Sometimes it feels better when we are together

Efter att ha tyckt synd om mig själv och gråtit en skvätt för mamma som då var hemma på lunch, fick jag detta uppmuntrande sms från mamma på jobbet. Tänk vad ett litet sms kan göra

 


I SHOULD HAVE KNOWN BETTER


Ledig dag för elever på Stagneliusskolan. Men själv var man i skolan 8.10 i morse för att göra nationellt prov i Engelska B. Jävla skitkurs. Kunde inte gått sämre denna gången heller. BRA start på dagen.

Nu kokas det mängder med kaffe för att orka plugga i naturkunskapsboken hela dagen. Mitt liv kunde inte varit roligare

LIVE YOUR LIFE



Godkväll. Lite sovmorgon lite naturkunskap mycket projektarbete och lite svenska får sammanfatta denna dag. Nu är det god tid att jag börjar plugga till naturkunskapsprovet..sug

HEART SKIPPED A BEAT


Åker iväg till månsan för att pussas lite och bli bjuden på middag. Vi firar ju trots allt ett år idag ♥ Trodde aldrig att jag skulle trivas så bra med dig måns, som jag gör idag. Jag älskar dig!


IF YOU KNEW WHO I WAS, YOU SHOULD NEVER BE WHERE YOU ARE.



Hej på er. Dagen idag gick fort som tusan! Började med matte, gled igenom lite historia och avslutade med textkommunikation. Måste erkänna att media kan vara den slappaste linjen.. MEN när vi väl får något får vi allt på samma gång, och precis så är det denhär veckan! Så nu måste jag sätta mig och plugga till en svenska uppgift samt till naturkunskapsprovet vi har på torsdag.

Dessutom börjar vintersäsongen ute på Gasten ikväll. Är lite fotbollssugen, men vill absolut inte ut i kylan för att träna när man kan sitta inne och äta lussebullar..

Men nu har jag inte tid att sitta och grubbla över det, för nu vankas det plugg och lax :) Puss

Guldtröja från gina tricot, nya halsbandet och de svarta jeansen kommer ifrån HM.

I WANT TO HEAR WHAT YOU HAVE GOT TO SAY


Godmorgon säger två slitna krigare. Hoppas allt är bra med er! Kvällen igår började hemma hos Lina b med tjejerna i laget innan vi begav oss på årsfest som ägde rum på restaurang segel. Åt god mat och skrattade minst lika gott till prisutdelning i olika kategorier. När vi hade gjort vårt där, begav vi oss vidare till Lina M för att påbörja förfest nummer 2 innan Palace väntade. När vi strax innan ett fortfarande stod i kön utanför Palace gav jag, vickan och linnea upp och gick till Max istället. Där mötte man brorsan och vipps så hade man sällskap hem i den kalla decembernatten!

Inte klokt att det är första advent idag också! trots att jag inte gillar julen så känns det lite mysigt! Ska fira den på bästa sätt genom att plugga samhälle och jobba hela kvällen..Men en och annan pepparkaka hinner jag nog få i mig också :) Vi hörs senare. pusss

ÅRSFEST

Hej min kära läsare! Vet att uppdateringen här har varit kass, men livet har varit lite för fint dessa dagar. Rugbyn som var i torsdags kan bara beskrivas med ett ord: magiskt. Har aldrig varit med om något liknande förut, och den känslan var helt oslagbar! Blev en vinst med 7-0 för oss tjejer och fyfan vad bra vi var!! Killarna förlorade dock med ett udda mål på 4-3, men det var bara att bita i det sura äpplet och känna sig stolt för deras del med. För vilka lag vi i Stagg hade iår och vilka människor. Åh vill verkligen inte att rugbyn ska vara slut, vi har haft det så jäkla kul! Bjuder på lite bilder och berättar mer om rugbyn någon dag framöver.

Igår jobbade jag för första gången på den nya butiken! Mycket kunder och alla var jätte positiva så det var en riktigt kul kväll. När jag kom hem runt tio bjöds det på pepparbiff i sällskap av familjen där edde och hans tjej är på besök! Månsan var också med såklart ♥ Idag åkte vi till maxi och köpa klösbräda till kissen haha:)

Men nu ska jag bege mig på årsfest med IFK. Har hört att det bjuds på god mat på restaurang Segel, jag klagar
då inte! Vi hörs imorgon. Puss

Bjuder på en nyinköpt tröja jag hade på mig idag. Det ni ser på bilden är baksidan där en guldig dragkedja kan öppnas längst ryggen. Kommer från Zara och kostade 179kr

RUGBY 2011

Wilgot sitter och äter på mina nygjorda flätor ;* Alla tjejer i laget träffades ju nämligen på skolan idag för att fläta håret. Så nu har vi 7 stycken snygga inbakade flätor på skallen och ni kan ju gissa om jag som knappt har något hår ser flintskallig ut haha.. Imorgon ska det sprayas svart också, wiho!

Jag har precis packat klart väskan och försöker förbereda mig mentalt inför morgondagen. Men ni ska veta att känslan just nu inte ens går att beskriva! Jag kollar ner på mina träningspapper vi fick första gången efter att laget hade blivit uttaget. Jag minns att jag räknade igenom alla träningar och fick de till 44. 44 träningar lät som en evighet, men så nu är vi äntligen här.

Var och hämtade matchstället förut, och så fort jag kom hem till måns drog jag på mig det och sprang runt i lägenheten. Han undrade vad det var med mig, varför jag var så sprallig, och till slut kollade han på mig och frågade: filippa du är väl inte full?
(Nej lilla älskling, vi har haft alkoholförbud i en månad och inte bannemig tänker jag bryta det sista dagen.) Detta var innan han förstod att allt bara var nervositet. Tack och lov har nervositeten börjat lägga sig och för att inte ligga vaken hela natten ska jag där med också försöka sova så fort som möjligt.

Men först vill jag säga att under dessa veckor har jag fått uppleva mer än jag trodde. Har fått umgås med världens härligaste människor, som i princip blivit min andra familj. Vi har skrattat av glädje, vi har gråtit av ork, vi har ätit som monster, vi har skrikit till rösterna svikit och kämpat in till den sista dagen. Och denna dag, den är imorgon. Har varit blandade känslor men just nu vill jag bara snabbspola tiden och stå där i sporthallen. Höra underbara STAGG sjunga ljuvliga ramsor, njuta av varenda sekund av intåget och visa vilka det är som är där för att ta hem segern 2011.  

Men sist men inte minst, så ska jag imorgon övervinna min nervositet, min rädsla och allt som har med rugbyn att göra. Vi ska kriga tills vi står där med en dubbelsegern i handen. Man måste tro på det man gör, och det gör jag verkligen denna gången, för fyfan vad bra vi är. Jag är helt tom på ord så jag avslutar detta inlägg med att rikta mig till alla er som ska kolla på matchen imorgon, tjejer som killar, mammor som pappor, syskon som partners, jag ber er att njuta av denna match, för detta mina damer och herrar -detta är vårat år.


SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Ambitiös tjej som sitter i skolan tills nu trots att vi slutade vid tolv. Kanske är det för att personalen på umo var så troligt sega, att jag inte orkade sätta arslet på sadeln och trampa hemåt, eller att jag är så obegåvad att jag var tvungen att plugga omprovet i engelska nationella. Kan även ha varit en blandning av alla tre.

Nu är jag i alla fall hemma en snabbis och ska äta innan jag åker iväg på min livs sista rugbyträning. Vi ska ha genomgång, få matchstället, fläta och spraya håret svart ;) Men nu måste jag byta om och vänta på att mina nudlar ska bli klara. Vi hörs ikväll! Pusselipuss


Bild på min nya jacka! Köpt på HM divided i Malmö. Älskar blandningen mellan skinn och "fleece". Dock lite för kall att använda nu, men perfekta höstjackan! 499 kr gav jag för den.

BABY WE ARE MADE OF GOLD


Ett av inköpen från Malmö. Guldig tröja köpt på gina 249kr 

ITALIA

Godkväll :) Slutade ju ganska tidigt idag så tänkte göra ett inlägg, men så rann tiden iväg innan det var dags att tillsammans med rugbylaget åka och lyssna på Maria Kehagias förläsning. Ska verkligen försöka att ta åt mig allt hon sa och tänka positivt så att nervositeten åteminstone hinner försvinna lite innan matchen på torsdag!

Därefter åkte vi direkt vidare till Italia och käkade med laget. Jag är ju en sucker för pizza hehe, så det blev en oxfilé med vitlöksost, ljuvligt gott vill jag lova! Vi snackade lite skit och taggade torsdag, innan vi mätta och belåtna begav oss hemåt. Måns skulle iväg med grabbarna och ville inte att kissen skulle vara ensam hela kvällen så jag tog vägarna förbi honom och hämtade upp lille Wilgot.

Agnes har varit här en sväng och hälsat på den lilla björnen, och nu ska jag hoppa in i duschen! 
 

ALWAYS WHERE I NEED TO BE


Var inte allt för länge sedan jag kom hem från rugbyträning. Tog det lugnt och gick igenom allting inför matchen. Är ju bara 3 dagar, åh jag kan inte hålla mig! Drömde mardrömmar om rugbyn inatt så mycket tankar är det i huvudet just nu haha..
Vid tio ikväll ska vi mötas i sporthallen och öva inför intåget som ska vara innan matchen!

Har ju dessutom glömt att berätta att jag och måns har skaffat oss en liten familjemedlem :* Hämtade den igår så imorse när jag vaknade kände jag två små tassar på mitt huvud, hihi. Ni anar inte vad söt den är!! Ska dit och gosa med den nu.

Vi hörs imorgon, då lovar jag att det kommer upp lite bilder på inköpen! Pusselipuss

DO YOU SEE THE STARS INSIDE?

Hej på er :) Kan börja med att säga att jag har haft en jättebra helg! Den bästa på riktigt längre faktist ♥ I lördags blev det shopping, kina mat och Twilight. Jag är inget större twlight fan, men sjukt vad bra den var, lätt den bästa hittils!! Innan bion gick vi och åt jättegod mat på en mysig Italiensk restaurang.

Idag har jag gått i skolan som vanligt. Skrev svenska uppsats, fikade med mina flickor på lunchen och hade textkommunikation som avslutning på dagen.
Hade tänkt att lägga upp lite bilder på de nya inköpen från Malmö, men givetvis är kameran urladdad.. Så ni får hålla er tills imorgon eller något.

Men nu ska jag slänga i mig något att äta och sedan åka iväg till rugbyträning. Hörs mer ikväll! Puss

MALMÖ


Det blir inget långt inlägg dethär..Men är precis helt klar med packningen så strax ska mamma skjutsa mig och måns till stationen. Ikväll ska vi äta tacos och bara ta det lugnt, och imorgon kommer dagen bestå av shopping och bio, vi ska se twilight såklart! Har hört att den inte fått så himla bra recensioner, men vi får hoppas på det bästa:) Kommer hem på söndag igen, så nu vill jag bara önska er en bra helg ♥ puss&kram

WHO WILL LOVE YOU AND WHO VILL FIGHT FOR YOU


Godkväll mina damer och herrar! Hoppas att er kväll har varit bra :) Vi åt pizza och spikade lite jobbtider för ett tag här framöver. Cheferna har ju köpt upp en ny affär som ska öppna nästa vecka, och nu när vi var där och hälsade på blev jag faktiskt riktigt sugen på att börja jobba igen! Trivdes ju så himla bra på jobbet i somras och eftersom det ungefär är samma personal som kommer jobba nu tror jag att det kommer bli kanon! Nästa helg sätter vi igång så då får ni kika in på Handlarn på Brémerlyckan :D

Men nu ska jag sätta igång med packandet..Måns och jag åker ju som sagt till Malmö imorgon och ska hälsa på hans syster och hennes pojkvän som bor där. Ska bli så himla mysigt att komma iväg en sväng!

På bilden ser ni en ny transparent blus/skjorta, som jag invigde i fredags. Den är i siden framtill och transparent på ryggen. Även den kommer ifrån bikbok!

Hinner förhoppningsvis uppdatera innan vi åker imorgon eftermiddag, så nu får ni sov så gott! Puss


THERE IS SOMETHING GOOD WITH BAD THINGS


(bytte bild eftersom den andra blev i för stort format..)

Nu sticker jag iväg på after work med jobbet! Vi ska ut och käka och lägga lite scheman oså inför vintern/våren. Blusen jag har på mig idag är ny och kommer ifrån bikbok, även halsbandet är köpt där. Hörs senare ikväll :) puss&kram

NÄR DU ÄR VILSEN I EN VINTERNATT, KOM IHÅG MIG DÅ


Godkväll! Tänk vad årstiderna kan påverka ens humör egentligen.. Jag är för övrigt på ganska bra humör, men så oerhört trött. Antingen sover man för lite eller sover man för mycket, det händer ju aldrig att man hittar något lagom där emellan. 

Hur som helst skulle jag ikväll egentligen träffat jonas men efter att min träning var slut blev det lite ont om tid innan han skulle dra vidare på sin egen, så vi skjöt upp det helt enkelt :) Istället ska jag mysa med mamma framför bonde söker fru och sy vidare på en ny påbörjad klänning.

På bilden ser ni ett ytterligare inköp från bikbok. Gosig sandfärgad tröja för 399:- ordinarie pris 

TRANSPARENT


Har egentligen slutat för dagen, men är hemma en snabbis för att sedan åka tillbaka till skolan. Ska dit och plugga engelska, nationella provet är ju redan om drygt en vecka!! Därefter ska jag in till stan och byta en tröja och sedan direkt till rugbyträningen, som även är den nästsista.. åh ångest på det med, haha.

Sålänge bjuder jag på ett av de inköp jag gjorde på bikbok förra veckan. Och som vanligt är transparent alltid lika svårt att få på bild så detta var det bästa jag lyckades åstadkomma! Kommer i alla fall från bikbok och kostar 249:-

Nu ska jag kila, vi hörs ikväll ♥


I JUST WANT YOU TO KNOW WHO I AM


Tanken var att detta inlägg skulle komma upp igårkväll men icke sa nicke. Efter att ha tränat åkte jag hem och träffade saknade mamma och pappa som varit iväg några dagar. Skönt att ha dom hemma igen med andra ord :)
Därefter drog jag upp symaskinen på mitt rum och började skissa på lite smått och gott. Längesen jag sydde nu och det märktes, för inte sjutton kunde jag slita mig därifrån haha! Satt uppe till halv två och sydde på en virkad klänning som blev färdig strax innan läggdags.

Hade den i skolan idag, men visar upp den på bild senare! För nu ska jag nämligen åka iväg och träna lite inomhusfotboll med gamla laget :) åh känsla!! puss

I DREAM ABOUT KISSING IN THE RAIN


hejhejhej :) Började dagen med en sovmorgon hos månsan. Därefter hade vi politiksnack i skolan, med någon partiledare från socialdemokraterna som hade föreläsning i aulan. Åt kycklinggryta och ris till lunch för att sedan avsluta dagen med textkommunikation, där vi gjorde färdigt våra bokomslag. Ganska slapp dag med andra ord! Nu har jag kommit hem och tänkte sätta mig och skriva lite på svenskan innan det är dags att bege sig till rugbyträningen. För övrigt har vi byggarbetare här hemma som håller på att lägga om taket, känns dock som att dom ska banka sönder väggarna vilken sekund som helst. Nu hörde jag dessutom ett vrål och en kille som sa "ingenting går som det ska", vi får se hur dethär slutar helt enkelt. Vi hörs! Puss

Militärjacka -köpt i Paris
hoodtröja -Hm (herr)
skinnklänning -bikbok
korsörhänge -köpt i Köpenhamn

ONE OF US IS GONNA DIE YOUNG







God eftermiddag på er :) Kvällen igår spenderades som sagt hos födelsedagsbarnet Kalle. Det bjöds på smörgåstårta och härligt folk, precis vad jag behövde! Efter att alla blivit lite runda om fötterna slutade kvällen till sist hemma i mitt kök tillsammans med johanna och felicia. Tårar, baconostmacka och tända ljus, kanske inte så förutsägbart men fint. 

Idag har jag tränat rugby , tagit sönder två glödlampor och försökt göra något vettigt, men misslyckats. Så nu ska jag gå ner i köket och överraska pappa med en kaka på fars dag när han och mamma kommer hem från Stockgolm senare ikväll.

Avlslutar detta inlägget med att jag är oerhört tacksam över att jag har sådana underbara människor i min omgivning ♥ Ha en bra söndag. Puss

VÅRA TUNGOR GICK SOM HJULEN I ETT REV





Hejhejhej :) Kvällen igår spenderade jag i Falkenbergs matsal, där Ida som är nybliven 18åring skulle firas! Hon hade fixat och donat med mängder av jättegod mat och alkohol. När vi var mätta och belåtna korkade alla upp för kvällen som sedan fortsatte på Palace, medan jag i min ensamhet satte mig på cykeln och trampade hemåt.. Lite hårt dedär med alkoholförbud, men snart är matchen är och det är så jäkla värt!!

Idag blev det tidig uppstigning för träning klockan 8.00. När den var färdig åkte jag hem en snabbis och sedan vidare till skolan för att hjälpa till på gymnasiemässan. Många förväntasfulla 96:or som jag gick runt och försökte hitta en passande linje. Minns ju själv hur svårt det var, och det värsta utav allt är att det verkligen känns som om det var igår. Blir rädd av tiden som bara rinner iväg..

Därefter blev det en snabbis på stan för att köpa present till Kalle som vi ska hem till ikväll! Han fyller ju 18 på söndag så därför ska vi fira honom ikväll :)
Så nu måste jag lägga på ett kol och börja fixa i ordning mig, Ha en bra kväll! ♥ puss 

MINNS BARA ALLT DET BRA, ALLT SOM VAR DU OCH JAG


Nu börjar man se golvet på mitt rum, dvs att de flesta kläder hänger på den plats de ska hänga. Har dock inte hunnit dammsuga så lär väl avlida av dammallergi vilken minut som helst. Strax kommer i alla fall åse hit så ska vi ha pepptalk och prata om lilla livet ♥

Idag hade jag en cerise polotröja på mig, ovanligt men skönt!
Tröjan kommer ifrån Hm
Halsbandet från gina
jeans från Hm
och det gigantiska riddararmbandet från Paris. Puss

I NEED TO HAVE YOU NEAR ME


Godkväll! Håller på att städa här hemma..Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så det var nog på tiden!

Som jag skrev tidigare idag åkte jag förut in till bikbok som hade 50% på allt i butiken. Har lyckats hålla i mina pengar nu i snart två veckor så visst fan sket det sig idag när smålänningen i en själv kom fram haha, men kunde bara inte låta bli.. 

Jag tänkte i alla fall bara "kolla" lite. Kollandet gick dock snabbt över till "filippa du måste köpa den innan någon annan gör det". Det var nämligen fullproppat med folk så om man skulle ha något fick man inte tveka, och det var ju rena mardrömmen för min beslutsångest ;) 

Eftersom det var så himla varmt i provhytten bestämde jag mig för att köpa allt jag hade plockat på mig, så skulle jag prova mer hemma. Jag lovade mig själv att lämna tillbaka minst 2 plagg, men tror ni att det kommer bli så? Givetvis inte om jag känner mig själv rätt. Känner nu riktig skam att jag lyckades göra av med 850 kr som jag skulle haft med mig till Malmö nästa helg. 

Aja, nu gäller det bara att komma på en bra plan hur jag ska fixa fram pengar. Ett försök är ju att övergå från mitt äckliga rum till att städa hela huset..
Ska klura på den. PUSS

BIKBOK 50%


50% på hela sortimentet inne på bikbok idag! Ska därför strax åka ner till stan och se om man kan fynda nåt =) hörs senare ikväll. puss!


AND IF TONIGHT IS MY LAST WHAT I GONNA DO


Godkväll på er! uppdateringen är väl lite sisådär men det har varit lite mycket nu. Gick bra att redovisa det etiska rådet idag i alla fall, skönt att det går bra med nåt när det gäller skolfronten :) När vi slutade strax efter ett gick jag ner till stödlärarn och fick hjälp med min satans engelska..Eftersom jag inte klarade nationella provet förra året, måste jag göra om det om 2 veckor. Och inte nog med att de är jobbigt, så är det dagen efter rugbyn.. Den natten som jag vill fira och vara glad med mina tjejer!! Lär väl inte vara i så bra tillstånd på det provet, men jag ska göra ett försök i alla fall!

När jag kom hem blev det en snabb powernap innan jag åkte iväg till rugbyträning. Kändes himla bra att få köra igen :D Nu ikväll har vi ätit tacos och jag har hunnit övningsköra med pappa en lång runda, snart är det dags att ta sin första körlektion kanske..

Nu ska jag packa fotbollsväskan och sedan krypa ner i sängen. Tills vi hörs igen får ni njuta av bilden på måns och mina nygjorda våfflor igår :* sov så gott. Pusss

EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES


Lite projektarbete, lite svenska och lite fina johanna & felicia är det som dagen har bestått av. Nu sitter jag här hemma och klockan har inte ens slagit fem men det är redan kolsvart ute. Min kliande hals och alla inlämningar i skolan kan också vara orsaker till mitt inte allt för positiva humör. Igår var det däremot 6 veckor kvar till jullovet vilket känns som en liten ljusspunkt. Men bara för att dra ner det hela gillar jag julen och allt vad den innebär. Hade helst av allt åkt bort över både jul och nyår så ikväll ska det diskuteras med månsan. Men först ska jag skriva klart religionen och därefter bege mig ner till gröndal för att ha fotbollssamtal om kommande säsong och vad den nu har att erbjuda :)

halsband -gina. lång kofta -monki. lila t-shirt -Hm. hatt -mammas gamla. kinnkjol -second hand. hjärtstrumpbyxor -kappahl 

Pusselipusspusspuss!

I SMILE IN A WAVE


(På bilden ser ni de skadedrabbade bänkvärmarna på lägret, och för de som inte kan tyda våra cheerleading kunskaper så ska det stå STAGG och nej det är inte jag som är t..)

Godkväll mina älskade vänner! Lovet är slut och en ny skolvecka har påbörjats. Började dagen med att spika ett ig på matte c provet.. Jätte uppmuntrande start, verkligen. Och jag som hade pluggat som ett djur :( Menmen, inget att göra åt saken nu. Får helt enkelt göra ett nytt försök nästa vecka! Annars har dagen bestått av samhällsredovisning som gick helt okej. Satt hela kvällen med den igår enda till jag bröt ihop,  så bannemig om den inte skulle var godkänd haha :)

Annars är väl allt bra! Var på sjukhuset och tog prover mot eventuella allergier idag efter skolan. Så nu är det bara att vänta på svar. Ska troligtvis börja träna rugby på onsdag igen vilket känns stört skönt!! Höll ju på att bli galen under helgen när jag hela tiden stod vid sidan av.

Imorgon har vi sovmorgon till elva vilket är guld värt en dag som denna. Men nu ska jag fortsätta drömma mig bort till olika sista minuten resor, desperat jo en aning kanske. Puss  

....

Har precis kommit hem från vårdcentralen där jag blev medskickad både allergimedicin och ögonsalva.. Perfekt tajming såhär en timma innan rugbylägret..!

Berättade ju om att jag fick utslag i ansiktet för några dagar sedan och igår svullnade mina ögon upp och började klia ännu mer. Så vaknade jag inatt av att jag knappt kunde öppna ena ögat så pappa och jag fick helt enkelt åka in till vårdcentralen idag. De tog en massa prover men var osäkra på om det bara var ögoninflammation eller någon allergisk chock. Fick med mig någon medicin sålänge sen ska jag dit på måndag igen och ta prover. 

Som sagt går bussen till lägret om en timma, och jag känner mig inget vidare bra :( har fått träningsförbud över helgen så det blir väl en lugn helg till dethär har försvunnit. Jag är alltid så envis och vill komma tillbaka så fort som möjligt, och det har inte lönat sig alla gånger, så denna gången ska jag för en gång skull lyssna på pappa och min kropp.

Men nu ska jag packa färdigt det sista.
Hoppas ni stod ut med ytterligare ett klaginlägg och att ni mår som ni ska ♥ Kommer hem på söndag igen, hörs mer då! puss&kram


HEMMAGJORD PIZZA


hejhejhej:) Efter träningen igår satt jag konstant framför datorn i 5 timmar..Enda gånger jag tog en paus var när jag gick ner till köket för att hämta zozans kvarblivna cheezeballs. Tragisk jo jag vet.
Blev i alla fall nästan färdig med min samhällsuppgift och det tackar jag för. Lärare borde inte få ge ut uppgifter som ska vara färdiga dagen efter lov. Nu gäller det bara att plugga in allting inför redovisningen också!

På kvällen åkte måns och jag och handlade, för att sedan åka hem hit och göra hemmagjord pizza! Riktigt god blev den, som vi smaskade i oss med fruktsallad till efterätt. Somnade till scary movie och tog en lång och skön sovmorgon imorse. Men nu ska jag packa! pusss

IF I HAD YOU HERE NOW I FELT ALIVE


Hej på er! Tänkte bara meddela att jag lever men är för tillfället i ett träning&plugg tillstånd.. Ni kan dra egna slutsatser om hur roande ni tror att mitt höstlov blev.
Men jag rättar mig bara efter vardagens rutiner och har för någon timma sedan kommit hem från dagens rugbyträning.

I förrgår fikade jag med åse på Kullzénska. Om ni inte har testat kaffe mocka after eight där, bör ni göra det! Blev en lång pratstund om livets innebörd och då är det ju himla bra att ha någon som lilla åse.

Efter endel pluggande på kvällen åkte jag och måns hem till hans föräldrar i emmaboda. När jag dagen därpå kom hem därifrån var det snabba ryck hem en sväng innan det var dags för en helvetesträning i brottarhallen.

Men vi alla överlevde och det kändes ju förbannat bra efteråt. På kvällen kom saknade zozan hit, vi drog en roadtrip till maxi innan vi myste ner oss i min säng med chips & cheeseballz. Välbehövlig kväll!

Men nu väntar en bautastor hög med plugg som måste göras klart idag....panik ja. Bjuder på en bild från valborg sålänge. Puss

MILDISON


Häromdagen fick jag någon allergisk reaktion vilket resulterade i att jag fick jättesvullna ögon, blev torr i hela ansiktet och fick utslag på halsen. Vet inte om det kan ha berott på den vita färgen jag hade i ansiktet under halloweenfesten i fredags? I alla fall så har detta inte försvunnit än och det är som värst på kvällen när man ska sova. Ni vet hur irriterande det känns att ha ett hårstrå i ögat, så känns det precis när jag ska sova!

Så nu har jag precis smörjt in hela ansiktet med mildison, som är min exemsalva hehe.
Fetthalten är ungefär 1000% så det är nog bara en tidsfråga innan finnarna exploderar. Men just nu vill jag bara ha len hy och normala ögon. Såg dock nu i efterhand att man skulle undvika ögonen..

Stukade dessutom foten igår på träningen så haltar som en liten kärring. Som tur var fick måns leka sjukdoktor och linda den i morse. Han försökte dessutom intala mig att den inte alls är synd om mig, även om jag har lätt att tro det :*

Detta var helt onödig information, men var ju tvungen att förklara mig om det nu inte kommer fler inlägg idag så beror det på att jag inte kan se dataskärmen ;) Nu ska jag dra mig mot träningen. Puss på er!

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


Godmorgon! Efter flykten till måns, då mamma och jag bråkade här hemma igårkväll..blev jag överraskad med chokladpudding och tända ljus. Hjärtströssel hade han dessutom lyckats fixa fram, och efter både tårar och skratt kvällen kunde inte slutat bättre än i en varm famn. ♥

Nu blir det lite samhällsplugg innan jag ska åka och träna! puss

RSS 2.0