2012-04-26

Hejhejhej:) Lovade ju som sagt att det skulle bli lite bättre uppdatering här, men självklart hade Wilgot rivit ner antennsladden vid datorn inatt, så bredbandet på övervåningen funkar inte.. Så nu sitter jag vid pappas mac där jag bara får aggressioner för att jag inte fattar någonting haha. Inga bilder finns det här heller.. Menmen vi får se när det går att ordna förr eller senare!
Fär övrigt så åker ju ändå vi till Turkiet imorgon så det kanske blir en lite bloggpaus tills på tisdag då jag har landat här hemma igen. Vi får se helt enkelt :) Bra får ni i alla fall ha det! Kram

2012-04-25


Hejhejhej:) IDAG HAR VARIT EN BRA DAG. En av de bättre faktiskt. Vet egentligen inte varför, men den har flytit på bra. Nationella provet gick helt okej tror jag. Körlektionen gick asbra(!!!), tog en lång fika med fina människor på la crossiant i väntan på felicia och toves tatueringstid. Och sist men inte minst, var det ju 50% på bikbok idag så jag shoppade en hel del. Vilket betyder att det blir lite roligare med lite inköpt här på bloggen framöver. Dock är jag helt pank nu, så lönen som trillar in imorgon är mer än efterlängtad. 

Men nu ska jag åka ner till Gröndal och ha hand om fotbollsskolan! Puss

2012-04-24

Hej, hoppas ni mår bra!! Vet att uppdateringen suger här, men finner ingen motivation just nu..Egentligen inte till någon ting faktiskt. Uscha, hatar att deppa när jag vet att det smittar av sig på människorna i min omgivning. Men snart kommer ljusare tider, så vi får se fram emot dem helt enkelt!

Meningslös dag i skolan då vi bara hade en svenskalektion, där vi repiterade inför nationella provet imorgon. Klappade mig lite på axeln då jag bestämde mig för att åka till Körskolan och plugga några timmar. Sedan var det bara att åka ner till träningen och springa av sig lite. Körde pyramiden x2 i slutet, så nu är jag helt död. Tur att månsan precis kom hit för att ta hand om mig ♥ kram




2012-04-23


fina tjejerna efter segern mot Bajen igår med 4-1!! Så jävla bra :)

Var helt slut efter matchen igår, så när jag kom hem åt jag cateringmat som blev över från farmors kalas, och tog en alldeles för lång powernap. Vaknade av att måns stod i mitt rum, kan nog ändå vara ett av de bättre sätten att vakna på ♥

Idag har jag slappat alldeles för mycket i skolan, utan att ha gjort något vettigt över huvud taget. Jag och tjejerna gick ner en sväng på stan där det bokades tatueringstider (dock inte för min egen del) och njöts i vårsolen. Avslutade stanrundan nere på la crossiant med johanna & felicia för lite snack och smoothie. Tur att man har dom.

Men nu ska jag och mina sega ben kämpa oss ner till träningen. Vi hörs sen!

SERIEPREMIÄR!!!!!!


Hade ställt klockan på halv tio för att i god tid både hinna med att äta frukost och lunch som vi blivit uppmanade med.. Jag går runt här hemma och försöker tänka på andra saker, men min nervositet tar alltid över allting annat. Har suttit och kollat igenom massvis med fotbollsbilder från årens gång. Så mycket glädje man har upplevt med dessa underbara tjejer! Nu är vi nästan ett helt nytt lag, som idag ska debutera i flickallsvenskan!

Så idag drar alltså serien igång, och vi möts av gästande Hammarby som kommer inta lilla Gröndal för matchstart klockan 14.00. Innan dess ska jag försöka få nervositeten att övergå till någon bra och taggad känsla! Vi hörs ♥

BEN & JERRY COOKIE DOUGH


När matchen var slut hade jag 20 minuter på mig att cykla från ena enden i Kalmar till den andra. Skulle nämligen åka till jobbet och avverka några timmar. Var helt slut när jag kom fram, men jobbet gick bra och när jag åkte därifrån köpte jag med mig en Ben&jerrys som fick bli mitt sällskap i soffan till Baksmällan på tv resten av kvällen!

2012-04-22


Blev en stressig dag igår! Efter att vi hade jobbat några timmar på MAX, där vi delade ut ballonger till barnen och turades om att vara tiger (Haha, ni anar inte hur sanslöst varmt det är i en sån dräkt!) blev vi bjudna på varsin Maxmeny, vilket satt utmärkt i magen.

Därefter körde Matilda hem oss och jag hann bara byta om till jobbkläder och en tjockare jacka innan jag satte mig på cykeln ut trampade ut mot arenan. Eftersom mamma och pappa är i Växjö hade jag fått deras årskort, så jag mötte upp Manne så kollade vi på matchen tillsammans!

Kalmar förlorade med 0-1 mot Gevle och det var ingen vidare match tyvärr...

2012-04-21




Igår var hela familjen (utan brorsan som är påväg till Egypten..) hemma hos familjen Bengtsson på middag. Det bjöds på världens godaste ceasarsallad och en krämig jordgubbstårta till efterätt. Vi åker ju till Turkiet på en weekend nästa vecka vilket var kvällens höjdpunkt när det gällde samtalsämne. Trevligt var det i alla fall!

Nu ska alldeles Matilda hämta upp mig, så ska hon, jag och Simone dela ut ballonger och vara lejon på Max hamburgarerestaurang, haha Ifk berga kunde inte denna gången så vi fick ställa upp. Ska faktiskt bli kul!

Vi hörs när jag har kommit hem runt tre. Kram
För övrigt håller min blogg på att gå över till ett mat-blogg hehe..

THERE AIN'T NO REASON THINGS ARE THIS WAY, LOVE WILL COME SET ME FREE



Har haft kramper i magen hela eftermiddagen och träningen gick inget vidare. Pappa och jag har i alla fall övningskört en sväng som gick helt okej. Nu ska jag åka hem till måns som förhoppningsvis pysslar om mig resten av kvällen ♥ Imorgon har vi inga lektioner, utan bara en projektarbetsredovisning. Så om ni vill lyssna och se på reultatet från barnhemmet i Polen ska ni befinna er i b12 (tror jag?) klockan 9.30
Och runt lunch ska jag klippa och slinga håret hos Amilia, ska bli så jäkla skönt!
Puss


2012-04-19


Hej på er! Vaknade runt elva, och tog en powerwalk in till skolan för att ha utvecklingsamtal. Det gick förvånansvärt bra, så jag och Tove gick med gott samvete till Körskolan för at plugga. tänkte vi.. Innan vi ens hunnit öppna böckerna började magarna kurra och vi smet in på Pizzapalatset brevid. Mötte manne som kom på varför vi hade valt Körkortscenter, endast för att vi hade Subway, Max och pizzapalatsen inom området av 20 meter..

Inget plugg blev det dock, men en mysig lunch i alla fall! Hade tagit fel på träningstiden så åt alldeles för sent..Så nu ska jag alltså åka till träningen där jag ska överleva en och en halvtimme med håll.

Berättar om gårdagen när jag kommer hem :) puss

2012-04-17


Godkväll på er:) Nu har jag varit hemma ett bra tag sedan träningen. Var riktigt segt i benen idag, så det ska bli skönt med lite vila imorgon! Hade möte och fika där vi åt mackor och akademitjejerna bjöd på kärleksmums. När jag kom hem hade fina mamma gjort tacos så då vore man ju otacksam att inte trycka i sig en där med ;) Så nu sitter jag här helt proppmätt och längtar efter min sköna säng.

Därför ska jag försöka somna tidigt ikväll för att orka med morgondagen då firande av Jesper & Felix står på schemat!
Bjuder självklart även på min utstyrsel i lördags. Sjömanskjorta & mannes kaptensmössa, aj aj kapten. Kram till er

WE FEEL SO GOOD AND CAN GO WHEREVER WE LIKE













Har lite bråttom till träningen så jag slänger in lite bilder från festen i helgen, som ni kan njuta av sålänge! Hörs är jag har kommit hem :) Puss

2012-04-16


Måste visa min upp min fina sallad jag gjorde förut! Den bestod av ruccola, gurka, paprika, rödlök, champinjoner, fetaost, parmaskinka och tsatziki. Det var så jäkla gott!! och ett perfekt mellanmål :)

Nu har jag tränat och gråtit en skvätt till teen mom. Annars har det varit en helt okej dag. Hade ont i magen hela eftermiddagen så när jag kom hem bäddade jag ner mig och lyckades till och med läsa 70 sidor i körskoleboken, inte fy skam det inte.

FF vann mot Häcken med 3-0 så nu ska jag packa väskan och cykla hem till finaste killen och pussa på han medan han är på bra humör. Lovar förresten att bilderna sen helgen kommer upp imorgon!! Sov så gott med er  

2012-04-15


Hej på er!!:) Känner mig fortfarande död efter festandet i fredags. Har man blivit gammal och sliten tro? Men idag har jag hunnit med att spela match, powernapat i 3 timmar och ska alldeles strax åka iväg till jobbet! Så om jag orkar summerar jag helgen med lite bilder när jag kommer hem, eller får det vänta tills imorgon.. Ha det bra tills vi hörs igen helt enkelt! Kram

.


PEARL HARBOR


Nu sticker jag iväg till centralen för att möta upp mina flickor och sätta oss på bussen till Öland. Vi qvöstjejer har nämligen hyrt en lokal dit vi har bjudit in massa folk! Temat för kvällen är Pearl Harbor, så kvällen kommer spenderas med en massa piloter, militärer och sjuksköterskor. Själv ska jag vara sjömann, men blev helt plötsligt osäker på om sånna ens är med i filmen? haha, aja trevligt kommer det bli i alla fall!

Vi sover nog där, så vi hörs mer imorgon :) Ha en trevlig kväll! Pusss


COPA MUNDIAL


Alldeles strax ska jag cykla iväg till träningen! Vi har börjat lägga in extraträningar på fredagar nu, vilket kan vara segt om man ska iväg som idag..Men den håller bara på drygt en timme så det är bara att köra på! Köpte ju nya fotbollsskor förra veckan dessutom, och fyfan vad bra dem känns :) På söndag spelar vi sista träningsmatchen innan seriepremiären mot Hammarby väntar på Gröndal nästa helg!!

2012-04-13




Hade en mysig kväll tillsammans med vännerna här igårkväll. Vi grillade, åt gott och bytte samtalsämne stup i kvarten. Men fina är dem, helt klart ♥ Idag har jag sovit länge, och sedan jag vaknade har jag bara hunnit med att äta frukost. Tanken var att jag skulle cykla ner till körskolan och få lite plugg gjort, men vädret hindrade mig. Ska ju faktiskt ut och träna i detta skitväder senare, så jag förtjänade att vara inne i värmen ett tag, tyckte i alla fall jag..

Nu ska jag gå ner till mamma och äta lunch! Vi hörs sen :)

NEONGUL BODY


Körde stadskörning med körskolan idag, och jäklar vad svårt det var. Smågator hit och dit, och att man hela tiden var tvungen att vara på sin vakt.. Men efter lite övning blir det nog bra ska vi se!
Alldeles strax ska jag svira om till fotbollskläder och åka ner till träningen. Ikväll kommer lite fina människor hit för grillkväll! Det är ju inget strålande solskén direkt, men känns ändå som att vädret är på vår sida så man ska inte klaga.

Bjuder på en neongul body jag köpte för några veckor sedan. Den är verkligen skrikig, känns som att man har på sig en såndär reflexväst ni vet ;) Men med lite solbränna kommer den säkert passa in alldeles utmärkt. Kommer från gina och kostar 179kr

Kram på er♥

2012-04-12


Åh det finns så mycket fint som gärna skulle få trilla ner i min garderob just nu. Köper alldeles för mycket kläder, och gör av med alldeles för mycket pengar. Så måste stilla mitt behov lite, men visst är det förbannat svårt att hålla fingrarna i styr nu när alla vårkläder har kommit in i butikerna?

Detta ovanför är det som står på önskelistan i nuläget.

IF I HAD YOU HERE NOW I FELT ALIVE


Slänger in en dålig mobilkamerabild på min nyinköpta skjorta. Det var när jag stod i kassan och skulle inhandla en t-shirt som jag såg denna borta vid reastället. Är lite längre i modellen, men tror den kan bli ganska snygg istoppad i ett par jeansshorts i sommar. 200 kr gick den på, från gina tricot.

2012-04-11


Jag och Måns hade världens mysigaste sovmorgon idag ♥ Älskar att vakna tidigt och ligga kvar i sängen i flera timmar utan att ha någon tid att passa. Men efter att vi ätit frukost vid tolv-tiden begav jag mig till Körskolan för att plugga lite teori med Tove. Det är ju så jäkla svårt och tråkigt att ta tag i!! Men någon gång måste man ju, om man ska få dedär körkortet :)

Nu har Tove körlektion så jag passade på att åka hem en sväng och äta lunch. Ska alldeles strax cykla tillbaka till körskolan och plugga någon timma till. Sedan blir det kanske en sväng in till stan för att kolla på en bikini jag hängt undan! Hörs mer ikväll. Kram 

DARK OF THE ALLEY, THE BREAKING OF DAY


Nu ska jag ut i det ruggiga vädret och ha fotbollsträning. Inte speciellt sugen, men humöret hinner säkert ändra sig! Efter träningen kommer Agnes förbiför en kopp kaffe. Ska bli mysigt att få prata av sig lite med henne! Hörs senare, kram på er

2012-04-10


Hej på er! Riktigt tråkigt väder här i Kalmar idag.. Vart försvann våren egentligen? Börjar tvivla på om man över huvud taget kommer hinna sola något innan balen och studenten.. ;) hehe dagens i.lands-problem

Tog mig en skön sovmorgon idag i alla fall. Efter frukosten åkte jag, mamma och edde ner på stan för att äta lunch. Vi åt på thaisilk, och hamnade i ren matkoma efteråt. Gott var det i alla fall!

När vi lämnat av Edde på tågstationen för att åka hem till Linköping igen, fortsatte mamma och jag att gå på stan. Har verkligen insett hur mycket jag tycker om min bror, och saknar honom nu när han inte bor hemma, så man uppskattar de gånger han kommer hem!

Bestämde mig i alla fall till slut att lämna tillbaka de vita jeansen från gina. Ångrar mig typ redan, haha..men det är inget att älta över. Inhandlade mig i alla fall en skjorta på rean, och en mintrgön t-shirt! Visar här någon dag :)

PÅSKTÅRTA


Hej på er! Har precis ätit jättegod mat med mamma, pappa och Stefan, en vän till familjen som är här på besök från Karlskrona. Det bjöds på kyckling med nypotatis, champinjoner, lök och rödvinsås. Trodde jag skulle äta ihjäl mig, så hungrig som jag var! Men nu är jag mätt och belåten och ska alldeles strax gå ner till dem igen, för kaffe och efterätt. Mamma gjorde nämligen en fin liten påsktårta förut :)

När vi har fikat klart ska vi bege oss ut till GFA för att se när Kalmar FF möter AIK. Jag ska möta upp och kolla matchen med Manne som jag inte träffat på flera månader, ska bli himla kul! Kram på er

2012-04-09


Jomen visst orkade vi upp imorse! När klockan ringde vid halv nio, ställde jag mig frågan varför jag gav detta förslag. Men efter några gnugg i ögonen hoppade jag upp ur sängen och väckte pappa (som kan vara den enda person som är mer morgontrött än mig..)

Jag övningskörde ut till Norrlidsbadet, där pappa och jag sprang 2,5 km i slingan. När vi kom hem åt vi en välförtjänt frukost innan jag begav mig vidare till fotbollsträningen vid halv elva. I början var det riktigt segt i benen, och jag ställde mig återigen frågan om det verkligen var så smart att ut och springa innan träning. Men efter ett tag släppte det, och jag kände mig förvånansvärt pigg till löpningen i slutet. Skön känsla!

Nu ska jag försöka få detta som en vana, och bege mig ut på lite morgonpass då och då :) Bjuder på en bild på fina åse & elin. Seriepremiär om 2 veckor, gissa om vi är taggade!

2012-04-08



Två bilder från dagen. Söndagar behöver inte vara veckans tråkigaste dag, men denhär dagen har väl inte varit för händelserik om man säger så.. Hade det i alla fall jättetrevligt på Öland häromdagen! Vi lunchade på en liten restaurang på Borgholms gator, där jag åt en jättegod kycklingsallad. I Måns sommarstuga spelade vi Besserwisser i timmar, innan vi grillade, åt gott, kollade let's dance och spelade kort. På kvällen badade vi badtunna innan vi somnade som två små stockar uppe på loftet.

Igårkväll jobbade jag, och trots lite folk på jobbet rann tiden iväg ganska fort. Idag har jag inte gjort allt för mycket.. Har hjälpt pappa i trädgården, övningskört , ätit världens godaste lax+sallad och spelat spel med familjen ♥ Sällskapsspel är alldeles för underskattat!

Alldeles strax ska jag bege mig till jobbet för att jobba i några timmar.. Har inte varit ute och sprungit idag, så om jag kommer i säng tidigt ikväll, ska jag dra med pappa på en tidig runda imorgonbitti innan min träning vid 10.30. Återstår att se om varken han eller jag orkar! Nu måste jag kila, Puss

2012-04-06


Idag började jag dagen med en springtur ner till Gröndal där jag körde lite intervallträning. Blir inte motiverad av att ut och springa, men att springa på fotbollsplanen där men hör hemma känns oerhört mycket bättre!

När jag kom hem åt jag en stor frukost, och nu ska jag alldeles strax bege mig till Köpingsvik för en mysig dag med måns och hans familj. Kommer hem imorgon, vi hörs mer då :) Kram

2012-04-05



Dålig uppdatering jag vet..  Dagen igår började i Domkyrkan där prästen pratade lite om påsken och allt vad den innebär.  Var däremot ingen bra dag för mig. Men efter lite körskola och fotbollsträning mådde jag bra här hemma då vi åt god mat och invigde påsken med lite mys med familjen som är återigen är förenade då edde har kommit hem från Linköping, + lilla farmor som är på besök från Växjö ♥

2012-04-04


IF I HAD YOU HERE NOW I FELT ALIVE


Ångest över att jag gjorde av med för mycket pengar förut..Ska sova på saken och se om jag verkligen ska behålla jeansen och den neongula bodyn.. Annars har jag faktiskt hunnit att ta tag i lite plugg, (endast för att inte vara ute i sista dagen för en gång skull), tagit en powernap och tränat. Kom precis ut ur duschen efter en härlig med jobbig fotbollsträning, och nu ska jag bara lägga mig i soffan och dricka kaffe med mamma ♥ Kram till er

2012-04-03




Hej på er!! Hur mår ni idag? :) Imorse var det riktigt kallt, men har bestämt mig för att inte ta på mig vinterjackan en enda gång till iår.. Men nu när jag cyklade hem sken solen, så förhoppningsvis har våren hittat tillbaka igen! Det nationella talet gick faktiskt bra, och riktigt skönt att ha det gjort såklart! Det var den enda lektionen vi hade idag, så efter lite mat i matsalen gick jag ner en sväng på stan.

Har varit sugen på dessa vita jeans från gina. Efter att jag använde mina cheap monday konstant i sjuan har jag tyckt att vita jeans är bland det fulaste som finns ;) Men nu tycker jag faktiskt att det kan vara fint till ljusa pastellfärger! Har ett par exakt likadana i svart, som jag har slitit ut från första dagen. Så nu är då frågan, om jag ska behålla dem eller inte? De kostar 599 kr så det svider lite i plånboken, men samtidigt hade det ganska varit kul med lite variation till sommaren?..

2012-04-02


Fick en fråga om hur jag håller mig i form, så den tänkte jag svara på nu när jag ändå precis kom hem från träningen! 

Jag är kort, 161 cm och har ibland lätt att lägga på mig några extra kilon, det är så jag är. Men i över 10 år har jag spelat fotboll, allt ifrån 1 gång i veckan (i riktigt ung ålder) till nu idag, då vi tränar 6 gånger i veckan + match. Eftersom fotboll är en sport som kräver muskler och explosivitet tränar vi styrka och kondition. Styrkan har givetvis gjort att jag har gått upp några kilon till i muskler. Men det kom även i samband med puberteten då jag fick en "kvinnligare" kropp ;)

Och jag kan själv ibland tycka att det är konstigt att trots att jag lägger ner minst 8 timmar i veckan på träning så ser jag inget resultat utseendemässigt. Men det har givetvis att göra med vad du tränar! I fotboll är ju inte grundtanken att du ska gå ner i vikt eller få en snyggare kropp, utan att bli stark och uthållig i kroppen så att du orkar!

Som jag nämnt tidigare är jag en godisgris, och chips med för den delen haha. Och ena dagen kan jag få dåigt samvete över att jag tryckte i mig dedär sötsakerna, medan jag andra dagen kan tycka att det är skitsamma. Jag gillar faktiskt sånt, så vad är det som hindrar mig?

Och jag kan helt ärligt säga att jag säkert har gått upp runt 7 kilo sedan högstadiet. Det är en del om man tänker efter, men samtidigt har jag blivit äldre och till och med lyckligare med tiden! Måns och jag hade ju ett onyttighetsförbud ett tag och det är bra att ha utmaningar för sig själv, och det kanske funkar för vissa, men jag blev inte gladre för att jag gick ner ett kilo.


Självklart ska man någon gång tänka på vad man trycker i sig, men jag anser att så länge du tränar bra och äter normal kost, är det inga problem att unna sig något gott då och då. Bry dig inte om hur mycket alla andra tränar, eller vad dem äter, huvudsaken är att du och din kropp mår bra :)

UPDATE..


Tack och lov. Han verkade tycka att det var roligt dessutom, kul att någon gillar mina skämt. Då har jag gjort mitt för dagen. Fortsätt skoja på ni

1:A APRIL.......................

¨
Tänkte vara lite rolig för chefen men nu svarar han inte...Lyckat aprilskämt? Själv har jag försökt undvika att prata med människor över huvud taget idag, alltid är det någon jäkel som får mig grundlurad! Snart väntar några timmars jobb, där ligger jag väl i riskzonen bland alla påhittiga kunder.. ;)

I HAVE SOMETHING ELSE IN MY MIND



PLEASE DON'T CATCH ME, I'M SO SCARED


Började dagen med jordgubbar och mjölk. Kan vara den godaste frukosten på sommaren! Tur att man får tjuvstarta lite :) Nu ska jag alldeles strax gå ner och laga mat. Lutar åt nudlar då jag är alldeles för lat att göra något mer komplicerat idag. Ikväll kommer mamma och pappa hem, funderar på att överraska med middag.. Ska suga lite på den karamellen, och därefter börja skriva på mitt svenskatal som ska hållas på tisdag! Ha en bra dag. Kram

2012-04-01





Efter jobbet igår skyndade jag mig att cykla hemåt. Trodde att stan hade fått strömavbrott när varenda gata var nersläckt, men det var ju tydligen dedär med earth hour som jag inte hade koll på.

Här hemma väntade Johanna, Felicia & Lisa för en liten förfest som var lugn men trevlig. Tyvärr fick felicia någon frossa och mådde inte alls bra, så när vi andra begav oss till Byttan åkte hon vidare hem till Emmaboda.

På Byttan var det väldigt lite folk, men trevligt hade vi i alla fall! Dock hade jag tidigare varit dålig med att äta (har typ aldrig hänt förut hehe) så jag kände mig inte heller särskilt 100 och begav mig hemåt runt ett-tiden. Vaknade kallsvettig imorse, så jag hoppas inte att jag också har dragit på mig någon skit..

Idag skiner i alla fall solen, det får en på lite bättre humör :)

RSS 2.0