THE IMPOSSIBLE

Häromdagen blev jag jättesugen på kanel så gick ner till Rimi och köpte en liten påse. Så imorse åt jag fiberhavregryn med äppelbitar och kanel, så gudomligt gott att äta till frukost. Ni som gillar äppelpaj borde testa detta, smakar väldigt likt men oerhört mycket nyttigare såklart. Längtar redan till min frukost imorgonbitti, dock lär det mer bli som en lunch eftersom jag ska jobba natt ikväll..
 
Men nu ska vi kolla på filmen The Impossible. Har hört mycket gott om den, så har höga förväntningar! 

WAITING ON THE WORLD TO CHANGE

Även om jag älskar att umgås med människor jag tycker om. Älskar jag även att vara själv ibland. Att få lite egentid till att göra precis ingenting. Inte behöva prata, inte behöva tänka, utan bara vara. Det har varit strålande sol och blå himmel här i Oslo idag, så jag har kunnat njuta av det fina vädret ute på balkongen. På så sätt var det ju oerhört tur att jag skulle jobb natt! Det kommer alltid något bra i de misstag man gör :) Åt lunch för en stund sedan och har försökt fräscha upp lägenheten lite till. 
 
Hade ju tänkt att jag skulle ha en träningsledig dag idag, men det vore väl alldeles för dumt att ha det när man har all tid i världen på sin lediga dag. Så alldeles strax blir det gymmet! Får unna mig lite ledigt imorgon istället.
 
Idag är det dessutom bara en vecka kvar tills Tove kommer och hälsar på oss ♥ kommer bli så mysigt!! Puss

2013-01-31

Hejhallå :) Trots att jag hade jättesvårt för att somna igårkväll och vred och vände till klockan var tre, kändes det inte så farligt att gå upp vid nio imorse. Åt frukost och fixade mig utan att stressa innan jag begav mig till jobbet. När jag väl kommer dit tyckte chefen att jag var tidig. Eftersom klockan var tjugo i elva tänkte jag att så tidig är jag väl inte, men visst fan visar det sig att jag inte alls börjar vid elva utan ska jobba natt vid tolv!! haha så klantig.. Men jag var ändå på så bra humör så det gjorde mig ingenting! Tog istället trikken tillbaka till stan, strosade runt lite på Oslo city och tog en promenad hem. Nu har jag ju istället hela dagen på mig att blogga till er! Bra va ;)
 
Hittade dessutom dessa bilder på Josefine ekstroms blogg. Här ser ni bättre bilder på hur snygg tröjan är jag la upp igår! Och hon har ju matchat det alldeles perfekt till ett par höga tighta discopants. Stilrent & snyggt. 

HM TREND

Måste bara visa er denhär tröjan jag såg på HM trend idag!! Kvalitén gör den verkligen inte rättvis på bild men det är spikes över hela tröjan. Så förbannat jävla snygg, men när priset låg på 699 fanns det ju ingen valmöjlighet att köpa den ;) Men för er som har råd, spring och köp!

NOBODY KNOWS ME AT ALL

Nehe hörni nu ska jag ta en paus i städandet och dra in en vända till stan för att köpa lite nytt smink och förhoppningsvis hinna med ett ärende på banken! Vi hörs senare :) Puss

LOVE TO YOU

Dagen kunde dessutom inte börjat bättre när det trillade in ett litet paket från Sverige. Det innehöll ett kort, ett halsband, en bearneisesås och ett urklipp från en underbar krönika mamma hade hittat i Barometern. Så klok hon är min älskade mamma, hon vet precis vad jag behöver ♥

2013-01-30

Hej på er :) Idag är jag som sagt ledig! Tog en lång och skön sovmorgon till elva. Vaknade med energi, tog på mig onepiecen och började storstäda hela lägenheten med Winnerbäck i högtalarna. Tycker faktiskt att det kan vara ganska avslappnande att städa när jag väl börjat haha.. Glömde till och med bort att äta frukost. 
 
När klockan var halv två sprang jag ner till Rimi och köpte filmjölk och bröd. Tog ju billigaste skiten på filmjölken då de andra goda yoggisarna var för dyra, så den var väl ingen höjdare.. Men skar upp lite äpplen, banan och hallon blandat med kanel och helt plötsligt blev det bland den godaste frukosten jag har ätit här i Oslo. 

2013-01-29

 

Hejhejhej! Idag har varit en bra dag :) Man ser liksom de små ljusa stunderna mycket mer när man bor här i Oslo. Förutom att det har varit grått och trist vädermässigt så började Milla och jag dagen med ett gympass klockan åtta, trots att kroppen helst ville ligga kvar i sängen. Åt sedan en rejäl brakfrukost när vi kom hem!
 
Började jobba vid elva och på lunchen testade jag en av alla våra nya kampanjer som startade idag. En islatte med vaniljsmak, bör testas om den har kommit till Sverige!! Fick även reda på gap-rapporten och det hade gått långt över förväntan!! Arbetskollegorna blev nöjda så då det kändes kul att få svart på vitt att man gör ett bra jobb :) Dock tog servicetiden 118 sek, jag sa ju 60 sek igår ;) haha kryddade väl lite, men detta var i alla fall godkänt!
 
Efter jobbet hade Milla gjort jättegod mat, och sedan drog vi en runda till gymmet igen. Sprang som en idiot på löpbandet och kommer somna som en gud inatt. Imorgon är jag ledig om jag inte blir inringd från barnehagen, underbart vill jag lova. Puss till er

26

Idag har jag och Måns varit ett par i 26 månader! Herregud vad tiden har gått fort, men som jag älskar dig min bättre hälft. 

2013-01-28

Godkväll på er allesammans! Idag började jag jobbet inte förrän tre, så jäkla skönt. Ställde klockan på tio för att hinna med ett morgonpass men vaknade med världens huvudvärk så tryckte av alarmet och vaknade inte förrän vid halv ett.. Sov med andra ord 13 timmar, och var ändå som en zombie när jag klev upp. Antar att det var min dåliga sömn i helgen som var orsaken till detta.. I vilket fall som helst åt jag en god frukost och drack kaffe ute i "vårsolen" på balkongen. Bra start på dagen med lite solsken i alla fall!
 
Tog sedan trikken till handelsbanken och lyckades fixa mig ett bankkort! Kan med andra ord förhoppningsvis få min första lön om två veckor. Direkt därefter åkte jag vidare till jobbet och jobbade till åtta. Hade min första gap-gäst!! (En hemlig gäst som tar tiden och kollar om jag som kassörska är trevlig och tar emot hans beställning på korrekt sätt, även kollar hur fräsch restaurangen, toaletter osv är..) Men vi hade varma pommes och big mac klart så allt gick på mindre en än minut vilket är bra! Det maximala tiden är drygt tre minuter. Så det känns skönt i alla fall :) 
 
Imorgon väntar jobb 11-19, och innan dess ska Milla och jag avklara ett gympass så nu ska jag sova! Förresten, om ni tycker att uppdateringen suger här ibland kan ni alltid följa mig på instagram, där jag heter filippawiebert tror jag haha. Godnatt ♥
 

LOVE TO YOU

Godkväll mina kära vänner. Min rumpa växer snart fast i fåtöljen haha. Har suttit här sedan två och då överdriver jag inte. Funderade i tre timmar på om jag skulle gå till gymmet, men det var tre timmar för mycket -med tanke på att det självklart inte blev något med det. Har istället haft en riktig liten skypekväll med människor jag saknar.
 
Först pratade jag med mamma och pappa om allt som händer hemma, vilket i och för säg inte var så mycket. Men oerhört skönt att veta att dom mår bra och faktiskt till och med saknar mig en gnutta. Sedan med älskling som alltid får mig sådär glad och varm i hela kroppen bara av att höra hans röst, pratade mest om en eventuell framtida flytt och lägenheter. Och nu avslutade jag precis ett samtal med finaste Zozan som jag inte pratat med på allt för länge! Tog igen lite skitsnack om sånt som händer i Kalmar, det man helt enkelt inte har koll på om man bor sjuttio mil hemifrån. Har i alla fall under några timmar via telefon blivit påmind om vilka fina människor jag har omkring mig ♥ All kärlek till er

2013-01-27

Och så var det söndag igen. Nu för tiden känns det som att varje helg snabbspolas. Har i alla fall jobbat tre nattpass sen i torsdags så jag förtjänar min stora godispåse jag köpte för hundra spänn på den svenska godisbutiken igår hehe. Innan jobbet igår åt jag, johanna och felicia en god middag här hemma. Sedan trillade Gotte och Henning in, så drack vi vin och spelade spel. Ville inte dra till jobbet vid tolv, då vi hade det så trevligt! Men när jag väl kom på plats var det många fulla och glada människor som gjorde att tiden bara sprang iväg. Vipps så var klockan halv åtta när jag väl slocknade i min säng här hemma.
 
Idag har jag fått sova ut och haft en riktig slappisdag tillsammans med resten av samboligan, och så ska kvällen fortsätta spenderas!

OH BABY IT'S A WILD WORL

Godkväll på er. Millas föräldrar åkte precis till deras hotell efter att ha varit här ikväll. Felicia och jag hann dessutom med ett pass på gymmet innan vi åt jättegod middag och hade det mysigt. Nu sitter vi här och kollar filmen The Wow. Måns och jag såg den i höstas och jag älskade den. Är en riktig sucker för sånna smöriga och romantiska filmer! Men denhär är verkligen charmig på sitt lilla sätt, så ni borde verkligen se den! Channing Tatum är ju med också, så man kan ju alltid kolla bara för den anledningen ;)
 
Om en halvtimma går trikken till jobbet, ska jobba natt från 00-05. Känner mig faktiskt inte så trött, så det ska bli kul! Har varit på bra humör hela dagen så jag hoppas att det fortsätter så hela helgen :) Slänger upp en bild som ni säkert sätt här på bloggen tusen gånger förut. Men jag tycker att den utstrålar lycka, och det är vad jag känner just nu. Ha en bra kväll ♥

EGO

 
Kör på ett litet filmtips denna fredagmorgon. Denhär filmen har nämligen premiär på bio idag! Såg trailern och blev jättesugen på att se den, håll med mig att den verkar bra?

2013-01-25

Godmorgon! Nattpasset idag gick faktiskt bra :) Var väldigt opepp på jobb när jag kom dit men det hann ändras. Var dock väldigt lugnt på jobbet så vi var bara tre som jobbade. Norge har alltså torsdag som "lillördag" istället för onsdag som vi! Måste bli tufft för de som kör all in hela helgen, i Sverige har man ju i alla fall en vilodag ;)
 
Imorse när jag kom hem runt sex, stod Felicia i köket och gjorde morgonkaffe haha..Blir så omvänt att hon går upp när jag går och lägger mig! Men vi satte oss alla vid frukostbordet och hade en mysmorgon tillsammans innan jag kröp ner i sängen för att sova några timmar. 
 
Nu ligger jag mest och drar mig i sängen. Får se vad jag hittar på idag, kanske tar en promenad in till stan eller bara fixar i ordning lite här hemma. Millas föräldrar och Rasmus kommer nämligen hit på besök till Oslo idag och ska äta middag med oss här hemma, så det gäller ju att ha det lite hemtrevligt :) Hoppas ni får en bra dag!! Puss

THERE IS SO MUCH LOVE I HAVE TO GIVE

Saknar dig ikväll. Ska nu kämpa mig igenom ett nattpass på donken, kan bli tungt.

2013-01-24

Skönt att vara ledig idag! Eller visserligen jobbar jag natt ikväll men har i alla fall fått sova ut och bara tagit det lugnt denna förmiddag :) Milla är fortfarande sjuk så får lite sällskap här tillsammans! Druckit kaffe och suttit ute i den härliga vårsolen på balkongen. Ber till gudarna att våren snart hittar hit!
 
Blir för övrigt så trött på skatteverket, banken och allt som det innebär.. Inte nog med att det är tråkiga saker, så är det fan ingenting som fungerar! Har snart bott här i tre månader och har fortfarande inte fått våran första lön...
 
Så strax ska jag ta trikken till handelsbankens huvudkontor och försöka öppna ett norskt bankkonto. Håller tummarna för att det fungerar så att jag hinner få min första lön nästa vecka. Känns ju som att man lever utan pengar för tillfället ;) Hoppas i alla fall att ni får en bra dag!! Vi hörs när jag kommit hem. Puss

2013-01-23

 
 
 
Elegi, en av världens finaste låtar. Hade gärna stått i Borgholms Slottsruin en varm sommarkväll och hört Lasses röst, trots att man har hört dessa låtar gång på gång i flera års tid. Jag tröttnat aldrig på hans poesi, helt enkelt så jävla unik.

VISDOMSORD.


2013-01-22

Hur mycket tror du att du kommer att tjäna när du är i Norge? :)

-Jag har faktiskt ingen aning om hur mycket jag kommer tjäna här. I början var bara tanken att bara spara pengar utan att roa oss, men vi har en väldigt dyr hyra så nu är jag glad om jag lyckas spara runt 20 000.

hej, hur träffades du och måns? :-)

vad är det mest romantiska han gjort mot dig eller ni gjort tillsammans? :-)

-Bra fråga.. Vi visste ju om varandra genom skolan, så vi började väl kolla in varandra där innan vi en dag bestämde oss för att ses. Han har gjort väldigt många söta saker, till exemepl förra sommaren då jag kom hem efter en hel jobbdag och han hade lagt en godispåse med en post it lapp i brevlådan där det stod jag älskar dig. En annan grej var nu när han skickade blommor till vår två-årsdag här i Oslo. Men priset tar nog ändå när han bokade en thailandsresa för oss två förra vintern. Han visste att det hade varit en jobbig höst och hur gärna jag ville komma iväg, världens finaste Måns.

Kan du någon gång känna dig missnöjd över din kropp, och hur hanterar du det i de stunderna? kram!

-Självklart har jag som många andra ibland dagar då jag är missnöjd över min kropp. Jag vet att man kan må riktigt dåligt över det, men så länge man vill och orkar kan man förändra saken! Nu har jag i alla fall insett att eftersom jag ska leva med denhär kroppen hela livet, gäller det att acceptera den hela livet. Kram

Snyggaste kändisen??

-Hmm sämst på skådisar… Men Robert Hoffman och Channing Tatum är två godingar.

tror du att du å måns kommer va før alltid? :)

-Givetvis kan man aldrig veta sånt, vi är ju unga och har hela livet framför oss. Men just nu känns det nästan för bra med honom, så självklart tror och hoppas jag J

Vad har du för planer efter att du jobbat klart i Norge? Ska du ut och resa? Plugga på högskolan? :)

-Det är lite öppna förslag än så länge! Mina sambosar ska ut och backpacka till Thailand och Bali, så det kanske blir att jag möter upp dom en sväng innan sommarjobbet börjar. Men vi får helt enkelt se hur långt pengarna räcker. Högskolan får i alla fall vänta ett år.

Hej :) vad fick du för betyg på gymnasiet? Pluggade du mycket inför prov och sånt?

-Hej! Om jag ska vara ärlig har jag dålig koll.. Hade ju inte tid att kolla på mina betyg på självaste studentdagen!! Och när pappa hämtade mig på skolgården tog han kuvertet och la på något hemligt ställe där ingen annan kan hitta det antar jag ;) haha nä men några MVG (bara i praktiska ämnen vilket kanske förklarar saken..) sen några VG och resten G. Har aldrig haft lätt för mig i skolan, men gjorde så gott jag kunde så jag är nöjd.

Vad är din störta dröm om framtiden?

-Mina drömmar varierar från dag till dag. Ena dagen vill jag ut och resa resten av livet haha, och den andra dagen drömmer jag om att ha ett bra jobb och bo i lägenhet med den jag älskar.

Vart vill du bo och jobba med?

-Jag vill bo i en mellanstor stad, med en liten mysig familj. Att jobba som designer eller inredningsarkitekt hade varit stort, tyvärr är båda ganska svåra att lyckas med.

vad är din favorit sida att köpa kläder på?

-Jag beställer sällan kläder på nätet..Men nelly har mycket fint!

vad använder du för smink?

-Mycket från max factor och Isadora, kan göra ett eget inlägg om det, om så önskas.

ditt hår ser så himla volymigt ut på vissa bilder på dig, alltså hela luggen går ju som en stor våg, hur får du det så? jag får det bara så om jag går från högersidbena (som jag alltid har) och plötsligt kammar över till vänster sidan. Är det så du gör? Hur får du det isåfall att hållas kvar så?

-Hmm vet inte riktigt hur du menar. Har som sagt väldigt tunt hår och brukar använda Björn Axéns volymmaster för att få mer volym, vilket är världens underverk! Jag drar nog bara över luggen till andra sidan och sprayar med hårspray.

hur lång är du och hur mycket väger du?

-Jag är 161 cm och väger runt 50 kilo. 

hur mkt godis och chips brukar du äta ungefär på helgerna?

-Förut åt jag alldeles för mycket haha. Älskar godis och chips!! Men efter att jag slutade med fotbollen har jag börjat tänka lite mer på vad jag äter, och eftersom allt sådant är så dyrt här i Oslo blir det faktiskt inte så mycket.

vad är planen om du bestämmer dig för att plugga på annan ort eller göra något annat som gör att du måste flytta från kalmar en längre period eller flera år? jag menar, måns är ju bunden till sitt kontrakt till 2014.. är nyfiken eftersom att jag är i samma sits, min pojkvän och jag pluggar på samma skola nu men om ett år kommer han spela för ett annat lag i en annan stad och jag har två år kvar i skolan och sen universitetsplugg i ytterligare 3 år. distans funkar ju en kortare period men som det ser nu kommer vi va ifrån varandra i minst 5 år om inte en av oss offrar vår egen framtidsdröm.

-Jag låter ödet bestämma. Om vi ska vara tillsammans, kommer vi att vara det! Vissa dagar har varit jobbiga här i Oslo, men eftersom vi har klarat att vara ifrån varandra hittills tror jag att vi kommer fixa det om det händer igen. Man får helt enkelt försöka lösa det tillsammans, och bästa av allt vore ju om det går att kombinera så att båda trivs i en stad där man kan göra sina olika fritidssysslor. Det är skitsvårt dedär.. Jag tycker ju att båda har rätt att följa sina drömmar, så gör det din magkänsla säger dig, och i bästa fall kanske ni hittar tillbaka till varandra om fem år J

hur skulle du beskriva din klädstil? vad gillar du mest och minst med dig själv, på både utsidan och insidan? hur länge ska du bo i norge?

-Väldigt varierad! Ibland vill jag klä mig helt annorlunda, och vissa dagar känner jag för att klä mig lite ”finare” haha, det beror helt enkelt på i vilket sammanghang jag befinner mig och hur jag känner för just den dagen.

-Det jag gillar minst på min utsida är nog ben och rumpa, och mest är mina ögon. När det gäller insidan gillar jag min envishet och tycker mindre bra om att jag har blivit svagare psykiskt på senare år.

-Mina sambosar flyttar hem tidigare än planerat, redan nu i slutet av februari. Men jag ska försöka hitta eget boende och bo kvar till slutet av mars är tanken!

Hej :)

Hur var det att vara med i rugbyn? Vad var det roligaste och vad var det värsta? Kan inte du berätta lite om hur allt var upplagt och så? Kram

-Hej! I början visste jag knappt vad jag gav mig in på, men jag hade under hela gymnasietiden tyckt att det vore cool att vara med och representera stagg! Det roligaste var alla människor man fick träffa, festerna och självklart hela matchdagen!! Vi tränade fem dagar i veckan och i början var det mest grunder och regler man skulle lära sig. Fysen var jobbig som fan, men helt klart värt det! Efter hand körde vi mycket spel och tränarna tog ut de olika femmorna som skulle spela tillsammans. Om du tvekar på att vara med, gör inte det! Det är en enorm upplevelse och en fantastisk känsla att stå där på matchdagen.

Hur är det att vara ifrån Måns under så långa perioder? Hur gör du för att klara av det? :)

-Det är väldigt jobbigt såklart, men jag tycker ändå att vi har klarat det bra. Vi vet var vi har varandra och vet att vi kan lita på varandra, trots att vi har ett förhållande på distans. Vissa dagar är jobbigt men då är det bara att bryta ihop och komma igen! Vårat förhållande sattes lite på spel när jag flyttade till Oslo, men jag hade lovat mig själv att också följa mina drömmar. Jag tror även att det var oerhört viktigt att få spendera tre veckor i Thailand tillsammans, då blev jag påmind om varför jag älskar denhär killen så mycket!

Vad har du för planer för framtiden? Väldigt fin blogg Filippa!!

-Hoppas du fick lite svar på din fråga av ovanstående text :) Tack så hemskt mycket!

 

Bästa krämen för len hud?

-Jag älskar LDBs produkter!

Drömjobb? Drömstad som du ser dig själv bo i framtiden?? Hoppas du har det göttigt Filippa och ta hand om dig!! Puss!

-Det hade varit kläddesigner eller inredningsarkitekt! Oj vad svårt, finns ju så himla mycket städer att välja på haha men Stockholm eller Göteborg kanske. Det är kanon, hoppas allt är bra med dig kingen:D puss

Jag skulle gärna vilja höra lite om Thailand. Vilka ställen har du tyckt bäst om? Och vad måste man se/besöka/göra när man är där? Andra tips? osv

Jag är nämligen sugen på att åka nästa vinter.. :)

-Denna gången var vi som sagt på Koh Samet och Koh Chang. Jag gillade båda ställena väldigt mycket, men de skiljer sig lite till varandra. Koh Samet är en underbart ställe med turkost vatten och kritvit strand, bara fyra timmar med taxi från Bangkok. Här finns det däremot inte någon ”större” stad man kan gå till. Koh Chang är en mycket större ö med sju-åtta olika stränder. Vi bodde på white sand beach vilket var ett underbart ställe om man vill ta det lugnt, men samtidigt bara två km i till själva stan som lever upp till en hel del restauranger och partyliv. Jag tycker du ska leva så likt som möjligt som thailändarna gör och åk på mycket utflykter. Även om man hamnar på en ö, finns det oftast många idylliska småöar runt omkring att besöka! Shoppingen i Bangkok är ju dessutom oslagbar :D Hoppas du/ni får en trevlig resa om ni kommer iväg :) Kram

Vad kostar en resa (ungefär) till Thailand? :)

-Det beror helt på när du åker. Under vintern är det högsäsong där, vilket gör att biljettpriset går upp en hel del. På våren kan du hitta biljetter för under 5000 om du har tur! Annars ligger de nog mellan 7000-10000, vi betalade 7700 tror jag :)

om du fick välja din drömresa vart skulle den gå till?

-Min drömresa hade nog gått till Västinden eller USA.

HEI HEI HEI! Jag bara undrar sen sak.. har du festat mycket nu nere i Thailand eller kommer du gå all in på nyår tillsammans med din favorit trio Felicia & Johanna? Har hört att dom är skadligt taggade iallafall! Väldigt tacksam för svar heheh / F

-HEEEEEY björn. Nej ingenting så har lite att ta igen tills nästnästa helg då det vankas utflyttningsfest ;D heheheh du är skadligt taggad puss

Hej! Kan inte du berätta lite om Norge? Hur är det med att dela med tre tjejer? Vad är för och nackdelarna med att bo så många? Hur gör ni när ni handlat mat (hur ni delar upp det), och vad ligger hyrorna på Norge? Är det stor skillnad på lönerna där och i Sverige? Oj så många frågor det blev :) kram

-Hej! Självklart J Det var ett stort steg att flytta hemifrån, men när man gjorde det med tre kompisar blev det lite lättare. Vi bor i en tvåa, så tre av oss sover i samma rum vilket är trångt men funkar! Fördelarna är att vi hela tiden har roligt tillsammans, nackdelen är att man inte riktigt kan få någon egentid (tro mig, man behöver det ibland), och att vår lägenhet är väldigt lyhörd. Har blivit lite jobbigare nu när jag ibland jobbar natt och måste sova på dagarna, men då är det bara att ploppa i musik i öronen och lägga sig i sovrummet. Vi handlar gemensamt i Sverige och delar på kostnaden. Här turas vi om att köpa lite standardprodukter som mjölk och smör, men om någon vill köpa något annat får man göra det själv. Gör ett matschema varje vecka så jag tycker att det funkar bra! Hyrorna är mycket dyrare här tyvärr.. Vi betalar 18 000 svenska i månaden för en tvåa!! Men även lönerna är som tur var bättre, annars hade vi aldrig klarat av att bo här ;) Hoppas du fick svar på dina frågor! Kram

Röker du? När var första gången i så fall?

-Jag testade att röka första gången i sjuan, och nu händer det att jag feströker vilket är en dålig vana!

Kan du inte beskriva lite om tjejerna du bor med? :) Kram

-Självklart! Vi börjar med Felicia som är världens goaste tjej. Det är svårt att inte tycka om henne, när hennes glädje och charmighet smittar av dig på de flesta. Gick i samma klass på gymnasiet och det var så vi träffades! Sedan har vi underbara Johanna som alltid bryr sig om hur andra mår och känner. Hon ser det inte alla ser, och frågar alltid om något inte är som det ska vilket är en oerhörd fin egenskap. Har haft så extremt roligt tillsammans med dessa tjejer, och det var bara ödet att jag hittade två i min klass som faktiskt var precis som jag själv. Kan inte tacka dom nog hur mycket det har ställt upp för mig! Till sist har vi Milla som jag lärde känna tack vare Johanna och Felicia. Kände inte varandra speciellt bra innan vi blev sambosar, men det går helt enkelt inte att tycka illa om henne. Så omtänksam och snäll människa i grund och botten, och med ett tålamod som inte många har :) Kram

Saknar du fotbollen ? :) Och isf har du planer på att börja igen? :)

-JA jag saknar fotbollen! Inte just nu dock, när jag ser hur alla plågar sig igenom försäsongen. Men det är en speciell känsla det med! Däremot tycker jag att det är skönt att inte ha några tider att vara bunden till, och kan träna lite när jag själv har tid och känner för det. Saknar mina gamla lagkompisar väldigt mycket, så det är inte helt omöjligt att jag börjar igen när jag flyttar hem, men i sånna fall på en lägre nivå. I vilket lag det blir får jag helt enkelt ta då J

Vart köper du dina bikinis? Ska nämligen utomlands snart. Gillar din stil! Kram

-Var det någon speciell du tänkte på? Jag har nog bara köpt på Hm tror jag. Men den gula köpte jag i Thailand! Tack så mycket och trevlig resa :) kram

Bråkar du och Måns ofta? Och är det tufft att vara ifrån varandra så länge?

-Nej vi bråkar faktiskt väldigt sällan, mer tjabbar i sånna fall. Ja det är tufft, men det ska gå!!

Hur många läsare har du per dag? :)

-Jag har runt 250 läsare på dag, har minskat ganska drastiskt dock haha…

Vilka olika bloggar följer du? Kändisbloggar och kompisars bloggar?? Kan du inte länka några?

-Jag gillar framförallt att läsa mina kompisars bloggar och människor jag vet vilka det är. Men även några mellanstora bloggar som även har ett privatliv och inte bara lägger ut outfitsbilder hela tiden. Däremot läser jag ju Kenzas och de flesta där varje dag med, mest för en vana ;) 

vad använder du för systemkamera?

-Jag brukar låna min pappas systemkamera, som är en Nikon D40.

Två tjejer frågade även vart skorna kom ifrån, några inlägg sedan. Och alla de tre skorna kommer ifrån HM och finns på nätet och i butik just nu :)

 

Sådär äntligen var svaren klara!! Hoppas att ni fick svar på det ni undrade, annars är det helt enkelt bara att fråga på igen :) Puss och godnatt


PEPPES PIZZA OCH BOWLING

Kvällen har spenderats med Milla och hela Mc donalds gänget. Vi hade personalmöte och åt Peppes pizza, innan vi begav oss till Bowlinghallen vid Solli. Tro det eller ej men jag vann hela skiten ;) haha, vart är världen påväg undrar man. Några drog ut efteråt men Milla och jag kände oss nöjda med kvällen och bestämde oss för att åka hem. Trevlig kväll har det i alla fall minsann varit! Imorgon väntar jobb igen vid elva till sju, så ska försöka sova nu. Sov så gott med er ♥
 

2013-01-21

Godkväll på er! Jag är verkligen inte bra på att hålla mina löften.. Svaren på frågorna kommer!! Men eftersom jag är segast i världen och tycker att det tar sån tid att svara på frågorna lär dom väl dyka upp om några dagar istället. Känner mig så löjlig eftersom det bara var runt 40 frågor, tänk då på de stora bloggarna som måste gå igenom flera tusentals ;)haha.
 
I alla fall så har det varit bloggtorka här idag, trots att jag har varit ledig! Tog en jättelång sovmorgon till tolv och hade frukostmys i min onepiece. Sprang sedan iväg till gymmet, och körde ett hårt löppass. Gick faktiskt skitbra, och trodde jag skulle trilla ihop när det var klart, men kände mig riktigt stolt efteråt! Efter gymmet gjorde jag en jättegod grönsakstallrik som jag åt till lunch, innan jag bakade hallonpaj till mina fina sambosar. Den var nyttig dessutom, och blev faktiskt väldigt god!
 

2013-01-20


2013-01-19

 

 
Godkväll! Håller på att gå igenom frågorna till er nu, men det tar sin lilla tid så blir nog inte klar förrän imorgon. Förut körde vi ett hårt pass på gymmet! Blev jobbig löpning + styrka så det fick räcka för idag. Känns så förbannat bra efteråt! Nu sitter våra ihåliga magar och väntar på maten som är i ugnen. Vi köpte nämligen med oss en grillad kycklig, potatis och fetaost som vi har gjort massa gott av. Senare ska vi kolla the notebook, åh alldeles för längesen! Hoppas ni får en bra lördagkväll :) Puss

FUCK CANCER

Har sett dessa armband lite överallt på senaste tiden, och besökte deras hemsida första gången igår. De säljer allt från kläder, tavlor och smycken till minnesgåvor av olika slag. Detta armband kostar bara 100 kr och samtidigt som det är så himla fint är det värt varenda krona. Tänker beställa ett direkt när jag kommer hem! Gå in på ungcancershop.se och gör en god gärning du med :)

GOODMORNING SUNSHINES

Godmorgon hörni :) Tog en välförtjänt sovmorgon idag och vaknade för en gång skull utvilad. När jag väl klev upp ur sängen stod Johanna och Felicia i köket och bakade stenåldersbröd. Vi äter ju inget bröd alls här annars, utan lever på knäckebröd så det var oerhört uppskattat. Frukost är utan tvekan det bästa målet på hela dagen enligt mig! Är nästan alltid hungrig när jag går och lägger mig och riktigt längtar till en god frukost morgonen därpå. Innan jag flyttade till Oslo fick jag "dille" (haha världens fulaste ord jag vet..) på filmjölk med äppelbitar och kanel, smakar som äppelpaj men en nyttigare variant, så förbaskat gott! 
 
Om en timme ska vi dra till gymmet och köra hårdträning. Tanken är att vi ska hinna med två pass idag, innan jag och Milla ska jobba natt ikväll. Och till er som frågat, ja jag ska svara på frågorna till frågestunden.. Kommer förhoppningsvis upp antingen idag eller imorgon! 
 

2013-01-18


Lite shopping på Istanbuls gator med en fin vän hade inte varit helt fel.
Behöver vår/sommar/värme/alkohol/festival/livsglädje nu tack. 

...


2013-01-17

Hej på er :) förlåt för lite halvkass uppdatering men det enda jag gör om dagarna är att jobba, äta, träna, sova typ. Idag var det stressigt som fan på jobbet, alla barnfamiljer kom dit efter jobbet och ville ha happy meal så jag gjorde säkert 70 sånna haha. Men skönt nu när man är hemma och kan vara uppe länge och sova ut imorgonbitti! Dock väntar jobb imorgon natt men det ska bli roligt, så ingen ångest över det nu!
 
Igår fyllde i alla fall Manne 20 år! Och den lilla rackarungen lever ju livet i Australien just nu, men det verkade som att han hade haft en kanon födelsedag :) Saknar honom, någon att kolla stockholm boogie med och som skrattar åt mina skämt haha. I vår ses vi igen bästis ♥

2013-01-16

Hej! Igår vankades personal/avskedsfest med några i MC donalds gänget. Hade en jättetrevlig kväll med vin och lekar hemma hos elin. Idag är man mindre kaxig.. Har i alla fall jobbat några timmar på donken, där även Milla hade sin första dag idag! Tyckte hon skötte sig alldeles utmärkt :)
 
Har världens huvudvärk, men nu ska vi i alla fall slita våra rumpor från soffan och bege oss till gymmet! 

I LOVE YOU

Godkväll på er :) Idag har Amilia och jag varit lediga! Hade svårt att somna igårkväll så sov enda till halv ett imorse.. Men vi fick i alla fall lite nytta gjort under dagen! Åkte in till stan och bytte en kavaj åt Milla, åkte sedan vidare med tunnelbanan till Röa för att hämta ut ett blombud Måns hade skickat. När jag öppnade pappret var det en bukett med tio stora röda rosor och ett jättefint litet kort till. 
 
Tanken var ju som sagt att jag skulle få det den 28onde november då vi firade två år tillsammans, men eftersom jag fick bihålsinflammation åkte jag hem samma dag, utan att ha någon som helst aning om detta. Som tur var, var de så himla gulliga på blomsteraffären så de ringde och frågade mig om jag ville hämta blommorna när jag kommit hem från Thailand istället, och så blev det.
 
Tänk vad en sån här sak kan göra en lycklig. Blev varm i hela hjärtat och saknade honom så att det gjorde ont. Tack världens finaste månsa ♥

MITT ÅR 2012!!!

Dethär har tagit mig hela kvällen!! Men kände att det var min plikt som bloggerska att göra en årssummering, så varsågoda mina vänner!
 
Började år 2012 med att komma hem från Thailand med mitt hjärta. Hade en lugn nyårsafton i Emmaboda men var trötta efter resan och hann precis se fyrverkerierna innan vi lyckligt somnade omsvepande i varandras armar.
I januari gjordes en spontan men förbaskat rolig utgång tillsammans med Tove och Erika, såg Kapten Röd och dansade på nostalgiska HögstadieSandra. Jobbade även en hel del på Handlarn och började göra nitshorts. 
 
Inledde februari med en resa till Polen tillsammans med Johanna och Felicia, för att göra vårat projektarbete. Skrattade tills magarna värkte och anordnade en minnesvärd fotbollsturnering för utsatta barn, vilket värmde i hela hjärtat. Måns fyllde 19 och jag bjöd på kärlekstårta. Fortsatte mitt beroende med att pimpa shorts från second hand. I slutet av månaden kom även världens mäktigaste huvudbonad, studentmössan.
 
I Mars inhandlades mina första Dr Martens, vilket kan ha varit årets eller till och med ett av mitt livs bästa inköp. Var och firade en fin nybliven 19 åring i Emmaboda och tillbringade eftermiddagar i skolan med att göra studentplakat. En helg tillbringades i Linköping för ett besök hos brorsan med mina favorittjejer. Shoppade massa vårkläder, festade med civilekonomer och njöt av att kunna sitta och dricka latte på en uteservering redan i början av mars. 
 
 April bjöd på Pearl Harbour fest i Färjestaden tillsammans med Qvöstjejerna. Lyckades baka mina livs första cupcakes efter att ha misslyckats två gånger, och besökte första gången Gårdby café tillsammans med familjen och Morfar, vilket sedan blev ett favoritställe att roadtrippa till. 
 
I Maj skén solen i lilla Kalmar. Hängde på Ben & Jerrys och på Krögers med fina klasskamrater efter skolan. Köpte världens finaste bustier från HMs Aids kollektion. Fixade balutstyrsel till Måns. Och slutligen åkte jag, mamma och pappa tillsammans med Agnes familj på en weekendresa till Istanbul. Där shoppade vi, gick på Hamam, upplevde en av de mäktigaste fotbollsmatcherna jag sett tillsammans med pappa, rökte vattenpipa om kvällarna och helt enkelt välkomnade våren med öppna armar. 
 
 
Juni var den bästa månaden i mitt liv! Trots att det var slutspurt som gällde i skolan, njöt man av varenda minut av att få tillbringa en sista månad med sina kära klasskamrater i SP09E. Måns och jag hade en Malmöresa inplanerad och lät spontaniteten ta med oss enda till Rhodos. Bättrade på brännan inför balen och åt greksallad varje dag. Den sjätte juni var det inte bara nationaldag utan även baldag för oss treor på Stagg. Förutom studenten går denna dagen inte att jämföra med någonting annat. Fotades i parken innan vi satte oss på Krögers och spenderade resten av kvällen på Strand i Borgholm. Åt trerätters, lyssnade på klasstal, var fulla och hade en underbar rakt i genom med världens finaste människor. En vecka senare drog studentveckan igång! Kändes overkligt att vara med på sina närmsta vänners studentskivor. Älskade mamma och pappa fixade och donade inför min studentskiva varje dag där hemma. Låg klarvaken hela natten innan studentdagen, och skrek ramsor i korridoren den femtonde juni innan vi till sist sprang ut lyckligare och friare än någonsin. 
Hade även en fantastiskt rolig men dyngsur midsommarafton hos Lucas i Byxelkrok, där vi till slut hamnade på Hamnkrogen tillsammans med 30 åriga seglare och återigen tar Jonas fyllepriset som försvann resten av kvällen och hade gått två mil till Böda camping.
I Juli var det jobb på Saxnäs camping som till största del fyllde mina dagar. Blev avundsjuk på folk som kom in solbrända och skulle köpa glass, medan jag satt bakom en kassadisk och svettades. Uppskattade däremot mina lediga dagar något otroligt, och anordnade förfest i världens värmebölja på min altan innan vi gjorde en av sommarens bästa utgångar på Vallen då Maskinen spelade. Då vi alla var lediga tog vi en spontan, rolig roadtrip till Liseberg, där Gotte fick stå ut med att dela bil med mig, johanna och felicia haha. I slutet av månaden tog jag med Agnes på Winnerbäck. I gengäld bjöd hon på mat och dryck på Krögers innan vi såg honom i Borgholms slottsruin för sjätte gången. 
 
 
Åkte i Augusti än en gång till Göteborg, denna gången med familjen för att först besöka min brors tjejs lantställe ute i skärgården, vilket var helt fantastiskt! Hade sedan en till heldag på Liseberg och åkte karuseller tills magarna vek sig och vann tillsammans tre stjärnvinster på Marabouhjulet ;) På kvällen mötte Edde och jag upp mamma och pappa, och begav oss till Ullevi tillsammans med 64 000 andra Bruce Springsteen tokiga människor. Konserten höll på i sex timmar men den var så jävla ball att man inte kunde annat än att njuta och tänka lite extra på Åse när han sjöng dancing in the dark. När lönen trillade in tog jag tillfället i akt att ha en mor och dotter dag. Bjöd mamma på Skafferiet, shoppade och drack mojitos i kvällsolen. Fyllde den meningslösa åldern 19, men det blev trots allt en väldigt fin födelsedag då jag klarade mig uppkörning! Det snordnades även kräftskiva hos bröderna Wennberg i Borgholm följt av utgång, och en hemma hos Lucas. Och som den kräftälskare jag är kunde jag nästan smäcka ett paket på en kväll haha. 
 
I September hängde jag mycket med gänget som vi tidigare kallat oss (mest för att våra föräldrar skulle förstå vilka vi skulle umgås med, istället för att rabbla upp varenda en..) Brunchade hemma hos Manne och hade Monopolkvällar flera dagar i rad, vilket oftast slutade med att vissa kastade pengarna på golvet och vägrade spela då den andra inte ville deala om att köpa och sälja hus haha.. Det drog ihop sig inför Mannes äventyr till Austarlien, så jag tillsammans med Mannes mamma anordnade en överraskningsfest med god mat och alkohol innan jag åkte vidare på kvällen för att fira Simone som nyligen fyllt 18.
 
Oktober var en ren väntemånad. En väntan på något som skulle bli bättre, mer händelserikt. Osloplanerna började ta sig, och förutom att sova bort dagarna hängde jag på 4kök tillsammans med vännerna och gosade med Måns. Tillverkade en paljettbh som aldrig kommit till användning, men som jag blir glad av att kolla på. Tömde Maxi på ost och kex när jag, malin och grabbarna hade myskväll hemma hos mig. Morgonmös med mitt lilla hjärta som jag saknar här i Oslo att det gör ont. Hade slutligen en avskedsfest för oss framtida Oslojenter i Millas sommarstuga, vilket blev en helt perfekt avslutning tillsammans med fina vänner. 
 
Började känna mig mer och mer hemma i Oslo tillsammans med mina sambos. Lättnaden att få jobb var obeskrivlig, och vi alla började jobba inom barnehage. Bodde i världens finaste lägenhet mitt i centrum och spårade som Batman på en fest med andra svenskar i Oslo. Strosade runt på Oslos gator bland julpynt och stressade människor. Firade in helgerna med att sitta på b&j uteservering och dricka latte, och tog powerwalks till operahuset. Åkte på en bihålsinflammation och fick åka hem en vecka tidigare än planerat, vilket sög eftersom jag hade planerat att jobba röven av mig sista veckan innan semestern. Måns och jag firade två år tillsammans på ett alldeles för långt avstånd ifrån varandra, men den hastiga hemresan ledde till att jag fick somna i hans famn på vår dag till slut i alla fall <3 Matilda fixade i alla fall så att jag fick chansen att se årets rugbymatch som slutade lika men där Staggs tjejer återigen levererade!
 
Spenderade en vecka tillsammans med familjen, och det kändes bra att vara hemma i lilla Kalmar igen. Mamma tryckte i mig lussebullar och jag njöt för en gång skull av allt julpynt hemma. Den sjätte december begav vi oss med tåget till Malmö för att äta årets första julbord och julgodis som Emmie hade gjort. Dagen efter satt vi på planet från Köpenhamn till Bangkok. Hade tre helt underbara veckor på Koh Samet, Koh Chang och i Bangkok tillsammans med älskling och hans familj. Hade hemlängtan några timmar på julafton, annars njöt jag till fullo av varenda minut jag spenderade på vita stränder och på en madrass i turkost vatten, blandat med chang, pad thai och massor av pussar. Insåg även hur förbannat kär jag är i denhär killen ♥ Väl hemma från resan hade jag minijul med familjen innan tåget rullade tillbaka till Oslo redan dagen efter. Här tog det nya året fart på vår takterass med fyrverkerier och glada människor. 
 
Denna bild får avsluta min sammanfattning för år 2012. Att ta körkort kan ha varit det värsta men absolut bästa jag har gjort i hela mitt liv. Mådde så extremt dåligt av att sitta på körskolan och plugga varje dag utan framsteg,  men när jag den tionde september gjorde mitt teoriprov för andra gången och klarade det, var jag gladare än någonsin. Allt detta slit var som bortblåst, och det hade varit värt all tid i världen. Är i efterhand så oerhört stolt över att jag faktiskt fixade det.
 
Mitt år har i alla fall varit ett helt magiskt år. Tror aldrig att jag kommer få uppleva ett liknande år med så mycket upplevelser igen! Nu får vi se vad framtiden har att erbjuda, och hur den nu än blir ska det bli ett bra jävla år :)

EVERY WOMEN LOVE SHOES

Alla goda ting är tre. Dessa hade gärna fått pryda mina fötter i vår och sommar. 

2013-01-13


CITY OF DREAMS

Vet ni? Milla och jag sket i gymmet och ligger här hemma och degar istället...Haha så jäkla förutsägbart! Men tiden bara rann iväg och nu kändes det ingen idé innan jag måste gå och sova en stund innan jobbet drar igång.  Men vi ska i alla fall köra våra styrkeövningar här hemma ikväll, så får vi ta ut oss rejält på gymmet imorgon istället! 
 
Vi sitter och pratar och funderar om allt som har med framtiden att göra. Helt plötsligt har man blivit vuxen och måste själv ta ansvar och egna beslut. Mitt huvud bara snurrar samtidigt som det dyker upp nya frågor hela tiden. Vad vill jag? Resa? Skaffa lägenhet? I Kalmar, någon annanstans? Med Måns? Börja plugga? Bo kvar här i Oslo? Spara?..
 
Önskar att jag var hemma i mitt rum på Getingen ikväll. Så att jag kunde ligga under sänghimlen och fundera och tänka ut kloka beslut i min ensamhet tills jag till slut somnar. Man är så van att ta impulsiva beslut i sista minuten, spontant är bra har man ju alltid sagt. Men nu gäller det verkligen ens egen framtid de kommande året/åren. Allting kommer ordna sig, måste bara sortera i ordning alla onödiga och nödvändiga val framtiden lockar med. 

2013-01-12

Hej på er :) Känns riktigt skönt med helg! Ska jobba ikväll men det var ju så kul förra gången så jag har ingen större ångest över det. Är dock ganska trött, då vi var uppe halva natten och spelade guitar hero hos grabbarna i Haugerud. Åt tacos, kollade bait och hade det trevligt innan jag däckade i sängen vid tretiden. 
 
I förmiddags åkte jag och Milla in till stan en sväng. Kollade runt lite men shoppade inget (håller nyårslöftet än så länge..) förutom ett schampoo och balsam vilket var nödvändigt. 
 
Johanna och Felicia är kvar I Haugerud, så Milla och jag har precis haft besök av Julia och Saiza. Har druckit kaffe och haft frisörsalong här i lägenheten ;) Igår hade jag träningsledig dag så alldeles strax ska vi dra en vända till gymmet! 

VICTORIA SECRET

Köpte dessa två i Bangkok! Har hört så mycket gott om victoria secret produkterna så ville ju prova jag med :)
Bodysprayet är svarta vinbär och vanilj, och bodylotionen är plommon och freesia? vad det nu är haha.. Luktar i alla fall helt underbart, men lämnade båda hemma i Sverige så att jag kan lukta lite gott till sommaren :* 

I WANT YOU


2013-01-10

Hej på er :) Trivs verkligen med de jobbtiderna jag har på mc donalds. Är absolut ingen morgonmänniska så att börja vid elva passar mig perfekt. Det bästa som finns är att snooza på morgonen och ligga kvar i sängen så länge som möjligt tills man blir sådär hysterisk då man verkligen måste gå upp! Men idag hade jag faktiskt bestämt mig att gå upp vid kvart över åtta för att hinna med ett träningspass innan jobbet. Har ju betalat 600 spänn för dedär gymmet så måste ju utnyttja det till fullo ;) Gick dit som en zombie och körde ett 30 minuters spinningpass och lite mage innan jag gick hem och åt frukost. 
 
På jobbet var det lugnt idag med! Jobbade bara fem timmar, vilket var skönt men givetvis både har sina för och nackdelar. Idag var det dock en fördel, för direkt efter jobbet åkte jag till gymmet igen och körde styrka i en timme. Framförallt rumpa och ben, men även lite armar. Imorgon väntas jobb igen innan vi tar en välförtjänt helg :) Puss

2013-01-09

Godkväll! Hoppas allt är bra med er. Har jobbat som vanligt idag, men är fortfarande ganska lugnt om eftermiddagarna så fick sluta vid sex idag med :) Det skadade dock inte, då jag skulle möta upp tjejerna på gymmet direkt efter! Köpte oss varsitt gymkort så nu är det fit for fight i två månader som gäller. Har aldrig tränat själv på ett gym förut, endast med fotbollslaget någon dag i veckan. Men jag hoppas detta blir till en positiv vana nu så att man går dit för att man vill och inte för att man måste. Är i alla fall helt slut i kroppen, så nu blir det sängen! Sov så gott med er, puss

2013-01-08

Har skrattat, gråtit och återigen pratat gamla minnen denna fina kväll. Bor verkligen med världens godhjärtade människor ♥ All kärlek till er. 

2013-01-07

Hej på er! Sitter här nyduschad i soffan, efter ett litet mini träningspass med tjejerna. Vi ska göra ett par övningar varje kväll, så får hoppas på att det ger resultat. Behöver lite mer muskler ;) Känner typ redan i benen efter 20 knäböj hehe.. Idag har jag jobbat sju timmar på donken, skulle jobbat åtta men vi var överbemannade så fick sluta en timma tidigare. Detta är ju bara en deltidstjänst men såg på schemat idag att jag ska jobba åtta timmars pass hela veckan + nattpass på lördag igen :D 

GREASE

Har kollat på Grease ikväll, världens härligaste film alltså. Man vill ju bara dansa med i varenda låt haha :) 
 
Förresten, glömde ju berätta om mitt första nattpass på Mc donalds inatt. Var jättenervös, trött och inte alls sugen på jobb när jag åkte dit, men så fort jag träffade alla mina nya kollegor kände man sig hemma! Vi spelade go musik i köket och trots stressen och alla fulla människor blev man pepp på att jobba. Tiden bara sprang iväg, och vipps så var klockan 05.00 och det var dags att gå hem! Känns så jäkla bra rent ut sagt, kan definitivt tänka mig att jobba natt där fler gånger! Imorgon väntar jobb 11.00-19.00, sov så gott med er ♥

PARIS 2011

 

2013-01-06

Har pratat gamla minnen hela kvällen, vilka underbara år man har varit med om.

LOVE COULD LAST FOREVER


OH BABY IT'S A WILD WORL

Klockan är snart halv fem och vi sitter fortfarande i pyjamas hehe.. Växer snart fast i soffan här hemma. Har i alla fall kollat PLL hela morgonen och snart tänkte jag hoppa in i duschen och fixa någon lunch. Måste hinna sova lite innan nattpasset ikväll med, känns dock ganska svårt att ställa om sig helt nu när jag har sovit hela natten. Men en liten powernap ska nog gå!
 
Håller även på att göra en årsresumé till er, dock tar det ju sån jäkla tid så det lär väl dröja några dagar ;) åh hade så gärna velat stå på en gunga i Koh Chang efter att ha tryckt i mig en pad thai, det är toppen på livet. 

2013-01-05

Två nytagna bilder från i veckan. Trotsade kylan och satt under värmelamporna på b&j uteservering och drack latte. Stan är fortfarande upplyst med julbelysning, så man kan nästan tro att julen inte är över. Lite så känns det i alla fall för mig som inte firade "riktig" jul i år. Mysigt är det i alla fall, och nu börjar man känna sig hemma i Oslo igen, trots alla saknade själar där hemma ♥

00.00


2013-01-04

Godkväll! Känns verkligen inte som fredag idag, men så är fallet. Hade planer på att gå till något uteställe ikväll, men alla var så trötta efter jobbet så vi hamnade i soffan istället :)
 
Tidigare idag jobbade jag min andra dag på mc donalds ute på Frogner. Var helt slut efter gårdagen, var så extremt mycket att ta in på en och samma gång, men det gick faktiskt bra! Självklart gjorde jag fel och blev uppstressad när kunderna stod och väntade, men mina medarbetare hjälpte till och tog hand om mig på bästa sätt. Idag gick det bättre men är fortfarande osäker när det gäller vissa beställningar i kassan. Men känns ändå som att man har kommit in i det oerhört fort! Och jag stortrivs redan så ska inte klaga :D Imorgon ska jag jobba natt för första gången i hela mitt liv. Har blivit förvarnad om att det är sinnessjukt mycket att göra, mycket folk och mycket fulla människor, så vi får se hur det går. Som tur är, är vi många som jobbar samtidigt så det ska nog gå det med!
 
Ett + är att man får välja vilken meny man vill på lunchrasten för bara 30 kr ;) hehe, Har dock lovat mig själv att jag ska försöka hålla mig ifrån hamburgare och pommes så gott det går, så idag tog jag en kycklingsallad med ceasardressing. 
 

THAILANDBILDER DEL 1

 
Här kommer en hel drös med Thailandbilder från systemkameran! Mobilbilderna har säkert några av er sett på instagram, men jag slänger upp dom med i ett annat inlägg här någon annan dag :)
 
Hade tre helt underbara veckor tillsammans med killen jag älskar. Började på Koh Samet, en ganska liten mysig ö där vi bodde tillsammans med hans föräldrar i en jättefin bungalow nära stranden. Var verkligen kritvit sand med turkost vatten, och ju längre bort på stranden man gick desto mer turister blev det. Men vi bodde i utkanten där det var lite lugnare, så det var perfekt. Åt jättegod mat, var på thaidiscomitt på stranden med bara homosexuella thailändare, så självklart blev ju Måns väldigt populär där haha.. Hann även få grundbrännan innan vi begav oss till Koh Chang en vecka senare. 
 
Åkte taxi i fem timmar innan vi kom fram till Koh Chang som är en stor ö, även kallad elefantön. Vi bodde på White Sand beach,där Måns och jag hade en egen jättemysiga bungalow mitt på stranden. Låg mest och tog det lugnt i den underbara solen, låg på en madrass i vattnet och läste 50 nyanser av honom, vilket dessutom var en helt fantastisk bok!
 
Största i-landsproblemen på dagen var antingen vilken maträtt man skulle välja till lunch eller om man var sugen på chang eller breezer, älskar livet utomlands. På kvällarna gick vi in till stan och åt på mysiga restauranger på stranden och njöt av att vara tillsammans. 
 
En dag åkte Måns och jag ut på en dagsutflykt som bjöd på 15 olika öar. Vi snorklade, badade från båten, besökte paradisöar, matade apor och såg solnedgången från båten. 
 
Måns syster och hennes kille anlände tillsammans med hans två fastrar med respektive. Tillsammans firade vi jul, som blev en minst sagt annorlunda julafton. Åt en god thailändsk buffé, hade julklappsspel och hamnade till sist på ett stort thaidisco, där ett coverband spelade massa klassiker. Rökte vattenpipa och dansade gangnamstyle till fötterna blev stela med hela hans familj.
 
De två sista dagarna spenderade vi i Bangkok för att fylla på garderoben lite. Vi började på MBK som är ett av Bangkoks största och populäraste köpcentrum. Det var sjukt stort och kul attg ha varit där, men hittade ändå inte så jättemycket. Köpte dock converse och en vinterjacka som jag är så himla nöjd med!
 
Sedan strosade vi runt på lite marknader där jag hittade ganska mycket, Många söta klänningar och toppar till billiga priser! Åkte även vidare till en köpcentrum som hette Central Worl. Detta var dock ett lite finare köpcentrum, där man kunde utesluta budgetpriser vilket inte passade oss. Men hittade åtminstone världens finaste långklänning från Mango. Mer än så hann vi inte riktigt med i Bangkok, men jag är mer än nöjd :)
 
Kände att denhär resan var bra för oss, blir bara kärare och kärare för varje dag som går. ♥

2012-01-02

Godmorgon! Vi har visserligen legat vakna ett bra tag nu, men har mest bara degat framför teven och kollat PLL.  Har snart kollat färdigt hela första säsongen på två dagar ;) men jag gillar det faktiskt!
 
Som sagt är Emma och Mia här på besök för första gången i Oslo, så alldeles strax ska vi gå in till stan och visa dom runt lite och fika någonstans. Mitt nyårslöfte är dessutom att jag inte ska shoppa, så kanske bäst att lämna plånboken hemma. Är taggad på att försöka hålla det, man har ju egentligen redan så mycket kläder man borde använda istället för att hela tiden köpa nytt. 
 
På tal om bilderna, den sista bilden är så jävla ful haha. Felicia skulle ta kort på mig, och så här ser jag alltså ut när jag inte är beredd hehe alien,, Gick i alla fall klädd så på nyårsafton! Milla fixade mitt hår så himla fint, förutom balen har jag inte känt mig så fin i håret någonsin. På mig hade jag ett linne från gina ticot, med en svart bh och en vanlig tubkjol under. Örhängen från bikbok och armband från Månsi.
 
Vi hörs senare! Puss

2013-01-01

Kärt återseende! Hoppas att ni alla hade en mysig jul och en bra start på det nya året :) Hade personligen en helt underbar resa i Thailand med mitt hjärta och hans familj/släkt. Ska berätta allt och lägga upp bilderna nu någon kommande dag, för just nu har vi finbesök här i Oslo. Däremot finns de på facebook om ni är nyfikna!
 
Nu är jag och resten av samboligan återförenade här i lägenheten. Igår var vi tio tjejer som firade nyår här tillsammans! Hade lite knytis till en god buffé innan vi tog oss an alkoholen. Kände mig dock illamående av all mat innan kvällens knappt hade börjat, så det blev en lugn kväll för min del. Vid tolvslaget gick vi upp på takterassen och såg alla fyrverkerier! En underbar start på ett förväntansfullt år med finaste vännerna. 

RSS 2.0