2013.02.28

Var som sagt ledig idag, så började dagen med en lång och skön sovmorgon innan jag gick upp och gjorde en megastor god frukost. För mig är frukost det bästa målet på hela dagen, den påverkar mitt humör och starten på hur dagen kommer att bli. Blir det ingen god frukost blir inte dagen bra ;) haha gjorde självklart bananpannkaka med hallon och blåbär, har gjort det både till frukost och kvällsmat flera dagar i rad nu.. Men jag älskar pannkakor och kommer aldrig tröttna på det!
 
Mötte sedan upp Johanna i stan. Vi kollade second hand affärer och tog en fika på kaffebrenneriet. Solen skén så vi kunde sitta på deras uteservering och dricka kaffe mocca utan att frysa. Så himla vårfint och mysigt!

2013.02.27

Hej på er :) Kom hem från jobbet vid åtta, och har sedan dess bara ätit och tagit det lugnt. En från Mc donalds huvudkontor var och kollade vår restaurang idag, vilket betyder att det måste vara kliniskt rent överallt samtidigt som hon kollar vår servicetid osv.. Så det har varit full fart på jobbet hela dagen! Mina bihålor värker och jag är helt utmattad så ska försöka somna tidigt ikväll.
 
Imorgon är jag i alla fall ledig, vilket är guld värt! Ska möta upp Johanna på en fika, och strosa runt lite på stan. Är sugen på att köpa en ny skinnjacka nu till våren, så ska försöka hinna med att prova dessa två :) vilken tycker ni är snyggast? Kan verkligen inte bestämma mig.. Puss

.....................................................................

Godkväll! Vaknade upp med världens halsont imorse så har plågat mig igenom denhär dagen genom att prata med alla kunder. Nu har jag i alla fall klunkat vaniljte, så hoppas att det är lite bättre imorgon! Sen jag flyttade till Oslo har jag verkligen varit sjuk ständigt.. Mitt immunförsvar är som bortblåst. Skypade i alla fall precis med mamma och pappa, och de lovade att pyssla om mig när jag kommer hem ♥
 
Blev med andra ord ingen träning efter jobbet.. Segt, jag som var taggad. Slog nämligen personligt rekord på crosstrainern igår!! Men nu ska jag tänka efter och ta hand om min kropp så att jag är frisk till hemfärden. 
 
Imorgon väntar jobb som vanligt 11-19. Bjuder på en bild på en "bomberjacka" jag köpte i Södertälje förra helgen. Den är genomskinlig och kommer ifrån HM. Har kollat på den här i Oslo förut men aldrig tänkt tanken att köpa den några storlekar större för att få den tusen gånger snyggare. 50 spänn fick jag ge dessutom, helt klart värt. 

2013.02.26

Godmorgon! Sovit gott? :) Jag sover som en gud i rummet jag har fått flytta in. Dock är sängen väldigt stor så känns mer ensamt än vanligt att sova själv. Men om exakt en vecka vid denhär tiden sitter jag på tåget hem till Kalmar, vilket känns sådär jävla underbart! Så nu ska jag ge gärnet ytterligare en jobbdag följt av träning. Hoppas solen skiner hos er och att ni får en bra dag ♥

CUBUS.

När jag gick förbi Cubus idag såg jag dessa jeans i skyltfönstret och var bara tvungen att gå in och prova dom :) Om jag hade varit rik hade jag inte tvekat en sekund. De satt perfekt och hade varit såå fina till våren! Men nu är jag ju inte rik hehe, så måste tänka ett tag om de är värda 500 spänn. Tycker även de slitna baggyjeansen från bikbok är sinnessjuka, men de satt tyvärr ganska fult på mig.. Får helt enkelt ta en funderare vilka som är värda att inhandlas när jag är i Kalmar!
 

TACOPAJ

Hej på er :) hoppas ni har haft en bra dag! Fick jobba mina tre sista timmar på Nedre slottsgata idag då dom behövde förstärkning med folk. Tiden sprang iväg, vilket den alltid gör när man gör något nytt! Men jag måste säga att jag är så himla glad och tacksam över att jag jobbar på Solli i vanliga fall.. Det var så extremt äckligt  i både lobbyn och framme vid kassorna. Kändes som att ingen verkade försöka hålla det rent och fräscht? Men det kanske bara var en engånggrej, inte vet jag. Kul att träffa lite nya människor i alla fall!
 
Efter jobbet sprang jag en runda på stan och kikade lite innan jag drog vidare till gymmet. Körde crosstrainer i 35 min och därefter styrka, främst mage och ben. Nu har jag varit hemma en timme och har precis käkat tacopaj som jag gjorde igår!
 
Tilda tipsade om ett lchf recept på tacopaj så var ju bara tvungen att testa :) Dock använde jag mig av en dl rågmjöl för att få en fluffigare pajdeg. Riktigt god blev den i alla fall!!

SHOELOVE.

Så många gånger som jag känt och klämt, men aldrig känt mig fin nog att bära upp dessa skapelser. Och där stod dom. Helt ensamma i just min storlek på bikboks skohylla för halva priset. Inte kunde jag vara så egoistisk att låta de bli kvar helt övergivna.

...


Känner mig lycklig och glad. Helt utan anledning. Eller har väl egentligen alla anledningar i världen till att vara varm i hjärtat men just nu bara bubblar det i kroppen av att känna känslan, utan att egentligen veta skapelserna bakom den. Kanske vänder det imorgon, eller nästa vecka, men just nu ska jag njuta av varenda sekund.
 
Kanske är det mina nya skor, att jag flyttat in i världens mysigaste rum, att klockan är halv åtta och att det fortfarande är ljust ute, eller att jag ska unna mig vit choklad ikväll. Men jag tror det är något mer, något i stil med att jag tänker kämpa. Jag kommer orka stå på egna ben och faktiskt klara mig i Oslo utan problem. Jag ser utmaningar och jag ser när jag flyttar hem i slutet av april, till min familj, mina vänner och min kärlek, med tusen erfarenheter i bagaget. Låt det bli en fantastisk vår

2013-02-24

Godkväll mina kära vänner! Klockan är alldeles strax sju, och vet ni vad det sjuka är? att jag sitter fortfarande här i pyjamas och har bara varit vaken i fyra timmar haha..När jag kom hem från jobbet vid halv sju i morse hade jag druckit så mycket kaffe att jag inte var det minsta trött. Så jag låg uppe och läste bloggar en timme innan jag till slut kände mig lite trött igen. 
Men sedan sov jag däremot som en stock och vaknade inte förrän tre. Hade tänkt dra och träna, men känner att nä, jag ska bannemig vila idag. Bara ta det lugnt, göra någon god mat och kolla på film. Ibland är man värd det :)
 
Igår gjorde vi, eller snarare Tilda och Linnea små söta lchf bakverk! Kladdkaka och chokladbollar tillsammans med hallon och grädde. Det smakade inte riktigt som orginalen, men oerhört gott för att vara utan socker! Köpte med mig ett paket delicato chokladbollar när jag var i Södertälje, och bara längtar tills jag känner känslan av att jag förtjänar att bryta upp paketet och trycka i mig en haha. Ska verkligen vänta med det, tills sötsuget skriker av plåga. 

2013-02-23

Godmorgon på er :) Vaknade vid två efter att ha jobbat natt.. Var lugnt hela kvällen på jobbet men slagsmål som vanligt. Börjat bli en vana på helgerna nu. Hoppas att vi får ordningsvakter i restaurangen snart så att det blir någon ordning och reda på det hela!
 
Just nu ligger Linnea och jag och slappar i soffan framför one three hill, medan Tilda är och jobbar. Ska nog dra till CC vest som är ett köpcentrum här i närheten, och kika lite. Jag är shoppingsugen men ska försöka låta bli!!
 
På bilderna ser ni bananpannkakor jag testade att göra igår! Det var jätteenkelt att göra och blev hur gott som helst :) testade lite olika toppingar, med hallon, grädde, kanel eller kokos. Kan även tänka mig att det är jättegott att ha smält choklad på, ni måste testa!! Puss
 

IS ANYBODY OUT THERE?

 
En till sak jag ska göra när jag kommer hem, det är att sälja massa kläder!! Har så extremt mycket kläder som bara ligger i högar där hemma. Har länge tänkt på att lägga ut på tradera, men har aldrig orkat ta tag i det. Men när Måns syster berättade att hon och hennes pojkvän sålt för över 12 000 på saker de ändå bara tänkt skänka bort, kände jag att man borde ge det ett försök! Så jag frågar därför er, mina kära bloggläsare som jag antar till största del är mina kompisar? ;) Om det är något klädesplagg ni har sett eller vet att jag äger, och skulle vara intresserade av att köpa? Kommer givetvis inte sälja ut hela min garderob haha men alla förslag är välkomna. Kommer till exempel sälja någon utav mina oversize jeansjackor, som är riktigt snygga på sommaren!

HOME.

Godmorgon! Har varit vaken några timmar, gjort omelett till frukost och fixat med min internetbank. Vi har äntligen fått våran första norska lön, wiho! Just nu ligger jag i alla fall i sängen igen och läser bloggar och googlar runt på möbler och inredningsprylar jag vill köpa till vår lägenheten vi får 1a maj.
 
Skypade med älskling igårkväll och jag kunde inte prata om något annat än flytten. Allting ska bli så himla kul, att inreda, åka och handla massa fina kuddar, ljus, och alla små detaljer som gör en lägenhet så personlig som möjligt. 
 
Utan att ens ha sett lägenheten vet jag nästan precis hur den ska se ut ;) haha stackars måns som inte har så mycket att säga till om.. Min dröm är att ha ett gammalt, vitt slitet matbord, med plexiglasstolar och en kristallkrona över!! Jag längtar så mycket tills jag kommer hem och får springa runt på olika loppisar och kolla ut den perfekta kristallkronan. 
 
Fick dessutom en fråga från Elin för några veckor sedan, som jag glömt att svara på, så jag passar på att göra det nu.
 
Åh vad mysigt! Ska ni köpa en lägenhet eller hyra? Vart i Kalmar ska ni bo? Du tycker väl om inredning också, då blir det ju superkul med en egen lägenhet! Lycka till :)
 
-Det är en hyresrätt som ligger på Stensö, ca 100 meter från Södercentrum. Det ska verkligen bli jättemysigt, och ja jag älskar att inreda och fixa i ordning så det ska bli jättekul! Är så förväntansfull men tror och hoppas att det kommer bli bra, tack så mycket :)
 

2013-02-22

Godkväll på er :) Jobbet flöt på bra idag med, så efter jobbet bestämde jag mig för att dra vidare till gymmet. Har fortfarande bindningstid på gymmet vid Grunerlökka där vi bodde förut, så det tar nästan 30 minuter att ta sig dit härifrån vi bor nu, vilket är lite segt.. Lätt att man blir omotiverad om det ligger långt bort, men har faktiskt dragit mig dit efter jobbet tre dagar i rad nu så det funkar! Tilda och Linnea följer LCHF här hemma, och efter alla onyttigheter hos morfar i helgen tänkte jag att jag också skulle försöka börja leva lite nyttigare. Är ändå så trött på pasta efter att ha levt på det varje dag i två månader här i Oslo, och det skadar ju inte att dra ner lite på kolhydraterna. Lchf innebär att du ska minska intaget av kolhydrater och men öka intaget av vissa mejeriprodukter med hög fetthalt. Dock älskar ju jag vissa pastarätter och till exempel brun limpa!! Så kommer ju fuska lite hit och dit, men alltid kul att testa :) Gick till Kiwi och storhandlade häromdagen och fick faktiskt med mig massor med goda grönsaker.
 
Så igår testade jag att göra en broccolisoppa med gul lök med knaperstekta bacon och en klick turkisk yoghurt. Och jaaa, jag vet att det ser ut som en spya på bilden haha, men den blev faktiskt så himla god!! 
 
Men hörrni nu ska jag sova, är ledig på dagen imorgon så vi hörs mer då. Sov så gott

AIN'T NO SUNSHINE WHEN SHE'S GONE

Godmorgon på er! Somnade inte förrän kvart i två igårkväll då jag låg och smsade med min älskling som jag saknade lite extra, men vaknade ändå utvilad och pigg vid kvart i åtta? Har vaknat exakt 07.45 två dagar i rad nu, men som den morgontrötta människa jag vanligtvis är klagar jag absolut inte! Som ni ser på bilden ovan, sken solen in i mitt fönster och jag kunde inte vaknat på ett bättre sätt :) Tänk vad vädret styr ens humör egentligen, känner redan att detta kommer bli en bra dag. 
 
Nu ska jag gå och göra i ordning mig innan det är dags för en stor frukost och jobb klockan elva. Hoppas ni alla får en bra dag! Puss och kram

2013-02-21

Dessutom hade jag min första lediga helg sedan nyår nu i helgen, så jag passade på att komma bort från Oslo ett tag och skaffa lite nya krafter hos min morfar i Södertälje. Firade ju aldrig jul tillsammans med familjen och honom i vintras då Måns och jag var i Thailand, så fick en liten klump i hjärtat att jag bara tvungen att åka dit över helgen. Övertalade även brorsan att ta en sista minuten från Linköping dit, så han stannade ett dygn vilket var jättemysigt. Även min ena moster och kusin kom över på en fika. Det var en sån välbehövlig helg fylld av så mycket godheter och kärlek. Gjorde våfflor, åt pizza, bakade drömtårta, strosade runt på stan tillsammans med edde, hjälpte morfar att städa, besökte mormors grav och åkte och inhandlade lite nya kläder till morfar. Inhandlade dessutom en jättesnygg kavaj till mig själv! Eftersom min mamma är sladdis är min morfar hela 93 år. Helt sjukt när man tänker efter!! Men han har hus, kör bil och är oerthört pigg för sin ålder, vilket är så himla kul :) Dock har han fått lite problem att gå så jag hjälpte honom att fixa och dona med sånna saker han själv inte kan göra i huset. Tidigare var det verkligen mormor och jag mot världen, men sedan hon gick bort har jag kommit mycket närmare min morfar, och nu är han en av de mest betydelsefulla människa i mitt liv, fina lilla morfar ♥
 
Har hur som helst, haft en helt underbar helg. Och sedan jag kom tillbaka har jag varit pigg och glad hela tiden. Kanske för att solen skiner, för att jag samlade nya krafter i Sverige, för att jag har fått en nystart i en annan del av Oslo eller helt enkelt för att livet inte är så dumt trots allt. Nu kämpar vi på med några jobbveckor till! :)
Som kompensation för den dåliga uppdateringen bjuder jag på en drös med bilder från helgen ;) Men nu är det verkligen dags att sova..Jobb som vanligt 11-19 imorgon!! Puss och godnatt på er

2013-02-20

 Hej på er :) Förlåt för världens sämsta uppdatering.. All cred till er som orkar gå in här varje dag, trots mina små dippar. Men det har varit mycket den senaste veckan så jag hoppas ni har förståelse. I lördags flyttade mina kära sambos hem till Sverige för gott. Eller ja, i alla fall i tre veckor framöver innan de intar Asien och sitt livs äventyr i två månader. Månaderna har gått så otroligt fort här i Oslo, det känns nästan som att vi flyttade hit igår! Så det var lite blandade känslor när de skulle åka hem, men hade en sån otroligt mysig sista vecka tillsammans så slutet gott allting gott ♥ Detta innebar även att vi sa upp lägenheten, men hade sån himla tur då Tilda hörde av sig att jag kunde få flytta in hos dom, så numera bor jag hos Tilda, Linnea och Toffy! Var en sån otrolig lättnad att det löste sig, och de har en jättefin lägenhet på Lilleaker och jag trivs jättebra redan så det kan inte bli bättre :) 
 
Bjuder på tre bilder från senaste veckan. Underbara Felicia överraskade oss alla med en ljuvlig alla hjärtans dag frukost som bestod av pannkakor och räkmackor, och det var så jäkla gott att man inte kunde sluta äta!! Senare samma kväll kom Niclas och skämde bort oss med tacos i mängder och med fruktsallad och glass till efterätt. Och på bild nummer tre ser ni hur mysigt vi hade tillsammans i fredags, sista kvällen här i Oslo. Vi satte oss på EGOs uteservering omvirade i filtar och fårskinnsplädar, beställde in öl och nachotallrik och pratade tills timmarna rann iväg och trikkarna hade slutat gå. Så detta Osloäventyr avslutades med en promenad längs stan i våra alldeles för svala vinterskor och trots den förbaskade kylan kändes hela kroppen varm av lycka.

2013-02-12 FETTISDAGEN

Julia, Lisa och Saiza kom precis och överraskade oss med semlefika, så himla söta! Så äntligen fick även vi fattiga oslobor dämpa semleångesten som resten av Sverige bombarderat instagram med idag, och njuta tills magarna var mätta och belåtna. Nu är jag, liksom alla andra här hemma helt slut så ska alldeles strax inta sängen och vila upp mig inför morgondagen då det väntas jobb mellan 11-19.00. Körde ett morgonpass på gymmet imorse, och fick verkligen tvinga mig själv att gå dit.. men efteråt känns det ju som alltid så förbannat bra så om jag vaknar på rätt sida när klockan ringer vid åtta imorgonbitti ska jag försöka dra mig dit.
Bjuder på en fin bild på Tove när vi satt invirade i filtar och drack kaffe på B&J uteservering i helgen. 
Sov så gott med er :) Puss

2013-02-11

Godkväll :) Idag åkte Tove hem efter att ha varit på besök här sedan i torsdags, därav den dåliga uppdateringen. Man har ju velat ta vara på varenda minut och umgås med henne när vi alla äntligen är samlade, så det har varit jättemysigt! I lördags åt vi tacos innan vi anordnade utflyttningsfest med härligt folk. Milla och jag jobbade dock natt och var tvungna att dra redan vid halv tolv, men det var kul så länge det varade! 
 
Igår hade vi världens slappisdag fyllt av pannkakor i mängder med jordgubbar och smält choklad mmm bara vattnas i käften när jag tänker på det haha. Idag drog en fullspäckad jobbvecka igång, och även en ny hård träningsvecka! Har inte tränat på en vecka nu i och med att jag varit sjuk och kroppen varit hängig, men nu ska jag få tillbaka suget att gå till gymmet igen tänkte jag. Så imorgon väntar ett morgonpass innan jobbet, så om det ska bli något med det är det bäst att jag går och lägger mig nu med detsamma!
 
Skulle även lägga in bilder från helgen på datorn, men som alltid glappar typ sladden från mobilen så det vill sig inte.. Jag bjussar med andra ord på de bilderna en annan dag, så länge lånade jag en från felicias blogg! Puss och godnatt

2013-02-09

 
 
Hej på er :) förlåt för halvkass uppdatering, men i torsdagskväll anlände Tove hit till Oslo för ett efterlängtat besök över helgen! Vi mötte upp henne och hade kramkalas på stationen ♥ När vi kom hem hade Milla gjort god mat och eftersom jag var ledig dagen efter, satt Tove och jag och pratade sex tills halva natten rann iväg haha..
 
Igår tog vi en riktig slappmorgon här hemma innan hon och jag drog in en sväng till stan för att visa henne runt i vår fina stad. Satte oss på B&J uteservering och tog en snabbkaffe innan vi mötte upp resten av tjejerna och köpte pastasallad på ica. När vi kom hem drog vi ut alla täcken och kuddar på golvet, satte vattenpipan i mitten och hade världens mysigaste kväll med gottigott och snack om allt vi hade att ta igen. 
 
Dessutom fyllde mitt hjärta 20 år igår!! Helt sinnessjukt att vi fyller 20 detta året :) Klistrade ihop ett litet kollage till honom, och önskar så gärna att vi hade kunnat fira hans födelsedagen tillsammans. Men han och laget hade precis kommit fram till hotellet i Spanien där de ska vara på träningsläger i två veckor, så han var ganska nöjd i alla fall. På bilderna ser ni tårtan jag gjorde till hans födelsedag förra året, och den andra bilden är på min födelsedag då jag precis hade klarat min uppkörning. Lycka

2013-02-05 (GRATTIS)

Igår fyllde min storebror hela 23 år!! herregud vad händer med tiden? Inte konstigt att mamma får ångest över att vi börjar bli gamla :) haha.. Han fick i alla fall ett grattis via telefon så ska vi fira mer när vi ses hela familjen ♥ Längtar tills vi ses igen allihop hemma i sommar, då kommer vi vara lika glada som på bilden när hela släkten var i Skåne tillsammans. 

...

Update från soffan ;) Sitter just nu med en ansiktsmask som stelnar hela ansiktet, har aldrig använt en sån förut men det känns nästan lite obehagligt. Kan ju inte ens le utan att det känns som att huden ska trilla av..
 
Har i alla fall precis skypat med min fina moster! Gråtkalas i camen när vi kom på hur mycket vi saknade varandra, haha åh hon och jag är så lika. För övrigt har jag mest skickat runt och svarat på olika förfrågningar om boende.. Börjar ju dra ihop sig till mina sambosar flyttar hem och tills dess måste jag ha skaffat någonstans att bo! Ja lite smått panik och dålig framförhållning, men tiden bara springer iväg.. Hoppas i alla fall att det löser sig inom nästa vecka!
 

2013-02-06

Hej på er :) I förrgår mådde jag inte alls bra på jobbet så var tvungen att gå hem tre timmar tidigare.. När jag väl kom hem var jag tvungen att kasta opp (kräkas) som man säger här i Norge. Sov resten av dagen och sjukanmälde mig från jobbdagen igår. Mådde lite bättre men kräktes på natten och hade hemsk migrän hela dagen så det var tur att jag stannade hemma. Idag är jag ledig och mår oerhört mycket bättre! Har ingen huvudvärk och fick tillbaka matlusten redan igårkväll, så imorgon ska jag jobba igen vilket känns bra!
 
Var rädd att det var maginfluensan jag hade åkt på då den har gått lite titt som tätt här i lilla familjen, men tror snarare att det bara var en djävulsk form av migrän. Skitsamma egentligen, nu när jag väl håller på att bli frisk!
 
Unnade mig i alla fall en god frukttallrik till lunch igår. Banan, kiwi, jordgubbar, mango, äpple, hallon och vindruvor doppat i vit och brun marabou :) Hoppas ni mår bra i alla fall ♥

CITY OF DREAMS

Kom inte i säng förrän vid åtta imorse, så när klockan ringde vid två var det en trött kropp som klev upp. Men lättare blev det när jag hade en fika inbokad med Eddes gamla klasskompis Emilia som också bott i Oslo, men nu bara var här på besök över helgen :) Vi satte oss på ett fik vid Karl Johan och drack latte. Har alltid trott att det bara var ett bageri men när man gick in en liten bit fanns det en servering. Påminde lite om Kullzénska i Kalmar, gammeldags men himla fint och gott kaffe framförallt!
 
Det blev en mysig snabbfika innan hon skulle ta tåget tillbaka till Göteborg så vi fick speeddejta ;) om allt som våra liv hade att erbjuda för tillfället. Tycker det är så roligt att höra om andra människors liv och ambitioner! Blir så avundsjuk när hon berättar om allt hon hunnit med sedan hon tog studenten! Vill också vara spontan, följa mina drömmar och bara leva livet. Så ska det bli hädan efter. 

2013-02-03

Stort slagsmål på jobbet inatt igen.. Tyckte det var ju jävla obehagligt att jag typ hamnade i chock, skakade och fick gå och sätta mig en stund. Kände verkligen att vi hade noll kontroll, och då det var smockat i hela restaurangen blev jag orolig att det skulle urarta ett stort gruppslagsmål. Som tur var kom polisen och fick ta hand om några idioter. För övrigt sålde vi så jäkla bra inatt, så det var synd att detta förstörde.. Menmen så kan det vara. 
 
Man får ju faktiskt träffa jättemånga härliga mämnniskor också så det väger upp det hela till ett oerhört roligt jobb :)
När milla och jag slutade vid 05.30 tog vi trikken till gymmet. Vi tränar på 24/7 som har öppet dygnet runt och hade bestämt att det vore kul att gå dit mitt i natten så vi körde på det! Och värre blev det ju när vi satte oss och började käka chicken nuggets mitt bland alla träningsmaskiner ;) Övervakningskamerorna måste ju börjat undra vad vi höll på med haha..

DON'T TALK ABOUT THIS LIFE

Godkväll mina kära vänner. Johanna och Felicia drog en spontan tripp till Stöten med Gotte och Henning, efter jobbet igår. De ska hälsa på Jesper och Kalle som är säsongsarbetare där, festa och kanske åka skidor, så himla kul! Med andra ord är det bara jag och Milla hemma över helgen.
 
Efter ett slitsamt nattpass sov vi enda till tre idag, så jäkla skönt så att ni anar inte! Skypade därefter med mamsen för att ta igen lite saknad tid, vill verkligen bara hem och gosa med dom allihop, men snart så 
 
Vi åt en god frukost och tog det bara lugnt här hemma innan vi begav oss till Oslo city en sväng. Hittade världens gosigaste tröja på HMs rea, men var duktig och avstod för en gång skull. 
 
Köpte istället två små fina presenter på en jättemysig inredningsbutik! Vi var där inne hur länge som helst och kikade, de hade så mycket fint att jag hade kunnat köpa halva butiken. 
 
När vi kom hem ställde jag mig i köket och gjorde tacos. Åt mängder tills magarna värkte och resten av kvällen har vi myst ännu mer med kaffe och nougatkex. En bättre lördag helt enkelt :) Nu ska vi strax åka till jobbet för att avverka helgens sista jobbpass! Puss

2013-02-02

Hade en minst sagt händelserik natt på jobbet igår. Jag och Mattias jobbade själva fram till tolv men han skötte köket och jag stod i kassan så det funkade bra. I alla fall fram till kvart i tolv då en kille tränger sig i kön, och en annan kille droppar en kommentar om detta. Helt plötsligt utbryts ett slagsmål mellan dessa två killar, då den ena matar slag och den andra till största del försöker skydda sig. Jag fick panik ochn ropade på Mattias som fick gå ut i lobbyn och försöka stoppa bråket, men helt plötsligt kommer en bror till en av killarna, och hans två kompisar -vilket ledde till att det blev fyra mot en. De drog sönder hans skjorta, drog han i håret, tog strypgrepp och slog knytnäve slag mot ansiktet. Vi kände tillsammans att vi inte hade kontroll på situationen och jag ringde polisen. Dock var de så jävla tafatta i telefonen och skulle koppla vidare en och massa, så vi fick ringa upp två gånger till innan en polispatrull väl kom till platsen.. Då hade ju självklart idioterna redan stuckit från platsen, men de förhörde i alla fall den misshandlade killen och hans svenska kompis. 
 
Usch det var riktigt läskigt och obehagligt att se, man kände sig verkligen hjälplös..När jag pratade med han var han verkligen i chock, men poliserna förhörde osv innan de fick sätta sig i en taxi hem. Blev lite chockad jag med faktiskt, har aldrig upplevt något liknande förut. Så när våra arbetskompisar kom till jobbet gick jag och Mattias upp och tog pause för att komma på andra tankar. 
 
Resten av natten flöt i alla fall på bra, och när Milla och jag kom hem vid halv sju somnade jag direkt. Men ärligt talat, vart fan är världen påväg att man total misshandlar en kille inne på Mc donalds för att han med all rätt tycker att man inte ska tränga sig i kön? Dessutom satt det ett helt tjejgäng inne på Mc donalds och skrattade och filmade när han blev nerslagen.. Jävla idioter det finns alltså. 

WORK OUT.

Känns som att jag går i sömnen. Är vaken fast ändå inte haha. På de senaste två nätterna har jag fått tio timmars sömn vilket är alldeles för lite för att vara mig. Brukar vanligtvis sova tio timmar/natt.. När man jobbar och har saker att göra hela tiden går kroppen och hjärnan på helvarv, men så fort man sätter sig i soffan kopplas allt bort och man känner verkligen hur krafterna i kroppen försvinner. Just så är det nu. 
 
Så alldeles strax ska jag ta en powernap innan det är dags att åka iväg till jobbet. Börjar tre timmar tidigare idag, så det blir en långt pass mellan 21-05.00 men Milla ska också jobba så det ska bli kul!
 
Förresten är det jättekul att ni kommenterar! Brukar dock ibland vara dålig på att svara innan jag glömmer bort det, men till Rebecka som undrade vart jag hade köpt halsbandet jag bar på balen, så kommer det ifrån glitter :) Och till dig som undrade i vilket nummer av Barometern man kunde hitta den krönikan har jag tyvärr ingen aning.. Kanske finns bland krönikorna på deras hemsida? 
 
Vi hörs helt enkelt mer imorgon när jag vaknar, när det nu blir... Ha en bra fredagkväll allesammans ♥
 
 

LOVE COULD LAST FOREVER

Måns och jag har efter jul pratat mycket om framtiden och vad som händer med oss, och äntligen har vi tagit det till en ny nivå. Idag blev det spikat och klart att vi flyttar ihop den 1a april :) Han har egen lägenhet i Kalmar nu men har kollat runt lite på andra lägenheter, och så tidigare i veckan hittade han en som verkade bra. Fick ett sms där han beskrev lägenheten, vart den låg och avslutade med att vi måste bestämma oss imorgon haha, så det blev snabba bud. Har ganska höga krav på hur det ska se ut där jag bor, att den är ljus och har balkong är verkligen prio ett för mig ;) Och trots att han inte hade några bilder att skicka, sa min magkänsla sa att detta var en perfekt lägenhet för oss två.
 
Så nu längtar jag mer än någonsing efter mitt hjärta, efter våren och att få påbörja ett gemensamt liv tillsammans med den jag älskar. Pirrar i hela kroppen när jag tänker på att vi ska bli sambosar, kan inte bli lyckligare. 

2013-02-01

Mötte som sagt upp Johanna, en gammal klasskompis från Högstadiet på en fika tidigare idag. Vi har verkligen inte träffats en enda gång sedan skolavslutningen i nian, helt sinnessjukt vad tiden har gått fort märkte vi när vi pratade om det. Nu bor hon i alla fall också här i Oslo så det blev ett alldeles utmärkt sätt att ses, och prata om allt gammalt och nytt som hänt under dessa tre år :) Hittade gamla bilder från vårat första Sandradisco i sjuan haha, trots att det är hela sex år sedan, väcks minnena till liv och det känns som igår. 
 
Pratade om en eventuell flytt tillsammans, då mina sambosar ska flytta hem om två veckor. Vi får helt enkelt se vad det leder till och vart jag hamnar den tiden jag kommer bo kvar här i Oslo. Hade varit spännande med lite nya äventyr!

SWEET AS SUGAR

Godmorgon på er! Har som sagt jobbat natt och bara sovit fyra timmar så är lite sliten.. Men orkade mig upp för en stund sedan, för vid ett ska jag nämligen in till stan och fika med en gammal klasskompis jag hängde med på högstadiet! Har inte träffat henne på år och dar så det ska bli jättemysigt :)
 
Solen skiner här idag igen så man blir i alla fall på bra humör! Ska slänga in mig lite nudlar till fruokst nu innan det är dags attg fräscha till sig. På bilden ser ni två par trosor jag köpte på HM häromdagen. Tyckte de sprickiga var lite söta, och de högra är så himla fina i verkligheten, med en stor rosett på rumpan! 
Hoppas ni får en bra start på helgen, Puss och kram

RSS 2.0