2012-09-30

Hej på er :) Igår var det personalfest vilket levde upp till alla förväntningar. Cheferna bjöd på alkohol och mat hela dagen, och knäpper man första på bouleplanen vid elva på förmiddagen så blir man ganska sliten under dagens gång. Men efter 5-kamp, bastu, god mat, fina tal och dans drog vi oss in mot stan och Krögers. Lastbils-Anders fixade in mig och Emilia så vi tackade bara för det och fortsatte kvällen med hela gänget. Kommer fan sakna att jobba på Bremerlyckan, mina kollegor, chefer och stamkunder är så underbara hela bunten!!
 
Blev tillfrågad att jobba idag, och trots att jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet tackade jag ja. Så nu ska jag trycka i mig ett paket nuudlar och fräscha upp mig en aning. Kommer hem vid halv tio ikväll, så tills dess får jag önska er en trevlig söndagkväll!

2012-09-28

Godmorgon! Måns drog precis hem efter en mysig morgon. Vi åt en stor och god frukost framför Americas best dance crew, och så hör jag en duns ifrån köket. Där ifrån kommer Wilgot springandes och slickar sig runt munnen. När jag går ut och kollar har den lilla tjockisen gluffsat i sig den sista chokladbollen som stod kvar på köksbordet, haha. Han äter verkligen allt han får tag på alltså!
 
Jag tänkte gå ner till körskolan med en chokladask och tacka för all hjälp de faktiskt ställde upp med, när det gällde mitt körkort. Helt otroligt, Adrian chefen där, körde flera timmar med mig några dagar innan uppkörningen utan att ta betalt. Allt endast för att jag skulle klara det!!
 
Men..nu får jag ta det en annan dag. Har nämligen blivit lite strul, eller rättaresagt ganska mycket strul med lägenheten i Oslo. Så vi får ägna dagen att leta vidare och försöka hitta en ny! Känns lite stressigt såhär en vecka innan vi åker, men vi får bara försöka göra det bästa av situationen helt enkelt. Puss 
 

2012-09-27

Min frukost imorse! Skar upp ett halvt äpple som jag hällde ner i en tallrik vaniljyoghurt med kanel över. Så jäkla gott, och ganska nyttigt med :)
 
Idag har det spöregnat, likså alla andra dagar den senaste veckan.. Tråkigt men en anledning till att ta bilen in till stan ;) Hämtade upp malin och satte oss på 4kök för en kaffe och snickerskaka. Chips igår, kaka idag...Inga bra vanor! Dessutom blev träningen inställd ikväll pga för blöt plan..
 
Menmen nu ska man inte ha ångest över det! Ska hämta upp Måns nu så ska vi åka och handla, innan vi ska laga hamburgare! Puss

I FORGOT TO BE YOUR LOVER

Igår umgicks jag med Åse hela dagen. Vilken underbar liten tjej dedär är alltså! Blir jämt så mycket gladare över att ha träffat henne :) Vi fikade och pratade om alla livets bra och dåliga stunder tills vi blev hungriga, då lagade vi mat innan vi pratade ännu mer skit. Perfekt dag helt enkelt!
 
På kvällen placerade pappa och jag oss i varsin soffa och beställde hem FF matchen för en fotbollskväll. De förlorade med 1-0 så det var inte mycket att hurra för, och dessutom missade jag ju Bonde söker fru, vilket måste ses på tv4 play ikväll.
 
Resten av kvällen spenderade jag på mitt rum tillsammans med Bon Iver, en bh och några tusentals paljetter. Vi blev en ganska bra trio och gick hand i hand enda tills jag avlsutade mitt projekt strax efter midnatt. Självklart kommer det bjudas på resultatet här alldeles strax! 

THEY DON'T CARE ABOUT US

En ny tröja, även den köpt i Malmö. Av tidigare erfarenheter tycker jag att bikboks tröjor krymper och tappar passformen ganska lätt, så jag valde att ta denna i någon storlek större. Har hunnit använda den flera gånger och den är riktigt skön och mysig nu till hösten!

I JUST WANNA DIE IN YOUR ARMS, HERE TONIGHT

Ja det var lika gott som det ser ut, om inte godare. Jag älskar verkligen wok och skulle kunna leva på det i flera veckor. Och delicatochokladbollarna är då inte nyttiga, men oj så himmelskt goda. Nu ska jag dricka kaffe innan jag måste bege mig till jobbet. Puss

2012-09-25

 
Idag är en grå och trist dag här i lilla Kalmar. Det räcker med att kolla ut genom fönstret för att ta beslutet att sitta inne resten av dagen. Men jag har det ganska mysigt här inne i min mysdress. Fick hoppa in och jobba några timmar igår, därefter cyklade jag vidare hem till Malin, där hon och jag hade myskväll med X-factor tittande och ostbågar, När jag skulle cykla hem hoppade däremot min kedja vilket var sisådär kul. Så där stod jag på andra sidan stan utan cykel, utan plånbok och med 13 % batteri på mobilen. Men bussen kom innan mitt batteri dog helt så jag kom hem i säkert behåll.
 
Tog en riktig sovmorgon idag, (så som andra dagar nu för tiden..) Men nu innan jobbet ikväll ska jag få lite nytta gjort! Har redan skrivit färdigt mitt cv och skickat iväg till en jobbsökan i Oslo. Mitt rum ska dammsugas, mitt abbonemang ska kollas upp, men först och främst ska jag baka delicato chokladbollar ;) Lite prioritering måste man ju ha här i livet!

ETT STEG NÄRMARE OSLO

GODA NYHETER!!! Vi fick lägenheten i Oslo :D Känns helt underbart skönt. Och detta tack vare mina mina bästa tjejer som tog sig över till Norge för att kolla på visningen. Så den 1a oktober blir den vår, möblerad och klar! Det är bara en tvåa så vi får trixa ihop lite med sovplatser, och skaffa oss en till säng att trycka in i vardagsrummet! Men finns det hjärterum finns det skjärterum så det blir nog inga problem :) Börjar verkligen dra ihop sig nu och jag börjar fasa över hur min packning ska få plats... Menmen nu är vi i alla fall på gång, och det känns förbannat bra.

WE ALL LOVE SHOES

Jag införskaffade mig ett par nya skor nu i veckan som gått. Är i äkta skinn och kommer ifrån Scorett. De håller ju på att flytta så jag köpte dessa för 600 (ordinarie 1399kr). Har kollat på dem ett tag men har helt enkelt inte haft råd, men som tur var sponsrade mamma med hälften som en liten försenad körkortspresent ;) Hon är för bra helt enkelt! Dock är sulan väldigt hård så jag måste gå in dom några fler gånger för att de ska sitta perfekt. Men älskar dom, det gör jag redan.

2012-09-23

Igår fyllde Måns och mitt lilla charmtroll 1 år :) Detta är ju ytterligare ett tecken på att tiden går alldeles för fort! Känns som igår Måns var och hämtade hem lilla Wilgot från Emmaboda. Bilden är från första dagen jag träffade honom, åh han var så liten och vilsen då den lilla gosungen. Nu bor han ju här hemma och är en i familjen ♥
 
Igår åt vi middag här hemma. Måns och jag körde till maxi och köpte en liten födelsedagspresent bestående av kattsticks godis och en lurvig liten leksak. Jag sjöng ja må han leva med, men då skämdes resten här hemma haha..
 
Hade en mysig kväll som vanligt i alla fall. Idag mötte vi Kristianstad på hemmaplan. Tog ledningen med 2-0 men tappade sedan till 2-2. Surt, eftersom det hade känt så oerhört bra att avsluta säsongen med en vinst. Men vi måste ju tänka på att vi har haft en riktig drömhöstsäsong, med 6 vinster i rad, så vi får väl vara nöjda!
 

HALF A HEART OF LOVE

Invigde min nya kavaj igår. Köpte den inne på HM i Malmö för 399. Stilren och kvinnlig men veck på baksidan. Ångrade först att jag inte köpte den i svart, men efter ett tag såg jag över alla mina svarta tråkiga klänningar jag kommer använda nu i höst/vinter, och tänkte att en ljus kavaj åtminstone livar upp litegrann :)

2012-09-22

Tänkte säga godmorgon här nu, men klockan är ju faktiskt kvart över fyra.. Och jag har faktiskt inte sovit bort hela dagen utan varit uppe och spelat match redan vid tolv. Vi mötte RM borta och förlorade med 2-1, dyngsur blev man och en tung förlust fick vi ta med oss hem i bagaget. Men så är det ibland!
 
Igårkväll hade vi avskedsmiddag för Manne. Hans mamma och jag hade tillsammans lyckats samla alla hans nära vänner för en överraskning. Så vi ringde på en i taget och han blev lika förvånad varje gång han öppnade. Jag kom först och sa att jag bara tänkte säga hejdå innan jag skulle vidare till Simone, och fick till svars att jag inte kunde stanna så länge för att hans släkt skulle komma haha.. Släkten var bara lureri såklart, så efter ett tag trillade resten in. Vi åt tacos,drack rosé och njöt av att få vara tillsammans nu sista tiden :)
Kommer sakna honom och hans roliga skämt som alltid lättar upp stämningen ♥
 
Efter några timmar drog jag vidare till Bergalokalen för att fira Simone som har fyllt 18. Blev en trevlig kväll med mycket folk, så det är bara att lyfta på hatten för en fullspäckad men fantastisk dag.

NORGE

Har fått lite frågor angående Norge så jag tänkte berätta lite för er. Nu är det alltså spikat att vi flyttar till Norge, närmare bestämt till Oslo den tredje oktober. Det är jag, Johanna, Felicia och Amilia som ska flytta och bo tillsammans i en lägenhet. Och vi har kollat runt på lite lägenheter på internet här hemma, så nu imorse körde mina kompanjoner över till Oslo för att gå på visningarna, vilket förhoppningsvis är en stor fördel om man ska ha chans att få lägenheten. Det är ganska dyrt, men vi har bestämt oss att bo trångt och leva hyffsat snålt för att det i huvud taget ska vara lönt att åka iväg.
 
Vi har inte sökt några jobb än, utan tänker göra det när vi väl är på plats. Min bror var i Oslo med sina kompisar efter gymnasiet så han har gett tips på två bemanningsföretag, där man lätt kan få jobb om man är flexibel. Vi har inte bestämt ett exakt hemresedatum, det beror lite på hur fort man får jag och så vidare. Men några månader är vi nog iväg! Så detta blir en liten chansning, annars får man helt enkelt åka hem igen. Men jag tror att när vi väl bestämt oss för att göra någonting, gör vi det till 100 % och självklart blir detta ett litet äventyr i sig, så jag är förväntansfull till tusen!
 

2012-09-20

  
Hej på er :) lite bilder från de två senaste dagarna. Det blir mycket fikor nu på dagarna måste jag erkänna.. Men det är ju så mysigt nu när höstvädret börjar dra in så man kan ju inte låta bli! Igår hade vi en heldag med "gamla gänget", eller ja vi som fortfarande är hemma på svensk mark. Jag vaknade hemma hos Månsi och fick ställa klockan eftersom jag skulle vara hos frisören vid 8.45. Längesedan jag gick upp så tidigt men det funkade! Slingade håret och fick bort min gräsliga utväxt. Blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig, och lite askfärgat men det blir säkert bra när man har vant sig lite.
 
Därefter träffades vi hemma hos Manne och gjorde brunch med scones, american pancakes, bacon och annat gott. Sedan spelade vi Monopol och jag har inte spelat det på säkert 10 år! Men kul var det, även om det kanske inte gick så himla bra.. Jag åkte hem en snabbis för att lämna bilen, hann bråka lite med mamma och flydde hemmet i tårar hem till Malin. Där fortsatte kvällen med skitsnack, monopol och bonde söker fru. Tur att man har dom ibland alltså ♥

2012-09-18

 
Förutom att jag varje dag sover bort halva dagen, har jag nu tagit tummen ur röven och skrivit ut mina tackkort från studenten. hehe sisådär tre månader senare.. Men bättre sent än aldrig, så ska gå och lägga de i mina grannars brevlådor nu. Därefter sticker jag in till stan och möter först upp Malin, sedan Manne och Isac för en fika. Arbetslösarnas dag idag igen.. Puss på er

 
 

2012-09-17



Lite såhär känner jag ikväll. Samtidigt som jag sprudlar av Norgeflytt, jobbsökande, sökandet av lägenhet och nya äventyr blir jag då och då lite velig. Ena dagen längtar jag att komma bort härifrån så att det nästan värker i magen. Dagen därpå kan jag ligga klarvaken om natten och undra om detta är det rätta i livet. Men hur ska man kunna veta om man inte testar? Trots att jag är hemmakär är jag trött på denhär staden, trött på dethär livet och trött på mina vanliga rutiner. Jag vill göra någonting, utmana mig själv och andas lite annan luft.
 
Men det är en sak som tar emot, och det är Måns, min bättre hälft. Han som jag från början var tveksam till att träffa men som jag sedan blev tokkär i. Under tiden då Norge bara var önsketänkande har jag kunnat ta så lätt på allting, men nu när det verkligen är bestämt att vi flyr landet om drygt två veckor är det en mörk verklighet som skuggar mig, skuggar oss.
 
Jag försöker intala mig själv att fan filippa, du vill ju dethär. Och ja jag vill verkligen dethär, men det kommer inte bli lätt. Jag kommer sakna närhet, att älska och bli älskad. Har inte riktigt insett faktumet att vi ska vara ifrån varandra i flera månader på obestämd tid. Men det är en period i livet då jag också vill göra något jag drömt om, precis som Måns gör dagligen. Helst av allt skulle jag bara vilja ta honom under armen och resa långt bort härifrån precis så länge att vi tröttnat på pad thai och den tropiska värmen. Men nu är det inte så lätt.. Vi är på olika stadier i livet, och har olika drömmar att följa. Men en av drömmarna är att vara tillsammans, och då gäller det att få pusselbitarna att falla på rätt plats. ♥

ZARA BASIC



Ny tröja jag köpte i Malmö. Slappt material med skinndetaljer på ärmarna. Kommer från Zara, där de har massor med snygga enkla t-shirts!

2012-09-16

Hade världens mysigaste kväll med Måns igår ♥ Medan jag gjorde Skagentoast till förrätt ställde han sig vid grillen och gjorde i ordning fläskfilén, som vi sedan åt till sourcream onion klyftpotatis, bearneissås och sparris. Vi båda var vrålhungriga och det blev verkligen hur gott som helst! När vi hade tagit plats i soffan plockade vi fram efterätten, ben & jerrys. Vågade mig på en annan smak än half baked denna gången, med vanilj och vit choklad. Den var smaskig men jag var helt enkelt för mätt för att orka mer än några skedar. Tur den står kvar i frysen idag ;) Vi somnade till filmen Bäst i Sverige, hade nästan glömt hur söt den är.
 
Idag har jag hunnit med en kort powerwalk med hanna, och vid tre ska jag åka och jobba! Blev inringd idag och ska jobba på tisdag med, men eftersom jag inte hade något annat för mig har jag inget att klaga på. Alltid bra med lite extra pengar nu innan vi flyttar :) Puss
 
 

2012-09-15

 
 

Vinst mot Qbik med 7-0, vilket även var halvtidsresultatet. Blev målkalas där jag fick äran att sätta dit två stycken, var av en på hörna som gick i mål haha. Qbik hade knappt en målchans och vi spelade ut dom totalt. Men i andra halvlek blev det måltorka och vi fick nöja oss med 7-0 och 3 nya poäng. Förlorade med 3-0 mot dessa sist, så vi hade en rejäl revansch att ta, vilket vi verkligen gjorde! Nu ska jag fira vinsten tillsammans med älsklingen. Jag är ensam hemma är ikväll så vi tänkte åka och handla, laga en god middag och ha en riktig myskväll vilket känns helt perfekt! Hoppas ni får en bra lördagkväll :) Puss
 

2012-09-15

        

2012-09-14

Godkväll på er! Bilden får tala för sig själv. Idag hämtade jag ut mitt körkort som var mer efterlängtat än någonting annat. Och om jag ska vara helt ärlig så sket jag i att både kortet och den så kallade autografen ser för jävligt ut. För jag är stolt, så förbannat stolt.

2012-09-12.


Vi åkte över till Öland och började den lilla trippen med ett besök på Gårdby cafe. Drack kaffe och åt chokladkaka, vilket jag gör sisådär varannan dag nu. När det är dags att flytta till Norge är det slut på godsaker och småätande! I vilket fall som helst, åkte vi därefter vidare ner till Bjärby och satte oss på stranden för picknick. Det var helt vindstilla och faktiskt riktigt skönt, så där satt vi ett bra tag och åt kycklingsallad under tiden som vi pratade om sommaren som återigen sprungit förbi oss. Tänkte på hur snabbt livet har gått och hur det har förändrats. Jonas lämnade oss för USA för en månad sedan, om 12 dagar flyttar manne till Austarlien, och om tre veckor flyttar jag till Norge. Vipps så är vi på olika ställen och har inte den blekaste aning om när vi ses igen, eller om vi ens ses igen. Så det gäller att ta vara på tiden man har tillsammans här hemma ♥

2012-09-12


Bättre start på dagen än såhär går inte att få! En god frukost bestående av polarknäcke med gravad lax, jordgubbsfil med blåbär och Kiviks äppeljuice.
 
Nu ska jag alldeles strax hämta upp Malin, Manne och Isac så ska vi åka till Öland på roadtrip ;) Det lutar åt Gårdby café som är så himla mysigt, men vi får se vart vi hamnar! Under dagen ska jag suga vidare på om det blir utgång ikväll eller inte. Vi hörs :) puss

2012-09-11


Godkväll på er :) Hämtade upp Måns igårkväll så körde vi en liten raggarrunda i stan, och sedan till mc donalds för att åka mc driven. Haha en klassiker när man har tagit körkort ju ;) Han käkade och sedan körde vi hem till mig och somnade till tomten är far till alla barnen. Efter att jag skjutsat hem honom imorse, cyklade jag ner till stan för att möta upp mina saknade flickor som kommit hem från Magaluf, bruna och fina. Vi lunchade på 4kök där jag åt den italienska pastasalladen. Kan verkligen inte beställa något annat när jag är där, bara för den är så förbaskat god!
 
Vi pratade framtidsplaner och spikade flytt till Norge, närmare bestämt till Oslo. Vilket kommer ske om drygt 3 veckor, och jag känner mig helt klart redo för lite nya äventyr, så det ska bli himla kul!
 
Därefter bar det av till Södra utmarken för att träna och efter den har jag legat helt utslagen i soffan och kollat Sveriges match. Riktigt dålig match, men 2-0 målet var viktigt och 3 poäng blev det ju i alla fall. Nu tänkte jag ägna resten av kvällen att läsa bloggar, jobbigt liv man har ibland måste jag påstå.. Sov gott med er!

2012-09-11


Godmorgon! Som ni kanske vet har jag pluggat och pluggat till körkortet den senaste tiden.. Jag kuggade ju nämligen på teoriprovetmed 3 poäng för drygt en månad sedan, och fick inte göra om det, förrän jag hade gjort körningen. Men klarade däremot uppkörningen på min födelsedag, vilket var en otrolig lättnad! Igår skrev jag i alla fall om provet och klarade det, vilket resulterade i att jag tog mitt efterlängtade körkort!!
 
Detta har helt ärligt varit det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Aldrig kämpat såhär mycket, förgäves som det då kändes.. Har haft en enorm ångest över denhär jävla teorin, och nu känns det som att klumpen i magen som legat och grott där så länge, äntligen har släppt! Jag vet inte hur många gånger jag börjat lipa i körskolebilen eller slängt böckerna i väggen här hemma. Och trots den värsta perioden i mitt liv, har jag fortsatt kämpa, tack vare stödet på körskolan, här hemma och mina vänner, och nu kan jag tacka er, för jag är så jävla glad. Det är ju till slut så värt det!
 
Nu känner jag att det är dags att släppa taget, våga lämna denna staden utan någon som helst ångest, och vara förbannat stolt över mig själv.

2012-09-10

Hej på er :) Hade en helt perfekt helg i Malmö som bestod av shopping, god mat och bästa sällskapet. På lördagkvällen åt vi på Sankt Markus vinkällare, en jättemysigt restaurang, som låg nere i en stenkällare i centrala Malmö. Där nere fanns det inte en enda lampa, utan bara massa tända ljus vilket höjde stämningen lite extra. Det bjöds på buffémat med allt från kräftor, till parmaskinka, oxfile, potatisgratäng, fisksoppa, grönsaksröror,rostbiff, lax och allt man kan tänka sig! Dessutom fanns det ett efterättsbord med pajer, tårtor och frukt och ett ost & kex bord. Låter som himmelriket för oss matälskare ellerhur? haha, det var det kan jag lova :) Om ni är i Malmö måste ni gå dit!!!
 
Nu har jag fört över mina sommarjobb pengar till mitt sparkonto, och efter all shopping är jag verkligen så pank som man kan bli.. Men efter en toppenhelg var det helt klart värt det!
 
 
 

MALMÖ


Idag åker jag och Månsan till Malmö, där ska vi tillbringa helgen hos hans syster och Kim. Shopping och mys står på schemat, och lite teoriplugg förstås. Ska bli så himla skönt att komma iväg på en liten spontantripp och pussa på min pojk som varit borta i fem dagar! Och jag är så shoppingsugen att plånboken kommer tömmas på en timme haha.. Men lite nya höstkläder kan faktiskt behöva inhandlas, och det är ju alltid kul att strosa runt i en främmande stad :) 
 
Lite tråkigt att missa lagträffen med gamla laget på lördag dock.. Vi hade 16 000 kr kvar av lagkassan, och eftersom nästan alla slutat bestämde vi oss för att gå ut och äta tre-rätters på Gröna Stugan och därefter ha fest i Ifks klubblokal. Har inte träffat vissa på en evighet så det hade varit himla kul, menmen man kan inte vara med på allt. Får väl hoppas på att dom inte köper alkohol av alla pengar som blir över, så kanske det blir något mer framöver ;) Hoppas i alla fall att dom får en trevlig kväll mina tjejer!
 
Kommer hem söndag kväll igen, så vi hörs helt enkelt mer då! Och då hoppas jag att uppdateringen kommer bli lite roligare med uppvisning av nya inköp! Ha en bra helg ♥ Kram

2012-09-06


Godkväll mina damer och herrar. Ikväll nalkas insparksfest både för studenter och nyblivna gymnasieettor. På gatan här utanför hörs skrik och skratt och fulla människor. Och här ligger jag, och äter chips i min one piece.
 
Livet är bra olika. Men kom i alla fall och tänka på våran första inspark. Är det ens möjligt att tiden går såhär fort? Tre år sedan nu, och när jag kollar tillbaka på detta kortet känns det som att det var taget igår. Visserligen från Staggjakten några veckor senare, men fan vad kul vi hade! Tillsammans med piraterna i klassen satt vi på Kattrumpan i våra kortspelskartonget och åt pizza och drack smuggelvodka från Norrliden.
 
Och jag känner att just ikväll hade jag mer än gärna gått i ettan på gymnnasiet, umgåtts med mina nyblivna klasskamrater, vara full, vara glad och vara förväntansfull. Godnatt

2012-09-06

Hejhejhej :) Veckorna springer förbi fortare än någonsin. Jag tänker på framtiden, och vad som ska hända sen. Enormt stort och häftigt, men lite skrämmande också. Vad händer om jag blir total förälskad i Oslo och bestämmer mig för att bosätta mig där resten av livet? Eller någon helt annanstans? haha sjukt att det faktiskt inte är helt omöjligt. Men då gäller det att få ihop alla pusselbitar som hör livet till.
 
Ställde klockan för att hinna plugga länge idag,och fan vad bra det gick. Blev på bra humör och det kan behövas, efter gårdagens fotbollsmatch. Vi vann visserligen med 2-0 mot Färjestaden, men fan vad dålig jag var. Just nu vill jag avsluta säsongen på ett bra sätt, och därefter ta ett break från fotbollen, behöver det, även om det innerst inne tar emot.
 
Nu ska mamma och jag dricka kaffe innan jag ska åka iväg och träna. På bilden ser ni en jättefin födelsedagspresent jag fick från Måns mamma och pappa. Det är en plåtskylt i retrostil med världens klokaste budskap. Gillar den hur mycket som helst! Kram

2012-09-04

Hejhejhej :) Idag var det tidig uppstigning, eller ja tidigt för att ha sovmorgon varenda dag. Jag, Emma och Dannie hade nämligen bestämt oss för att spela golf och hade starttid vid halv nio. Trots att jag är medlem på Kalmar golfklubb var det första golfrundan för mig iår. Har haft mycket med fotbollen och skolan, så har helt enkelt inte blivit av tidigare. Och första nio hål märktes det väl att man inte varit ute på ett bra tag, men sen kom jag igen och spelade faktiskt över mina förväntningar, vilket var jättekul. Länge sedan jag träffade mina gamla fotbollstjejer, så sällskapet gjorde ju absolut dagen mycket bättre dessutom :) Kom inte hem förrän vid två, och sedan dess har jag bara pluggat vilket jag ska fortsätta med resten av kvällen..
 
Nu känner man även att hösten är påväg.. usch, vad hände med sommaren egentligen? Jag börjar redan fundera över vad jag ska köpa för vinterjacka iår.. Hoppas vi i alla fall får en solig och fin höst! Bilderna är från två år sedan, lite senare än såhär års. Minns i alla fall att det var skitkallt att stå där i klänning, så jag hade vinterjackan med för att värma mig haha.
Hoppas ni får en bra kväll i alla fall! Kram

2012-09-03

Godmorgon :) Dagen igår spenderades i Göteborg. Bussresan började vid nio här hemma, och klockan tre mötte vi Tölö IF för match på deras hemmaplan. Det regnade som alltid i Göteborg, men strax innan matchstart började det avta. Det blev en tuff match, med en skitinsats från min egen del. Men med vilja och goa lagkamrater lyckades vi göra 2-1 i slutminutrarna och där med få med oss 3 poäng. Att vi blev belönade med gyros efter matchen gjorde ju inte dagen sämre!
 
Måns spelade också match i Göteborg, nämligen mot Gais. Och där blev det också vinst, så när vi kom hem ungefär samtidigt myste vi resten av kvällen hemma hos honom. Idag vaknade jag av pussar innan han skulle ta flyget till Stockholm. Han ska på landslagsläger tills på fredag, så jag önskar han all lycka till och hoppas att det stämmer att det kan vara bra att sakna varandra lite.. ♥
 
På bilden ser ni min födelsedagspresent jag fick av honom. Ett par Jeffrey Campbell, som jag önskat mig så länge! Ni kan ju gissa hur överlycklig jag blev, världens bästa måns.
 

2012-09-01

Hej på er :) Idag har det varit varmt här i Kalmar, eller ja varmt för att vara sensommar i Sverige. Efter att jag kom hem från Öland imorse åkte mamma och jag först och storhandlade och sedan vidare in till stan för att fika/luncha. Hon bestämde Skafferiet, och jag bestämde att bjuda. Perfekt deal på en mamma och dotter dag. Jag åt en himmelsk god ciabatta med skagenröra, och hon med parmaskinka, mozarella och pesto vilka båda verkligen var att rekommendera! Mamma börja shoppa, och jag som bestämt mig att hålla igen fick mest agera smakråd.
 
När vi kom hem gjorde mamma mojito, vilket hon gör sisådär varannan dag nu på sommaren haha, men jag håller med om att det är oförskämt gott och smak av sommar. Så där låg vi i varsin solstol och njöt av våra drinkar tills solen försvann bakom träden och vi bestämde oss för att gå in.
 
Ikväll ska hon och jag äta kräftor, vilket är tredje gången på fyra dagar för mig... Men jag älskar det, och kan verkligen inte låta bli att sätta tänderna i de små kräldjuren ;) Hoppas ni i alla fall får en bra lördagkväll!
 


 
  

RSS 2.0