2013.03.29

Hejhejhej :) Glad påsk på er! Hoppas solen skiner hos er med. Satt uppe länge i min ensamhet och hade det mysigt igårkväll, så imorse när jag vaknade var jag ganska seg. Men det var bara att dra sig upp och ut på en powerwalk, Man måste ju passa på nu, man vet aldrig när vädret vänder ;) Gick faktiskt en halv mil, brukar aldrig gå så långt men det var riktigt skönt!
 
 
Sedan jag kom hem har jag storstädat som en galning. Jag är ju sista man som flyttar ut här nu, så det gäller att allt ser bra ut. Men nu är jag nästan äntligen klar, har bara lite i köket kvar efter att mina bananpannkakor är klara. Förresten fick jag tips av en jobbarkompis om en sida här i norge som säljer snygga träningsskor till bra priser. Får alltid skoskav av mina asics när jag går/springer långt, så måste byta upp mig när nästa lön kommer! Men nu gäller det ju bara att bestämma sig vilken modell och färg man ska ha...Har ni några tips?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Har fått lära mig att det inte är skorna som är problemet, utan strumporna som gör att man får skoskav! Man ska inte ha vanliga bomullsstrumpor när man tränar utan köpa riktiga som är anpassade för träning. Hoppas det hjälper dig

Svar: Tack så hemskt mycket för tipset!! Ska absolut testa att köpa ett par ordentliga träningsstrumpor :D
Filippa

2013-03-29 @ 19:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0