18 ÅR!!!!


Bilden är ifrån när mina flickor kidnappade mig när jag fyllde 16.

Godmorgon! När måns kom hit igårkväll kändes det som att jag var barn på nytt. Det pirrade i magen och jag låg klarvaken utan att kunna blunda en minut. Att det kan vara så kul att fylla år :) haha.. Men sen när klockan var några minuter över tolv ville han att jag skulle öppna hans paket. Sagt och gjort gjorde jag det, och i paketet låg en klocka från calvin klein, så himla fin var den. Och så himla bra han är ♥ tusen tusen tusen tack!

Så fort jag hörde stegen i trappen och sången av mamma och pappa imorse, vaknade jag på direkten. Det är så mysigt när de behandlar en som 5 trots att man faktist är 18 nu ;* men jag gillar det, så jag ska inte klaga!

Vi cyklade till skolan i regnet och när jag väl kommer fram till min mattelektion, visar det sig att vi inte har någon matte förrän nästa måndag.. Så då¨fick jag sätta mig på cykeln och trampa hemåt igen!

Snart ska jag däremot bege mig till skolan igen för att ha religion, därefter slutar jag. Så vi hörs senare :) Hoppas att ni får en lika bra dag som jag! Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Filippa

Grattis söta du!

hoppas du har haft en underbar dag! :D

puss

2011-08-25 @ 21:28:49
URL: http://ffilippajanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0