.


dagens inköp



åkte ner till stan en sväng med gabbi & johanna i detta härliga vårväder! Hade hoppats på att stan skulle erbjuda mina ytterst höga förväntningar, men så är det ju aldrig längre? däremot en bautastor tumme upp för den nya kollektionen på hm; the garden collection. jättesöta vårkläder till förvånansvärt billiga priser!
http://www.hmthegardencollection.com/look-book/

för min del blev det istället bara tråkiga men behövliga standardköp.
solglasögon, tygskor, mascar & puder. jösses vad fort pengarna kan rinna iväg till lite onödig skit, haha.

the notebook



jomen visst höll jag mitt löfte och gick på alla lektioner trots evighetsdagen. Spikade vg i samhäll, naturkunskap & pskykologi med, wie :) dessutom skulle vi kolla på en tråkig allmänbildad film sista lektionen, i sånna lägen är det väl tur att man har the notebook inlagd på ipoden. detta är lätt finaste scenen. kan nästan jämföras med a walk to remember när han säger att hon är på två ställen samtidigt, hihi vill bara pussa sönder honom, får gåshud över hela mig juu.
ååååååh fan vad gay jag låter.

10.55

Sitter just nu i bibblan på skolan. Skulle egentligen suttit på veckans värsta spanskalektion, men kan inget annat än älska vår lärare när hon för några veckor sedan bestämde att vi på grupparbetet skulle ha eget arbete -vilket betyder att man inte är skyldig att gå på lektionen. Tror jag har missuppfattat att eget arbete även betyder att man ska jobba på egen hand? I vilket fall som helst ligger både spanskaböckerna och min spanskakompis adamo hemma, så inget blev det med de. känner istället att en kopp kaffe ropar på mig ifrån kafeterian nu. Har ju bara 5 timmar kvar (!) i den underbara skolan.
Känner att jag har flytet på min sida idag, måste ta vara på denhär dagen!

sommarens låt 2010?

 
Train -Hey Soul sister

Definitivt en låt jag kommer lyssna mycket på i sommar, visst blir man gladis av den? Och de är ju de man ska vara på sommaren, go och glad! och gärna lite rund om magen, visst bikinikropp hit och dit, men äh glöm alla bekymmer, det måste ju synas att man njuter av livet :) hihi förresten är det långisdag idag juu. om jag står ut med att gå både på naturkunskapen & samhällen ända till tjugo över fyra tänker jag belöna mig själv med att åka in till stan och köpa en mascara och gärna något snyggt att ha på sig imorgon, bistro ju och jag är superduper taggad! hoppas ni får en fin dag allihop och att solen skiner på oss framåt dagen. PUSSSSSSSS

ljuvlig kvällsmat

Börjar nedräkningen från och med nu, endast 4 dagar kvar på pencilinkuren!! wiho säger vi till de :) har knappt stått ut med att vara nere på träningen endast för att stå vid sidan och kolla på.
Däremot tummen upp för att jag igår på träningen hann göra 400 situps och 250 på träningen med fotbollgymnasitet i morse (y) bodybuilder nästa? hehe nja de höll inte så länge.. efter att jag och malin tagit vår traditionella kvällspromenix unnade jag mig genast en skål med glass samt ananas i konjak och socker + lite hallon på toppen (vill påpeka att det inte låter nyttigare än vad det är)



BIKBOK


22.20


hoppas ni alla ägnande en ynka timma till earth hour igårkväll. Vi släckte ner i hela huset
och dansade på borden med tända ljus, haha underbar stämning!
Och att ni dessutom inte glömde att ställa om klockan inatt, nu går vi mot ljusare tider :)
helgen har tagit på krafterna, så nu ska jag allt ta och krypa ner under täcket.
sweet dreams ♥

söndag 28/3

Kvällen igår var lika bra som alltid! Efter 4 timmars sömn väckte pappa mig vid 8, hade ju nämligen lovat att följa med ut till golfbanan för städning.. pigg och glad åkte vi och räffsade löv i 3 timmar, men måste säga att det var värt det med tanke på dom 300kr som belöning. Därefter åkte mamma och jag till ölands köpstad för att köpa en skjorta jag lagt undan, men icke sa nicke..tyckte inte den satt lika snyggt som på modellen i tidningen. tror jag har blivit lite kräsen med såntdär minsann, men det kanske är lika bra de.

Tredje gången gilt åkte vi till sporthallen för att kolla jacob och färjestaden som spelade final. Dom stunderna jag inte bet på naglarna av nervositet fick jag en såndär stolthetskänsla som säkert alla föräldrar får när dom ser sina söner och döttrar spela final i en fullsatt sporthall, hehe. Kunde inte slappna av förrän matchen som slutade med 6-0 till färjestaden var över och där med fairplay cup vinnare!

På eftermiddagen drog jag med mig Isac och Jonas och kollade ytterligare en match. Denna gången var det fotboll, ifk kalmar mötte färjestaden. Det blev vinst med 3-1, härligt jobbat tjejer! Går fortfarande på pencilin så får inte spela vilket suger. men nu är det allt dags att börja tagga inför gothia i sommar :D kommer bli helt underbart!!!


lördag 27/3

Blev tidig uppstigning denna morgon. Även denna förmiddag spenderades i sporthallen för att kolla på jonas och jacob som spelade match. Sedan hem en snabbis för lite klädbyte och fixning och därefter vidare till stan för att käka med tjejerna, jonna fyllde ju nämligen 16 :) efter att ha tryckt i sig en och en halv gyrostallrik (rekord) begav vi oss hem till jonna där det väntades festligheter för hela slanten!
Blev inga bra bilder under kvällen, men kan istället bjuda på en hel drös bilder sedan förra helgen då vi hade överraskningsfirande för lucas, jonas och julia som nyligen har fyllt 17 hemma hos mig :)











födelsedagstrion


fredag 26/3

Hej alla fina! kan börja med att ge - i kanten för mig själv, på grund av dålig uppdatering.. däremot + i kanten för det underbara vädret som får en på toppenhumör! Helgen har varit fullspäckad. I fredags tog jag och mamma en tripp till stan efter skolan, blev faktist inga inköp, känner att jag måste spara pengarna nu till påsklovet, ska ju faktist utomlands:) wie. vet fortfarande inte vart dock..

På kvällen åkte malin och jag till sporthallen för att kolla fairplay innebandycup, som håller på hela helgen. Där mötte vi även upp resten av godingarna. Kvällen avslutades med filmtittande hemma hos mig. Och vi såg den tecknade filmen Horton. Den kommer nog tvåa av mina mest sedda filmer, (ni kan ju själva räkna ut att a walk to remember kommer överlägset etta) har ni sett horton? om inte, se den! fast egentligen räcker det med att ni spolar fram till apscenen när dom trycker in massa bananer i käften på en apa, hahaha ni hör ju själva vilken kanonrulle det är ni har missat.

VÅFFELDAGEN

Tyckte alla våffelbilder på google såg så äckliga ut så roade mig lite med att göra en egen i paint, så vad tycks?
Själv tycker jag att man blir tusen gånger sugnare på våfflor utav denna! eller nja, kanske inte.
I vilket fall som helst så är det ju våffeldagen idag!! en dag som jag själv anser borde finnas åtminstone en gång i månaden. men nu är det en tanke som slår mig att det är tur för sveriges befolkning att vi bara har denna ljuvliga dag en gång om året, för att vi alla inte ska dö i förtid av fetma. Men nu när vi har sån tur att det faktist är våffeldagen just idag, tycker jag att alla som har tillgång kan unna sig en våffla eller två. eller tre. med massa grädde, sylt & socker. Då blir vi alla istället extra sockersöta :) hihi pusssssssss!


du & jag

Eftersom min fina vän malin behöver ha med sig lite bilder upp till studion i stockholm, där hon ska bli plåtad nu på påsklovet fotade jag henne idag. Nu har jag experimenterat lite med bilderna och tycker dom blev riktigt bra.

Och visst är hon vacker? Dessutom en riktig jäkla glädjespidare! Malin och jag började umgås i början av sjuan. Glömmer aldrig när jag var ute hos henne och bönderna i läckeby för första gången, den gången som slutade med poserande i camen med trosor på huvudet haha.. och under alla dessa år, vilka minnen vi har skapat tillsammans. Vem hade jag varit utan dig? I alla fall inte samma glad filippa som jag är idag. Att vi till och med har påverkat varandras humor, är inte bara en sån sak sjuk? finns nog ingen i hela världen som har så dålig humor som du och jag. Redan som 13åringar böjade vi fantisera oss bort genom att kolla i resekataloger och sidor på nätet för att till slut hitta de resmål vi ville åka till. Och från början trodde jag aldrig att vi skulle komma iväg men tack vare våra underbara föräldrar fick vi till slut åka på vår drömsemester. Kroatien 2009, helt klart världens mest minnesvärda resa. Skulle kunna sitta här i flera timmar och rabbla upp en massa minnen vi har tillsammans men då skulle ingen orka läsa..
Från påhittade kusiner till tvillingsystrar till hortonfans till min allra bästa vän.
Vill bara säga att jag är så stolt över dig och lovar att hålla alla tummar jag kan för att det ska gå bra uppe i huvudstaden ♥






LET THE SUN SHINE


resursdag

"Resursdagar är till för resurser, och tydligen är jag en resurs"

Tro inte att alla är lediga från skolan idag.. men det är helt ok att tro att alla är lediga utan jag, för så är det med den saken. Är jag den enda i hela världen som har missat ett matteprov eller? och ska därför plågas med att väckas av den hemska alarmsignalen innan klockan blivit nio. ack ack, världen är orättvis.

I vilket fall som helst ska jag snart ta på mig lite kläder, (fast varför inte gå naken till skolan och hoppas på att det kan släta ut betyget eftersom mina ytterst få kunskaper om grafer och funktioner är lika med noll).
Dock skulle resan på cykel dit vara ganska pinsam..hehe så njaa kör nog på kläder trots allt och håller tummarna för att hjärncellerna vill samarbeta med mig idag.

Efter det förhoppningsvis lyckade matteprovet kommer en glad filippa möta upp malin vid kagg som också gillar att sitta i skolan medan alla andra är hemma och sover. Ska hjälpa henne med att fota lite bilder :)

men nu måste jag skynda mig!! hoppas ni alla får en riktigt fin dag♥

pencilin...

efter att ha gått med nageltrång i en vecka (vilket gjorde att jag i lördags till och med gick på fest i lurviga morgontofflor pga att jag inte kunde få på mig några andra skor).. var jag hos läkaren idag. Och det var bara att välkomna en pencilinkur på 10 dagar...
10 dagar utan träning ..eller alkohol. jomen visst


WHAT A LOVELY DAY!

Vaknade denna morgon av att solen lyste mig rakt i ansiktet. Blev genast på bättre humör, kan möjligtvis ha varit den ynka sovmorgonen på tjugo minuter. Denna helgen har snön smälltit med raketfart vilket har gjort att vår gröna gräsmatta har kommit fram. Ser snarare ut som en brun lermatta, men det är i alla fall en bit på vägen.
Påväg till skolan kunde jag inte motstå att ta på mig solglasögonen som även gjorde premiär för iår!

  
slänger in en bild på dagens klädsel som består av;
mc jacka, hm 299:-
halsduk, hm 99:-
lackleggings, gina 149:-
tunika, gina 149:-
nitskärp/nitarmband, lindex & hm 59/29:-                                                
                                    
Nu ska jag ta tag i mig själv, eller ja inte bokstavligt talat men ska påbörja den evigheters långa storstädingen av mitt rum. golvet ska dammsugas, hyllor ska rengöras, garderoben ska rensas, en massa gamla skolböcker ska slängas och definitivt alla dammråttor ska avlivas! haha får ursäkta mitt tragiska djurplågeri..


lördag 18.40

Nu korkar vi upp för födelsedagstrion som fyller år.
Kommer bli en magisk kväll!


movetime



Tycker domhär två filmerna verkar riktigt bra! Filmen Dear John är gjord av samma regissör som skapade "the notebook"-och hur underbar är inte den. Någon som har sett någon av dessa 2, vad tyckte ni? är det värt att lägga ner några timmar denna vecka för att hinna kolla på dom? Kanske är det ett sätt att befria sig från plugget om man har något inplanerat..hmm smart tjej där, än så länge har inte hjärnan somnat.
men nu är det verkligen dags, sweet dreams ♥

THANK GOD IT'S FRIDAY!


åh gud så skönt med helg! detta har varit en helvetesvecka när det gäller prov och inlämningar. Idag gjorde vi i alla fall referatprovet på 3 h, kändes ganska bra faktist, skönt att det är över nu i alla fall. Dock inte lika skönt att jag har ett naturkunskapsprov som ligger och väntar på mig redan på måndag. Och även ett matteprov som jag ska åka till skolan på onsdag och göra, då alla andra är lediga!! ganska orättvist om ni frågar mig..

I vilket fall som helst ska vi ha överraskningsfirande för 3 födelsedagsbarn imorgon, nämligen lucas, jonas & julia. Får hoppas att ingen av dom läser detta nu bara. Malin & jag har fixat och donat hela kvällen. Vill understryka att jag har hunnit med att skala 38 potatisar. Fick dessutom göra två marängtårtor efter att ha bränt den första (jag vet att ni blir förvånade)..hehe

Innan firandet drar igång början morgondagen med match mot mörbylånga klockan 11, så nu ska jag krypa ner under täcket. Sover ensam hemma hela helgen så en godnatt saga eller två skulle inte skada :) hihi 
Hopppas ni får en jättebra helg allihopa! ♥

song for no one

mamma kom in i rummet och frågade var det var för röka-på-musik jag lyssnade på.
I själva verket var det miike snow som jag tidigare aldrig hade hört talas om (dock kanske de säger mer om att jag inte hänger med i musikvärlden..) tyckte i alla fall att dom var sjukt bra, med en sångare som har riktigt skön röst! ni kan ju själva lista ut vem det är som sitter och lyssnar på precis samma "röka på musik" just nu...




.


utomlands på påsklovet?

min galna moster ringde mig igår och frågade vad jag hade för planer på påsklovet. Eftersom jag inte hade något inplanerat sa hon att jag skulle förmodligen skulle få boka tåg upp till stockholm på måndagen, och att jag i sånna fall skulle ha med mig passet ;) Hon har nämligen inga egna barn så därför bjuder hon oss syskonbarn på en resa efter att vi fyllt 16.
låter som det har något med det att göra..hihi åååh vad spännande det är med överraskningar!!

nu är jag gladis. ska därför bege mig ut i friska luften för att ta en kvällspromenix med mallis. PUSSSSS på er

barcelona på höstlovet

Efter pappas avundsjuka då jag kommit hem från barcelona med fotbollsgymnasiet började han direkt kolla på en massa resor på nätet. Och visst kunde jag från första början räkna ut att han inte skulle kunna motstå frestelsen att klicka på "boka knappen". Så på höstlovet bär det av med familjen till barcelona igen. Hoppas på att brorsan har flyttat hem från norge så att han också kan följa med :) Tror faktist inte han skulle tacka nej till att kolla barca, så vi får hålla tummarna att som spelar hemmamatch den helgen.
Det var första gången jag var i Barcelona nu senast, och jag blev förälskad i staden direkt! därför ska det bli riktigt mysigt att åka tillbaka, hoppas däremot på bättre väder..eller ja, de kan ju faktist inte bli sämre ;)




FLOWER POWER


För många småflickor var drömmen att få dendär prinsessklänningen som alltid stod högst upp på önskelistan. Riktigt så var det inte för mig. Jag älskade mina dockor, det var allt. Men att gå omkring i några rosa klackskor och volangklänning, näe..de kunde man ju varken klättra i träd eller spela fotboll i.

Men det är väl tur att man förändras med åren. Nu 10 år senare älskar jag klänningar, och så fort sommaren är här är det dags att fylla hela garderboben full!
I vår är det mycket blommigt som gäller.

1. Blommig klänning från H&M  299 kr.
2. Blommig klänning från Forever 200 kr.
3. Blommig klänning från See by Chloé 3400 kr.
4. Blommig klänning från Topshop 355 kr.
5. Blommig klänning från Halens 699 kr.
6. Blommig klänning från French Connection 935 kr.
7. Blommig jumpsuit från Topshop 420 kr.
8. Blommig klänning från Rebecca Taylor 5900 kr.
9. Blommig klänning från Modcloth 350 kr.
10. Blommig klänning från Topshop 385 kr.
11. Blommig klänning från Forever 210 kr.
12. Blommig klänning från Topshop

21.34

Har ni varit med om när man försöker svara någon kort och spydigt, men den personen istället vänder det till något positivt?
Som idag. Okej, jag var på dåligt humör tack vare att mina hjärnceller strejkade just när jag för en gång skull försökte lära mig något inför samhällsprovet. Då kommer mamma in i rummet och frågar om jag vill ha mat.
Det enda som flyger ur mig är:  "jag vill inte ha nån mat, din räv"
och svaret jag får är: "åh räv, de tar jag nästan som en komplimang, tycker dom är så fina med sina lurviga svansar".

-.- kännner att jag behöver en kopp kafffe.

hokus pokus bikini fokus

Jag var med om en skum sak i helgen. På något sätt hade mamma lyckats färga mina vita bikinibyxor ljust rosa, vilket inte var sådär jättesnyggt. Dock var hela bikinin ganska sunkig, så vi la den i en balja med Klorin (blekningsmedel). Efter bara någon timma hade hela bikinin blivit knallrosa! haha gräsligt fult..
Troligtvis var det skimret i paljetterna som hade missfärgat resten av bikinin.
Efter att jag tagit ut min ilska på mamma som oskyldigt lovade att köpa en ny, var det inget mer med den saken.
Men så mitt i tandborstningen samma kväll kollar jag ner i baljan, och tror ni inte att bikinin är helt vit igen då!
lite mysko minsann. Så ett råd om samma sak skulle hända er, släng inte bikinin förrän den har torkat.
om ni har tur så kanske ett under sker, annars kan ni ju alltid testa med lite sim salabim ;-)


läckra nitsandaler 199:-

  


måndag

Och inte kopplade jag varför alla statusuppdateringar på facebook handlade om att slänga böckerna i väggen eller elda upp matteboken igårkväll.
jo men visst hade väl alla koll på att vi hade matteprov sista timmen idag. hmm kanske inte riktigt alla..
Denna eftermiddag har jag tillbringat vid mitt kära köksbord med ett berg av äckliga skolböcker framför mig. 
Minst varje halvtimma har jag tröstätit en frukt pga mitt ineffektiva arbetande.. så under 2 timmar hade 1 banan, 2 clementiner och 2 kiwi slinkit ner i min mage.
Känner ett tydligt tecken på att min magsäck förstorades efter dom gigantiska buféerna på hotellet, när jag trots hela min fruktsallad i magen även fick plats med en bit lasagne.
innan min mage sprängs ska jag försöka lägga mig i sängen och sussa gott.
sweet dreams på er!  ♥


.


skälby sommaren 08

åååååh glad lippis:) förra veckan bestämdes det att vi ska åka till GOTHIA med laget. blir tredje året för mig, och det är minst lika kul varje år, så det är verkligen något att se fram emot! Men eftersom gothiaveckan är i mitten av juli trodde jag nästan att jag skulle missa Lars Winnerbäck som spelar i Borgholm slottsruin den 25:e, men fick precis reda på att vi kommer hem dagen innan konserten. vilken jäkla tajming, kommer bli en grymt bra vecka!!






ingen. absolut ingen, kan neka på att han faktist kollar in i just MIN kamera ;)

.


lördag

Orkar inte lägga upp fler bilder från spanien, resten finns på facebook. I vilket fall som helst hade vi en kanonresa tillsammans, bortsett från att det kunde varit lite bättre väder.. verkligen något att se fram emot nästa år, när det är vår tur att åka dit med dom nya ettorna, längtar redan!!
Trots att kroppen var sliten efter veckan som varit, tog jag mig tid under lördagsförmiddagen att åka in till stan och träffa min saknade mallis ♥. var fullt med folk på stan eftersom ff skulle möta göteborg, där det dock blev förlust med 0-3. Hittade i alla fall en tröja på hm som jag blev kär i direkt. Vet inte om jag ångrar att jag inte köpte den randiga?.. men den rosa blir nog fin till våren =) 199:- fick jag betala för den.

 

spanien



påväg in till barcelona stannade vi även till vid La sagrada famila, en kyrka som under flera år aldrig blivit färdig.
denna dagen hade både morgon & eftermiddags träningen gått bort, pga av snön som fortfarande låg kvar.
och inte nog med att vi knappt tränade trots att vi var på ett träningsläger, vi åt konstant hela tiden! hotellet bjöd på en jäkla massa mat, och inte blev det bättre av att vi bodde granne med ett supermarket där man köpte minst 3 chokladkakor om dagen, hehe..

  


fc barcelonas träning




  

spanien




under denna förmiddag knäpptes nog hälften av alla kort av. Efter träningen åkte vi in till stan där vi bara hade på oss en och en halv timma, så vi fick stresshoppa så gott de gick!

tack vare min beslutsångest blev det bara 2 ynka inköp, men jag lyckades hitta min gråa kavaj som jag så länge letat efter!!
och det bästa utav allt var att det stod på prislappen att den endast kostade 20euro, superbilligt tänkte jag, och sen när jag kom till kassan slog hon in 12 euro. var väl antagligen någon rabatt eller något. Så fick alltså denna godingen för 120 svenska kronor, helt makalöst!

köpte även en tunika med kedjor på axlarna (för andra gången) hehe. köpte en grå sådan i göteborg i höstas men lämnade sedan tillbaka den efter att ha känt mig som en riddare..
och tror ni jag ångrade de efter sen?? svar ja. så därför kunde jag inte motstå att köpa den sista som fanns kvar, trots att det var en 38, så den sitter inte så snyggt på. men måste ju ha varit ödet, och de har jag lärt mig att man ska följa!

        


spanien



när vi vaknade denna morgon hade tydligen lite vatten kommit tillbaka så vissa började duscha för att tvätta håret, men så mitt i allt, slutade vattnet fungera så där stod vissa med schampo och balsam i håret (y)
och planerna var fortfarande täckta med snö så ingen träning blev det heller..
i vilket fall som helst muntrades humöret upp när vi åkte in till barcelona och fick kolla på fc barcelonas träning! och man fick en kort känsla av att vi var mer seriösa på våra träningar, när spelarna började ha snöbollskrig under uppvärmningen, hehe.
efter träningen fick vi träffa zlatan, där vi även lyckades komma med i spansk tv, yeah!

 
här kommer en liten video ifrån autografskrivingen.      

spanien

oh vilken resa jag har fått vara med om!


Allting började med att planet inte kunde landa där det skulle pga att landingsbanan var täckt med en halvmeter snö. (inte riktigt de man hade hoppats på när man trots allt var i spanien).. Isället fick vi landa på en flygplats 20 mil därifrån. Efter att ha fått vänta på bagaget och bussen som aldrig kom, återstod en 4 timmars lång bussresa, så givetvis missade vi kvällsträningen. Eftersom vi inte hade ätit mer än frukost var alla vrålhungriga men chauffören fick tydligen inte stanna på mc donalds!! och mitt i allt ihop hade han kört färdigt sitt "pass" så då stannade han och klev av bussen så fick vi sitta och vänta på att nästa chaufför skulle dyka upp.
Och inte nog med de..när vi väl kom till hotellet visade det sig att en elledning hade gått sönder, så dom hade varken vatten eller elektricitet på hela hotellet. Så där gick vi i en kolsvart korridor för att till slut hitta våra svinkalla rum.

resfeber

äntligen färdigpackad!! trots att jag har stått med packlistan och bockat av varenda liten pryl återstår det att se hur mycket jag har glömt. kunde ju inte ens komma ihåg understället till matchen idag och sist glömde jag ju skorna till fotbollsgymnasieuttagningen.hehe


    
vädret ser dock inte lika lockande ut som resan..
men är man utomlands så är man och då är det solbrillor & barbent som gäller (åtminstone en dag)!
hopppas ni njuter extra mycket av den sista snön här hemma i kylan, är fruktansvärt
glad som slipper :)hihi kommer hem fredagnatt igen. PUSSSSSSSS på er!

.

du och jag för att nån var full, du och jag för våran skull,                               
du och jag för stämningen, för den mjuka bedårande skymningen,
för isen som äntligen spruckit loss och
du och jag för oss                                                            
                                               


espana!

kvällen igår spenderades med massa galna tjejer hemma hos emilia, för att fira henne och zozan som fyllt år! blev en jättemysig kväll med god mat och mycket skratt. kom i säng hyffsat tidigt vilket var skönt, i och med att vi spelade första träningsmatchen klockan elva på fredriksskans idag. blev förlust med 0-2 mot kalmar södra, tycker dock att vi hade det mesta av spelet och känner på mig att detta kommer gå riktigt bra när säsongen drar igång :)härligt!!


och hur bra känns det inte att planet mot spanien lyfter med fotbollsgymnasiet imorgon?
-SO FUCKING GOOOOD!!!


399:-


förutom alla dessa ljuvliga kläder är det en sak jag verkligen älskar med denhär sidan, och det är att enligt mig är det dom snyggaste skorna som är billigast!! vilket gör att man slipper bli deprimerad över att få köpa ett par budgetskor fast man i själva verket ville ha några helt andra som plånboken inte räckte till.
alla skorna ovanför kostar 399kr, så absolut värt att ta en titt in på deras hemsida:)
http://www.nelly.com/


lucky day

jag skrev för några veckor sedan att jag hade lyckats tappa min ring under en kväll på bistro. sprang ju även in i varenda glitterbutik över halva stockholm för att försöka hitta den, men tydligen ville inte den hitta mig.
men så idag när vi var på hansa city hittar jag en nästan exakt lika dan inne på bikbok!
åååååh jag älskar att ha flyt.


  

TOP SHOP


åh vad härligt väder, det räcker med lite solskén så blir man på så himla mycket bättre humör. Och alla dessa vårkläder, gör ju en sommarkåt som bara den! var inne på topshops hemsida och hittade en hel del som gärna skulle få ta plats i min garderbob. accessoarerna och skorna (andra raden) kommer ifrån hm.
vid sånna här tillfällen gäller det att hålla hårt i plånboken, eller det kanske i behövs om den redan är tom?

fredagsmys

efter att ha kollat step up med en söting i torsdagskväll som för min del slutade med ont i magen och illamående, var det svårt att komma upp ur sängen på fredagmorgonen. trots de gick jag för tredje gången denna terminen på naturkunskapen (y) heja heja..
kvällen spenderades med åse♥ efter att ha pratat konstant i 3 timmar åkte vi och kollade på ifk-öster.
resten av kvällen hade mamma och jag fredagsmys med pizza & film. såg runaway bride, lite småkul film faktist.
var sliten och trött som ett as, så blev inga festligheter. hoppas ni andra i alla fall hade en riktigt bra fredag! pusssssss

hipp hipp hurra

glömde ju säga att felicia fyllde år i torsdags också! johanna och jag sprang in till stan under bilden för att överraska födelsedagsbarnet med en spelande partyhatt och en hel del serpentiner.. hehe man fyller ju faktist bara 17 en gång i livet :) gratttttttttttis!

          


SP09E på hal is

började dagen med att åka skridskor på idrotten. haha kände mig som ett fån när jag drog fram bandymålet som rullator.. det var inte förräns lektionen drog sig mot sitt slut som jag började få in tekniken och kände mig som isprinsessa på nytt, dock med mina klumpiga hockeyrör på fötterna.

 



brukar man inte kalla detta morgonflyt?

då man vaknar i lugn och ro innan väckarklockan hunnit ringa.
då man kan välja klädsel utan att riva ut hela garderoben.
då man kan fixa håret utan att bränna sig på plattången. 
då det ligger en endaste skinkskiva kvar i paketet under frukosten
och mjölken räcker precis ända upp i oboyglaset.
när man hinner tänka vilka böcker man behöver ha med sig.
då man inte får panik av att rummet som numera ser ut som ett bombnedslag av tidigare utbrott.
då man slipper leta efter sina nycklar.
då man för en gång skull inte behöver cykla som en idiot och komma svettig till skolan.

jag har konstaterat att det inte finns något som heter morgonflyt!


sommarlovs nedräkning!

under sportlovet förra året var jag & julia riktigt trötta på vintern (även kan inte det jämföras med vad jag är nu..) i vilket fall som helst bestämde vi oss att nu jäklar var det dags att börja räkna ner till sommarlovet! tack vare våra ologiska hjärnor tog det ett tag innan vi fick ihop det hela, haha.. men efter att vi satt upp remsorna gick tiden fram till sommaren fruktansvärt fort!



så givetvis bestämde vi oss för att göra en favorit i repris! så idag kom min pysselkompis och vi började självklart kvällen med att trycka i oss en del del kladdkaka för att orka detta stora projekt.
såhär blev resultatet och jag vill meddela att det endast är 110 dagar kvar till sommarlovet!
och visst är det smidigt och riktigt elegant med toapapper på väggen? ;)


converse

jag slutar inte klaga över detta hemska väder! är precis nyduschad efter en utomhusträning mitt ute i snöstormen.
nu tycker jag att våren kan komma hit med detsamma så att säsongen drar igång!

jag nämnde converse förut..och med tanke på att jag använt mina vita oavsett hur mycket snö & slask som varit, är dom väl inte i bästa skick. har även ett par röda, dock riktigt slitna som har hängt med ända sedan sjuan, (ja ibland har man tur att fötterna inte växer) och även ett par med guld dekorationer som knappt är använda.
nu till våren är jag riktigt sugen på ett par nya röda, läckert till vilken sommarklänning som helst!

förstår inte hur denhär killen har lyckas med tanke på priset som ligger på ca 700kr, men i vilket fall som helst har han världsrekordet på 560 par!! och tack vare miniräknare har jag fått fram att det blir 392 000 kr..
han måste ha lagt ner hela sitt liv på att endast komma med i guiness rekord bok.
man kanske borde köpa på sig några och försöka slå rekordet? ;)


summertime

nu snöar det ...IGEN
I lördags fick jag vårkänsla så det bara small om det och kunde gå ut med både skinnjacka & convere (vilket jag i och för säg har gjort hela vintern, vilket har visat sig att inte ha varit så smart).. men så i morse när jag vaknade var det bara att bita i det sura äpplet och ta ut vinterjackan ur garderoben igen.
får snart nog av detta väder, eller egentligen har jag fått det för längesen.
ska bli himla underbart att planet mot spanien lyfter om exakt 1 vecka med fotbollsgymnasiet!!
..dock inte lika kul att jag hörde idag att det var snökaos där nu ;o kan det verkligen stämma?
 

en liten kort video ifrån kroatien i somras med malin :)

• saknar världens bästa kroatienresa!
• saknar att ligga på stranden i 8 timmar och tävla om vem som fått störst bikinirand.
• saknar hur tony skämde bort oss med alla läckra partydrinkar på bariscobar
• saknar att kunna gå barbent även att klockan är långt över bolibompatider.
• saknar garanterat godaste pizzan som malin och jag åt varje dag 3 veckor i sträck.
• saknar att sitta på balkongen med världens bästa tjej och bara njuta av livet!

RSS 2.0