WHERE DID OUR LOVE GO?

Oj vad bra det skulle vara med lite bättre uppdatering här ja.. Men just idag har dagen varit full med fina klasskamrater, mammas fruktsallad och sytt en massa såklart! Första skoldagen idag flöt på ganska bra trots allt, vi lånade barnböcker på spanska som jag ska försöka förstå genom bilderna på varje sida..ja de är ju värt ett försök i alla fall.
Fick dessutom veta att påsklovet är om 8 veckor, så nu börjar väl nedräkningen antar jag :)

Kom precis hem från en apjobbig träning med dubbelåttor hit och dit. Jag vill tacka grabbarna kalmar aik som kom och tog vår plan några minuter för tidigt vilket betydde att vi inte hann hela löpningen i slutet ;)

Imorgon väntas sovmorgon så nu ska jag kolla fotboll med pappsen! sov så gott med er ♥


Vad tycker ni om denna fina lapp som johannas mamma hade skrivit till mig när jag sov där i lördags ;) haha sjukt go


LOVE IS MY DRUG IS MY MEDICIN, STAY WITH ME HONEY STAY WITH ME.


Blir nästan full i skratt när jag tänker på mina spontanidéer ibland.. Men igår när jag som vanligt inte hade en susning om vad jag skulle ha på mig kom jag på att jag hade ett volanglinne i spets som jag påbörjat sy för ett bra tag sedan inne i garderoben. Jag drog fram dedär linnet och 40 minuter innan tåget skulle gå sydde jag ihop det hela. och ja, till slut hade jag faktist dresscoden till kvällen! dock med lite trådar här och var ;)

Så nu ikväll har jag valt ut ett par tyger som jag nu i veckan ska försöka sy ihop nåt snyggt med! Måste erkänna att just nu är symaskinen min bästa vän förutom när synålen går av för då blir jag galeeeeeeeeeeeeeeen.
hehe menmen, vi får se vad det blir av det hela! Jag lovar i alla fall att visa upp resultat innan fredag eller lördag för då ska detta plagg bannemig bäras :D

förutom syspektakel och galna idéer har jag och måns 3 månader idag hihi
nu väntas underbara solsidan. pussss och natti natti på er

YOU WILL ONLY GET IT ONCE




Visst känner man vårkänslan i dessa 3 plagg? Jag känner bara hur det kryper i kroppen av att springa runt i bara ben och några söta ballerinaskor. Men än så länge känns den tiden ganska långt borta.. 

Detta var i alla fall det jag fick med mig hem från sthlm, plus ett megasnyggt halsband från bikbok som malin och jag sprang runt halva stockholm för att hitta! 

Även lite kul att blusen (längst ner på bilden) köpte jag en lika dan fast i bronze när jag var i Sthlm på höstlovet men lämnade tillbaks den efter att ha brottats med min beslutsångest, och har inte handlat nåt på gina sen dess så nu handlade jag en likadan fast i beige på samma tillgodokvitto ;) 

I vilket fall så kommer den transparenta skjortan från Hm, spetskjolen från zara och blusen från gina tricot.

Aja det blev som sagt inte speciellt mycket köpt men trots det är jag jättenöjd, har dessutom lite pengar kvar som jag kan spendera här hemma i lilla kalmar :) Denna månaden kommer bjuda på många 18års firande och stohej så det kanske var lika bra!

EMMABODA.


Togs inte så många bilder, men här kommer några ifrån gårdagens överraskningsfest hemma hos filip! Det bjöds på mat och tårta, fina nostalgifilmer med bland annat måns, filips och alexanders uppträdande till las ketchup på lågstadiet! haha underbart:) hade helt enkelt en trevlig kväll med bra folk för att sedan för första gången besöka långasjö och nanna hemma hos johanna!

Nu väntas mat och därefter ska pappa och jag åka och kolla när ff spelar träningsmatch mot mjällby. Lägger upp bilder på shoppingen från sthlm senare. pussisss

THE LIFE IS SO PRETTY YOU KNOW

Godmorgon! Klockan är snart ett och jag har redan hunnit bli uppvaktad med frukost på sängen och därefter tillsammans med laget tagit igenom oss ett jobbigt boxningspass på friskis. Nu har jag duschat och känner mig fräsch, undantag är givetvis min bautastora äckelfinne i pannan men det har väl ingen dött av :)
Ska strax slänga i mig lite mat för att sedan bege mig till fjölebro och kolla träningsmatch mellan ifk-lindsdal med åse och emma!

Ikväll ska jag till emmaboda på överraskningsfest tillsammans med mina gosebjörnar :* ha en bra lördag för de tänker vi ha! puss&kram

VI FLYGER FRAM SOM SKROT GENOM RYMDEN.

Godkväll på er! Känns längesen jag skrev här, trots att det bara är 3 dagar sedan haha.. Hoppas allt har varit och är bra med er i alla fall :) Jag och malin kom hem med bussen hit till kalmar för några timmar sedan och nu har jag ätit god mat med familjen. Har varit kanondagar i huvudstaden! Blev bara några få inköp men är kanonnöjd endå =) Dessutom åker jag till spanien med fg om bara 3 veckor så då gäller det att ha lite pengar kvar!
Men nu ska jag bege mig till lilla månsi som jag inte har träffat på över två veckor!! åh, jag tror närmare bestämt att någon kommer bli sönderpussad hihi. Imorgon beger jag mig direkt till cirkelfysen på friskis klockan tio, heja heja..
Ha en bra fredag allesammans! pussselipusspussspuss


STOCKHOLM CALLING


Om 10 timmar sitter jag och malin i en buss påväg mot Stockholm. Tror ni att jag har packat? svar nej.
Måste dessutom göra matsäck som jag ska ha med mig på bussen hihih (känner mig på dagisnivå igen, men tänk på att bussresan tar 6 timmar!)
Därefter ska jag försöka komma i säng tidigt för att inte försova mig imån.

Och vetni?? Mitt shoppinghumör är större en någonsin, så denna gången hoppas jag att Stockholm lever upp till mina förväntningar, vilket det aldrig annars gör! Men ska bli skönt att bara komma iväg lite, och om det blir mycket shopping är ju det bara en bonus ;)

Nä hörrni, nu är det snabba ryck som gäller! Hoppas ni får ett fortsatt bra lov, så hörs vi på fredag igen :) puss&kram ♥ 

KYCKLINGPAJ.



Ibland kan det vara bra att ha en dotter som heter filippa som har gjort kycklingpaj till pappsen när han kommer hem utsliten efter jobbet. (Detta har givetvis inte något att göra med att jag åker till Stockholm imorgon och har för tillfället 62 kr på kontot..)

PLEAS HONEY, TAKE ME AWAY FROM HERE


Godmorgon på er:) har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock men har endå hunnit med att äta en god frukost och borstat tänderna. Måste vara rekord nu innan klockan slagit tolv! Har gjort en liten "to do list" som gäller inför dagen.

• PACKA inför Stockholm
• ringa sommarjobb
• städa rummet
• fika med hannis
• redigera bilder
• laga mat
• träna
• ställa väckarklocka alarm vilket förminskar risken att missa bussen 08.30 imorgon!!!!
• sova

Fullspäckad dag som sagt, så nu är det dags att sätta igång! Ni får ha en bra dag så hörs vi senare. pussselipusss


VÄXJÖ

Bubbelbad och nypressad juice får mig att känna hotellkänslan här hemma hos farmor hihi. Dessutom blir jag så varm inombord av att se henne skratta igen. Vi kollade på solsidan igårkväll och hon tyckte faktist att det var riktigt roligt! fast det borde väl alla tycka :D

Nu ska jag hjälpa farmor med lunchen därefter har pappa dragit med mig på hockey heh. Växjö möter Malmö och det är tydligen en viktig match så ja, efter ishallen i fredags känner jag mig ganska hockeyerfaren! Kände mig dock ganska fånig när max i vår klass gick förbi precis när jag frågade felicia om hur man såg sådär stenhård ut på kort..

Efter matchen åker vi tillbaka till Kalmar. Skönt att inte behöva ha söndags ångest idag i alla fall, och istället kunna njuta lite av lovet! Puss och kram på er


LEARNING TO FLY

Inledde det nio dagars långa lovet med en 3 timmars buffé på Zorbas med två favvissar. Smed lite planer inför de kommande dagarna och hade det lika trevligt som alltid:)
Och neej vi ska inte ta springnota om du tror det!
haha internskämt kan vara sådär halvtråkiga ibland..
Jaja nu ska inte jag sitta och fördröja er fredagkväll med en massa tråkig info. Får snart lite besök av isac, jonas, rasmus, malin & julia. Tror planerna är spel eller filmkväll, vi får se helt enkelt =)

Imorgon åker pappa och jag till växjö för att hälsa på lilla farmor ♥ kommer hem på söndag igen.
Hoppas ni får en bra fredagkväll och inled lovet på bästa sätt! pusss & kram

I WISH I KNEW HOW IT WOULD FEEL TO BE FREE


Tror ni att det har blivit några engelskaglosor inpluggade? svar nej.
Malin har precis lämnat mig och min mun har en svag doft av ost och kex. Och  jaaaa jag erkänner att vi gick ända till ok q8 endast för att köpa sourcream dipp att doppa grönsakerna i. Jahaa tänker ni det är ju inte så långt? Men nääää tror ni att dom har den dippen där då? Givetvis inte, utan 4 andra äckeldipper. Och desperata som vi är tog vi oss ytterligare en långpromenad till maxi för att inhandla just den finfinfina sourcream dippen (som för övrigt är värd att skrivas i kursiv stil). Så nu är skålen så pass slickad att man skulle kunna tro att den var diskad! Det var allt jag hade att säga, tack för mig. heeeeeeeeeeeei

ps. Imorgon tar vi lov!!!! underbart. och om 5 dagar sitter malin och jag i Stockholm och äter ost och kex. Livet är fint

SEXUAL HEALING


R.I.N.G.A.R
från vänster: mammas gamla, Barcelona, mormos gamla, Indien, second hand, mammas gamla.

NYCKLARNA ÄR HITTADE!!!!! är i extas, typ.
Nu ska jag strax ut på en långpromenad med malin, som därefter följer med hem till mig och myser. Får se om jag lyckas motstå onyttighetsförbudet, malin och jag brukar nämligen ha en tendens till att gotta oss ganska rejält ;) Därefter måste jag plugga en massa engelskaglosor som jag undvek ganska bra igårkväll. Om vi inte hörs senare ikväll får ni ha en bra torsdag! pusssseliousss

...

KUL att mina nycklar är spårlöst försvunna. Ungefär lika kul som det var att på min håltimma få gå till fredriksskans och kolla om några nycklar möjligtvis glidit ur min jacka på träningen igår. Blev lite fundersam när jag pratade med vaktmästaren och kom på att dom kanske hade fastnat i hans städmaskin som fixar planen..

DON'T TALK, JUST REMEMBER MY NAME.

Godkväll! Är dyduschad och fräsch efter en ganska go träning. I mitt rum har jag en hel del kläder som behövs tas upp från golvet, några engelskaglosor som måste pluggas in, en tv som skriker om att jag ska sätta på en bra film och en säng som väntar på att bli använd.

Men först ska jag ner till köket och äta enchiliadas! Imorgon börjar vi dagen med rörlig bild, haha veckans höjdpunkt lätt! Tror jag slutar vid halv fyra tiden, därefter ska jag tillbringa kvällen med malin. Men vi hörs någon gång på dagen :) Natti natti pussi pussi


SPETS



Kolla vad mamma rotade fram igårkväll! Nämligen en utav hennes spetskragar som hon hade när hon var ung :D Älskar när hon hittar sånthär, det blir ju mycket roligare att använda något med en liten hisotria bakom det hela. Låter ju däremot ganska fjantigt och gammalmodigt att sätta dit en krage på sin tröja, men det blir faktist jättesött! Personligen tycker jag att det blev finast med en enfärgad tröja som är lite urringad.


HM CONSCIOUS COLLECTION.


Jaja bättre sent än aldrig tänkte jag, så jag slängde ihop ett litet kollage! Och ni kanske förstår att jag som så många andra ser fram emot april då Hm släpper sin conscious collection för våren. Detta är nog den första kollektion från hm som jag verkligen blivit tokkär i! hur söta är inte de små vita virkade västerna? för att inte tala om shortsen! åh vill ha vår och bara ben nuuu!!

som pricken över iet kommer den vita kavajen vara de måste-plagg som jag kommer springa in på varenda liten smågata i stockholm för att hitta nu på lovet! tror ni att jag kommer hitta den? jag är skeptisk..

NYSLINGAD.


Hej på er :) Har eran dag varit bra? På min lediga dag har jag nästan inte gjort någonting.. Trots att jag somnade tidigt igår blev det en ganska sen uppstigning idag. Så efter att jag ätit frukost begav jag mig till frisören. Gjorde bruna och blonda slingor, nästan som förra våren. Dock så blev jag lite blondare då, vilket jag gillade, så nu känns det nästan lite gråbrunt.. men det är väl en vanesak antar jag.
Blev i vilket fall nöjd, och enda sedan jag kom hem har jag suttit och luktat på det, haha det luktar ju så himla gott av alla produkter dom använder! 

Bilden är sedan förra året då jag gjorde liknande slingor, och brun efter indienresan var jag med.. Till skillnad från nu då man känner sig blek som ett spöke! uscha, nu vill jag att våren ska komma hit på riktigt.  

men nu ska jag ta tummen ur röven och ut och sälja reselotter till mina grannar ;) pusselipusss 

IF I USED TO LOVE YOU BABY


Det är alla ♥ dag och jag känner att någon just nu befinner sig några hundra tusen mil för långt bort ifrån mig. 
http://www.youtube.com/watch?v=E9ElER116m8

iF YOU KNEW WHO I WAS, YOU SHOULD NEVER BE WHERE YOU ARE.

Det snöar ute. Inte bara små fina snöflingor utan det verkligen öser ner. äckligt.
Ska ikväll trotsa vädret och bege mig ut på fotbollsträning. Är inte sugen alls ju, men vad gör man..
Aja nu ropar pappa att det är mat, och om jag känner migsjälv vet jag att mat räcker för att göra mig på bättre humör ;)

Har dessutom en massa inställda lektioner vilket betyder att det inte blir någon skola!! Vilket betyder sovmorgon och göra vad jag vill dag. Dessutom ska jag klippa och slinga håret vid klockan ett :* wie
DET är en anledning som gör mig på bra humör.
pussss på er!


MY LOVE IS YOUR LOVE.


Vilken underbar mamma jag har ♥ Trodde faktist aldrig att jag skulle bli uppvaktad iår men när jag kom hem stod det en liten blomma på bordet hihi. 
Så trots denna överskattade dag tycker jag att vi alla ska ta vara på den. Det behöver inte vara något speciellt men man i alla fall kan tänka på hur mycket vi behöver våra nära och kära! Så detta är alltså till er, alla mina fina. Vänner, familj, släkt och alla resterande människor som gör min vardag till något alldeles speciellt. För vi lever här och nu, och tycker jag att vi alla ska ta vara på.
Tillsammans är vi guld värda.


WE CAN DO WHATEVER WE WONT TO.


Oh herregud vilken kväll.. Bussar hit och dit. Inkrypande i skåp och posande inne på skabbtoaletten. Öl och sånger. Ölandsfolk och Kalmarfolk och allt där emellan. Jordnötter och fina vänner. Hamburgare och klackskopromenad genom stan. nattgäst och en fruktansvärt  ljuvlig säng. 
Vill bara säga är underbara hela bunten!


Och hur glad blir man inte av att få ett sms av åse på förmiddagen där det står: "Jag kommer hem till dig med fika klockan 3 :* " hihi vilken söt vän jag har! pussss

LÖRDAG.

Godmorgon! Ska nu bege mig till friskis för ett cirkelfyspass med laget. Efter en och en halv timma då våra ben har bliviti som spaghetti ska vi direkt bege oss till sporthallen för att göra fystest. fyfan vilken hemsk morgon säger jag bara..
När vi väl är klara med de och är nästintill döda ska vi tillbaka till gröndal för att lyssna på Hanna marklund som föreläser.
Hinner nog komma med en update innan jag beger mig på festligheter på öland ikväll! ha en bra dag :) pusss

18


Beger mig nu tillsammans med tio andra tjejer hem till Zozan där det bjuds på födelsedagsmiddag! Tror det kommer bli en kanonkväll :) hoppas ni med får det! pusselipuss

DO YOU SPEND YOUR TIME TO LOVE YOURSELF?


Kvällen har bestått av och kommer bestå av en massa plugg. Tur att man har fina föräldrar som gör kycklingspett med ris och jordnötssås åt en i alla fall :* hihi
nu ska jag plugga in 45 engelskaglosor, plugga matteläxa och fortsätta skriva på min stressuppgift som ska vara inlämnad imorgon...känner mig inte stressad alls.
puss

COULD YOU FIND A REASON TO SMILE?


Är helt slut efter dagens träningar, kändes som att mina ben var gjorde av spaghetti under den sista löpningen. men gud så skönt det känns när det äntligen är gjort! nu har jag precis kommit ut från en varm dusch och äter en megagod apelsin hihi.

Slänger upp en bild på örhängena jag bar idag. Köpte dom till nyår på hm för 69kr. Tycker dock att dom är aningen för långa, eller är det bara jag som har för kort hals ;)

IF ONLY I COULD

Onsdagar är rätt goa endå. Började dagen med träning därefter lite matte och engelska för att sedan smocka i sig lite pasta carbonara för att orka ha svenskalektion. Klockan ett hann vi som vanligt med en kaffe på ea-tiden :* väldigt behövligt en tröttisdag som denna! Avslutade dagen med textkommunikation för att sedan ta sellis med johanna och hinna med en rejäl pratstund om livet innan vi skiljdes åt.
Idag skänker jag även en tanke till felicia ♥
men nu ska jag åka och träna! Vi hörs kanske ikväll :) puss på er


DIGGELO DIGGELEY


Hur länge har jag velat om att gå och köpa ett par sånnahär kängor??

mjo för att vara exakt är det ungefär sen jag var i stockholm 3 veckor innan höstlovet. Tror ni att jag sprang runt hela sthlm för att hitta dom i min strl? svar ja. tror ni att jag hittade dom? svar nej. 

Däremot hittade jag ett par i barcelona men som var rutiga inuti och därför vägrade jag att köpa dom. Vilket jag på flyget dagen efter ångrade..

Men så idag tipsade annie mig om att det fanns en liknande modell på åhléns :)
så mamma och jag åkte ner dit idag och haffade mig ett par hihi. fick betala 200 kr själv så nu är jag halvt pank för resten av denna månaden men de gör inte så mycket, för jag är supergladis :D 

Kommer alltså från åhléns och kostar 499:-

PEACE.

 



Dagen började med att jag vaknade 35 minuter innan skolan började. I vanliga fall skulle jag fått panik, rivit ur alla mina kläder ur garderoben och börjat klaga på pappa som inte väckt mig i tid. men nä, inte denna morgonen. Jag tog på mig första plagg som jag såg hängandes på stolen, gick ner och åt en god frukost, hann till och med läsa tidningen, gick upp igen för att borsta tänderna och sätta håret i en knut och därefter cykla på min numera lagade cykel. Vilket som är pricken över iet är att jag hann i tid!! Det jag vill få fram av dethär inlägget är att jaa, jag är ganska grym ibland.

nu ska jag in till stan och köpa skor wieeeeeee


18

Vad är det för en dag, vad är det för en dag, jo det är ingen vanlig dag för det är månsis födelsedag.
hurra hurra hurra :D kul att den lilla skiten just nu bara befinner sig 40 mil härifrån.. men om du läser dethär så hoppas jag att grabbarna tar hand om dig, att dom ger några födelsedagspussar från mig med, och att du får en jättebra födelsedag!


Inte kan man tro att lille du får gå på krogen nu :* Grattis!!


WHY DO MY HEART FEEL SO BAD?


Ibland lyckas man till och med fynda på sin egen vind. Likey Likey
(ja jag önskar att jag vore såhär brun istället för att mörka ner i photoshop)
nu väntas träning. pusss

LYCKA


Måste visa er vad pappa och jag satte upp igår, nämligen mina bokstäver som jag fick i julklapp. Ville inte fästa dom direkt på väggen så vi åkte till Ikea och köpte en tavellist som bokstäverna lutar sig mot. Personligen tycker jag att ordet lycka är så himla fint och hade gärna haft det som efternamn eller nåt, hehe. Alkoven där jag har sängen är väggen mitt emot, så varje gång jag vaknar och ser dethär ordet borde jag ju bli pigg och glad för att gå upp ur sängen ;)citerat av världens mest morgontrötta människa.

EVERYBODY IS LOOKING FOR LOVE

Godmorgon! Vaknade vid halv elva idag vilket nästan är rekord för mig nu när man inte behöver ställa klockan och allt. Skönt att inte sova bort hela dagen i alla fall :) Idag ska jag tillbringa min lediga dag med att plugga matte, träna, kolla film, äta, skriva textkommunikation, ringa sommarjobb, äta ännu mer, träna ännu mer och till sist sova som en stock. Ska även försöka hinna med att träffa malin en stund! sådär nu har ni min dag i detalj.

Nu väntas frulllis, gottigott. pussss på er

LOVE IS MY DRUG IS MY MEDICIN, STAY WITH ME HONEY STAY WITH ME.

Ni anar inte vad trötta julia och jag var igår! Båda somnade i soffan strax efter klockan elva :D lyckades ta oss upp till min säng och gosade ner oss där innan våra ögonen strax därefter slocknade. Och så idag har vi ätit våfflor till frukost och sprungit runt i pyjamas till klockan fyra.. herregud det känns som att ett lov vore lägligt.

Nu har jag tagit en lång varm dusch och ska fixa mig lite innan jag beger mig till måns. Han åker ju på landslagsläger imorgon bitti så jag måste hinna bevara några pussar för veckan framöver :* pusss på er!


WHO I AM TO STAY

Började även denna lördag med en skivstångspass på friskis med laget. Och jag ska säga er att de 75 minutrarna känns som en nära döden upplevelse. Sinnessjukt jobbigt!!! eller är det bara jag som är klen.

Nu ikväll ska jag och julia bara ligga framför teven och gotta oss. Melodifestivalen är ju även ikväll, var himla längesen jag såg det och med tanke på Sveriges tidigare placeringar i Eurovision kanske det inte är någon idé att fortsätta heja och ha höga förväntningar, men vi får se :) Hoppas ni får en bra lördag! pusss&kram


Slänger upp en bild på mig & julia i åttan hihi


WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN.


Hade en bra kväll igår! Först träffades vi 13 tjejer hemma hos malin för mingel och plockmat. Därefter begav vi oss i buss mot norrliden, närmare bestämt hem till Axel. Träffade mina fina som tillsammans med mig dansade igenom hela kvällen som en dans på rosor. Jag är dökär i er!!! PUSSS

I'M A DREAMER

Okej nu har jag varit allt för usel på att uppdatera.
Men livet är lite för bra just nu. Lite för fina vänner som gör vardagen roligare och en lite för fin pojke som delar ut alldeles för många pussar och några för roliga fester som gör att hjärnan ytterligare förbränner några hjärnceller. Dessutom håller våren på att titta fram, och denna gången tror jag nästan inte att det bara är inbillning utan att plusgraderna, fåglarna och vårsolen faktist menar allvar. Visst låter det underbart? jag njuter.


DID YOU GIVE THE WORLD SOM LOVE TODAY?

Här hemma är våffeljärnet i full gång! Vid 6 ska nämligen jag till staggs matsal för en kulturkväll för tjejer, som Gulli och hennes kompis Aylin håller i :) det är knytfest så alla ska ha med sig någonting från sin barndom och eftersom jag var en riktig våffelälskare valde jag att ta med mig de ;) Vi får se vad kvällen har att erbjuda, tror det kommer bli superkul! puss&kram på er

NI ANAR INTE VAD VI STINKER KORV.








Och inte kunde man tro att mediabrudarna kunde göra upp eld på egen hand. hehe där fick katta så hon teg.
Dessutom var det knappt någon snö på pulkabacken, men några åk blev det i alla fall!
annars då? jo vi har ju bara frusit rumpan av oss och druckit några liter för mycket varm choklad och åkt tillbaka till skolan för att ha lektion, men läraren dök aldrig upp så vi fick sluta för dagen och jag fick släpa hem min snowracer genom stan. idag har jag känt mig som 5 år och sådär lagom töntig man bara måste få vara ibland

I KNOW VERY WELL HOW I GET MY NAME.

Min mage kurrar så mycket att det känns som att den kommer explodera när som helst haha! Måns gick för ett tag sen och nu tänkte jag ta något att äta innan träningen som är vid halv åtta. Jobbigt att träna så sent, man hinner liksom bli pömsig innan den ens har börjat..
Imorgon väntas svartbäcksmåla med skolan, ska bli gutt faktist! eller jaa i alla fall att grilla korv :Dhihi
Och vetni vad jag gör just nu? jag sitter och kollar igenom min gamla bilddagbok..haha herregud behöver jag ens säga mer? lovar att det kommer upp ett litet kollage på några gamla godingar här framöver ;)   
puss

THE WORLD WE LIVE IN

Vad härligt det är med ett träningspass avklarat såhär på morgonkvisten! Dessutom skiner solen och jag känner hur skinnjackan och conversen skriker om att börja bäras. Dock har jag ju använt mina converse i blasket hela vinter så ett par nya borde skrivas upp på inköpslistan. + ett par nya brills. Kan ju räkna hur många jag lyckas sätta mig på detta året..heh
Himla skönt att vara ledig idag i alla fall :) har lovat mamma att dammsuga så ska ta tag i det nu, sen kommer månsi hit. vi hörs sen! pusss
 

LIFE IS GOOD.


Kalkon och brieost macka + kaffe + en fin vän + ännu mer kaffe + en jäkla massa prat om livet, för att till sist avsluta med en lång promenad hem på kalmars hala gator. Livet är allt bra ibland

KAFFE.

Är nu hemma en snabbis, och har precis bestämt med agnes att ta en kaffe i stan så ska bara lämna av lite saker och fräscha upp mig lite, för att sedan ta bussen in till stan och möta upp henne :) får se vilket fik det blir idag! vi hörs senare, pussselipusspuss


Bilden har några år på nacken. 13 år sedan eller nåt kanske? ;)


12.19

Usch vilken dålig dag det var igår. Mådde illa och hade huvudvärk så när jag kom hem la mig i soffan och låg kvar där tills jag kollat färdigt på hela säsong 1 av Solsidan. Därefter sov jag några timmar och begav mig vidare upp till min säng för att kolla Jalla Jalla och Pretty Women. Tillbringade alltså 8 timmar i min säng, kan däremot inte neka till att det var hur skönt som helst :)

Nu sitter jag här i bibblan på skolan och skulle vanligtvis haft ångest över att jag lyckats sova bort ytterligare en pluggdag, men så är det inte! För tillfället är jag pluggfri och imorgon har vi kpt dag, hur skööönt är inte dee wiee!
dock inte lika skönt att jag ska till skolan och ha fg klockan åttta. .
aja nu väntas spanskalektion sen ska jag pussa på min pojk
 


RSS 2.0