SOMETHING IN THE WAY YOU MOVE

Köttbullemacka + oboy är nog bannemig den bästa frukosten som finns, förutom jordgubbar och mjölk då! Nu ångrar jag varför tog jag inte de istället? (man får ju sån underbar andedräkt av köttbullar oavsett om man borstar tänderna i en timma efteråt..) ska i alla fall snart iväg till jobbet och direkt därefter sätta mig på en buss mot ronneby för att spela match med b-laget. Blev förresten det förlust med 3-2 igår, får hoppas att det går bättre idag! nu är det brådis, hoppas ni får en fin dag!

SÄCKHOPPNING


Haha, här kommer en liten video från midsommarafton. Förutom att vi dansade små grodorna, mors lilla olle, och björnen sover runt midsommarstången hoppade vi även säck, vilket efter några glas vin ledde till kvällens höjdpunkt!

MIDSOMMAR


















avslutar med en pussisbild på adam & mariella. hade i alla fall en helt underbar midsommar, och det måste nog vara första året som det faktist inte kom en enda regndroppe under hela kvällen :) nu är sommaren här minsann!


HARD WORK WORK

goodmorning sunshines! nu trampar jag iväg till dagiset, där jobbar jag till fyra. 45 minuter senare ska jag ha hunnit hem, packa väskan, ätit och cyklat ner till samlingen. Spelar vår sista match idag innan sommaruppehållet. Känner på mig att detta kommer bli en stressig dag, men ikväll är det 3 poäng som gäller brudar! hörs senare ikväll då jag lovar på heder och samvete att en massa bilder kommer upp! solen skiner idag med, man kan knappt tro att vi är i sverige ju :) puss&kram

NY BLOGGDESIGN!

Wiho, har för första gången lyckats göra om bloggen! dock blir inte riktigt allt som jag vill, och efter att jag har suttit här i snart fyra timmar, har jag inte längre något tålamod. menmen denna får duga sålänge. Kände att jag ville ha den helvit, den lär nog få lite färgklickar här och där, när jag förhoppningsvis blir lite bättre på att slänga in bilder! Så vad tycker ni? ser den hemskt mycket tråkigare ut än den förra?


SO YOU DO

dålig uppdatering jotack jag vet. och tyvärr finns det ju ingen annan än mig själv att skylla.. men jag har i alla fall haft det så himla bra att det inte har varit värt att sitta inne framför datorn! Snart kommer en bildbomb både från ronnebybrunn och midsommar. och annars då? jo livet flyter på, precis som det ska såhär i underbara sommartider. Efter att ha varit ledig nu i helgen börjar jag jobba på dagiset imorgon igen.

Hur mår ni? idag har malin och jag legat ute i solen i 5 timmar, så lite färg har man fått minsann. hoppas att ni njuter lika mycket av solen som jag, tänk om det kunde varit sommar året om!

MIDSOMMAR

Åh har haft två undebrra dagar i ronneby med mamma! lovar att lägga upp bilder när jag har tid, och det är det sista jag har nu. Har precis varit på maxi med mina kära vänner och handlat midsommarmat. Det hela gick på 1400 spänn..jahapp då var man pank resten av månaden bara för att man är lite glupsk i käften! aja det kostar att ligga på topp ;) nu har jag lite brådis med att packa ner det sista, sen kommer malins mamma och hämtar oss så åker vi ut till läckeby hela bunten för att stanna där resten av helgen! Hoppas ni får en riktigt bra midsommar, det tänker vi ha :) pusssssss!

RONNEBYBRUNN

Åh nu ska jag packa ihop lite grejer, för imorgon efter jobbet ska jag och mamma sätta oss i bilen till Ronneby. Pappa gav oss en övernattning på Ronnebybrunn, hotell och spa. I paketet ingick lite olika saker så först ska vi kolla på träningsmatch mellan Kalmar FF-Mjällby. Därefter blir det hem till hotellet för att äta grillbuffé. Efter den buffén lär vi troligtvis vara helt proppmätta och trötta så då blir det nog att knalla upp till hotellrummet och sova som gäller.

På morgonen dagen efter ska vi först gå på Ronneby spa, och efter några timmar där ska vi sätta oss i bilen påväg hem till Kalmar igen. När vi väl är framme ska vi ta oss en heldag på stan och shoppa loss! (vilket betyder att jag inte kommer hitta någonting..) kommer i alla fall bli en riktigt mor&dotter dag, vilket kommer bli supermysigt ♥
lovar att lägga upp lite bilder i övermorgon hur vi hade det, nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar med mina sötingar imorgon, puss och godnatt!

MORDEN I MIDSOMER

Mina kära vänner har precis varit här så har vi planerat midssommar tillsammans. Det blev vilda påhopp och livliga diskussioner som hördes i hela huset, haha typsikt oss att aldrig kunna vara överens! Vi gjorde i alla fall inköpslista till all den midsommarmat vi ska vräka i oss, åååh kommer minst gå upp 10 kilo på fredag!! hehe aja bara det är gott så får man väl ta konsekvenserna med extra hård träning dagarna efteråt ;) Efter knivmordet på köpingsvik förra sommaren verkar det inte vara alls många som ska dit iår så vi håller oss nog i kalmar. Hur hade ni tänkt fira midssommar?  

DAGISFRÖKEN

Wiho, denna dagen har gått riktigt fort! idag har vi lärt oss att åka linbana med bara en hand! vi var även ute i skogen och plockade blommor till midsommarstången som ska smyckas till ikväll då det ska vara sommarfest på dagiset. Dock slipper jag det, efter mina 8 timmars lekande. Ja de tar på krafterna minsann :) har även byggt lite armmuskler i och med att ha puttat jättehög fart i en och en halv timma på alla gungande barn. Framåt eftermiddagen började jag bli lite trött och gäspade, då kom söta Wilmer fram till mig och frågade om jag var sömnig, jaa litegrann svarade jag. då sa han att om jag ville fick jag gå hem och vila upp mig. nej jag kan inte gå hem än sa jag. Då fick jag kommentaren; vadå har inte du en säng hemma? haha så himla omtänksamma dom små knattarna är! 

THE STORY OF IMPOSSIBLE

VINST med 7-1. upp i toppen med b-laget. och jag har avklarat min första dag som dagisfröken, GREAT!
Eftersom jag och mammsen ska åka till ronnebybrunn på torsdag vilket innebär att jag inte kommer kunna jobba då, ska jag istället jobba 8 timmar imorgon. fatttar ni??? 8 timmar! jag som var helt slut efter 4 timmar med dom små skitungarna idag :) hihi men dom var så gosiga att jag ville äta upp nästan varenda en! Dagen idag har jag tillbringat för mestadels i sandlådan och lärt barnen göra sandslott yeaaah, men även vikt hundra miljoner pappers flygplan och byggt jättehöga torn med skumgummi klossar. Känns nästan som att jag har roligare än barnen ;) nu ska jag i alla fall sova, upp vid 8 imån..sov så gott med er ♥

YOU CAN HAVE WHATEVER YOU LIKE

hahaa ibland när jag frågar mamma om jag har gått upp i vikt svarar hon alltid -nejnej klart att du inte har. Men så igår när edde som inte sett mig på 5 månader kom hem till kalmar var det första han sa: du har lagt på dig några kilon va? hehehe... måste väl synas att man njuter av livet? ikväll ska jag äta en extra saftig köttbit bara för din skull brorsan :) nu ska jag och spela match och förhoppningsvis bränna en och annan kalori. pusssinusssi


DAGISFRÖKEN

Har inte all tid i världen men kände att jag var tvungen att göra ett morgon inlägg om jag nu inte skulle överleva de 4 kommande timmarna. Jag ska ju nämligen snart cykla iväg till Djurängen och jobba på dagis. Dagiset Saltkråkan om man ska vara exakt. Jag lär väl troligtvis få vara tjorven..haha näe men det ska bli kul.



Efter jobbet blir det att åka hem och äta sedan iväg till samling, b-laget möter timmernabben borta. Efter att ha tagit 3 poäng där, ska jag och gulli skynda oss iväg till kattrumpan där det väntas grillfest med laget! men vi hörs nog senare ikväll om jag inte är allt för slut efter denna dag :) puss!


YOU GET WHAT YOU GIVE

Åh om ca 10 minuter kommer brorsan hem från Norge, har inte träffat han på evigheter!!! fotbollsvm och eddes händelserika månader i grannlandet kommer förgylla hela min familjs kväll, dessutom är min 92åriga morfar på besök från vår kära huvudstad mihihi, älskar hans spontana och "icke sammanhängande" kommentarer vid middagsbordet. pussssssssss

POSER? vaa, näeee inte jag.


Det ÄR okej att skylla på min kassa mobilkameras kvalité..

Såhär såg jag i alla fall ut igår, eller nej jag ångrade mig där i sista sekund med de röda läppstiftet. känner mig så osäker i de. jaja som om ni bryr er men i alla fall hehe.. kvällen började hos samuel. Konstigt nog var jag inte peppelipepp alls, (tror det har att göra med mitt överskott av vin på studentfesten i tisdags) men efter kvällen som gick var det inga svårigheter för mina kära vänner att övertala mig att följa med hem till fröken Örnwigh. Strax efter midnatt kom jonas mamma och hämtade oss, tackar & bugar för skjussen!

.


SUMMERTIME

Tog inga bilder från skolavslutningen iår eftersom vi bara satt i aulan och därefter åt pannkakor i matsalen, men här kommer lite bilder från förra årets skolavslutning.





SAVE TONIGHT

Solen skiner, jag ät mätt, och ska snart åka över bron till öland för att förhoppningsvis få med sig 3 poäng hem nu näst sista matchen innan sommaruppehållet!
Kvällen igår var ganska lugn. Jag var trött som ett as men bestämde oss vid tio tiden att det faktist inte är okej att sitta hemma på en skolavslutningskväll. Så där efter begav vi oss till samuel som hade lite fest. Blev en trevlig kväll till slut, men skolavslutningskänsla? näe den har inte jag fått än. Kanske beror på att jag börjar jobba redan på måndag. men åh jag längtar nästan faktist, jag älskar barn och blir sådär puttinuttig när jag ser en liten söt filur, hihi.
men nu ska jag hoppa in i duschen. innan match? -jo om ni skulle se mitt fettiga hår skulle även ni tycka att det var nödvändigt. PUSSSS!!

skinny love


WHERE THE STORY ENDS

Godkväll alla sommarkåta:) det får man faktist lov att vara såhär dagen innan skolavlutningen. Jag kom precis hem från träningen och snart kommer julia hit. Vi ska åka till maxi och köpa med oss lite gottigott sedan vidare till en badplats och bada i solnedgången. vi kände ångesten att man måste ha badat åtminstone en gång innan skolavslutningen så detta blev ett perfekt tillfälle, är övertygad om att det kommer bli supermysigt! Inatt sover hon här så ska vi dra bort den sista sommarlovslappen vi satte upp i vintras, minns ni?


HAPPINESS

yepp, då har man gått livets sista dag i skolan som första rings eleven, yabadabadooo!
och vädret? jo man kan ju faktist inte klaga när det är 30grader i solen. äntligen har väderguden hittat det rätta vädret även för oss som bor i Sverige, och då man kan inget än älska denna underbara stad, Kalmar.
Nu ska jag ut och lägga på brännan till skolavslutningen imorgon! pusssinussi 


ALL AT ONCE

God eftermiddag. beklagar den lite halvt kassa uppdateringen men har både det ena och det andra att skylla på. Igår var vi i alla fall på studentskivor hos Sofia och Anton. Åt en massa god mat, och var allmänt glada för att  livet flöt på som det skulle! Någon timma innan alla studenter skulle in till vallen drog jag hem. För mig blev nog ett eller två vinglas för mycket så ingen kul natt om man säger så. Vill bara passa på att säga hur mycket jag älskar mina föräldrar, som alltid finns där för mig i alla lägen.

Trots stora sömnproblem inatt mådde jag i alla fall lite bättre i morse,så det blev en runda till skolan för att göra färdigt lite arbeten, och äntligen är allt klart, känns underbart!! Åt även i matsalen två gånger, hehe jag som inte åt några kilon mat igår eller så...
Snart ska jag i alla fall dunka huvudet i väggen för att vakna till lite innan träningen. Ikväll blir det inga studentskivor minsann, och det ska bli ganska skönt att bara ta det lugnt faktist.
Ännu en gång grattis till alla lyckliga studenter och ni som ska på studentskivor ikväll får ha en trevlig kväll, och gör ingenting som jag inte skulle ha gjort (;
-vilket betyder att det är fritt fram att göra precis vad som helst!


STUDENT


















Grattis till studenten vännen!

WE BUILD THEN WE BREAK

Goodmorning sunshines! Trots kpt dagen hade vi morgonträning med fg i morse, men solen skén och vi hörde alla glada studenter sjunga glatt innefrån skolgården. måste vara en helt underbar känsla att ta studenten alltså! Snart kommer malin hit så ska vi ta en sväng på stan och leta studentpresenter. Blir möjligtvis att luncha med isac och jonas på subway också. Det är nytt här i kalmar ju, och jag har faktist aldrig ätit på subway förut så det kanske vore värt att testa.

Efter stan blir det tillbaka till Stagg för att kolla på alla de lyckliga studenter som springer ut. Ska försöka hitta Fia och Anton där bland alla människor, vi får se hur det går med den saken! Framåt eftermiddagen blir det stundetskivor hela kvällen lång :) grattis till alla er studenter, själv har man ju bara två år kvar...


bild från när brorsan tog studenten förra året!

ENOUGH FOR NOW

Precis hemkommen från träningen,världens lojjaste. älskar sånna. Försökte få med malin ut på en långprommis men lyckades inte så bra. Började göra i ordning smoothie och kom därefter på att jag har en labbrapport + en processbeskrivning att skriva tills imorgon. undvek den tanken och intalade mig själv att natten är ung. nu ska jag istället bänka mig framför teven och kollar fotbollsvm med pappsen. ibland måste man bara priotera det viktiga i livet!

TIO SVENSKA RIKSDALER




THE HEART OF LIFE

hallihallå! nu känns det verkligen att det börjar närma sig sommarlov. hade bara en halv lektion idag, därefter blev det mat och resten av tiden spenderade jag på stan. Blev en ny klänning och ett halsband inhandlat. Klänningen var dock lite för stor så vi får se om jag har kvar den eller inte, kan visa upp bild senare. Halsbandet var i alla fall nersatt och kostade mig bara tio kronor :) wie. Ikväll är det träning som gäller och där efter hoppas jag på en långpromenad, utan regn denna gången tack. Trots att det är lite molning och blåsigt ute hoppas jag att ni känner sommarkänslan lika mycket som jag, ååh nu längtar jag efter jordgubbar med mjölk. pusss!


.


WE CAN BE HEROES JUST FOR ONE DAY


B-laget spelade match mot nättraby och trots att jag bara spelade en halvlek var jag som död efter matchen igår. Orkade inte springa en meter, men vinst med 5-0 blev det i alla fall, skönt de! Nu ska jag ta tag i det sista när det gäller skolfronten, måste se om en film som jag inte minns något av..åh vad onödigt. menmen på fredag är det över så man får väl stå ut!

DATORBRÄNNA? så kan det gå

Blev inringd till b-lagsmatchen för en stund sen, så den var det bara att tacka ja till och tacka nej till golfrundan med pappa, per och olle. lite tråkigt, hade varit kul att komma ut och spela en runda i detta fina väder! menmen, match är ju inte fel det heller :) Samling vid två, så nu ska jag ut och lägga mig i solstolen på altanen och ta vara på solen i någon timma, trots att det blåser som sjutton. Måste ju försöka lägga på brännan lite nu innan skolavslutningen :) ha en solig dag allihop!


haha nej det är ingen vanlig bonnabränna som det ser ut som. Detta är resultatet från när listiga jag tog med mig datorn ut i solen förra helgen, en datornbränna helt enkelt. Så dagens tips är väl att aldrig sola med datorn i knäet!


I ONLY WANT TO SAY I LOVE YOU

Att man kan fördröja en hel kväll utan att röra sig ur fläcken från sängen. med en underbar vän och en jäkla massa tjejprat funkade det utmärkt. Nu håller mina ögon på att slockna så ska snart få bort vitlökssmaken i munnen med en rejäl tandborstning, därefter blir det bums i sängen. så hoppas ni har levt livet ikväll och njuter av försommaren, dock att det inte känns att vi slutar skolan på fredag. Men faktum är att det faktist är SANT! nästa vecka kommer bli magisk, jag kan knappt hålla mig...

en fet vitlökspuss på er! 


SATURDAY

Mamma står och tjatar på mig att jag måste dammsuga mitt rum, så det ska jag fördröja tiden med nu när jag ändå väntar in malin. Hon kommit hit och myser ikväll, allt för längsen! Senare får vi se om jonas & isac dyker upp för att kolla lite fotboll. Har även en massa plugg att göra, men att plugga på en lördag? näääe de funkar inte. jag skjuter nog upp det tills imorgon :) Hoppas ni får en bra lördag! Pusssss på er


IFKs gäng 3 poäng!

är precis hemkommen från matchen mot smedby. hela laget fick en utskällning av tränarna i halvtid, dom tyckte nämligen att det var så bedrövligt dåligt att dom gick ut ur omklädningsrummet. men så i andra halvlek visade vi vad vi gick för och trots motvinden lyckades dannie avgöra matchen i slutet till 3-2. Jag & dannie gjorde varsitt mål, måste ha varit de vita sport-bharna som gjorde det även denna gången ;) och evelina gjorde ett mål, väldigt passande eftersom det var hennes födelsedag! blev även sång med "ja må hon leva" i duschen efter matchen, fan vad jag älskar sånnahär vinster, riktigt bra jobbat tjejer! 









Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig när jag går i mina gyllene skor.

dissade alkoholen och gav mig ut på en lång powerwalk runda istället. Gick ända till krafslösa och därefter runt hela ikea området, och precis när jag var på andra sidan stan började det ju ösa ner regn..hehe detta låter sjukt, men jag har nästan börjat uppskatta regn, de är lite sisådär småmysigt. Det kändes som att jag skulle kunnat gå hela natten med dedär ipodhörlurarna i öronen. Men nu är jag i alla fall hemma efter en 2 timmars runda och ska snart krypa ner i sängen, för i morgonbitti är det derby mot smedby som gäller, då gäller det att vara på topp!



happy day today? ohyes my dear

åkte till skolan runt elvatiden för att fixa lite grejer och vänta in min mattelektion vid ett. blev dock inte så mycket vetttigt gjort och tydligen blev det ingen matte över huvud taget. nehäpp, inte varje dag man fördröjer hela dagen i skolan precis..menmen lika bra att njuta av de sista skoldagarna, dessutom när man får hamburgare till lunch! ;) påväg hem åkte jonas och jag förbi fredriksskans och kollade FF u21 spela mot mjällby, matchen slutade 1-1. även där lyckades vi pricka in regnet. och då snackar vi inte en liten skur utan S-P-Ö regn. så där satt jag med mina bara, orakade ben och funderade över om jag kanske hade blandat ihop månaderna. För de är väl juni nu eller?

F


men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

a walk to remember


försök undvika den kinesiska textningen, (hehe) hittade ingen annan så det får ni stå ut med. Vilken är eran favoritfilm? denna måste väl i alla fall komma i top 3 för dom flesta? om ni inte har sett kommer jag bli galen, ta fram en megafon och skrika tills jag tappar rösten att SEEEE DEN!

SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS.

HOLA! vill meddela att jag hade min sista spanskalektion i steg 3 igår, vilket kändes underbart. Dagarna nu innan sommarlovet bara flyger iväg, men när man kollar ut känns det fortfarande inte som att vi är inne i mitten på juni? och nu för tiden känns det som att vi har lagt upp våra träningar efter vädret, det vill säga att det alltid lyckas spöregna precis innan träning. menmen lite regn tar väl ingen skada av. Efter träningen hade vi lagmöte inför matchen på lördag då vi möter smedby. jag är så taggad så det bara smäller om det!

Imorgon har vi bara en lektion som början klockan ett..känns ju lite sisådär onödigt, men ska ändå åka in till skolan och göra klart några arbeten. idrottsklasserna har ju även kanonrugby på förmiddagen som kanske vore roligt att ta en titt på.

Men nu ska jag faktist krypa ner under täcket och se en bra film, och när jag säger bra menar jag egentligen bara en film som toppar min lista. och ni som känner mig kan ju själva lista ut vilken film det är.. ååh kan inte hålla mig längre, det var allt för länge sen jag såg den! sweeeeeeeeeeet dreams

.



NYTT i garderoben




dessa två klänningar panik-köpte jag innan bistro i torsdags. ni tjejer vet ju själva hur det är när man varje gång man ska ut påstår att man inte har någonting att ta på sig.. men eftersom det var halva priset på bikbok kunde jag inte motstå att köpa en av alla söta klänningar de hade där inne. Dock är ju inte min beslutsångest att leka med, så när jag stod där i butiken kunde jag inte bestämma vilken jag skulle ha och köpte därför båda två, men lovade på heder och samvete mig själv att lämna tillbaka den andra som jag inte använde den kvällen. men jaha, tror ni det har blivit av? näääe..just nu hänger båda dessa sötingar i min garderob och jag kan bara höra ekot av min plånbok. men 125spänn styck liksom, ääääh det är bannemig värt dedär ekot!

fet och lycklig.

Godkväll :) Hur har er dag varit? min har faktist vara riktigt kanon, idag har livet kännts bra. Skolan flöt på i och med att första lektionen var inställd hade vi bara engelska och spanska. och barabambambampaaaaa jag kommer få godkänt i BÅDE spanska & engelska :D wieeeee trodde verkligen att spanskan låg i helvetet där ett tag men icke sa nicke.. på eftermiddagen var hela skolan på fredriksskans och kollade triaden där stagg kom tvåa.
Nu har vi precis firat pappa och ätit alldeles för mycket god mat + jordgubbstårta. jag känner mig fet & lycklig, puss på er!

bara 49 år kvar till 100 nu då ;) GRATTIS pappa!





23.09


bilden är tagen i julas då pappa & jag åkte såndär ballong efter båt i Indien.

Kom hem från min powerwalk för en stund sedan, puh jag är helt slut. men guud vad skönt det är att vara ute och gå själv. att sätta ipodlurarna i öronen och bara komma ut och rensa tankarna lite. snart ska jag hoppa in i duschen och därefter väntas en varm skön säng. kommer kunna sova någon timma extra imorgon tack vare att median är inställd, åh riktigt bra start på dagen! och förresten så fyller pappa & farfar år imorgon :)gamla gubbar båda två nu vettni. haha näe men det blir att fira pappsen och lite sånt mys, ska försöka vara bättre med uppdateringen imorgon! nu får ni sova så gott ♥

.

 


grekisk sallad


mmm detta var vad jag åt igår, så himla fräscht! kändes nästan som att jag var i grekland när jag satt där i solstolen i den enorma sommarvärmen och gottade i mig en smak av oliver & feta ost. hmmm jag som varken gillar oliver eller feta ost? aja det är en annan femma. Det enda som fattades var bara vågorna från det turkosa medelhavet! och plötsligt så slog en tanke mig, vi ska ju för fasiken till grekarnas land i sommmar :D wihoooooooo!

natti natti

Klev upp med tuppen i morse för att spela golf med pappa. Gick bara 10 hål, men det gick i alla fall riktigt riktigt bra, och det är ju i sånna lägen man älskar golf! När vi kom hem åt vi lite, sedan la jag mig i solstolen och stekte. Vilket resulterade att jag somnade och vaknade därefter en halvtimma innan samlingen. Åkte till madesjö och spelade dm-match, vilket slutade med förlust för vår del med 2-1. V lyckades kvitera till 2-2 när det bara var några minuter kvar, men det målet blev bortdömt pga att domaren tyckte att bollen var utanför linjen. ååh att ett domslut kan avgöra hela matchen känns riktigt surt...känns som att vi har haft endel sånna motgångar på sista tiden, menmen det är bara att ta nya tag och får väl gratta madesjö till en seger helt enkelt.

Tanken av att jag har ett spanskarprov imorgon som hänger på mitt betyg + att jag inte har börjat plugga än, känns inte riktigt sådär jättestabilt. hmmm dags att börja plocka fram böckerna kanske? sov så gott så hörs vi imorgon ♥

ändrade planer

jaha, så länge höll den hemmakvällen....om jag ska vara exakt så höll den bara i 4 minuter, hehe. rasmus ringde precis och frågade om jag var sugen på kubb. och ja, efter en stunds funderande så kom jag på att det var alldeles för uttråkande att sitta hemma en kväll som denna. Så nu har jag precis klätt på mig lite kläder och ska snart trampa iväg på cykeln till grabbarna grus på Stensö. Blir nog en lugn kväll med tanke på tidig uppstigning imorgon. vågar man köra på barbent eller blir det för kallt? vi får se helt enkelt. här får ni i alla fall en fet sommarpuss på er alla!

slappiskväll

mamma och pappa är på 40års fest, och jag sitter hemma en lördagkväll. inte dåligt minsann! ikväll tänker jag ha en riktig hemmakväll och gosa ner mig i soffan och kolla en bra film. är helt slut i hela kroppen så det är ganska välbehövligt om man säger så :) alla ni som är ute och dansar, grillar, eller bara är hemma och myser får ha en riktigt bra lördag!  


TODAY I DRESS MYSELF IN THIS


En marinblå klänning från hm som jag aldrig har använt faktist. köpte den förra året och därefter har den hängt längst in i garderoben ända tills idag. måste nog ha varit dens lyckodag. (kan man ens säga "dens"?) Hur som helst märkte jag att den är den jätteskön och slapp, passar bra till en dag på stranden!

*TRUMVIRVEL*




tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! alldeles utan hjälp klarade jag att sätta upp min lilla studsis. erkänn att ni är lite imponerade?? inte trodde ni att jag var så händig i trädgården vaaa..hihi har inte vågat hoppa än, men den fungerar alldeles utmärkt som soldäck! här ska jag ligga hela dagen imorgon efter att pappa och jag har spelat golf. därefter väntas dm-match mot madesjö. wieeeee älskar vädret

MY PLACE


här har jag legat och stekt hela dagen. hade stora förhoppningar om att bli brun vilket gjorde att jag struntade i att använda solkräm. ja vi bor ju i sverige så hur farlig kan solen vara här liksom..hmm hej kräfta

what a lovely day

Goodmorning sunshines! ligger ute på altanen och steker järnet. brevid mig har jag en hög med skolbäcker som jag lyckas ignorera ganska bra och lägger istället fokus på min skål honungsmelon, mmmmm. kom precis på den strålande idén att jag skulle försöka sätta upp studsmattan, ja inte för att jag är sådär jättesugen på att hoppa runt där och bryta nacken, utan att använda den som soldäck. hehe den blir ju så satikens varm. men efter att en snabb tillbakablick om att jag & julia inte fick upp ett pippitält (som i princip bara är att väckla upp) förra sommaren, lägger jag nog ner det förslaget.
men nu ska jag fortsätta att njuta av sommaren, hoppas ni får en riktigt härlig lördag :)

trettioenminuterövertolv

Har precis varit hos bjerklands och fyllt på magsäcken med jättegod mat, mamma och pappa är nämligen på middag där just nu. Men varken min hjärna eller kropp exicterar efter matchen där det blev förlust med 2-0, så jag drog mig hemåt efter någon timma. Imorgon tänkte jag ta tag i en massa skolarbeten. usch känns som att jag kommer få en underbar lördag..tur att solen ska skina imorgon så att man i alla fall hinner lägga på brännan lite innan skolavslutningen :) nu ska jag krypa ner under täcket. ni får sova så gott ♥


STAGGJAKT


















bjuder på några bilder från dagen igår! passade även på att sno lite bilder från felicia och tilda :* 

efter skolan käkade vi pizza på kattrumpan i det härliga vädret. när magarna var proppmätta gick vi upp till kristins systers lägenhet för lite botten upp och utklädnings ombyte. sedan vidare till staggjakten där det väntades allt från irländsk julafton till såparugby där man fick hela huvudet doppat i mjöl. men jag klagar inte, vi hade skitkul!! när plojjandet var över gick vi hem till mig och fixade oss. därefter kom även resten av tjejerna hit så förfestade vi innan det bar av in till bistro, tack till alla som gjorde detta till en riktigt bra kväll!

gooooood

LOVELY kväll igår från början till slut. Idag skiner solen och det luktar verkligen sommar, äntligen.  vi har 9 dagar kvar i skolan. Fattar ni, 9 dagar!!! helt sjukt. därefter ska jag börja jobba på dagis..hehe fick PPP sommarjobbet och ska vara på djurängens dagis i 3 veckor. ska försöka att få så få utbrott som möjligt på ungjävlarna. hihi nääääe jag älskar ju barn, i alla fall när dom inte skriker och klänger.. är ju tacksam över att jag fick ett jobb över huvud taget, gutt att tjäna lite cash också.

Snart väntas derby mot lindsdal så måste börja återhämta mig från gårdagen och komma in i matchen nu känner jag. Nu kurrar min mage, dags för foodie. pussssssssssssssis


tummen upp

Godkväll. Har äntligen gjort färdigt mitt evighets långa psykologiarbete.. det är faktist de enda jag har att skylla på med tanke på den dåliga uppdateringen. snart väntas sängen, mm ska bli riktigt skönt att krypa ner under ett varmt täckte. Och på tal om varmt, nu nu nu måste väl ändå sommaren ha kommit hit? Var över 20 grader idag och imorgon ska det bli upp emot 25, riktigt underbart är det!
Imorgon väntas även STAGGJAKTEN, och jag är peppelipepp så att det bara smäller om det. Börjar dagen med lite idrott, EST och historia. sedan väntas en kväll utan gränser, wihoooo jag kan knappt hålla mig. Bäst att jag hopppar i säng nu med detsamma så att jag slipper vänta. Sov gott med er ♥

LOOK AT THIS.


helt plötslligt blir man så oerhört tacksam över att man lever som man faktist gör..
Vi alla borde vara nöjda med oss själva och ta vara på livet mer!

KATIE PIPER

åh jag måste bara ta ut min ilska lite lite grann och då är bloggen ett bra offer, självklart blir ni också inblandade men det är bara bra eftersom detta ÄR något att bli upprörd över.

Var det någon mer än jag som såg programmet om Katie Piper igårkväll?

Programmet handlade i alla fall om en 24årig tjej med namn Katie Piper vars dröm var att bli modell. och det var hon på god väg att bli, man kan ju helt enkelt inte neka på att hon är oerhört vacker? Hon jobbade som modell och var även programledare i tv. Annars levde hon ett helt vanligt ungdomsliv tillsammans med sina vänner. Hon hade precis flyttat ifrån sin mamma, pappa och lillasyster och skaffat egen lägenhet i London.

Efter att ha chattan med en kille med namn Danny, som hon träffat via nätet bestämde de sig för att dejta. Efter bara några få dejter sa han att han verkligen älskade henne, så de inledde ett förhållande. När två veckor hade gått gick dom ut och åt på en restaurang för att sedan gå hem till hotellet där de hade hyrt ett rum. Katie var väldigt trött så hade tänkt att sova så fort de kom till rummet. Detta accepterade inte Danny och började våldta henne. Övergreppet pågick i hela 8 timmar.

Eftersom Danny hade sagt att han skulle döda henne om hon sa något, vågade Katie aldrig gå till polisen. Trots detta försökte i alla fall Katie göra slut. Danny var ständigt beroende av att veta vad Katie gjorde så en dag när han ständigt ringt och smsat bad han henne att gå till ett internetcafé för att kolla vad han skrivit till henne. 
När hon väl sett mejlet och var påväg ut från internetcafét såg hon en kille med luvtröja komma gående mot henne. Han höll en kaffekopp rakt framför sig så Katie trodde det var en tiggare och började gräva i väskan för pengar. Några sekunder senare hade killen kastat koppen som var full av svavelsyra rakt i Katies ansikte. Katie visste direkt att det var Danny som var killen med luvan.

Katie sprang in på ett café och skrek på hjälp. Ambulands hämtade henne några minuter senare, och redan då var ansiktet och delar av kroppen redan sönder bränt. Syran brände även ner i både näsa och hals, vilket gjorde att hon var tvungen att få näring via en slang i magen.

Katie spenderade 7 veckor på ett sjukhus i Chelsea och fick därefter ligga i koma i 10 dagar. Efter ett dussintals operationer använder hon nu en plastmask 23 timmar om dygnet för att släta ut ärren. Katie fortsätter att leva sitt liv, men långt ifrån det liv hon drömt om.



finner inga ord, förstår bara verkligen inte hur man kan vilja skada en annan människa såhär..


Ska man vara fin så får man lida pin..

Om någon just nu skulle ringa på dörren skulle jag garanterar inte öppna...sitter här med ansiktsmask som ser ut som spya i ansiktet :) men vad spelar det för roll när det bara är jag och pappa hemma. Han lär väl inte dö av att se mig såhär vid middagsbordet. 


                                                                                         

RSS 2.0