2012-07-25

Bilderna får väl sammanfatta lite av de senaste dagarna, som jag till största del har tillbringat på jobbet, medan andra har kunnat ligga på stranden och bättra på brännan. Men från och med igår eftermiddag inleder jag nu en 3 dagars ledighet vilket känns helt otroligt bra!
 
Igår körde den första riktiga fotbollsträningen igång efter en månads uppehåll. Det var tungt i sommarvärmen, och jag hade ångest över att jag skulle ha skött egenträningen bättre.. Tycker alltid att första veckan är jobbigast, innan man kommit in i de nya rutinerna. Men när träningen var slut kändes det faktiskt ganska bra att vara igång igen!
 
Idag var planerna att åka till Köpingsvik med malin, men då hon var sjuk hängde jag istället med familjen till Lilla böda på öland. Fick för andra gången denna sommaren njuta av solen, göra mitt första dopp, äta mammas pastasallad och ligga i en solstol på stranden utan några helst bekymmer. Fan vad sommaren är som bäst, sådana här dagar.
 
Nu har måns precis kommit hit, och vi ska grilla med familjen. Mamma och pappa firar 25 årig bröllopsdag så vi ska mysa med dom och kolla solsidan, innan det förhoppningvis blir kvällsbad framåt kvällen, vilket självklart hör sommaren till! :)
Hoppas ni får en jättebra kväll ♥

KÖRKORTSCENTER

Fick en fråga om vilken körskola jag går på, hur den är osv. Och självklart tänker jag svara på det! Jag går på en skola som heter Körkortscenter, som ligger vid Max, subway och pizzapalatset inne i stan. (ja ni hör ju, ingen skräll att man hamnade just på den körskolan hehe)
 
Jag tycker att körskolan är jättebra, och omhändertagande om de elever som går där. När jag började var den ganska nyöppnad och hade bara 2 bilar, men sedan dess har bilarna ökat till 5 tror jag? Det är små bilar, som är oerhört lätta att köra, vilket gör att man lätt lär sig!  Enda nackdelen är att jag har bytt körlärare många gånger, pga att min första lärare slutade.. Men man känner sig alltid välkommen och blir peppad till att orka ta sig igenom hela körkortsbiten. Jag är osäker på vad andra körskolor har för körlektionspris, men som student får du 12 % rabatt här på körkortscenter, så en 55 minuters lektion kostar 580 kr (660 ordinarie pris). Jag skulle med andra ord varmt rekommendera denna körskola!
 
Jag tog min första lektion i april och målet var att ta det innan studenten. Men när de sista proven/skoluppgifterna kom de sista veckorna, var jag helt enkelt tvungen att prioritera det först och orkade inte med att samtidigt plugga teori till körkortet. Och sedan dess har väl tiden runnit iväg lite, och trots att jag har lipat över dedär jäkla körkortet flertals gånger, har jag lovat mig själv att ta det i min egna takt och inte jämföra mig med andra. För huvudsaken är att jag själv känner mig redo för att ta körkort, och kämpar vidare med dendär teorin tills jag har det i handen. För då kan jag slappna av, och vara förbannat stolt över mig själv.

2012-07-21

När vi var i Karlskrona med familjen häromdagen, fyndade jag ett par skinnjeans på HMs rea för 75 kr. Bestämde mig nämligen redan i affären att jag skulle klippa av dem till shorts, och nu är det gjort. Ångrar mig inte det minsta, utan tycker att de blev över förväntan! Ska baar fixa och dona lite med nederkanten innan de kan börja användas :) vad tycker ni? 

LARS WINNERBÄCK

Häromdagen hade jag en helt underbar dag med min gamla barndomsvän Agnes. Ett tag tappade vi kontakten helt, men för något år sedan tog vi upp den igen, och det är jag så himla glad för idag!
 
Vi möttes upp i stan och hon bjöd mig på käk på Krögers, där jag åt jättegod fläskfilé med bearnaise och rödvinsås. Sedan åkte vi vidare till Borgholm, för att kolla Lars Winnerbäcks konsert i Slottsruinen. Vilket var så jäkla bra!!! Det var min femte och Agnes sjunde konsert nu, och vi tröttnar aldrig. Jag saknade några av mina favoritlåtar, men med det urvalet han har är det nog inte så lätt att göra en turné där alla får höra de dom vill. I vilket fall som helst så lämnade mitt hjärta ett litet utrymme för en ny skiva i höst, så nu är det bara att hoppas på att den släpps.

2012-07-19

Hallå:) Dessa regniga sommardagar är fyllda med lite allt möjligt, som åtminstone gör det lättare att kunna njuta av livet, istället för att gräva ner sig i en jobbkoma. Igår blev det en spontan utgång på KM, där jag inte satt min fot sedan i vintras. Men med halva priset i baren och härliga människor blev det en trevlig kväll som avslutades på corner och en gyrostallrik i magen.
 
På bilden ser ni dessutom min bh som jag pimpade häromdagen. Då jag inte hade några nitar hemma, klippte jag sönder ett armband och började pyssla litegrann med limpistolen. Blev faktiskt jäkligt nöjd, och inspirerad att göra om andra grejer som är liggandes här hemma! Testa ni med ;)

2012-07-15

Hejhej :) nu var det ju några dagar sedan, så jag hoppas allting är bra med er! Igår spenderades dagen i Göteborg tillsammans med bästa vännerna. Vi körde en roadtrip vid nio på morgonen och kom inte hem förrän halv fem inatt. Men så roligt vi hade det, bland alla karuseller, chokladhjul och godisremmar! Idag har jag till största del sovit bort hela dagen och ätit frukost.
 
Men alldeles strax ska jag åka in till stan där Agnes ska bjuda på lunch, innan vi ska ta oss över bron och kolla på Winnerbäcks konsert i slottsruinen. Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra! Kram till er
 
 
 
 

GRATTIS

Har ju glömt att säga att världens bästa mamma fyller år idag!! Vad hade jag gjort utan henne? Just nu befinner hon sig några hundratusen mil bort, men jag hoppas att pappa skämmer bort henne med lite god mat och något fint smycke som hon gillar. Edde och jag ska alldeles strax ringa och sjunga, sedan när hon och pappa kommer hem i helgen ska vi gratta ordentligt såklart ♥ skickar störta slängpussen till Portugal sålänge! Bilden är från kroatien 09.

2012-07-11

Hej på er :) var det bara min blogg som låg nere hela dagen i förrgår? Tänkte uppdatera er lite men icke sa nicke. Begav mig till Måns sommarstuga för att njuta lite av sommaren. Åt grillat och badade badtunna och lekte med sötaste mopsen. Första gången jag någonsin känt att jag hade velat bli hundägare, men nu när katten springer lite som den vill här hemma, medan jag ligger i soffan och äter pizza är den första tanken plötsligt bortblåst.
 
Edde och jag köpte hem sushi häromdagen förresten! Andra gången i hela mitt liv som jag äter det, jag menar rå fisk?? Men det var faktiskt ganska gott så det lär inte vara sista gången med tanke på att min mamma älskar det :)
 
Mitt emellan jobb och sömn har jag även hunnit med att fira Amilia som fyllde 19. Hon hade anordnat stor fest i sin sommarstuga i Köpingsvik. Där spenderade kvällen och natten, som blev en jättetrevlig sådan med fina människor, bockar och bugar vi för såklart!
 
Nu är jag ledig idag och imorgon, för ett 8 timmars jobbpass på fredag och därefter 2 dagars ledighet till. I helgen väntar dessutom troligtvis en tripp till Göteborg med fina klasskamrater. ♥ Puss

2012-07-07

Hej på er :) Hoppas ni mår bra idag! Igår var jag ledig från jobbet, men blev däremot inringd när jag satt på körskolan.. Eftersom vädret ändå inte var på topp tackade jag ja, men när Tove och jag väl var på stan blev det ändrade planer igen då chefen ringde och sa att det hade löst sig i alla fall. Jag hängde inte huvuvdet för det, tvärt om var det oerhört skönt att få vara lite ledig.
 
Måns och jag bestämde oss för att ta bussen till Borgholm för att spendera kvällen i hans sommmarstuga tillsamans med hans föräldrar. Åt gott och badade badtunna innan vi kröp ner i sängen och somnade gott.
 
Idag när jag kom hem bestämde jag mig för att ta en löprunda in till stan och köpa lite smycken. Och fyfan vad svettig jag blev haha, är ju så extremt kvavt ute ;) Men skönt var det i alla fall!
 
Nu sitter jag här nyduschad och har precis slängt in lite tvätt i maskinen. Ska ta en promenad till maxi och köpa mat till grillningen ikväll. Men först ska jag trycka i mig spaghetti och köttfärssås som jag har gjort!
 
Hörs senare :) Kram
 
Alla smycken kommer ifrån HM. Halsbandet 99kr, guldiga örhängena 29kr och de i plexiglas för 49kr

HALF OF MY HEART IS YOU

Eftersom mamma och pappa har tagit med sig systemkameran till Portugal, och är borta i två veckor.. Vilket resulterar i att jag kommer få använda min mobilkamera samt min halvbra digitalkamera dessa veckor, kommer bilderna inte bli i den bästa kvalitén men ni får helt enkelt stå ut. Hoppas ni i alla fall kan se hur underbar den är! Från gina och kostade 200 kr på rea

2012-07-06

Dagen har spenderats i stan tillsammans med Tove. Vi handlade present till Amilias 19års kalas imorgon, och åt en välförtjänt? donkenlunch. Dessutom hittade jag världens finaste kjol på ginas rea!! Visar den alldeles strax :) kram till er

2012-07-04

Hejhej :) Igårkväll efter jobbet kom lite vänner hit för grillning. Manne gjorde fläskfilé med soltorkade tomater, vitlök, mozzarella och basilika, som vi åt med krocketter och aioli. Hör ni hur gott det låter? ;) Det var det kan jag lova. När vi var mätta och belåtna drog vi även fram vattenpipan och satte på infra värmen, vilket gjorde att vi kunde sitta kvar på altanen några timmar till. Mysig kväll i alla fall!
 
Idag gick jag däremot upp vid sju, för körlektion vid åtta.. Gick faktiskt väldigt bra idag!! Men så fanns det ju självklart ingen uppkörning förrän i augusti.. så jäkla typiskt, vill ju inte ha ett köruppehåll på en månad innan uppkörningen..menmen vi får se hur det blir!
 
Satt kvar på körskolan och pluggade i fyra timmar, och nu är jag hemma på lunch. Ska alldeles strax fixa i ordning mig och åka till jobbet som börjar vid tre. Kommer hem sent ikväll, och jobbar därefter vid sju imorgonbitti så lär inte bli någon mer uppdatering. Men sedan är jag ledig hela fredag och lördag, underbart! Ha det bra till dess :) Puss och kram

2012-07-02

 
Bjussar på några bilder från de senaste dagarna. Trots att jag slitit på jobbet har jag haft tur och hinna med att spendera en hel del tid med fina människor. Och solen har jag dessutom också prickat in på mina få lediga dagar. I lördags åkte mamma och pappa till Portugal och stannar där i två veckor. Anordnade lite förfest här hemma där värmen erbjöd oss att kunna sitta ute på altanen hela kvällen, vilket vi givetvis tog vara på. Begav oss sedan till vallen för att dansa och skrika rösterna hesa till Maskinen, som var sinnessjukt bra!! Trots att jag (som vanligt) var typ själv under hela spelningen ;) Vi dansade till klockan slog tre, och därefter avslutade kvällen på Zappas för att fylla magen med gyrostallrik, innan jag och mina nattkompisar tog taxi hem och sov.
 
Idag har jag varit ledig så Måns och jag satte oss på bussen till Köpingsvik. När vi kommer fram märker vi att måns har tappat sin plånbok, så dagen började inte så bra med att vi fick ringa runt till klts alla bussar. Som tur var hade busschauffören hittat den på bussen, så en timma senare fick vi tillbaka den! Njöt av solen, åt glass och käkade världens godaste, och definitivt största pizza på Klinta bykrog. När vi kom hem spelade vi skitgubbe och kollade vi lite fotboll här hemma innan han åkte hem. Mysigaste dagen på länge!
 
Imorgon väntar jobb igen klockan 07.00, och på kvällen kommer lite folk hit och grillning. I fortsättningen kommer jag dessutom vara ledig minst två dagar i veckan, vilket känns skönt och jäkligt bra. Sommaren är ju till för att njuta, så jag ska ta vara på varenda minut jag får tillbringa med mina nära och kära. Är så himla lycklig att jag har dom. ♥ Kram till er

RSS 2.0