I STILL HAVEN'T FOUND WHAT I'M LOOKING FOR


Är så himla sugen på att köpa en slokhatt!! Tycker det kan vara ursnyggt att ha till en enkel klänning eller kofta. Frågan är bara om jag skulle våga gå omkring i en? Känns som att man skulle känna sig så "uppklädd".. Får väl kika runt om det finns något liknande alternativ i Köpenhamn i helgen! Denna kommer i alla fall från Indiska och kostar 199 kr.

MICKEY MOUSE


Fick en fråga av Lisa vart jag handlar second hand här i Kalmar. Som jag har sagt förut är det ett ställe jag tycker är överlägset bäst och det ligger brevid söder centrum borta vid stensö. Där handlade jag denhär söta tröjan härom dagen, för 59 kr :) Så om du har vägarna förbi där tycker jag att du ska ta en titt!

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN



Blus -bikbok
shorts -avklippta levis
örhängen -gina tricot

PLEAS HONEY, TAKE ME AWAY FROM HERE


Hallåja :) åter en skoldag passerad, denna en ganska lång en. Men med en fika på Kullzénska med mina absoluta favoriter och lite projektarbetsplaner blev dagen inte så tokig trots allt. Från och med nu har vi ju 3 och en halv timma varje tisdag då vi ska jobba med projektarbetet. Jag, felicia och johanna är i en grupp och då tänker många, herregud hur ska detta gå..Men icke sa nicke, vi ska allt bevisa att även vi kan vara kreativa när det väl gäller!

Somnade sent igår så är jättetrött här hemma, men snart ska jag åka ner till träningen för att sedan avsluta kvällen hos månsan som åker på landslagsläger imån, och kommer inte hem förrän på lördag då jag är i köpenhamn. Så medan vi båda är hemma ska vi passa på att ha en riktig myskväll ♥
Slänger upp ett tidsinlagt inlägg med dagens outfit senare! Puss


WHAT WOULD YOU DO IF YOU STOOD HERE BESIDE ME?


Goddag! På lite bättre humör idag efter en heldag i skolan. Känns faktist ganska skönt att ha gått en vecka och börjat komma in i det hela nu. Okej detta lär jag ångra att jag har sagt när allt plugg och elände kommer igång..
Nu har jag precis ätit gröt, som jag för övrigt har kommit på är jättegott, snabbt att göra när magen kurrar och dessutom nyttigt och bra, eller ja, om man bortser från mitt sockerlager över.

Spetsbody -Hm
Kofta -vila
shorts -cubus
halsband - marrocco

Om 2 timmar väntas träning, innan dess ska jag försöka få med mig mamma på lite second hand kikning! Ha det fint :) pussis

WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED


Är på jättedåligt humör så för att detta inte ska gå ut över er, gör jag detta inlägg så kort som möjligt. Matchen förlorade vi med 2-1 och jag gjorde min sämsta match någonsin. Är både arg och besviken på mig själv och ställer mig frågan om kanske fotbollen har gjort sitt? Jag får lov att tänka på den saken tills säsongen är över.

Bjussar i alla fall på en dålig bild på klänningen jag sydde tidigare idag. Eftersom den är virkad och lite genomskinlig har jag svarta skinnshorts från Hm under. Nu ska jag åka till månsi som förhoppningsvis får mig att känna mig lite bättre ♥ Sov så gott så hörs vi mer imorgon! puss

DON'T LOOK BACK IN ANGER I HEARD YOU SAY


Hejhejhej:) har legat ute i hängmattan hela förmiddagen och försökt njuta av den solen! Kände dock att det börjar bli riktigt kallt när höstvindarna drar förbi. Nu har jag käkat lite och snart är det dags att åka ner till samling. Fortsatte att sy på min spetstopp lite förut så nu ser den mer ut som en kortare klänning. Om den blir bra visar jag upp den här senare ikväll ;) Nu ska jag packa sedan tagga match! Vi hörs ikväll, pussselipuss

YOU MAKE ME FEEL LIKE A FREAK


Godmorgon! Kom hem sent igår efter en heldag med match i Falköping. Med 3 minuter kvar av matchen gjorde Cassa ett kanonsnyggt mål som även innebar 3 poäng efter full tid. Jag satt på bänken hela matchen så det var en lång resa fram och tillbaka, men allt kändes lite lättare med en vinst i bagaget.

Idag är det match som står på schemat igen, denna gången möter vi Kalmar Södra med b.laget! Spelar inte förrän halv 6 ikväll så jag får se vad jag hittar på fram tills dess, nu ska jag i alla fall försöka få tag på malin :) Ha en bra dag så hörs vi senare! Pussis

MAKE THIS GO ON FOREVER

 
Godkväll! Efter träningen blev ju kvällen inte riktigt som planerad.. Fick nämligen reda på att jag skulle följa med a.laget och spela match imorgon i Falköping, vilket jag inte alls var förberedd på. Bussen avgår 8.15 från gröndal vilket helt enkelt innebar att utgången för min del var helt att glömma. Åh så som jag hade sett fram emot att tillbringa denhär sensommarnatten med mina flickor :( Menmen vi får ta det nästa vecka istället! Kändes dock som att det kom så olägligt, men nu får jag inte deppa ihop och tänka på vad jag missar här hemma utan istället se detta som en chans att hjälpa de andra tjejerna att ta hem 3 poäng.
Så istället för förfest har jag suttit här hemma och haft tjejmys med mamma som alltid får mig på bra humör! Har ätit rostbiff och druckit vin och känt mig så vuxen som man ska göra när man precis fyllt 18! Nu ska jag hem till måns och tillbringa de sista timmarna innan jag ska krypa ner i sängen.  

Hoppas ni andra som ska ut i alla fall får en underbar kväll! Så hörs vi sent imorgon eller på söndag, allt blir mycket lättare om man är positiv så nu ska jag upp med mungiporna :) Ha det bra ♥ puss!

FINALLY I FOUND MYSELF LOST IN YOUR LOVE

Hej på er:) förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp med 18års firande vilket även har inneburit en hel del tårtätande, nystartat en vecka som äldst på stagneliusskolan och haft en hel del träningar.

Nu ikväll ska jag testa utelivet i Kalmar för första gången som 18åring. Har varit ute några gånger innan men denna gången ska det bli skönt att slippa oroa sig för att någon vakt ska fråga om leg eller se när vi har stått bakom buskarna och stämplat som små 14åringar. Alltså en otrolig lättnad, och jag hoppas på en hejdundrande kväll med mina tjejer!

Men först, träning. Om vi inte hörs senare får ni inleda helgen på bästa sätt så hörs vi imorgon! Pusselipuss


Var ju över 20grader här i Kalmar idag! Så jag körde på en sommaroutfit, byxdressen & halsbandet kommer ifrån bikbok och kavajen från cubus.  

YOU'RE NOT COMING HOME TONIGHT

Hej på er! Detta får bli ett kort och tråkigt inlägg men är lite stressad. Har stått i köket fram tills nu och lagat tårta och mat till ikväll. Om en timme kommer nämligen lite kompisar hit för att göra denna dagen ännu bättre :)
Ska äta och dricka gott, sen vet jag inte om vi är sugna på utgång eller om vi sparar den till fredag. Fotbollsgymnasiet drar ju igång imorgon igen så har ju träning vid 8..menmen vi får se hur det blir helt enkelt, huvud saken är att kvällen blir bra :) Vi hörs mer imorgon istället. Ha det bra tills dess! puss

18 ÅR!!!!


Bilden är ifrån när mina flickor kidnappade mig när jag fyllde 16.

Godmorgon! När måns kom hit igårkväll kändes det som att jag var barn på nytt. Det pirrade i magen och jag låg klarvaken utan att kunna blunda en minut. Att det kan vara så kul att fylla år :) haha.. Men sen när klockan var några minuter över tolv ville han att jag skulle öppna hans paket. Sagt och gjort gjorde jag det, och i paketet låg en klocka från calvin klein, så himla fin var den. Och så himla bra han är ♥ tusen tusen tusen tack!

Så fort jag hörde stegen i trappen och sången av mamma och pappa imorse, vaknade jag på direkten. Det är så mysigt när de behandlar en som 5 trots att man faktist är 18 nu ;* men jag gillar det, så jag ska inte klaga!

Vi cyklade till skolan i regnet och när jag väl kommer fram till min mattelektion, visar det sig att vi inte har någon matte förrän nästa måndag.. Så då¨fick jag sätta mig på cykeln och trampa hemåt igen!

Snart ska jag däremot bege mig till skolan igen för att ha religion, därefter slutar jag. Så vi hörs senare :) Hoppas att ni får en lika bra dag som jag! Puss och kram

SÅ LÄNGE DET FINNS STJÄRNOR ÖVER OSS


Neongult linne -Hm
shorts -avklippta levis
armband -cubus
halsband -bikbok
kavaj -mammas gamla
+ converse

Heeej mina fina:) Första skoldagen idag var faktist inte så jobbig, tvärtom ganska skönt med en mjukstart på terminen! Bortsett från allt jobb har jag ju varit som en latmask här hemma och inte gjort någonting så det ska bli skönt att få komma in i rutinerna igen. Får även hoppas att fotbollssuget trappas upp där med!

Gick inte så länge i skolan, så efteråt åkte jag och måns in en sväng till stan där vi satte oss i hamnen och åt glass. Eller ja, han åt macka och jag åt glass. Ingen liten glass heller, så om ni inte har varit i den stora glasskiosken mitt emot hamnen rekommenderar jag verkligen att gå dit! Jättevarmt och skönt idag dessutom, så nu ska jag sätta mig ute i solen en stund för att sedan möta upp jonas för att åka och kolla på lite fotboll. Vi hörs ♥  

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.

Godkväll! Har precis tryckt i mig en nektarin efter en jobbig träning med massa löpning på slutet. Mår illa bara av tanken på höst och vinterträningar just nu.. men det är bara att bita ihop! Mamma och jag hann förbi hansa en snabbis förut också, inhandlade mig 2 par söta trosor, sen fick det vara nog.

Nu ska jag ringa kvällssamtal till pojken och försöka inse att det jag har skola imorgon och borde därför lägga mig tidigt!! Tack och lov har vi sovmorgon till tio, men mitt mål är att inte komma försent :) vi kan ju se hur det går helt enkelt.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film. Puss och sov så gott

I'M GLAD THAT I FOUND YOU ON THAT LAST SUMMER'S DAY


Hej på er :) har precis kommit hem från stan där jag lunchade och kikade runt lite i butikerna med hanna. Hon köpte ett par örhängen, men för mig blev det inget inhandlat. Vill inte slösa en massa pengar nu innan onsdag. Då fyller ju nämligen även jag 18 år! Tråkigt dock att skolan börjar imorgon och att jag inte har kunnat gå ut på hela sommaren, men märkligt nog har jag inte känt någon större ångest över att sitta hemma och kolla film en fredagkväll medan de andra är ute och dansar så det känns skönt, men visst ska det bli så himla kul att fylla år, det är ju nu livet börjar!

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma i väntan på att mamma ska komma hem. Senare ikväll väntas träning, puss!

DON'T TALK, JUST REMEMBER MY NAME.


Nu sticker jag in till stan med hanna! Slänger in en bild på gårdagens klädsel som jag hade när vi hade kräftskiva ute hos malin i Läckeby :) Kommer upp med lite bilder från den senare idag.

Bruna skinnshorts- cubus
svart jättelång kofta -cubus
spetsblus -som jag sytt själv
halsring - från Marocco
armband -gammalt
Till detta mina svarta kängor från åhléns.

Nu måste jag skynda mig! pusss

DO YOU BELIEVE IN MIRACLES?

Godmorgon på er :) Hoppas allt är bra! Matchen i fredags förlorade vi med 2-0.. Riktigt dåligt om du frågar mig, kändes inte som att mycket var på vår sida den dagen. Gjorde dessutom två mål, som båda blev bortdömda, menmen ingenting man kan göra något åt såhär i efterhand. Däremot spelade ifk 2-2 mot öster igår, trots att mamy blev utvisad redan efter 10 minuter, så det var starkt jobbat!

Just då befann jag mig 200 meter därifrån, närmare bestämt i kanotklubbens lokal där en personalfest hade anordnats. Vi hade 5 kamp, paddlade kanot, åt grillbuffé och hade jättetrevligt hela kvällen! Idag är jag riktigt sliten men ska endå bege mig ut till golfbanan och sällskapa pappa för att slå lite på rangen. Var evigheter jag spelade golf sist så jag har inga högre förväntningar..

Så vi hörs när jag är hemkommen där ifrån helt enkelt. puss!

MATCH.

Nu har jag slängt i mig lite lunch och ska snart bege mig till gröndal för samling inför match. Matchen skulle egentligen spelas på Gröndal, men blev flyttad till södra utmarkens konstgräsplan, pga regnet som öst ner under hela förmiddagen. Vi möter Ronneby, som vi besegrade med 3-0 sist vi var där på besök. Det var den matchen vi bara var elva stycken.. De tyckte nog att vi var lagom kaxiga som kom dit utan avbytare ;) Minns att det var en härlig vinst i alla fall och att Johan bjöd på mc donalds på vägen hem haha.

3 poäng som gäller ikväll med brudar. Nu kör vi! Pusss

THIS IS NOT A LOVE SONG








Dethär inlägget tillägnar jag till de läsare som ville se hur jag lever mitt lilla liv :) 

Först har vi sängen, som står i alkoven som jag har målat alldeles på egen hand i grått.
Därefter min klädställning som snart måste tömmas på alla underbara sommarkläder..
Brevid den har jag en skohylla med några av mina favoriter.

På bild nummer fyra, ser ni väggen där min fondvägg fått pryda. Där står även en vit hylla där jag har lite filmer, smycken, tidningar och annat jox. Till vänster hänger klädkrokar, och ovanför teven en svart hylla med ljus + ordet lycka. Där står även ett fotoalbum som jag fick av malin på min födelsedag förra året ♥

Brevid sängen har jag ett vitt skrivbord där det just nu står en symaskin, en stor spegel och ett glasbord som används som sminkbord.

På andra sidan av alkoven har jag en pytteliten walk in closet. Hade önskat att jag hade en rymlig och fin, men denna duger gott och väl! Här har jag mest vardagskläder, underkläder, lite skor och träningskläder.

På sista bilden ser ni väggen och fönsterna som är ut mot gatan. Här har jag även ett grått plåtskåp med lite smycken och skönhetsprodukter såsom hårspray, body lotion med mera..

På golvet har jag även en svart rund matta, som blir dammig så fort man har dammsugit så den brukar inte så så mysig ut..

Klädställningen, skrivbordet, den vita bokhyllan, klädhängarna, plåtskåpet, glasbordet och den svarta lilla hyllan är allt från IKEA nu när jag tänker efter ;)

Hoppas ni är nöja med visningen, nu ska jag sätta mig och sy litegrann. PUSS

NO ONE WANTS FOREVER

Godmorgon :) Var längesen jag sov såhär länge! Trots att jag inte la mig allt för sent igår var jag jättetrött i morse, men man får väl passa på nu sålänge man har sommarlov.

Fick ett sms av malin precis där det stod "fan vad jag ångrar att vi inte åkte"..då syftar hon på Magaluf, vi hade nämligen hittat en resa dit för bara 2300, som skulle gått nu imorse. Och om jag inte haft dendär fotbollen skulle den resan varit vår för längesen. Men nu blev det inte så, och när jag kollar ut på det regniga, gråa kalmar, kan jag inte säga något annat än att ångra det med..

Menmen, lätt att vara efterklok! Nu blir det frukost, sen tänkte jag försöka ta och visa lite bilder på mitt rum. Puss sålänge

LISEBERG -bilder

Hej allihopa :) Nu är jag hemma på säker plats efter en heldag i Göteborg! Tåget gick ju redan klockan 5 så när vi var framme strax innan tio gick vi till nordstan där vi satte oss och fikade. Lisberg har ju lågsäsong nu och öppnade därför inte förrän ett, så för att fördriva tiden kollade vi runt lite i affärerna innan det var dags för lunch. Vi satte oss på en mysig liten restaurang där vi käkade pizza innan vi började dra oss mot Liseberg!

Kom lite regnskurar då och då annars var det perfekt väder just för att vara på ett nöjesfält. Ganska lite folk vilket innebar korta köer till alla karuseller. Tyvärr var Atmostfear (ni vet den nya som de har gjort om efter utkikstornet) avstängd pga tekniska problem.. Den ser ju så sinnessjukt läskig ut, men hade endå velat åka den bara för att ;) Menmen, det får bli nästa gång helt enkelt!

Och vet ni? Efter att måns spelat bort halva sin årslön på chokladhjul förbjöd jag honom att spela mer.. Men så innan vi skulle åka hem sa bestämde vi som en kul grej att alla fyra skulle satsa 20 kr var på Ballerina-hjulet. Och jag brukar aldrig spela på sånt eftersom jag vet att jag bara blir beroende och förlorar en massa pengar.. Men gissa vem som lyckades kamma hem stjärnvinsten på första försöket? :D hihi att ballerinakex är måns favoriter gjorde ju inte saken sämre.

På tåget hem sov måns och jag som stockar för att orka kolla el clasico när vi kom hem, men eftersom vi fått gå upp vid kvart över fyra samma morgon somnade vi båda i soffan.. Sammanfattningsvis var det i alla fall en riktigt bra dag, och det tackar jag sällskapet för ♥














LISEBERG

Hej på er :) Blev förlust mot Högsrum med 4-2, jag tycker endå att vi kämpade på bra och var med i matchen, menmen inga poäng blev det i alla fall. Däremot vann a/b laget med 2-1 mot Lindsdal i smålandscupen vilket jag gör en stor tumme upp för!!

Nu ska jag packa lite smått, för imorgon drar nämligen jag, måns, martin och hans flickvän kajsa till Liseberg! Har tjatat på måns hela sommaren om att jag vill åka dit, och så nu på onsdag var han endå ledig så vi passade på, spontant och bra :) tanken var att martin skulle köra, men nu blir det att åka tåg istället. Ganska skönt att kunna koppla av allihopa! Tåget går redan klockan 05.00 så ska snart hem till månsi och nana, kommer hem någon gång runt tiotiden imorgon kväll. Åååååh är så taggad på att åka massvis med karuseller så det bara smäller om det :D

Ska försöka tvinga med mig måns upp i fritt fall också hehe.. Vi hörs mer imorgonkväll eller på torsdag! Ha det bra sålänge ♥ puss&kram


SLOW DANCING IN A BURNING ROOM


Sådär nu är det rent och snyggt igen! Minns inte ens när jag dammsög sist, så det var väl väl på tiden antar jag. Fick dessutom en fråga häromdagen om jag kunde visa lite bilder på mitt rum, och är nästan helt säker på att jag har gjort det förut, men absolut kan jag det så snart som möjligt. Får väl passa på nu innan det blir stökigt igen ;)

Sålänge bjussar jag på 3 skönhetsprodukter jag köpte härom dagen.

Från vänster: Hårinpackning från Loréal. I mitten Raklödder från Soleil. Och till vänster "overnight wash" från Clearasil. Har ni provat vanlig clearasil som motvärkar finnar? Jag tycker att den funkar utmärkt men huden blir genast så himla torr. Denna är ny och är något liknande, men man smörjer in den på kvällen och ska ha den över natten för att sedan tvättas bort morgonen där efter. Använde den första gången inatt men jag tror att jag råkade smörja in för nära ögonen för när jag vaknade hade ögonen svullnat haha.

Men nu kilar jag iväg till samling, samtidigt som vi möter Högsrum spelar A/B-laget smålandscup semi mot Lindsdal. Önskar dem all lycka till! Vi hörs ikväll, puss.

WE USED TO WAIT

Hej på er :) Efter att malin och jag kommit hem från powerwalken var det ingen vidare väder så vi satte oss inne och fikade lite för att sedan kika runt på lite sista minuten resor.

Åh vill verkligen komma iväg, men känns inte som att jag kan vara ifrån fotbollen mer..Har knappt kunnat träna någonting i sommar pga jobbet och sen åkte ju vi till Gotland. Ibland känner jag bara att jag verkligen inte orkar med fotbollen, att den tar sån himla tid och att det inte alls känns lika kul längre.. Men så när jag tänker på vad jag skulle göra utan den? blir jag helt tom och skulle känna mig så sinnessjukt rastlös, så jag behöver den nog trots allt. Men som sagt, just i sånna här lägen önskar jag att man bara kunde sticka iväg någon vecka utan att ens behöva tänka på någonting.

Men nu ska jag dammsuga rummet som in blev gjort igår, sedan fixa lite käk. Hörs innan jag åker! puss

 

POWERWALK


Godmorgon! Känner mig mycket bättre idag så nu sticker jag ut på en powerwalk med malin. Belönas med solning på min altan och förhoppningsvis lite ny bränna när vi kommer hem. Hörs sen :* puss

Linne -nike
sportbh -new body
shorts -puma
skor -asics

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART TONIGHT


Godkväll mina kära. Var en lätt träning idag, men så under en spelövning fick jag jättetungt att andas och det släppte aldrig riktigt, så ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma. Skulle egentligen behöva städa mitt rum, men känner att jag inte vill anstränga mig allt för mycket. Istället blir det strax att krypa ner i sängen och somna till oc. Vill ju vara kry tills imorgon då jag ska spela match med mina tjejer i c.laget som behövde förstärkning, men först börja dagen med en långpromenad med malin ♥
Hoppas ni mår som ni ska i alla fall! Bjuder på lite bilder från kräftskivan med mina favoriter, och sov så gott med er sen. puss 


YOUR LOVE KEEPS LIFTING ME


Hej på er :) Kom hem från stan för en stund sedan. Fick med mig en svart mysig tröja från bikbok och ett par örhängen från gina! Dessutom åt vi på cafe dream och därefter tog en latte på alexsis så det var en helmysig dag med agnes. Nu har jag lite brådis, ska nämligen vara på träningen om 20 minuter. Slänger upp en dagens outfit sålänge; avklippta jeans -levis, transparent skjorta -hm, nya korsetten -lindex.
Vi hörs mer ikväll! puss

11.39

Godmorgon! :) har precis kommit ut ur duschen efter en mumsig frukost. Ska nu skynda att fixa mig för att sedan invänta Agnes så ska vi åka in till stan och kika! Hoppas verkligen inte att jag hittar något idag, vill inte göra av med lönen som precis trillat in på kontot haha.. Vi får se helt enkelt, en fika blir det nog hur eller hur :) När jag kommer hem visar jag lite bilder som togs på kräftskivan igår! Ha det bra sålänge. pusss

KRÄFTSKIVA

Hejhejhej:)
Har haft full upp idag, därav uppdateringen.. Åkte till ölands köpstad med mamsen en sväng och fick med mig ytterligare en korsett hem haha. Tredje på bara några veckor nu, men den var på rean och allt för fin för att hänga kvar inne på Lindex. Visar den här någon dag!

Nu har jag stått i köket sedan klockan 4, och bakat två matpajer, tre kladdkakor, och hackat en massa grönsaker. Om en halvtimma kommer ju nämligen mina gamla tjejer från u.laget hit så är det Kräftskiva för hela slanten :) åh ska bli så kul att träffa dem allihop!! Men nu måste jag skynda att fräscha till mig lite.
Vi hörs mer ikväll eller imorgon. Ha en kanonkväll för de tänker bannemig vi ha! pusssis


slänger upp en bild sen 2009 då nästan samma gäng som idag hade kräftskiva här :)

HARD WORK WORK

Godkväll:) Sitter just nu här på Saxnäs camping där det är näst intill dött. De flesta camparna har tagit sitt pick och pack och åkt hem för säsongen, men då och då kommer några in här i butiken. 

Så med andra ord har jag inget bättre för mig än att surfa runt och kolla lite snygga höstkläder som snart kommer in i butikerna. Buhu vill verkligen inte att sommaren ska ta slut! Men man kan se det från andra vinklar, till exempel att det bara är 11 dagar tills jag fyller 18!! Åh kan knappt vänta.. Men det typiska är att jag är helt shoppingtokig året runt och så när det väl kommer till min födelsedag då man faktist får önska sig saker kommer jag aldrig på någonting.. så för att fördröja tiden lite på jobbet ska jag nu sätta mig och skriva en önskelista.

Dessutom kom Henrik Schyffert (ni vet han i Parlamentet) in och handlade här förut och jag blev helt kändisnojjig haha, så vi får väl hoppas att han kommer in och fördriver tiden med några klippska skämt om inte annat..

Puss på er! 

SATAN I GATAN, VERONICA MAGGIO







Godmorgon på er! Har precis kommit ut ur duschen efter att ha sett ut som en häxa i både hår och smink.  Nu sitter jag här med ansiktsmask och väntar på att håret ska torka. Blev ju inringd till jobbet, så ska åka dit och jobba 15-22 ikväll. Dock ska mina föräldrar på 50års fest så måste sitta och vänta in nattbussen som går kvart tolv..lär väl hitta något att fördröja tiden med förhoppningsvis!

Kvällen igår var i alla fall kanon :) Vi började lite smått här hemma för att sedan bege oss in till stan och sjunga med till Veronica Maggios magiska låtar. Tror aldrig att jag sett så mycket folk i Kalmar faktiskt, så staden växer nog sakta men säkert trots allt ;) När de andra drog till Vallen åkte jag hem till måns och sov.

På mig hade jag en ljuslila enkel klänning från bikbok, skinnjacka från hm och vita converse. nu ska jag ner och fixa lite käk innan jag ska göra i ordning mig inför jobbet. Ha en bra dag! puss

GOTLAND BILDER.





















Här kommer lite härliga bilder från Gotland! För övrigt är jag precis hemkommen från måns där vi lagade spagetti och köttfärssås och kollade på tv. Nu väntas upppackning av mina väskor och förhoppningsvis lite städning i garderoben om jag hinner. Därefter är det träning för att sedan invänta mina flickor, som ska påbörja kvällen på min altan för att tagga lite Veronica Maggio som spelar här på stortorget i Kalmar ikväll :) Ha en fortsatt bra dag! puss&kram

GOTLAND

Godkväll på er :) är nu hemma efter 5 kanondagar på fina ön Fårö, utanför Gotland. Har haft himmelsk tur med vädret, och precis innan vi satte oss i bilarna för hemfärd började det spöregna. Så nu har jag faktiskt fått uppleva Gotland, så som det ska vara. Farmor hade hyrt två jättefina hus 200 meter ifrån stranden, där vädret till och med lät oss tillbringa en förmiddag med sol och bad. Annars har dagarna spenderats inne i Visby, gått på teater, spelat tennis för första gången, solat, spelat kubb, cyklat 3 mil, ätit en jäkla massa god mat och umgåtts med släkten såklart.

Har i alla fall varit supermysiga dagar ♥ Imorgonbitti kommer månsi hem från Finland och mamsen och jag ska hämta honom på flygplatsen så ska krypa ner i sängen nu. Ni får mer uppdatering imorgon! Sov så gott

YOUR LOVE KEEPS LIFTING ME

Hejhejhej. Har precis kommit hem med bussen från Borgholm. Hade en mysig kväll med familjen söderqvist igår. Och inte minst min fina månsipånsi som jag nu kommer få klara mig utan i 5 dagar ♥ Men det kommer nog gå bra! Han passar dessutom på att åka till Finland på landslagsläger och kommer hem samma dag, så vi tajmade det ganska bra :)

Men nu ropar familjen där nere att det är dags att packa in i bilen för att börja köra på Oskarshamn, där färjan åker ifrån. Kommer inte ha tillgång till dator, men kommer hem igen på torsdag så vi hörs mer då. Ha ett fortsatt bra sommarlov! Puss&kram


Bjuder på en bild jag har glömt att visa er! Den vita korsetten köpte jag på Hms rea i början av sommaren.

HAVE YOU GIVEN THE WORLD SOME LOVE TODAY?


Såhär ser jag ut ikväll. Klänningen köpte jag förra veckan, och kommer ifrån Indiska.

Hej på er ♥ är lite stressad så detta får bli ett kort inlägg. Snart kommer måns och hans mamma och hämtar mig, sedan beger vi oss till hans stuga i borgholm. Ryktades om att det skulle bjudas på kräftor, ååh min favvorätt på sommaren ju :D Imorgon åker jag till Gotland, men ska försöka komma med ett inlägg innan jag åker. Nu får ni ha en fortsätt bra kväll! puss

A YOUNG SUMMER'S YOUTH


Hej igen! Har legat ute i solstolen fram tills nu, och ska strax få i mig lite att äta innan jag ska iväg. Får smått ångest så fort jag måste lämna solstolen med tanke på att den alltid känns som att solen aldrig kommer skina mer igen denna sommaren haha.. Hoppas att det fina vädret håller i sig lite i alla fall nu när man äntligen snart är ledig! Efter maten ska jag nämligen till frisören och klippa mina slitna toppar, dvs klippa av halva håret. Hoppas att det inte blir allt för kort i alla fall!

Därefter beger jag mig vidare till jobbet, där jag spenderar min sista ordinarie jobbdag!!! :D ska dock fortsätta jobba lite senare men det tar vi då.
Min chef ringde nyss och sa att personalen ska utmana camparna i en fotbollsturnering idag, så måste få med mig dojjorna också så ska vi ge dom en rejäl match.

Men nu ska jag fixa i ordning mig lite. Ha en fortsatt härlig dag ♥ puss

I SMILE IN A WAVE




Godmorgon! Fick en liten påsägelse av moa på träningen igår att det var lite dålig uppdatering här på bloggen så jag kände att jag var tvungen att ta tag in det hela nu innan jag går ut och lägger mig i solstolen :)
I onsdags var jag ledig från jobbet så jag och johanna tog en tripp till köpingsvik för sol & bad. Åh vad jag har saknat den tjejen!! Och så himla härligt med lite avkoppling i sommarvärmen! Känns inte som att jag har legat på riktiga stranden någonting i sommar.. Var dock tvungen att åka hem redan vid två, för att min fystränare ville att jag skulle göra ett coopertest på fredriksskans när det var som varmast.. Trodde jag skulle dö efter bara några varv runt löparbanan, men det hela slutade faktist riktigt bra så jag är nöjd.  

När jag kom hem satte jag igång grillen så kom måns hit för lite middag. Och så igår då, jag jobbade till 3 sen kom jag hem och la mig i solstolen en timma innan jag cyklade ner till gröndal för träning. Äntligen har man börjat komma in i den rytmen, det blir ju så lätt att man bara skiter i det och kör soffpotatis istället vilket jag har gjort hela sommarlovet ;)

Men nu ska jag ut och lägga mig i solstolen! Vi hörs sen, pussss

HALF OF MY HEART IS YOU



Hallåja! Är allt bra med er? Det är klart det är det, solen skiner ju och livet leker. Eller? Hoppas att ni mår som ni ska i alla fall :)

Jag är på bra humör trots 8 timmars jobb! Har legat ute och solat nu i en halvtimma men gick precis in för att städa i ordning bombnedslaget på mitt rum. Det går inte en dag utan att hopplösa jag har dragit ut halva garderoben på golvet haha..

Och ännu en gång har mamma och pappa lämnat mig och edde i 4 dagar för att åka och hälsa på några kompisar i Örebro. -Och givetvis tog de med sig systemkameran, så ni får nöja er med lite kassa digitalkamera bilder tills de är hemma igen på fredag.

Sålänge bjuder jag på två bilder från i lördags. Då bjöd Måns nämligen mig på en 3rätters middag! Inte trodde jag att den lilla latmasken kunde laga mat, men oj så fint han hade gjort det. Det bjöds på stekta räkor i vitlök och chili (tror jag?) till förrätt, pepparbiff med potatisklyftor + sallad till huvudrätt, och cheesecake med physalis till efterätt. Han är mysig dendär månsan ♥

Nu ska jag som sagt ta tag i städningen, sen träna för första gången på evigheter! får se hur det går.. pussis

COME WITH ME TONIGHT

Hejhejhej:) passar på att blogga lite nu när det endå inte är så mycket att göra här på jobbet. Dagen har gått riktigt fort och trots att jag knappt gjort något mer än att sitta i kassan känner jag mig helt slut. Men nu är det bara en vecka kvar sen har jag jobbat färdigt och får lite sommarlov jag med! Dock ska det ju självklart bli dåligt väder då, men man ska väl inte klaga över en ledighet i alla fall. 

På söndag åker vi till gotland med familjen och släkten på pappas sida. Farmor har hyrt ett hus där vi ska bo allihopa i 5 dagar. Sist jag var på Gotland spöregnade det hela veckan så jag har nästan bara dåliga minnen där ifrån.. Får hoppas att solen skiner lite denna gången, i sånna fall tror jag att det kommer bli jättemysigt :)

Men än är det inte söndag, så nu ska jag fortsätta här på jobbet. Ha en fortsatt bra kväll! puss

VIRKAT



NY kofta jag köpte idag. Tänk vad lite virkat kan göra :) Kommer ifrån Cassels men märket är vila. Kostade 149kr

Har legat ute och solat under förmiddagen, men nu sticker jag iväg till jobbet där jag jobbar till tio. Började tidigt imån också så tror inte att det blir någon mer uppdatering ikväll utan behöver sömn.. så vi hörs imorgon helt enkelt! Fortsätt njut av solen, puss&kram

RSS 2.0