I'M GLAD THAT I FOUND YOU ON THAT LAST SUMMER'S DAY


Hallå på er :) Mådde sisådär när jag vaknade igår efter en minst sagt händelserik natt tillsammans med härliga människor. Men tack vare vädret drog jag mig ut och mötte upp måns för att gå på stan. Jag klagade mest på att det var för varmt i alla provhytter så det blev inte så mycket shopping för min del.. Inhandlade mig i alla fall att par svarta jeans och en t.shirt från Hm, sen fick jag för det mesta agera smakråd. Mannen bjöd på lunch på 4kök innan vi begav oss hemåt för storstädning. 

Hemma väntades god middag tillsammans med pappa, morfar och edde som även kom hem idag. Skönt att hela familjen är återförenade igen! Resten av kvällen spenderade vi i soffan tillsammans med 1,5 kg godis från Tokige Ture och the notebook ♥ åh världens finaste film!

Men nu ska jag skynda mig iväg på rugbyträning. Puss

FRIENDS DON'T LET FRIENDS DIAL DRUNK



Hej på er:) Tog skolfoto idag i skolan och vill inte ens veta hur det blev..Vi körde ju nämligen på den traditionella finger-mustachen och jag missade munnen så själva mustachen lär väl hänga på min kind någonstans.
Aja nu när vi endå går sista året är det väl inte hela världen.

Ikväll vankas det fest på västerport och jag är så sinnessjukt pepp! Det är Qvössektionen som har anordnat så först ska tjejerna träffas och ha det himla trevligt innan  Söskillarna och resten av folket trillar in. Tyvärr har jag träning så jag missar alla roliga lekar, men kommer på kvällskvisten för att spendera en magisk kväll med fina människor. 

Men nu ska jag försöka lugna ner mig lite och ta en powernap innan träningen. Vi hörs imorgon! Pussis 

THE LIFE IS SO PRETTY YOU KNOW


Hejhej:) Hoppas allt med er är bra! Vi slutar halv tolv på onsdagar så denna dagen har varit riktigt slappt och skön. Gick en runda på stan med johanna och felicia efter skolan och införskaffade mig äntligen lite nytt smink. Riktigt tråkigt men behövligt köp så att säga! 

När jag kom hem var ju duktigare än vanligt och gjorde lite läxor, och nu sitter jag här och ska strax trycka i mig något ätbart innan rugbyträningen.
Tänkte ju dessutom vara generös med en outfitbild här idag eftersom det var en bra tag sedan, men givetvis var kameran urladdad så det får bli en annan gång!

Men ni får helt enkelt ha en fortsatt bra dag tills vi hörs igen, pussis

SIESTA


Godkväll :) Vet ni vad som hände idag på rugbyträningen? jag fick näsblod! haha, har aldrig fått det förut men nu vet även jag hur det är att springa runt med en stor bomullstuss i näsborren och se fånig ut ;) Efter träningen var jag helt slut, men när jag kom hem fick jag trevligt sällskap av Isac, Lucas och Manne som kom hit för att kolla ff-gävle matchen. Månsi spelade ju och de ledde med 1-0 men tyvärr kvitterade gävle med få minuter kvar..

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska krypa ner i sängen och läsa Strindberg.. 50 sidor ska avklaras över natten så jag säger godnatt och bjuder på en lite nostalgisk video jag mixade ihop förra veckan.
Fan vad jag saknar Siesta, sena nätter, bara ben och mina fina flickor. ♥ Sov så gott med er!

SILVER


hejhejhej:) Kom precis hem från sporthallen. Där hade vi nämligen "motivation" med Rugbylaget. Maria Kehagia föreläste och trots att jag har lyssnat på henne förut tycker jag att hon är riktigt bra! Hon får en att bara tänka positiva tankar så att man verkligen får självförtroendet att lyckas, vad det än gäller. Och detta passade ju extra bra eftersom jag ska spela match idag. Det har ju gått så himla dåligt i fotbollen på senaste tiden men nu är det nya tag! Vi möter i alla fall Emmaboda och det räcker med oavgjort för att vi ska vinna serien! Så idag på matchen ska jag gå in med bra inställning och göra en bra match, punkt slut. 

La upp en bild på silvertröjan som jag köpte på HM i Paris för att göra inlägget lite roligare!
Nu ska jag käka innan jag beger mig till samling, pussis

DO YOU BELIEVE IN MIRACLES?


Hej på er :* att ni står ut med mig trots mina små glapp ibland..all ära till er helt enkelt! Men lite många bollar i luften just nu måste jag erkänna. Igår hade jag och mina favorittjejer planerat en rejäl utgång då vi till och med skrivit ut recept till goda drinkar som vi skulle göra på förfesten ;) Men efter träningen blev det ändrade planer..Fick nämligen reda på att jag skulle sitta på bänken med a.laget idag så utgången uteblev för min del. Lite tråkigt när allt man har planerat bara ställs in sådär..Men snart är säsongen över och då kan man andas ut!

Spelade som sagt inget idag, men tjejerna kämpade rejält i andra halvlek och vann med 3-1! Och förutom mina nerver var det inte så pjåkigt att sitta vid sidan när man endå fick ta del av 3 nya poäng efteråt :)

Nu inväntar jag månsan som kommer hit och äter med familjen. Därefter intar vi soffan för resten av kvällen ♥
Så jag önskar er en trevlig kväll så hörs vi imorgon! puss 

PARIS-BILDER
















God eftermiddag på er. Här kommer en drös med mobilbilder från Paris. När jag har sorterat de andra från systemkameran kanske jag slänger upp dem också :) Testade ju att köra på hatt för första gången och jag stortrivdes! Dock är jag lite osäker på om jag vågar bära den här hemma i lilla Kalmar men det återstår att se ;) Nu ska jag slänga i mig en strömmingsflundra innan det är dags att åka ner till träningen! Vi hörs ikväll ♥ Kram

WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED

Hej på er :) var ju några dagar sedan eftersom jag har varit iväg. Hoppas allt är som det ska med er! Vet av egen erfarenhet att humöret och motivationen på hösten inte alltid är på topp.. Därför var det riktigt skönt att komma iväg en helg! Vi bodde på ett litet men mysigt hotell i centrala Paris. Under dagarna drack vi kaffe på ett av alla små caféer som flockade sig runt ett av alla torg. Vi besteg Eiffeltornet och gick minst sagt 1665 trappsteg för att komma högst upp. Vi besökte kvarnen där filmen Moulin rouge spelades in. Vi gick på bio med engelskt tal och fransk text, vilket betydde att jag som är värdelös i engelska var tvungen att ha öronen öppna och dessutom kolla upp i taket för att inte blanda ihop ljudet med den röriga franska textningen haha.. Förutom lite sevärdheter shoppade vi, åt god mat och drack vin. Jag kände att jag levde och det tänker jag förhoppningsvis fortsätta göra nu när jag kommit hem, trots lilla lugna Kalmar. 

Man blir ju helt slut av att vara i en storstad några dagar så man ska inte klaga att vara hemma igen! Idag flöt skolan på som vanligt och nu sitter jag här hemma och har ångest över att det ser förjävligt ut på mitt rum.

Ska försöka ta tag i det nu innan träningen, ikväll kommer nämligen måns hit. Har saknat honom ♥ Ska försöka komma upp med Parisbilderna så fort som möjligt! Nu ska jag kila. Ha en bra kväll! Puss


PARIS!


Hej mina kära:) Hade suttit och gjort en film i 4 timmar från Siesta igårkväll då allting bara försvann..därav mitt lilla utbrott som givetvis ni fick ta del av. Ber om ursäkt för det!

Idag har jag haft fullt upp med träningar. Först fg imorse sedan rugbyträning och nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen. Är helt slut med andra ord! Som tur är har jag en liten fin pojk som gör mig lite piggare här hemma. Måste nämligen hinna med att packa det sista innan tåget går imorgonbitti.

Pappa och jag åker ju nämligen till Paris imorgon och stannar där tills på måndag. Så jag önskar er en trevlig helg så hörs vi när jag har kommit hem istället ♥puss!

...

Kastar snart ut datorn genom fönstret. godnatt

LOVE DON'T LIVE HERE ANYMORE


Godkväll mina kära! Efter att jag legat och latat mig i sängen förut gjorde jag en idiotisk grej.. Jag åkte ner till stagghallen och medverkade i min livs första rugbyträning.. Har gått och velat hur länge som helst och nu var det ju bara två träningar kvar, så jag kände sån ångest att jag verkligen var tvungen att testa på det! Och vet ni vad det värsta är? Att man blir så sjukt taggad att man knappt känner när man blir nermanglad gång på gång på gång.

Nu är det ju så att uttagningsmatchen är i helgen och då är jag i Paris så chansen att komma med är nog ytterst liten eftersom vi är över 50 stycken tyvärr.. :( Men stört kul var det att testa på det i alla fall och trots träningsvärken är jag redan sugen på torsdagsträningen!

Nu är jag hemma efter fotbollsträningen som var precis efter rugbyn..Så ni kan ju ana hur slutkörd jag är! Som tur var hade mamma gjort tacos när jag kom hem som vi har suttit och smaskat i oss framför champions league.
Bilden är endast för att jag kan, man är ju numera iphone ägare ;)
Men nu ska jag krypa ner i sängen och somna som en stock, sov så gott med er ♥

I KNOW VERY WELL HOW I GET MY NAME.

Heej:) hade sovmorgon till elva imorse så efter träningen kom måns hit och kollade på film. Vi såg one hour foto som var sjukt obehaglig! Den handlar om en man som jobbar som framkallare på en fotobutik. Så inbillar han sig att han känner en familj som alltid kommer dit och handlar. Så han vet allt om deras liv och tar kopior på alla deras bilder, för att sätta upp på hela hans vägg i vardagsrummet. Haha ååh jag bara ryser när jag tänker på det, ni måste se den! Och jag som hade tänkt att lämna in en hel cd av foton, nästan så att man blir lite skraj att göra det efter denhär filmen ;)

Imorse gick vi upp ganska tidigt och åt en jättestor frukost. Därefter begav vi oss till skolan för att lyssna på en genomgång om projektarbetet och sist på dagen provade vi studentmössor. Åh kan knappt fatta att det är vår tur att ta studenten iår!! Allt har gått så himla fort och jag ska verkligen att försöka att ta vara på dethär sista året för fyfan vad man kommer sakna det..Menmen än så länge är det ju ett tag till :)

Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av oth. Vi hörs sen! pusss


WALKING ON THE MOON


Hej på er :) hoppas allt är bra! Somnade sent igårkväll så när jag skulle ta mig upp ur sängen för att bege mig till min matte c lektion imorse var det riktigt tungt..Blev inte lättare av att se måns ligga kvar och njuta av en sovmorgon till elva! 

Skoldagen flöt i alla fall på fint. Så nu kom jag hem för ett tag sedan och har inte gjort allt för mycket nytta sen dess. Ikväll väntas träning och jag erkänner att jag inte är allt för pepp..Men det blir inte bättre av att man deppar, så nu är det dags att rycka upp sig lite, därför ska jag ner och dricka kaffe med mamma.

Slänger upp en dagens sålänge.
Jeansskjorta -Hm Sweater -Gina skinnshorts-Cubus halsring-Lindex. PUSS!

WORLD TRADE CENTER 9/11

Skänker en tanke till alla de som drabbades för 10 år sedan då world trade center föll. Tycker att det är helt obegripligt än idag och hoppas att något så fruktansvärt aldrig kommer hända igen. Tänk bara att vara där och inte förstå vad det är som håller på att hända. Hur skulle man själv upplevt det? usch ryser av bara tanken..

Lika så de som hände i Norge på ön utöya nu i somras..Att man kan vara så ond att det till slut går ut över en hel värld är helt ofattbart. Men tyvärr är världen full av sjuka människor så att man nästan inte kan gå trygg någonstans. Hoppas i alla fall att de drabbade har kommit på rätt spår och känner att det fortfarande finns en mening med livet. ♥

HAVE YOU GIVEN THE WORLD SOME LOVE TODAY?


Nu är vi hemma efter en lång tripp i skogen! Solen skén och jag stortrivdes faktist bland all mossa, kantareller och små bäckar. Har aldrig någonsin förstått de som bosätter sig långt ut i ingenstans och när mamma har sagt att de kanske är för att de gillar lugnet och friheten har jag bara skrattat. Alla gillar väl att ha nära till stan för att shoppa, nära till träningar eller bara till affären när man ska handla lördagsgodis. Men nu har jag faktist lite mer förståelse för de människor som väljer att bo en bit utanför stan.
Jag tyckte i alla fall att det var mysigt att koppla av en stund och bara gå och lyssna på precis ingenting.

Men nu är jag i alla fall hemma igen och måste städa mitt rum som ser ut som fan rent ut sagt! Vi hörs sen:) puss

SVAMPPLOCKNING



Godmorgon! Har sovit som en stock men nu har jag hunnit få i mig frukost och ska snart byta om från pyjamas till skogsmullekläder..Mamma och jag ska nämligen ut och plocka svamp :D haha, vi gjorde alltid de när edde och jag var små men nu var det så himla längesen, så det ska faktist bli jättekul! Så länge det inte börjar regna eller att man fastnar i någon taggbuske kan skogen vara ganska mysig.

Vad ska ni hitta på en tråkig söndag som denna? Om ni inte har något bättre för er, får ni gärna komma med föslag på vad ni vill se mer av här i bloggen! Vi hörs när jag har kommit hem. Puss

ONE THREE HILL


Godkväll! Har precis kommit hem från golfmiddagen där det bjöds på jättegod mat och dryck och en hel del roliga lekar, tänk att vuxna kan bete sig som små barn ibland ;) De andra är kvar men jag var så trött så cyklade hem i förväg och ska snart lägga mig och kolla one three hill. Började kolla den serien för flera år sedan men hann bara med säsong 1, men nu fick jag låna första säsongen av Moa så vi gör ett nytt försök helt enkelt! 

Vinet vann jag på tävlingen, trots att jag kom näst sist haha :) inte fy skam de inte, men det sparar vi till en annan kväll för nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon! nattipuss

WHATEVER HURTS YOU THROUGH THE NIGHT


Nu sticker jag iväg för att äta tillsammans med de andra deltagarna, ryktas om att det ska bjudas på vegetariskt, spännande :-) Är helt slut så efter middagen tänker jag bara ta det lugnt här hemma vilket lär behövas. Så vi hörs mer senare, till dess får ni ha en fortsatt bra lördag!

På bilden ser ni halsbandet och korsörhänget som jag köpte i Köpenhamn och den smala halsringen som kommer ifrån Lindex. Puss

NO ONE WANTS FOREVER

Hej på er :) Blev ingen redig utgång igår.. Malin och jag förfestade hemma hos henne men sen när vi väl cyklat in till stan märkte vi att det inte var speciellt mycket folk ute, och malin kände sig inte riktigt bra. Så istället cyklade jag hem barbent, full och glad och somnade strax därefter i min varma säng.

Imorse var det som sagt tidig uppstigning eftersom vi skulle ut på golfbanan! Så kom hem för ett tag sedan efter att ha spelat mina första 18 hål för iår. Det var nämligen Getinggolfen, då alla som spelar golf i vårat kvarter spelar tillsammans. Vann ju helt otippat den tävlingen förra året, men som titelförsvarare iår gick det däremot helt åt skogen.. Men så blir det väl när man inte är flitig nog att träna.

Snart ska jag hoppa in i duschen för att därefter bege mig till lokalen där alla träffas och äter god mat. Men innan dess kommer jag med ett inlägg här med lite smycken jag köpt på senaste tiden!

WE LOOKED INTO THE SUNSET AND FELT THAT WE LIVED


Sticker iväg till malin ♥ för att påbörja kvällen med champagne och bra musik för att sedan göra premiär på Palace ikväll! Imorgon blir det tidig uppstigning för att spela golftävling..Men ikväll är vi här och nu så nu kör vi, ha en bra fredag!!! bjuder på en härlig sommarbild från Skåne. PUSSS

NYCKELN TILL FRIHET

Åter en träning som gick skit. Bröt ihop och kände mig  värdelös efter träningen.. Har en rejäl svacka nu som jag inte lyckas resa mig ifrån. Man måste tänka positivt men så finns det dagar då allting brister, och precis en sån dag var  det idag. Nu är jag hemma en snabbis så har precis ätit och  packat, och ska nu bege mig till måns för en riktig myskväll  ♥ precis vad jag behöver! Han har laddat ner nyckeln till  frihet så vi ska se om vi lyckas orka oss igenom hela,  mamma sa nämligen att den nästan var 3 timmar lång.. Sen  kommer jag sova så himla gott, och det hoppas jag ni med  gör. Nattinatti puss!


LOVE IS TO HARD TO BREAK IT'S A LITTLE THING WE MAKE




Ibland undrar man.. Man undrar vad det är för fel på oss eller vad det är som gör oss så bra ♥
Kvällen började med en 9-1 vinst mot Rödeby. Därefter blev det att göra i ordning sig och äta pastasallad på bussresan hem för att fort som sjutton hinna hem och invänta mina tjejer som kom hit och förfestade. 55 minuter hade vi på oss att förbruka så mycket alkohol vi kunde innan snälla jonas kom och hämtade oss. Blev i alla fall en sjuk kväll innan vi hoppade in i taxin och somnade i en välförtjänt säng här hemma. Tråkigt att det var sista vallen för iår, men imorgon är det premiär för Palace, och där kommer ja befinna mig med malin!

Men nu -träning.. 

I REMIND MYSELF TO LOVE YOU AGAIN AGAIN AND AGAIN


hej halli hallå alla fina:) Hade som sagt bara två lektioner idag så nu har jag varit hemma ett bra tag. Rotade igenom en påse med mammas gamla kläder som hon skulle skänka bort och hittade världens finaste klänning!! Annars har jag bara plockat och donat lite. Provat lite kläder inför kvällen och blivit förälskad i en massa musikaliska människor på youtube.
Ska strax gå ner och äta mellanmål innan jag beger mig till samling inför match. Idag möter vi Rödeby borta, och därefter blir det att fixa håret och sminka mig på bussen ;) för att hinna med sommarens sista utgång på Vallen! Är ju bartömning idag så vi måste se till att fixa 3poäng på matchen, för att jag inte ska behöva dränka mig i förlusten.

På bilden ser ni dagens, som består av: nya blusen från Gina, svarta jeans från cheap monday, ny halsring från Lindex(till alla er som har väntat i flera månader på att gina tricot ska beställa in nya, finns det nu liknande på Lindex), armband från månsi och hatten är mammas gamla.

Imorgon har vi samvarodag med klassen så ska bara grilla korv haha, liten sovmorgon i alla fall! Men nu ska jag kila, ha en bra kväll ♥

I HAVE SOMETHING ELSE IN MY MIND


Är helt slut efter träningen men ska strax bege mig hem till måns för att kolla andra halvlek på Sveriges match tillsammans med han och Pavic. Imorgon har jag bara två lektioner, sedan samling inför match vid 4. Men ska försöka att komma med ett inlägg innan dess, har ju lovat att bli lite bättre på dethär ;-)
Men sov så gott med er så hörs vi på riktigt imorgon!
Tröjan och korsörhänget köpte jag i Köpenhamn, även de kommer bättre bilder på imorgon. Puss

HALF OF MY HEART IS YOU


Är nu hemma efter en bra kväll med mina flickor! Vi åt kinamat på Ming palace och cyklade sedan till arenan för att se Sverige spela ut Litauen med 4-0. Strax ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon har jag sovmorgon men går sent, därefter ska jag hinna med att träffa malin innan träningen! Sov så gott med er :) pussis

I JUST WANT YOU TO KNOW WHO I AM

Hej igen :) det var ju ett tag sen sist och anledningen till det är väl att jag har haft andra saker som har kommit i vägen. Eller egentligen kan jag inte kalla det kommit i vägen eftersom jag har prioriterat det så, men det har helt enkelt inte blivit av något bloggande på ett par dar! Kanske lika bra det, så att ni inte tröttnar på mig ;)

Hoppas allt med er är bra i alla fall ♥ Har varit i Köpenhamn över helgen med Agnes, mamma och kerstin. Vi bodde på hotell, shoppade lite och åt god mat. Vilket sammanfattar det hela till en riktigt bra helg! Tänk vad få dagar man behöver komma iväg för att lyckas samla ny kraft tills man är tillbaka till vardagen igen.

Idag har jag gått i skolan som vanligt, men blev extra glad då jag fick ett sms från min före detta tränare där det står att hon har dealat med min nuvarande tränare att jag får gå på u.21 landslagsmatchen med mina gamla tjejer istället för att träna ikväll!! Åh blev så glad att det räddade min dag haha..

Så nu ska jag göra i ordning mig innan jag sticker ut och äter på zorbas eller ming innan vi åker till arenan.
Vi hörs senare. PUSS!!

RSS 2.0