KATIE PIPER

åh jag måste bara ta ut min ilska lite lite grann och då är bloggen ett bra offer, självklart blir ni också inblandade men det är bara bra eftersom detta ÄR något att bli upprörd över.

Var det någon mer än jag som såg programmet om Katie Piper igårkväll?

Programmet handlade i alla fall om en 24årig tjej med namn Katie Piper vars dröm var att bli modell. och det var hon på god väg att bli, man kan ju helt enkelt inte neka på att hon är oerhört vacker? Hon jobbade som modell och var även programledare i tv. Annars levde hon ett helt vanligt ungdomsliv tillsammans med sina vänner. Hon hade precis flyttat ifrån sin mamma, pappa och lillasyster och skaffat egen lägenhet i London.

Efter att ha chattan med en kille med namn Danny, som hon träffat via nätet bestämde de sig för att dejta. Efter bara några få dejter sa han att han verkligen älskade henne, så de inledde ett förhållande. När två veckor hade gått gick dom ut och åt på en restaurang för att sedan gå hem till hotellet där de hade hyrt ett rum. Katie var väldigt trött så hade tänkt att sova så fort de kom till rummet. Detta accepterade inte Danny och började våldta henne. Övergreppet pågick i hela 8 timmar.

Eftersom Danny hade sagt att han skulle döda henne om hon sa något, vågade Katie aldrig gå till polisen. Trots detta försökte i alla fall Katie göra slut. Danny var ständigt beroende av att veta vad Katie gjorde så en dag när han ständigt ringt och smsat bad han henne att gå till ett internetcafé för att kolla vad han skrivit till henne. 
När hon väl sett mejlet och var påväg ut från internetcafét såg hon en kille med luvtröja komma gående mot henne. Han höll en kaffekopp rakt framför sig så Katie trodde det var en tiggare och började gräva i väskan för pengar. Några sekunder senare hade killen kastat koppen som var full av svavelsyra rakt i Katies ansikte. Katie visste direkt att det var Danny som var killen med luvan.

Katie sprang in på ett café och skrek på hjälp. Ambulands hämtade henne några minuter senare, och redan då var ansiktet och delar av kroppen redan sönder bränt. Syran brände även ner i både näsa och hals, vilket gjorde att hon var tvungen att få näring via en slang i magen.

Katie spenderade 7 veckor på ett sjukhus i Chelsea och fick därefter ligga i koma i 10 dagar. Efter ett dussintals operationer använder hon nu en plastmask 23 timmar om dygnet för att släta ut ärren. Katie fortsätter att leva sitt liv, men långt ifrån det liv hon drömt om.finner inga ord, förstår bara verkligen inte hur man kan vilja skada en annan människa såhär..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0