THE LIFE IS SO PRETTY YOU KNOW




Har varit jättejättejätte stressad hela dagen därför har bloggen fått lida lite extra. Har hunnit med att vara i skolan, tränat, ätit på restaurang, och nu håller jag på att packa inför morgondagen.. Direkt när packningslistan är checkad sätter jag mig på cykeln mot måns där jag förhoppningsvis får sova gott inatt. Imorgon klockan ett går bussen mot Helsingborg, där vi är på träningsläger tills på söndag! Ska försöka att hinna med ett inlägg imorgon, men om jag inte hinner hoppas jag att ni inte blir allt för besvikna :*
Här kommer i alla fall lite önskade outfitbilder från dagen.

Transparent tröja-monki
jeansväst -kusins gamla
jeans -cheap monday
örhängen -cubus

sådär nu måste jag kila :) Ha det super så får vi se om vi hörs imån!! pussspusspusss ni är bra!


SMOOOOOOOOTHIE


Var ju faktist tvungen och testa att göra en sån smoothie vi fick lära oss göra med laget häromdagen ;)
Fast hade inga hallon så det fick bli björnbär istället, men det smakade minst lika gott!

Hoppas allt är bra med er! Vet att det bara har kommit en massa tråkiga inlägg här på sistone, men har varit lite fullt upp med allt möjligt, men jag ska förbättra mig de lovar jag. Är det förresten något ni vill se mer av här i bloggen så kom gärna med det :)

I vilket fall som helst ska jag vid kvart över fem vara på gröndal för att ha teorisnack och ta lagfoto, därefter vidare till fredriksskans och träna (håller alla tummar jag kan för att även min hals tillåter detta). Innan dess måste jag dessutom ha skrivit färdigt min svenska OCH pluggat inför matteprovet. Dags att sätta igång helt enkelt! puss&kram


TRÄNINGSLÄGER.

Har precis kollat färdigt sverige-moldavien med pappsen. Sverige vann med 2-1 annars var det väl ingen särskilt kul match. Under matchen ringde även Tina och sa att jag skulle hänga med a-laget på träningsläger i helgen! Alltså ändrade planer från att bli en partyhelg med avbrott för att städa på golfbanan till att åka iväg någonstans jag inte vet, på träningsläger. Jo men livet är väl allt fyllt med en massa överraskningar ;)haha.. Dock kom en nervositetvåg över mig, och plötsligt känner jag pressen att jag måste hinna bli frisk för att åtminstone kunna visa vad jag går för, men återstår att se helt enkelt.

MAC FACTOR


Eftersom det inte blev något bikiniköp tröstköpte jag lite nytt smink. Och det är verkligen det värsta jag vet att köpa! Man blir ju inte det minsta glad över att ha köpt nåt nytt, och sen drar det bara en massa pengar. Tufft det är att vara tjej ibland alltså.. ;)
Mascara & puder från max factor och ögonbrynspenna från hm!

SOMETIMES I JUST WISH IT WAS YOU.

Hejhejhejhejhej! Haft en bra dag idag? :) det har jag minsann, kort men bra. är fortfarande rejält förkyld men det känns nästan som att det håller på att släppa!
I skolan gjorde vi inte mycket vettigt som vanligt. Slutade vid tjugo över elva men satt kvar i bibblan med ett arbete om renässansen..det är till och med tråkigare än vad det låter.
Efter det gick jonas och jag in till stan och tog en latte och macka på kullzénska, han är ganska bra ibland faktist.

Gick även en liten runda på stan, och jag skulle inhandlat en bikini som dem givetvis inte hade fått in än..Tänker hänga på låset den dagen den kommer!!
Nu är det slut på min intressanta information, för nu väntas mellis.
pusssis


CAN'T SHAKE THIS FEELING


Här har vi den. Efter att jag så länge har suktat efter precis en sånhär, kan jag äntligen presentera min nya vita kavaj! 
Köpte den på Cubus i stockholm (antar att den kommer komma in även här i Kalmar) och kostade 399:-
Däremot kan jag tipsa er om att du får 30% rabatt på ett köp, om du smsar cubus när du ska betala! Detta gäller någon vecka in i april har jag för mig, kanon ju :D

WHEN YOU TELL THE WORLD YOUR'E MINE



12.16

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! det har varit iskallt i mitt rum hela natten vilket har gjort att jag blivit ännu mer förkyld. Så när jag vaknade mådde jag inte alls bra och valde att stanna hemma från skolan idag. Får lite ångest när man vet hur mycket man missar, men har bara två lektioner idag så det löser sig nog!
Nu ska jag få i mig lite frukost och bädda ner mig i sängen för att fortsätta kolla på felicias oc box, inte bra att jag håller på att bli beroende av den ;) Ha en bra dag.
en slemmig förkylningspuss på er

I NEVER LET A DAY PASS TIL WE BOTH CAN SAY THAT WE WOULD WORK TOGETHER.


Ligger och tycker synd om mig själv och skrattar åt hur ful min vagel är i ögat.
Lite pussar och fina ord hade inte varit fel för att få mig på bra humör.
Men det är söndag, och söndagar blir aldrig som jag vill


I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR


Såhär såg jag ut igårkväll. Vad tycker ni om mina påfågel-örhängen som jag köpte inne på Cubus i Stockholm? :D Tror färgerna kommer bli en jättefin kontrast till en vit tunn blus i sommar. Den svarta spetsbodyn har jag ju heller inte visat upp sen jag köpte den på hm för några veckor sedan. Över det hade jag skinnleggings från bikbok och min svarta kavaj!

THERE IS NO TIME FOR US

Hej på er! Kan väl inte påstå att matchen gick något vidare..vi förlorade med 5-0 och hade heller inte något imponerande spel. Menmen, än så länge är det försäsong vilket betyder att vi har goda chanser att fortsätta utveckla oss att bli bättre!
Har precis kramat farmor hejdå innan pappa skulle skjutsa henne till tåget. Mamma skulle iväg på middag till en jobbarkompis så här sitter jag och snörvlar lite i min ensamhet. Fina sommarminnen, ett glas vatten och en nostaligisk spotifylista sällskapar mig.


ARRIVAL OF THE BIRDS

Godmorgon! Hade faktist en bra spontankväll igår, ganska lugn men med trevligt sällskap! Däremot känns det som att jag håller på att bli sjuk nu :( buhu har verkligen inte tid för att bli sjuk..får hoppas att förkylningen drar tillbaka sig. Om en timma ska jag åka till samlingen innan vi beger oss till Nybro för att spela match mot madesjö.
Vi hörs senare eftermiddag! pusss
 



LOVER COME BACK TO ME


Ändrade planer, så nu är jag stressad som en kalkon!! Har precis ätit jättegod oxfilé och ska nu bege mig till samuels lägenhet där det blir mingel med ett gäng goa brudar, därefter får vi se vart kvällen leder oss. Hoppas ni får en riktigt bra lördag så hörs vi imorgon :) PUSSSSS

bild från tidigare idag.
Blus -gina
halsduk & skinnjacka -hm
sammetsleggings -bikbok


GODMORGON

Det som är bra med lördagar är att jag alltid går upp tidigt. Inte frivilligt såklart, utan att jag måste hinna i tid till skivstångspasset som börjar vid tio. Och idag var det jobbigare än någonsin, men även sista gången vilket gjorde att det kändes jätteskönt efteråt! Därefter åkte vi vidare till falkenbergskolan för att ha kost snack med elin. Vi fick göra smoothies, fruktsallad med keso, pizza på tortillabröd och yougurt med risgryn och hallon. Ni anar inte vad gott allting blev, och nyttigt dessutom :D
Förresten är det öppet hus på friskis hela veckan, så åk dit och testa lite roliga pass! 
Nu ska jag inte sitta här och lukta intorkat svett längre utan hoppa in i duschen..hehe

CONVERSE


Kändes som att det behövdes ett rejäl kemtvätt för att få mina sunkiga som nya igen. men jag tror faktist inte ens de hade hjälpt så därför köpte jag mig ett par nya i spanien! Och erkänn att man nästan blir lite äcklad av de gamla? haha..man kan knappt tro att med två år på nacken kan ett par skor förändras såhär.
Men kanske inte så konstigt när de har användits flitigt 365 dagar om året.
Så därför gör jag en hyllning till världens bästa sko, converse.

I WANT TO HEAR WHAT YOU HAVE GOT TO SAY

Förresten, glömde ju säga att jag hade två kanondagar i stockholm med klassen! Besökte sveriges radio, svt, dramaten och riksdagen och alla fyra var faktist riktigt roliga studiebesök.
Lyckades dessutom äntligen finna med vita kavaj vilket resulterade i en överlycklig filippa! En massa bilder kommer senare ikväll för nu kom precis min farmor på besök så ska jag hänga med henne, mamma och pappa på någon teater, därefter åker vi hem och äter en god middag :) Hoppas ni får en bra början på fredagkvällen! pussssssis


SMILE LIKE YOU MEAN IT


Dagens:
mammas gamla kavaj
vit t-shirt -hm
armband (nyinköpt i stockholm igår!) & skinnshorts -cubus
halsband -mammas

Invigde även mina nya vita converse idag! Hatar att ha nya vita skor, känns ju som att man lyser upp hela gatan haha. Menmen skönt att slänga de gamla skruttiga i alla fall, kommer upp en bild på de nya och gamla här senare ;) nu väntas yoggi och crunchymuslii, yummmmmmie.

STOCKHOLM!

Nu sitter vi just nu troligtvis i en svettig buss påväg mot Stockholm med båda mediaklasserna! (om inte jag, johanna och felicia har försovit oss så att säga, vilket kan vara ganska stor risk..)
Bussen startade i alla fall 05.30 så ska vi vara framme i sthlm runt ett. Där ska vi bo på vandrarhem med klassen, göra studiebesök på dramaten, sveriges radio och en massa mer. Får se om det finns tid för shopping!
Kommer hem på torsdagkväll igen, så tills dess hoppas jag att ni har det kanon :) pusss&kram


HEART SKIPPED A BEAT

Hade en mysig dag med mina fina. Malin kom på att det är så typiskt svenskt att så fort solen skiner ska man packa sina väskor och fort som sjutton åka ner till stranden! Och ungefär så var det idag, vädret lurade oss lite, så när vi väl var framme var det ju inte lika varmt och skönt som vi hade trott haha! Stackars jonas som brände sig på grillen flera gånger när det blåste som värst. Men det blev roadtrip, korv me brö, snack om livet och överlag så ska vi väl vara glada över att det var grillen som blåste bort och inte vi ;)

Nu väntar jag på mina nattgäster från emmaboda, som ska sällskapa mig i 5 timmar innan bussen rullar mot stockholm! Kommer upp med ett tidsinlagt inlägg här imorgon :) natti natti


VISSA KALLAR DET MAGI, VI KALLAR DET VARDAG.







LIFE IS GOOD.


SOLEN skiner, fick sluta vid elva idag, imorgon drar klassen till Stockholm och snart ska jag och mina fina vänner bege oss ut på roadtrip! Ni kan ju gissa vilket humör jag är på just nu!! :D

Jonas har ju nämligen fått körkort så om ca en timma kommer han och hämtar upp mig så ska han och jag tillsammans med malin och isac åka ut på en liten roadtrip ut i ingenstans för att ha picknick och njuta av livet!
Ha det bra sålänge :) pussspussspussspusss

skinnjacka & solglasögon -hm
döskallescarf -gina
marinblå klänning med dragkedja i ryggen -vero moda

HM BIKINIS


Sitter här och kikar runt på vad affärerna har att erbjuda för några bikinis iår. Dock inte så mycket som faller mig i smaken tyvärr.. Jag har BESTÄMT (!!) mig att ha en vit bikini utan axelband, men det tycks vara ganska svårt att hitta. Den beiga överdelen längst ner till vänster är precis som min svarta jag hade iår, men varför har dom satt dit ett stort horn i dragkedjan? De vill man väl inte ha dallrande mellan tuttarna heller haha! Aja de går väl att pilla bort på nåt sätt. Och den bruna är ju så himla fin :) Problemet hade varit löst och den hade verkligen varit perfekt, om den nu var vit då..
Får nog fortsätta med mitt letande, än så länge är det ju trots allt inte sommar.

MAKE THIS GO ON FOREVER


Denhär blommiga klänningen köpte jag i Lloret de mar. Visst är den söt? Älskar det virkade upptill! Enda nackdelen är att den är ganska så genomskinlig i ryggen vilket gör att man måste ha något slags linne under, så innan sommaren är här får jag väl att hittat något som passar :) Den kostade bara 99kr så efter dag 2 slutade det med att halva fotbollslaget köpte varsin ;) Kunde inte låta bli att motså en svart också, dock är den inte lika somrig, men den blir säkert fin under skinnjackan nu när våren börjar kika fram.  


GOODMORNING SUNSHINE

Godmorgon på er :) Älskar att vakna av att solen lyser en i ansiktet! Har i alla fall kpt dag idag så jag klev nyss upp ur sängen, så himla skönt. Snart ska malin och jag bege oss ut på en långpromenad i det härliga vårvädret. Har inte träffa henne på jättelänge så vi har nog endel att prata om skulle jag tro! Hoppas ni får en bra start på dagen så hörs vi när jag är hemma igen. pusss & kram

SVAR PÅ TAL.

Postat av:
vilka killar faller du för?
vem är din bästa vän?

-Hittills har jag ju bara varit tillsammans med fotbollskillar så jag antar att det är nåt i den stilen jag ”faller” för ;)

Postat av:

När förlorade du din oskuld?

-När jag var 15 år

Postat av: Anna

Söta du! Du bör alltid säga var dina kläder är ifrån för du klär dig helt fantastiskt! Vilken stil tjejen!

-Om det önskas så absolut! Tack så hemskt mycket förresten:)

 Postat av:

Vad har du tänkt göra efter studenten

-Först vill jag resa runt i världen, gärna några månader i Thailand. Därefter får jag väl försöka skaffa mig ett jobb så att jag kan ha råd att leva livet

 Postat av:

hur gör man för att få lika många läsare som dig då? ja uppdaterar lika mycket och om liknande grejer men har inte en tiondel .. :(
och hur gör du för att va så populär, typ 50 människor gillar dina profilbilder på fb ;) ?

-Jadu jag vet faktist inte riktigt, testa att länka på facebook! Haha gillningar på facebook behöver ju faktist inte tyda på att man är populär :)

 Postat av: hanna

hur gör man för att bli lika gullig som du? ;*
förövrigt så tycker jag att en myskväll skulle sitta fint när du kommer hem!
URL: http://hannahemmingsson.blogg.se/

-man äter mycket gröt ;* det tycker jag absolut att vi borde ha!

 Postat av:

Vad vill du göra i framtiden? :)
URL: http://majaochamy.blogg.se/

-Resa mycket, skaffa familj och jobba som designer hade varit kul :D

 Postat av: jessie

vad är det bästa med dej? vilket kommer va ditt favoritplagg i vår/sommar? ha du nått sommarjobb? :)
fin blogg du har! :D

-Hmm det bästa med mig är nog att jag oftast försöker vara glad, favoritplagget i sommar säger jag något virkat (har blivit tokkär i allt som har med virkat att göra!!) och nej än så länge har jag inget sommarjobb. Tackdu:D

 Postat av:

1. vad är det som gör dig insprierad att köpa vissa kläder, och att ha den fina stil du har? är det pga hur sköna kläderna är eller hur fina?
2. kan du inte visa bild på din gardrob?
3. ditt liv verkar vara så perfekt på alla vis, då undrar man, är det något i ditt liv som är mindre bra?
4. var bor du i kalmar?
5. hur många skor har du? brukar du använda klackar i skolan?
6. har du något emot personer, eller isåfall vilka sorts personer kan du "störa" dig på?
kram :) bra blogg

-Oj det var många frågor på en gång, men nu kör vi.

1. Jag köper de jag tycker är snyggt och sitter bra, sen är det ju givetvis en bonus om det är skönt och bekvämt!

2. Ska försöka att lägga upp bilder på min garderob framöver.

3. Mitt liv är inte alls perfekt, men man måste lära sig att uppskatta livet och leva dagarna fullt ut!

4. I ett villaområde 2 km från stan.

5. Jadu jag älskar skor så har faktist ingen aning, ska räkna dom någon dag ;) Nej jag föredrar bekväma skor i skolan, det är ju så jobbigt i trapporna..heh

6. Jag brukar inte ha något emot andra personer och tycker dessutom att det bara är slöseri med energi.

Hoppas du blev nöjd med svaren och tack så mycket :)

 Postat av:

Vad använder du för produkter till ditt hår?
Hur ser ditt hår ut när det inte är fixat utan bara har fått självtorka?

-Dum som jag är använder jag nästan inga produkter till mitt hår. Och mitt hår får alltid självtorka eftersom det blir rakt som en slickad katt, vilket jag dock inte gillar

 Postat av:

varför är jesus med dig på förfester?

-Det måste vara en gåva jag har fått

 Postat av:

Ja jag undrar också det det här med Jesus ? Hur har du Johanna och Felicia så bra kontakt med honom ? Förövrigt tycker jag att ni borde tagga ner lite med supandet eller ?

-Det liksom faller sig automatiskt. Nejnej tagga upp med det!

 Postat av:

Hej din lilla solstråle! Jag har en liten fråga till dig jag brukar hänga i din korridor ibland och du pratar med en väldigt rolig röst har du röst problem eller? Tack och hej levepastej /tacksam för svar / anonym beundrare

-Haha om du ser mig med johanna & Felicia har jag definitivt röstproblem.. Vi brukar komma på oss själva med att inte kunna prata om ett samtalsämne med normal röst. bästa trion helt enkelt! Tack & adjö knäckebrö

 Postat av:

Vad heter du i mellanmamn ?

-Amanda

 Postat av:

Jag vill bara säga att ditt utseende är helt fantastiskt! va glad över det. Och har några frågor,
Plattar du håret? isf hur ofta? Andvänder du foundation? Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans & hur träffade ni varandra? Hur gammal va du första gången du drack dig full? det va några frågor jag gärna skulle vilja veta, och din blogg är verkligen jätte fin! :)

-Vad glad jag blir! får tacka så jättemycket:) Eftersom jag har rakt hår plattar jag väldigt sällan håret. Jag brukar använda foundationen på vintern och den jag har just nu är från Mary key. Jag och måns har varit tillsammans i snart 4 månader och hur vi träffades var väl egentligen i skolan? Haha. Första gången jag blev full var jag nog 15år. tack så mycket:)

 Postat av: hanna

vad tycker dina föräldrar om att du festar osv?
kan du inte visa bilder på ditt hus & ditt rum?
vem är din bästavän?
när & med vem förlorade du oskulden?
hur många gånger har du varit "riktigt" kär?
hur många seriösa förhållanden har du haft?
hur kom det sig att du & din nuvarande kille blev tsm? kan du inte berätta lite om er eller han?

puuss :)

-Jadu vad kan dom säga, jag är ju trots allt snart 18 år och får då dricka alkohol lagligt.

Visst kan jag visa det! Min bästa vän är nog malin, men även vi kan ha våra up and downs ibland. Jag var 15 år med en som hette Victor. Dethär är andra gången i livet jag är kär. Hmm Det beror på hur man räknar med seriösa förhållanden men 3 kanske.

Väldigt bra fråga, för det vet jag inte ens själv;) absolut kan jag göra de, men det får bli en annan gång! Kram

 Postat av:

vilka/vilken kändis ser du upp till?
vad är snyggast på en kille enligt dig?
hur beskriver du dig själv som person?

-Jag ser nog inte upp till någon speciell kändis.

Leendet!

Jag beskriver mig själv som glad men och jobbig när jag är trött ;)

 Postat av:

hur lång är du och vad väger du? :)

-Jag är 161 cm och väger 54kg

 Postat av: Karin

Oj, jag tror att vissa misstolkade "personliga frågor".
Men iallafall,
Med tanke på att din pojkvän verkar åka runt så mycket, hur får ni det att funka?

Hur disponerar du dina pengar för du verkar handla mycket och jag antar att du får ditt studiebidrag och att du inte har jobb?
Puss!

-Det kan vara jobbigt ibland, men man får helt enkelt ta vara på den tiden man är tillsammans istället. Jag handlar ganska mycket kläder, men däremot är jag ekonomisk av mig, dvs att jag handlar hellre fler och billiga plagg än ett dyrt. Jag får bara mitt studiebidrag men hade gärna haft ett jobb och tjänat egna pengar. kram

 Postat av:

Berätta lite om din pojkvän? Älskar du han?

-känns som att jag har svarat på denhär frågan flera gånger, men han heter Måns är född -93, kommer från emmaboda men har lägenhet i kalmar och går på Stagg samt spelar i kalmar ff, och ja jag älskar honom :*

 Postat av: Fanny

Hur ser en vanlig dag ut för dig? :)
Du är så jäkla söt Filippa! :D
URL: http://fannyrosen.devote.se

-En vanlig dag går jag upp klockan 07.00. Därefter fixar jag mig och äter frukost för att sedan cykla till skolan. Där träffar jag mina kära klasskamrater och är flitig på alla lektioner. Efter skolan åker jag oftast hem och käkar innan träningen som drar igång på kvällen. Om jag inte har träning brukar jag ta det lugnt och kika film eller något med kompisarna:) tack detsamma fanny :D

 Postat av: Cornelia

Okej jag har lite frågor dååå:D

favoritplagg i din garderob?
ett måste i kläd/skoväg i sommar?
favoritserie?
vad lyssnar du på för musik?
puss!

URL: http://gerards.blogg.se/

-Hmm svårt ju, men måste nog vara lite tråkig och säga leggingsen ;) de är ju så otroligt sköna och passar till allt!                                                                                                                  I sommar kör vi på de klassiska jeansshortsen med ett par älskade converse!                     Kollar nästan aldrig på tv så därför följer jag heller ingen speciell serie.                                                                    Lars Winnerbäck kommer alltid vara top 1, för övrigt lyssnar jag mest på soft och lugn musik. Pusssssis :*

Postat av:

vilka / vem är din bästa kompis?

-Malin är min bästa kompis. Sen har jag givetvis massa andra underbara kompisar som står mig nära.

 Postat av:

kan du inte lägga upp bilder på dina snygga killkompisar? :)

-haha oj vad stolta dom hade blivit av att höra dedär! Men självklart kan jag visa upp dom lite mer här på bloggen ;)

 Postat av:

vad kommer den skinnjackan du använder just nu ifrån? :)
-Den är köpt på Hm divided.

 Postat av: Elin

har du något speciellt planerat i sommar? Utlandsresa osv.

-Än så länge är det inget planerat, hoppas väl främst på att få ett jobb.

 Postat av:

har du haft några djur som liten?

-Jajemän, vi hittade en liten gosig kattunge i skogen som polisen därefter bestämde att vi fick ta med oss hem :) dock dog den av råttgift 7 år senare..

 Postat av:

jag vill se mer outfits och ja man kan inte sluta med att titta in på din blogg varje dag! helt underbar

-hah vad glad jag blir! Tack så jättemycket:) ska se vad jag kan göra när det gäller outfit fronten.

 Postat av:

Vad är kärlek för dig? :)

-Kärlek för mig kan vara helt förjävligt men främst något alldeles underbart.

 Postat av:

Snackar du skit om någon du inte känner, men kanske är avundsjuk på?

-beror på vad som menas med skitsnack, men jag tycker man ska vara nöjd med sig själv istället för att vara avundsjuk på alla andra.

Postat av: joanna

hej filippa!:)
jag har ingen direkt fråga, men det skulle vara jättekul om du berättade om din barndomstid, typ mellanstadiet och högstadiet och visade lite bilder?:P
URL: http://forsbyochmedner.blogg.se/

-Hej joanna:) absolut kan jag de, Ska försöka komma ihåg denhär frågan och köra ett personligt inlägg med det! Puss på dig

Postat av: Anja

Hej !
Om du handlar second hand i kalmar, vart isf? Beskriv vart det ligger!

-Eftersom second hand ställena i kalmar är i den klass den är, föredrar jag att passa på när man är i större städer till exempel stockholm. Mycket bättre utbud och snyggare kläder, dock oftast en prisklass högre. Här i kalmar tycker jag att du kan ta en titt förbi stadsmissionen, där kan du göra billiga fynd!

Postat av:

om du var tvungen att rösta, vilket parti skulle du rösta på då? Och om du inte har en aning om det, skulle du iaf rösta på ngt mer åt höger hållet eller ngt åt vänster?

-Woupsi daysi, ingen aning faktist

 Postat av:

tycker du om sälar? eller föredrar du pingviner

-Jag tycker sälar är fina, men pingviner är min favorit ju

 Postat av: Kevin

Hej, vill bara börja med att säga eller rättare sagt skriva att din blogg är bland det bästa jag vet och jag följer den dagligen för jag har inget liv. Jag är cool och därför läser jag bara tjebloggar och inga killbloggar för det är bögigt. Du är en jätte stor inspirationskälla för mig och jag vill verkligen att du ska fortsätta med ditt skrivande. Katter är för övrigt mitt favoritdjur. Nog om katter, en solig dag i augusti hade jag en hamster om hette Levin. Min mor och jag köpte en sådan där "hamsterboll" om du vet vad jag menar? Man lägger in hamstern i bollen åk låter den leka fritt så att säga. Vill även berätta om min tama bäver som heter Collin, han var en snäll bäver tills han åt upp vårt bord i köket och då kunde vi inte äta mer .. var ju inte så kul. Nu har vi dödat bävern Collin och har fått ett nytt bord i tegel ifall en ny bäver skulle tillkomma i familjen. Vad gillar du att göra på fritiden? Jag ska berätta lite om min framtid. 07:23 väcker min bögkompis Jens mig varje morgon med att han slår en rostad macka i min panna (vissa dagar med inslag av sylt). 08:58 så tar jag min lådbil till skolan där jag alltid ser fram emot att träffa mina tre bästa kompisar, Ola-Conny, Herbert och Patrik, dom är bra för mig.

Keep up the good work, kepp it real, stay storng and be proud of yourself.

xoxo puss

-Haha jadu Kevin, vet inte riktigt vad jag ska svara på dethär inlägget, men du verkar ju va en go grabb med många bollar i luften. Så fortsätt du med ditt ZOO där hemma så hoppas jag att inte bli våldgästad av någon galen bäver här hemma!

 Postat av:

har du varit otrogen någon gång? överlag med dom killarna du varit med

-Ja jag har varit otrogen en gång.

 Postat av: Agnes

Vad tyckte du om the o.c?
Vilka är dina favorit affärer i Kalmar och vad ska du satsa på för kläder i vår/sommar?
Kram.

-Oc var en av de få serierna som jag faktist tyckte om :D favoritaffärer i kalmar är Hm & Bikbok. Jag önskar att det vore sommar nu så att man kunde gå i klänning, bara ben och converse. Så i sommar satsar jag nog på att köpa på mig massa söta klänningar i olika slag!
Det har tagit sin lilla tid men nu är jag äntligen klar. Ni har ju varit riktigt flitiga med att fråga så nu hoppas jag att jag gjorde er nöjda med svaren :) Glöm inte hur bra ni är! Pusselipuss


HOME SWEET HOME


Åh vad vi har haft det bra!! Dock var planet försenat igår så vi kom inte hem förrän halv fem imorse. Alltså kanske ni förstår att det kändes lite tungt att somna halv sex och gå upp för ett skivstångspass på friskis 4 timmar senare. Trots att hjärnan sa ja och kroppen nej, lyckades jag ta mig upp så nu är jag trött som ett as.

Detta lär måns få dras med ikväll, för strax ska jag bege mig hem till honom för mys hela kvällen. åh vad skönt det ska bli att träffa honom, har ju inte setts på nästan två veckor :* 
Trots att mina ben är som spaghetti ska jag även spela match imorgon med b.laget, vi får se hur det går helt enkelt! Ska dessutom se om jag hinner svara på era frågor, annars får ni ha en fortsatt bra lördagkväll.
pusssss på er

FRÅGESTUND.


Igår var det besöksrekord här med hela 298 stycken!! ni är ju helt underbara hela bunten :D Därför tänkte jag att nu när jag endå är iväg en vecka kör vi på en frågestund. Våga fråga allt mellan himmel och jord, så ska jag försöka våga svara på det mesta! ju fler och personligare frågor-desto roligare, så nu är det upp till er! Ha det bra sålänge, puss&kram ♥

HOLA ESPANA!


Ser ju nästan ut som bundisar Zlatan och jag ;) nöjd tjej på bilden från Spanien förra året!

Sådärja då var allting färdigpackat, förhoppningsvis.. Börjar morgondagen med frukost på skolan sedan går bussen mot Nyköping och skavsta där vi flyger ifrån. Kommer bli en lång dag imorgon men sedan börjar äventyret! Står dock att det ska regna hela veckan, men förra året kom vi dit och det var snökaos så man kan ju aldrig lita på dedär väderprognoserna :)

Hoppas i alla fall på en kanonvecka med mycket fotboll och annat skoj tillsammans med ett gäng goa brudar! Kommer hem fredagnatt, så jag antar att vi hörs med på lördag. Ska även försöka slänga in ett tidsinlagt inlägg här med en frågestund imorgon, så vi får se om det funkar helt enkelt! Annars får ni ha en jättebra vecka, för det tänker bannemig jag ha :* ta hand om er, pusss&kram

TEACH ME BABE, AND TAKE ME TO ANOTHER PLACE


Klippte ihop ett litet kollage med små nyheter från Hm. Om den vita supersöta byxdressen inte finns på hm i barcelona blir det att klicka hem en sån direkt när jag kommer hem! Och skorna, hatten, halsbandet, solglasögonen...åh jag kan inte vänta tills sommaren är här!

SPETSBODY


Här är spetsbodyn jag köpte på hm i fredags! Tanken var att jag skulle in till stan och byta ett par solglasögon.. vilket slutade med att jag kommer hem med två spetslinnen utan solglasögon hehe. menmen, våren är ju än så länge inte här på riktigt än så dom får vänta. Och dessutom kostade denna bara 50 kr så det var ju ingen big deal ;)


MIN KVÄLL HAR VARIT LIKA TORR SOM MACKAN PÅ BILDEN.


Kvällen har bestått av plugg plugg och återigen plugg.. Det är en helvetes-samhällsuppgift, engelskauppgift, matteprov, idrottsprov och textkommunikation som måste fixas. Känner mig hur stressad som helst, och måste verkligen få koll på läget innan planet lyfter på måndag!!
Aja, nu ska jag inte fördröja eran härliga lördag med mer onödig information. Eller jo förresten, att imorgon har jag samling redan vid 9.00 så ska hoppa i säng och nanna snart:) sådär, nu får ni ha en fortsatt trevlig lördag! puss&kram

COME AND WHISPER THAT IT SHOULD BE YOU AND ME


Är redan förälskad i mitt nya linne jag köpte igår! Det är i ett tunnt spetsliknande tyg som kommer sitta som en smäck till ett par ljusa jeansshorts i sommar. åh, vill bara spola fram tiden så att man kan riva fram alla söta sommarkläder :*
Kommer i alla fall från Hm och kostade 149kr

AS WAS DREAMING ABOUT YOU.

Godmorgon:) sovit gott? I vanliga fall skulle jag varit nyvaken och sprungit runt i pyjamas vid dethär laget, men näe idag har jag redan hunnit med ett styrkepass på friskis, ätit frukost och tagit en varm och skön dusch. Nu ska jag ta bort turbanen från huvudet och fixa till mig lite innan agnes och jag ska bege oss till biostaden. Vi hörs när jag kommit hem igen, då har jag två spetslinnen att visa upp här som jag köpte igår. pusselipuss! 


TONIGHT I HAVE TO LEAVE IT.

Usch vad jag är trött, så ska faktist tvätta av mig sminket och hoppa i pyjamasen snart! Vid tio imorgon väntas ett cirkelfys pass på friskis, och därefter skulle jag egentligen spelat match med b.laget men tackade faktist nej då jag kände att kroppen är sliten, dessutom har vi match på söndag så måste få tid att vila lite! Vid ett ska jag istället faktist gå på bio igen ;) Pappa hade fått biljetter till "hur många lingon finns det i världen" så den ska agnes och jag hänga med på. Då gäller det att inte somna i biosalongen, så nu säger jag godnatt. Sov så gott med er ♥

THE ADJUSTMENT BUREAU



Kom hem från bion för någon timma sedan och har hunnit med att äta varma mackor med pappsen :) Vi såg The adjustment bureau som hade Sverigepremiär idag, och den var riktigt riktigt bra! Jag är ingen actiontittare egentligen, men denna fångade även mig. Påminner lite om inception men är mer lättförstålig enligt mig, så jag rekommenderar er verkligen att se den!


BLÅ


Skinnleggings-bikbok
blå transparent-second hand
spetstop-monki
örhängen & nitarmband-hm

Äntligen fredag, gud så skönt! Eftersom vi åker redan på måndag har jag jättejättejätte mycket plugg att göra i helgen :( buhu så tråkigt..Men vi skjuter upp det åtminstone ikväll, för strax ska jag bege mig till biostaden för att möta upp hannis :* Hoppas ni får en bra fredagkväll så hörs vi senare! pussselipussss 

I JUST WANT YOU TO KNOW WHO I AM


And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

NOTHING GONNA STOP US NOW

Hallå på er :) hur mår ni? hoppas inte att ni är lika trötta som jag, för då somnar ni nog framför datorskärmen vilken sekund som helst.. Jaa, ni kanske anar att johannas & mitt marathon inatt pågick i ett x antal timmar för länge, men det var det värt! Det var heller inga problem att gå upp i morse efter tre timmars sömn, men däremot nu känner jag hur ögonlocken sakta börjar dra sig neråt. Ska försöka läsa igenom svenska novellen som vi ska analyser imorgon, innan jag bänkar mig i sängen för resten av kvällen och inväntar big brother. pusss!

AND I WONDER IF I EVER CROSSED YOUR MIND




3 secondhand köp från Växjö! fick sammanlagt betala 135 spänn för dessa tre och samtidigt som jag blir supernöjd över mina kap, hjälper man även behövande människor i andra länder. Det får en att mår bra helt enkelt :)

OC MARATHON


Medan alla som blivit myndiga är ute på krogen och roar sig, ska jag och johanna underhålla oss med en riktig myskväll med godis och ha OC marathon :D Har ju inte kollat på de innan så känner att jag har några säsonger att komma ikapp..Dessutom har johanna sagt att om jag somnar först lär jag bli väckt med grädde i ansiktet...denna kvällen kan inte bli något annat än bra! Men först nu ska jag åka och träna :) ha det bra så hörs vi imorgon om jag är vid liv. pussselipusss

DO YOU SEE THE STARS INSIDE?


Den så kallade "fettisdagen" är ju idag, men med tanke på att jag tog en ice coffee med extra mycket grädde ;* på Kullzénska förut skippade jag semlan och nöjde mig med mammas goda fetaost sallad och ciabatta. Mums filibabba minsann! 

För övrigt är det ju även den internationella kvinnodagen idag, så jag hoppas att alla män där ute tar väl hand om sina kvinnor och överraskar dom med en fin middag, skippar dendär fotbollsmatchen på tv, tar hand om disken, och all annan kvinnogöra så att ni får känna på hur det är att vara kvinna för en dag! haha nejdå, men hoppas ni tar hand om varandra där ute och att ni sover gott sen, för nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar sen ska pappsen och jag kolla fotboll :) nattti natti

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN


Jag är fortfarande sinnessjukt trött i kroppen! Vet inte om det beror på att jag är allmänt sliten eller bara att jag har sovit allt för dåligt. Dock kan det ju inte bero på att jag har ätit för lite, med tanke på att jag äter hela tiden haha..

Men vädret får mig i alla fall på riktigt bra humör, åh äntligen! Det var väl endå på tiden att väderguden skickade hit lite solskén och vårkänsla :) Hade både skinnjacka och solglasögon på mig i stan idag så nu får det gärna fortsätta såhär så att man kan börja gå med bara ben också. Men jag ska inte klaga, på måndag lyfter ju nämligen planet till förhoppningsvis 20grader värme i Spanien, underbart!

I NEVER LET A DAY PASS TIL WE BOTH CAN SAY THAT WE WOULD WORK TOGETHER.


Hade en mysig natt med månsi, däremot jobbigt att säga hejdå idag när vi inte kommer ses på veckor igen :( menmen, vi får väl se till att båda har kul så tiden går fortare antar jag.. Idag har jag i alla fall spenderat eftermiddagen med agnes på Kullzénska :) Hittade häromdagen vårat bästa kompis halsband när jag kollade i en byrålåda här hemma, känns som igår som vi stod där inne på glitter med kerstin hennes mamma och försökte välja om vi skulle ha med delfiner på eller inte ;) haha alltid lika trevligt att träffa henne i alla fall!

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I NEVER BEEN HURT BEFORE


Klänning nummer två är på g! Så just nu är jag på jakt efter sånna där små spetsdukar alla tanter sitter och virkar, haha. Hade en vit färdig underklänning hemma i tunnt material som jag tänkte sy dit dukarna på. Får hoppas att det blir en söt liten virkad klänning nu till sommaren :* ska bara ägna några dagar i tänkande av hur modellen ska se ut, därefter kommer symaskinen bli min bästavän igen ;)

Men nu ska jag byta om och åka iväg på träning. Vi hörs imorgon! pussselipusspuss

YOU WILL ONLY GET IT ONCE

Hallihallå, Hoppas allt är bra med er :) Själv känner jag mig helt slut, trots att vi bara gick till halv tre idag..Får hoppas att lite käk och en powernap piggnar upp mig. Imorgon har vi bara en lektion, så himla skönt! Dock åker pojken min till Turkiet på träningsläger imorgon och när han kommer hem om en vecka, är jag själv i spanien på träningsläger med fg.. Menmen, därför åker jag till honom efter träningen ikväll så ska vi passa på att ha en riktig myskväll ♥
Ska försöka komma upp med ett tidsinlagt inlägg här sedan. Pusss&kram

SOMETHING GOOD CAN WOORK



Bilderna är tagna från johannas blogg :*

Har varit en fullspäckad helg där två före detta 17åringar har invigit sina liv som 18. hur ballt? åh jag vill med bli myndig, kunna gå ut på krogen, få köra bil, köpa öl på ica och allt annat som det innebär! Aja, bara ett halvår kvar nu då..
I vilket fall som helst började vi med att fira felicia i emmaboda i fredags som följdes upp med en tjohej tågresa in till kalmar för att dansa tills fötterna svullnade inne på sandra. Får tacka felicia och alla andra för en kanonkväll:)

HAPPY BIRTHAY TO YOOOOOOU.


GRATTTIS på 18års dagen din lilla räv :D

Felicia fyller alltså 18 idag och detta ska givetvis firas med lite födelsedagsmiddag uppföljt av förfest i Emmaboda, och därefter vidare in till kalmar för nostalgidisco inne på sandra! Om det är tråkigt där kan man ju dra vidare till palace.. eller ja, inte alla dock -.- Kanske lika bra det, har ju trots allt årets första träningsmatch på lördag!
Menmen, ikväll ska vi göra felicias kväll till en minnesvärd födelsedag, för det är hon bannemig värd :* Ha en kanonbra fredagkväll allesammans!

YOU DON'T KNOW HOW LOVELY YOU ARE.

Vet att jag har varit lite frånvarande idag men har umgåtts lite med brosan som kommit hem från Linköping och nu på kvällen har jag blivit bjuden på jättegod plankstek inne på larmgatan 10. fick dessutom utdelning av extra många pussar på vägen hem. Vilken underbar pojkvän jag har ♥ 


I NEED TO HAVE YOU NEAR ME


Lite dåligt på dagens-outfit-fronten just nu, men här kommer en bild på halsbandet jag köpte i Stockholm som jag även invigde idag! Stilrent men snyggt, tycker om det jättejättejättemycket :*
BikBok 99kr

18.35

Hallå på er! Ni anar inte vad skönt det är i skolan just nu. känns som att vi fortfarande inte har kommit igång på riktigt efter jullovet. Idag fick vi till och med sluta 4 timmar tidigare wiho. Därför tog vi tjejer oss vår veckofika på kullzénska och satt kvar där ett bra tag, alltid lika mysigt! Mötte även upp josse och gick lite på stan med henne, då jag lyckades fynda en klänning på monkis underbara rea för bara 40kr! Dock var den i medium, men lär nog funka om man syr in den.. Resten av dagen har jag och mamma bara slappat, men nu är det dags att röra på fläsket och åka ner till fredriksskans för träning. Vi hörs ikväll :) pusssselipussss 

FÄRDIGSYDD KLÄNNING.


ÅH äntligen är min lilla klänning färdigsydd!! :* Tyget som är champagnefärgat sydde jag först till en enkel klänning med ganska så stor urringad rygg. Därefter klippte jag ut en spetslänga från en gardin och veckade den så att det skulle bli som en volang. När det var klart nålade jag fast volangen runt urringningen och längst med ryggen. För att "axlarna" inte skulle trilla ner satte jag med hjälp av två hyskor dit två band som jag knöt en rosett av. Dessa är även löstagbara om man vill att ryggen ska bli ännu snyggare!

Nu längtar jag bara till sommaren så att man kan använda den till bara ben och ett par snygga pumps!

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.



Fick en fråga om vart mina solglasögon kommer ifrån och var dem i sånna fall finns att köpa. och tro det eller ej, men det är faktist min pappas gamla som han hade när han var ung ;) Det är inga raybans men är liknande i modellen. Så antingen kan man köpa dessa solglasögon på raybans hemsida eller om man vill ha en billigare modell såg jag nu i sthlm att dom hade fått in ett par jättesnygga på hm!

RSS 2.0