#KHJHDSDBSIÖLSAOU!!!DMD:@

Justeja, vet ni något annat roligt?? När jag satt vid datorn igår kände jag att det började lukta bränt. Givetvis hade sladden till skärmen börjat glappa och så fort man försökte trycka in den ordentligt började den låta som om man skulle få en stöt vilken sekund som helst. Dessutom luktade det som att vi tände smällare på övervåningen.
Så den datorn går alltså inte att använda just nu.. Åh har alla mina bilder och allting där :( Som tur är hann jag lägga över några mappar till den externa hårdisken, men resten.. Får verkligen hoppas att det räcker med att köpa en ny skärm, annars kan jag gå och skaffa mig en pistol nu med detsamma. OKEJ detta är ett i-landsproblem, men jag har massvis med minnen och bilder där. Dessutom kommer uppdateringen bli sämre, eller i alla fall tråkigare..
Tack och lov att pappa precis köpt en ny feting dator som i alla fall har en bra webbcamera ;) men räkna som sagt inte med för roliga inlägg tills datorn är fixad.
Men vafan upp med mungiporna filippa, det kunde ju faktist varit värre!!! Puss på er och att ni står ut med mina aggressionsinlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0