GOD JUL & GOTT NYTT ÅR


Nu är allting färdigpackat och om en timma går bussen mot Stockholm. Där sover vi hos måns faster inatt, innan det är dags att bege sig till Arlanda imorgon förmiddag :)

Igår blev det en sjukt lyckad kväll som började på Km och slutade på Harrys, allt tack vare att tove, jag och erika fick sponsring med inträdet ;) jo man tackar att glida in på bananskal när man själv har 1,50 kr på kortet. Kunde inte fått en bättre början på lovet faktiskt!

Idag är jag sliten som få, så jag lär somna som en stock på bussen som ska skjutsa oss i 6 timmar. Men nu blir det lite mat innan det är dags att kila.

Ville egentligen bara önska er en riktigt god jul & ett gott nytt år!! Skänker dessutom en tanke till farfar som har tillbringat ett år i himmeln på julafton ♥ Vi ses om drygt en vecka. Ta hand om varandra här hemma i julstressen. PUSSS OCH KRAM

LARS WINNERBÄCK -DU HADE TID



Har en god nyhet till alla winnerbäck tokiga människor här i Kalmar. Han kommer och gästar oss i Slottsruinen den 15 juli i sommar, som vi har väntat!! Bjuder på min favoritlåt du hade tid, magiskt bra.

Nu ska jag åka iväg med Wilgot och hälsa på Agnes och Smilla, det är dom som Wilgot ska fira jul hos ;) hörs senare. puss!

LOVE IS MY DRUG IS MY MEDICIN, STAY WITH ME HONEY STAY WITH ME.



Efter lite strosande på stan gick manne och jag och satte oss på corner för lite mat och latte. Därefter åkte han vidare till maxi för att sälja bingolotter med hockeyn (kan ju passa på att göra lite reklam för er som fortfarande inte köpt julklapp till mormor och morfar..) Själv skulle jag till stationen för att hämta ut tågbiljetter, men de hade jag inte en tanke på utan istället gick tillbaks till gina gör att inhandla ett par nya jeans jag hade lagt undan. Bra prioritering där!

De är i jeans/skinn imitation och är förbannat snygga. Har letat efter ett par snygga skinnbyxor och dessa satt som en smäck! Sved däremot i plånboken men efter en liten överenskommelse med mamma om att morfar sponsrade 200kr i julklappspengar övervägde jag att köpa dom. Det är dessutom en dragkedja nere på vaderna.

599kr från gina tricot

YOU ONLY LIVE ONCE


Blev inte så lång sovmorgon imorse, måns skulle nämligen träna vid tio.. Så strax innan dess tog jag en morgonpromenad hem och la mig framför soffan ett bra tag. Men nu ska jag sticka in till stan med manne. Längesen man träffade honom nu! Blir att fika och hjälpa honom med lite julklappar tror jag :) på mig har jag mina svarta jeans från Hm och guldig tröja från gina tricot. hörs senare! Puss

2011-12-19


Visst är den söt? I vilket fall som helst är jag hemma efter lite fotbollskikande ute i kylan. Har hunnit med att dricka en kopp vaniljte och duscha, och nu ska jag ta på mig myskläder och åka hem till månsan ♥ Jag är ledig imorgon dessutom så en rejäl sovmorgon står högst upp på listan, underbart! Ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon. Puss

YOU NEVER MISS A GOOD THING UNTIL IT'S GONE


Hej på er :) Glad tjej här just nu, jag klarade nämligen mitt matteprov!! Eller inte bara klarade, utan jag fick 8 poäng över g-gränsen som var 12. Hur det nu är möjligt är ju en annan femma, men jag klagar inte.

Hann dessutom skriva färdigt min krönika på textkommunikationen, så nu kan jag ta jullov helt förtjänat. Känns LAGOM bra kan jag lova. Dock mindre bra att det är vårat sista jullov någonsin. Så himla tragiskt. Tiden borde inte få gå såhär fort. Minns förrförra julen då jag satt med tjugofemtusen mediauppgifter sista veckan.. Tack gode gud att jag har varit lite klok för en gång skull. 

Annars då? Jo min förkylning sitter i men jag är feberfri. Så ikväll ska jag ta mig ut till gasten. Halsen tillåter fortfarande ingen träning, men jag ska i alla fall heja på när de andra sliter sig igenom dessa sista träningar innan jul.

Nu ska jag ner och stoppa nåt i magen, först mat sen något riktigt jävla onyttigt bara för att belöna mig för dagen. Fint
Puss

ROMWE.COM



Varför plugga när man kan sitta här? Dålig fråga. Dålig filippa. Men jag har i alla fall försökt, mer kan man inte göra! Det får helt enkelt gå som det går på dedär jäkla omprovet i matte imorgon..

Såg på Victoria Törnegrens blogg dessa skor, och tycker att dem är så äckligt snygga att hälften vore nog. Hade nog känt mig som en igelkott i dem, men vad gör det när man känner sig som diggelo diggeley alla tittar på mig när jag går i mina gyllene skor, hehe detta fina citat får avsluta en tråkig söndag. Skorna kommer i alla fall från ROMWE.com

I LOVE YOU


Som ni kanske förstått ska måns och jag åka till Thailand på fredag. Åker upp till Stockholm på torsdag och flyger från Arlanda på fredag. Är borta en vecka innan måns fotboll drar igång igen, så det blir inget jul och nyårfirande. Skönt säger jag! Fick detta i julklapp av honom och min lycka går inte att beskriva ♥ Så nu idag har jag precis börjat packa och fått lite resfeber, det bara kryper i hela mig! Detta går verkligen inte att jämföra med någonting annat, jag är världens lyckligaste!

WE FEEL SO GOOD AND CAN GO WHEREVER WE LIKE



Godmorgon! Efter att ha legat hemma hela helgen, eller ja egentligen bara i fredags var jag enormt uttråkad. En myskväll ute hos Tove i Kåremo stod på schemat men när mamma hindrade mig för min feber blev jag vansinnig. Det hela slutade med att jag rymde hemifrån. I bilen påväg dit fick jag ett sms av mamma där det stod: "Vi älskar dig som person, men tycker att du gör korkade saker, puss" haha men jag tror bannemig att det är bra att vara lite envis ibland! För vi hade så himla mysigt med god mat, bastubad och massa godheter. På bussen hem fick jag världens hostattack och kände att det kanske inte var så bra att jag gett mig iväg trots allt..Men när jag vaknade i morse kände jag mig oerhört mycket bättre :) Tror minsann att fina vänner och skratt kan bota det mesta. Ni är så fina ♥

EVERYTHING WILL BE OKAY IN THE END



Mår piss. Lyckades dessutom stava piss med z, bara för att jag var så sugen på pizza. Kan det bli värre? Känner mig illamående, febrig och hjälplös på samma gång. Har inte tid att vara sjuk! Har inte ens samlat kraft att skriva filmanalysen till rörliga bilden. Fick avstå träningen ikväll och imorgon börjar dagen med fg-träning. Men inte för alla, min kommer börja med några nysningar och knarkande av panodil. Ser redan fram emot morgondagen!! Lite lagom bittert inlägg men någon måste ju tycka synd om mig, eller? haha ska sova och vänta på bättre tider nu. Ta hand om er! puss


IF YOU KNEW WHO I WAS, YOU SHOULD NEVER BE WHERE YOU ARE.


När jag satte mig på cykeln påväg hem från fikan med åse igår började det spöregna! Så jag gjorde ett mellanstopp hos måns för att inte bli allt för blöt. Han skulle endå komma till mig senare så när regnet börjat avta åkte vi hem till mig och lagade middag. Hittade hamburgare i frysen men så märkte vi att vi inte hade något hamburgebröd hemma, men då drog måns upp sina talanger från hemkunskapen på högstadiet och började baka bröd :) haha.. Tog sin lilla tid, men gott blev det i alla fall! 

På tal om annat så har jag åkt på en rejäl förkylning..Vet inte hur många gånger jag har nyst idag! Känner mig inte alls pigg så ikväll blir det inte heller någon träning..Måste ju trots allt se till att bli frisk tills vi åker om en vecka. Hoppas ni mår som ni ska i alla fall ♥ Puss

SMILE LIKE YOU MEAN IT

Bara för att jag för en gång skull ska gå in på min internetbank hittar jag inte dosan....och bara för att jag för en gång skull inte åt i matsalen var det julbord idag. Haha så jävla typiskt skriker matmonstret filippa inombords!! Ska i alla fall strax åka ner till stan och möta upp Åse. Vi ska kika lite julklappar och fika! Puss&kram


YABADABADOOOOOO


Hade bara en lektion idag och när jag kommer hem tittar jag i min inkorg på mailen. Och vad mer kan man säga? Fick ju ig i engelska förra året så var tvungen att göra om nationella iår, och det gick käpprätt åt skogen, men vipps så hade man plötsligt G i engelska b. Kan bero på att Kajsa är så pass lat att hon egentligen bara vill bli av med mig, men vad gör det? :D GLAD tjej.

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.

Min dag har faktist varit riktigt bra! Började med lite sovmorgon och naturkunskap. Därefter bjöds det på luciafirande i aulan. Åh så fint, tänk om man själv endå kunde sjunga.. Sedan bar det av in till stan och Fiesta för att dricka kaffe med mina johanna&felicia ♥ Avslutade dagen med svenskaprov som kändes förvånansvärt bra.

Fick dessutom reda på att jag troligtvis kommer få godkänt i engelska B!!! Halleluja moment där kan man nog säga. Men man ska ju i och för säg inte ropa hej förrän man hoppat över bäcken..

Efter skolan sprang jag ner på stan och fixade lite med ett bankomatkort och köpte stay ups! Tycker det är förbannat snyggt att ha under en stickad tröja, ett par jeansshorts eller en vit skjorta så det fick bli dagens inköp :)

Agnes har varit här några timmar och fikat en massa, men hon gick precis så snart ska jag bege mig till månsan. Vi hörs imån! Här kommer lite bilder från dagen. Puss



THE LUCKY ONE


Sådär nu är jag färdigpluggad för ikväll. orkar inte med allt om modernism, futurism, surrealism och allt vad det innebär. Ja ni hör ju hur roande det låter!

Hittade denhär mysiga trailern på youtube. Påminner nästan lite om dear john, och jag drunkar i Zac Efrons ögon, så sinnessjukt fina!! Detta smöriga inlägg får avsluta en regnig och ensam måndagkväll. Nu ropar sängen. Godnatt

PLEASE DON'T CATCH ME, I'M SO SCARED



I'M LOST WITHOUT YOUR LOVE

Plugget går väl lite sisådär här hemma..Önskar att jullovet kunde vara nu med detsamma. Men nu är det faktiskt inte så länge kvar så det gäller att kämpa på! Ska ju inte fira julen här hemma med familjen iår men imorgon ska jag in till stan och fika med agnes så då kanske man hinner med att köpa lite julklappar åtminstone :)
Har precis ätit lite nudlar och kollat på böda camping. Visst går det bara dåliga program på tv när man är sjuk? Typiskt ju. Detta kanske betyder att jag istället borde ägna mig åt plugget..Så ja nu ska jag gräva ner mig i böckerna igen. Puss på er

I HAVE ONE THING TO TELL YOU BEFORE I LEAVE

Godmorgon världen! Har varit en fullspäckad helg som mest har bestått av jobb.. Men i lördags följde jag med tjejerna i c.laget för att spela cup i mörbylånga! Har alltid haft problem när det gäller inomhuscupen, men fasen så bra vi var:) enda fram till semin då vi mötte RM. Blev oavgjort i matchen, trots att frida sköt i stolpen med 2 sekunder kvar. Så matchen fick alltså avgöras på sudden death. Min fasa. Hatar verkligen de reglerna.. och jag fick vara sist kvar på plan och blev syndabock som en gång förr. Menmen deras målvakt var bra så de var väl värda en vinst, men endå..sjukt jävla surt.

Efter cupen hann jag hem en snabbis innan det var dags för ytterligare jobb innan jag sliten och dan somnade till el classico på kvällen. Påväg hem från jobbet igår kände jag mig inte riktigt bra, och efter att jag sett julkalendern imorse bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan.

Så nu har jag precis vaknat för andra gången och inviger den nya datorskärmen pappa köpte igår, äntligen! Så nu kan jag förhoppningsvis lova lite med uppdatering:) låter bra va?

Men nu ska jag dricka te och plugga inför svenskaprovet som är imorgon. Vi hörs sen ♥ puss


EVERY TEARDROP IS A WATERFALL


(Den sista bilden får tala för sig själv..) bilderna är tagna från johannas blogg som du hittar på johannnnnnah.blogg.se

Har fortfarande krångel med min dator, så försökte göra ett mobilinlägg igår men det verkar inte ha fungerat som vanligt.. Om blogg.se nu ska uppfinna en app borde dem i alla fall kunna göra en som fungerar! Menmen, i helgen ska vi åka iväg och försöka fixa datorn i alla fall :)

Igår hade vi en håltimma på 4 timmar så jag, johanna och felicia åkte hem till mig och gjorde julgodis, riktigt mysigt ♥ Blev 5-minuters kola, snöbollar i vit choklad och maraboukola som vi smaskade i oss till Solsidan. På kvällen var jag helt slut så efter att ha sovit i 2 timmar åkte jag ut till Gasten för lite fotbollträning. Johan gav mig hopp att det var en lugn träning i bilen påväg ut, men icke sa nicke.. Löpningen i slutet har gett resultat idag kan jag lova!

Nu sitter jag i alla fall i skolan och har media. Ikväll väntas jobb från 5-9 sen ska jag sova hela kvällen, sköönt! Ha en fortsatt bra dag :) puss&kram

#KHJHDSDBSIÖLSAOU!!!DMD:@

Justeja, vet ni något annat roligt?? När jag satt vid datorn igår kände jag att det började lukta bränt. Givetvis hade sladden till skärmen börjat glappa och så fort man försökte trycka in den ordentligt började den låta som om man skulle få en stöt vilken sekund som helst. Dessutom luktade det som att vi tände smällare på övervåningen.
Så den datorn går alltså inte att använda just nu.. Åh har alla mina bilder och allting där :( Som tur är hann jag lägga över några mappar till den externa hårdisken, men resten.. Får verkligen hoppas att det räcker med att köpa en ny skärm, annars kan jag gå och skaffa mig en pistol nu med detsamma. OKEJ detta är ett i-landsproblem, men jag har massvis med minnen och bilder där. Dessutom kommer uppdateringen bli sämre, eller i alla fall tråkigare..
Tack och lov att pappa precis köpt en ny feting dator som i alla fall har en bra webbcamera ;) men räkna som sagt inte med för roliga inlägg tills datorn är fixad.
Men vafan upp med mungiporna filippa, det kunde ju faktist varit värre!!! Puss på er och att ni står ut med mina aggressionsinlägg

NOTHING COMPARES TO YOU

Halli hallå:) Jag laddade ner "sleep cycle" igår, har ni hört talas om den? Det är en app som fungerar som en väckarklocka. Man ställer in klockan mellan två tider man måste gå upp tex: mellan 9.10-9.40. Sen känner den av andningen, och väcker en när man sover i lättast sömn under dessa två tider. Detta gör det lättare att gå upp! tänkte jag..men givetvis hade jag glömt att sätta på själva alarmet så när klockan var halv elva vaknade jag imorse. Som tur var började vi ju vid elva för att ga möte om projektarbetet, men det blev en stressig morgon vill jag lova.
Resten av dagen har varit slapp och bra, fixat lite sponsring till vårat barnhem och fått en inställd svenskalektion.
Men med tanke på att vi har prov nästa vecka ska jag faktist sätta mig och läsa en stund nu.
Vid sex ska jag möta upp mamma, pappa och måns så ska vi och äta på restaurangskolan. Bjuder på en bild på de två värstingarna i huset sålänge. Ett tips är ju även att inte ha långa örhängen när du har katt! Puss

YOU WILL ONLY GET IT ONCE


Slängde ihop ett väldigt enkelt kollage, ville bara meddela att dessa mobilväskor finns att köpa på Hm just nu, 29kr för den som undrar :) kanske borde pallra mig in till stan och kolla om dem har kommit in i butik, skulle främst vilja ha den bruna!

THERE IS SOMETHING GOOD WITH BAD THINGS


Hejhejhej:) skön start på veckan! Börjar dock få lite smått ångest över att det bara är 12 dagar kvar till jullovet och jag har två prov kvar att göra. MEN istället för att ta tummen ur röven och plugga lite sitter jag här och latar mig..good work.

Tänkte sätta mig och sy lite en stund, har två nya projekt på gång då jag bland annat ska sy om en kavaj! Senare ikväll väntas fotbollsträning, men först  av allt ska jag gå ner och slänga i mig lite mat.

Idag har jag på mig svarta jeans från cheap monday, kängor från åhléns, huvtröja från hm herr, prickig tröja från zara och halsband och jackan från Hm. hörs sen! PUSS

FINALLY I FOUND MYSELF LOST IN YOUR LOVE






Sådärja nu var det färdigstädat i varenda litet hörn. Har tagit sen lilla tid, men när man väl kommer in i städandet är det inte så farligt trots allt! Hann med och rensa ut halva min garderob också. Sen när jag skulle ställa in klädpåsarna i strykrummet hittade jag min gamla himmelsäng! Nostalgi på hög nivå kan jag lova, och jag kunde inte motså att sätta upp den igen. Så ikväll kommer jag och måns sova som två pinsessor haha! Klockan är snart sju och jag springer fortfarande omkring i pyjamas, man märker verkligen att det är söndag..

Men nu ska jag hitta något annat att ta på mig och gå och möta måns som kommer hit för att äta anka :D det är hur gott som helst! Ha en fortsatt bra kväll ♥ Puss

2011-12-04

Sliten som få har jag inte hunnit med så mycket mer än att vakna, äta frukost och kolla på någon dålig serie på tv. Men just nu står storstädning på schemat och det är nog väl på tiden.. Resultat kommer när alla dammråttor blivit uppsugna. Puss

WHEREVER YOU WILL GO

Moa Lignell gör enligt mig ett av sina bästa framträdande hittils och så åker hon ut på deee, hur fan är det möjligt? Skyldiga är väl dumma svenska folket som inte röstade tillräckligt mycket, eller vi snåljåpar som inte röstade över huvud taget. Amanda fondell är cool, och visst att robin har en bra röst men ingenting som jag drar mig till direkt. Ska sluta tjata nu, ville bara att ni som inte röstade på moa ska få dåligt samvete!! inklusive mig. Det var de jag ville ha sagt såhär på kvällskvisten, därmed godnatt


För övrigt är detta en av mina favoritlåtar
http://www.tv4play.se/noje/idol?title=moa_lignell_-_wherever_you_will_go&videoid=2105509&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se


WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE



I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING


Hej mina trogna läsare! Måste ge tummen upp för er som hänger i och faktist blir några fler och fler trots mina kassa avbrott ibland.

Tanken ikväll var i själva verket utgång med tjejerna, men så dök en sös fest upp imorgon så vi valde att hålla oss hemma ikväll och spara det goda till imorgon istället :)

Så ikväll blir det en lugn hemmakväll för min del. Faktiskt riktigt skönt! Somnade sent inatt så jag hade gärna gått och lagt mig redan nu haha, men så tragisk ska jag inte vara.. Ska istället laga ihop lite kycklingsallad och ta plats i soffan för resten av kvällen!

Mamma var ledig från jobbet idag så när jag kom hem fanns det en helt plåt med nybakta lussekatter, har sedan dess redan hunnit trycka i mig två.. så lussekatterna, jag & wilgot får väl göra det bästa av denhär kvällen helt enkelt! Puss&kram

I'M GLAD THAT I FOUND YOU ON THAT LAST SUMMER'S DAY


Får inte fram några ord.. är lyckligast på hela jorden just nu. ♥ kommer sova som en ängel. puss

SOME GUYS HAVE ALL THE LUCK


Sådär nu är jag hemma igen efter fotbollsträning ute på Gasten. Vi tränade tillsammans med u.laget idag så vi var över 35 stycken!! Avslutade träningen med vintersäsongens första riktiga löpning, och fick upplysningen av fysHasse att det är nu det roliga börjar..mjo kanske för han som får plåga oss ja.

Men fan vad bra det kändes i duschen efteråt. Har ju varit lite velig och tappat suget när det gäller fotbollen. Men idag på träningen kändes det som att jag var lite fotbollssugen igen trots allt. Funderade lite efteråt och tänkte att sålänge jag kör ska det bannemig köras ordentligt. Så nu är det inga deppiga miner innan träningen filippa!! Eller vi får väl se när snön väl kommer ;)

Bjuder på två bilder från lunchen idag då jag och min favorittjejer satte oss på 4kök och åt lunch. Åt världens godaste pastasallad!

I HAD TO BE YOU

hej på er :) Verkar som att det strular lite med publiceringen för inläggen här på bloggen, så jag hoppas det blir ordning och reda på allt snart! Igårkväll åkte jag med måns och hans föräldrar till ikea för att äta julbord. Första för iår faktiskt så det var gott! Kanske inte blir det julbord iår, med tanke på att måns och jag funderar på att ta en restresa. Är ute och kollar på resor hela tiden och det vore så himla skönt att komma iväg just under julen, men vi får se hur det blir helt enkelt!
Wilgot och jag har busat hela eftermiddagen men nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag beger mig ut i kylan för att träna. Kommer hem vid nio tiden, och då är jag pluggfri så vi hörs mer då ♥ Puss!

RSS 2.0