man ångrar sig ;) aja, har i alla fall kommit fram till att idag är det bara 28 dagar till min födelsedag så jag får väl stå ut!

På bilden ser ni en halsring jag fick av mamma & pappa från marocco. Har ju letat efter en silvrig sådan, denna var lite guldfärgad men jag blev jätteglad! Klänningen hade jag istoppad i ett par jeansshorts och kommer ifrån Barcelona.

Imorgon väntas jobb vid 7 så nu ska jag sova, ha det bra med er ♥ puss

THIS IS THE TIME OF MY LIFE

Hej på er! Hoppas allt med er är bra:) jag är hängig och trött och fortfarande lite ont ryggen men nu ska det inte bli ett klaginlägg här minsann. Har precis kommit hem från jobbet och hunnit trycka i mig lite plättar som måns gjorde till frukost häromdagen. Mamma och pappa kom hem från semestern igår, åh vad skönt det känns att dom är hemma igen! Däremot tycker jag att det har funkar väldigt bra för edde och mig här hemma, inga bråk alls tror jag till och med? Rekord.

Ett plus är ju att dem har systemkameran med sig hem -vilket betyder lite bättre uppdatering här på bloggen (förhoppningsvis).. Har endel inköp som jag hade tänkt visa er :)

Men det får bli ikväll eller imorgon, då är jag nämligen ledig! Nu ska jag åka ner och kolla måns match en stund sen vidare till gymmet. Pusssis


THE WORLD WE LIVE IN

Vet inte vart jag ska börja..Vi hade en kanonhelg i Sölvesborg med bra träningar och väder, enda fram till resan hem. Satte oss i bilen strax innan två för att vara hemma vid fyratiden. Tyvärr blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss..

Moa och jag hade planerat att kolla film på hennes dator, men eftersom båda var helt utslagna slocknade vi båda redan efter någon mil. Ni som känner mig vet att när jag väl har somnat sover jag som en stock men så helt plötsligt vaknar jag av att Moa skriker och utan att jag riktigt fattar vad som händer ligger bilen i diket.

Airbagen blåser upp på Kristoffer som kör och det börjar ryka som ett dammoln i framsätet. Jag trodde att bilen höll på att börja brinna och får panik. Jag försöker öppna dörren på min sida men eftersom bilen står lutad mot ett träd är dörren helt låst. Chocken börjar sakta komma och vi båda klättrar ut genom dörren på moas sida. Det är först när vi kommit ut och ser bilen som vi verkligen förstår vad som har hänt. På något sätt har vi lyckats komma över på fel sida av vägen och flygit över ett stålstaket som är vid sidan av vägen. Det var bara ett under att det inte kom någon mötande trafik från motsatt håll, då hade det kanske inte slutat lika bra som det gjorde..Bilen landade dessutom mellan två stora ekar och hur vi kom i mellan dom har jag faktist ingen aning om.

Ett snällt par kom och hjälpte oss så att vi fick komma in och fika hos dem medan vi väntade på att all räddningstjänst skulle komma till platsen. Poliser, ambulandsmän och brandbilar körde in på gården. När jag stod där och kollade kändes det sådär overkligt. Inte skulle något sånthär hända oss, fyra mil innan vi skulle var hemma. Det är ju så man alltid tänker, men en dag är det man själv som sitter där. Man ser hur snabbt livet kan förändras och märker vilken stor betydelse det är att ha änglavakt vid just rätt tillfälle.

Jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände men det kan ha handlat om några få sekunder, antingen kom någonting i störelse eller somnade vår förare till vid ratten. Allting är oklart men just nu är jag bara så oerhört tacksam över att vi alla kom hem oskadda. Jag har aldrig varit så lättad över att öppna ytterdörren när jag kommit hem. Och jag bara längtar tills jag får krama mina föräldrar imorgon för första gången på 3 veckor. 

Så nu sitter jag här och vågar knappt blunda för att bilderna kommer upp framför mig. Jag är rädd så oerhört rädd. Jag är glad över att vara här jag är, men är rädd över vad som hade kunnat hända, det är just det som skrämmer mig mest. Jag tror jag kommer drömma mardrömmar om detta inatt, det är därför jag inte vågar somna. Och jag tror att jag aldrig någonsin har behövt måns varma famn så mycket som inatt.

Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gjorde när jag kom hem förut. Jag var rädd för mörkret, tystnaden, och allt som visades på tv. Jag tänkte att jag aldrig någonsin skulle våga somna i en bil igen, men samtidigt kände jag mig lättad över att jag faktist sov och slapp se det värsta.

Jag la mig i sängen en stund och funderade på livet. Att livet är så himla mycket värt än att bara leva. Det är när sånna här dagar kommer, som man verkligen tänker igenom på hur mycket vi borde uppskatta det unika liv vi faktist har.

FINALLY I FOUND MYSELF LOST IN YOUR LOVE


Lite secondhand kap för några veckor sedan. Älskar den gammeldagsa kuvertväskan! De gröna shortsen kommer ursprungligen från vero moda och solglasögonen & armbandet köpte jag mest för en kul grej. Allt sammans gick på 49kr, hyffsat bra för min dåvarande budget! Men snart trillar lönen in, då gäller det att hålla hårt i pengarna ;* puss

DO YOU WANNA PLAY THE GAME?

Hej på er :) är lite lagom stressad nu såhär en kvart innan samling. Har i alla fall hunnit packa och förhoppningsvis fått med det mesta. Är ju trots allt bara över helgen vi ska vara iväg! Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ´beger mig till gröndal, där har moa och jag bestämt att ligga och kolla på film hela resan, första filmen på listan är Last song som jag fortfarande inte sett!! och som ni vet är jag en sucker för kärleksfilmer så det lär bli lipfest haha.
Kommer upp ett tidsinlagt inlägg här senare. Vi hörs mer på söndag! Ha en bra helg ♥ puss

IF I HAD YOU HERE NOW I FELT ALIVE

Godkväll! Är riktigt lipig idag så förlåt om jag klagar haha.. har i alla fall haft huvudvärk hela dagen och den har inte släppt än. Tack och lov att vi inte körde nickövningar på träningen! Tränade för första gången på 3 veckor idag och jaa, de kändes väl. Sjukt vad fort man tappar kondition och allt, menmen nu kan det ju bara bli bättre!

Som jag nämnde förut åker vi på träningsläger till Sölvesborg imorgon. Vi startar härifrån klockan ett så vi hinner med ett till träningspass på kvällen innan det är dags för nattning.
Har inte börjat packa än och av tidigare erfarenheter är jag ganska ofta tidsoptimistik med just packningen, så jag skjuter upp det till imorgonbitti helt enkelt.

Hoppas allt annat med er är bra? Trots att det just nu inte är någon frågestund får ni gärna komma med frågor eller förslag på vad ni vill läsa/se mer av här i bloggen. Är ju lite torrt nu för tillfället haha:) men nu ska jag nanna
så kom gärna med det, annars hörs vi förhoppningsvis imorgon om jag inte får panik över packningen!
pusss&godnatt

HARRY POTTER

Hej på er! är så sinnessjukt trött idag så att ni anar inte..Höll dessutom på att missa bussen till jobbet i morse för att jag snoozade så länge..Menmen nu är jag i alla fall hemma efter 8 timmars jobb och önskar så gärna att jag bara fick lägga mig i sängen och sova resten av kvällen. Men istället väntas träning, och det lär väl i och för säg behövas med tanke på att det är min första efter uppehållet. Vi åker ju nämligen på träningsläger till Sölvesborg imorgon!

Igår var i alla fall jag, månsi, hans syster och hennes pojkvän på Harry Potter. Först åt vi supergod plankstek På Larmgatan 10 innan vi begav oss till bion. Jag har sett alla filmer innan men är inget jättestort fan som kan allt och alla detaljer men sista filmen kan man ju bara inte missa!! Trots mina små tupplurer då och då under den långa filmen var den riktigt bra!

När jag kom hem var det bums i sängen så att jag hann sova 5 timmar innan klockan ringde..
Nu ska jag slänga i mig lite mat innan det väntas träning. pusss


MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Godmorgon! Står just nu i köket och gör pannkakor till frukost. Det tragiska är dock att att smeten tog precis slut och jag har inte fått ihop en enda pannkaka.. Måns och Edde sitter inne i tv rummet och spelar fifa och lär bli lagom glada när jag kommer in med frukosten haha.
Malin och jag skulle egentligen klivit upp tidigt idag och åkt till köpingsvik för sol och bad, men eftersom vädret inte var på vår sida valde vi att stanna hemma..typiskt på ens lediga dag alltså. Men vi ska i alla fall in till stan en sväng när vi har käkat här hemma. Ska bli mysigt, har inte träffat henne på evigheter känns det som!
Men nu ska jag överraska grabbarna med frukosten ;) vi hörs sen. pusssis

YOUR LOVE KEEPS LIFTING ME


Godmorgon! Har precis kommit ut från duschen och ska strax dra på mig lite kläder innan det är dags för lunch. Tjugo över går ölandsbussen och innan dess ska jag dessutom ha städat mitt rum.. Menmen jag ska inte klaga, har faktist hunnit med en hel del idag! Vaknade strax efter tio, gick upp och åt frukost och skurade + dammsög både köket och hallen (!!!!) + i kanten stjärna skickas just nu från marrocco hem till lilla mig.
Där efter gjorde jag i ordning partytältet som har legat på trädgården nu i några dagar så att edde och jag kan åka med de till tippen. Och sist men inte minst la jag mig i solstolen någon timma och läste min engelskabok som jag har fått i läxa över sommarlovet ;) hehe..

Men nu är det lite brådis, jobbar till tio ikväll men är ledig imorgon. Så vi får se om det kommer något mer inlägg här senare ikväll annars får ni ha en jättebra dag ♥


AND IF TONIGHT IS MY LAST WHAT I GONNA DO

Här var det tomt...Men hej i alla fall! Skyller återigen på jobbet och därav den kassa uppdateringen. Och de få timmar jag är ledig vill man ju helst spendera på något kul, jag menar det är ju trots allt sommarlov. Förstår inte hur de stora bloggarna har tid att skriva inlägg flera gånger om dagen trots att de har ett fullspäckat schema?
Aja får klura på den helt enkelt.

Hur har erat sommarlov varit annars? :) Tycker att väderguden har varit lite snål med solen nu senaste veckan. Men har haft tur att pricka in fint väder på mina lediga dagar, tackar gud för det!

I torsdags hade vi lite stohej här hemma. Malin, jag och lucas renoverade om halva källaren vilket slutade med att det såg ut som rena rama skoldiscot haha! Men efter att lite folk trillat in och några glas hade svepts funkade det som vilket skoldisco som helst, bortsett från limbo och roliga dansen.
Vi dansade natten lång innan det var dags att stiga upp för jobb dagen därpå. Tackar det fina folket som gjorde kvällen!

Var däremot riktigt dålig med kameran men ska se om jag kan skrapa fram några bilder. Men det får i sådana fall bli i morgon, för nu är jag riktigt pömsig och ska krypa ner i sängen. Vi hörs :* puss


Nya klänningen var självklart på! Örhängena kommer från HM

CAN'T SHAKE THIS FEELING


Här är bild på klänningen jag inhandlade häromdagen. Fastnade för champagnefärgen och lite slappa stilen men tyckte endå att den var snygg till fest. Har satt ett skärp i midjan, annars är den jättelång och pösig så man ser ut som en av jesus lärjungar i den hihi. Köpte den i alla fall på Carlings för halva priset av 399:-

Nu sticker edde och jag till JULA för att köpa nya däck till cykeln sedan vidare till öland för att hämta hem fanskapet.. Därefter blir det att mysa och äta god plockmat med alexandra & agnes på skälby! vi hörs senare :) puss&kram

DO YOU SPEND YOUR TIME TO LOVE YOURSELF?

Hej på er! Var så fruktansvärt arg när jag kom till jobbet idag..vet ni varför? jo för att någon idiot hade punkterat däcken på min cykel. Jag har jobbat 17 dagar och har fått två cyklar förstörda. Första gången var det någon som hade sparkat sönder den så att hjulen inte ens kunde snurra, då köpte vi en ny, visserligen begagnad och ful men inte ens en sådan cykel kan få stå orörd på öland en sommarnatt. Jag har nästan mer förståelse för människor som snor cyklar för att de själva inte orkar gå på fyllan, än dem som förstör bara för att de är uttråkade i väntan på bussen.
Blev jättestressad eftersom jobbet började en kvart senare så jag sprang runt på parkeringen och tiggde om lift haha. Till slut var det en barnfamilj som endå skulle åt de hållet så de var jättesnälla och skjutsade mig, tusen tack för att ni räddade min dag!!
och ett stor fuck off till er rastlösa människor som inte har något bättre för sig än att sabba för andra.

Sådär nu har jag fått ut min aggression ;) glömde ju lägga upp en bild på klänningen förut, men det får bli imorgon för nu ska jag kila iväg till måns för att kolla baksmällan 2.
Jag var ju tydligen ledig imorgon, så istället för jobb blir det picknick med agnes och alexandra fasen så fint! godnatt med er, puss.


SOMETIMES I JUST WISH IT WAS YOU

Godmorgon! nej jag är inte precis uppstigen, jag har ju bara inte kommit till skott att skriva ett tidigare morgoninlägg än detta.. Igårkväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Trodde jag skulle somna redan vid 4 då jag la mig i sängen för att vila. Men sen fick jag tanken på att vår egenträning börjar denna veckan så då blev det istället på med löparskorna och ut och springa en runda. Blev bara några km men bättre det än ingenting:)

När jag kom hem var jag helt slut och la mig på studsmattan, kom på mig själv med att prata me en mygga hur fett jävla jobbig den var när den försökte bita mig, haha..
Somnade strax efter elva och sov ut länge idag! Nu har jag hunnit sola lite och ska fixa iordning mig för att snart ta bussen till jobbet. Kommer hem sent ikväll och börjar jobb tidigt imorgon så blir nog inget inlägg ikväll. Kan däremot försöka få upp ett tidsinlagt inlägg med klänningen jag köpte häromdagen!

Nu ska jag kila, ha en fortsatt bra dag! pusss

HAPPY BIRTHAY TO YOOOOOOU.


Måste ju skänka en tanke till lilla mamsen som fyller 51 år idag! Just nu befinner hon och pappa sig i Marocco ungefär hundra miljoner mil härifrån, men jag pratade nyss med henne och hon sa att dem hade det jättebra så jag får väl helt enkelt lita på det :) Hoppas att hon har haft en bra födelsedag i alla fall så blir det att fira henne mer när dem har kommit hem ♥


FRIENDS DON'T LET FRIENDS DIAL DRUNK

Hejhejhej:) är allt bra med er? Hoppas att inte ni heller jobbar ihjäl er utan försöker njuta lite av sommaren så mycket det går! Jag har varit bosatt på öland i två dagar men nu är jag precis hemkommen. Tror inte ens att jag behöver säga hur otroligt trött jag är efter 5 timmars sömn då jag var tvungen att upp och hoppa för ett åtta timmars jobb pass imorse.. 

I förrgår tog jag bussen till köpingsvik för att räkmacka lite och fira Amilia som fyllde 18! (Avkopplande det känns att jag typ är den enda 17åringen i världen som kvar nu...) Vi åt gott, drack gott och hade en jättetrevlig kväll tillsammans allihopa, där återigen denna fest avslutades med nattbad i poolen. Älskar sånnadär sommarkvällar så jag lyfter bara på hatten och tackar för det fina sällskapet! 









I TOLD YOU TO BE BETTER


Här kommer en bild på byxdressen jag köpte på bikbok idag! Älskar den blå/lila färgen nu på sommaren och den enkla modellen som genast kan bli lite festligare om man piffar till det med något större smycke. På bilden körde jag givetvis på mitt favoritsmycke från bikbok som ni säkert sett tusen gånger tidigare ;*

När månsi och jag shoppade inhandlade jag även lite nya underkläder och bikinibyxor från gina och en klänning från carlings. Bilder på det kommer en annan dag. Nu är jag pömsig, natti

I HAVE SOMETHING ELSE IN MY MIND

Godkväll. Vitlökssmaken sitter fortfarande fastklistrad i munnen på mig efter de goda vitlöksbröden. Eller som mamma sa om en annan bilist när vi körde bil idag, han sitter som ett frimärke i arslet på mig. haha! har aldrig hört min mamma vara så grov i munnen förut ;) gott skratt för mig och edde blev det i alla fall. 

Har i alla fall precis ätit rostbiff, en god sallad och baguett så nu är jag mätt och belåten. 
Tidigare idag var jag på Hansa med mamma och edde, fick med mig en byxdress hem som jag la undan i rätt storlek när måns och jag var på stan igår. Kommer bild här alldeles strax!
Därefter kom cyklade åse och jag till kattrumpan där vi mötte upp emma för lite sol och bad. Trots att klockan var efter ett var det riktigt varmt och skönt, men så fort solen gick i moln blev det ruggit kallt. Vid femtiden tog vi vårt pick och pack och begav oss hemåt.

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och umgåtts lite med mamsen och papsen ♥ som åker utomlands imorgon.. Kommer faktist sakna dom!! Förra året var jag ju ensam hemma i 19 dagar, men som tur är har jag edde här hemma som sällskapar mig lite denna gången. Återstår att se om huset står kvar när de kommer tillbaka om 2 veckor.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen, imorgon väntas jobb 7-15 sen blir det troligtvis partaj på öland. Puss&godnatt

THIS IS THE TIME OF MY LIFE

Godkväll! Precis hemkommen från jobbet där edde och mamma snällt hämtade mig, eftersom bussarna slutat gå strax efter tio. Tack och lov att man inte bor på öland med andra ord:)
Var en stressig eftermiddag så att komma hem är inget mer än efterlängtat! Lyckades i all stress dessutom skära mig så nu har ett fint plåster fått pryda min vänstra tumme haha..

Eftersom jag började jobba vid 3 tog jag och måns en liten shoppingrunda på stan tidigare idag. Solen skén, vi åt god mat och jag lyckades fynda lite smått & gott som jag tänker visa er här imorgon. Efter att måns tröttnat på alla tjejbutiker fick jag nöja mig med att vara smakråd ;*

Imorgon ska jag träffa åse, om solen skiner åker vi nog till stranden, annars får vi se vad vi hittar på! Vi hörs mer då, nu väntas sängen. puss&godnatt

MY OWN HANDS TO HOLD.


Detta har jag på mig ikväll:
senapsgult linne -Hm
Halsband-bikbok
lång kofta -monki
virkade shorts -hemmagjorda
fina silverarmbandet av månsi kombinerat med mitt coola siestaband ;)

Har äntligen plockat upp alla kläder från golvet! Dock är det forfarande ett hav av damm där inne, men lite damm har väl ingen dött av.. Nu ska jag fixa i ordning mig lite, innan jag sticker iväg och möter upp fina åse, vi ska handla något smaskigt att tugga på under matchen. Därefter trampar vi vidare mot djurängen. Vi hörs! pusss 

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN


Hej på er :) jobbade tidigt idag, därav anledningen till att det inte kom någon uppdatering igårkväll. Jag spenderade i alla fall dagen med mamma och edde. Eftersom solen skén låg vi på altanen och slappade hela förmiddagen. När de båda skulle iväg kom månsi hit så gjorde vi, eller rättare sagt jag kycklinggryta med ris. Så nu har han lite att leva upp till när det gäller matlagningen ;) På kvällen tog vi tandemcykeln och följde med mamma & pappa till Jutnabben för kvällsdopp, kallt men mysigt! Därefter somnade jag gott i min egna säng.

Nu idag har jag jobbat sen klockan sju och är helt slut i både huvud och kropp. Innan jag beger mig hem till alice där resten av tjejerna i u.laget väntar för att kolla Sverige-Usa, måste jag städa upp bombnedslaget i mitt rum...blä vad tråkigt. Menmen, man kan ju inte bara ha roligt här i livet. Ha en fortsatt bra dag ♥ puss 

WHATEVER HURTS YOU THROUGH THE NIGHT


Hejhejhej:) hur är det med er? Hoppas ni hinner njuta lite av sommarlovet! När jag slutat jobbet igår åkte grabben och jag och kollade andra halvlek av Ifk kalmar-Linköping matchen. Efter att vi hade sett en tung förlust på 3-2 åkte vi hem till mig där pappa lärde måns att grilla, haha! 18 år och aldrig stått vid grillen? händig man man har..
Sen var vi absolut tvungna att åka hem och kolla en fotbollsmatch som började på tv vid 7. Men när vi väl kom hem visades det att den matchen inte sändes på den kanalen.. hihi osis. Vi somnade tidigt och för jäkla gott! Jag var trött som ett lik efter att bara ha sovit några timmar natten innan. Så idag har vi sovit ut! Nu är jag hemkommen för ett tag sedan och ska strax käka något innan jag ska sätta mig på bussen mot öland för ännu mer jobb. Tråkigt väder och lite att göra, känns som att det kommer bli en lång eftermiddag.. puss&kram


LOOK IN TO MY EYES AND TELL ME WHAT YOU SEE

Godmorgon på er! Själv har man varit vaken sedan 6 då det väntades jobb, kan  påpeka att jag var lagom trött efter fyra timmars sömn.. Som tur är är ju vädret inte det bästa idag, vilket resulterar att det har varit en ganska lugn dag på jobbet. 
Igår hade jag en heldag med pappsen :) Vi började med att gå och ta lite plockmat och lite att  dricka på Krögers. Ja, jag som minderårig fick självklart ta en kall cola..men i det kvava vädret smakade den utmärkt!
Därefter begav vi oss vidare till Arenan för att kolla FF-Trelleborg. Märklig match där Kalmar ledde med 3-0 efter halvtid men fick sin målvakt utvisad med dryga 5 minuter kvar. Eftersom alla bytena var gjorda fick en brasse ställa sig i målet.  Då reducerade Trelleborg till 3-2, men när domaren blåste av vann till slut Kalmar och är fortfarande obesegrade på hemmaplan, fint ska det va!

När jag kom hem var det snabba ryck innan jag och mitt grillkött begav oss till Ida, där det väntades ett gäng härliga tjejer! Efter lite käk korkade vi upp och lite folk trillade in för att tillsammans göra kvällen riktigt bra.Så avslutningsvis kan jag säga att med trevligt sällskap, lite bad i poolen och några svalkande cider fick denna kväll att kännas precis som en sommarkväll ska kännas!
Jag var flitig med kameran så några bilder kommer upp här så småningom :)
nu tillbaka till verkligheten. Pusss

FRIDAY I'M IN LOVE



Hej på er:) vet att bloggandet är dåligt nu, men är otroligt glad över er trogna läsare som kikar in här varje dag. Det kommer en förbättring det lovar jag, när livet inte erbjuder en massa andra fina saker bara..

Jobbade tidigt idag så nu är jag hemkommen och har precis ätit jordgubbar med mjölk. Ska strax packa väskan och åka ner till gröndal där det väntas lite träning..Är helt slut så är verkligen inte träningsugen, menmen det måste ju göras! Därefter tänkte jag, malin, jonas och manne grilla och snacka en massa skit :* länge sen vi träffades allihopa så det ska bli kul!

På bilden ser ni mina spetsshorts jag köpte i Riga! De kommer ifrån bikbok och kostade 199kr tror jag? Hade dom i alla fall på mig igår och tänkte att inlägget blir ju lite roligare med en bild så njut av den;)
Men nu måste jag kila, hoppas ni får en härlig start på helgen. pusss&kram

RSS 2.0