2012-05-25RHODOS!


Är lite stressad så detta får bli ett snabbt inlägg. Nu är det mesta i skolan klart, så måns och jag planerade att åka till hans syster i Malmö i helgen. Och när vi ändå var där passade vi på att boka en sista minuten från Malmö till Rhodos på söndag!! Åh älskar spontana grejer, och det ska bli så himla skönt att komma iväg :) Dessutom firar vi ett och ett halvt år på måndag, och vad passar bättre än att fira den i greklandmed mitt hjärta. ♥ Vi hörs nästa söndag igen. Ha det superbra här hemma!!! Puss och kram

2012-05-22


3 prov och 2 inlämningar denna veckan förklarar väl saken till dålig uppdatering här på bloggen.. Idag slutade jag redan vid halv tio, men istället för att ta tag i plugget satte jag mig vid symaskinen direkt när jag kom hem. Sydde ytterligare en studentklänning, så nu har jag ingen aning om vilken jag ska ha på mig när studentdagen väl kommer haha. Batteriet på kameran var slut, men lovar självklart att visa upp klänningarna så fort pluggandet har lagt sig.

Nu ska jag lägga mig ute i solstolen och plugga naturkunskap och religion. Sedan har jag en körlektion inbokad och till sist träning. Är helt slut, men lär väl överleva denna dagen med! Vi hörs :) Kram

2012-05-21



Godmorgon! Nu är jag hemma i kära Kalmar igen. Började bussresan tidigt i lördags för att möta serieledaren Örebro på Behrn arena. Vi stod upp riktigt bra och lyckades få med oss en poäng efter att Simone gjort två mål! Därefter åkte vi nöjda och belåtna vidare till Scandic för att äta och övernatta. Kollade CL finalen gjorde vi också, men själv somnade man innan förlängningen hehe..

Dagen därpå åkte vi vidare i buss 2 timmar till för att möta Qbik. Där fick vi stryk med 3-0. Var riktigt segt i benen redan på uppvärmningen, så efter förlusten blev det en lång bussresa hem.. Idag är vi däremot träningslediga så nu ska jag lägga mig ute i solen och ta tag i allt detta plugg..

Bilderna är från Olearys i torsdags. Ha en fin dag :) Puss

2012-05-19

Godmorgon på er! Har varit fullt upp dessa två dagar, därav uppdateringen.. Hoppas allt är bra med er i alla fall! Torsdagkvällen spenderades på Olearys för att kolla hockeyn och umgås med några saknade vänner, där vi tröstade oss med mer popcorn och mys efter Sveriges förlust. Igår blev jag tidigt upphämtad av Lucas för Brunch hos Malins trädgård. Vi gjorde scones, äggröra, bacon och massa annat gott som vi smaskade i oss i den härliga sommarvärmen. På eftermiddagen åkte mamma och jag en sväng till Ikea och avslutade den med Edde och Måns hemma i soffan till Ice Age! Nu sitter jag på bussen till Örebro där vi ska spela match vid fyra.. Ikväll övernattar vi på Scandic hotell och spelar en till match i Karlstad imorgon! Så vi hörs helt enkelt när jag har landat hemma igen :) ha en fortsatt bra helg, puss&kram


2012-05-17






Bjuder på lite bilder från gårdagen. Brorsan är på besök i Kalmar nu under långhelgen, vilket såklart är mysigt! Medan solen sken laddade vi upp på altanen innan det var dags att bege sig till arenan och kolla lite fotboll. Kalmar bjöd på bra spel och fick slutligen med sig ett poäng mot Helsingborg. Väl hemma igen, serverades det gravlaxsallad och vin innan jag mötte upp månsan för att avsluta kvällen i hans famn tittandes på solsidan.

Idag var det tidig uppstigning för träning, och sedan dess har jag suttit här och fått lite plugg gjort. Börjar bocka av lite från plugglistan nu vilket känns skönt!

Om vädret tillåter blir det kubbspelande i Statsparken med fina människor i eftermiddag, för att sedan dra oss vidare mot Krögers och njuta av ledigheten. Hoppas ni får en bra dag!! ♥

MINNS BARA ALLT DET BRA, ALLT SOM VAR DU OCH JAG



Kvällen till ära bjuder jag på en dagens. Var ju som sagt ett tag sedan! På mig har jag skinnväst från gina, t-shirt från monki, skärp köpt på second hand, och transparent kjol köpt i Istanbul, inne på Bershka.  

2012-05-16


Efter att ha varit på en mattelektion, blev religionen inställd. Så vi slutade skolan vid tio, och då ska man väl inte klaga? Cyklade hem och har suttit med passa plugg sedan dess.. Känns som att alla dessa prov och inlämningar aldrig kommer ta slut! Menmen, det gäller att hålla i nu sista månaden. Unnade mig mammas goda pastasallad till lunch, vilket åtminstone var himmelsk gott :) Kopplade av ute i solstolen den lilla stund som solen sken dessutom, men sen började det ösregna såklart.. Nu ska jag plugga vidare! Puss

2012-05-15


Kvällen igår spenderades nere på Gröndal för att heja på A.laget som spelade svenska cupen mot Kristianstad! Blev tyvärr storstryk med 5-0 men med fint sällskap på läktarn njöt vi ändå i den ljuva sommarsolen.

2012-05-14


Livet är inte alls kul just nu. Samhälle/media linjen sägs vara den slappaste linjen, och det har den levt upp till i dessa tre år. Men nu en månad innan studenten uppkommer miljontals prov och inlämningar. Och eftersom vi faktiskt går ut skolan för gott om en månad, försöker jag hitta någon slags motivation till att plugga. Men det verkar vara omöjligt. Ligger istället i min one piece och kollar rakt upp i taket. O.r.k.a.r i.n.t.e
Vill helst av allt bara bort härifrån och få känna att man lever ett litet tag. Hoppas ni mår bra!! ♥

I'M GLAD THAT I FOUND YOU ON THAT LAST SUMMER'S DAY



Kvalitén blev inget vidare, men här är i alla fall en byxdress jag köpte förra helgen. Verkligen hur söt som helst, och bara längtar till det blir lite varmare så att jag kan inviga den! Den öppna ryggen gör hela byxdressen dessutom. Lyckades få tag på den sista som fanns kvar (dock i storlek 40, men med de justerbara banden gjorde det absolut inget) inne på HM divided, för 299kr

2012-05-12


Efter träningen igår hängde jag med Lucas och Manne till Bergaplan för att kolla på när Jonas Färjestaden mötte Ifk berga. Matchen slutade 1-1 och jonas fick absolut godkänt för sin insats. Vädret också för den delen!

Mötte upp månsan och åkte hem till mig för att äta grillat och världens godaste fetaost. Kollade hockeyn gjorde vi också, men det var ingen vidare match.

Idag har jag suttit och sytt i flera timmar och det börjar faktiskt ge resultat. Hoppas på att sy färdigt den imorgon eller någon dag i veckan!

Nu har vi lite folk här hemma för käk innan matchen. Kalmar möter nämligen Mjällby idag vid 16.00 så vi ska snart åka ut till arenan.

Därefter blir det att åka direkt till Handlarn för att avverka några timmars jobb. Inte roligaste lördagen, men sånt är livet :) Hoppas i alla fall på en bra match och att ni får en bra kväll! Puss

ISTANBUL




















Har ju glömt att visa bilderna från Turkiet! Bjuder på några som är tagna med hipstamatic kameran :) Måste rekommendera er att besöka Istanbul om ni får chansen, en riktigt häftig stad med härliga människor.


2012-05-10


Denhär har varit min kompis de senaste timmarna. Efter min körlektion vid tre, satt jag två timmar till på körskolan och pluggade. HATAR verkligen att plugga.. Men nu idag kom jag in i något slags mode, så det bara flöt på utan att jag tyckte det var tråkigt;) tur att man har några sånna dagar. Men när jag två gånger i rad fick 60/70 på fas B, där man ska ha 63 poäng gav jag upp!

Nu är jag hemma och har ätit. Tanken var väl att sätta sig på Krögers men återigen är inte vädret på vår sida. Vi får helt enkelt se om det blir filmkväll eller om man ska spendera kvällen framför symaskinen. Ska försöka göra ett nytt försök med min påbörjade klänning!

2012-05-09

Hej på er :) Hoppas ni mår bra! Efter 10 timmars sömn var det lättare än vanligt att ta sig upp vid 9 för dagens enda lektion. Hade religionskunskap och blev återigen påminda om att det bara är si och så många dagar kvar till bal och student. Blandade känslor mellan lycka och skräck. Paniken kryper ännu mer i kroppen när jag inser att vi har tre prov och tre inlämningar kvar att göra innan dess.. 

För att släppa skolångesten gick jag till körskolan för att få lite körkortsångest istället. Satt och pluggade några timmar och klarade min livs första fas. Kändes bra vill jag lova! Så körkortet ska försökas fixas innan studenten, det är verkligen mitt mål. 

Så nu har man en del att göra.. Därför ska jag sätta igång redan nu och påbörja en fg uppgift innan jag sticker iväg på match! Kram


LEAVE ME OUT WITH THE WAST, THIS IS NOT WHAT I DO


Nytt linne jag köpte den dagen då det var 50% på bikbok. 150 kr tror jag det gick på

2012-05-06







Efter jobbet igår hade jag en jättemysig kväll med Månsan ♥ Jag var i extas om balen och han fick helt enkelt nicka och hålla med. Somnade ganska tidigt och åkte hem runt elva imorse för att hinna äta ordentligt innan samlingen. Idag möter vi Linköping vid 14.00 på Gröndal, så nu ska jag packa väskan och åka iväg till samlingen! Bilderna är från i Torsdags så vi hade det trevligt på Krögers. Jobbar dessutom ikväll igen, så ha en bra dag :) kram

YOU AND ME AND THE BOTTLE OF WINE, AND HOLD YOU TONIGHT

Hemma från en härlig dag på stan. Njöt av solen på donkens uteservering med malin & manne. Måns köpte en jättefin smoking till balen där jag agerade smakråd. Efter en hel del shopping begav vi oss till Thai silk där älsklingen bjöd på lunch innan jag cyklade hemåt. Kollade mitt banksaldo och hade 222 kr kvar. Hur det nu är möjligt femte dagen i månaden är bara skrämmande...Förstår inte vart mina pengar försvinner. Men från och med nu är det i alla fall shoppingförbud!!! Endast en bh och bikinitrosor från inhandlas inom loppet av 2 veckor ;) låter bra.

Nu ska jag bege mig till jobbet! Puss


I DON'T CARE THE NIGHT, HE DON'T CARE WE LIKE


Närmare titt på den nya kuvertväskan från Turkiet. Gillar den jättemycket! Kommer ifrån Berskha.

2012-05-05


Godmorgon! Kvällen igår började hos Isac. Drack vin och förfestade med trevligt folk innan vi begav oss in mot Vallen. Där inne var det däremot dåligt med folk, och mitt festhumör hade inget tålamod, så jag drog hem ganska tidigt. Idag har jag tagit en välförtjänt sovmorgon och ska alldeles strax åka in till stan och träffa Manne och Malin. Lunch i hamnen står högst upp på listan!

Därefter ska jag möta upp Måns och hans mamma för att kolla på kostym inför balen. Jobbar ikväll med, så vi får se om jag hinner komma med något mer inlägg, annars hörs vi imorgon :) Ha en bra lördag! Puss

IN MY ATMOSPHERE I SEE STARS



Lyssnar på Bon Iver och äter vindruvor. Hans låtar väcker så otroligt många känslor och minnen. Men fin det är han. Medan jag väntar på att mamma har gjort färdigt maten, ska jag hoppa  i mjukiskläderna och få lite plugg gjort. Här kommer en närmare titt på linnet jag visade igår! Är aningen för kort, men till ett par slitna jeansshort ska det nog göra sig till rätta.

I DON'T CARE THE NIGHT, HE DON'T CARE WE LIKE


Slänger upp en lite sneakpeak på dagens. Invigde nämligen shortsen idag!! Tove tänkte dessvärre mobba alla som kom i shorts idag, men det fick hon inte då hon märkte att jag var just en sån person ;) Håller med om att det är lite löjligt när man går barbent så fort solen lyser, men jag tyckte faktiskt att det var helt okej shorts-väder idag så de fick åka på! Dock bytte jag till jeans när vi skulle sitta på Krögers, och det var tur det, för när jag cyklade hem var det svinkallt..

Shortsen köpte jag i Istanbul och kommer ifrån Bershka. Nu ska jag åka och träna, var ett bra tag sedan! Kram

2012-05-03


Hallå :) Idag har varit en bra dag. Jag, vickan och Lollo höll i träningen på morgonens fg. Solen sken och det gick faktiskt ganska bra, skönt att ha det avklarat i alla fall! Efter frukosten hade vi naturkunskap ute på skolgården, som istället övergick till en roadtrip i Kalles pappas nya bil. Riskabelt men härligt! Avslutade dagen med seminarium på samhälle/historian, innan vi fick gå hem för dagen.

Gick in till stan och satte oss på Ben & Jerrys och åt glass i solen, innan vi förflyttade oss 20 meter bort till Krögers. Drack årets första uteserverings-cider och njöt av att bara vara. Gillar livet lite extra mycket idag

THE NIGHT IS SO PRETTY AND WE ARE SO YOUNG


Har varit och hämtat resväskan på flyplatsen, och slängt alla kläder som luktade sunk i tvätten. Annars har dagen bestått av att ligga ute på altanen och läsa. Underbart och avkopplande i detta väder! Stack iväg till körskolan för att köra lite i rondeller och det flöt på bra det med. Snabbfotade tre nya inköp som inhandlades i Istanbul. Älskar den vita skinn/genomskinliga kuvertväskan, som kommer ifrån Bershka :) Linnet är från Topshop och solglasögonen köpt på marknad.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske måns trillar in efter hans bio. Jag ska i alla fall krypa ner i sängen så vi hörs mer imorgon. Puss


OOH THIS TIME KILLS YOU WHEN YOURE YOUNG.


Pappa kom hem med världens finaste Emil i Lönneberga-mössa förra helgen. Den hade legat och samlat damm hemma hos farmor så hon trodde att jag skulle ha mer användning av den. Och visst skulle jag så gärna velat ha det!! Men min feta skalle är för stor så jag får huvudvärk när jag har haft på den ett tag haha.. Menmen, om man ska vara fin får man lida pin, så någon gång kanske den kommer till användning.

2011-05-02

 
Hejhej :) Bloggandet har väl inte varit min starkaste sida de senaste dagarna men kul att se att ni hänger kvar ändå! Därför ska jag försöka bättra mig, men visst är det svårt när det är strålande sol för första gången på ett bra tag här i lilla Kalmar.

Hoppas allt har varit bra med er under tiden då jag varit frånvarande! Har hunnit med en tripp till Istanbul som inte kunde blivit bättre. Strålande sol, god mat, och en hel del shopping med fina Agnes är svårslaget ♥ Och när vi sitter på tåget hem från Köpenhamn igår eftermiddag börjar vi prata om att vi inte haft några missöden på resan, vilket är ovanligt. Det räckte inte längre än att vi kom innanför dörren då jag upptäcker att jag fått med mig fel väska hem..

Så kvällen tillbringades att ringa runt till Kastrup som i sin tur fick spåra väskan. Men som tur var hade en ärlig man lämnat in den på flygplatsen, för självklart ville inte han heller ha bytt sin väska mot en tonårstjejs haha.
Ikväll ska vi i alla fall åka ut till Kalmar flygplats och hämta väskan! Slutet gott allting gott som man brukar säga, och jag lovar att bilderna från resan kommer upp så småningom. Dock funkar fortfarande inte internet på vår dator efter att wilgot rivit ner bredbands adaptern..
Så länge bjuder jag på en bild på bustiern jag fick tag på från HM;s Aids collection. Den är så himla fin!!! Kram till er

RSS 2.0