2012-02-29




Hej på er :) Kort skoldag idag. Började med matte och därefter lite religionkunskap som vi ändå inte gjorde någonting på. Smart prioritering där med tanke på att vi har prov nästa vecka... Menmen vi käkade currygryta och mängder med solrosfrön i matsalen innan det var dags att bege sig till körskolan. Jag tog nämligen min livs första körlektion idag!! Nervöst som fan, men tack vare härligaste läraren gick det faktiskt bra. Det positiva är ju att man är ett steg närmare körkortet nu i alla fall!

Nu har jag varit hemma ett tag och slappat lite. Tänkte alldeles strax sätta mig och sy lite. Vet inte vad det blir idag, men eftersom jag inte kommer ha råd att shoppa på hela månaden blir det väl något i klädväg i alla fall ;)

Bilderna är tagna från Angelica Blick, dessa coola shorts kommer in på Gina tricot nu i vår.
Kram


2012-02-28


Godkväll. Efter ett och annat utbrott på både kära Stagnelius datorer och lärare som inte ens är på plats under lektionstid, begav jag mig hemåt runt 2-tiden i den härliga vårsolen. Här hemma satt morfar och njöt av värmen på altanen och strax därefter anlände åse för några timmars mys & fika innan träningen. Och dendär förbannade träningen har jag precis kommit hem ifrån, och jag kände mig verkligen pigg i benen för första gången på länge.

Fram till löpningen i slutet då bristningen i baksidan drogs upp igen. O.R.K.A.R  I.N.T.E
Känner ju att jag redan ligger efter konditionsmässigt så jag hade nästintill sett fram emot löpningen idag. Men nehä, nu blir det någon veckas vila igen innan man är på banan igen.

Tina uppmuntrade med att vi har en lång försäsong framför oss, och då kändes det åtminstone lite bättre.. Efter lite värmande ord av pojken ska jag nu sova bort mina bekymmer. Godnatt ♥


SÅ LÄNGE DET FINNS STJÄRNOR ÖVER OSS SOM ORKAR SLÅ


Livet är alldeles för bra just nu. Ville dock börja dagen med att dra en påse över huvudet när jag kollade mig i spegeln i morse. Blek som ett lik och ofräsch som få. Men bättre blev det ju när man fick skriva in i kalendern alla lov & resursdagar vi kommer ha denna termin. Vi går bara 2 hela veckor utan att något inträffar! Helt otroligt.

Så drömmen om vår, sol, Felicias 19års dag, Linköpingbesök hos brorsan, vallenpremiär, roadtrip till Stockholm med tjejerna, weekend i Istanbul med Agnes familj, Siesta festival, bal, student(!!!!) och lite smått och gott där i mellan känns inte så långt borta i alla fall. Nu är det endast som fattas en budget, för hur jag sjutton ska ha råd med detta..
Men glad är jag. Puss ♥

I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR







Bilder från dagen som gått. Brorsan satte sig precis på tåget tillbaka hem till Linköping. Mamma frågade om han själv tyckte att han skulle åka hem eller åka bort, han svarade hem. Ja det är ju faktiskt hans hem nu. Lite skrämmande. Men endå sa han att det var skönt att ha varit h.e.m.m.a i Kalmar :) Undra vart man själv hamnar i framtiden? Jag kanske bor kvar här i Kalmar tills jag dör. Nä nu får jag gåshud av mina egna ord. Men det återstår ju att se vad världen har att erbjuda.

Men innan jag ger mig ut i världen ska jag först och främst avluta detta lovet med en myskväll hemma hos Lucas. Vi bytte ut tacosen mot godis, chips och dipp kväll. Tragiskt nog får ju jag bara äta onyttigheter i 4 dagar till enligt måns och min överenskommelse. Därför ska jag njuta till fullo. Puss

YOU NEVER MISS A GOOD THING UNTIL IT'S GONE


Sådär nu har vi varit hemma några timmar efter Ölandsutflykten. Vi åkte till Gårdby café och fikade, har aldrig varit där förut men gud så mysigt det var! Ska lägga in lite bilder från trippen senare hade jag tänkt :)

Gårdagen började med lite inomhusträning. Skönt att äntligen vara igång igen! Dagen följdes upp utav en fika med Agnes som kom hit på besök efter jobbet. 

Därefter mötte jag upp måns och vi begav oss hem till Paulus för att äta hemmagjord pizza med resten av fotbollsgrabbarna och deras respektive. God pizza och jättetrevliga människor hann man träffa innan jag och måns utmanade Jörgen och hans tjej Kristine på en match i bowlinghallen!

Vi avslutade sedan kvällen här hemma med Den försvunna Diamanten tillsammans med resten av familjen. Riktigt bra kväll med andra ord ♥

2012-02-26


Godmorgon! Dålig uppdatering från min sida igår, men jag hade fullt upp hela dagen, lite mer om det senare. Nu ska jag borsta bort kaffesmaken i munnen och bege mig ut i det fina vädret på en liten dagsutflykt till Öland med familjen. Ha en fin dag ♥ Puss2012

DARK OF THE ALLEY, THE BREAKING OF DAY



Då magen fyllts med några för många koppar kaffe här hemma blev jordgubbsmilshaken ett alternativ när jag mötte upp saknade Johanna för en fika på Kullzénska. Efter lite update om de senaste dagarna och prat om den efterlängtade våren tog vi en tripp på stan där ingenting fick följa med hem då mitt nuvarande konto låg på 51 kr..

Var tal om tacomys men nu när det blir uppskjutet till söndag spenderar jag kvällen här hemma med morfar och brorsan som äntligen kommer hem till Kalmar en sväng! Mamma & pappa ska på betnér i Kalmarsalen, så vi får roa oss själva. Det lyckas vi nog ganska bra med om jag känner oss rätt :)
Ha en trevlig fredagkväll så kanske vi hörs senare ikväll. Pusss


SOMEBODY COME AND GET ME

Vad kul det är att ni kommenterar! Bara för att uppmuntra er till det, tar jag givetvis och svarar på de ynka men nyfikna kommentarer ni kommer med :) Här kommer några av dem:


Postat av: Anonym
hur sparar man bilderna så de rör på sig?

-Om du hittar dem på en sida sparar du som vilken bild som helst, bara att det kommer bli ett annat format som kopplas upp till internet, om du klickar på bilden.. Låter krångligt, men är lätt som en plätt! Om du vill göra egna rörliga bilder kan du använda ett program som heter photoscape, och redigera dem i AniGif format.

Postat av: fanny
hej! :) gud vad fint halsband!! var har du köpt det? :)

-Hej fanny :) Tack så hemskt mycket, var tveksam i början men nu är jag så oerhört glad att jag köpte det! Det kommer från Glitter och kostade 349kr

Postat av: anonym
vart har du fått syintresset ifrån och hur kommer det sig att du är så duktig på det? :)

-Jag har alltid varit intresserad av att sy. Enda sedan tio års ålder, har jag varit en riktig påhittare som gillat att skapa saker själv. I grund och botten är jag nog inte så jättebra på det, men jag har lärt mig med tiden. Det är en härlig känsla att ha sytt något en längre tid, och till slut kunna få bära det på sin alldeles egna kropp! Min moster är syslöjdslärare för högstadieelever i Dalarna. Så jag antar att mina gener kommer därifrån ;)

Postat av: anonym
Hur fixar du ditt hår sådär snyggt som på bilden? visa!! :)

-Ni som känner mig vet att jag har tunt och livlöst hår..För några år sedan fick jag som tur var, räddaren i nöden: Volym master från Björn Axén. Det är en volymtång som våfflar håret i små små vågor, vilket ger volym direkt! Till vardags orkar jag aldrig fixa håret, med tanke på att jag är så oerhört morgontrött..Så då sätter jag i princip alltid upp håret i en slarvig knut (vilket dock sliter en jäkla massa på håret..)
Här på bilden har jag först använt volym mastern, och sedan en risat håret lite med en trippeltång från obh nordica. Snurrade luggen och satte på sidan med en hårnål och sprayade med Bobbys hårspray! :)

Postat av: ronja
Vad är det för läppstift du använder? :)

-Tycker läppenna är tusen gånger bättre än läppstift, då det håller bättre. Denna är från Isadora och heter "42 plum", dock blir läpparna lite torrare så du kan alltid ta på lite läppsyl efteråt.

Postat av: Emma
Hej filippa! :) Jag har läst din blogg länge och jag ääääälskar den. Det är såhär att jag är en femtonårig tjej som ska börja gymnasiet efter sommaren. Jag ska gå en samhällslinje på stagg. Det är ju väldigt vanligt att man hör så mkt om olika skolor och så..så jag ville bara fråga dig vad du tycker om stagg som skola? Och hur det är att gå en samhällslinje just där? Har du några tips som man kan anväda sig utav. Hoppas du ser kommentaren :)

-Hej Emma :) Vad kul att höra, blir jätteglad av att få höra sånt! Ja jag förstår dig, det känns inte alls länge sedan man själv var i den sitsen att man skulle välja gymnasieval. Kommer också ihåg att vi hade hört massor om stagg, som inte var särskillt bra saker.. Jag hade hört att dem som gick samhälle/media gick i klänning och högklackat varje dag, du var tvungen att gå sminkad i skolan, och dem enda som fick gå i mjukisbyxor var de som gick samhälle/idrott.

Det är sjukt vad rykten kan påverka en! Självklart går inte vi tjejer på samhälle/media i klackskor och klänning, tror jag har haft klackskor en gång under hela gymnasietiden? Ingen mer än jag själv bryr sig väl om jag går osminkad, och om jag känner för att ha mjukisbyxor i skolan, är det självklart jag har det :) Man ska inte lyssna på allt som sägs.. Jag tycker att stagg har varit en jättebra skola, och så länge du hamnar i en bra klass har du ingenting att oroa dig för. Gymnasietiden kommer vara så jäkla rolig endå!! Kram


ZHOB SHOES FROM NELLY.COM


Fick ett sms från Posten häromdagen att mina skor fanns att hämta ut på Coop. Så som jag hade väntat, satte jag mig på cykeln direkt med lite nervositet i kroppen att de skulle ha skickat med fel skor. Men nejdå, Nelly hade skött sitt jobb! Chansade ju med storleken när jag beställde, men vilken tur jag hade!! De satt som en smäck och tro det eller ej, men trots 13,5 cm klack var de förvånansvärt gåvänliga :) Blev lite konstigt med bilderna så bättre än såhär blev det inte. Glad är jag i alla fall, nu vill jag bara ha bruna ben och en sen sommarkväll. Puss

2012-02-24


Världsklass? Stod i köket i 2 timmar igår och det var faktiskt riktigt kul. Typ enda gången allting har gått som på räls när det gäller mig och matlagning. Kanske borde överväga att bli hemmafru i alla fall? Mina kära gäster, dvs mamma, pappa, morfar och måns skrapade i alla fall tallrikarna och såg mätta och belåtna ut.

Vi somnade till the notebook och började morgonen med pusskalas. Nu hade jag tänkt sy upp lite jeans åt pappa, men med tanke på att jag redan fått betalt inklusive gjort av med pengarna kanske man borde strunta helt och hållet i slavarbetet? nejdå, idag ska jag vara en duktig dotter. 

Innan jag ska möta upp johanna för en fika, hinner jag väl med en och annan kaffe med morfar också ♥

2012-02-23


Förutom spegel.pose.bilden är pricken över iet är även att min vattenflaska ville vara med på bild efter ett hårt träningspass.

Kvällen igår var i alla fall bra. Tjejerna förfestade hos moa men jag hann inte dit efter träningen så istället nöjde jag mig med en cider på förfesten för mig själv här hemma, (lagom tragisk jag vet) samtidigt som jag stressigt sminkade och fixade mig. Men det gick det med! Tog sedan bussen in till stan och mötte upp resten på KM. Blev en ganska lugn men trevlig kväll! 

Sov hos månsan och mindre kul att vakna kvart i nio, då man hade en tid på ungdomssmottagningen vid halv.. Fick helt enkelt dra på mig klackskorna igen och stappla in mot stan. Det var inte det lättaste, då denna stad till största del består av fucking-kullersten. Men tjejen som skulle ha tiden efter mig kom inte heller, så jag hade tur och fick ta hennes tid!

Nu vaknade jag för en och en halv timma sedan och har precis varit och handlat lite. Mamma kommer nämligen hem från Stockholm ikväll och med sig har hon lilla morfar, och det ska bli så mysigt så jag tänkte laga middag.

Vi hörs senare! Pusss

2012-02-22



Hej på er! Hur mår ni idag? Igårkväll åkte jag hem till måns som hade lagat mat innan bion. Därefter begav vi oss till Saga för att se "En gång i phuket". Riktigt rolig och förutsägbar film! Sånt gillar jag, då har man för en gång skull lätt att hänga med i handlingen ;) Åt ungefär en och ett halv kilo popcorn också men det hör ju till på bio..

Idag tog vi en skön sovmorgon innan jag begav mig till sporthallen för att möta upp Lucas och kolla lite fotboll. Hampus & Karwan hade anordnat en fotbollsturnering som sitt projektarbete, så vi hejade på isac och jonas lag, men dem fick storstryk i alla matcherna hehe så det kan va..

Annars då? Jo snart kommer hanna hit för lite mys och ikväll väntar ett fyspass i brottarhallen och sedan en liten utgång på det. Dock skriker mina 144 kr på kortet att de borde sparas, men förutom pengarkris så är livet ganska bra med andra ord! Pusss


I TELL MY LOVE TO WRECK IT ALL


Har pysslat om mig själv med ansiktsmask och fotbad den senaste timmen. Det var så jäkla skönt och avslappnande att ni anar inte! Mindre kul att fotbadet som inte användts på år och dar läckte ut över hela mitt parkettgolv.. Men helt klart värt det.

Idag hyllar jag även skaparen till nudlarna. Att något så slemmigt och maskliknande kan vara så förbaskat gott. Jag hyllar väderguden och mina sammetsleggings.  

Nu ska jag sätta mig in lite i körkortsteorin är det tänkt. Ikväll vankas troligtvis bio med hjärtat mitt.
(för övrigt blev det så fult med den nya headern och bilderna i inläggen, de liksom flöt ihop, så den stannade inte mer än en halvtimma. Nu får svalorna istället leva ut till fullo.) Puss 

NY HEADER. (!!!!)


Har ju varit så kreativ och fixat ihop en ny header! Tog mig bara drygt ett år hehe.. Är ju så dålig på sånt, så har aldrig riktigt vågat ge mig på det! menmen, här har ni den. Kan tyckas vara rörig men lite resor, musik och fina budskap får pryda headern ett tag framöver. Det är ju sånt som gör en glad, ellerhur? Kram

2012-02-21


Denna morgon har jag inte legat på latsidan! Måns åkte härifrån vid nio tiden för att träna. Jag hade svårt att somna om men låg och drog mig ett tag innan jag tog det svåra beslutet att ta mig upp ur sängen.

Tog en powerwalk in till stan för att köpa ansiktsmask. Fick skoskav av mina älskade asics på halva vägen, det är väl självaste fan när man för en gång skull ger sig ut på promenad? Tackade gud för att min cykel stod kvar i stan sedan gårdagen.

Nu har jag precis lagat omelett till frukost och gjort mina livs första tweets på twitter! Ja jag vet att jag är två tusen år efter. Men jag kan fortfarande inte byta profilbild? Så jag får nöja mig med min gröna ring som på något sätt ska symbolisera mig. Men jag fick ju faktiskt respons av Isac direkt efter min första tweet. Alltid något man kan försöka glädja sig åt! 


LONELINESS IS BETTER WHEN YOU'RE NOT ALONE


Hejhejhej:) Kom precis hem från stan, där jag spenderat dagen på 4Kök med mina gamla kära vänner. Var ett tag sedan vi sågs nu allihopa, vi som jämt hängde förut! Känns däremot som att det inte var alls länge sedan vi gick på högstadiet och det roliga livet precis hade börjat. Om några månader tar vi studenten, kanske reser jorden runt och flyttar långt bort härifrån, helt plötsligt tar allting slut och det känns så märkligt på något sätt..

Menmen, nu ska man inte grubbla för mycket på det! Trevligt hade vi i alla fall, och den italienska pastasalladen var lika ljuvlig som vanligt.

2012-02-20


Godmorgon på er! Har sovit så himla länge inatt att när jag vaknade för ett tag sedan, var jag inte det minsta trött! Och visst får man ett extra leende på läpparna när solen skiner in i rummet :) härliga vår. 

Jobbade hela kvällen igår så inatt drömde jag världens mardröm att jag hade glömt att låsa butiken och att det stormade in massvis med folk efter stängning. Jag sa att vi egentligen hade stängt men dem vägrade att gå. Jag sprang in på toaletten och låste. Helt plötsligt var både min chef och jobbarkompis också där inne och vi var livrädda. Det kom en psykopatman och bankade på dörren samtidigt som vi ringde polisen. Där någonstans vaknade jag!! Tack gode gud.

Haha usch har börjat drömma jättemycket mardrömmar, vet inte varför? Denna var så jäkla läskig och jag kände mig så skyldig till allting..I drömmar känns ju alltid så verkligt! Men skönt att vara vaken nu i alla fall..

Har precis ätit en jättegod frukost, nu ska jag hoppa in i duschen! Puss & Kram

WHEN STARS WERE STILL JUST THE HOLES TO HEAVEN




Sådär nu var shortsen färdiga! Tycker dem blev riktigt bra faktiskt :) Dessutom var det perfekt tyg att sätta dit nitarna på, det var mjukt tyg vilket gjorde att inte fingrarna blev helt sönderskavda av nitarna som vissa andra gånger.. De är lite stora som sagt, men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå ville ha dem lite pösiga i modellen!

Jeansen som jag kapade kommer i alla fall från Human Bridge utanför Södercentrum och kostade 89kr. Nitarna kommer från dynamite och kostade 2kr styck. Till dessa behövde jag 33 nitar (funderar på att kanske sätta dit ännu fler?) och sandpapper.

Nu ska pappa och jag äta lunch, och sedan ut och övningsköra! Puss & Kram

2012-02-19


Godmorgon på er! Efter att ha cyklat hem i spöregn från jobbet igår, väntade en god fisksoppa med vitlöksbröd på mig här hemma. Efter ett tag anlände måns direkt från stockholm så vi mös lite med familjen och kollade på filmen jägarna. Rolig flickvän som man är, somnade jag dock redan efter en halvtimma.. Vilket gav konsekvenser imorse då mamma som skulle med bussen till Sthlm kom in för att säga hejdå vid åtta. Efter det kunde varken måns eller jag somna om, så efter lite dragande i sängen gick vi upp och åt en lång frukost. Älskar verkligen sovmorgnar!

Nu gick precis månsan hem och jag sitter fortfarande här i morgonrock. Kanske borde hoppa in i duschen åtminstone :) Därefter ska jag börja pimpa mina svarta shorts med nitar. Hörs sen! Pusss

I HAVE SOMETHING ELSE IN MY MIND

Sådär nu är rummet färdigstädat och jag ska alldeles strax åka iväg och jobba! Jobbar bara 4 timmar så det känns inte så farligt, trots att det är lördag! Men lite extra pengar är ju alltid bra att ha, så det är bara att bita ihop :) Får se om jag kommer hem eller mellanlandar hos måns efter jobbet. I sånna fall hörs vi imorgon ♥ Puss

ZHOB SHOES FROM NELLY.COM


ÅH jag har ju glömt att berätta hur lycklig jag blev igår. Jag hade ju bestämt mig för att ha de vita zhob skorna på studenten men aldrig kommit till skott att beställa ett par. Hade ingen aning om att de dessutom såldes ut för 200 kr på nelly strax innan jul? I vilket fall som helst, sökte jag runt på "zhob skor" på nätet igår och kom in på någon sida som tillhörde nelly.com. Helt plötsligt står det att dem går att beställa men att det bara finns i strl 36. Så jag gjorde en vild chansning och beställde hem ett par! Jag har 36/37 egentligen, så hoppas verkligen att de passar :) Kanske passar till balklänningen också, om jag nu orkar strosa runt i 13,5 cm klack.. Det återstår att de helt enkelt!

2012-02-18


hejhejhej! Har sovit som en stock inatt, och vaknade tidigt av pappas beundrande till Thåströms nya skiva. Mamma tröttnade redan igårkväll, men jag tycker att den duger gott och väl, dock inte klockan nio på morgonen.

Fick ångest över att jag köpt en för stor storlek i de silvriga jeansen och åkte därför till hansa för att göra en snabbt byte. Hon i kassan sa att de skulle töja sig, och de får vi verkligen hoppas annars kan ni ju betta på hur stor chans det är att jag får på mig dem efter en nytvätt.. Menmen, hellre att man får kämpa att få på sig dem lite, än att de korvar sig ;) 

Blev en second hand runda på det med! Fick med mig ett par svarta jeans som ska snyggas om till ett par shorts, från Human bridge. Dock mindre kul att det var storlek 33, vilket pappa påpekade var den storlek han brukade ha. Måste vara något fel på storleken, eller? Äh skitsamma, nu ska jag gå ner och äta en vaniljbulle utan dåligt samvete! Puss

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN


Godkväll! Har haft en jättemysig kväll med familjen än så länge. Mamma och jag åkte och handlade på city gross och passade på att springa in en sväng på Hansa! Köpte ett par silvriga favoritjeans som jag visar här imorgon. Nu har vi precis ätit god kyckling med färsk pasta, åh så gott!! Och strax ska jag bänka mig framför teven, där jag stannar resten av kvällen. Är så trött att jag håller på att somna :) Tacka gudarna för att vi har en veckas lov framför oss. Bjuder på en bild på mina favoriter ♥ Puss

2012-02-17



Sitter och inväntar mitt matteprov som är färdigrättat. Om två timmar väntas det godkända/icke godkäna provet ligga i mina händer. Gah kan inte tiden gå lite fortare? Hatar att vänta.

Har i alla fall just nu medialektion. Vi jobbar med en webbtidning om våld. Senare väntas fajitas i matsalen, ska försöka tränga bort mina höga förväntningar innan dess.

Annars är livet bra. Blev bjuden på köttfärsbiffar och potatisgratäng, med fruktsallad och glass till efterätt igår. Pojken kan när han vill minsann! Pussades hejdå imorse då han åker för match i Stockholm runt lunch. Skönt att han kommer hem imorgon kväll igen! Kvällen kommer spenderas hemma med kära familjen, lite god mat, en bra film, lite onyttigheter och massa sömn är värt guld en dag som denna.
Vi hörs mer när jag kommer hem, ha en fortsatt bra fredag ♥ Kram

LEAVE ME OUT WITH THE WAST, THIS IS NOT WHAT I DO





Ljuvlig kväll på KM med bra folk igår. Natten blev dramatisk och slutade i min källare med två fina. Efter 4 timmars sömn mår man väl sådär, men lite donken på det så orkade man denna skoldagen också. Träning i nuläget, men mitt lår vägrar att ge med sig, så istället åker jag hem till månsan och äter lite god mat. Hörs imorgon, då jag har tagit ett efterlängtat sportlov!!! Puss

IT SEEMS LIKE ALL THOSE LITTLE THINGS ADD UP IN THE END


Åker hem till Tove för lite förfest, för att sedan dra vidare in till KM och lite O'learys på det kanske. Harrys är dessutom öppet för oss 18+ ikväll, så Kalmars utbud är inte att leka med en kväll som denna ;) På mig kommer jag ha mina svarta jeans från gina och inviger troligtvis även nya linnet från bikbok jag köpte förra veckan, som för övrigt var tredje tjej går omkring med.. Men det spelar ju ingen roll, när det är så förbannat snyggt! Ha en bra kväll, Pussss

2012-02-15



Hej på er :) Bjuder på 3 kassa webbkamera bilder dagen till ära. Har varit en bra dag för övrigt! Gick bra på matteprovet, eller ja kändes bra i alla fall. Dissade skollunchen och åt lunch med tjejerna på Zorbas. Avklarade mitt svenskatal. Gick hem i snöstorm, blev jagad av plogbilen och ja nu är jag hemma i lugn och ro. Har myst lite med min lilla björn och längtar nu förbaskat mycket till kvällen då det väntas utgång med fina brudar. Men först lite plugg och brottarträning..får se hur mycket mitt lår tillåter! Ha det bra så hörs vi senare ♥ Kram

OOH, LETS FALL IN LOVE AGAIN











THE GIRL WHO COULDN'T STOP DREAMING


Slänger in en dagens medan jag sitter och pluggar matte. Tröja från gina -gamla shorts omgjorda -lång kofta från monki, korsörhänge från Köpenhamn, klocka och armband från älsklingen, och till detta mina vita converse. Hade nästan glömt hur sköna dem var!! Puss

ALLA ♥ DAG 2012-02-14


Hej på er :) Testade att träna lite igår, och det kändes väl sådär om jag ska vara ärlig. Träningen kom dessvärre inte igång förrän efter en kvart, då ellysena inte funkade. Kände mig fortfarande stel i baksidan, så tog det lugnt medan de andra sprang ihjäl sig. Ikväll ska jag i alla fall göra ett nytt försök! 

Efter träningen åkte jag direkt hem till måns och hade lite alla hjärtans dag mys. Han hade gjort varma mackor och cream brulé, sen fick jag även ett paket med jag älskar dig på ♥ vilket innehöll en massa olika sorters hjärtgodis. Komiskt nog hade vi köpt lika dana chokladaskar till varandra ;) haha. Han hade gjort det jättefint i alla fall, avslutade kvällen i en varm famn istället för att plugga naturkunskap.. Detta resulterade i att jag inte uppnådde de grundläggande målen bla bla bla idag på det muntliga provet. Menmen, ska ordna upp det hela efter sportlovet är det tänkt!

Inte jättebra dag för övrigt, men man får väl vara glad bara för att det är just alla hjärtans dag. Överskattad dag, men en dag då alla ska känna sig lyckliga. Oavsett man firar den själv eller med någon annan. En dag att känna kärlek, eller ge kärlek, till en eller flera eller till en själv. Så glad alla hjärtans dag på er mina kära.   

FORGIVE BUT NOT FORGET



Nu sticker jag iväg till träningen! Sover hos måns ikväll, så vi hörs mer imorgon :) Så länge bjuder jag på en bild på ett nattlinne jag köpte för några veckor sedan. Har alltid sovit i en gammal tränings t-shirt, men nu när dem endå började bli så slitna passade jag på att unna mig ett fint nattlinne. Trivs verkligen jättebra i det, och är skönt att sova i dessutom! Kommer ifrån Lindex. Puss&kram på er

2012-02-13



Två bilder från dagen som gått. Vaknade av sprängande huvudvärk, och bara tanken på matteprovet första lektionen fick mig att vilja spy. men jag tog mig upp och kom i tid till lektionen så jag kan ju inte säga att dagen började bra trots allt. Gick nog inget vidare på provet dock, men det är en annan femma.

Avslutade dagen på konstmuséet med kära klassen. I nuläget skulle jag enligt min plan egentligen ha pluggat inför morgondagens naturkunskapsprov. Men kaffekoppen behövdes fyllas på ett x antal gånger och lite prat om livet med mamma kändes mer lockande.

Nu däremot måste jag hinna plugga lite innan jag ska iväg till sjukgymnasten och därefter förhoppningsvis träna lite boll för första gången på 2 veckor!! Vi hörs senare. Puss

I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR


Chefen ringde och frågade om jag kunde hoppa in en timma tidigare, så nu ska jag fixa i ordning mig innan jag sticker iväg till jobbet! Har kämpat med matten hela dagen och den vill sig inte. Så blir antagligen att nöta sönder matteboken när jag kommer hem vid halv tio ikväll.. Ni får en en fortsatt bra dag så hörs vi imorgon :) Här kommer även en bild på fina lackväskan. Pusss

YOU NEVER MISS A GOOD THING UNTIL IT'S GONE


Eftersom jag inte börjat ta tag i plugget än, så passade jag på att fota 3 nyförvärv i garderoben! Igår köpte jag två kuvertväskor på second hand. Betalade sammanlagt 40kr för båda! Den i lack är ganska sliten men så himla fin på inuti, glömde självklart att fota insidan men jag fixar det lite senare. Senare på kvällen kom mamma hem med en tredje väska, hon hade nämligen fått den på köpet när hon köpte hårfärg på coop. Den har fina små gulddetaljer runt om, och dessutom är det Stylisterna som har designat den och hade denhär kampanjen så passa på och köp hårfärg så är den din ;)


2012-02-12


Godmorgon på er :) Har sovit länge inatt, men har drömt så jäkla många mardrömmar så jag var ganska tacksam när det väl var morgon! Har precis ätit frukost, och måste säga att jag saknar frukostbuffén på Polenfärjan..Då kunde man hålla sig mätt i flera timmar, vet ju själv att jag kommer vara nere i köket om någon timma och vara hungrig igen, haha

Annars idag då? Jo en ångestfull dag. Måste plugga till två matteprov, skriva färdigt och spela in ett svenskatal och plugga till ett naturkunskapsprov. Och inte nog med det, så måste jag försöka hinna med att övningsköra en sväng, och så jobbar jag ikväll med. Men det ska nog gå ska vi se, bara man ger sig fan på det :)
Vi hörs sen! Kram på er

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART TONIGHT


Godkväll! Ingen bättring på uppdateringen här inte, men idag har jag varit så fruktansvärt trött så har väl det att skylla antar jag. Jobbet gick åtminstone bra, men de sista timmarna ville jag bara hem till sängen. En liten fyllegubbe gjorde i alla fall min dag då han frågade om han fick mig på köpet när han köpte sin panpizza haha.. söööt

Nu har jag ätit rostbiff och smördegsplattor med mamma & pappa. Åh det är ju så gott! Men nu är jag så trött att jag faktiskt ska tvätta av mig sminket och krypa ner i min varma säng. 

Har inga roliga bilder att dela med mig av i nuläget, så ni får nöja er med en från en restaurang i Paris. Kavajen från cubus och halsbandet från bikbok. Pusss!  


2012-02-11



Godmorgon mina kära vänner! Efter en lång skoldag åkte johanna och jag in till stan en sväng för att kika lite i butiker och handla mat. Vi båda fick med oss en efterlängtad hårring från HM hem!! Så ett tips till er som fortfarande är på jakt efter en, finns de guldiga nu på HM för 29 kr :)

När vi kom hem powernapade vi till the notebook och somnade gott i min säng. Vaknade lite stressade en halvtimma innan grabbsen skulle trilla in och ställde dem sedan i köket för att påbörja middagen, medan vi själva fixade i ordning oss.

Hade en trevlig middag och förfestade här innan vi drog vidare in till Palace. Helt klart en utav de bästa kvällarna på länge!! Inte så jättemycket folk, men hade sjukt kul endå. Hade dessutom tur med lift av Hampus påvägen hem, så att jag kunde somna gott i min egna säng.

Idag är en tung dag, först matteplugg sedan iväg och jobba 16-00-21.00.. Men folk som handlar i butiken är så glada och trevliga på lördagar så man överlever väl :)

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det börjar växa skalbaggar i mitt hår. Puss


2012-02-10


Mysig kväll med månsan & familjen igår ♥ Men stackars lilla wilgot mådde inte bra och kräktes flera gånger under kvällen :( Imorse mådde han i alla fall bättre och var lika busig som vanligt! Däremot blev det en kaotisk morgon imorse.. Jag släppte ut wilgot för att leka lite i trädgården och när jag ropade en kvart senare kom han inte. Jag gick in igen och kollade ut genom köksfönstret. Då ser jag 20 stora fåglar uppe i körsbärsträdet, och vem är inte i centrum av fågelmassan?? jo kattskrället.. Så jag sprang ut och försökte locka ner han, men han vägrade.. En halvtimma senare när fåglarna flygit iväg kom han i alla fall ner. Det tackar jag för, innan brandkåren fått rycka in.

Nu är det dags för skola! Pusss

WE FEEL SO GOOD AND CAN GO WHEREVER WE LIKE




Slänger in tre bilder från Polen. Bara för att ni är så jäkla bra

HAPPY BIRTHAY TO YOOOOOOU ♥


Hej på er :) Hann ju aldrig lägga in ett till inlägg igår.. Åkte nämligen hem till måns för att fira honom tillsammans med hans familj. Måns hade paketöppning, därefter åt vi god mat och tårta. Somnade mätta och belåtna sedan kan jag lova!

Hur är det med er idag? Här känns det mest grått och trist. Slapp göra naturkunskapsprovet idag, och tacka gudarna för de då jag inte hade läst en sida. Åh har ångest över allt plugg jag har kommande vecka, och endå sitter jag här och inte gör nånting istället för att ta tag i saken.. Nästa vecka har jag matteprov, naturkunskapsprov, svenskatal, matteprov igen och en historiauppgift. K U L

Aja, nu måste jag i alla fall skriva på mitt svenskatal, för ikväll är det måns tur att komma hit så ska vi fira honom lite med min familj. Puss

2011-02-08

Hej på er! Sitter här hemma och gosar med Wilgot efter en kort skoldag. Borde egentligen plugga inför naturkunskapsprovet, svenskatalet och de två matteproven. Istället har man ingen ångest alls och väljer att baka tårta till min fina pojk som fyller 19 år idag! Hör senare, puss

2011-02-07


Efter ett försök med pluggandet både till natur och matteprovet gav vi upp efter någon timma. Men goda chokladmuffins som Tove hade bakat lyckades slinka ner, både den ena och den andra. Ett godhjärtat försök till ett betyg över huvud taget helt enkelt.

Nu har jag lovat mamma att dammsuga här hemma en snabbis. Nu när jag kollar på klockan får det verkligen bli en snabbis, för om en halvtimma ska jag bege mig till Actic och köra en spinningpass med Kalle & tove ;) haha herregud.. Hade spinningkort på friskis i åttan, och just nu försöker jag förtränga hur jobbigt det var.

Därefter belönar vi oss med bad i simhallen, wihoo!! Hörs ikväll. Puss

A HEART LIKE YOURS IN A WORLD LIKE THIS


ÅH jag är så glad. Har hittat mitt drömhalsband till balen!!! Eftersom min klänning är så enkel har jag varit på jakt efter ett stort och maffigt strasshalsband. Efter att ha ringt runt Glitter-butiker i hela Sverige började jag tappa hoppet om att hitta det perfekta halsbandet, men så idag fann jag det! Har gått runt med det hemma nu i några timmar, och det får mig att längta så förbaskat mycket till den 6 juni.

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW




Godkväll godkväll. Efter att ha stått ute på Gasten i en och en halv timma, är hela jag en isbit. Men sjukgymnasten sa att det inte var någon större fara, så jag hoppas få komma igång redan nästa vecka! Min kondition rasar fortare än någonsin. Det räcker med att jag är borta några gånger, så känns det som att jag är nere på 0 igen..så hoppas hoppas hoppas!

Har precis ätit lax knäckemacka och vaniljte med mamma och ska nu krypa ner i en varm säng.. Imorgon är en bra dag, förutom resursdagen så kommer måns äntligen hem från Spanien ♥ Då väntas pusskalas. Sov så gott med er!


NOTHING BUT THE BEST.




Hej mina kära vänner! Kan ju börja med att dra någon dålig ursäkt för den första bilden. Det vill säga, varför jag står och lutar mig på ett ben, har en meter utväxt och ser ut som sju svåra år. Kanske för att jag inte orkade ta fler bilder, för att det är en tung och dyster dag eller för att jag inte blev mer fotogenisk är just såhär. Hoppas att mitt förkrossade ansiktsuttryck inte förstör er livsglada måndag totalt.

Sådär nu var det gjort. Hoppas allt annars är bra med er! Ganska kul att vara tillbaka i skolan efter några dagars ledigt :) Har resursdag imorgon till och med! Dock har våran naturkunskapslärare kallat in oss till lektion, då hon anser att alla i klassen ligger efter..känns motiverande. Men lika bra att komma upp, måste endå vidare och plugga matte resten av dagen.

Nu däremot, väntas mat och sedan ska jag bege mig till sjukgymnasten. Känner mig ju redan tiotusen gånger bättre!! Men man ska väl inte vilja för mycket antar jag.. Puss

Skjorta Cheap Monday -glitterkofta second hand -jeans gina -halsring lindex

EVERYTHING WILL BE OKAY IN THE END
















Här kommer lite bilder från helgen. Hade med oss två kameror och tog sammanlagt över 1000 bilder. Dock har jag inte alla bilder hemma, eftersom Johanna har det andra minneskortet. Men jag valde ut lite bilder som ni får ta del av sålänge :) Vi har fortfarande inte bestämt oss om vi ska ha bilderna i färg eller svartvit på utställningen, så jag testade att göra dem i svartvit för att se resultatet. Man känner lycka av att ha anordnat något sånt här vill jag lova.

HOME SWEET HOME

HEJHEJHEJ. Åh ni anar inte hur bra vi har haft det. Färjan som var 11 timmar kändes som högst fyra, då vi låg i våran hytt och hade det jättemysigt till biggest looser och oc på vägen dit ;) Dessutom körde vi en Skalman och ställde klockan varje gång det var dags för mat, då vi en och annan gång råkade ta en powernap!

Vi bodde på världens finaste hotell och höll oss inne så mycket som möjligt eftersom det var -26 grader ute på gatorna. Dagen med barnen var helt underbar. När vi kom till hotellet gjorde vi ordning gympapåsar till barnen, som innehöll tröja, shorts, strumpor, vattenflaska och pennskrin. Allting har flytit på bättre än vi hade tänkt oss, och efter de få timmarna vi spenderade med barnen, gav verkligen alla ett personligt intryck vilket gjorde att man villa ta med varenda en hem.

Det var hemskt att tänka på vad vissa av dessa barn hade blivit utsatta för. Trots detta var dem var så glada och tacksamma för varenda liten grej dem fick. Vi lekte och stojade för att sedan avsluta med en fotbollsturnering. Och gissa om dem blev i extas när vi delade ut chokladmedaljerna? hihi åh vill verkligen åka tillbaks och ge varje unge en bamsekram!

Bra bilder till utställningen fick vi dessutom, så det var absolut ingenting att klaga på! Lite god mat, lite god polensprit, lite gott taxfreegodis och en och annan powernap fick avsluta resan på bästa sätt med mina finaste tjejer ♥
Denna flicka var 4 år och måste ha varit med om något fruktansvärt i sin uppväxt. Hon hade till och med en egen psykolog som var med under dagen. Det värsta var att alla barnen skrattade och hade jättekul när vi lekte, men denna tjejen log inte en enda gång. Tänk er att vara 4 år och knappt ha någon livsglädje. Det var som att hon inte kunde lita på någon, inte ens när Felicia kittlade henne skrattade hon. Det var så hemskt att se, vill knappt veta vad denna söta lilla krabat har varit med om..

POLEN!


Godkväll på er! Väskan är färdigpackad och snart ska jag bege mig till tåget som ska ta mig till Emmaboda. Där sover jag tillsammans med mina fina medresenärer ikväll hemma hos felicia.

Imorgon går färjan från Karlskrona klockan 09.00. På färjan kommer vi befinna oss i drygt 11 timmar, innan vi är framma i Gdynia i polen. Där blir vi förhoppningsvis upphämtade av en på barnhemmet, som kör oss till hotellet.

Dagen efter ska vi anordna en fotbollsturnering för 30 barn som bor på hemmet. De flesta av dessa barn har levt i trassliga förhållanden, och har aldrig fått chansen att prova på en sport. Därför har vi samlat ihop fotbollsgrejer här hemma, och fått sponsring med en hel del fina grejer som barnen ska få. Allt från tröjor, shorts, fotbollar, gympapåsar, filtar, handdukar, pennskrin och idag köpte vi guldmedaljer som de ska få efter turneringen!

Hoppas allt går som det ska bara, men jag tror att det kommer bli jättekul!! Efter fotbollsturneringen och lite lek, ska vi åka till barnhemmet och äta lunch med dem. För att sedan åka tillbaka till hotellet och ta färjan hem dagen därpå. Har även bokat in spa på båten, så detta kan ju inte bli annat en bra :)

På bilden ser ni barnen från hemmet, där de hade någon maskerad. Åh vill redan nu träffa dom små krabaterna ♥

Kommer hem på lördagkväll igen, vi hörs mer då!! Ta hand om er så länge, puss&kram

KOLLA VAD SOM HAR KOMMIT!! (I EXTAS X 10000000)


YABADABADOOOOO. BRA. ATT. MAN. INTE. ÄR. TAGGAD. ELLER. SÅ!!!!!

WHEN I CAN MAKE IT ALL THE WAY TO YOU


Hallihallå! Ruggigt väder idag, snöigt och kallt. Däremot skönt att sluta vid elva, efter en matte och religion lektion. Åkte in till stan och växlade lite pengar och köpte godis till resan imorgon! Ska faktist bli riktigt kul :)
Ska börja packa och få ordning på allt nu i eftermiddag.

Skulle ju på brottarträning ikväll med laget, men igår i slutet av träningen sträckte jag mig. Vi sprang intervaller och helt plötsligt small det till i baksida lår och jag kunde inte springa en meter till. Är förhoppningsvis ingen större fara, men känner mig helt förlamad så kan knappt gå haha. Blir antagligen borta några veckor för rehabilitering.. Blä, hatar att vila och speciellt nu under försäsongen då man behöver träningen som mest. Menmen ska till sjukgymnasten på måndag, och det kunde ju faktist varit värre :)

Nu funderar jag på att åka tillbaka till skolan, endast för att hämta studentmössan som har kommit!!! helt klart värt. Sålänge bjussar jag på en bild från gårdagen. De nya shortsen, "magtröja" från hm, mössa från lindex, ny kofta köpt på second hand i helgen, känner mig verkligen som ett djur i den ;) Pusss

RSS 2.0