PLEAS DON'T BREAK THIS LOVE


Hej mina kära vänner! Dagen började som vanligt med rugbyträning där det idag small på ganska bra. Slutade med fläskläpp och hack i kinden men det är väl lika bra att börja vänja sig inför matchen som är om mindre än en månad!! Därefter åkte jag hem och slappade lite framför one three hill innan jag begav mig till stan för att fika med agnes på Skafferiet.

Och där satt vi med varsin latte och kladdkaka och småpratade fram tills nu. Det var dessutom kolsvart när vi cyklade hem och när man kollar ut nu känns det som att det är mitt i natten.. 
Skulle behövt plugga men för att inte bli deprimerad över att plugga på ett lov, ska jag istället göra kvällen lite bättre och mysa med pojken min ikväll ♥ puss på er!

I NEED YOU TO FIX ME


Har nyss kommit ut ur duschen så nu sitter jag här med turban på huvudet och ser allmänt fånig ut. Månsan har varit och spelat SM-final i Göteborg så medan jag inväntar honom ska jag försöka få ordning på allt plugg. Visserligen känns det oerhört skönt att ha lov och att kunna prioritera allt man måste hinna med, men mitt lov kommer bara bestå av en massa träningar och plugg känns det som.. Som tur är ska jag hinna med att träffa hannis en stund efter träningen imorgon! :)

Tröjan på bilden inhandlade jag på Human bridge igår för 99kr. Vet inte riktigt om det är jag, men tyckte att den var så himla söt nu när det drar sig mot kallare tider. Om inte annat får jag väl bara ha den här hemma och mysa omkring i. Vi hinner nog höras en gång till idag, så ta hand om er sålänge ♥

HUNDRED SECONDS TO MARS.

Godmorgon! Somnade redan vid 9 igår framför one three hill. Så inatt har jag sovit 13 timmar!!! helt sjukt ju haha.. Men kroppen sa väl ifrån efter alla dessa träningar och utekvällar antar jag.
Men nu har jag ätit frukost och ska strax göra mig i ordning inför matchen som vi har samling till om en halvtimma. Tackar även gudarna för att man har iphone som ställer automatiskt över klockan till vintertid, vilket gjorde att jag fick sova en timma längre inatt :) 

vad ska ni själva hitta på idag? de flesta lär väl troligtvis vara slitna efter gårdagen, i sånna fall får ni ha en riktigt mysig dag! vi hörs senare, pusssis

LIVING IN THE MOMENT


Medan alla andra taggar halloween utgång sitter jag här hemma och är nöjd över mitt beslut att stanna hemma. Visserligen är det lördag, men efter gårdagen är varken kroppen eller huvudet på topp. Som tur var hade vi bara teori på träningen vilket var guld värt en dag som denna. Planerna ikväll var egentligen att träffa malin men nu hade hon gått och blivit sjuk..

Och mamma & pappa är på middag, så förut åt jag varma mackor och nu har jag gjort i ordning lite gott som jag ska knapra på till one three hill.
Imorgon väntas träningsmatch mot gamla spelare, och som ni säkert känner till är inte mina nerver de bästa, så ikväll ska jag ta det lugnt och försöka hålla lugnet till morgondagen.

Så oavsett om ni ska ha en grym utekväll eller en myskväll som jag, hoppas jag att ni får en bra start på lovet :) puss&kram

FADE IN TO DARKNESS


(bjuder på den enormt charmiga bilden med majas kaptenmössa poserande i ett av Tingbyskans klubblokals alla omklädningsrum..)

Är så oerhört trött att jag knappt vet vad jag heter. Kvällen igår började med brottarträning som jag hade haft ångest över hela veckan, sedan lipandet på förra träningen. Men det var faktiskt helt okej denna gången så det var skönt! Därefter åkte vi direkt vidare hem till emelie för att käka pizza och fixa oss inför kvällen. Eftersom det var halloweentema kände man sig inte direkt vacker, men tack vare vinet och resten av folket som bestod av kossor, pingviner, poliser, sjukhuspatienter och mycket annat, dansade vi och hade lika kul för det. 

Skulle egentligen sovit i Smedby men framåt kvällens slut kände jag att vad vore inte skönare än att få vakna upp i sin egen säng, så när det endå fanns skjuts tvekade jag inte på att åka med. 

Kom hem runt 3 och har idag haft min första riktiga sovmorgon på riktigt länge! Nu har jag ätit jättegod rostbiff och potatissallad och ska ta en liten powernap innan det är dags att åka ut till Lindsdal för att bocka av en ytterligare rugbyträning. Ha det bra sålänge ♥ Pusss

I WAS MADE FOR LOVING YOU BABY


hejhejhejhej:) Hoppas allt är bra med er! Förutom trött och enormt frusen mår jag finfint. Skoldagen var lång men kändes som att den var över på några minuter. Så blir det om man skrattar sig igenom dagen tillsammans med mina favorittjejer. Lyckades dessutom få lite ordning på projektarbetet och hämtade grejerna som vi har blivit sponsrade med på Guldfågel arena. Vi fick en massa tröjor, handdukar, filtar, fotbollar och haklappar som vi ska skänka till barnhemmet. Så himla gulligt av dem!

Har precis ätit mellanmål så nu sitter jag här hemma och skriver lite på en inlämningsuppgift, i väntan på att träningen ska börja. Därefter blir det snabba ryck hem för att ta på sig rugbyoverallen och bege sig till skolan. Ettorna & tvåorna köar ju nämligen idag så medan Kagg kommer dit och gör något kul ska våra killar fjanta sig lite :) haha kommer bli underbart att se!

Men nu ska jag dricka kaffe! Ha en bra kväll. puss



WE CAN DO WHATEVER WE WANT TO.


Tror att matteprovet gick helt okej. Men som jag har sagt innan vill jag inte yttra mig mer om det, med tanke på att det tidigare har känts bra men slutat i katastrof..så ja, vi lämnar den biten helt enkelt ;) 

Dessutom helt okej att sluta halv tolv. Mindre okej att förstärkningsläraren jag skulle gått till med engelskan var på Kolmården. Han fick mig att längta lite efter tigrar och delfinshower.
Och på tal om det så planerar vi några tjejer i klassen, att dra på en härlig roadtrip i vår. Inkluderat Astrid Lindgrens värld och Kolmården. Kanske hinner med ölands djurpark också när vi endå är igång.

Förutom det, är jag helt okej tagg tills ikväll. PUSS

I WILL FOLLOW YOU IN TO THE DARK


Hej på er :) Igårkväll kom måns hit som sagt. Vi surplade soppa, åt popcorn och kollade på film. Världens obehagligaste film dessutom. Funny game hette den och vi låg nerkurade under filten båda två. Men vi kunde somna gott sen i alla fall och fick en lång och skön sovmorgon imorse!

Nu har jag nyss ätit middag med mamma och ska strax åka ner med henne till stan för att möta upp pappa. De ska gå på någon föreställning på kalmar teater och eftersom jag är träningsledig valde jag att följa med! När jag kommer hem ikväll blir det att repetera lite matte och därefter hoppa i säng. Så ni får ha en bra kväll om inte annat :) puss

Nytt halsband från gina
tröja från bikbok
armband från Paris

DON'T LOOK BACK IN ANGER I HEARD YOU SAY



Hejhejhej:) har varit hemma i drygt en timme och ska strax åka iväg och träna lite Rugby! Trots mycket sömn är jag alldeles för trött, skyller allting på vädret. Grått och trist idag och man känner hur hösten sakta men säkert övergår till vinter. Önskar jag kunde lägga mig på marken och protestera som en 4åring och säga att jag vill inte. Hatar allt som har med vintern och kyla att göra. 

Men än så länge är vintern inte här, tack och lov. Efter träningen ska jag ut och övningsköra med pappa, därefter blir det förhoppningsvis att krypa under täcket och mysa till en bra film med pojken min. Vi hörs ♥ puss!

Vet inte vad jag ska kalla plagget på bilden, men eftersom den kommer från Hm har ni har säkert sett den i butik. Typ en poncho i olika färgglada färger =) Köpte den på Hm i Paris och betalade 299kr tror jag.  


WE WOULD WORK TO GET BACK TO WHERE WE WERE


Efter ytterligare tre timmars matteplugg ger jag upp. Känner för en gång skull att jag verkligen haft en bra studieteknik och att jag försökt förstå dedär som ser ut som rena rama grekiskan, men när det trots de endå inte går har man bara lust att slänga böckerna i väggen..

Så nu tänker jag göra mitt bästa och sen får det gå som det går! Mer än så kan man ju faktiskt inte göra:)
När mamma och pappa kom hem från Växjö förut överraskade jag dem med pestopasta och kyckling som jag lyckats åstadkomma alldeles på egen hand! Så trots matten, kan jag ikväll lägga mig med gott samvete.

Nu luktar det nytänd brasa och kaffe på nedervåningen så jag ska pallra mig ner dit. Sov så gott med er ♥


WHO WILL LOVE YOU AND WHO VILL FIGHT FOR YOU

God förmiddag! Konstigt nog var jag inte så trött när klockan ringde vid kvart i sju i morse. Vi hade träning i Smedby redan klockan 8 och den sömntuta som jag vanligtvis är var det en jäkla tur att jag kom upp i tid! Träningen gick helt okej och nu är jag väl hemma igen och njuter av lukten hudkrämen istället för svett. 
 
Vid ett ska vi ha förläsning med Maria kehagia igen så först innan dess blir det en timmes matteplugg, som jag även kommer få ägna mig åt resten av kvällen... har nog varit den tråkigaste helgen på länge.
hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni har haft en roligare helg än mig ;) puss


CAUSE YOU KNOW LOVE IS TO HARD TO BREAK


Åh så fin fin fin. Denna löskragen hittade jag på idie häromdagen. Blir supersnyggt att ha under en stickad tröja som här på bilden. Förstår dock inte hur man sätter dit den, men det finns nog en säkerthetsnål eller något liknande på undersidan. 250kr för de som har cash. För oss som inte har, är jag starkt sugen på att försöka göra en egen!

Y=kx+m


Gör allt för att slippa plugga..

WHO WILL LOVE YOU AND WHO VILL FIGHT FOR YOU


Godkväll! Det var ju inte riktigt tänkt att tiden skulle rinna iväg såhär snabbt en lördag.. Klev upp tidigt imorse för rugbyträning vid tio. Fick testa på att spela ytter så det gick inget vidare idag, men det är bara att kämpa på!

När jag kom hem var klockan halv ett och jag tänkte att jag både skulle hinna med att plugga och att blogga mycket. Men så somnade jag i soffan och vaknade inte förräns nu :( Bloggen lär väl klara sig men detta betyder typ att jag kommer få ig på matteprovet på måndag...

Mina föräldrar har åkt till Växjö så ikväll får jag sitta ensam här hemma och ägna hela min kväll åt matten. Har dock lärt mig att det går lättare om man har en positiv inställning så wie vad kul det ska bli! Bra försök va.

Ha en bra kväll ♥ puss

HAVE YOU GIVEN THE WORLD SOME LOVE TODAY?



Hej på er:) Har precis kommit hem från världens jobbigaste rugbyträning..Vi hade brottning och det innebar styrka halva passet. Det var nog helt ärligt det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Visste knappt om jag levde efter träningen. Men nu när man har kommit hem och tagit en lång varm dusch känns det så jävla bra rent ut sagt! Bortsett från de två lårkakorna på låret förståss.. Men en stor elouge till alla tjejer i laget, ni är grymma!

Nu har måns precis kommit hit så nu ska vi ner och äta och mysa till idol ♥ Ha en bra fredagkväll allihop! Puss


BOUND MY LOVE.


Träningen gick bättre än på riktigt länge! Fasen vad skönt om man kunde få avsluta säsongen på ett positivt sätt. Nu är det bara en träningsvecka kvar med fotbollen så det gäller att lägga i dedär sista krutet :)
Käkade korvgryta med ris på gröndal och nu är jag hemma och har försökt pigga upp mig med kaffe tillsammans med mamma och pappa. Tror dock inte att det gjorde någon skillnad eftersom mamma sa att jag såg ut som en zombie. 
Den komplimangen får avsluta dethär inlägget. Nu ska jag möta upp min pojk ♥ Sov så gott med er! puss

På bilden ser ni skorna jag köpte när mamma och jag var på Hansa förra veckan. Supersköna och passar till allt, så helt klart värt köp. 399kr på Skopunkten 

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM


På bilden ser ni en gul skjorta jag köpte förra veckan på Human brigde. Lite väl skrikig i färgen, men eftersom jag har blivit en sucker för skjortor under stickade tröjor, inhandlades den i första hand för den skull. Nu är jag på jakt efter en rosa/cerise tröja, så om ni har några tips på vart man skulle kunna hitta något liknande, är jag tacksam för förslag:)  

Men nu ska jag fortsätta med mina delicatochokladbollar här hemma. Efter att ha smockat i mig några av dem, beger jag mig till träningen. Haha bra kombination va.. Vi hörs ♥ puss!

DO YOU BELIEVE IN MIRACLES?


God eftermiddag på er! Hur mår ni idag? :) Måste erkänna att det kändes ganska skönt att precis ha klivit innanför dörren när jag hörde hur det började spöregna ute. Drog på mig mjukisdressen och var allmänt tacksam över att inte cykla dyngsur i motvind påväg hem från skolan.
Dagen idag har varit trött..eller rättaresagt har jag varit trött. Kom inte hem förrän 3 inatt så det blev inte många timmars sömn innan det var dags för träning imorse.

Kvällen igår var i alla fall riktigt bra! Trodde ju att KM skulle vara lite sisådär eftersom man inte kan dansa.. Men så fel jag hade! Hade en riktigt bra kväll med mycket öl och trevligt sällskap.
Kvällen avslutades på Max med en fet hamburgare i käften, innan vi satte oss i en skön taxibil som tog oss hem.

NOTHING GONNA STOP US NOW

Nu är jag hemma igen! Men inte har jag mer tid för de..Har precis kommit ut ur duschen och ska strax göra i ordning mig, för om en timma kommer mina fina flickor hit och påbörjar kvällen med lite champagne innan vi beger oss in till stan och Km. Trots att jag har varit 18 i två månader har debuten på Km fått vänta till ikväll! Men jag tror det kommer bli super, bortsett från fg träningen klockan 8 imorgonbitti...ha en fin kväll ♥


YOU AND ME


Har brådis till träningen!! Så hinner inte berätta så mycket om dagen mer än att vi har varit lediga. Ni får nöja er med en bild på ett av dagens inköp sålänge. T-shirten kommer från gina och kostar 99kr 
fetingpuss

LOVE IS TO HARD TO BREAK IT'S A LITTLE THING WE MAKE


Godkväll på er! Lite pluggande har det blivit, men när pappa hade gjort färdigt kycklingsalladen blev jag mer intresserad av den ;) Känner mig hur eller hur ganska nöjd över att ha ägnat en tisdag med lite matteplugg och bättre ska det bli imorgon. Då har vi nämligen resursdag, men jag ska upp tidigt och dra mig till skolan i alla fall, för att få ordning på alla ekvationer och konstigheter.

Så nu ska jag ut i det ruggiga vädret och nana hos månsan ♥ Vi hörs imorgon!! puss

Vit skjorta från cubus
Svarta nya jeans från Hm (hur sköna som helst och kostar bara 199:- så rekommenderas verkligen! kommer från divided)
skärpet är second hand
och halsbandet är gammalt

IKEA


Hallåja! Har varit hemma i värmen ett tag nu efter att ha cyklat hem från skolan i spöregn..Usch vilket väder alltså! Om det kommer vara såhär hela hösten tänker jag gå i ide till våren är här igen..

Menmen, annars har det varit en riktigt bra dag :) Började vid elva och fick för en gång skull en lång sovmorgon, underbart med andra ord. På projektarbetet jobbade jag och mina flickor på riktigt bra och vi har bevisat att man kan om man faktiskt vill! Efter det belönade vi oss själva med en roadtrip ut till Ikea där vi åt lunch! Blev en sväng på Hansa också men inga inköp för min del. Har fortfarande inte fört över lönerna sen i somras till mitt sparkonto, så det händer ju att pengarna lätt rinner iväg på ingenting. Så får ta tag i att göra det innan det är för sent!

Men nu ska jag byta om till myskläder och plugga matte för fullt. Outfit kommer upp senare! pusselipuss

LET YOUR BODY DECIDE WHAT YOU WANT TO GO


När jag var ute och hämtade posten förut låg det ett paket i brevlådan. Och som alltid annars när det ligger paket i brevlådan är det ju aldrig till en själv, men inte denna gången inte! Det stod tydligt filippa wiebert på kuvertet! eftersom jag inte hade beställt någonting blev jag fundersam, men när jag öppnade paketet visade det sig att vara från tidningen Sofis mode, som jag prenumererar på. Även om det inte var några märkvärdiga grejer blev jag himla glad, haha:) Paketet innehöll 4 olika små krämer för huden. Perfekt nu till hösten när huden håller på att rasa ihop..

Så med detta inlägg vill jag alltså hissa känslan av att paketetet i brevlådan faktiskt är till en själv ;)
nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det plugg. Ha en fortsatt bra kväll allihop! Pusss

IF I HAD YOU HERE NOW I FELT ALIVE


Hej på er!! ♥ Eftersom blogg.se inte ville samarbeta med mig i går eftermiddag blev det ingen mer uppdatering. Men idag är det en ny dag med mya möjligheter så vi får hoppas på att dethär funkar!

Hade rugbyträning igår igen men det flöt på bra och förutom lite blåa knän har jag hållt mig skadefri än så länge. Runt 7-tiden mötte jag upp malin i stan för en kvällspromenad. Hade massor nytt att prata om så det var väl behövligt i det kalla höstvädret! När jag kom hem däckade jag i sängen framför one three hill innan jag fick kvällsbesök av världens bästa pojk:*

Idag har skolan varit lång och tråkig, men nu är jag hemma och ska strax byta om för att bege mig till Rugbyträning. Ikväll blir det att plugga matte.. Pusss

NO ONE WANTS FOREVER


Kom ju på att jag har en hel del inköp att visa er som jag har köpt under den senaste månaden! DOch i brist på annat börjar jag därför med denhär t-shirten jag köpte på Hm och kostade 149:-

THE BEST THING I NEVER HAD


Godmorgon! Fredagen spenderades hos tove där det bjöds på glasstårta och ett gäng härliga tjejer. Vi sjöng, spelade spel och firade den nyblivna 18åringen. Drog oss sedan vidare in till Palace där jag missade de strippande brandmännen men kvällen blev ganska bra endå och avslutades i amilias bil och lite nattkäk på mc donalds.

Upp tidigt dagen därpå för rugbyträning. Nej man var inte allt för pepp om jag ska vara ärlig. Men det var en lättsam och rolig träning så det tackar vi för. Hann hem och duscha en snabbis innan det bar iväg till arenan där Kalmar FF spelade årets sista hemmamatch. Det blev vinst med 4-1 och pojken min fick hoppa in i slutet!

Vinsten firades på Stekhuset tillsammans med Måns och hans syster Emmie. Åt jättegod plankstek och avslutade kvällen i måns soffa tillsammans med benknäckargänget på tv ;)

Natten kändes ovanligt lång vilket var underbart. Känns ju om att man aldrig får sovmorgon nu för tiden! Idag har vi ätit nudlar till frukost och nu sitter jag här hemma och funderar på om man skulle ta tag i dammsugningen eller kolla oth.. Får se vad det blir helt enkelt! Ha en bra söndag, pussis

En liten sneakpeak på klänningen jag köpte i torsdags. Den är ljusrosa och är siden på framsidan och transparent på baksidan. Kommer från Hm och kostade 199:- 

I WAS DREAMING ABOUT YOU.

Godkväll! En bra nyhet är att det faktist inte alls gick åt skogen på träningen som det har gjort de senaste månaderna. En annan är att det är fredag imorgon och att vi ska inleda helgen på bästa sätt och fira Tove som äntligen har turen att fylla 18!! Kvällen börjar med förfest hos henne och sedan utgång på det, kan det bli bättre? Nej jag tvivlar faktiskt på det!

Och pricken över iet är att jag och måns har hittat världens sötigaste kattunge som vi ska övertala våra föräldrar att köpa. åååh ni anar inte, jag skulle kunna äta upp den så söt är den :*
Ikväll är jag helt enkelt glad, exalterad och tycker att livet är en aning underbart. Skickar även en kram enda hem till Emmaboda och johannis, känner att hon behöver den en mörk oktoberkväll som denna ♥

Men nu väntar sängen. Sov så gott alla ni där ute! PUSS


LOVE TO YOU




Ja det är helt okej att klaga-skylla-skrika-slå mig för den dåliga uppdateringen. I tisdags var jag ju som sagt i Halmstad för att kolla på måns som spelade landslagsmatch. Matchen slutade 0-0 och därmed gick grabbarna inte vidare till Em. Eftersom vi inte setts på drygt en vecka var det skönt att få pussa lite på han efter matchen i alla fall ♥

Igår var det onsdag och den spenderade jag till en början i skolan, för att sluta tidigt och bege mig till Kullzénska med mina flickor där det väntades naturkunskapsplugg. Kanske inte det bästa alternativet för råplugg, men drottningpaj och små mysiga pratstunder behöver man ju med! När jag väl kom hem hann jag slänga i mig en banan innan jag åkte iväg på Rugbyträning, och avslutade kvällen i världens bästa varma famn.

Och nu idag då.. Dagen började med fg-träning, sedan gjorde jag NK provet som förhoppningsvis gick bra, men man kan aldrig vara säker! Därefter serverades det fisk i skolan, och med de fiskälskare mina vänner är, blev det istället att gå in till stan för att slå sig ner på 4-kök och äta en supergod whoppertoast.

Nu i eftermiddag har jag varit pluggfri vilket har varit helt gudomligt skönt! Mamma och jag åkte ut till arenan för att köpa biljetter till matchen på lördag och därefter tog vi en sväng till Hansa city.

Inhandlade mig ett par nya höstboots och en fin klänning ni får se här senare. Men nu väntas käk innan jag åker ner till gröndal och tränar lite fotboll.
Hoppas att detta  långa inlägg har kompenserat alla de missade ;) Vi hörs ikväll! puss

Halmstad!

Godmorgon! Försöker mobilblogga för första gången så vi får se om detta inlägg lyckas publiceras. Sitter i alla fall just nu på tåget påväg till Emmaboda, där blir jag upphämtad av Måns föräldrar och så ska vi åka vidare till Halmstad! Måns är ju nämligen där och spelar EM-kval så vi ska heja fram han och resten av laget när de spelar sista matchen mot Rumänien idag :) Kommer hem senare ikväll så ta hand om er sålänge så hörs vi mer då! Puss


WHAT WOULD YOU DO IF YOU STOOD HERE BESIDE ME?


Hej mina kära vänner :) Har precis ätit enchiladas som mamma hade gjort. Måste nog vara en av alla mina favoriträtter, så himla gott! På rugbyträningen förut var det ganska lugnt, skönt de med tanke på hur sliten man var efter helgens rugbyläger. Fick en fråga om jag kunde berätta mer om lägret och självklart kan jag det, men tyvärr inte ikväll för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig med naturkunskapsplugget igen..

Slänger upp en dagens outfit som jag har photoshopat lite snyggt sådär hehe. 
Transparent linne och halsband från Bikbok, och skinnshorts, lång kofta och stel armring från Cubus.

Vi hörs senare! Pusss

HOME SWEET HOME


Godkväll! Är just nu vaken efter 6 timmars sömn sedan jag kom hem. Det är faktiskt nästan mer än vad jag har sovit under dessa två nätter.. Enda alternativet var pizza, chips och oth när jag intog soffan som jag har legat i fram tills nu.

Har i alla fall haft en magisk helg med träningar, härliga människor, för lite sömn och alldeles för mycket öl i håret. Det är nu det börjar, rugby 2011!

RUGBYLÄGER

God eftermiddag på er! Har precis blivit klar med packningen inför lägret så nu återstår det bara att checka packlistan en sista gång och slänga i mig nåt ätbart innan mamma skjutsar ner mig till skolan. Där ska vi träna, kolla på förra årets rugbyfilm och hitta på nåt kul ikväll, senare imorgon vet vi inte vart dagen ska äga rum!
Lite tråkigt att missa Tove & Erikas fest som man hade peppat till i hundra miljoner dagar, men får i alla fall hoppas på att både dom och jag får en bra helg på varsitt håll ;*

Kommer hem på söndag så vi hörs mer då! Och ha en riktigt bra helg allihop :) Puss&kram

IF TONIGHT IS MY LAST I WANNA SPEND IT WITH YOU



Är precis hemkommen från träningen där det bjöds på lite träning men mycket mat, precis så som en kväll ska se ut enligt mig ;) Vi trotsade regnet och tränade i en timme innan vi fick smaka på Kristoffers goda kycklingsgryta och till efterätt hade johan köpt prinsesstårta! Tur att man inte går på diet här inte haha..
Blev ju inte så mycket plugg förut så hade tänkt att ta tag i det nu, men har bestämt att välja bort det alternativet och slå på one three hill istället. Ibland måste man bara gilla läget :)

Sov så gott med er! puss

QVINNLIGT ÖS


God eftermiddag! Jag borde egentligen sitta och plugga just nu men istället sitter jag här och fördriver tid framför facebook och en massa bloggar, samtidigt som jag lyssnar på melissa horns nya album. Helt otroligt hur hon kan få in alla känslor i en och samma låttext..

Idag i skolan tog vi Qvös-foto till skolkatalogen. Vi skulle se stenhårda ut och kortet kanske inte blev det bästa, men om man jämför med vårat ordinarie klassfoto var detta en betydligt bättre ;)

Ikväll väntas fotbollsträning för första gången på ett tag, så innan dess önskar jag att det slutar regna.
Men nu ska jag packa inför lägret i helgen! Vi hörs, pussiss

EVERYBODY IS LOOKING FOR LOVE



Hejhej :) Eftersom jag slutade halv tolv idag har jag bara legat och degat framför nu efter lunch. Om två timmar är det rugbyträning och fram till dess hade jag tänkt att plugga lite inför naturkunskapsprovet om atomer, elektroner och allt vad det innebär..Inte så lockande om ni frågar mig.

Ikväll var planerna att träffa lilla åse, men verkar inte som att den stackaren mår så bra just nu så vi får se vad jag hittar på istället. Kanske borde umgås med mina föräldrar för en gång skull! Fick ju lite ångest när jag hade bosatt mig hos måns flera dagar i rad och får ett sms av mamma där det står: "Kul att ses!" ..haha kan det möjligtvis finnas någon ironi i det hela? 

Men nu ska hjärnan få anstränga sig lite i mina naturkunskapsböcker.
På bilden ser ni skjorta från cubus, halsring från lindex, mammas gamla slokhatt och jacka & väska från Paris. Ha det bra ♥ puss!

WHEN YOU TELL THE WORLD YOUR'E MINE


Godkväll! Efter att ha pussat färdigt på min fina imorse som satte sig på tåget till Halmstad för att spela boll i 8 dagar, begav jag mig till skolan. Eftersom jag kom dit 20 minuter innan skolan började satte jag mig i lugn och ro och spelade mobilspel..men blir sedan påmind över att vi inte alls börjar tio över 8 utan tjugo över 9. KUL.

Men eftersom lilla morfar är här på besök cyklade jag hem åt gjorde i ordning frukost till oss två. Han hade precis vaknat så det var perfekt tajming för en brakarfrukost :*

I eftermiddags har jag mått illa och haft huvudvärk..men åkte endå till maxi för att möta upp malin. Vi köpte med oss grönsaker & dipp och tog en promenad hem till mig. Här har vi myst med en massa godheter och skitsnack i min säng fram tills nu. Men är fortfarande pömsig så nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen.
Sov så gott med er. Nattipuss

SERIESEGRARE


Godkväll! Vann över Lindsdal med 4-1 och blev därmed seriesegrare i div 3 för tredje året i rad!! Har varit en händelserik säsong för min del, då jag blev uppflyttad till a.truppen i våras. Och det är en ganska rejäl omställning från att ha spelat division 4 till att få göra a.lagsdebut i divison 1. I början var det jobbigt att komma in i nya rutiner med nya människor, men jag är verkligen glad över att ha fått chansen och glad över att ha haft så underbara människor omkring mig som stöttat då det inte alltid gått bra.

Om jag får säga det själv så har denna hösten varit påfrestande för både kropp och själ. Har varken haft lust eller ork att ta mig ner till gröndal 4 gånger i veckan för att ladda om inför match på helgen. Visst har alla dåliga dagar, men denna hösten har det känts som att det blivit några för många av de sämre..

I bilen påväg på fjölebro idag pratade vi om matchen mot Lördbytjejerna i somras då vi vann med 15-0. Jag gjorde debut som forward och lyckades göra 6 mål, vilket jag aldrig någonsin lyckats göra i en och samma match förut. Det var glädje och sång i den varma sommarkvällen!

Men sedan dess har det varit måltorka och vissa matcher har jag brytit ihop av besvikelse på mig själv. Jag är ingen sån som inte kan ta motgångar men ibland kommer det till en viss gräns då allting bara brister.

Idag sa johan att vi skulle avsluta säsongen på ett jäkla bra sätt, trots att det bara behövdes en pinne för att säkra seriesegern. Men det bestämde jag mig för att göra. Gå in med en bra inställning och det gav resultat då jag fick äran att göra 3-1 målet mot Lindsdal idag. Under hela matchen kämpade vi som ett lag och det är precis det som krävs för att orka hela vägen. Jag kan säga att jag däremot inte gjorde någon överdrivet bra match, men just det målet kändes som en sån himla lättnad att göra.

Tror snarare att alla dessa idiottankar jag haft under hösten mera har suttit i huvudet än i benen. Men nu när serien är över är jag så glad över att ha fått uppleva detta händelserika år och jag har så många att tacka för att det har gått som det gått. Nu tar vi vila och det är precis vad jag behöver. Sedan får vi se vad nästa år har att erbjuda när det gäller fotboll! 

LET YOUR BODY DECIDE WHAT YOU WANT TO GO


Hej fina läsare! Är helt bedövad i både ben och armar efter dagens rugbyträning, och då var jag trots allt inte med på hela..Är nu hemma en snabbis för att fylla på magsäcken innan jag beger mig till samling på gröndal och sedan bilar ut till fjölebro där det väntas derby! Idag spelar vi för serieseger, och det bannemig ska vi ordna!

Igår åkte jag in till stan med malin för en fika i höstsolen. Helt obegripligt att det kan vara så varm i oktober! men jag klagar då inte :) På kvällen följde jag med måns och hans föräldrar till Borgholm där vi åt jättegod plankstek på Ebbas café.

Men nu måste jag skynda mig, vi hörs ikväll! PUSS

RSS 2.0