LONELINESS IS BETTER WHEN YOU'RE NOT ALONE


Dissade tacofisk med ris och nachochips till skollunch. Hur får man ens för sig att göra en sån kombo? aja, vi kanske missade något när vi istället gick och lunchade på Ming. Kändes som att halva kalmar var där dessutom, så ja uppenbarligen var inte dendär firren så populär.

Nu har jag både hunnit trycka i mig en semla och äta pasta med lövbiff sedan jag kom hem från skolan. Mitt liv är ju så hektiskt att man knappt hinner med hehe..

Nu ska jag i alla fall ta tag i mitt liv och byta om till träningskläder innan emma kommer och hämtar upp mig. Återigen dags för lite vintersäsongsträning, och illamåendet av den maffiga semlan får mig att vilja spy. Ha en bra kväll, tack för mig! puss

FADING LIKE A FLOWER, EVERY TIME YOU LEAVE

Hejhej! Förutom att jag gick miste om en sovmorgon till nio, då jag kom till skolan en timma för tidigt, (orkar ibland inte med mig själv) har det varit en bra dag. Har fixat det mesta med projektarbetet vilket jag kommer berätta lite mer om senare! Nu ska jag och mamma gå en långpromenad och köpa fika. Så länge bjuder jag på denhär sinnesjuka gula kavajen från HM. Den hade gärna fått trilla in i min garderob i vår. Är tyvärr för snål för att lägga 499.


I FOUND A REASON -CAT POWER

Godkväll allesammans! Har nu normal kroppsvärme efter löpning i vinterkylan. Har ni hört att det ska bli upp till -18 grader här i lilla Kalmar denna veckan? Helt makalöst om ni frågar mig. Nu när man precis fått för sig att vintern kanske inte blir så farlig trots allt. Menmen, tiden springer ju iväg, så snart får man i alla fall göra sig lite redo för våren :)

Fick ett spanien-samtal från finaste killen förut ♥ åh vad jag saknar honom. Det gjorde verkligen hela min måndag! Idag är det bara 8 dagar kvar, och denna veckan tror jag kommer gå fort med tanke på att vi drar till polen på torsdag. Bokade färjan och allt idag, så nu börjar nerverna komma. Har sista projektarbetstiden imorgon så då gäller det att få ordning på det sista!
Men väntas ingen sovmorgon, så jag ska faktiskt krypa ner under täcket nu. Sov så gott med er! Puss&kram


2012-01-30

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering, men jobbade hela kvällen igår så när jag kom hem var jag helt slut. Idag blev sista lektionen inställd vilket var jätteskönt. Efter skolan åkte jag hem till hannis en stund, där drack vi kaffe och pratade om livet. fint.

Nu är jag smått stolt över mig själv som har skrivit färdigt religionsläxan tills imorgon! Ska strax bege mig till Gasten för att återigen avklara en kylig fotbollsträning. Ha det bra inne i kylan :* Puss

I DON'T CARE THE NIGHT, HE DON'T CARE WE LIKE


Hej alla glada:) Och där var helgen nästan över. Tycker att tiden går alldeles för fort nu för tiden! Nu i februari kommer vi att få våra studentmössor och helt plötsligt kommer det vara den 15 juni, då vi står på skolgården med mössorna i luften. Längtar efter lite fylla, lycka & frihet. 

Idag då? Jo det har varit en liten pysseldag för min del. Jag har samlat ihop massa bilder som jag ska skicka iväg och framkalla, har ju funderat i flera år på att göra ett fotokollage i mitt rum och nu har jag äntligen kommit till skott.

Har dessutom fått användning av nitarna jag köpte i fredags. Stylade om ett par gamla jeansshorts och det blev faktiskt riktigt bra! Nitarna kommer ifrån Dynamite och kostade 1 kr styck, till dessa shorts behövde jag 40 nitar. Därefter var det bara att börja trasha med sandpapper.

Innan jobbet ska jag fösöka få lite plugg gjort, och kanske övningsköra. Men nu ropar mamma att det är mat! Puss på er

I'M WIDE AWAKE IT'S MORNING


Satte ihop ett enkelt kollage på 3 par svarta skor som är nyinkomna på HM. De i mitten är så stört snygga att jag inte vet vad jag ska ta mig till!! Ser bekväma ut dessutom, och passar både till vardags och fest. ÅH.

DON'T YOU KNOW WHO I THINK I WAS?



Godkväll! Jobbet flöt på bra, alla kunder är ju så glada nu när det är helg och allt :) Nu har jag precis käkat lite paj och funderar på att sätta igång en film. Mamma & pappa är på fest så jag är helt ensam hemma. För 3 år sedan hade jag vält upp och ner på hela huset vid dethär laget, men nu för tiden är jag inte i lika stort behov av att festa och ta ut svängarna som då ;)

Blä mitt liv suger just nu. Gör knappt någonting nu för tiden..Känns sådär faktist. Tur att jag har mina fina klasskompisar som jag har planerat in lite roliga saker med i vår :) Det får mig att dra upp mungiporna lite.
Och så vill jag skicka en godnattpuss till min älskling i spanien, som jag önskar var hos mig nu ♥ 
Sov så gott med er, Pusss

THAILAND SHOPPING

Här kommer lite bilder på de jag köpte i Phuket. Fanns ju som sagt inte så bra shopping, och det som fanns var en aning dyrare än på andra ställen i Thailand, eftersom Phuket är en turistort. Så om ni åker till Thailand för att hitta den bästa shoppingen, är Bangkok helt klart det bästa alternativet. Dem har bäst utbud och till ett mycket lägre pris. Finns stora shoppingcenter, men personligen tycker jag att det är mysigare att gå på marknader!



Linnen är sånt som finns vart du än går. tror jag köpte vissa av dessa linnen för 30 svenska kronor. Förutom spetslinnet, var starbuckslinnet min favorit. Men som ni ser krymper modellen en hel del, redan efter en tvätt. Så ett tips till er som ska shoppa är att bättre handla för stort än för litet! Levisshortsen gick på ca 60 kr tror jag. Fick även ett par vita låga och ett par höga svarta converse, av måns mamma & pappa som var i Thailand precis innan oss :)

Har ju även glömt att visa er våra thailandbilder!! Men det inlägget tar lång tid att göra, så det blir en annan dag. Hoppas ni blev nöjda med bilderna! 

IF YOUR LOST, YOU CAN LOOK BACK AND FOUND ME


Hejhejhej:) Efter träning med inomhusfotboll, styrka och löpning är jag inte alls lika pigg som jag skrev förut.. Har i alla fall varit hemma ett bra tag men inte gjort någon mer nytta än att käka och dricka kaffe. Helt okej slapp lördag med andra ord.

Vad har ni för er idag? Jag ska åka till jobbet om två timmar, skönt att bara jobba till nio, sen får vi se vad som händer resten av kvällen.

Medan mamma & pappa handlade på city gross igår, tog jag en sväng förbi Hansa city. Har fått dille (som för övrigt kan vara det fulaste ordet i världshistorien) på silver, så jag blev lagom glad när jag hittade denhär tröjan på rea inne på Cassels igår. Tror att jag fick ge 180 kr för den! Fyndade dessutom ett par trosor och en kors-ring.
Vad hände förresten med mitt shopping och onyttighetsförbud? Just nu känns det som att båda går åt skogen ;) haha.. Puss

2011-01-28

Godmorgon! Somnade som en stock redan vid elva igår, med både pizza och godis i magen:) inatt har jag sovit elva timmar så imorse var jag för första gången åå länge väldigt pigg! Men nu väntas träning, puss!


WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED


hejhejhej. Skönt med helg! Trots att jag sover hela tiden är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Ikväll väntas en lugn och skön kväll med andra ord. Har laddat upp med en fet godispåse från Tokige ture och ska försöka övertala mamma att köpa pizza hehe..Tur att man har träning imorgonbitti innan jobbet!

Efter skolan följde jag med felicia in till stan för att handla nitar på Dynamite, så nu jäklar ska det pimpas här hemma ;)

Ni hade ju även önskemål att få se mina inköp från Thailand och som ni vet är erat ord min lag. Hann ju dessvärre inte köpa så mycket, men lovar att visa upp de linnen som fick hänga med hem! Dock blev ljuset så dåligt när jag skulle ta kort så får ta om resten av bilderna imorgon.. Bilden på dethär vita spetslinnet duger i alla fall :) har inte hunnit använda det än men tycker att det är så himla sött, så köpte även ett likadant i svart.

Nu ska jag packa upp min stinkande träningsväska, ha en bra fredagkväll ♥

2011-27-1

Godmorgon :) hade ju bestämt att jag skulle göra några inlägg igår men eftersom blogg.se hemsida gjordes om, kunde jag inte logga in på hela kvällen. Istället var jag på möte med u.laget och pratade lite om kommande säsong, vilket lät nytt och spännande!

Nu sitter vi i skolan och har medieproduktion, snart väntas mat och därefter rörlig bild. Sedan väntas en efterlängtad helg!! Vi hörs senare, pussis


HALF OF MY HEART IS YOU

hej på er :) Det är redan torsdag, sinnes vad tiden går fort! Känns ju som att man har helg hela tiden, men jag klagar då inte. I helgen väntas dock två dagars jobb men det blir nog bra endå!

Hade mysigaste kvällen igår med zozan & linn ♥ Vi köpte med oss massa gott och myste ner oss i soffan till Livet blir bättre. När jag väl kom hem vid tio tiden var jag så fruktansvärt trött, men tvingade ögonen att vara vakna två timmar till för att kolla el clasico. Go match i alla fall, mindre go tjej på morgonträningen imorse.. Somnade dessutom på sista lektionen då vi kollade film i aulan. Tragisk jo en aning

Här kommer två bilder på den efterlängtade solen som kikade fram här igår. Nu blir det kaffe. Puss

 

COME UP TO MEET YOU, TELL YOU I'M SORRY, DON'T KNOW HOW LOVELY YOU ARE



Idag är ingen bra dag. Måns åker på träningsläger i Spanien och lämnar mig här hemma i elva dagar. elva jävla dagar :( saknar honom redan. åh ♥

TILL ALLA HJÄRTAN, FORTSÄTT BRINN


Efter att ha sytt upp en skinnkjol hade jag lite skinntyg över som bara har legat här hemma. Sedan dess har jag länge funderat på vad jag skulle göra av det tyget, och fick till slut idén om att snygga till en av mina tråkiga kavajer.

Var lite svårare än jag hade tänkt mig, och speciellt när skinn är så hårt och opraktiskt att sy i.. Så den ser lite halvdan ut med sömmar och trådar som sitter lite här var. Men efter att ha finputsat den lite blir den säkert bra!

Funderar på att sy dit skinn på fickorna också.. Men i sånna fall blir det inte idag, för nu ska jag äta och sedan åka och ha fysträning vid halv nio. Segt att träna så sent när man är trött redan vid fyra..menmen sen nannar jag sista kvällen på elva dagar hos älsklingen ♥ Hörs imorgon! Puss

FADING LIKE A FLOWER, EVERY TIME YOU LEAVE



Hejhejhej :) Känslan efter träningen igår var riktigt bra. Hade absolut inget med laget att göra, men jag kände för en gång skull att det var en sån oerhörd lättnad att slippa känna press över hur bra man presterar. Vi får se lite hur det blir denna säsongen, men sluta helt ska jag definitivt inte göra!

Idag har dagen bestått av en välbehövlig sovmorgon medan måns fick gå till skolan vid åtta, hihi. Typ första gången jag har fått ligga kvar i sängen och inte han! Därefter väntades lite svenska, firre i matsalen och projektarbete. Vi börjar få ordning på allting nu och nästnästa helg åker vi till barnhemmet i Polen.

Idag har jag på mig min nya silvriga t-shirt från HM, jeans från gina, ny mössa från Lindex och halsduk från HM.
Nu hade jag tänkt gå ner och göra köttfärspaj, Kram på er 

2012-01-23


hejhejhej:) Har varit en bra dag idag. Inte speciellt lång och inte speciellt jobbig, nä en bra och skrattig skoldag. Och så lite korvstroganoff på det.

Har suttit med kavajen nu i någon timma och den är fortfarande inte klar. Symaskinen och jag är inte riktigt vänner idag. För att undvika nålar i fingrarna osv fanns inget annat alternativ än att lägga undan syandet till en annan dag så vi får se när det blir av, kanske imorgon.. 

Ska i alla fall strax bege mig till träning. Ska träna med u.laget idag vilket känns bra!! Har känt press och ångest över fotbollen på sistone vilket jag inte har mått bra av, så det ska bli spännande att se hur det känns att träffa gamla lagkompisarna igen!

Därefter åker jag hem till måns och sover där. Han åker iväg med laget till Spanien på onsdag så måste hinna bevara lite pussar innan dess! Vi hörs imorgon, Pusss

I DON'T WANT TO WAIT

Godkväll på er! Tredje gången jag kikar in här idag, vilket alltså betyder att jag är färdig med alla saker på min "to do list". OKEJ, inte naturkunskapsläxan men fattade inte vad man skulle göra och den är ju endå tills på tisdag så det är okej..

Efter att ha läst ut boken till textkommunikationen imorgon, har jag sytt på min kavaj hela kvällen. Tror den kommer bli färdig imorgon, så då kommer ni få se den :) Nu har precis måns gått hit i snöstormen och kallare öron får man leta efter. Nu ska vi mysa ner oss i soffan innan det är dags för käk ♥ Puss


AGAINST ALL ODDS

Sådärja nu har man varit ute på vägarna en bra stund, och det gick faktiskt ganska bra! Funderar starkt på att ta min första körlektion nu i veckan, men ska allt ta och fundera lite till på den karamellen innan jag bestämmer mig. 

Nu har jag tagit mig tid att fota lite smink som jag använder både till vardags & fest. Någon hade önskemål att jag skulle lägga upp en bild på mig nysminkad, men det får bli en annan gång för idag är det slappsöndag :)
 

Foundation från max factor "colour adapt nr 75 golden" -En heltäckande foundation som är skitbra om man knappt har någon färg i ansiktet, annars kan man lätt se lite översminkad ut.
Rouge från Isadora "Mocha blush nr 21" -köpt igår så inte använd än, men antar att den är lik HM;s egna rouge som jag annars brukar använda.
Puder från Max factor "deep beige nr 42" -enligt mig är detta det bästa pudret någonsin, och jag använder det dagligen.  
Två ögonbrynspennor i light & dark brown, från HMs egna märke.
Chocolate ögonpenna, även den från HM.
Ny läppenna från Max factor i en mörklila färg "plum nr 18"
Sist men inte minst, min nya favorit från Isadora. Läppenna som håller i princip hela dagen och varken kletar av sig om man äter eller pussas :* "plum nr 42"

Ny ögonskugga jag köpte igår. Tycker att alla 4 färgerna är superfina ihop! Kommer från Isadora och heter "Crystal mauve nr 37"
Jättesilvrrig ögonskugga på burk från HM.
Min älskade glittereyeliner från HM -som jag använt sedan jag gick i sjuan både till vardags & fest. Funkar alltid!
Bra budget-dipliner från HM, men funkar kanon.

Två nya mascaror från Lumené och en min gamle trogne vän "2000 calorie" från Max factor.

Nytt cerise läppstift från Isadora "Flirty fuchsia nr 149"
Läppglans från Face Stockholm
Läppglans från Max factor
Läppbalsam "coconut" från The body shop

Lite andra nödvändiga grejer i sminkväskan är: pincett, spegel, pennvässare och ögonfransböjare!

Hoppas att ni blev nöjda för tipsen, annars får ni komma med frågor :) Nu ska jag börja läsa i boken som ska vara utläst imorgon..Puss på er

2012-01-22



Hejhejhej:) Efter lite god mat och gladiatorerna somnade jag som en gud i en nybäddad säng. Den känslan går ju inte att beskriva! Idag vaknade jag pigg och utvilad runt elva tiden. Sedan dess har jag inte gjort allt för mycket mer än att ha gjort en "to do list" för idag. 

• Börja läsa "säg ifrån"-boken
• göra minst 3 blogginlägg
• göra naturkunskapsläxan
• övningsköra med pappa
• styla om kavaj
• pussa på månsan.

Hitills har jag ju dessvärre inte hunnit bocka av en enda av punkterna.. Men man måste ju börja nånstans. Mellan allting ska jag ju givetvis hinna äta en och annan matbit. Vi hörs senare! puss

STYLE A BAD


Kommer en liten update från en sliten tjej här idag. Håller just nu på att rensa ut hela min garderob och därefter göra lite fräscht i rummet som ser ut som fan rent ut sagt. Sov till ett idag efter en riktigt bra kväll igår! Mer om den kommer senare :) Puss sålänge

LOVE WILL TAKE YOU



Hejsan:) Kvällen igår var bra! Åt jättegod plankstek på Stekhuset och efter lite kaffe på maten begav vi oss vidare till biostaden för att fylla på magsäcken med ytterligare lite godheter. Det var knappt några i salongen och måns var en av 3 killar haha.. Jag hade jättehöga förväntningar på filmen, och jag måste nog säga att dem inte riktigt uppfylldes. Måns tyckte att den var lite väl förutsägbar, men det är väl alla sånna smöriga kärleksfilmer? ;) Jag tycker endå att den var helt okej och slutade så fint som en sån film ska sluta.

När vi väl var hemma hann vi se slutet av el clasico matchen innan vi mätta och belåtna gick och la oss.
Idag började dagen med träning och har flytit på bra med naturkunskap, en inställd lektion och lite film på samhällen.

Nu ska jag hjälpa mamma att göra tacos innan det är dags att träna ikväll! Puss

STEKHUSET & BIO


Ikväll ska måns och jag ut och äta på stekhuset, därefter ska vi gå på bio och se New years eve ♥ Hörs mer imorgon! Puss&kram

I WILL NEVER FAIL YOU AGAIN, I'M SO SORRY



hejhejhejhej:) Det var nästintill omöjligt att ta sig upp ur sängen så trött som jag var imorse.. Att börja dagen med en matte c lektion kändes inte heller så lockande, men nu har CSN satt ribban högt om man ska få dedär studiebidraget, så jag hade helt enkelt inget annat val än gå dit. Därefter hade vi bara lite religion innan det var dags att sluta vid halv tolv. Åt firre i matsalen och johanna & jag spelade duktiga elever när vi satt kvar en halvtimme extra för att reda ut religionläxan tills imorgon. fint

Nu ska jag dammsuga och ta mig en dusch innan jag beger mig in till stan för att möta upp åse för en fika på kullzénska ♥

På bilden ser ni ett av klackskorna jag köpte i Växjö. I dem blir jag 14 cm längre , det vill säga 175 cm. Har aldrig stått så högt upp i luften!! Synd bara att jag inte kan gå i dem, eller klackskor över huvud taget....
Puss

IN MY ATMOSPHERE I SEE STARS


Godkväll. Inte fan har jag skrivit ett ord på religionsuppgiften som ska vara inlämnad imorgon. Ska till gymmet med laget om en timma och innan dess ska allting vara klart. Dags att ta sig i kragen och få lite gjort.

Ber om ursäkt för världens sämsta kvalité på bilderna men orkade verkligen inte försöka ta nya. Idag hade jag på mig min prickiga tröja från Zara och mina dragkedjejeans från Gina, som jag har använt varje dag sen jag köpte dem känns det som.. Sjukt bekväma och passar till allt!! 

Till det hade jag dessutom läppstift eller rättaresagt läppenna för första gången i skolan ;) kändes lite obekvämt men den höll sig väldigt bra så jag slapp kleta på var minut. Köpte nämligen lite nytt smink förra veckan så tänkte tipsa er lite om vad jag tycker är bra! Kanske blir imorgon, för nu skulle ju jag plugga som sagt..
Puss på er!

THE FIRST CUT IS THE DEEPEST


Hejhejhej:) hoppas dagen har varit bra.Hade bara natur och projektarbete idag i skolan eftersom svenskan var inställd som vanligt hehe.. Satt endå kvar till tre och pratade med fina klasskamrater!

Nu har jag ätit gröt med banan och sylt i. Försöker bli lite nyttigare men det höll inte längre än att jag tryckte i mig en cupcake till kaffet direkt när mamma kom hem. 

Nu ska vi åka och kolla lite second hand, innan jag sätter mig med plugget.. Ska även försöka hinna övningsköra innan träningen ikväll, vi får se hur fort tiden rinner iväg helt enkelt!

Slänger upp en bild på kuvertväskan jag köpte i Växjö. Säkert många som har en likadan, men jag tycker den är för jäkla snygg och lätt att pigga upp en tråkig outfit. Kommer från Hm och kostar 149kr
Hörs senare ikväll, Pusss

THE SOUND OF SILENCE



Dagen till ära bär jag jeansshorts från Levis (köpta i thailand), nytt linne & halsband från bikbok, dracula-lång kofta från cubus och stay-ups från lindex. Till detta svarta converse, mysig halsduk och mössa.

HOW YOU REMIND ME


Hejhejhej:) Hur mår ni idag? Jag hade en mysig kväll hos måns igår med hemlagad pizza och fotbollstittande. Gullungen överraskade mig även med tiramisu till efterätt! Så där satt vi med chokladdoppade jordgubbar mitt i vintern, och det kändes helt plötsligt inte alls långt till sommaren. Men nu ska vi inte överdriva, med tanke på att faktiskt just nu snöar utanför mitt fönster.

Dagen har i alla fall flytit på bra, det har varit en glad dag trots pyttipanna i skolan. Nu sitter jag här med dunderhuvudvärk och funderar på om det är värt att börja skriva på religionsuppgiften innan träningen.. Kanske borde vara ute i lite god tid för en gång skull! puss

2012-01-15




Hej på er :) Har haft två mysiga dagar i Växjö med fina farmor. Hade kollat fel på tågtiden idag när jag skulle hem, så var nära på att missa tåget med..Men jag hann med 30 sekunde ungefär så det var ju lugnt ;)

Igår lunchade vi på restaurangen PM. Åt en jättegod ceasarsallad innan det var dags för lite shopping. Köpte två par klackskor, en kuvertväska, ett linne och en långkjol. Långkjolen känns verkligen inte riktigt som mig, men den var så himla fin så jag hoppas att den kommer till användning vid något tillfälle i alla fall!

Provade även dessa sjukt snygga silvriga jeans på Hm. Dock var de hårda i modellen och satt ganska fult på mig, så de kändes tungt att låta dem hänga kvar i affären. 

Bilder på inköpen kommer imorgon, för nu ska jag plugga en liten stund innan jag beger mig till måns och gör hemmagjord pizza, mmm så gott..

Ha en ångestfull söndag. Pusselipuss

VÄXJÖ

Godmorgon! Ny dag och nya tag idag. Ger mobilbloggningen återigen ett försök :) sitter i alla fall just nu på tåget mot Växjö för att hälsa på farmor. Ska bli så himla skönt att komma iväg lite! Vi ska gå på stan och äta lunch sen får vi se vad vi hittar på ikväll, jag är lite sugen på bio! Tar ett tåg hem runt tolv imorgon så vi hörs mer då. Ha en bra helg, puss


LOVE IS TO HARD TO BREAK IT'S A LITTLE THING WE MAKE

 

Hej mina kära ♥ Upp och ner dag idag.. Började tungt men slutade bra med mina fina tjejer på mc donalds hehe. Har inte ätit där sen dom byggde om, men visst smakade maten fortfarande densamma!

Annars har väl inte allt för mycket hänt idag. Jo det snöade precis när jag satte mig på cykeln för att trampa hem från stan. Helvete om vintern skulle börja nu när jag precis försökt intala mig att den snart är över. Man överlever väl, åtminstone när en roadtrip och siesta festival är inbokat i maj!! Menmen, det är ett tag till dess..

I dethär inlägget vill jag även visa min tacksamhet till johanna & felicia som betyder så oerhört mycket för mig. Vet inte vad jag skulle gjort utan er, ni bär verkligen på ett hjärta av guld.

Hoppas att ni får en bra fredagkväll. Pappa och jag är ensamma hemma så vi ska beställa thaimat till oss och månsan. Imorgon tar jag tåget till farmor i Växjö, men jag hoppas vi hörs innan dess. Puss&kram

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SAIN






Ingen bra dag idag.. Bjuder på lite bilder från mysiga middagen igår för att muntra upp inlägget lite ♥ Sköt om er så hörs vi. Kram

2012-01-11

Hej på er! Kvällen igår spenderades i AK-hallen som bjöd på gymmande med laget i två timmar. Efter en promenad i kylan hem var jag helt slut men kunde endå inte sova. Är väl givet sådär innan första skoldagen.. Den flöt på bra i alla fall, med en ynka mattelektion. Innan jag begav mig hemåt blev det stan en runda. Gjorde av med lite för mycket pengar på ingenting men lyckades köpa mig nytt smink och en perfekt bh till balen. Sydde ju upp min klänning i thailand, och den är så tajt att det knappt går att ha någon bh under haha, men då var de problemet löst :)

Nu ska jag ner i köket och laga middag. Borde egentligen plugga men har ju lovat måns att bjuda på 3-rätters idag, och han kommer redan vid 18.00 så jag har lite att göra! Kanske hinner uppdatera innan dess, beror på hur det går med matlagningen ;) Ha en fortsatt bra dag! Pusss

GIVE YOUR LOVIN RIGHT NOW

Igår cyklade jag och betalde inskrivningsavgiften, riskettan och hämtade mina teoriböcker på Körskolan! Jajemän, ett steg närmre åtminstone. Men vad jag jobbigt det ska vara att ta tag i dedär jäkla körkortet. Från och med nu sätter jag upp ett mål att i alla fall ta det innan juni!! Man måste ju sätte upp ett mål för att bli motiverad att lyckas, ellerhur? :)

Hur mår ni idag? ♥ Själv har jätteont i huvudet, så efter att jag kom hem ganska tidigt från måns har jag bara legat i soffan och sovit.. Nu ska jag i alla fall ta tag i ett skolarbete som måste påbörjas. Tanken av att gå upp vid sju och börja skolan imorgon gör mig illamående. Ska försöka njuta av denhär sista dagen så gott det går! Vi hörs senare. Kram

TRANSPARENT


Har ju glömt ett visa er denhär söta klänningen jag köpte för någon vecka sedan! Det fanns en liknande på HM innan jul, men den blev slutsåld direkt. Men jag hittade en nästan lika dan på Indiska, så därför önskade jag mig den i julklapp. Mamma berättade i efterhand att hon hade runt till alla Indiska affärer här i närheten för att få tag på en! Den var slutsåld i S överallt, men tjejen i kassan här i Kalmar var så hjälpsam och letade igenom halva lagret men utan resultat tyvärr.. Sen när mamma, edde och jag gick på stan några dagar efter att jag kommit hem från Thailand gick jag endå in där för att se om det kanske fanns någon större storlek kvar. Och tror ni inte att det hänger en sån klänning kvar, och den är i small :D Dessutom var den nersatt till halva priset vilket inte gjorde saken sämre!

Troligtvis var det någon som hade lämnat tillbaka ett julklappsköp, men det tackar jag för så glad som jag blev! Hade i alla fall tänkt matcha den med strumpbyxor och en kort stickad tröja över, kanske i färg? Om man ska ha den till fest får man nog köra på ett längre svart linne under, med tanke på att den är helt transparent.

CUPCAKES



KOLLA vad jag har lyckats göra idag!!! Har alltid tänkt tanken att göra cupcakes men känt att nä, dedär är ingenting att baka för en sån som mig. Jag tycker det är kul att baka och bakar ganska ofta, (i och för säg inte om man jämför med högstadietiden då malin och jag bakade kladdkaka i parti och minut) men när jag bakar kan det ibland gå lite för fort..Det vill säga, att jag oftast läser att jag kanske inte borde hällt i mjölet i den smeten precis när jag har vänt på bunken.

Men nu hade jag gett mig tusan på att ge cupcakesen ett försök, så igår när pappa och jag var på maxi köptes ingredienser och en himla massa fint strössel! Det är ju halva grejen att göra cupcakes, att dem ska se fina ut :)

Efter lite krångel med recept började jag baka. Men efter att ha tagit ut plåten ur ugnen kom besvikelsen.. De liknade kladdkakemuffins och var inte högre än en centimeter. Det fanns helt enkelt inga andra alternativ än att hitta ett nytt recept till smet nummer 2!

Men det gick fort att dra ihop den, hade dock lite svårt att spritsa ut glasyren då våran sprits gick sönder under tiden.. Det blev lite kladdigt men till slut blev det äntligen klara! 

Kunde ju inte trycka i mig en precis innan träningen, men nu funderar jag på att åka iväg till måns för lite cupcake-fika. Måste ju bjuda någon så att jag inte äter upp alla själv hehe.. Sov så gott med er ♥

LOVE TO ALL OF YOU

För det första måste jag verkligen berömma alla er som kikar in här varje dag! När man tänker efter så är det lite småläskigt att man inte ens vet vilka det är som läser ens blogg, men det är ju givetvis det som är charmen i det hela också! Ibland när jag och mina kompisar snackar, kommer vi på oss själva med att säga något som "ja juste du var ju där i helgen, hur var det?" trots att den personen inte alls har sagt vart den har varit i helgen. Allt detta för att man läser varandras bloggar ;) 

Tänk då på de stora bloggarna som har en miljon läsare om dagen...När vi var i Stockholm med klassen mötte vi Kenza på centralen och trots att man aldrig någonsin sett henne i verkligheten förut, visste vi direkt att hon var påväg till gymmet haha.
 
För det andra måste jag göra ett extra stort + till er som börjat våga kommentera:) Det är jättekul att kika in på bloggen och se att man fått en kommentar, nästan oavsett vad den gäller. Då känner man att någon uppskattar det man gör helt enkelt.

Så därför tänkte jag svara på två frågor som har kommit upp här de senaste dagarna.

Vart jobbar du? Jag jobbar i en närlivsbutik på Brémelyckan, där jag brukar jobba varannan helg. Mina arbetsuppgifter är att sitta i kassan vilket jag trivs bra med. När det kommer in varor får man även plocka upp på lagret och det är inte lika kul..Men i stort är jag oerhört glad att jobba där jag gör!

Hur klär du dig när du använder stay ups? De är ju egentligen underkläder men det var alltså inte i det syftet jag köpte dem ;) De har än så länge inte hunnit användas, men nu i vinter tänkte jag ha dem över ett par strumpbyxor, till en tjockare stickad tröja eller en enkel svart klänning. I sommar blir det nog barbent till ett par slitna jeans eller skinnshorts.

PUSS till er ♥


REMEMBER WHEN THE NIGHTS THEY COULD NEVER END.



Hej på er :) Efter att pappa och jag övningskört för första gången på länge igår, tog jag tåget till Nybro med Måns och kakan. Det var återigen dags för lite fotbollstittande och hejande på mina tjejer! Dem tog sig till final, där Lindsdal stod för motståndet. Ifk skötte sig galant, men det räckte inte in i det sista. Med 27 sekunder kvar gjorde Lindsdal mål och det var bara att applådera Ifk för en väl genomförd turnering.

Vi kom inte hem förrän elva, så då myste vi ner oss i soffan och somnade till Karate Kid.

Idag har vi haft en riktigt lång och skön sovmorgon, och när jag vaknade sken solen och jag fick för mig att det var sommar. Tyvärr hade jag fel, och jag märkte det tydligt när jag klev utanför dörren och det var frost på varenda bil jag cyklade förbi. Som tur var överraskade måns mig med omelett till frukost vilket gjorde att vinterkylan åtminstone kändes lite mindre.

Här kommer förresten en bild på ett par skinnshorts jag köpte på rea förra veckan! Har sett dem på Victoria Törnegrens blogg tidigare, men tycker att de är lite svårmatchade.. Men nu när de kostade 50kr kunde jag inget annat än att ge dem en chans!


KAPTEN RÖD


Vaknade för en stund sedan. Sen dess har jag bara hunnit äta frukost och tagit på mig mjukiskläder. Säger väl allt om gårdagen! Kapten röd var helt okej, kan berott på att jag bara kunde en låt, som jag till och med missade när dem spelade.. Det var stört mycket folk, så mellan alla klackar dansade vi oss igenom kvällen till den led mot sitt slut. Med värkande fötter bestämde jag strax innan 3 att offra 100 kr, (dvs 10 cheese) att ta en taxi hem. 100% värt att vakna i sin egna säng en dag som denna :)

Nu ska jag städa lite, sen funderar jag på att göra cupcakes för första gången! Ska suga på den karamellen lite.. Pusss

............


Jobbet gick bra. Fick komplimanger av 50+ gubbar och en som visade att hela hans byxor hade spruckit i skrevet påväg till affären. Trevlig lördagsunderhållning vill jag lova! Ikväll väntas utgång med några brudar! Oklart vilka vi blir än, men Sandra och Kapten röd kommer i alla fall förgylla denna kväll tillsammans med oss. Jo man tackar. Nu ska jag börja göra i ordning mig, ha en bra lördag!!! PUSS


2012-01-07

Godmorgon :) Ska hoppa in på ett jobbpass nu vid elva så är lite stressad, därför blir detta ett kort inlägg! Igår spenderades i alla fall dagen i Nybro. Måns och jag kollade när ifks duktiga tjejer tog sig till semifinal! Vi mötte även johanna och hanna, och hejade på felicia när dom spelade. Fika och hamburgare lyckades vi också få i oss ;)

På kvällen var vi jättetrötta så vi åt middag och la oss framför teven resten av kvällen.
 Nu har precis månsan åkt till träning med sin stukade fot, och jag ska cykla iväg till jobbet. Kommer hem strax efter 3, då blir det en bättre uppdatering! Puss sålänge 

STAY UPS


Stay upsen jag köpte innan jul! Har fortfarande inte använt dem, men det beror på att jag inte har haft några hela strumpbyxor att ha under haha.. Har helt enkelt varit för lat för att köpa nya, men idag tog jag tag i mig själv och köpte två par. Tråkigt köp men behövligt! Kommer i alla fall från Lindex och kostade 79kr

Efter träningen blir det snabba ryck hem och duscha, för att sedan hoppa på tåget till Emmaboda idag igen! Men denna gången ska måns och jag hem till hans familj och umgås lite, sover över natt där så vi hörs imorgon :) Puss&kram

DON'T LOOK BACK IN ANGER I HEARD YOU SAY


Här kommer en bild på pälsen jag köpte på Hm:s rea för några dagar sedan. Har länge velat ha en ljus päls, men aldrig riktigt hittat någon som fallit mig i smaken. Denna var dock något för orange, men helt klart värt 100 spänn!!

När jag kom hem och visade den för pappa blundade han och sa: Oh herregud, om jag skulle få slänga ett plagg ur din garderob så blir det den.. Ännu roligare blev det när jag provade den och Wilgot kutade rygg och fick jättetjock svans haha..jag liknade väl ett lejon eller nåt.

Fick dessutom en fråga hur jag tänkte matcha den! Än så länge har jag ju bara hunnit använda den två gånger, men då matchade jag med mina svarta skinnjeans från gina, örntröjan och ett par svarta kängor. Om man har en päls tror jag att man ska matcha den så enkelt som möjligt, annars är det lätt att det kan bli för mycket. Där kom lite tips från coachen ;) Nu blir det träning. Puss på er

2012-01-05

Godmorgon! Kvällen igår var jättemysig hos mina flickor utanför Kalmar. Vi åt grekiska biffar med klyftpotatis och marängsviss till efterätt. Riktigt längesen jag åt det, var ju alltid sån kalas-efterätt när man var liten :D riktigt gott är det i alla fall!
Vi kollade på tv och tog igen allt prat och skvaller vi missat under lovet, vilket var en hel del.
När jag skulle åka hem betedde felicia och jag oss som två spioner på emmabodas ödestigna tågstation, haha. Så efter att ha suttit llivrädda inlåsta i bilen hoppade jag på tåget i hopp om att komma hem.
Idag sov jag länge, så nu har jag precis ätit en god frukost som bestod av salami/brie macka & oboy! Nu väntas duschen. Puss

2012-01-04

Hej på er:) Idag har jag inte gjort allt för mycket nytta. Hjälpt mamma att fixa lite med det ena och andra här hemma. Tråkigt men sånt som måste göras helt enkelt!

Nu strax ska vi åka och lämna blommor till Agnes mormor, som var kattvakt åt Wilgot. Efter lite fika där, ska jag ta tåget till Emmaboda. Ikväll ska jag nämligen äntligen få träffa Johanna & Felicia ♥ Som jag har saknat dem!!Tar troligtvis nattåget hem ikväll, men om vi inte hörs senare får ni ha en fortsatt bra dag.

Puss&kram


Slänger upp en tjuvkik på min nya päls och t-shirt

LIFE IS A ROAD AND I WANNA KEEP GOING

Det är när allting här hemma blir tyst och mörkt som tankarna börjar snurra i huvudet. Livet är allt märkligt. Ibland svävar man på moln medan man dagen efter vill stänga in sig själv i ett mörkt rum med ekande väggar. Men det är under dessa kvällar jag börjar tänka, börjar sakna. Vet fortfarande inte om jag borde skriva dethär, men det är ett sätt att skriva av mig. Mina tankar kan vissa dagar vara tunga och ibland orkar man inte bära mer. En sådan kväll är det just ikväll. Jag saknar en vän, som jag under flera års tid gav hela mitt hjärta åt. Har aldrig skrattat så mycket som vi gjorde ihop. Men ibland räcker inte det hela vägen. Jag kan tyckas överdriva, men jag känner mig inte riktigt hel utan henne. Givetvis går man olika vägar, hittar nya vänskapskretsar och börjar leva ett liv som kanske inte alltid är med varandra, men endå. Jag vägrar inse att jag kanske inte längre är min bästa väns, bästa vän. Jag har underbara vänner runt omkring mig som betyder mer än någonting annat. Men det finns ingen som vet så mycket om mig som hon. Som känner mig så bra som hon. Från att ha träffats flera gånger om dagen, till att inte säga något till varandra på flera månader får mig att vilja storlipa. Men jag tänker inte visa mig svagare än någon annan. Jag önskar att allting vore som jag hade tänkt att det skulle bli. Men man ska inte alltid tänka så mycket, då sker saker du aldrig trodde skulle ske. Men samtidigt får man inte glömma bort att det händer en himla mycket fina saker på vägen. Livet har upp och nedgångar och alla är vi där någon gång. Vet egentligen inte vilken påverkan denna meningslösa text kommer ha, men den har något att säga, inte minst för mig själv. Men nu tar snart orden slut, kände bara att jag ville lätta på hjärtat lite. Dethär är till dig malin.



I LOVE YOU


Sitter inne och fryser och har inte alls lust att åka ut till Gasten för att träna om en timme.. Men nu ska jag inte sitta här och gnälla, jag har ju faktist redan tröstköpt en massa smått och gott på stan idag, just för att depressionen att vara hemma i Sverige var alldeles för stor. Tur att kaffet på Kullzénska värmde både agnes & mig!

Men nu ska jag packa innan jag beger mig till träningen. Förresten, är det något ni vill se mer av i bloggen får ni gärna komma med förslag! Puss sålänge:)

2012-01-03

Hejhej hemskt mycket hej♥ länge sedan vi hördes nu och julen, nyårsafton och allt är redan förbi. Skönt säger jag! Själv tillbringade jag veckan i Thailand med min älskling, och vi hade det så jäkla bra att det inte går att beskriva. Samtidigt som det är skönt är det så jäkla tråkigt att vara tillbaka i Kalmar och den vanliga vardagen. Och jag har flagnat som en gris dessa dagar, så nu kan man knappt tro att jag har varit utomlands :( haha..
Menmen, så blir det ju när man ligger och pressar så hårt att man bränner sig.

Givetvis kommer jag lägga upp en himla mycket bilder här, men det blir inte idag.

Gårdagen spenderade jag med brorsan och mamma på stan. Vi fikade på Kullzénska med salami/brie macka och kaffe. Jag fyndade en transparent klänning och en päls för 100 kr!!! Kommer också upp här så småningom.

Det blev en mysig kväll med Isac och Jonas på cafe Dream där det fylldes på ytterligare koffein i kroppen.

För övrigt har jag vänt på dygnet totalt och trots att måns och jag somnade halv elva igår vaknade jag klarvaken vid 5 och inte kunde somna om.. (I Thailand är ju nämligen klockan elva på morgonen då). Så på träningen ikväll lär väl jag se ut som ett lik.

Nu väntar jag in agnes för att åka in till stan och fika, haha skräll va? Vi hörs sen! Pusss


RSS 2.0