BEUTY

Tidigare idag kollade vi på Notting hill, längesen jag såg den nu faktist. Och ni vet den scenen när Anna Scott (som i själva verket är Julia robets) kommer in i bokhandeln och William Thacker (Hugh Grant) blir sådär helt såld och inte vet hur han ska bete sig. Han träffar henne i högst 5 minuter och känner direkt att dedär, de är kvinnan i mitt liv.

Fan vilken känsla! Tänk att bara gå ut på stan en helt vanlig dag och stöta på någon som man känner dedär omtalade klicket med. Är det då läge att gå fram direkt och fråga -ska vi gifta oss, skaffa 3 barn, volvo, och bo i en fin villa ute i skärgården? Eller ska man istället avvakta lite för att sedan se då han går förbi och vinkar till någon, som sedan visar sig vara hans flickvän. Så står man där och känner sig lagom dum när dom kysser varrandra sådär dramatiskt som i alla "kissing in the rain scener" haha..

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet eller är det bara sånt som finns i filmer? Eller så finns det någonstans i världen, förutom att det bara är Julia Roberts som kan lyckas med de tack vare att hon är så obeskrivligt vacker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0