2013.03.26

Godmorgon. Känns faktiskt som att jag har vaknat precis, trots att jag har varit vaken några timmar. Ställde klockan imorse men de ringde aldrig in mig från barnehagen så jag är ledig idag. Känns faktiskt väldigt skönt! Då har jag tid att vila upp mig och fixa lite saker här hemma :) Linnea och Tilda jobbar kväll idag så vi umgås lite här hemma just nu. Har ätit en stor brakfrukost och tänkte städa rummet nu. Solen skiner så jag hoppas hinna med en promenad senare eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej filippa!
Du åker ju mellan kalmar & norge, hur hittar man de billigaste resorna? & hur tar du dig fram & tillbaka? vad brukar det gå på för dig?

Svar: Hej :) vanligast brukar jag åka buss från Oslo med bus4you/gobybus till Göteborg. Om du har tur kan du hitta dessa bussresor från 39 kr, men den turen har man ju sällan..så brukar bli 179 kr enkel resa. Från Göteborg åker jag sedan tåg hem till Kalmar, och det gäller ju samma här att priserna kan variera jättemycket. men om du är ute i hyffsat god tid brukar tågrean landa på ca 200-300 kr. Sen när jag väl är hemma brukar jag boka sista minuten tillbaka! Du kan åka tåg hela vägen men det är mycket dyrare.. Dessa resor blir väl sammanlagt ca 700-1000 kr tur och retur, men helt klart värt det!
Filippa

2013-03-29 @ 15:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0