NARNIA

Mycket matinfo här nu haha, kanske borde starta en matblogg nu när jag ändå inte har så mycket annat att blogga om? ;) Vi åt i alla fall precis pizzabullar som Felicia hade med sig och har proppat hela frysen med. Underbart säger jag! Blir kvällsmat hela veckan..
 
För övrigt så växer vi snart fast i våra fåtöljer i vardagsrummet haha, förutom det så äger våra tv-kanaler. Just nu kollar vi på Narnia som visas på Viasat film.
 
På tal om matblogg, har ni några förslag på vad man kan blogga om? Kom med tips och önskemål på vad ni vill se, för just nu är det väl ingen sådär jättekvalité på bloggen. Sov så gott med er :)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Ja alla mina vänner gjorde det de första månaderna ;) Man fyller bara i Söknadsschemat under Bli Vikar, så kan du skriva i det personliga meddelandet typ att du blivit rekommenderad detta och när det passar att ha ett möte, så brukar de svara inom ett dygn :) Dom är jättelätta att prata med! Och hittar man sen ett heltidsjobb så har man ju ingen uppsägningstid eller så, utan då är det bara att säga till.

2012-10-30 @ 09:42:56
URL: http://spinnvill.blogg.se/
Postat av: bea

Hej har en konstig fråga nu men ska nämligen på en maskerad fest och undara om du säljer denna korsetten?
http://ffilippawiebert.blogg.se/2011/august/your-love-keeps-lifting-me.html#comment
KRam på dig

2012-10-30 @ 20:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0