2012-08-31





Måns och jag har degat hela förmiddagen. Igår kväll hyrde vi filmen Smekmånaden från helvetet, och den var så jävla dålig. En av de sämsta filmerna jag sett faktiskt, så b rakt igenom. Måns val dessutom ;) Men inget jag skulle rekommendera tyvärr! Idag tog vi en lång sovmorgon sen gick jag ner till Danskan och köpte nybakta frallor och chokladbollar som vi gottade i oss till frukost.
 
Nu har jag pluggat körteori och tänkte gå ner och slänga i mig lite lunch innan träningen. Pissväder idag med, men det är helt enkelt bara att bita ihop..
 
Efter träningen tar Måns och jag bussen till Öland för att äta grillat och spendera kvällen med hans föräldrar :) Ha det bra! Kram

RAMONES


Har glömt att visa er detta linne jag köpte tidigare i somras. Har länge velat ha ett Ramones linne/t-shirt och så fann jag detta i ett marknadsstånd i Borgholm. Riktigt kap, 150 kr

2012-08-30


Hej på er :) Igår vankades det kräftskiva hos bröderna Wennberg i Borgholm. Vi åt i mängder, drack vin från studenten och hade det jättetrevligt en bra stund, innan vi skulle ta bussen in till Kalmar, och vallen. Där var det sjukt mycket folk, främst studenter givetvis! Det är ju deras nollning nu i två veckor så man ser dem överallt i stan :) härligt med lite fulla och glada människor anser jag!
 
Trots att man själv kanske var bland de yngsta på Vallen igår kände man sig gammal, endast just för att man inte längre hade någon klass att fira och ha kul med. Men vi hade ju självklart varandra, oavsett om vi inte längre var klasskompisar ihop så vi lyckades göra kvällen väldigt bra endå.
 
Mötte upp Isac och Manne, och drog med manne på gyroskäk på corner. Pratade om livet till klockan slog för mycket och jag trampade hemåt på min cykel som alla andra utekvällar.
 
Blev en sen kväll vilket resulterade i att jag  vaknade oerhört sent idag. Halv två öppnades ögonen och jag blev mer än förvånad över hur jag kunnat sova bort hela dagen. Menmen, så är livet som arbetslös.
 
Nu ska jag fixa lite lunch innan det är dags att åka och träna! Puss

...

Har egentligen inte så mycket att skriva, med tanke på att det inte händer särskillt roliga grejer i mitt liv för tillfället. Mina dagar är nästan skrattretande tomma, och på kvällarna jobbar jag, tränar eller myser med mitt hjärta. Ikväll väntar jobb igen, men det gör mig då bara lite taggad, eftersom jag såg att lönen hade kommit in på kontot igår. Nu ska det bannemig sparas!! Men jag är shoppingsugen så att jag inte vet vad. Om jag inte ska åka till Göteborg och spela match i helgen, har jag lovat Malin att sällskapa henne i Stockholm. Vore så himla trevligt, men vi får helt enkelt se hur det blir :)
 
Imorse åkte även morfar hem som har varit här på Kalmarbesök i några dagar. Kommer sakna hans berättande om gamla minnen och saxofonspelande på morgonen. Och imorgon flyttar brorsan till Barcelona för att plugga en termin där. Allt blir faktiskt lite tommarer utan honom ♥ Men livet förändras, och en känsla viskar att det förhoppningsvis faktiskt är våran tur att förflytta oss snart. Nu ska jag ut på en lång PW!! Kram till er

2012-08-28

Två nygamla favoriter jag fick på min födelsedag. Parfymen har jag användt sedan i åttan på högstadiet, och tycker fortfarande att den är oslagbar. Krämen hade jag aldrig provat förut, men gud så himmelskt gott den luktar. Den luktar precis som parfymen, så en liten klick räcker för att lukta gott.

2012-08-27

Hejhejhej:) Hur mår ni idag? Ångest över att skolan dragit igång igen? Själv tog jag sovmorgon till halv elva, då vi kom hem sent från Stockholm igår. Har nämligen spenderat helgen där och spelat två matcher. Första vann vi mot Hammarby med 2-1, och den andra vann vi mot Tyresö med 3-1. Kändes riktigt gott! Bodde på Scandic och gottade i oss hotellfrukost också, så ja jag har faktiskt haft en helt okej helg trots den långa bussresan.
 
Nu sitter jag och morfar ute på altanen och har precis ätit lunch i solen. Det blåser lite, men annars är det riktigt varmt fortfarande!! Jag klagar då inte :)
 
Linnet på bilden köpte jag förra veckan för 70 % inne på Bikbok. Kommer ifrån Whitney Ports kollektion, men konstigt nog har jag aldrig sett det i butik förut? Kanske jag som inte varit tillräckligt uppmärksam, men otroligt fint är det i alla fall.

2012-08-24 HAPPY BIRTHAY TO ME

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!!! Helt otroligt faktiskt. Jag som brukar räkna ner flera veckor innan, har inte haft en enda tanke på det. Jag har varit sjukt stressad och nervös över körkortet den senaste veckan, men idag kan jag meddela att jag klarade min uppkörning :D Är så jäkla glad att det inte går att beskriva! Kuggade på teoriprovet med 3 poäng för några veckor sedan så har fortfarande det kvar, som jag måste göra om. Men det var en sådan lättnad att i alla fall klara körningen. Nu kan jag koppla av och njuta av denna dag tillsammans med familj och pojkvän ♥ Kommer bli världens bästa födelsedag dethär, det kan jag lova!
 

2012-08-23

I Onsdags tog jag tillsammans med månsan tåget till Emmaboda, för att gå på bio med hans familj. Vi såg Snabba cash 2, och jag hade tidigare hört från många att den skulle vara en besvikelse, men var minst lika förväntansfull ändå. Och jag håller med om att ettan var snäppet bättre, men jag tycker ändå att denna var grym. Var lite utdragen då och då, men jag satt med en klump i magen hela filmen då jag tycker den är lite obehaglig haha, men det är så den ska vara ju! Mysig kväll var det i alla fall :)

2012-08-22

Godkväll! Efter jobbet igår begav jag mig till vallgraven för att möta upp ett mina älskade saknade klasskamrater. Och där satt vi och myste sönder och pratade igenom sommarlovet som gått tills ögonen blev alldeles för trötta. Avslutade kvällen på bästa sätt genom att somna gott i månsans famn.
 
Idag har jag hållt till på körskolan till största del halva dagen. Mycket känslor man har upplevt på den körskolan alltså. Allt från skratt, tårar, glädje och förbannelse. Men fina är dom.
 
Nu har jag duschat och powernapat alldeles för länge, och ska övningsköra med pappa en stund innan jag och måns tar tåget till Emmaboda, där ska vi gå på bio med hans familj. Snabba cash 2 ska visas, och trots att många säger att den är en besvikelse är jag förväntansfull!
 
Bilden är från Lucas kräftskiva i lördags. Himla trevligt, och djävulskt gott framförallt! Puss
 

2012-08-21

Godmorgon! Fick lite dåligt samvete över att jag inte bloggat, så jag såg att ni faktiskt var en hel del som fortfarande hängde kvar här. Skönt att ni har lite tålamod med mig i alla fall :) Ska alldeles strax bort till körskolan så detta får bli ett kortare inlägg. Igår hade jag myskväll med Tove, för att dämpa all framtidsångest och försöka ta vara på de sista dagarna av sommaren. Vi åt chips i min säng, kollade på Hundtricket och pratade in på småtimmarna.
Idag är jag trött, men ska plugga teori och jobba så det gäller att rycka upp sig lite.. Ikväll ska jag i alla fall träffa mina saknade klasskamrater för grill och mys i parken, det gillas något enormt.
 
Pysslade ihop en glasögonhängare igår. Tycker den prydde min vägg kanske bra! Har ju dessutom glömt att säga att ni jättegärna får följa mig på Instagram, där jag heter min vanliga namn, filippa wiebert. Där kommer uppdatering om vad jag gör på dagarna lite oftare än här på bloggen :) ha det bra! kram

2012-08-16

Okej jag ska vara ärlig, livet är inte på topp just nu. Men då gäller det att försöka njuta av det fina varenda sekund. Men jag har sån jävla ångest, över allt. Men nu ska det bli ett bra avslut på sommaren. Jag KOMMER ta körkort, trots att det är det värsta jag kan tänka på nu. Jag KOMMER fylla 19, och den dagen ska väl bli fin den också. Och till sist KOMMER jag komma på vad jag vill göra i höst och i framtiden, det gäller bara att ha lite tålamod.
 
Hoppas ni mår bra i alla fall ♥ Igår lunchade jag på stan med Malin. Åt min älskade italienska pastasallad på 4kök, kollade på folk och pratade lite om livet som sprungit förbi oss.
 
Idag har jag legat i soffan fram tills nu, men har bestämt mig för att rensa ur garderoben och det lär väl ta ett tag, så lika bra att börja.. Ikväll ska jag i alla fall träffa mina efterlängtade vänner.
Slänger in lite fina bilder från vistelsen på Österlen.
 
 

IF YOUR LOST, YOU CAN LOOK BACK AND FOUND ME

Nu börjar sommaren dra mot sitt slut och ångesten börjar sakta komma krypandes längs ryggraden. Om två veckor börjar alla skolan igen, och trots att jag känner mig färdig på Stagneliusskolan, är det önskan om att gå tillbaka dit som viskar lättnad. Att få komma in i gamla rutiner, träffa alla klasskompisar och lära sig onödiga saker på naturkunskapslektionen som man definitivt inte har någon nytta av i framtiden. Men dedär med framtiden skrämmer mig.
 
Det är höst snart, och jag har inte en blekaste aning om vad som kommer hända. Jag drömmer om att flytta till Oslo, jobba röven av mig och sedan dra några månader långt bort härifrån. Helst så långt att man börjar tvivla på om man vistas på samma planet. Men det är lättare sagt än gjort. Jag vill resa runtom i världen och upptäcka saker som man endast har chansen att göra nu, nu när man är ung. Du ska inte ha så bråttom är det vissa som säger, men vad händer sen då? När jag är 45 och ångrar allt som jag inte gjorde. Då kommer jag hata mig själv. Jag är för feg för att ge mig ut och resa själv, men för trygg här hemma för att stanna kvar. Alla vi människor är på olika stadier i livet, och har därmed även olika drömmar och målsättningar. Jag har en pojkvän som jag älskar mer än världen, men som är bunden i Kalmar i två år till. Jag har vänner som har resplaner, Stockholmsplaner och även de vänner som tänker stanna. Men jag har inte en enda plan, bara en massa jävla önsketänkande som snurrar runt i skallen tjugofyra timmar om dygnet, medan tiden fortsätter att rinna iväg.
 
 
 
 

2012-08-13

Hej på er :) Jag hoppas ni mår bra såklart!! Kan börja med att säga att jag hade några fina dagar i Skåne tillsammans med familj och släkt. Ser ju alla allt för sällan nu för tiden, så man får ta vara på de få dagarna man får tillsammans! Tog tåget hem igår för att spela match mot Malmö, och ja vad mer ska man säga.. Efter ett sommaruppehålloch därefter endast tre träningar på två veckor resulterar i att man inte orkar spela en 90minuters match. Och fan vad bra Malmö var, nästan så att man blev arg. Rullade ut oss totalt, så 5-0 i baken var väl inte så mycket att säga om. Nu är det helt enkelt bara att ta nya dag! men jag saknar dendär viljan och energin..
 
I vilket fall som helst hade Måns och jag myskväll igår. Kollade föräldrarfällan och bara tog det lugnt, vilket var det enda som behövdes innan vi somnade gott. Idag har vi spenderat dagen på stan och lagat lunch här hemma. På bilden ovan ser ni ett av inköpen jag fick med mig hem idag. Tycker det är så himla enkelt men fint.

ÖSTERLEN

Glömde säga att senare idag åker jag och familjen iväg till Österlen med släkten över helgen. Så uppdateringen lär väl bli lidanade, då jag inte kommer hem förrän på söndag. Men nu mera är ni väl vana att få vänta lite så ni står väl antar jag ;) Hoppas ni får några bra och sköna dagar tills dess! Kram

2012-08-09

Fyndade dessa skor för en femtiolapp på Kupan i Växjö. 14 cm platå, och helt makalösa men vid något bra tillfälle kommer de nog till användning.
 
Nu sticker jag in till stan för att möta upp Johanna och tove för en fika! De är saknade må jag säga :)  Puss

IF YOU KNEW WHO I WAS, YOU SHOULD NEVER BE WHERE YOU ARE.

Häromdagen hade vi en liten avskedsfest för vår fina jonas på Mannes utegård. Han överger oss här hemma, för collagefotboll i USA på obestämd tid. Jag åt rått kött och drack alldeles för mycket fin innan vi begav oss in mot stan och Vallen. Hade en jättebra kväll som slutade med att jag somnade på toaletten här hemma, i ren trötthet..Då är man fanimej trött haha! I vilket fall som helst gav vi Jonas ett fotoalbum som malin, manne och axel hade komponerat, och så fint det var. Så nu glömmer han förhoppningsvis inte oss här hemma! Och trots hans mobilberoende och glaffsande vid matbordet kommer jag sakna honom.

2012-08-05

För övrigt så är det enda jag gör nu för tiden, att jobba, plugga, träna, sova.. Den lilla tiden som blir över pussar jag lite på månsan med. Saknar mina fina vänner som jag knappt har sett på hela sommaren!! Igårkväll tog jag till och med beslutet att stanna hemma från Felicias collagefest, bara för att kunna plugga körkortsteori..När fan hände det senast liksom? Mådde dåligt hela kvällen över att jag aldrig gick på festen..Men försöker intala mig själv att det var nog lika bra trots allt.. Tog mig en powerwalk efter jobbet och köpte grönsaker + dipp, och även pad thai som jag gottade i mig under kvällen, välförtjänt tyckte jag.
 
 
Idag har jag legat i solstolen någon timma och pluggat röven av mig.. Nu är det dessutom bara några jobbdagar kvar, sedan är jag ledig resten av sommaren som återstår! Så då hoppas jag att jag kan underhålla er på lite bättre sätt än dethär :) Ha det bra! kram

BRUCE SPRINGSTEEN

Kärt återseende får man väl säga! Vi får se hur långt uppehåll jag tar denna gången.. Men tänkte bjuda på lite fina bilder under vår lilla göteborgsvistelse som skedde för en vecka sedan :) Vi åkte till Västkusten och besökte Frida, min brors tjejs sommarställe som låg precis vid havet i Frillesås. Åkte dagen därpå vidare till Göteborg och åkte karuseller allt vad vi hade, innan vi på kvällen begav oss till Ullevi för att med familjen se Bruce Springsteens konsert. Jag var tidigare inget jättefan av han, men fyfan vad bra det var! Går inte att beskriva med någon konsert jag tidigare varit på. 

RSS 2.0