LINKÖPING

















Hej på er :) Nu har jag landat efter en kanonhelg i Linköping! I fredags lagade vi en jättegod middag i edde och hans två kompisars lägenhet. Resten av kvällen bestod av mys innan vi somnade gott strax efter innan midnatt. På lördagen steg vi upp ganska tidigt och efter en långfrukost begav vi oss ner till stan för en dag med shopping. Blev en hel del för min del, och mindre kul var det när kontot visade "medges ej" när vi senare skulle köpa läsk på ica haha..

På kvällen åkte vi till Ryd där förfesten höll till. Fick konstaterat att det är ganska gutt att bo 6 studenter i en stor villa. Dock mindre kul för ena tjejen som låste in sig på sitt rum för att hon hade tenta på måndag. Men det rörde inte oss andra som grillade, spelade beerpong och drack screwdriver tills vi blev lagom runda om fötterna. Därefter begav vi oss vidare Korallen (deras skola) för att fortsätta partajandet. När klockan slagit sommartid tog vi en taxi hem och slutade med nattmackor i köket. 

Dagen därpå gick vi in till stan och köpte med oss mat som vi åt i solen, innan tåget sakta rullade hem till Kalmar där det väntades våfflor. Åt så att jag mådde illa, men bra har vi i alla fall haft det.

Kommentarer
Postat av: Hanna

vad härligt det låter söta du

2012-03-28 @ 14:12:55
URL: http://pannishannis.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0