DARK OF THE ALLEY, THE BREAKING OF DAY




Har precis kommit hem från stan där jag åt lunch med finaste tjejerna ♥ på 4kök. Jag och Felicia slog på stort och åt plankstek och johanna åt den gudomliga pastasalladen! Gott som tusan var det i alla fall :) När dem stängde vid fyra, gick vi vidare till Corner och drack latte tillsammans med ronja.  

Nu är jag hemma en snabbis för att fräscha till det nerkladdade sminket som snöblasket orsakat, och för att byta om till jobbkläder. Jobbar från 18.15-21.15 idag. Därefter blir det att förtära lite alkohol med lite trevligt folk! Vi hörs mer imorgon, ha en bra lördagkväll! Puss&kram

2012-03-31



Har glömt att visa er denhär jeansjackan jag köpte i onsdags! Har en liknande oversize jeansjacka som jag älskar och har använt flitigt sedan förra året. Så när jag hittade denna för 20 kr bestämde jag mig för att göra om den. Idag trillade idén ner att jag kunde göra en dip dyed på den! Egentligen är jag lite allergisk mot den typen av mönster, men har kommit på att jag har börjat gilla lite "halvfula" grejer ;) haha.

Ska bara vänta tills mamma kommer hem från Stockholm så att hon kan hjälpa mig med klorinet så att det inte blir helt fel.. Visar självklart upp resultat när den är färdig! De översta bilderna kommer ifrån Imfancy.

2012-03-30



Godmorgon på er! Efter en seg skoldag tog mamma och jag en sväng ut till Hansa city för att byta en bh. Jag köpte en neongul trekantsbh på Gina i förrgår, så bytte bara till en mindre storlek. (Nagellacket kommer ifrån bikbok.)

När mamma och pappa därefter satte sig i bilen mot Stockholm somnade jag i soffan. Blev erbjuden en myskväll med Tove ute i Kåremo, och vem hade tackat nej till det? Inte jag om jag hade varit i bättre skick. Istället vaknade jag upp från min alldeles för långa powernap, och fick cykla i motvind ut till Gasten för att kolla när ifk mötte madesjö. Tina vår tränare sa att hon skulle våga spela mig matchen mot Kalmar Södra om två veckor, så nu hoppas jag att jag hinner komma ikapp konditionsmässigt till dess!

Resten av kvällen åt jag chips och låg i soffan, haha. Tragisk fredag, men förbannat välbehövligt!

CAUSE IT'S YOU AND ME AND ALL OF THE PEOPLE HAVE NOTHING TO DO AND NOTHING TO LOOSE


Nu har jag precis skrivit färdigt mitt PM till nationella provet i svenska, och lyckades övertala måns om vilken middag det skulle bli ikväll ;) Så nu sticker vi till maxi och handlar ingredienser till hemmagjord pizza. Åh det ska bli så jäkla gott!! Resten av kvällen ska vi bara mysa och ta det lugnt, jag bettar på att jag kommer somna i soffan innan nio.. Ha en bra kväll ♥

2012-03-29


Hej på er :) Hade en sån sjukt rolig kväll igår! Började med förfest hemma hos frida. Sedan begav vi oss vidare in till KM där vi träffade massvis med trevligt folk, för att därefter avsluta med dans på O'learys och lite Maxburgare i magen, innan jag åkte taxi hem i blåsten. Bilder kommer när jag har vaknat till liv igen.

Hann dock bara sova fyra timmar innan det var dags för fg träning imorse..Men det är konsekvenser man får ta, som mamma säger. Slutade vid tolv så efter lite kycklinglasagne i matsalen fördröjde jag lite tid med fina klasskamrater. Drog en sväng på stan och tog en pratstund i hamnen. En körlektion hann jag även med, men nu är jag hemma och njuter av att vara träningsledig.

Slänger in en bild på en ny transparent blus jag hade på mig idag. Köpte en likadan i vit, men älskar verkligen den mintgröna färgen! Kommer ifrån Gina tricot. (Stör mig på min tumme i hörnet, trodde jag köpte ett neongult nagellack men som visade sig vara snorgult)

2012-03-28


Hallåhallå! Hoppas allt är bra. Med två ynka lektioner idag vore man oförskämd att klaga. Körlektionen gick bra dessutom, så nu är man på g ;) det är ju bara dendär jäkla teorin också... är så dålig på att ta tag i den! Men efter nästa vecka är det lov, så då ska jag bannemig sätta igång!

Annars då? Jo jag hängde med felicia en sväng in till stan, där vi mötte upp Amilia, Tora och Hanna för en liten fika på 4kök. Nu kom jag hem för ett tag sedan, och funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sätta igång med lite plugg. Ikväll väntas brottarfys, och därefter blir det en liten utgång med Qvöstjejerna! Var inte så sugen egentligen, men nu är jag på bra humör och lönen hade precis trillat in på kontot så jag kunde inte motså!

Angående bilden: hur skönt kan det vara att ligga i ett handfat? Och varför i hela friden vill den rackaren alltid följa med mig när jag ska på gå toa? Känns lite obekvämt faktiskt..
Puss

IF YOU KNEW WHO I WAS, YOU SHOULD NEVER BE WHERE YOU ARE.


Fotbollsträningen gick finfint. Blev nästan glad över löpningen i slutet. Känner att jag ligger så sjukt mycket efter att jag egentligen bara vill lägga mig ner och dö, men då blir ju inte kondisen bättre tyvärr.. Så det är bara att bita ihop till det väntas seriepremiär!

Nu ska jag cykla bort till hjärtat mitt. Vi tänkte göra hemmagjord pizza men nu dissade han det, jag får nöja mig med falukorv och makaroner (som i och för säg är en av alla mina 100 favoriträtter) så jag klagar inte ;) Puss till er

2012-03-27


R E N . L Y C K A uppstod när vi äntligen blev klara med den jäkla rapporten idag. Varken någon av mig, felicia eller johanna är några pluggfantaster så vi kunde känna oss mer än nöjda över att ha klarat av hela rapportskrivningen. Nu kan man äntligen skaffa sig ett liv igen. Eller kan man det, när man har ett PM som ska vara inlämnat på fredag, nationellt svenskatal skrivet och uppfört på tisdag och ett genusarbete inlämnat nästa vecka..?

Men just nu är det fina vädret det enda som finns på kartan. Man måste ju få känna att man lever åtminstone :) Och med det menar jag att sitta i solen och snacka skit med fina klasskamrater precis hur länge som helst.


LINKÖPING

















Hej på er :) Nu har jag landat efter en kanonhelg i Linköping! I fredags lagade vi en jättegod middag i edde och hans två kompisars lägenhet. Resten av kvällen bestod av mys innan vi somnade gott strax efter innan midnatt. På lördagen steg vi upp ganska tidigt och efter en långfrukost begav vi oss ner till stan för en dag med shopping. Blev en hel del för min del, och mindre kul var det när kontot visade "medges ej" när vi senare skulle köpa läsk på ica haha..

På kvällen åkte vi till Ryd där förfesten höll till. Fick konstaterat att det är ganska gutt att bo 6 studenter i en stor villa. Dock mindre kul för ena tjejen som låste in sig på sitt rum för att hon hade tenta på måndag. Men det rörde inte oss andra som grillade, spelade beerpong och drack screwdriver tills vi blev lagom runda om fötterna. Därefter begav vi oss vidare Korallen (deras skola) för att fortsätta partajandet. När klockan slagit sommartid tog vi en taxi hem och slutade med nattmackor i köket. 

Dagen därpå gick vi in till stan och köpte med oss mat som vi åt i solen, innan tåget sakta rullade hem till Kalmar där det väntades våfflor. Åt så att jag mådde illa, men bra har vi i alla fall haft det.

2012-03-23


LEAVE ME OUT WITH THE WAST, THIS IS NOT WHAT I DO


Alldeles strax anländer måns för lite pussande innan jag åker imorgon. Jag, johanna, felicia & tove ska ju nämligen till Linköping över helgen. Vi tar tåget runt lunch imorgon och när vi kommer fram ska vi ha en riktig myskväll på kvällen, sen blir det förhoppningsvis shopping och lördag-dag, för att sedan hänga med edde på studentfestpå kvällen. Ska bli så jäkla kul att komma iväg lite! Kommer hem på söndag igen, så vi hörs mer då. ha en bra helg ♥ Puss&kram 


2012-03-22


Hejhejhej! Har varit en underbar dag :)  Vaknade innan väckarklockan ringde (har typ aldrig hänt förut), begav mig till fredriksskans för lite träning då jag insåg att jag hade glömt fotbollsskorna..Pappa fick bli min räddare i nöden innan han begav sig vidare till djursjukhuset för att kastrera min lilla wilgot.

Fortsatte dagen med god paella i matsalen och roadtrip inklusive häng i den stekheta solen på samhällslektionen. Kan man tro att det är mars? Inte en chans. Livet blir så jäkla lättsamt när det är fint väder ute.

Hade där efter körlektion som gick galant, trots mina dårar som klasskompisar som förföljde mig halva vägen haha. Stressade vidare till Gröndal för att ta lagfoto och sedan ut till Gasten för att spela match. Blev inget spel för mig, men det kommer snart hoppas jag!

Nu har jag precis kommit hem från Emma, där det vankades Qvösmiddag. Jättetrevligt att träffa alla, lyckades dessutom planera in lite kommande fester & utgångar, känns som att det kommer bli en bra vår.  

2012-03-21




Hej på er! Bloggen kanske inte har varit på topp de senaste dagarna, men det ska bli ändring på det framöver. Hade bara två lektioner idag och på religionslektionen fick vi tillbaka provet, som jag klarade!!! Blev så glad att det gjorde hela min dag haha:) Vi slutade vid elva, men åt lite kroppisar i matsalen innan jag, johanna & felicia begav oss till parken med varsin salami/brie macka. Det var sjukligt varmt, så vi njöt av solen och hade det allmänt mysigt.

När klockan slog två gick vi till Konstmuseet där vi har varit tills nu. Vi ska som sagt ha våran utställning från Polen med projektarbetet på Konstmuseet, så idag hängde vi upp bilderna och hade en liten vernissage för våra familjer och kompisar. Bjöd på cider & salta pinnar så där missade ni något ;) Men utställningen står kvar i två veckor till, så om ni har vägarna förbi är det bara att kika in!

Nu ska jag bege mig till månsan ♥ Han har lovat att göra hans gudomliga carbonara medan jag kollar fotboll hehe, bra deal. Puss

2012-03-20


Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag men det har sina orsaker. Efter lite svenskalektion och rapportenskrivande på projektarbetet begav vi oss välförtjänat mot donken. (haha tänker bara på högstadietiderna när man säger de..) Myste där en bra stund innan jag begav mig till körskolan. Gick väl sådär idag om man säger så. När jag kom hem mådde jag inte alls bra och däckade i soffan i 2 timmar. Kände mig illamående och hade huvudvärk, men trotsade detta då jag bestämde mig för att åka till träningen i alla fall. Som tur var släppte det mesta där, så nu mår jag lite bättre. 

Mamma har legat sjuk här hemma i 3 dagar så jag ligger väl i riskzonen antar jag.. En sak är klar och det är att jag inte har någon tid i världen till att vara sjuk. I helgen drar jag och brudarna till Linköping och då måste jag må prima. Laddar därför upp med popcorn och fortsätter soffhänget och fotbollstittandet med pappa. Godnatt på er 

JONES JONES KLÄNNIG


Godkväll! Har suttit i flera timmar och sytt på min blivande klänning. Förutom att min fingrar blödde ett x antal gånger kändes det jättebra! ..fram till att jag tog på mig den, haha. Ska som sagt göra en liknande klänning som jones jones klänningarna på bilden, och hålet i ryggen blev alldeles för stort + att jag inte fick till några snygga volanger på det övre tyget. Menmen, det går nog att ordna på något sätt! Bara man har tålamod så att säga :)

Nu har jag precis bytt om till fotbollskläder och ska strax sätta mig på cykeln förbi Åse och vidare till Gasten för lite fotbollsträning. Känner mig trött i både kropp och knopp så om vi inte hörs mer senare ikväll har jag nog troligtvis däckat i sängen. Ha det bra tills vi hörs igen helt enkelt ♥ Kram 

2012-03-19

Hej på er! Här hemma håller jag på att laga falukorv och makaroner, så jäkla enkelt och gott!! Skulle tagit en fika med hannis men vi fick lite förhinder, så det får bli en annan dag ♥
Jobbet gick bra igår, timmarna gick fort och vid halvtio låg jag nerkrypen i måns soffa och väntade på pannkakor. Vi kollade på den mysiga filmen "I rymden finns inga känslor" innan vi somnade gott.
Idag tog vi en lång och skön sovmorgon. Solen lös in genom sovrumsfönstret och jag trodde att det skulle vara riktigt vårväder ute, men när jag läste alla twittranden om snöstorm insåg jag att jag tydligen hade fel. Cykelturen hem som i vanliga fall tar 7 minuter tog mig det dubbla då jag kämpade mig fram i motvinden. Men nu är jag hemma och ska i lugn och ro fortsätta med maten! Puss

MINNS BARA ALLT DET BRA, ALLT SOM VAR DU OCH JAG


Nu är jag hemma efter fotograferingen. Sjukt vad ful man känner sig när man försöker dra på dedär fejkleendet framför kameran, haha.. Många i laget som var borta idag, så lagfotograferingen blev flyttad till torsdag istället!

Har hunnit maila och skriva lite på rapporten sedan jag kom hem. Nu ska jag fortsätta sy på min lilla klänning. Vill ju att den ska bli klar så fort som möjligt, men har lovat mig själv att inte stressa denna gången..

Påtal om bilden, är det enda jag letar efter just nu en snygg militärjacka!! Den här ovanför är perfekt. Köpte en militärjacka i Paris, och ångrar så in i norden att jag inte köpte en camouflagefärgad också.. Nästa helg drar vi i alla fall till Linköping och då vill jag så hemskt gärna komma hem med en sån. Så är det med den saken. Tar en kiwi på det. puss 


2012-03-18




Godmorgon! Efter jobbet igår var jag helt slut. Kom hem till lilla familjen och åt oxfilétoast innan jag somnade i min nybäddade säng (världens bästa känsla) strax efter elva. Drömde att jag hittade en 500-lapp på marken i stan, som jag och mina vänner skulle äta thaisilk för, haha asså va? Måste ha varit hungrig, och jävligt sugen på thai. Nu är jag i alla fall utvilad och har precis ätit frukost. Ska alldeles strax slänga av min morgonrocken och börja fixa iordning mig. Om en timma ska jag nämligen vara nere på Gröndal för lagfotografering. Vi hörs senare! Puss 


2012-03-17



Hejhejhej :) Ska snart åka ut till Gasten för lite fotbollstittande med papsen. Kalmar ff möter trelleborg nu vid två. Därefter kommer jag hem en snabbis för att käka, och åker sedan vidare till jobbet! Jobbar 16.30-21.00 idag, så kommer nog inte någon mer uppdatering förrän senare ikväll. Ni får ha en bra dag i alla fall ♥ 

Rotade fram ett bortglömt gammalt inköp i garderoben. Efter några klipp med saxen blev skjortan mycket snyggare! Puss

WEEKDAY


ÅH hittade dessa loafers på Weekdays hemsida!! De hade varit så förbannat snygga nu till våren/sommaren. Är dessutom i äkta läder och kostar 60 euro.

2012-03-16


ÄLSKADE fredag. Ryser när jag tänker på hur fort veckorna går när det är vår! Men lite helg skadar ju faktiskt inte. Sov dåligt inatt och vaknade flera gånger med illamående och magvärk. Bad till gud att jag inte hade dragit på mig en influensa, och han lyssnade tydligen. Började morgonen med träning, någolunda trött men med lite frukost i magen piggnade jag till. Hade medialektion, åt kycklingwok i matsalen, njöt lite i solen och avslutade med rörlig bild. 

Nu ska jag inviga helgen på bästa sätt vilket innebär god mat & mys framför teven. Bjuder på en liten sneakpeak på dagens. Lång kavaj från jc, avkapad skjorta, örhängen från gina & halsring från lindex. Till detta gråa levisshorts och vita låga converse. Hoppas att ni får en bra kväll ♥

HAVE YOU GIVEN THE WORLD SOME LOVE TODAY?


Godkväll! Har kommit hem från en skönt träningspass där jag medverkade halva träningen. Måste vara lite försiktig nu när jag äntligen är nära att komma tillbaks! Ska inte spela match än, men erbjöd mig till och med att endast sitta på bänken på söndag, bara för att få känna dendär lagglädjen igen :)

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, sitter och myser i min onepiece och ska snart ner i köket och äta något gott! Resten av kvällen kommer jag spendera antingen i tvsoffan eller framför symaskinen, får se vart benen tar mig. Puss&Kram

Bjuder på en härlig vårbild från dagen. Puss på er

2012-03-15


Skoldag med fg träning, historialektion och en inställd naturkunskapslektion resulterade i att vi satt mot den enda värmande väggen på skolgården. Solen stekte på ganska bra och fint att spendera lite tid med människor jag tycker om. ♥

Körlektionen gick bra dessutom, så nu är jag hemma en jättesnabbis och ska om en kvart åka till Gasten för lite fotbollsträning. Ska bli skönt att få springa av sig lite! Puss


NÄR INGA SORGER FINNS KVAR, VAD BLIR VI DÅ LYCKLIGARE AV?
























Har suttit och kollat igenom massvis med bilder. Väcker många blandade känslor minst sagt. Hur bra livet har varit och hur det förändras succesivt med tiden. Just nu saknar jag de gamla tiderna så att det gör ont. Men visst kommer det bli en bra vår här framöver, alla dagar har något vackert i sig.

2012-03-14


Hejhejhej:) Träningen igår gick bättre än väntat! Var orolig för att det skulle göra ont men kunde nästan köra fullt ut, vilket kändes asbra! Nackdelen är ju att man oftast blir lite för ivrig och så smäller det igen, men jag håller alla tummar jag kan för att träningen kan börja på riktigt nu.

Åkte direkt från träningen hem till älsklingen för att mysa och kolla fotboll på tv (såklart) en stund innan vi gick och la oss. Idag har vi varit lediga! Så när vi vaknade imorse gick jag ner till danska wienerbageriet och köpte frallor till en brakfrukost.

Runt lunch begav jag mig till körskolan för att möta upp Tove som hade haft sin första körlektion. Vi pluggade körteori, åt subway och sedan var det även dags för min körlektion där hon fick följa med som mental coach hehe.

Bilden är förresten sen i lördags då vi åt lasagne i våra nya rosa onepiece (från netto) ;) innan vi begav oss till felicias födelsedagsfirande! 

Men nu tänkte jag försöka börja lite med projektarbetsrapporten.. Puss

YOU AND ME AND THE BOTTLE OF WINE, AND HOLD YOU TONIGHT


Måns och jag gjorde godaste milkshaken och drog ut två stora kuddar på altanen för att lyssna på musik och mysa i solen. Underbart ♥

2012-03-13



Vaknade 17 minuter innan skolan började idag. Orkade inte stressa så tänkte unna mig en sovmorgon men när jag kom på att vår svenskalärare påpekat förra veckan att denna lektionen var extra viktig att gå på, då vi skulle gå igenom nationella provet blev det istället snabbt på med kläderna, osminkad och med tom mage som jag satte mig på cykeln och kom bara 4 ynka minuter för sent. Ganska bra jobbat faktiskt

Efter lite lunch och projektarbete mötte jag upp mitt hjärta för att ta igen många missade dagar. Begav oss ut i det fina vädret och åkte hem till mig. Som jag har saknat honom!


EVERYBODY IS LOOKING FOR LOVE


Efter att jag gjort ett litet besök på Apoteket tog jag svängarna förbi Metra påväg hem. Inhandlade fliselin (ett slags filter man stryker på tyget för att det ska bli starkare/stelare) som jag ska använda mig av i mitt nästa projekt. Vet ni vad det är? Jo jag tänkte göra ett försök att sy min blivande studentklänning! 

Eftersom den jones & jones klänningen jag vill ha verkar vara omöjlig att få tag på, får jag helt enkelt göra ett försök till att sy min egen. Har lite tyg här hemma som jag tänkte använda mig av, så jag tänkte börja redan idag! Klänningen ser jäkligt svår ut att sy dock, men man förlorar ju inte på att försöka. Hade blivit så himla glad om jag lyckades :) Återkommer med resultat när den är färdig, om jag inte slagit sönder symaskinen innan dess så att säga haha.. 

2012-03-12


Hej på er :) Kan ni fatta att termometern här hemma för en stund sedan stod på 19 grader!! Visserligen var det i solen, men ändå. Började dagen med lite matte, för att sedan gå till Kriminalvården och ha en intervju med en fd. kriminell man som startade KRIS här i Kalmar. Håller på att göra en webbtidning på median och därmed valde jag att göra intervjun. Tove var min medhjälpare och det var riktigt intressant att lyssna på vad han hade att säga! 

På vår inställda lektion tog vi en promenad ner till hamnen, åt glass och njöt av vädret! Efter skolan hade jag, Johanna & Felicia ett litet möte med en kvinna på Konstmuséumet där vi ska ställa ut våra bilder till projektarbetet och det flöt på bra, så snart blir ni bjuda på vernissage mina kära vänner ;)

2012-03-11



Dagens söndagsunderhållning blev en tripp till Oskarshamn för att kolla lite hockey med mamma & pappa. Bra match där OIK vann med 3-1 mot Västerås. Känner redan hur matte c lektionen ropar på mig imorgonbitti.. Nu blir det i alla fall att däcka i soffan framför "äkta människor". Natti på er

FELICA 19 ÅR



Hade en bra kväll igår! Vi firade Felicia som fyllt 19 med dunder och brak. Och så lite alkohol såklart! Efter en liten nattvandring mitt ute i skogarna in till Emmaboda city fick vi skjuss hem och kunde till slut somna i min egna säng vilket var guld värt när man vaknade upp en dag som denna. Tackar värden och sällskapet för en trevlig kväll ♥ 

NÄR DU ÄR VILSEN I EN VINTERNATT, KOM IHÅG MIG DÅ


Hej på er!! Hade en jättetrevlig kväll med tjejerna igårkväll. Vi lagade kyckling med pasta och hade en mysig pratstund innan kvällen led mot sitt slut. Efter att ha suttit uppe och skrivit färdigt ett födelsedagsrim till felicia somnade jag som en stock. Alldeles strax ska jag dammsuga och hoppa in i duschen! Ska börja fixa mig i god tid idag, så att man slipper stressa som alla andra gånger :) Förresten har jag blivit second hand tokig!! Tycker det är mycket roligare att handla second hand än i vanliga affärer. Dessutom går ju pengarna till behövande vilket känns oerhört mycket bättre.

Här är en bild på en nyinköpt blus.

DARK OF THE ALLEY, THE BREAKING OF DAY


Hej på er! Antar att ni mår lika bra som jag idag, det är ju trots allt äntligen helg vilket är underbart :) Snart kommer Zozan & Linn hit för en riktig myskväll. Och imorgon vankas födelsedagsfirande för Felicia som fyllt 19!

Var dessutom och handlade lite med mamma förut och fick med mig en hel del nya produkter.

Från vänster: TREsemmé hårspray + värmeskydd, torrshampoo från Batiste, rengöringskräm från Garnier, världens godaste hudlotion från LdB, ansiktsvatten och deo från LdB. Har haft de LdB produkterna förut och alla tre luktar så gudomligt gott!! Ni får ha en jättebra kväll ♥ puss

IF YOUR LOST, YOU CAN LOOK BACK AND FOUND ME

Godkväll på er :) Har suttit i flera timmar och slöpluggat på min rörlig bild uppgift och till slut blev den äntligen klar!! Tack gode gud. Har skrivit 4 sidor och analyserat reklamfilmer så nu är jag helt slut. Kan med andra ord ta helg med gott samvete imorgon! På kvällen kommer Zozan & Linn hit så ska vi laga mat och mysa ♥

Saknar min fina måns så förbannat mycket också. Ska bli underbart att få pussa lite på honom på måndag! Men först väntar lite efterlängtad sömn och lite skola imorgon. Börjar med fg, så jag håller tummarna för att mitt lår håller.. Sov så gott, puss!


THERE AIN'T NO REASON THINGS ARE THIS WAY, LOVE WILL COME SET ME FREE







Bjuder på lite bilder med gott folk från gårdagen.

2012-03-08

Godmorgon! Stressade iväg till fysträningen som vanligt men när jag kommer dit var den givetvis inställd.. Åh jag som faktiskt var sugen på att träna. ´Men kanske var lika bra, så att jag inte spydde upp min tacos!

När jag kom hem sminkade jag av mig och hoppade i mjukiskläder och raggsockor. Precis då smsar felicia och är sugen på utgång. Jag hade redan från förra veckan bestämt att jag verkligen inte skulle ut idag, men vad hade man för val när alla tjejer taggade! Så det blev bara att svira om innan pappa skjutsade mig till Kalle där det väntades förfest med lite trevligt folk och vidare in till KM.

Mycket och fina människor spenderade jag kvällen med som avslutades med lite kareoke på Olearys innan jag och Hampus började vandringen hemåt. Lite prat om livet och framtiden blev det innan jag svängde in på min lilla gata och somnade gott i min underbara säng.

Vaknade inte förräns halv ett, så man är lite sliten trots allt. Men det ska trotsas, för nu ska jag åka in till skolan (trots resursdagen) och möta upp johanna & felicia för lite projektarbete!

Ni får ha en bra dag ♥


DON'T YOU KNOW WHO I THINK I WAS?


Här är jeansshortsen jag klippte av. Ser lite blåare ut på bilderna, de är mer åt det gråa hållet. Var ett riktigt kap då jag endast betalade 20 ynka kronor för dem!

Fick en fråga vart stadsmissionen ligger: Nu ska vi se om jag lyckas förklara dethär! Vet du vart Blomsterlandet och Latjo Land ligger? I sådana fall är du precis där. Om inte, så åker du norra vägen (den stora vägen mellan kalmar-lindsdal) ända till korsningen där man antingen kan svänga in till norrliden eller mot ikeahållet, där svänger du mot ikea. Därefter kommer ytterligare en liten rondell och då svänger du vänster. Ligger någon mack där också, vet dock inte vad den heter? Sen är du i princip framme! Haha dedär gick inget vidare, så hoppas att jag inte virrar ut dig på villovägar.

Nu ska jag ner och göra tacos tills mamma kommer hem. Pusss

GULT ÄR FULT.


Nu har jag varit hemma ett tag efter långrundan. Var helt mör i benen när jag kom hem, haha märks att man inte tränat på ett tag.. Men visst blev det lite fynd! Ett av dem är denhär knallgula tröjan. Var jätteosäker på om jag skulle köpa den, men när den kostar 20 kr är det ju inte så mycket att tveka på. Testade att ha den till ett par svarta jeansshorts och med en skjorta under och det blev faktiskt inte så dumt.

Köpte även ett par levisjeans som jag precis klippte av till ett par shorts. Perfekt att köpa sånt där nu till våren/sommaren! Och det bästa utav allt var en klänning jag hittade!! Blev nästan arg att någon har skänkt något så fint.. haha, men desto gladare blev ju jag :) Ni får se sen! Puss

THE GIRL WHO COULDN'T STOP DREAMING


Bjuder på en bild från gårdagens donkenhäng på lunchen. För att kompromissa det hela ska jag nu bege mig ut på en lång powerwalk. Tänkte ta vägarna förbi Stadsmissionen och se om jag hittar något kul! Ikväll ska jag våga mig på lite träning för första gången denna veckan, som tur är är det bara styrka så jag hoppas att det funkar. Vi hörs mer senare! Puss

2012-03-07


Hejhej:) Kort skoldag idag med mattelektion och Religionprov.

Spenderade hela kvällen med religionböckerna igår, och trots det lärde jag mig knappt någonting. Har så förbannat svårt för att plugga. För det första har jag I.N.G.E.N studieteknik som fungerar, för det andra går det ena in genom örat och ut genom det andra (eller in genom den ena hjärnan och ut genom den andra som jag råkade säga idag, einstein) eller så somnar jag. Vaknade av ren panik igår över att jag sovit i över en timme.. 

Men mamma var i alla fall hjälpsam som gjorde sitt yttersta och försökte förklara allting. Jag skrev i alla fall som en idiot idag på provet, men det kändes väl inte hundra.. Skönt att ha det gjort i alla fall, så får vi se hur det går!

Hade i alla fall världens gosigaste misse som förgyllde mina pluggpauser ♥

2012-03-06


Hej på er!! Hoppas ni mår bra :) Måste tyvärr sitta här hemma och plugga resten av dagen inför religionprovet imorgon. Kan verkligen ingenting och då menar jag det bokstavligen. Så vi hörs mer imorgon ♥


2012-03-05



Åt kroppkakor för andra gången i mitt liv idag. Alla snackar om att dem åker till mormor/farmor och äter världens godaste kroppkakor och jag har aldrig riktigt fått uppleva dendär traditionen. Så igår när jag skulle hem från jobbet köpte jag med mig ett paket kroppkakor hem. Dessa åt alltså mamma & jag idag, och jag har alltid tyckt att kroppkakor ser ut som utploppade ögon och detta har nog äcklat mig lite som ni kanske förstår haha..

Men när de var dränkta i grädde, smör och lingonsylt var det faktiskt ganska gott! Men en ynka fick räcka innan mina bilder av döda ögon bildades på tallriken igen. Hemska barndomsminnen va? 

DON'T LOOK BACK IN ANGER I HEARD YOU SAY



Har rostat solrosfrön (fick ju nämligen recepten av köksgubben i matsalen, kände mig lagom fet när han stod och berättade hur jag skulle göra, så att jag stannade upp resten av kön..) vilket är mitt nya favoritsnacks! Nu har jag precis tagit på mig raggsockor, mina sammetslegging och krypit ner i Måns tröja han lämnade kvar här ♥ Tanken är väl att detta är min pluggoutfit som ska göra det lättare att plugga inför religionkunskapsprovet.. Tänkte i alla fall göra ett försök. Medan jag är så effektiv kommer det upp ett tidsinlagt inlägg här strax, puss!

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN


ÄLSKADE KLASS ♥ Så många fina människor man lärt känna under dessa 3 år. Idag gjorde vi plakat med nedräkning till studenten. Kan fortfarande inte inse att det faktiskt är vår tur i år. Vilken känsla! Men samtidigt lite ångestladdat. Vill inte skiljas från alla dessa typer som på ett eller annat sätt förgyller både de bra och dåliga dagarna. Kommer kännas så tomt.. Men vi är ju inte där än, så först och främst ska vi göra detta till den bästa våren någonsin.

YOU NEVER MISS A GOOD THING UNTIL IT'S GONE


Kvällen igår började hos fina julia som skulle inviga 19 års-livet! Visserligen inte förrän på måndag men vi började lite i förskott :) Åt tacos, drack ett glas vin och hann med lite skönsång innan jag hoppade på bussen i riktning mot tegelviken. Där väntade nämligen Kalle som stod för förfest och resten av underbara ligan. Efter några glas tog vi en taxi till byttan för att fortsätta resten av en lyckad kväll!

2012-03-04


Fotboll på ett soligt Gasten. Kalmar vann med 2-1 och det var frid & fröjd.

2012-03-03



Hej mina kära vänner! Hur mår ni idag? Jag känner på mig att det kommer bli en fantastisk dag.
Gårdagen spenderades här hemma med mamma & hjärtat mitt. Vi lagade godaste fläskfilén, åt fruktsallad och kollade på en bra film vi hade hyrt. En riktig myskväll med andra ord! Somnade i min favoritfamn och vaknade upp med pussar i nacken. Idag vaknade vi jättetidigt och hade världens mysigaste sovmorgon innan månsan åkte hem och därmed lämnade mig här hemma, för 8 dagars träningsläger i Cypern. Tur att dagarna går så fort nu när solen skiner ♥

Nu ska jag alldeles strax åka ner till Fredriksskans och kolla Ifks första träningsmatch mot RM. Senare möter kalmar ff -elfsborg så då blir det lite mer fotbollstittande! Där imellan ska jag även hinna ner till stan och inhandla present till julia, så vi får se när vi hörs nästa gång! Ha en bra dag :) Puss

PLEASE DON'T CATCH ME, I'M SO SCARED

                               
GLAD tjej. Först gick jag och väntade hundra år på att studiebidraget skulle komma in på mitt 18kronors-konto. Och när det väl gör det, hade jag självklart körlektion samma dag och bara där rök 580 spänn. Så där satt jag första lönedagen med 440 kr på kontot och var ruskigt sugen att klicka hem ett par dr martens på tradera. Och jag var inte bara sugen, jag gjorde det... utan att riktigt tänka på min nuvarande ekonomi. Men jag sparade ju 900 kr i och med att jag köpte begagnat så det var ju bra, ellerhur?

Men nu kommer jag till HÖJDPUNKTEN (!!!) Min chef ringde senare igårkväll och berättade att han hade glömt att föra över min lön, okej då har jag åtminstone 600 kr till tänkte jag. Men nu när jag kollade mitt saldo hade jag fått 1400 kr i lön! Helt sjukt, har knappt något minne över att jag jobbat såå mycket denna månaden :D men fan vad glad jag är. En stor puss till er där ute


ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN.


Juste! Första mars idag, detta innebär att mitt och Måns onyttighetsförbud börjar. Nej det är inte så farligt som det låter. Det är inget förbud där man får pengar som man hade på mellanstadiet, utan en liten tankeställare för oss själva. Självklart kommer jag äta chips om jag är sugen på chips, eller tar en kaka till kaffet om jag är ute och fikar.

Men vi har bestämt oss för att dra ner på sötsaker och andra onyttigheter så som chips, kakor mm. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR mat och skulle aldrig kunna leva utan det, så matvanorna är väl de samma, bara att fylla på tallriken med lite nyttiga grönsaker också!

Jag är dessutom en riktig godisgris och mitt sötsug är inte att leka med, så detta blir en liten utmaning. Men jag gillar ju utmaningar så det blir nog bra! När vi satt och diskuterade tyckte Måns även att jag inte fick dricka alkohol men där gick gränsen, visst är det läskigt mycket kalorier i alkohol men jag är ung och tänker inte söka till top model hehe.. 2 bra argument där.
 
Han brukar köra en sånhär period en månad innan allsvenskan börjar, så hans "förbud" kommer väl pågå till serien är slut antar jag? Haha, jag satsar först och främst på någon vecka ;)


2012-03-01


Hej på er! Slänger upp en liten bild på vad jag har på mig idag. De svarta shortsen jag gjorde om, ett rollingstones linne från Thailand och converse. Fick dock byta ut de vita låga conversen mot ett par höga, på grund av det fortfarande var blaskigt ute.. Men annars börjar man känna våren här i lilla kalmar på riktigt nu, vilket är helt underbart!

Ingen överdrivet bra dag idag. Började med lite styrka på fg träningen och därefter naturkunskap och historia. Har varit hemma ett tag nu och ska strax ner i köket och göra spaghetti & köttfärssås! Puss

RSS 2.0