MERRY CHRISTMAS!!!!

Bilden är dock tre år gammal, men något i denhär stilen tror jag att jag firar jul just nu. Eftersom dethär är ett tidsinställt inlägg från Sverige kan jag tyvärr inte berätta om hur bra vi har det. Men jag antar att vi njuter av värmen varenda sekund! Tänkte mest bara önska er en god jul alla mina nära och kära där hemma :) Snart ses vi ♥ Puss & kram 

FRÅGESTUND

Eftersom det kommer bli väldigt tomt här på bloggen tre veckor framöver, tänkte jag att vi kör en liten frågestund medan jag är iväg! Så fråga på allt ni undrar över, så ska jag gå igenom och svara när jag är hemma igen. Puss

THAILAND NÄSTA

Så mina vänner, nu tror jag att jag har koll på läget. Alldeles strax sätter jag mig på bussen till stationen där jag möter upp Måns, för att sedan åka vidare med tåget ner till Malmö. Imorgon börjar den långa flygresan från Köpenhamn! 
 
Annars vill jag bara önska er en riktigt kall men bra jul :D Ta hand om er ♥

2012-12-06

Godmorgon! Har sovit så himla dåligt inatt och vaknade med svullna variga ögon och kände att fan vad har jag gjort för att förtjäna dethär? haha.. Är nästan aldrig sjuk, men på senaste tiden känns det som att mitt immunförsvar har rasat samman. Många säger att det blir så när man börjar jobba på dagis. Att man blir mycket sjuk i början av alla virus som går bland barnen, men att immunförsvaret sedan vänjer sig och byggs upp till det bättre. 
 
Men varför just nu när man för en gång skull bara vill koppla av?? Aja ska i alla fall ta en promenad till Apoteket och köpa mig ögondroppar nu. Hoppas ni mår bra i alla fall :)

PALJETTBH

Linnéa: Superbra blogg :) det är ett måste att klicka in här varje dag! tänkte fråga dig om den glittriga bh:n som du designade själv.. vart fick du tyget ifrån och hur gjorde du? är intresserad av att testa själv hehe :)tacksam för svar. KRAM
 
Alltså när man får en sånhär kommentar blir man ju varm i hjärtat, haha. Lite töntigt eftersom det kommer typ en sånhär kommentar varannat år...Men det är klart man blir glad över att någon uppskattar det man gör :) Så jag får bara buga och bocka Linnéa! 
 
Som jag nämnde i det inlägget, är tyget en gammal paljettkofta som jag köpte i Indien för tre år sedan. Koftan hade aldrig kommit till användning, så när jag väl hade bestämt mig för att pimpa en bh tyckte jag att det var perfekt att klippa i paljettkoftan. Jag valde sedan ut en lämplig bh som var slät över kuporna. (om det är spets, fäster inte tyget lika lätt..)
 
Om du kollar på bilden ovan, kan du tänka dig att du delar bhn på mitten, och klipper en kupa + bandet som ska vara runt din rygg i taget, då blir det mycket enklare att sy/klistra sen. Det är lite fix och trix, men våga testa!! Det är inte svårt alls, bara man är lite pillig. Jag skulle råda dig att köpa ett paljettyg istället för att sätta dit paljetter själv. Oerhört mycket smidigare, du kommer ändå få paljetter över hela rummet.. haha. Hoppas du fick svar på din fråga annars får du höra av dig :) Kram

WE'RE LIKA DIAMONDS IN THE SKY

Sådär nu tror jag att jag är klar med packningen faktiskt! Edde sa att på Koh Chang, en ö vi ska till hade jättebra dykning när han och hans kompisar var där, så jag tyckte att det var lika bra att ta med mig cyklop och grodfötter så att man är redo ;) Nu är det bara lite småsaker som ska fixas innan jag åker. Måste boka tågbiljett till Oslo dagen innan nyår. Vore ju inte så himla lyckat om de har tagit slut så att jag får fira ensam här i lilla Kalmar haha.. Dags att ta tag i det redan nu! Senare ska mamma och jag dricka kaffe och kolla dagens bonde söker fru avsnitt. Puss

....

Godkväll på er :) Har haft fullt upp här hemma med packningen hela kvällen.. Lovade mig själv att faktiskt inte ta med så mycket denna gången, då vi troligtvis ska till Bangkok och shoppa innan vi åker hem. Men det blev en del i alla fall, och ändå känns det som att jag valde bort mer än hälften!! Aja, ni känner nog igen er?
 
Huvudsaken är att passet är med som mamma brukar säga. Imorgon vid två går tåget mot Malmö där vi ska övernatta hos Måns syster och Kim en natt, innan vi flyger från köpenhamn på fredag. Känns helt overkligt att jag kommer befinna mig på en strand på Koh Samet om 3 dagar, så underbart!
 
För 3 år sedan var jag i Indien med mamma och pappa över jul och nyår. Och för er som fortfarande vill komma bort till värmen, är Goa ett ställe jag varmt rekommenderar! Fattigt, men ett så otroligt fint ställe. För er som mest bara vill ligga på stranden och slappa, och äta och dricka gott. Jaa låt bilderna talar för sig själva :)

2012-12-05

Hej på er :) Ställde klockan i morse då tanken var att Måns och jag skulle ut och springa. Jag var taggad när jag gick och la mig, men när jag vaknade och fortfarande hade ont i halsen kände jag att det var lika bra att stå över. Som tur var, var han också sliten så vi nöjde oss med att ligga kvar i sängarna. 
 
Tog istället en promenad in till stan. Riktigt härligt vinterväder här i Kalmar idag! Dock var det ruggigt halt, så jag höll på att dra dit flera gånger. I stan bytte jag den blå paljettklänningen till slut... Blev så osäker om det verkligen var jag, så kände att den bara skulle ligga kvar i garderoben tyvärr. Men snygg var den!
 
Skulle även växlat pengar på Forex, men alla deras baht var slut!! Så hoppas att det går att lösa på flygplatsen.
Slutpratat om mina i-landsproblem, strax kommer Zozan hit för en fika ♥ Passar därför på att bjuda på en bild från skolavslutningen i åttan haha. Kram
 

2012-12-04

Har haft mysigaste dagen på stan med min fina vän åse. Vi satte oss och drack vaniljlatte på Espresso house som är nyöppnat här i Kalmar. Så jäkla god var den, och riktigt mysigt café! Satt och pratade om allt som hänt den senaste tiden då vi varit alldeles för långt ifrån varandra, och det var en hel del. Behöver verkligen sådana här dagar med henne, efteråt känns alltid hjärtat lite lättare, vad det än gäller ♥

THIS IS A SONG FOR NO ONE

Här är kombinationen linne + kjol jag pratade om igår! Visst blev det ganska bra? Hade önskat att kjolen enbart hade en volang så att det mer hade blivit som en peplumkjol. Gillar däremot urringningen i ryggen! Linnet har egentligen inte sån skurning, utan jag skulle bara göra det tajtare med hjälp av en hårsnodd som jag tryckte ner i kjolen, och vipps blev det tio gånger snyggare ;)
 
Linnet kommer ifrån gina tricot, kjolen från HM och halsbandet från glitter. 
 

2012-12-03

Goddag goddag. Mötte upp Malin på stan tidigare idag, så gick vi runt och kollade lite innan vi slog oss ner på 4kök (såklart) och åt lunch. Trots vädret var det mysigt att träffa henne igen ♥ 
 
Och vill ni veta en skitsak, joo att nu när jag väl fått tillbaka mobilen och båda knapparna som var sönder är lagade, har kameran slutat fungera!! Fan alltså, alltid är det något. Teknik och jag går helt enkelt inte ihop.
 
Lagade ju mobilen så att jag skulle kunna ha den i Thailand utan några problem, men nu är det ju helt meningslöst då kameran ändå inte fungerar!! Pallar verkligen inte, tacka då nokia3310 hehe
 
Aja en skitgrej, men det suger när iphonen är det enda jag tar kort med nu för tiden.

NOBODY KNOWS ME AT ALL

Är vrålhungrig men vet inte vad jag ska laga för lunch.. Är så jäkla sugen på fetaostsallad så ska gå ner i köket och se om vi har det som behövs. Saknar Grekland och deras fetaost och oliver.. Denhär salladen åt jag på Rhodos och var helt oslagbar. Är det bara på mig det läskas i hela munnen bara av att se bilden? haha..
Men pad thai i tre veckors tid, kommer heller inte bli helt fel. Längtar så förbannat mycket till resan!

...NYÅRSKLÄNNING?

Denhär klänningen köpte jag på HM i Oslo city. Funderade först på att ha den på nyår men blev sedan osäker.. Har kollat in en klänning jag vill beställa från USA men nu är den slut i min storlek.. Visst är det alltid så när man väl bestämt sig? Så jag ska nog ha denhär som reservklänning om jag inte hittar någon annan.. Den sitter dock så fult över rumpan haha, så ska testa att ha en kjol över! Mixtrade ihop lite olika linnen + kjolar förut, och föll särskillt för en kombo jag hade här hemma. Ska visa er bild sen!
 
Men vad tycker ni, vågar man köra på något färgglatt, eller ska man köra på det traditionella svartklädda?

2012-12-02

Fredagen spenderade Måns och jag i Emmaboda tillsammans med hans familj. Vi åt och drack gott och spelade bowling! Var ett tag sedan jag gjorde det, men det var faktiskt riktigt kul! Avslutade kvällen med kortspel och filmen det regnar köttbullar.
 
Igår handlade jag 1 kg godis på tokige ture haha, älskar ju godis så då spelar det ingen roll om man ska visa sig på beachen om en vecka. Dessutom hade jag gått ner 4 kg sedan jag flyttade till Norge, helt sjukt!! Går typ aldrig ner i vikt annars, men eftersom vi inte har tränat någonting där nere, är det nog tyvärr bara mina muskler som försvunnit.. Men mamma försöker i alla fall göda mig här hemma nu haha, blev pizza och två lussebullar första dagen ;)
 
Aja slutsnacket om det, mamma och pappa åkte till Stockholm i fredags så igår lagade jag middag till Måns och mig här hemma. Gottade oss rejält och kollade på så mycket bättre, och sex and the city. Senare på kvällen tände vi ljus och invigde badkaret i vårat nya badrum som är klart här hemma! Mysigt ♥

2012-12-01

Hejhejhej :) Ber om ursäkt för den riktigt dåliga uppdateringen.. Men som sagt åkte jag och Milla hem i onsdags förmiddag. Tog nästan 12 timmar innan tåget slutligen rullade in på Kalmar central där pappa stod och väntade. Kändes nästan dumt att åka hem, då jag redan mådde oerhört mycket bättre jämfört med i måndags. Men för en gång skull var det nog bra att jag tänkte på min kropps bästa, vilket i detta fallet var vila. Kändes även konstigt att komma hem på något sätt. Medan jag hade upplevt massor denhär månaden, var det som att tiden hade stått stilla i lilla Kalmar. Men det är väl så det är antar jag. Var i alla fall hur mysigt som helst att komma hem till tända ljus, lussebullar och mjölk!
 
Dagen efter slingade Milla mitt hår blondare vilket blev super! Senare på kvällen var det ju den årliga rugbyn mellan Stagg och Kagg i sporthallen. Och i sista sekund lyckades jag få tag på en biljett tack vare Matilda. Träffade saknade Tove, och njöt av att Staggs tjejer utklassade med 8-1! Fick rysningar matchen igenom, var så himla härligt att se hur duktiga alla var! Och vilken lycka, när Moa som var kapten fick lyfta pokalen! Tycker personligen att den vinsten inte går att jämföra med många andra vinster jag varit med om :)

RSS 2.0