2012-06-29



Hejhej :) Tänkte vara generös och bjuda på en hel del bilder i förmiddags, men mobilen och datorn ville inte samarbeta med mig så det får bli en annan dag.

Idag är jag ledig, och det känns förbannat skönt!! Solen sken ett bra tag, så jag passade på att vila upp mig i solstolen. Fick dessutom två bra besked.. Jag fick en dator av mamma och pappa i studentpresent, men redan efter två dagar hände något med den så den behövdes skickas in på service. Och självklart hade jag redan lagt in alla studentbilder där och raderat dom från kameran, så jag fick panik. Men idag ringde dom och sa att bilderna hade räddats!! Så jäkla bra, det var ju huvud saken :)

Och inte nog med det, skulle jag boka biljetter till Vallen och maskinen som spelar imorgon. Och när tove skickade ett sms att biljetterna snart skulle ta slut, fick en sån panik att jag tryckte fel kod tre gånger så kortet spärrades haha..

Men som tur var kunde brorsan pröjsa ut för biljetten, och så beställde jag ett nytt kort samma dag, som hade landat i brevlådan idag!

och inte nog med det, så tappade jag mitt busskort igår..Jag är nog rankad 10 klantigast i världen. Så det ska jag åka in till stationen och spärra nu, samtidigt som jag hoppas få ett nytt!

Så efter många om och men, har det i helhet varit en bra dag ;) Vi hörs senare. Puss

20012-06-27

Hej på er :) Helt ärligt har jag haft en riktig skitdag idag, men det konstiga är att jag är minst lika glad för det. Fick skjuss med chefen till jobbet vid sju i morse, vilket innebar att när jag var färdigjobbad fanns det inget annat alternativ än att börja gå. Men som tur var sken solen, och jag använde run keeper (appen på mobilen) som trots skoskav gjorde att jag blev motiverad till en powerwalk. Testa den om ni är ute och går/springer, hur peppande som helst!!

När jag väl kom fram till busshållplatsen hade jag tid över, så jag gick in på netto för att handla lite. Men där var det sån jäkla kö att när jag precis kom ut igen såg jag bussen åka förbi mig. Inte nog med det, så hade jag kollat fel på tidtabellen så den andra bussen gick från träffpunkten, alltså inte från möllstorp där jag satt i ösregnet..haha

Menmen, det var bara att bita ihop. När jag sedan klev av vid Norrgård i stan blev det att rättare sagt springa enda hem. För visst är det typiskt att enda dagen man väljer att inte ta jackan med sig till jobbet, ska det spöregna? 

Aja, nu är jag hemma i alla fall och har bytt om till mjukiskläder. Trots denna jävla skitdag är jag glad på livet. På fredag är jag ledig och då kommer mamma och pappa hem :) dock åker de redan på lördagmorgon, men då väntas utgång med mina tjejer! Ikväll ska Månsan och jag grilla, sedan sätta oss med gänget på Krögers för att kolla fotbollen ikväll. Ska bli himla mysigt faktiskt! Puss

2012-06-26

Hej på er :) Idag är jag min första lediga dag sedan jobbet drog igång, dvs för en vecka sedan. Nu i fortsättningen kommer jag jobba två dagar och därefter vara ledig en. Detta betyder självklart att bloggen förhoppningsvis kommer få lite mer tid!

I fredags satte jag på bussen till Byxelkrok efter jobbet. Resan tog 3 timmar så det var himla tur att adam var med som sällskap. Två killkompisar jobbar på Sportrea uppe i Byxelkrok, så vi var ett helt gäng som tillsammans firade in sommaren där. Tanken var att långbord utomhus skulle ta plats, men med skitväder som erbjöd regn fick vi trycka in oss i själva outlet butiken haha. Men med trevligt sällskap, grillat och god stämning funkade det minst lika bra!

Jonas som hade fått uppdrag att vara lekledare, anordnade allt från frågesport till ölhävartävling och kasta ring. Framåt kvällen begav vi oss in till hamnkrogen i Byxelkrok. Hade inga som helst förväntningar, men jag hade fan riktigt kul! Visserligen gick jag och Viktor 3 km fel när vi skulle hem, och var nästan nära att göra "en jonas" (dvs gå 9 km till böda..) men vi somnade tillsammans allihop till slut i lucas husvagn. Finns det hjärterum finns det skjärterum. Hoppas ni också hade en bra midsommar! Kram
















Tack till Lucas som anordnade allting, tack till viktor för lite naket under kvällen och tack till resterande som tillsammans gjorde denhär midsommaren så bra som den kunde bli.

YOU AND ME AND THE BOTTLE OF WINE, AND HOLD YOU TONIGHT


Kjolen gör sig inte rättvis på bild.. Men denna pliserade kjol köpte jag i alla fall härom veckan på bikbok. Kommer bli hur fin som helst till bruna bara ben i sommar :)

2012-06-20


Hejhej :) fina ni är som fortfarande orkar kika in här, trots den usla uppdateringen.. Har fortfarande inte fattat att vi faktiskt tagit studenten och allt vad det innebär.. Vuxen, jobb och framtidsplaner är väl det som snurrar mest i huvudet just nu. Men än så länge är livet helt underbart, trots att jag saknar mina underbara klasskamrater något otroligt.

Igår spenderades kvällen med tre av mina favoriter ute i johannas sommarstuga på Öland. Hade en perfekt kväll med grillning och mys innan vi somnade gott sent in på natten.

Nu idag har jag tagit ledigt från jobbet för att åka och spela match i Kristianstad. Så medan ni njuter av det härliga vädret kommer jag sitta på en buss.. men jag hänger inte huvudet för det, för på fredag är det midsommar och det ska firas på bästa sätt.

Vi hörs någon gång i veckan ♥ Ta hand om er. puss

2012-06-14


Hej på er :) tänkte egentligen bara säga att jag lever, och att känslan tyder på att detta kommer bli den bästa veckan i mitt liv. Igår firade vi Zozan och malin som tog studenten. Många blandade känslor, men framför allt lycka och glädje såklart. Idag har jag hunnit med att gå på studentmottagning hos min barndomsvän Agnes och lite träning, och ska alldeles strax åka bort till julia för att återigen gå på studentfirande. Till sist avslutar vi kvällen hos Manne som även han har tagit steget ut i vuxenlivet. 

Igår vankades det utgång, och en go sådan minsann. Ikväll blir det däremot lite lugnare för att vila upp sig inför morgondagen. Då är det nämligen vår tur, och jag kan fortfarande inte inse att detta längre inte är en dröm jag lever i. Måste börja intala mig till att JAG SKA TA STUDENTEN!!! Vi hörs när livet inte är uppe bland molnen längre. Kram på er

DON'T LOOK BACK IN ANGER I HEARD YOU SAY


Efter en ynka svenskalektion idag åkte jag en sväng till körskolan. Hade inga böcker med mig så plugget gick väl lite sisådär. Men jag satt vid datorn och nötte in dedär satans frågorna om och om igen.. Mitt mål var ju att ta körkortet innan studenten men nu när det inte har blivit så, har jag lovat mig själv att ta tag i teorin på riktigt när allting har lagt sig efter studenten, det vill säga nästa vecka. Denna vecka vill man ju främst ha kul och leva livet utan att behöva gå runt med ångest.

Menmen, det är bara att kämpa vidare. Idag jag jag klädd såhär, jeansshorts 501 från levis, linne från hm och en lång, vit transparent skjorta. Till detta vita converse och skinnjacka

Nu ska jag äta lunch och lägga mig ute i solstolen en stund! Puss


2012-06-12



Hängde med kära klasskamrater i parken igår eftermiddag. Köpte med oss pizza från Victoria och pratade om det sista inför studenten. Imorgon är Kagg först på tur, och allt känns bara så jäkla ofattbart. Det är verkligen vår tur i år.

I DON'T CARE THE NIGHT, HE DON'T CARE WE LIKE


Måste visa er denhär goda plocktallriken jag gjorde till middag häromdagen! Den blev så jäkla god att jag funderar på att göra en likadan ikväll efter träningen :) Idag på dagen ska vi ju nämligen trycka i oss pizza hehe... Det som är bra är att det går fort att göra och att man kan ta de grönsaker/frukter man har hemma!

På denna tallriken har jag ruccola, rödlök, avocado, mango, jordgubbar, fetaost, parmaskinka och, soltorkade tomater och balsamvinäger.


2012-06-11

Godmorgon! Matchen igår gick betydligt bättre än den häromdagen, och vi lyckades vinna med 5-0 och därmed få med oss 3 nya poäng, vilket var riktigt gott :)

Jobbet flöt på bra det med, och nu ska jag ha en hel veckas ledighet innan sommarjobbet drar igång på riktigt nästa måndag. Plockade upp måns påvägen hem och spenderade kvällen med honom och resten av familjen i tv sofforna, tittandes på fotboll. Ikväll är det ju Sverige som spelar och det ska hejas fram ordentligt!!!

Inatt mådde jag så illa, så jag gick in och la mig i gästrummet för att jag trodde att jag skulle kräkas över måns haha.. Som tur var kunde jag somna om och mådde bra när jag vaknade. Inte direkt läge att bli sjuk nu tycker jag!

Nu ska jag fixa och dona lite i mitt bombnedslagna rum, för att sedan bege mig till skolan en snabbis och därefter vidare till parken med några i klassen! Ska bli himla trevligt :)  


Sista rörlig bild lektionen i fredags firades med chirre och cola, samtidigt som vi kollade igenom alla värdelösa filmer haha.. blir nog ingen regissör av mig trots allt.

RHODOS






















Hej på er :) Lite stressad, ska nämligen alldeles strax åka iväg till samling inför match. Idag möter vi Tölö hemma klockan 15.00 så om ni inte har annat för er, är ni hjärtligt välkomna ner till Gröndal för att heja fram oss.
Idag har jag hängt lite på stan med mamma. Pappa fyller nämligen år, (stort grattis till honom ♥) och mamma var ute och handlade present i sista minuten. Edde kommer hem imorgon så då ska hela familjen fira honom lite mer, än så länge har det bara blivit frukost på sängen!

Direkt efter matchen hinner jag hem en snabbis innan jag ska bege mig till jobbet.. Match och jobb imorgon med, så det blir tufft. Men det ska nog gå! Bjuder på lite Rhodos bilder så länge :) ha det bra! Puss

BAL 2012


Hej på er! Kan ju börja med att be om ursäkt för den återigen dåliga uppdateringen. Känns som att det är mycket förlåtande från min sida nu för tiden haha, men bloggen har hamnat lite vid sidan av allting. Bilderna från Rhodos kommer självklart upp, det är bara en tidsfråga när jag har tid att spendera några timmar vid datorn..

Men i alla fall, igår var dagen som den efterlängtade balen höll till. Dagen började tidigt för uppsättning hos frissan, plockade upp måns påvägen och åkte hem till mig för lite lunch innan vi börjaded fixa oss. För mig tog det ett x antal timmar längre tid, men när klockan slog ett var vi klara och åkte ner till stadsparken.

Träffade älskade vänner som var så fina allihopa! Fotades i timmar och var lycklig över att solen skén. Begav oss sedan vidare till Bistro. Drack cider, åt nachotallrik och lyssnade på nationalsången på Larmtorget.

Blev därefter bussade till Borgholm där vi intog Strand, åt 3 rätters och hade en helt oförglömlig kväll. Hade skyhöga förväntningar men kvällen levde upp till varenda en. Så fantastiskt jävla underbart

....


Godkväll :) Orkar inte lägga upp alla Grekland bilder ikväll så det får bli imorgon.. Har suttit och skrivit färdigt ett svenskatal nu. Detta är den sista uppgiften jag någonsin kommer att göra i skolan, någonsin. Känns så jäkla bra rent ut sagt! Men lite märkligt också såklart..Många tankar vad som kommer hända här framöver osv, men just nu ska jag bara njuta av dessa dagar jag har framför mig.

Bjussar en bild på en av studentklänningarna jag har sytt. Nu köpte jag dessutom en på Zara i Rhodos som jag förmodligen ska ha, men denna kommer säkert också till användning :) Puss

2012-06-04


Då säger jag hallå igen :) Nu har jag landat lite smått här hemma efter hemkomsten från Rhodos igårkväll. Kan börja med att säga att jag har haft en helt underbar vecka med Månsan♥ Den kom verkligen lägligt efter all skolstress! Har en hel del bilder att visa er, som troligtvis kommer upp ikväll eller imorgon!

Idag åkte jag in till skolan trots inställda lektioner. Fixade till mig ett G i matte c som jag blev sjukt nöjd med!! Läste därefter mejlen och fick reda på att det även blev vg i religion. Åkte därefter vidare till körskolan och klarade alla testen på fas B, så min dag blev bättre än väntat. Gick sedan en runda på stan och inhandlade lite smått inför balen som är på onsdag, och jag är så förbannat taggad att det håller på att gå över styr hehe.

Men först ska en svenskaredovisning avklaras, och även lite fortsättning på teoriplugget... Men först och främst ska jag packa upp min överfulla resväska och åka ner till gröndal för träning. Puss

RSS 2.0