2013.03.29

Hejhejhej :) Glad påsk på er! Hoppas solen skiner hos er med. Satt uppe länge i min ensamhet och hade det mysigt igårkväll, så imorse när jag vaknade var jag ganska seg. Men det var bara att dra sig upp och ut på en powerwalk, Man måste ju passa på nu, man vet aldrig när vädret vänder ;) Gick faktiskt en halv mil, brukar aldrig gå så långt men det var riktigt skönt!
 
 
Sedan jag kom hem har jag storstädat som en galning. Jag är ju sista man som flyttar ut här nu, så det gäller att allt ser bra ut. Men nu är jag nästan äntligen klar, har bara lite i köket kvar efter att mina bananpannkakor är klara. Förresten fick jag tips av en jobbarkompis om en sida här i norge som säljer snygga träningsskor till bra priser. Får alltid skoskav av mina asics när jag går/springer långt, så måste byta upp mig när nästa lön kommer! Men nu gäller det ju bara att bestämma sig vilken modell och färg man ska ha...Har ni några tips?

I LOVE YOU

Idag har jag och Måns varit tillsammans i hela 28 månader!!! Herregud, börjar ju bli gamla nu haha.. Men som jag älskar honom ♥ hade så gärna velat vara hemma med honom och familjen nu över påsken, men det får bli en annan helg.. Nu ska jag ta en kopp kaffe ute i solen innan jag ska iväg till jobbet! Puss
 

2013-03-28

Godmorgon. Gick bra att sova själv i lägenheten inatt, och jag har sovit ut rejält så nu är jag lagom pigg för ett åtta timmars pass på jobbet. Men börjar inte förrän två så först ska jag ut på en powerwalk! Bilden är från kvällspromenaden i förrgår, riktigt härligt att promenera och lyssna på musik medan solen går ner bakom träden.

SKINNJACKAPREMIÄR

Här får ni en bättre bild på jackan jag köpte förra veckan. Invigde den idag, och älskar den! Skiljer ganska mycket från min gamla tråkiga skinnjacka från Hm, så detta kommer helt klart bli en ny vårfavorit.
 
Till er som undrat om jag kan lägga upp massa vita blusar och klänningar till bloppisen, kan jag säga att det är lite svårt nu när jag bor i Oslo men självklart kan göra det när jag kommer hem :) 
 
Angående skinnjackan har jag storlek 34 i min och kan säga att den är någolunda normal i storleken eftersom jag vanligtvis brukar ha 34-36.
 

2013-03-27

Hej :) Idag har det varit sol här i Oslo hela dagen! Började faktiskt dagen med en löprunda i det härliga vädret. Har bara sprungit två gånger utomhus sen jag flyttade till Oslo, och herregud vad det märktes.. Sprang bara 2,5 km men det räckte gott och väl. Om jag fortfarande hade spelat fotboll hade jag varit som mest vältränad nu under försäsongens slut. haha tragiskt att jag knappt har någon kondition kvar.. Men det kan alltid bli bättre!
 
När jag kom tillbaka gjorde jag en god frukost och satte mig tillsammans med Tilda och Linnea ute på altanen i solen. Det var riktigt varmt och skönt så man kunde njuta till fullo!
 
Därefter kramades vi hejdå eftersom de flyttar hem till Sverige idag. På bilden ser ni vårat avskedsmys med tända ljus och massa god frukt vi åt igår! Har blivit beroende av fruktsallad haha och äter det varje dag nu..Dock resulterade det i en allergisk chock idag då hela mitt ansikte blev prickigt och svullet..

...

 
Klockan är snart fyra och jag har fortfarande inte tagit tummen ur röven , (ursäkta uttrycket..) och gjort något vettigt..Så jäkla typiskt mig! Är riktigt dålig på att vara effektiv. Istället har jag suttit och googlat runt på den perfekta kristallkronan. Blir nästan rädd för mig själv när jag märker mitt beroende för kristallkronor haha. Måns måste tycka att jag är hur jobbig som helst som pratar om det varje dag ;) Jag vill ha en femarmad silvrig krona med gammeldags prismor. Vart sjutton får jag tag i en sån?
 
 

2013.03.26

Godmorgon. Känns faktiskt som att jag har vaknat precis, trots att jag har varit vaken några timmar. Ställde klockan imorse men de ringde aldrig in mig från barnehagen så jag är ledig idag. Känns faktiskt väldigt skönt! Då har jag tid att vila upp mig och fixa lite saker här hemma :) Linnea och Tilda jobbar kväll idag så vi umgås lite här hemma just nu. Har ätit en stor brakfrukost och tänkte städa rummet nu. Solen skiner så jag hoppas hinna med en promenad senare eftermiddag!

2013.03.25

Såhär ser jag ut idag. Bättre än en kass mobilbild från jobbtoaletten kan jag tyvärr inte bjuda på..Har ju knappt visat er något utav de jag shoppade sist jag var i kalmar.. Men beror på att jag lämnade det mesta hemma. dessa jeansen inhandlades i alla fall! Var osäker på om jag verkligen skulle använda gröna jeans och velade inne på Gina tricot hur länge som helst, vilket slutade med att Måns tvingade mig att köpa dom bara för att vi skulle komma därifrån ;) haha. Nu är jag i alla fall jättenöjd, och tycker att det det kan vara fint att bryta av till en helsvart outfit. Linnet kommer ifrån Bikbok,halsduken som också är ny kommer från HM och koftan från Monki.

JENSENS BÖFHOUSE

Hej på er :) Fick mig en liten tillsägelse av Johanna från Thailand att jag måste uppdatera bättre ;) så nu ska du johanna och resten av er få veta lite om de senaste dagarna.. För övrigt saknar jag mina flickor som roar sig på andra sidan jordklotet så in i bomben ♥ Tur att tiden går fort så att vi snart får kramas igen!
 
Måndag och en ny vecka väntar, dock utan så mycket jobb men det gör faktiskt inte så mycket just nu denna veckan, då det är mycket annat som måste göras. I fredags kände jag mig riktigt dålig men kämpade mig iväg till barnehagen klockan sju på morgonen i alla fall. När jag kom hem därifrån var det bara att ladda om batterierna inför ett nattpass på mc donalds. 
 
På lördagen sov jag ut länge och tog det bara lugnt medan tilda och linnea jobbade. När klockan var åtta åkte vi in mot stan för att äta på restaurangen jensens böfhouse. Blev som en liten avskedsmiddag eftersom dom flyttar hem redan nu på onsdag.. Jag åt trerätters (såklart haha) och det var hur gott och mysigt som helst! Sedan drog jag vidare till jobbet vi tolv för att jobba natt. Kände mig mycket piggare i kroppen och det var full fart på jobbet, så timmarna flög iväg.

GINA TRICOT

En positiv sak är i alla fall att jag är kär i min nya skinnjacka. Hade ju bestämt att köpa den i Kalmar när jag var där på besök, men den var slutsåld överrallt!! Men så gick jag in på Gina tricot på torggatan (där bloggerskan My blomqvist jobbar för övrigt) och lyckades haffa den sista i min storlek! Nu får gärna våren kika fram :)

2013-03-22

Hejhejhej.. Igår gjorde jag en fet fruktsallad med smält mörk choklad som topping, blev helt ljuvligt gott! Just nu ligger jag nerbäddad i sängen genomförkyld och febrig efter en dag på jobbet. Har jobbat på ett jättemysigt dagis både igår och idag, men jag har verkligen inte känt mig pigg :( Ska i alla fall gå upp och fixa lite käk nu och försöka piggna till, för ikväll väntas nattpass på mc donalds mellan 00-05.. usch min kropp är verkligen sliten och skulle behöva sömn. Imorgon ska i alla fall Tilda, Linnea och jag äta på restaurang som lite avskedsmiddag ♥ Hoppas åtminstone att ni får en fin start på helgen! Puss

2013-03-20

Hej på er :) Förlåt för dålig uppdatering men dagarna består av jobb och när jag inte jobbar försöker jag göra något i stil med att ha ett socialt liv. Men hoppas ni mår bra i alla fall! Vaknade med halsont i morse så det var rena turen att jag inte börjar jobbet förrän vid fyra. Tog en lång och skön sovmorgon innan jag gick upp och testade att göra kokosplättar till frukost! Blev faktiskt ganska gott, men bananpannkakor tar priset såklart ;)
 
Gick sedan ut på en halv mils powerwalk i kylan, vad hände på våren förresten? Den var här för några veckor sedan och vände lika fort. Nu är det minusgrader här... 
 
Nu har jag precis lagat en god lunch och ska som sagt snart kila iväg till jobbet! Ikväll ska vi ha visning på denhär lägenheten, men efter det lovar jag lite bättre uppdatering :) Puss
 
Invigde mitt nya träningslinne från Nike häromdagen, så jäkla skönt och snyggt!

JEANSJACKA RETRO

Lägger upp lite kläder här på bloggen först, och om ingen vill köpa något försöker jag på tradera sen ;) haha desperat på att försöka tjäna pengar eller? Nä men har så mycket som jag vill bli av med, och tycker faktiskt att detta är ett ganska kul sätt att tjäna lite extra slantar på. Men som jag sa tidigare, bara hojta till om ni är intresserade. 
 
Denna retro jeansjacka är i oversizemodell och passar mig som har storlek 34-36. Ljusblå i färgen och tycker den är himla fin, så hade mer än gärna behållt den om jag inte hade behövt mer plats i jackgarderoben...

2013-03-15

Godkväll :) Blev inringd till en barnehage igår, och eftersom jag inte började jobbet på mc donalds förrän vid fyra tänkte jag att det var lika bra att hoppa in och jobba. Så det blev en lång jobbdag igår, lika så idag. Idag har jag nämligen jobbat på en ny barnehage som heter Sinsen Kirken. Var till största del på småbarnsavdelningen, och så mysigt det var! Trivdes verkligen jättebra både med barnen och personalen så jag hoppas dom behöver vikarie snart igen.
 
Nu är jag i alla fall hemma och slappar i soffan med en kopp kaffe, efter att ha lagat pasta med paprika, lök och räkor vilket blev supergott!! Ikväll väntas nattpass på mc donalds så om två timmar ska jag åka dit.. Är jättetrött men hinner ju vila lite nu innan så det är nog ingen fara. Hur är eran fredagkväll?

LOVE COULD LAST FOREVER

Hade gjort allt för att få somna i denhär famnen inatt ♥

2013-03-13

Hej på er :) Idag var jag egentligen ledig men kände att det var lika bra att jobba så ringde till PVS, bemanningsföretaget för barnehagarna jag jobbade på innan jul. Och jag hade sån himla tur att de hade ett uppdrag till mig på en barnehage i Slemdal haha världens fulaste namn på en förort.
 
Trots att jagb försov mig i morse hann jag med trikken och t-banan och det var heller inga problem att hitta till barnehagen. Sånt underlättare ju alltid när man är stressad på morgonen! Fick vara med 2åringarna, och det var så himla mysigt. Trivdes verkligen jättebra, så ångrar lite att jag inte har jobbat mer på dagis :) 
 
Sista timmen pärlade vi pärlplattor, här är mitt resultat...

LEVIS 501

Då sparkar vi igång denhär lilla bloppisen ;) Först ut är ett par jeansshorts, 501 från Levis. Är tveksam på storleken men kan tänka mig att det är ca 27 i tum. Slitningar på sidan och knäppning istället för dragkedja. Riktigt snygga till sommaren! Är du intresserad? Kommentera ditt namn och vad du vill ge för pris, eller mejla mig på [email protected] 

2013-03-12

Godmorgon! Börjar inte förrän vid två idag, så ska alldeles strax dra till jobbet. Har hunnit med ett pass på gymmet och invigt mitt nya träningslinne jag köpte i helgen, ni ska få se sen när jag har lyckats få det på bild! Kände mig dock seg i benen så gick inget vidare.. Har gett mitt nyttiga liv ett nytt försök i alla fall ;) Så åt precis stekt kyckling med broccoli och feta ost till lunch. Tänkte även lägga upp ett par jeansshorts till bloppisen här nu, men självklart funkade det inte att ladda bilderna? Aja får hoppas det går efter jobbet ikväll, ha en fin dag :) Puss

2013-03-11

Hur som helst, sitter jag just nu i skrivande stund på bussen som ska ta mig tillbaka till Oslo. Så om två timmar är jag norska igen. Många blandade känslor när jag lämnade Kalmar i förmiddags. Trots att jag flydde där ifrån i Höstas, kan jag faktiskt inte säga något annat än att det var riktigt mysigt att vara tillbaka i staden. 
 
Imorgon drar jobbet på Mc donalds igång igen och det känns faktiskt okej. Lika bra att komma in i rutinerna igen, så att veckorna börjar rulla igång :) Tänker kriga på både med jobbet och träningen nu. Känner direkt att jag har gått upp några kilon bara nu när jag varit hemma haha.. Men det är väl så det ska vara kanske när alla skämmer bort en. Har även hunnit förbereda lite kläder som jag tänkte sälja här. Hann tyvärr inte gå igenom allting, men ni får se om något utav det jag har valt ut är intressant! 
 
Nu ska jag lyssna på musik och äta resten av min subwaymacka. Ta hand om er, och peace som på bilden i vårat badrum hehe pusss

HOME SWEET HOME

 
 
Hej på er :) Som ni märkte tog jag en liten paus från bloggen nu när jag var på besök hemma i veckan. När jag satte mig på tåget hem i tisdags sken hela jag som en sol, hela vägen hem till Kalmar. Jag var så lycklig och glad att få träffa alla mina nära och kära. Och ni anar inte vilken underbar vecka jag har haft
 
Dock har jag känt mig stressad hela tiden, ni vet ju kanske själva när man vill försöka träffa alla och göra tusen saker samtidigt för att känna att man inte går miste om något. Men det har varit så värt det. 
 
Har hunnit med att luncha på stan med min saknade Åse, bjudit barndomsvännen Agnes på hemmagjorda cupcakes, gjort en nostalgisk och oerhört full onsdagsutgång med mina fina vänner, varit på afterwork med mamma och Edde på Bremerssons, dansat på Harrys och Palace och firat Felicia som fyllt 20. Efter alldeles för mycket shopping och ikealunch åkte även Måns och jag och kollade på vår blivande lägenhet i fredags. Och nu längtar jag ännu mer till den första maj när vi kan kalla oss själva som sambosar. Idag innan tåget skulle gå hann jag även med att möta upp mina gamla fotbolltjejer Zozan, Emma och Dannie för en supermysig hotellfrukost på Stadshotellet.
 
 
Har dessutom stått och frusit på Gasten i 90 min för att se Kalmar FFs träningsmatch mot Brage, ätit flertals goda middagar med familjen, och sist men inte minst fått pussa, mysa och bara vara med mitt hjärta som jag än en gång märker att jag blir kärare och kärare i, desto dagarna går. Jag älskar mina vänner, min familj och min underbara pojkvän. Det är NI som får mig att kämpa i Oslo, vi ses snart igen 

20 ÅR.

Skypade även precis med Felicia, Johanna, Milla och Lisa :) De satt och åt brunch och firade Felicia som fyller hela 20 bast idag!!! Sedan fick jag följa med ut på en vårcigg via skype haha.. De verkade ha det så himla mysigt så ville bara sitta på hennes altan i Emmaboda, njuta av solen och bara vara med och fira födelsedagsbarnet! Men om en dag åker jag hem och på lördag ska fina tjejen på bilden firas med dunder och brak!!! Skickar i alla fall världens största grattis och hoppas att du får bästa födelsedagen ♥ love you

2013-03-04

Godmorgon. Efter jobbpasset igår sov jag till fyra så hann bara äta frukost innan jag började fixa mig inför lite trevligheter med jobbet. Tilda lockade även mitt hår så himla fint! Sällan jag känner mig fin i håret, eftersom jag är så dålig på att fixa det själv..Tur att någon kan och vill pyssla om en ibland :* 
 
Sedan begav jag mig till Jensens Bofhouse för att möta upp mina Kalmarchefer på en öl. Dom hade grabbhelg i Oslo denna helgen för att kolla skidåkningen, så det var jättetrevligt att träffas, var ju faktiskt ett tag sedan sist! Kan verkligen inte fatta att jag har bott här fem månader snart!! Vad händer med tiden?
 
Drog sedan vidare hem till Anna, en jobbarkompis som bor på Vika. Drack några glas vin innan vi catchade upp med resten av Mc donalds ligan och drog ut på krogen. Första utgången för mig här i Oslo men vi hade riktigt kul bland alla laktristshottar och kareokelåtar haha.. Tog sedan taxi hem till Hampus där vi mest väntade på att trikkarna skulle börja gå. Fick dessutom något ryck och sprang in på deli de luca och köpte mig en kardemummabulle vid halv sex imorse haha.. Tackar gudarna för att jag börjar vid fyra idag och inte vid elva.

WHAT YOU DO TODAY CAN IMPROVE YOU TOMORROW

Förresten!! Kul att några av er visade intresse för dethär med min garderobsrensning haha.. Fick ett förslag om en bloppis, och jag har också tänkt tanken. Men jag har så otroligt mycket jag vill bli av med, så det var därför jag tänkte om ni hade några konkreta förslag på vad ni är intresserade att köpa? Det blir lättare för mig att lägga upp bilder på plagg, om jag vet ungefär vad ni skulle gilla. Så kom gärna med önskemål om ni vet något/tror att jag har, så hinner jag fixa med allt det när jag kommer hem till Kalmar i veckan :) 

2013.03.02

Godmorgon :) Vaknade tio sekunder innan min väckarklocka ringde vid halv elva imorse. haha har bara varit med om det någon gång förut, men tycker det är läskigt hur hjärnan kan fungera så. Gick i alla fall upp och åt en brakfrulle och har sedan dess haft mysmorgon med Tilda och Linnea. Nu har båda dom åkt iväg för att jobba, så jag har precis dragit på mig träningskläderna och tänkte dra till gymmet. Känner mig någolunda frisk för att cardiopass + lite styrka. Hoppas att ni får en bra lördag!!
 

2013-03-01

Kolla på bilden och njuuut. Detta gjorde jag till frukost imorse och det vattnas fortfarande i munnen bara jag kollar på bilden haha..Bananpannkaka toppat med jordgubbar, hallon, blåbär och vindruvor. Fick ju förresten en fråga om hur man gör bananpannkakor och jag ska berätta att det är jätteenkeltt!
 
Ni tar bara en banan (helst lite övermogen så att den är lätt att mosa) och ett ägg, som ni blandar i en bunke till en jämn smet. Klicka sedan i en bit smör i stekpannan och stek på medelhög värme. Sedan är det färdiga att serveras, lätt som en plätt och framför allt underbart gott :)
 
Vaknade av att solen skén och dagen gick oerhört fort på jobbet. Kanske just för att det är fredag! 
 
Hade planer att dra på personalfest som sedan övergick till att dricka vin med Johanna. Men vi sköt upp det med, så det hela slutade med att på min enda lediga fredag, har jag haft en hemmakväll alldeles för mig själv. Har däremot inga som helst problem med att vara själv, tycker att det kan vara jätteskönt. Jag har lagat god mat, gjort fruktsallad doppat i vit choklad, druckit kaffe och lyssnat på musik. En riktig mysfredag i min ensamhet, kommer sova som en gud inatt. 

RSS 2.0