TUESDAY

Hej och hå! sitter här i skolan och kämpar vidare med min rapportskrvining, trots att jag ägnade hela kvällen igår och att skriva om berlinmuren..inte så jättelockande om ni frågar mig, menmen nu är det snart slutettapen när det gäller skolfronten så det är bara att bita ihop!

Känner mig fortfarande inte helt prima, och märkte redan i morse att detta inte skulle bli min dag när jag först satte mig på mina solglasögon vilket resulterade att ena bågen gick helt av, och innan skolan hade börjat lyckades jag även fastna med mitt armband i strumbyxorna så att det blev tre fina hål. Ja, fråga mig inte hur jag lyckas..

men nu ska vi allt ta och rycka upp mungiporna för efter skolan ska vi ut med tjejerna och äta på resaturang för att fira malin som fyller 17 år idag. Så om ett år har man förhoppningsvis en privat taxichaufför alltså, häääärligt. Eller jovisst de kan väl jag glömma eftersom du kommer va ute på puben med hela gänget och leva livet, medans jag och isac sitter på någon uttråkad hemmafest där alla som inte är myndiga är välkomna...äh lägg av, tycker du kan stanna i åldern nu efter att du har haft världens bästa dag idag :) grattis hjärtat ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0