THAILANDBILDER DEL 1

 
Här kommer en hel drös med Thailandbilder från systemkameran! Mobilbilderna har säkert några av er sett på instagram, men jag slänger upp dom med i ett annat inlägg här någon annan dag :)
 
Hade tre helt underbara veckor tillsammans med killen jag älskar. Började på Koh Samet, en ganska liten mysig ö där vi bodde tillsammans med hans föräldrar i en jättefin bungalow nära stranden. Var verkligen kritvit sand med turkost vatten, och ju längre bort på stranden man gick desto mer turister blev det. Men vi bodde i utkanten där det var lite lugnare, så det var perfekt. Åt jättegod mat, var på thaidiscomitt på stranden med bara homosexuella thailändare, så självklart blev ju Måns väldigt populär där haha.. Hann även få grundbrännan innan vi begav oss till Koh Chang en vecka senare. 
 
Åkte taxi i fem timmar innan vi kom fram till Koh Chang som är en stor ö, även kallad elefantön. Vi bodde på White Sand beach,där Måns och jag hade en egen jättemysiga bungalow mitt på stranden. Låg mest och tog det lugnt i den underbara solen, låg på en madrass i vattnet och läste 50 nyanser av honom, vilket dessutom var en helt fantastisk bok!
 
Största i-landsproblemen på dagen var antingen vilken maträtt man skulle välja till lunch eller om man var sugen på chang eller breezer, älskar livet utomlands. På kvällarna gick vi in till stan och åt på mysiga restauranger på stranden och njöt av att vara tillsammans. 
 
En dag åkte Måns och jag ut på en dagsutflykt som bjöd på 15 olika öar. Vi snorklade, badade från båten, besökte paradisöar, matade apor och såg solnedgången från båten. 
 
Måns syster och hennes kille anlände tillsammans med hans två fastrar med respektive. Tillsammans firade vi jul, som blev en minst sagt annorlunda julafton. Åt en god thailändsk buffé, hade julklappsspel och hamnade till sist på ett stort thaidisco, där ett coverband spelade massa klassiker. Rökte vattenpipa och dansade gangnamstyle till fötterna blev stela med hela hans familj.
 
De två sista dagarna spenderade vi i Bangkok för att fylla på garderoben lite. Vi började på MBK som är ett av Bangkoks största och populäraste köpcentrum. Det var sjukt stort och kul attg ha varit där, men hittade ändå inte så jättemycket. Köpte dock converse och en vinterjacka som jag är så himla nöjd med!
 
Sedan strosade vi runt på lite marknader där jag hittade ganska mycket, Många söta klänningar och toppar till billiga priser! Åkte även vidare till en köpcentrum som hette Central Worl. Detta var dock ett lite finare köpcentrum, där man kunde utesluta budgetpriser vilket inte passade oss. Men hittade åtminstone världens finaste långklänning från Mango. Mer än så hann vi inte riktigt med i Bangkok, men jag är mer än nöjd :)
 
Kände att denhär resan var bra för oss, blir bara kärare och kärare för varje dag som går. ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie

Kan du inte lägga upp bilder på kläderna? :)
jättefin blogg och fina bilder!
Kram Emelie.

2013-01-04 @ 01:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0