AND IF TONIGHT IS MY LAST WHAT I GONNA DO


Hejhejhej:) åh vad jag älskar livet. Visst är det mycket jobb och slit, men sen då? Det är sommarlov, underbart väder, jag har fina vänner, världens bästa familj och en underbar pojkvän. Man vore nästan otacksam om man klagade! Jobbade igårkväll och fick stänga hela butiken själv ;o satt där klockan elva på kvällen och var livrädd att det skulle komma in rånare och sno hela dagskassan..haha!

Somnade inte förrän 3 inatt så när jag vaknade vid elva imorse var jag fortfarande trött som ett lik. Tog mig upp ut sängen på grund av det fina vädret och la mig ute i solstolen. Någon timma senare var månsi här så åt vi kycklingsallad jag har gjort i ordning. Och vet ni vad vi gjorde sen?! Vi satte upp studsmattan :Dhaha, måns idé faktist.. vi slog våra kloka huvuden ihop men det hjälpte inte så mycket utan tog sin lilla tid. Men nu är den på plats i alla fall!

Nu ska jag ta av mig bikinin och sätta på mig lite rediga kläder för att möta upp manne och kolla fotboll. Vi hörs senare! pusss

NO ONE WANTS FOREVER

Godkväll:) Sitter här helt utslagen och filar fötterna..riktigt äckliga är dom faktist haha! Tidigare idag åkte jag till agnes där jag i flera timmar hängde på hennes mysiga balkong och pimplade kaffe tillsammans med henne och alexandra.

Innan matchdags var det hem en snabbis för att käka. Matchen gick i alla fall bra! Vi ledde med 8-0 i halvtid och efter 90 minuter slutade resultatet 15-0! Inte varje dag det blir en sån vinst minsann, men gott var det och 3 nya poäng för underbara ifk!!

Mamma åkte till stockholm för några dagar sedan och stannar där tills på måndag, så när jag kom hem åt Edde, pappa och jag jordgubbar med glass! andra glassdagen nu.. hehe måste väl kännas att det är sommar!

Började även läsa Katarina Von Bredows bok "Syskonkärlek" när jag låg ute i solstolen förut. Det blir tredje gången nu men den är ju så himla bra!! Sådärja, då fick man smidigt och bra in ett litet boktips också ;) Nu ska jag hoppa i säng, imorgon blir det jobb vid 15.00. Sov så gott mina fina




I JUST CAN'T GET ENOUGH

Godmorgon! Har varit en tung arbetsvecka och den är ännu inte över.. Jobbade förmiddagspass igår så efter att jag suttit i kön på ölandsbron ett bra tag kom jag hem lagom till träningen. Efter den mötte jag upp måns så gick vi ner till hamnen där malin, tove och ida bjöd på gratis glass! pricken över iet var ju att jag fick två :*
Efter att vi strosat runt lite på kalmars gator gick vi sakta och säkert hemåt. Kollade lite på tv och somnade innan klockan var tolv, slitna krigare här ja.

Imorse var det sovmorgon jämfört med vad jag är van vid, men eftersom måns skulle iväg till norrköping blev det ganska tidig uppstigning i alla fall. Nu har jag varit hemma ett tag och ska troligtvis hinna med att träffa agnes lite senare, längesen man träffade henne nu! och ikväll skulle jag egentligen jobbat men eftersom jag har vårsäsongens sista match kände jag att jag ville vara med på den, så lyckades byta pass. Men nu väntar solstolen och det härliga vädret! Ha en fin dag allihop ♥ puss!

YOU MAKE ME FEEL LIKE A FREAK

Hej på er! jag är så trött att jag skulle kunna somna sovandes på tangentbordet här och nu.. Igår började jag dagen på jobbet som vanligt, när jag sedan slutade vid 3 gick alla vi som jobbar i butiken modevisning och visade upp kläder från strandbutiken för alla campgäster haha. Tack och lov att man aldrig haft drömmen om att bli modell, hemskt som fan ju!

När jag kom hem var det snabba ryck innan elin och malin stod med bilen och tutade utanför. Vi roadtripade till Visserfjärda där midsommar skulle ta plats.
Samuel var värd och tillsammans med han och massa andra trevligt folk gjorde vi kvällen bra. Jordgubbstårta, dans runt midsommarstång och midsommarfina människor. När det var jacuzzi-dags kände malin och jag att det var dags att hoppa ner i sängen. Det tar på krafterna att hålla igång må jag säga, däremot blev det en ganska lugn kväll och det tackar jag för idag. Åkte hem ganska tidigt för att elin skulle hinna till jobbet, och jag dunsade ner i sängen direkt i hopp om att somna om. Och visst sjutton gjorde jag det, och vaknade inte förrän nu.

Så nu ska jag ner och få i mig lite mat för att sedan jobba vid 3. Slutar sent idag och började tidigt imorgon så det blir nog inget mer inlägg. Ska försöka få tag i lite midsommarbilder också! Hoppas att ni hade en bra midsommar ♥ Puss


JOBB

Godmorgon! Klockan är strax innan sex och jag sitter här i köket och äter frukost. Har sovit dåligt inatt och rullat hundra varv runt runt runt i sängen.. Vaknade av allt regn som öste ner och bara hoppas att det äckliga vädret kan vända under min tandborstning. För just nu är jag inte speciellt sugen på att cykla 4km i ett piskande blött öland..
Menmen upp med mungiporna, detta kan li en bra dag! nu är det brådis, Ha en bra dag så hörs vi senare :) pusss

DID YOU GIVE THE WORLD SOM LOVE TODAY?


Stjärnfall stjärnfallet är jag, och du är himlen för mig varje dag ♥

Första dagen på jobbet är nu avklarad! Det var mycket att lära in men efter ett tag gick det faktist som på räls :) Slutade strax efter 3 så när jag kom hem la jag mig i sängen där OC fick roa mig ett tag. När månsi hade tränat färdigt mötte jag upp honom så gick vi in till stan och åt zorbas! (kanske inte borde det med tanke på mina köttbullekinder på bilden haha)..Efter att jag pussinussat lite på honom cyklade jag hem och nu sitter jag här i pyjamas och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon går bussen vid 06.10 sedan väntas jobb till 3! Håller tummarna för lite bättre väder så även ni som inte jobbar kan njuta lite av sommarlovet. Men nu är det läggdags, Pusss

DONUT BUN



Jag läste häromdagen på Victoria Törnegrens blogg om en donut bun, som fanns att köpa på glitter. Tydligen är den slut på varenda butik så jag googlade på det och försökte göra en egen.
Hittade en jättebra sida där de hade gjort en beskrivning.
Så här är till er som vill försöka göra en! Det går jättefort och frisyren blir enkel och snygg på bara 3 minuter =)

Vad som behövs:

Ett av benen på ett par strumpbyxor

1 sax

2 snoddar

Några hålnålar


Såhär gör du:

Klipp av ett av benen på strumpbyxorna. Sträck ut strumpan ordentligt. Rulla upp den som när man viker upp jeans. Fortsätt sträcka ut strumpan medan du rullar. Om du vill ha mera volym väljer du två strumpor och drar bara över den ena sockan över den andra.

Kamma bak håret i en hästsvans. Fäst som vanligt med gummisnodd.

Dra igenom håret på hästsvansen genom munken (strumpan).

Sprid håret så att den faller som en fontän ned för munken (så att den inte syns och att håret täcker den) och fäst med en gummisnodd.

Håret som blir över fäster du på valfritt sätt med hårnålar i håret.

Superenkelt!! testa du också :D

Nu ska jag skynda mig iväg till träningen. vi hörs senare! pussss


FINALLY I FOUND MYSELF LOST IN YOUR LOVE

Godmorgon! Sov jättedålig inatt och vaknade 4-5 gånger och hoppades på att det var morgon, men icke sa nicke.. När jag väl lyckades somna om vaknade jag inte förrän halv ett. Tanken var att följa med malin en sväng ut till Läckeby och plaska lite i poolen, men eftersom tiden rann iväg kändes det som att det inte var någon idé innan jag skulle vara tvungen att åka tillbaka till Kalmar för träning.. Vi bestämde att ta det en annan dag helt enkelt :D nu har vi ju faktist hela sommarlovet på oss, woho!

Och detta är ju faktist min sista lediga dag, för imorgon börjar jag nämligen jobba. Saxnäs camping, där jag kommer sitta i kassan i en liknande ica-butik. Jag har inte den minsta jobbångest, utan tycker däremot att det kommer bli riktigt kul! Enda jobbiga är väl att bussen går härifrån vid 6.. ingen sovmorgon här alltså. Men det fixar väl sig det med!

Nu ska jag cykla ner till pappa på jobbet och fixa en sak, återkommer med ett inlägg innan träningen då jag ska visa en sak jag gjorde idag:) pusssssis 

DU SKA FÅ KALSONGER BLÅ MED AMERIKANSKA FLAGGAN PÅ!

                   
Matchen började bra, och vi tog ledningen med 1-0 efter att matilda slagit ett inlägg som till slut hamnade i rätt kasse. Därefter gör Lindsdal 1-1, 1-2 och slutligen 1-3 precis innan halvtid. Många deppiga huvuden i omklädningsrummet vill jag lova. Men visst hade vi gett oss sjutton på att fortsätta kriga.

I andra halvlek tog vi tack vare Lina M upp underläget till 2-3, men bara minutrarna efter fortsatte de att öka på ledningen till 2-4. Det var hektiskt och stressat på planen med många felpass och omställningar. Men vi gav oss inte. Vi fortsatte att slita och spela för varandra.

När catja satte sitt 3-4 mål i 60minuten kände man att det fortfarande fanns hopp. Lina blir rejält kapad och vi får frispark tio meter utanför straffområdet. Lina B slår utan konstigheter in bollen fint i krysset. 4-4.

Att först vända ett 1-3 underläge och därefter ett 2-4 underläge, det var starkt, riktigt starkt. När vi med 4 minuter kvar dessutom lyckas hålla hela laget uppe och på så sätt sätta deras försvar i underläge gjorde att man fick en kick till att våga och vinna.

Jag ropade till mig bollen strax utanför straffområdet och tack vare den enda finten jag någonsin lyckats lära mig ta mig in några meter och testa skott. Jag är verkligen ingen skytt, så den måste ha kommit från övre makter ;) Men det blev mål och det utbrast en enorm glädje såhär en sommarkväll på Gröndal.

Stämplingen strax därinnan kändes plötsligt inte lika mycket, och de 4 sista minutrarna kändes som en evighet. Men till slut blåste domaren av matchen och vi sjöng "du ska få kalsonger blå" tills rösterna inte orkade mer. Vi bevisade att man aldrig ska ge upp, och denna gången belönades vi med vinst och 3 viktiga poäng. Dethär är en av de bättre vinsterna, och jag kan fortfarande inte sluta njuta!  


SOMETIMES I JUST WISH IT WAS YOU.

Hej på er! Låg och lipade till oc halva natten, så vaknade ganska sent imorse..När jag slängt i mig lite frukost begav jag mig till malin som varit duktig hos tandläkarn. Vi hade tänkt bättra på brännan lite men vädret hade tydligen inte samma planer som vi..

Istället låg vi inne på hennes rum och kollade på en massa resor i sommar! Åh jag som hade bestämt att inte åka denna sommaren utan spara alla mina pengar..Just nu ser det ut som att det blir en resa i alla fall. På onsdag då jag börjar jobba får jag även mitt schema, så vi får se hur mycket jobb och pengar det blir, efter det utgår jag om det är värt att åka eller inte. Men fan, vi hade ju så himla kul på Kreta förra året!!! Haha kommer aldrig kunna stå emot detta alltså.. Aja vi får se hur det blir :)

Nu ska jag i alla fall packa väskan och åka ner till gröndal där det väntas derby mot Lindsdal! Vi hörs senare. puss ♥

REMEMBER WHEN THE NIGHTS THEY COULD NEVER END.


Min och brorsans lunch idag! Julia åkte precis hem och vi har bara legat och snackat en massa skit i sängen hela dagen. Så himla skönt, detta var precis vad jag behövde! Skulle egentligen ut en runda på golfbanan också, men eftersom vädret svek gjorde jag det med. Dessutom är det första söndagen man inte har skolångest :) hur bra känns inte det?
Nu luktar det dessutom grillat ute på altanen så ska ner och göra resten av familjen sällskap. Ska ni också ha en lugn kväll eller vad har ni för planer? Ikväll ska jag bara ligga i soffan till en bra film och höra regnet ösa ner. Hade gärna haft en fin pojk att pussa lite på men det får vänta tills imorgon då det nalkas nattbad. Sommarlovet är ganska fint endå 

STRAIGHT FROM THE HEART

God förmiddag! Matchen mot Falköping igår förlorade vi med 3-1 och det blev inget spel för min del. När jag kom hem var det snabba ryck för lite fix och klädombyte innan jag satte mig på cykeln mot Royne! Hon hade födelsedagsmiddag så där spenderade jag kvällen med ett gäng härliga tjejer. 

Efter att jag cyklat hem i ösregnet med musik i öronen på högsta volym var en varm säng det bästa jag kunde önska mig. Sov som en stock när pappa väckte mig i morse. Åt lite frulle och cyklade bort till månsi och gosade lite innan han satte sig på bussen mot Malmö. 

Nu ska jag röja upp lite saker på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag..Senare kommer julia hit och myser ♥ Vi hörs senare! pusssis  


THE LIFE IS SO PRETTY YOU KNOW



Slänger in bild på dagens från i veckan. Kavaj -mammas gamla. Spetsbody & solbrillor -Hm. Shorts -Zara. dubbelhaka -egen tillverkad ;*

Matchen gick bra och Ifks tjejer vann med 8-2! Måste tillägga att det absolut inte har något med hemmadomaren att göra ;) näedå, men dom var duktiga! Nu ska jag slänga i mig lite käk och ladda inför matchen. Samling vid halv två, sen är matchen vid 3. Får se om det blir något spel, men 3 poäng ska det i alla fall bli! Är lite sugen på utgång sen ikväll, jonas har i alla fall lovat att han hänger med men efter gårdagen är jag skeptisk till det haha.. Vi får se hur planerna blir helt enkelt, hinner nog komma med ett inlägg senare i alla fall. Annars får ni ha en fortsatt bra dag :) puss&kram

I WILL FOLLOW YOU IN TO THE DARK

Godmorgon! Eftersom det inte har gått så bra på träningarna denna veckan, hade jag inte en tanke på att jag kanske skulle vara med på a.lagsmatchen som spelas idag. Men jag skulle tydligen sitta på bänken så istället för utgång med klassen blev det en lugn hemmakväll igår. Hela familjen var hemma så vi åt gott och spelade sällskapsspel. Framåt kvällens slut satte jag mig en stund vid symaskinen och tjänade lite pengar på att lägga upp byxor åt pappa ;) Sovit länge och gott har jag också! Men nu är jag uppe för att strax cykla ner till gröndal och döma en match för småtjejerna tillsammans med zozan. Vi hörs senare :) pusss 

NÄR DU ÄR VILSEN I EN VINTERNATT, KOM IHÅG MIG DÅ

Hej på er:) ÄNTLIGEN sommarlov!!!! vilket kanske betyder lite mer tid att blogga? (ljuger jag för mig själv nu igen är det bara att protestera) hur underbart känns inte det då!

Har varit en bra vecka med lite skola och mycket studentfester. Man är ju inte lite avundsjuk på alla överlyckliga studenter som sprang ut med studentmössa på huvudet och händerna uppe i luften. Men tiden går fort, och om ett år är det vi som står där och tjoar med lite för mycket alkohol i kroppen.

I tisdags firade vi först Matilda och Olle, för att sedan dra vidare till samuels lägenhet och förfesta lite innan det var dags för vallen. Och korkade vakter som släpper in en minderårig som mig va ;) menmen jag klagar inte.

I onsdags var jag på kick off med jobbet där det var lite instruktioner, grillning och boulturnering!
Efter att jag hade gjort öland blev det ännu en utgång. denna gången med johanna, felicia och ronja. 
 
Och så igår när jag kom hem la jag mig helt utmattad i solstolen och lyckades ta en powernap på 3 timmar haha..
Så när jag vaknade var det bara att ta tag i mig själv och åka för att fira nyblivna studenten Lisa!
Efter lite käk där väntades träning. Varken huvudet eller benen var riktigt med men jag överlevde till och med det.

Idag slutade jag tvåan och hela gymnasietiden har gått så rysligt fort! Efter några timmar med klassen mötte jag upp mamsen i stan för käk på Thai silk! Nu ska jag försöka bränna bort mina friterade kycklingar med lite fotbollsträning :) efter det blir det klassfest hos felix i lindsdal och senare får vi se vart kvällen tar oss. Ha en bra skolavslutning allesammans!! pusssss


Slänger in en bild från förra studenten då vi firade anton! Åh bara ett år kvar nu :)

DID YOU GIVE THE WORLD SOM LOVE TODAY?


Dagens.
Nu sticker jag iväg till Vimmerby där vi ska spela match i smålandscupen. Ska börja på bänken så vi får se om det blir något spel :) Kommer inte hem förrän tolvtiden ikväll så vi hörs troligtvis mer imorgon! Förresten är jag inte lite avis på alla som ska ta studenten imorgon... men nu måste jag skynda, vi hörs som sagt :* puss

SIESTA 2011


























ÅH fan vad bra vi hade det!! saknar mina tjejer och festivallivet redan

BOUND MY LOVE.

Ni märker säkert lika väl som jag hur dålig jag är på att hålla saker så som att blogga.. Men det har varit mycket nu. Mycket inlämningar som ska skickas in i sista sekund, många fotbollsmatcher som ska vinnas och där i mellan en massa fina pussar på pojken och långpromenader med min fina vän.

Men samtidigt mitt i allt känns det som att vi redan har tagit sommarlov. Har lämnat in allt som planerat när det gäller skolfronten och lektioner är inställda hit och dit. Idag hade vi bara fg på morgonen och lite betygsamtal sedan var det bara dags att åka hem. Positivt överraskad när det gällde både fotbollen, median och textkommunikationen vilket resulterade i en mycket glad filippa:)

Gjorde dessutom a.lagsdebut från start i helgen då vi mötte Södra Sandby borta. Spelade 67 minuter och det gick faktist ganska bra! Tur att resten av laget presterade vilket gjorde att vi vann med 4-1.

Har ju även lovat er en siesta bildbomd så varför inte slänga in den nu när jag endå för en gång skull har tid! Ska började nu med detsamma, pussssssss

I KNOW VERY WELL HOW I GET MY NAME.

Äntligen fredag, fy vad skönt! Känner att både huvud och kropp är helt slutkörda.. Sista lektionen hade vi idrott, vilket även var min sista idrottslektion någonsin :) wiiie, nästan obehagligt vad tiden går fort! När jag hade slutat åkte jag och mamma ner på stan en sväng för att leta present åt pappsen som vi ska fira lite mer nu när edde kommer hem i helgen.
Sen var ju tanken att jag egentligen skulle åkt iväg till Emmaboda för att spela match med b.laget, men fick istället ett sms av Lotta där det stod att jag skulle spela från start i a.laget imorgon.. sist spelade jag ju bara i 20 minuter och blev helt slut så vi får väl se hur det går denna gången! Eftersom det blev lite ändrade planer ska jag helt enkelt ta det lugnt ikväll, så rullar bussen ner mot skåne imorgonbitti där vi möter Södra Sandby. Kommer hem till Kalmar framåt kvällen igen.
Men nu ska jag ner och käka, kommer med ett inlägg senare :) smaklig måltid, joman tackar! puss


HAPPY BIRTHAY TO YOOOOOOU.


Idag säger vi GRATTIS till världens bästa pappa! och sänder även en liten tanke upp till farfar som firar sin första födelsedag uppe i himlen <3

Igårkväll nattbadade jag och måns hihi. Andra doppet för iår och det var faktist riktigt skönt! Dagen idag har varit riktigt bra. Fick G i spanska vilket förgyllde hela dagen ;) sedan åkte jag in till stan för att möta upp agnes på en kaffe. När vi fikat färdigt tog vi en sväng på stan där jag inhandlade en jättemysig tröja och ett linne. La dessutom undan ett par supersnygga skor på hm, men vi får se om plånboken tillåter det köpet imorgon..

Är dessutom färdig med både textkommunikationen och samhällen, åh vilken härlig känsla att äntligen vara fri från skolarbeten ett tag!! Nu ska jag kasta in mig lite mat för att sedan åka och träna.  Därefter ska vi familjen bjerkland ut och käka på Bistro för att fira Janne & pappas födelsedag! ha en fortsatt bra dag. pussssssss

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Hej på er :) hur är det med er idag? Vi vann matchen igår med 7-2 trots att Vissefjärda tog ledningen med 2-0 redan efter tio minuter.. men medelåldern var väl sisådär 40+ så i andra halvlek hade vi sprungit sönder deras små ben. Efter matchen åkte jag hem och skrev färdigt min textkommunikation och vafan händer dåå? JO en propp i huset går och hela datorn stängs av....så där försvann mitt arbete som jag hade slitit med i två timmar, kul.
För att inte slänga datorn i väggen av aggression tog jag mitt pick och pack och drog hem till månsi. Tur att han alltid får en på bättre humör i alla fall!

Så nu idag har jag gjort om de arbetet i skolan och efter lunchen gick vi och kollade Triaden där stagg som vanligt kom sist haha..

Nu är jag i alla fall hemma och ska tillsammans med min vitlökssmak i munnen försöka sitta här vid datorn utan att kolla facebook tills min samhällsuppgift är klar. Känns som att det är dags att sätta igång om jag vill få någon sömn inatt.
pusss


den perfekta uppladdningen inför matchen :)

THE FEELING NEVER DEAD

hej alla fina ♥ nej jag har inte dött av alkoholförgiftning på Siesta, jag har bara varit lite frånvarande på grund av det alldeles för fina livet.

Veckan har varit helt oslagbar!! kan sammanfatta det hela med underbart väder, grymma artister och världens bästa människor. Sen att man inte har någon röst kvar nu är väl en annan femma..
Lovar er att det kommer en fullspäckad bildbomb men först måste jag trilla ner från mitt moln och inse att jag är tillbaka till verkligheten och den tråkiga vardagen. Har en textkommunikationsinlämning och ett SO-arbete som ska vara inlämnat denna veckan så nu gäller det att lägga på ett kol innan matchen ikväll.

Hade dock hellre vaknat i ett 40gradigt tält fullt av digestivekex och plastgafflar, legat och solat i en stulen solstol och druckit lite för mycket californian white vin än att sitta hemma och vänta på att något som bryter vardagen ska ske. Men mamma intalade mig igår att man inte bara kan ha roligt här i livet, så nu är det plugg som gäller. ta hand om er sålänge! pusss




fler bilder kommer!

RSS 2.0